TA ΚΑΛΥΤΕΡA NOTEBOOK-LAPTOP ΜΕΧΡΙ 200 ΕΥΡΩ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ LAPTOP….

Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι τα Windows είναι το πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα σε υπολογιστές, έτσι δεν θα είναι  πρόβλημα για τους περισσότερους η χρησιμοποίηση τους . Δεν υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας λογισμικού σε φορητούς υπολογιστές με  OS Windows. Μπορείτε να κάνετε λήψη εφαρμογών και παιχνιδιών από το Microsoft Store όπως και να εγκαταστήσετε λογισμικό από άλλες πηγές  κατασκευαστών.

Το Chrome OS, από την άλλη πλευρά, εξακολουθεί να βρίσκεται σε περιορισμένους φορητούς υπολογιστές. τα Chromebook εξακολουθούν να περιορίζονται σε εφαρμογές στο Chrome Web Store. Η Google πρόσθεσε την υποστήριξη Android Play Store στο Chrome OS και πολλά παλαιότερα Chromebook έλαβαν την ενημέρωση λογισμικού για αυτό. Τα Chromebook είναι επίσης γρήγορα και αποδοτικά  καθώς το Chrome OS είναι ένα πολύ ελαφρύ λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε cloud.

ΑPPLE OS μέσα στις επιλογές υπάρχει και ένα εργοστασιακά ανακατασκευασμένο laptop το όποιο σίγουρα είναι μια καλή επιλογή και ένα προκαταρτικό στάδιο σε αυτά τα χρήματα εάν σκοπεύετε στο μέλλον να προβείτε σε αγορά ενός ακριβότερου μοντέλου της εταιρίας .

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Οι εφαρμογές στο Play Store δεν είναι πλήρως βελτιστοποιημένες για τα Chromebook, οπότε αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές Android στο Chromebook σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε τη δυνατότητα ενεργοποίησης αφής στο touch pad. Αν ψάχνετε για ένα  φορητό υπολογιστή για να εργαστείτε στο MS Office, τότε σίγουρα η φορητή συσκευή Windows είναι η μόνη επιλογή, καθώς το Chrome OS  δεν το “υποστηρίζουν” . Ωστόσο, εάν βασίζεστε στη σουίτα εφαρμογών της Google και πρέπει να εργαστείτε κυρίως στο διαδίκτυο, τότε η επιλογή ενός Chromebook φαντάζει μονόδρομος  . Υπάρχουν πολλές περισσότερες διαφορές μεταξύ τους, αλλά αυτές είναι οι σημαντικότερες.

OI KΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ 200 ΕΥΡΩ

1. Laptop HP Stream 11-AH117 11.6″

OS: Windows 10 S mode 

Laptop HP Stream 11-AH117 11.6″ . Διαθέτει επεξεργαστή Intel Celeron N4000 στα 1.1 GHz, μνήμη RAM 4 GB, eMMC 32 GB, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel UHD 600 και λειτουργικό σύστημα Windows 10.

O επεξεργαστής Celeron N4000 έχει high maximum clock speed of 2.6 GHz , και  μια ασυνήθιστα μεγάλη cache 4 MB σε αντίθεση με τους άνταγωνιστές του που εχουν 1 MB ή 2 MB  έχει έπισης  ένα αποδοτικό σχεδιασμό για αποβολή θερμικών φόρτιων και κατανάλωση ισχύος 6 Watts.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά είναι:

 • Ανάλυση οθόνης: 1366×768
 • Τύπος οθόνης: WLED
 • Επεξεργαστής: Intel Celeron N4000 – 1.1 GHz
 • Κάρτα γραφικών: Intel UHD 600
 • Μονάδα αποθήκευσης : 32 GB eMMC
 • Μνήμη RAM: 4 GB
 • Λειτουργικό: Windows 10

2. Laptop Hyundai Onyx II 14.1″

OS: Windows 10 

Μια εξαιρετική περίπτωση για την καθημερινή σου ψυχαγωγία ή εργασία, το  Hyundai Onyx II είναι ένα σύστημα με το οποίο θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας τις καθημερινές σου εργασίες . Με επεξεργαστή   Intel Pentium N3350 – 1.1 GHz , 4 GB RAM και κάρτα γραφικών  Intel HD Graphics 500 , το σύστημα θα είναι σε θέση  να στηρίξει όλες τις καθημερινές σου εργασίες. Πρόσθεσε στα παραπάνω και την IPS οθόνη και ολοκληρώνεται η εικόνα.

Ο επεξεργαστής εχει CPU Cache  2 MB L2 , και  Burst Frequency 2.40 GHz και κατανάλωση ισχύος 6 Watts. Μέ την ενσωματωμένη κάμερα  η οποία παίρνει ακόμα φωτογραφίες, βίντεο και χρησιμεύει ως webcam. Ενώ η συνδεσιμότητα όλοκληρώνεται με USB 2.0, Wi-Fi, 3.5mm Jack, mini HDMI, USB 3.0, Bluetooth 4.0

3. Laptop Samsung Chromebook 11.6″

Λειτουργικό: Chrome OS

Tο Samsung Chromebook 11.6″ είναι ένα laptop ευέλικτο, αξιόπιστο και πάνω απ’ όλα πολύπλευρο που θα σε συνοδεύσει στις καθημερινές σου αναζητήσεις. Το Chromebook  της Samsung με Intel Celeron N3060 προσφέρει ισχυρότερη κατασκευή με καλές επιδόσεις, και  με διάρκεια ζωής μπαταρίας μεγαλύτερη από 7 ώρες, και ένα άνετο πληκτρολόγιο.

Μέ την ενσωματωμένη κάμερα  η οποία παίρνει ακόμα φωτογραφίες, βίντεο και χρησιμεύει ως webcam. Ενώ η συνδεσιμότητα όλοκληρώνεται με USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth, HDMI, USB 3.0, 3.5mm Jack, Display Port (DP).

Η οθόνη των 11.6″ του, σε συνδυασμό με το μικρό του βάρος και τις μικρές συνολικές διαστάσεις, το καθιστούν ιδανικό για μεταφορά, επιτρέποντάς σου να το έχεις πάντοτε μαζί σου για να μην μένεις ποτέ πίσω. Μετάφερε την εργασία σου παντού ή συνέχισε απρόσκοπτα την διασκέδασή σου σε οποιοδήποτε μέρος, πάντα με την άνεση ενός laptop!

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά είναι:

 • Διαγώνιος οθόνης: 11.6″
 • Ανάλυση οθόνης: 1366 x 768
 • Τύπος οθόνης: HD LED
 • Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics – Shared memory
 • Μονάδα αποθήκευσης 1: 16 GB SSD
 • Μνήμη RAM: 2 GB
 • Λειτουργικό: Chrome OS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ….

Για περισσότερα, δείτε τα κάλυτερα  desktop  και  gaming laptop  , και ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα αξεσουάρ για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας,  συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών, των πληκτρολογίων και των mouse

Related posts