ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMING ΤΟ 2019

Στην επιλογή μας για τα καλύτερα  desktop για gaming  θα θεωρήσουμε δεδομένο ότι  πρέπει να έχουν SSD δίσκο και να το χρησιμοποιούν σαν  boot drive.Η συνολική απόδοση ενός Η/Υ εξαρτάται περισσότερο από την ύπαρξη περισσότερης μνήμης RAM έτσι στην επιλογή μας θα θεωρήσουμε ελάχιστο αποδεκτό επίπεδο μνήμης RAM τα  8 GB .Κύριο μέλημα στην επιλογή είναι οι υπολογιστές να μπορούν να υποστηρίξουν τα νέα παιχνίδια με FPS πάνω από το μέσο ορό στις επιλογές δεν συμπεριλαμβάνεται η οθόνη αλλά μόνο το tower.

XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ TA ΚΑΛΥΤΕΡA DESKTOP  ΓΙΑ GAMING

 

CPU

Το σημαντικότερο τμήμα κάθε υπολογιστή είναι η κεντρική μονάδα επεξεργασίας (Central Processing Unit –CPU).Είναι να εκτελεί τα  προγράμματα που βρίσκονται αποθηκευμένα στην κυρία μνήμη (ROM), προσκομίζοντας τις εντολές τους, εξετάζοντας τες και στην συνεχεία εκτελώντας διαδοχικά.Τα συστατικά μέρη του υπολογιστή είναι συνδεδεμένα μέσω δίαυλων (bus). οι δίαυλοι είναι παράλληλοι αγωγοί οι όποιοι χρησιμοποιούνται για την μετάδοση σημάτων έλεγχου, διευθύνσεων και δεδομένων και μπορεί να είναι είτε εσωτερικοί είτε εξωτερικοί.

ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ SSD

Οι σκληροί δίσκοι SSD αποθηκεύουν τα δεδομένα σε ηλεκτρονικά τσιπ  και όχι σε μαγνητικούς δίσκους .

RAM (Random Access Memory)

Χώρος αποθήκευσης στοιχείων και δεδομένων που χρησιμοποιεί ο επεξεργαστής .Ο λόγος που επιβάλλει την ύπαρξη της μνήμης RAM σαν ενδιάμεσου μεταξύ του επεξεργαστή και του σκληρού δίσκου (αυτά τα μέσα μαγνητικής αποθήκευσης εργάζονται με πολύ χαμηλές ταχύτητες σε σχέση με την ταχύτητα με την οποία εργάζεται ο μικροεπεξεργαστής, ενώ η μνήμη RAM έχει τη δυνατότητα να εργάζεται με την ταχύτητα του μικροεπεξεργαστή.

Έτσι, όταν πχ ο επεξεργαστής επεξεργάζεται κάτι, “παίζει” συνέχεια με την RAM, “πηγαινοφέρνοντας” συνέχεια δεδομένα από και προς αυτήν.Λόγω των τεράστειων δυνατοτήτων επεξεργασίας σε κλάσματα δευτερολέπτων, χρειάζεται και αρκετά μεγάλη RAM για να συσσωρεύσει μεγαλύτερο όγκο δεδομένων. Αν η RAM δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες αποθήκευσης των δεδομένων του επεξεργαστή, τότε ο επεξεργαστής δεν λειτουργεί σε πλήρη ισχύ, αλλά πιο “αργά”.Η μνήμη RAM δεν έχει την δυνατότητα να αποθηκεύει μόνιμα δεδομένα, ενώ τα δεδομένα που περιέχει «χάνονται» μόλις κλεισει ο υπολογιστης .

Μνήμη ROM (Read Only Memory)

Είναι τύπος μνήμης της οποίας τα περιεχόμενα δεν μεταβάλλονται. Χρησιμοποιείται για την αποθήκευση προγραμμάτων χαμηλού επίπεδου, και δεδομένων τα όποια παραμένουν αποθηκευμένα και μετά την διακοπή τροφοδοσία του υπολογιστή.Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το BIOS(Basic Input Output Sustem) που είναι αποθηκευμένο σε ένα ειδικό chip μνήμης ROM το όποιο είναι γνωστό  και ως system BIOS ROM και είναι οι δυαδικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εκκίνηση καθώς και για την ορθή λειτουργιά του συστήματος καταγραφή δεδομένων γίνεται μόνο από τον κατασκευαστή.

Μνήμη Cache

Είναι η μνήμη που παρεμβάλλεται μεταξύ του επεξεργαστή και της κύριας μνήμης, σκοπός είναι η άμεση παροχή δεδομένων στον επεξεργαστή και άμεση ανάκληση εντολών και δεδομένων από προηγούμενες διεργασίες, η μνήμη cache υλοποιείται με την τεχνολογία στατικών μνήμων οι οποίες προσφέρουν μεγάλη ταχύτητα προσπέλασης.

Frame per second

Eίναι ο αριθμός που ανανεώνεται η εικόνα στην οθόνη του υπολογιστή μας  σε κάθε δευτερόλεπτο –  οι επιλογές μας θα πετυχαίνουν άνετα πάνω 60 FPS.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP

 

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Η σχεδίαση αιχμής της εισροής αέρα επιτρέπει τη βέλτιστη ψύξη του συστήματος, έτσι ώστε να έχεις την αθόρυβη και αποδοτική λειτουργία που περιμένεις από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Όλοι αξίζουν τις καλύτερες εμπειρίες gaming, γι’ αυτό και τα κάλυτερα desktops – εξοπλίζονται με τις κάλυτερες κάρτες γραφικων, Μετάτρεψε το PC σου σε ένα πραγματικό gaming rig με την πλέον προηγμένη αρχιτεκτονική κάρτας γραφικών που δημιουργήθηκε ποτέ.

ΜΝΗΜΗ RAM

Ενίσχυσε την καθημερινή σου εργασία με ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, υψηλότερους ρυθμούς μεταφοράς και μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, όλα αυτά χάρη στην αποδοτική DDR4. Τα σύστηματα έρχονται  με 8 GB RAM για άψογη απόδοση –  ακόμα και κατά τις πλέον απαιτητικές καταστάσεις καθημερινού multitasking.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Από τις βασικές ανάγκες πληροφορικής ως την οικογενειακή ψηφιακή βιβλιοθήκη και ένα κέντρο ψυχαγωγίας πολυμέσων, όπου μπορείς να παρακολουθείς ταινίες μέσω streaming, να παίζεις video games και να ακούς μουσική. Τα κάλυτερα Desktops  προσφέρoυν ισχυρή και αξιόπιστη απόδοση, ιδανική για το καθιστικό ή το οικιακό γραφείο.

SSD-HDD

Ποιος είπε ότι ταχύτητα και χωρητικότητα δε συνδυάζονται; Τα κάλυτερα Desktops έρχονται με SSD στα  για σούπερ ταχύτητες από την εκκίνηση ως τον τερματισμό αλλά και  HDD . Αξιοποίησε τον τελευταίο στο έπακρο και απόλαυσε σταθερή απόδοση και κράτα με ασφάλεια αντίγραφα ασφαλείας, βιβλιοθήκες πολυμέσων και όλα τα αρχεία που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου.

DESIGN-UPGRADEABILITY

Η σχεδίαση των συστήματων με το έντονο γεωμετρικό μοτίβο, θα σου επιτρέψει να ταιριάξει σε κάθε χώρο. Σύνεχης αναβάθμιση οι θύρες επέκτασης στο εσωτερικό του, θα σου επιτρέψουν να αναβαθμίσεις την κάρτα γραφικών, τη μνήμη και ακόμα περισσότερα, έτσι ώστε η απόδοση του συστήματος να παραμείνει σταθερά κορυφαία.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMING ΤΟ 2019

1.DESKTOP INNOVATOR ENDLESS GAMING 9600K

Επιλέγοντας τις ποιοτικότερες υλοποιήσεις απο κάθε κατηγορία, επαναπροσδιορίζουμε τρείς βασικές έννοιες: Σχεδίαση, Απόδοση, Ισχύ. Έχοντας ως επίκεντρο τον extreme gamer, παρέχουμε τίποτα λιγότερο απο το απόλυτο υποσύστημα παραγωγής γραφικών, overclocking και βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMINGΣΧΕΔΙΑΣΗ

Κάνοντας χρήση του καινούργιου μοντέλου της σειράς πύργων της Cougar, PANZER S, παρέχουμε ένα κουτί που διαθέτει άπειρο upgradeability.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Παρέχοντας την πιο πρόσφατη εμπειρία παιχνιδιών NVIDIA Turing στην καθαρότερη μορφή της, η ASUS Dual GeForce RTX 2070 συνδυάζει την απόδοση και την απλότητα όπως και καμία άλλη. Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες ψύξης που προέρχονται από τις κάρτες γραφικών STRIX, η Dual GeForce RTX 2070 επιλέγει την ουσία πάνω από το στύλ, την τέλεια επιλογή για μια ισορροπημένη κατασκευή.

Συγκαταλεγόμενη στις κάρτες γραφικών με το καλύτερο efficiency ratio και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, η ASUS ROG STRIX RTX2070 SUPER, θα ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία σε hardcore gaming, graphical acceleration και χρωματική πιστότητα. Παράλληλα, εξασφαλίζουμε πληθώρα συνδέσεων με οποιαδήποτε οθόνη ή τηλεόραση, καθώς πλέον, στη διάθεση του gamer, υπάρχουν έξοδοι HDMI, DisplayPort και DVI.

ΙΣΧΥΣ

Με νέα αρχιτεκτονική ένατης γενιάς και ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή, ο I5-9600K θα παρέχει πάντα την απαιτούμενη απόδοση, για να απολαμβάνετε τα παιχνίδια και τις εφαρμογές σας ακριβώς όπως προβλέπεται.

SSD 

Και επειδή για εμάς, το απόλυτο δεν είναι ποτέ αρκετό, κάνουμε ένα πρόσθετο βήμα, και βοηθάμε το λειτουργικό σας σύστημα να νιώσει άνετα με ένα SSD SCORCH PS512GPM280SSDR 512GB της PATRIOT που παρέχει read / write speeds που θα σας εκπλήξουν!

Αυτό το συστήμα Innovator είναι Powered by ASUS. Τα βασικά κομμάτια που δομούν τους υπολογιστές Innovator είναι κατασκευασμένα απο την μεγαλύτερη και πιό αξιόπιστη εταιρία στον χώρο!

Με τις επώνυμες μητρικές κάρτες και κάρτες γραφικών με την υπογραφή της ASUS, εξασφαλίζουμε απρόσκοπτη λειτουργία, σταθερότητα συστήματος, μοναδική ποιότητα κατασκευής αλλά και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο για τον καινούριο σας υπολογιστή.

2.DESKTOP  DELL Inspiron 3670

 

Εκμεταλλεύσου στο έπακρο την κάθε σου ημέρα και κάνε ακόμα περισσότερα με τον υπολογιστή Inspiron 3670. Με ανανεωμένο, μοντέρνο design, το επιτραπέζιο σύστημα της Dell καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, προσφέροντας την ισχύ που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου. 

 

SSD-HDD

Το σύστημα έρχεται με δύο δίσκους, έναν SSD για κορυφαίες ταχύτητες και έναν «ευρύχωρο» HDD 1 TB, για να αποθηκεύεις με άνεση τα αρχεία και τα αντίγραφα ασφαλείας σου. Εκμεταλλεύσου το Wi-Fi για να συνδεθείς ασύρματα στο διαδίκτυο –χάρη στις θύρες USB και την τεχνολογία Bluetooth θα κάνεις το ίδιο και με κάθε σου συσκευή. Τα Windows 10 θα εκτοξεύσουν την παραγωγικότητά σου ενώ με το ενσωματωμένο DVD burner θα απολαύσεις ταινίες και θα κρατήσεις backup άνετα και γρήγορα.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ-ΜΝΗΜΗ

Με επεξεργαστή Intel Core i7 8ης γενιάς, το σύστημα της Dell σου εγγυάται γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση καθώς επίσης και μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης υπολογιστή.

Αυτή η νέα γενιά επεξεργαστών επεκτείνει όλες τις αγαπημένες δυνατότητες των χρηστών, με προηγμένες καινοτομίες που θα προσφέρουν νέα χαρακτηριστικά για να σας παρέχουν μια μοναδική εμπειρία για όλα τα συστήματα, με τεχνολογίες της Intel όπως Ιntel Optane Memory support, AES-NI, SGX, TSX, BIOS Guard, Boot Guard, OS Guard, και πολλές άλλες.

Ο επεξεργαστής Intel Core i7-8700K με έξι πυρήνες, συχνότητα στα 3.70 GHz, μεγάλη μνήμη cache (12MB), Intel UHD Graphics 630 γραφικά και ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή, θα φτάσει τις δυνατότητες του υπολογιστή σας σε νέα ύψη!

Ο επεξεργαστής Core i7 8ης γενιάς της Intel πλαισιώνεται από 8 GB RAM και κάρτα γραφικών GeForce GTX 1050Ti με 4 GB αποκλειστικής μνήμης. O SSD 128 GB επιτρέπει στο λειτουργικό σύστημα, τα παιχνίδια και τα προγράμματα σας να ανταποκρίνονται σχεδόν ακαριαία, ενώ ο σκληρός δίσκος 1TB SATA3 εξασφαλίζει επαρκή χωρητικότητα και μεγάλη ταχύτητα για την αποθήκευση των δεδομένων σας. Με το DVD recorder μπορείτε να κάνετε back up και να μεταφέρετε εύκολα όλα τα αρχεία σας.

3.DESKTOP INNOVATOR ENDLESS GAMING 8400

 

Επιλέγοντας τις ποιοτικότερες υλοποιήσεις απο κάθε κατηγορία, επαναπροσδιορίζουμε τρείς βασικές έννοιες: Σχεδίαση, Απόδοση, Ισχύ. Έχοντας ως επίκεντρο τον extreme gamer, παρέχουμε τίποτα λιγότερο απο το απόλυτο υποσύστημα παραγωγής γραφικών, overclocking και βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Κάνοντας χρήση του καινούργιου μοντέλου της σειράς πύργων της Cougar, TURRET, παρέχουμε ένα κουτί που διαθέτει άπειρο upgradeability.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ-ΜΝΗΜΗ

Ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία στο gaming, σε ψυχαγωγία VR, αλλά και σε δημιουργία περιεχομένου, με τους 8ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core Coffee Lake. Αυτή η νέα γενιά επεξεργαστών επεκτείνει όλες τις αγαπημένες δυνατότητες των χρηστών, με προηγμένες καινοτομίες που θα προσφέρουν νέα χαρακτηριστικά για να σας παρέχουν μια μοναδική εμπειρία για όλα τα συστήματα, με τεχνολογίες της Intel όπως Ιntel Optane Memory support, AES-NI, SGX, TSX, BIOS Guard, Boot Guard, OS Guard, και πολλές άλλες.

Ο επεξεργαστής Intel Core i5-8400 με έξι πυρήνες, συχνότητα στα 2.80 GHz, μεγάλη μνήμη cache (9MB), και Intel UHD Graphics 630 γραφικά, θα φτάσει τις δυνατότητες του υπολογιστή σας σε νέα ύψη!

ΑΠΟΔΟΣΗ

Συγκαταλεγόμενη στις κάρτες γραφικών με το καλύτερο efficiency ratio και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, η GTX 1660TI 6GB, θα ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία σε gaming, graphical acceleration και χρωματική πιστότητα. Παράλληλα, εξασφαλίζουμε πληθώρα συνδέσεων με οποιαδήποτε οθόνη ή τηλεόραση, καθώς πλέον, στη διάθεση του gamer, υπάρχουν έξοδοι HDMI, DisplayPort και DVI.

SSD 

Και επειδή για εμάς, το απόλυτο δεν είναι ποτέ αρκετό, κάνουμε ένα πρόσθετο βήμα, και βοηθάμε το λειτουργικό σας σύστημα να νιώσει άνετα με ένα SSD SCORCH PS512GPM280SSDR 512GB της PATRIOT που παρέχει read / write speeds που θα σας εκπλήξουν!

4. GAMING DESKTOP INNOVATOR 5 GAMER POWER 9500 

Tο INNOVATOR 5 GAMER POWER 9500 αποτελεί μία σύνθεση βασισμένη στην πανίσχυρη σειρά επεξεργαστών ένατης γενιάς της Intel ειδικά για Gamers, με επεξεργαστή  Intel Core i5 9500 ο οποίος έχει κάλυτερεςεπιδόσεις και καλύτερη απόδοση απο τους επεξεργαστές της προηγούμενης γενιάς! To desktop διαθέτει μητρική κάρτα Η310M-K, απο την καταξιωμένη μάρκα μητρικών καρτών ASUS, που παρέχει μία σταθερή και αξιόπιστη πλατφόρμα για τον επεξεργαστή σας, ενώ συνδυάζοντας τον πανίσχυρο i5 επεξεργαστή με την κάρτα γραφικών GEFORCE GTX1650 4GB και τα 8GB μνήμη DDR4, ο υπολογιστής μπορεί να ανταπεξέλθει απρόσκοπτα σε όλα τα παιχνίδια! O SSD 240GB επιτρέπει στο λειτουργικό σύστημα, τα παιχνίδια και τα προγράμματα σας να ανταποκρίνονται σχεδόν ακαριαία και ο σκληρός δίσκος 1TB SATA3 εξασφαλίζει επαρκή χωρητικότητα και μεγάλη ταχύτητα για την αποθήκευση των δεδομένων σας.O υπολογιστής διαθέτει επεξεργαστή Intel i5 ένατης γενιάς, με έξυπνες επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και ενσωματωμένες νέες τεχνολογίες και ερχεται με προεγκατεστημένα τα Windows 10!

5. GAMING DESKTOP INNOVATOR 3 CYBER GAMER PRO 9100F

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMING

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ-ΜΝΗΜΗ

Tο INNOVATOR 3 CYBER GAMER PRO 9100F αποτελεί μία σύνθεση βασισμένη στην πανίσχυρη σειρά επεξεργαστών έβδομης γενιάς της Intel ειδικά για Gamers, με επεξεργαστή Intel Core i3 9100F ο οποίος έχει απίστευτα μεγαλύτερες επιδόσεις και καλύτερη απόδοση απο τους επεξεργαστές της προηγούμενης γενιάς – διαθέτει μητρική κάρτα ASCROCK H310CM  που παρέχει μία σταθερή και αξιόπιστη πλατφόρμα για τον επεξεργαστή σας, ενώ συνδυάζοντας τον πανίσχυρο i3 επεξεργαστή με την κάρτα γραφικών VGA MSI GEFORCE GTX1050 TI 4GΤ OC 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL , ο υπολογιστής μπορεί να ανταπεξέλθει απρόσκοπτα σε όλα τα παιχνίδια .

SDD-HDD

O SSD PATRIOT PBU480GS25SSDR BURST 480GB 2.5” SATA 3 επιτρέπει στο λειτουργικό σύστημα, τα παιχνίδια και τα προγράμματα σας να ανταποκρίνονται σχεδόν ακαριαία. Ο Patriot Burst Solid State Drive (SSD) είναι η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να αυξήσουν τις επιδόσεις και τον αποθηκευτικό χώρο του συστήματός τους. O Burst ταιριάζει στις καθημερινές ανάγκες των χρηστών που αναζητούν την εξάλειψη της χρονικής καθυστέρησης που είχαν με τους παραδοσιακούς τους σκληρούς δίσκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ….

Συνοψίζοντας εάν θέλετε να συνδυάσετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά με την φορητοτητα – δείτε τα καλύτερα  gaming laptop . Απογειώστε την αίσθηση του gaming   με τα καλυτέρα πληκτρολόγια και  mouse για gaming   .

Related posts