ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMING ΤΟ 2018

Στην επιλογή μας για τα καλύτερα  desktop για gaming  θα θεωρήσουμε δεδομένο ότι  πρέπει να έχουν SSD δίσκο και να το χρησιμοποιούν σαν  boot drive.Η συνολική απόδοση ενός Η/Υ εξαρτάται περισσότερο από την ύπαρξη περισσότερης μνήμης RAM έτσι στην επιλογή μας θα θεωρήσουμε ελάχιστο αποδεκτό επίπεδο μνήμης RAM τα  8 GB .Κύριο μέλημα στην επιλογή είναι οι υπολογιστές να μπορούν να υποστηρίξουν τα νέα παιχνίδια με FPS πάνω από το μέσο ορό στις επιλογές δεν συμπεριλαμβάνεται η οθόνη αλλά μόνο το tower.

XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ TA ΚΑΛΥΤΕΡA DESKTOP  ΓΙΑ GAMING

 

CPU

Το σημαντικότερο τμήμα κάθε υπολογιστή είναι η κεντρική μονάδα επεξεργασίας (Central Processing Unit –CPU).Είναι να εκτελεί τα  προγράμματα που βρίσκονται αποθηκευμένα στην κυρία μνήμη (ROM), προσκομίζοντας τις εντολές τους, εξετάζοντας τες και στην συνεχεία εκτελώντας διαδοχικά.Τα συστατικά μέρη του υπολογιστή είναι συνδεδεμένα μέσω δίαυλων (bus). οι δίαυλοι είναι παράλληλοι αγωγοί οι όποιοι χρησιμοποιούνται για την μετάδοση σημάτων έλεγχου, διευθύνσεων και δεδομένων και μπορεί να είναι είτε εσωτερικοί είτε εξωτερικοί.

ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ SSD

Οι σκληροί δίσκοι SSD αποθηκεύουν τα δεδομένα σε ηλεκτρονικά τσιπ (φανταστείτε το σαν ένα μοντέρνο sub)  και όχι σε μαγνητικούς δίσκους .H δουλεία τους είναι να bootarει το λειτουργικό σύστημα από εκεί και όχι η χρησιμοποίηση τους σαν αποθηκευτικό μέσο ..

RAM (Random Access Memory)

Χώρος αποθήκευσης στοιχείων και δεδομένων που χρησιμοποιεί ο επεξεργαστής .Ο λόγος που επιβάλλει την ύπαρξη της μνήμης RAM σαν ενδιάμεσου μεταξύ του επεξεργαστή και του σκληρού δίσκου (αυτά τα μέσα μαγνητικής αποθήκευσης εργάζονται με πολύ χαμηλές ταχύτητες σε σχέση με την ταχύτητα με την οποία εργάζεται ο μικροεπεξεργαστής, ενώ η μνήμη RAM έχει τη δυνατότητα να εργάζεται με την ταχύτητα του μικροεπεξεργαστή.

Έτσι, όταν πχ ο επεξεργαστής επεξεργάζεται κάτι, “παίζει” συνέχεια με την RAM, “πηγαινοφέρνοντας” συνέχεια δεδομένα από και προς αυτήν.Λόγω των τεράστειων δυνατοτήτων επεξεργασίας σε κλάσματα δευτερολέπτων, χρειάζεται και αρκετά μεγάλη RAM για να συσσωρεύσει μεγαλύτερο όγκο δεδομένων.

Αν η RAM δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες αποθήκευσης των δεδομένων του επεξεργαστή, τότε ο επεξεργαστής δεν λειτουργεί σε πλήρη ισχύ, αλλά πιο “αργά”.Η μνήμη RAM δεν έχει την δυνατότητα να αποθηκεύει μόνιμα δεδομένα, ενώ τα δεδομένα που περιέχει «χάνονται» μόλις κλεισει ο υπολογιστης .

Μνήμη ROM (Read Only Memory)

Είναι τύπος μνήμης της οποίας τα περιεχόμενα δεν μεταβάλλονται. Χρησιμοποιείται για την αποθήκευση προγραμμάτων χαμηλού επίπεδου, και δεδομένων τα όποια παραμένουν αποθηκευμένα και μετά την διακοπή τροφοδοσία του υπολογιστή.Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το BIOS(Basic Input Output Sustem) που είναι αποθηκευμένο σε ένα ειδικό chip μνήμης ROM το όποιο είναι γνωστό  και ως system BIOS ROM και είναι οι δυαδικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εκκίνηση καθώς και για την ορθή λειτουργιά του συστήματος καταγραφή δεδομένων γίνεται μόνο από τον κατασκευαστή.

Μνήμη Cache

Είναι η μνήμη που παρεμβάλλεται μεταξύ του επεξεργαστή και της κύριας μνήμης, σκοπός είναι η άμεση παροχή δεδομένων στον επεξεργαστή και άμεση ανάκληση εντολών και δεδομένων από προηγούμενες διεργασίες, η μνήμη cache υλοποιείται με την τεχνολογία στατικών μνήμων οι οποίες προσφέρουν μεγάλη ταχύτητα προσπέλασης.

Frame per second

Eίναι ο αριθμός των φορών που ανανεώνεται η εικόνα στην οθόνη του υπολογιστή μας  σε κάθε δευτερόλεπτο. οΙ Επιλογές μας θα πετυχαίνουν άνετα πάνω 60 FPS.

Είσαι φανατικός gamer και θέλεις να ενισχύσεις τον καινούργιο σου υπολογιστή με νέo headset  τότε διαβάσε το νέο μας άρθρο για τα καλύτερα ακουστικά για gaming.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMING ΤΟ 2018

1. PC Lenovo Y900*Hyper

Απίστευτα γρήγοροι, πλούσιοι σε χαρακτηριστικά επεξεργαστές με δυνατότητα υπερχρονισμού για εξαιρετική ταχύτητα και ισχύ. Η πιο σύγχρονη, ανεξάρτητη κάρτα γραφικών, με απεριόριστη μνήμη για το χειρισμό παιχνιδιών που διαθέτουν τα πιο εντυπωσιακά γραφικά. Εξαιρετικές δυνατότητες για βελτίωση της ταχύτητας επεξεργασίας.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

 • Ο απόλυτος υπολογιστής tower για gaming
 • Τετραπύρηνος πανίσχυρος Intel Core i7-7700K
 • Κάρτα γραφικών που αντέχει στα δύσκολα NVIDIA GTX 1080-8GB
 • Πανέμορφο κουτί με μόλις 34L όγκο
 • Εύκολη επεκτασιμότητα, χωρίς να απαιτούνται εργαλεία

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

 

 

2. INNOVATOR ENDLESS GAMING 7700K

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMINGΕπιλέγοντας τις ποιοτικότερες υλοποιήσεις απο κάθε κατηγορία, επαναπροσδιορίζουμε τρείς βασικές έννοιες: Σχεδίαση, Απόδοση, Ισχύ. Έχοντας ως επίκεντρο τον extreme gamer, παρέχουμε τίποτα λιγότερο απο το απόλυτο υποσύστημα παραγωγής γραφικών, overclocking και βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης.

Κάνοντας χρήση του καινούργιου μοντέλου της all-time classic σειράς πύργων της Coolermaster, MASTERCASE 5 PRO, παρέχουμε ένα κουτί που διαθέτει άπειρο upgradeability.Συγκαταλεγόμενη στις κάρτες γραφικών με το καλύτερο efficiency ratio και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, η ASUS STRIX GTX 1080 GAMING, θα ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία σε hardcore 1080p-1440-2K gaming, graphical acceleration και χρωματική πιστότητα. Παράλληλα, εξασφαλίζουμε πληθώρα συνδέσεων με οποιαδήποτε οθόνη ή τηλεόραση, καθώς πλέον, στη διάθεση του gamer, υπάρχουν έξοδοι HDMI, DisplayPort και DVI.

Επεξεργαστής

Με νέα αρχιτεκτονική έβδομης γενιάς Kaby Lake και ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή, ο I7-7700K θα παρέχει πάντα την απαιτούμενη απόδοση, για να απολαμβάνετε τα παιχνίδια και τις εφαρμογές σας ακριβώς όπως προβλέπεται.

SSD

Και επειδή για εμάς, το απόλυτο δεν είναι ποτέ αρκετό, κάνουμε ένα πρόσθετο βήμα, και βοηθάμε το λειτουργικό σας σύστημα να νιώσει άνετα με ένα SSD 960 EVO M.2 500GB της SAMSUNG που παρέχει read / write speeds που θα σας εκπλήξουν.

Αυτό το συστήμα Innovator είναι Powered by ASUS. Τα βασικά κομμάτια που δομούν τους υπολογιστές Innovator είναι κατασκευασμένα απο την μεγαλύτερη και πιό αξιόπιστη εταιρία στον χώρο.Με τις επώνυμες μητρικές κάρτες και κάρτες γραφικών με την υπογραφή της ASUS, εξασφαλίζουμε απρόσκοπτη λειτουργία, σταθερότητα συστήματος, μοναδική ποιότητα κατασκευής αλλά και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο για τον καινούριο σας υπολογιστή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ3. Lenovo Y700*Power i7

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMINGΘέλετε να αντιμετωπίσετε τους αντιπάλους σας με τους δικούς σας όρους. Οι υπολογιστές gaming desktops της Lenovo σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε ακριβώς αυτό, ενώ σας χαρίζουν το σωστό συνδυασμό άμεσης ισχύος με μελλοντική ευελιξία. Είναι κατασκευασμένοι για να ξεχωρίζουν εξ’ αρχής, και είναι τόσο ευέλικτοι όσο και πανίσχυροι, καθώς σας δίνουν την ευκολία εύκολων αναβαθμίσεων όταν τις χρειάζεστε

Επεξεργαστής

Επεξεργαστής:
Intel® Core™ i7-8700 (12M Cache, up to 4.60 GHz
Μοντέλο επεξεργαστή: Core™ i7
Πυρήνες CPU: 6
Cache : 12 MB

RAM

Μνήμη RAM: 16 GB DDR4

Κάρτα γραφικών

GTX1070-8GB

Σκληρός δίσκος

Σκληρός δίσκος 1: SSD  128 GB

Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 Home 64bit

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

 • Ο απόλυτος υπολογιστής tower για gaming
 • Τετραπύρηνος πανίσχυρος Intel-Core  i7-7700HQ
 • Κάρτα γραφικών που αντέχει στα δύσκολα NVIDIA GTX 1070-8GB
 • Πανέμορφο κουτί με μόλις 34L όγκο
 • Εύκολη επεκτασιμότητα, χωρίς να απαιτούνται εργαλεία

ΔΕΙΤΕ ΤΟ4. DELL Inspiron 5680

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMINGΕπεξεργαστής

Intel-Core i7-8700 (12M Cache, up to 4.60 GHz)

Πυρήνες CPU: 6
Cache : 12 MB

RAM

  Μνήμη RAM: 16 GB DDR4

Κάρτα γραφικών

 • NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB GDDR5

Σκληρός δίσκος

 • Σκληρός δίσκος 1: SSD  256 GB
 • Σκληρός δίσκος 2: HDD , 1 TB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 Home 64bit

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

5. INNOVATOR ENDLESS GAMING 7600K

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMINGΕπιλέγοντας τις ποιοτικότερες υλοποιήσεις απο κάθε κατηγορία, επαναπροσδιορίζουμε τρείς βασικές έννοιες: Σχεδίαση, Απόδοση, Ισχύ. Έχοντας ως επίκεντρο τον extreme gamer, παρέχουμε τίποτα λιγότερο απο το απόλυτο υποσύστημα παραγωγής γραφικών, overclocking και βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης.

Κάνοντας χρήση του καινούργιου μοντέλου της all-time classic σειράς πύργων της Coolermaster, MASTERCASE 5 PRO, παρέχουμε ένα κουτί που διαθέτει άπειρο upgradeability.

Απόδοση

Συγκαταλεγόμενη στις κάρτες γραφικών με το καλύτερο efficiency ratio και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, η ASUS STRIX GTX 1070 OC GAMING, θα ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία σε hardcore gaming, graphical acceleration και χρωματική πιστότητα. Παράλληλα, εξασφαλίζουμε πληθώρα συνδέσεων με οποιαδήποτε οθόνη ή τηλεόραση, καθώς πλέον, στη διάθεση του gamer, υπάρχουν έξοδοι HDMI, DisplayPort και DVI.

Ισχύς

Με νέα αρχιτεκτονική έβδομης γενιάς Kaby Lake και ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή, ο I5-7600K θα παρέχει πάντα την απαιτούμενη απόδοση, για να απολαμβάνετε τα παιχνίδια και τις εφαρμογές σας ακριβώς όπως προβλέπεται.

SSD

Και επειδή για εμάς, το απόλυτο δεν είναι ποτέ αρκετό, κάνουμε ένα πρόσθετο βήμα, και βοηθάμε το λειτουργικό σας σύστημα να νιώσει άνετα με ένα SSD 850 EVO SERIES 250GB της SAMSUNG που παρέχει read / write speeds που θα σας εκπλήξουν!

Αυτό το συστήμα Innovator είναι Powered by ASUS. Τα βασικά κομμάτια που δομούν τους υπολογιστές Innovator είναι κατασκευασμένα απο την μεγαλύτερη και πιό αξιόπιστη εταιρία στον χώρο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ6. DELL Inspiron 3668

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMINGΑνακάλυψε έναν καινούριο κόσμο με το Dell Inspiron 3668, τον υπολογιστή που χάρη στο εκλεπτυσμένο του design θα σου χαρίσει απίστευτη ισχύ, χωρίς να καταλάβει τον πολύτιμο χώρο σου. Με πανίσχυρο επεξεργαστή που πλαισιώνεται από άπλετη μνήμη RAM, δίσκους που συνδυάζουν την ταχύτητα με τη μεγάλη χωρητικότητα και μία GeForce GTX 1050 να βάζει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της για τα γραφικά, το σύστημα της Dell θα εξελιχθεί στο multimedia hub του σπιτιού σου, ένα πανίσχυρο σύστημα που θα εκτοξεύσει την παραγωγικότητά σου αλλά και μία παιχνιδομηχανή, ικανή να σου χαρίσει ώρες ξέγνοιαστης ψυχαγωγίας.

To gaming σε υψηλή ανάλυση

Ο υπολογιστής είναι εφοδιασμένος με την κάρτα GeForce GTX 1050 της NVIDIA. Τα 2 GB μνήμης GDDR5 με τα οποία είναι εξοπλισμένη, θα της επιτρέψουν να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου ως προς το gaming, χαρίζοντάς σου εικόνες με εντυπωσιακές λεπτομέρειες σε υψηλή ανάλυση στα αγαπημένα σου παιχνίδια.

 Ισχύς και απόδοση

Με δίσκο 1TB για τα αρχεία σου και SSD 128 GB ώστε να επιτυγχάνεις κορυφαίους χρόνους εκκίνησης/τερματισμού και όχι μόνο, το σύστημα της Dell δεν θα τα βρει σκούρα πουθενά. Σε αυτό συμβάλλουν τα μέγιστα βέβαια ο επεξεργαστής Intel Core i7 τελευταίας γενιάς και τα 8GB μνήμης RAM.Ο υπολογιστής Dell Inspiron 3668 θα γίνει το κέντρο πολυμέσων του σπιτιού σου. Μείνε συνδεδεμένος μέσω Wi-Fi και Bluetooth, απόλαυσε ήχο 5.1 με την τεχνολογία Waves MaxxAudio και σύνδεσέ τον εύκολα με το tablet και την τηλεόραση σου για αναπαραγωγή βίντεο και ατελείωτο gaming –έρχεται με θύρες HDMI, VGA και 6 USB.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


7. INNOVATOR 3 POWER GAMER 7100

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMINGTο INNOVATOR 3 POWER GAMER 7100 αποτελεί μία σύνθεση βασισμένη στην πανίσχυρη σειρά επεξεργαστών έβδομης γενιάς της Intel ειδικά για Gamers, με επεξεργαστή Intel Core i3 7100 ο οποίος έχει μεγαλύτερες επιδόσεις και καλύτερη απόδοση απο τους αντίστοιχους επεξεργαστές της προηγούμενης γενιάς! To INNOVATOR 3 POWER GAMER 7100 διαθέτει μητρική κάρτα H110M-R, απο την πιό καταξιωμένη μάρκα μητρικών καρτών ASUS, που παρέχει μία σταθερή και αξιόπιστη πλατφόρμα για τον επεξεργαστή σας, ενώ συνδυάζοντας τον πανίσχυρο i3 επεξεργαστή με την κάρτα γραφικών SAPPHIRE PULSE RADEON RX570 με 4GBκαι τα 8GB μνήμη DDR4, ο υπολογιστής μπορεί να ανταπεξέλθει απρόσκοπτα σε όλα τα παιχνίδια επιτρέποντάς σας να βάλετε τον κέρσορα των ρυθμίσεων τέρμα δεξια! O SSD 240GB επιτρέπει στο λειτουργικό σύστημα, τα παιχνίδια και τα προγράμματα σας να ανταποκρίνονται σχεδόν ακαριαία, ενώ με το DVD recorderμπορείτε να κάνετε back up και να μεταφέρετε εύκολα όλα τα αρχεία σας. Και φυσικά αν κουραστείτε απο το ατελείωτο gaming, μπορείτε απλα να αφήσετε τον υπολογιστή σας να κάνει mining για οποιοδήποτε crypto currency επιλέξετε.O υπολογιστής διαθέτει επεξεργαστή Intel i3 έβδομης γενιάς, με έξυπνες επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και ενσωματωμένες νέες τεχνολογίες και ερχεται με προεγκατεστημένα τα Windows 10.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ8. HP Pavilion 580-101NV

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMINGΤεράστιος χώρος αποθήκευσης
Δες την απόδοση του συστήματός σου να περνά σε άλλα επίπεδα. Εκκίνησε το μηχάνημά σου σε δευτερόλεπτα, χάρη στη μονάδα SSD 128 GB και αποθήκευσε όλο το περιεχόμενό σου, χάρη στη μονάδα HDD 1 TB. Με τόσο χώρο στη διάθεσή σου, δεν θα θυσιάσεις τίποτε άλλο, ποτέ ξανά!

Ισχύς χωρίς όρια! Ένα σύστημα ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες ακόμα και των πλέον απαιτητικών, το HP Pavilion Power 580-101NV θα σε καταπλήξει με την άνεση με την οποία θα εκτελέσει ό,τι κι αν του ζητήσεις. Παίξε τα αγαπημένα σου παιχνίδια σε Full HD ανάλυση και κορυφαία ποιότητα, εξωτερίκευσε τη δημιουργικότητά σου και εκτόξευσε την παραγωγικότητά σου σε άλλα επίπεδα. Με έναν Ryzen 3, 8 GB μνήμης RAM, δίσκο SSD και κάρτα γραφικών της AMD με 4 GB μνήμης, τίποτα δεν σε σταματά!

Το εντυπωσιακότερο desktop PC
Ξέχνα τα βαρετά γκρίζα κουτιά. Ο επιτραπέζιος υπολογιστής HP Pavilion Power 580-101NV ξεχειλίζει από στυλ. Η νέα γωνιακή πρόσοψη και η τολμηρή σχεδίαση σε πράσινο και μαύρο προσδίδουν τη σωστή δόση κομψότητας στον χώρο εργασίας σου, μαγνητίζοντας για τα καλά το ενδιαφέρον κάθε επισκέπτη.

Μπες στον κόσμο του VR
H HP έχει δοκιμάσει το σύστημα Pavilion Power 580-101NV και τα προγράμματα οδήγησης των υποσυστημάτων του με τα πιο απαιτητικά παιχνίδια, για να διασφαλίσει τα 90 καρέ ανά δευτερόλεπτο και την υψηλή ευκρίνεια των γραφικών, για μία ομαλή και συνάμα εντυπωσιακή εμπειρία χρήσης VR από την πρώτη στιγμή.

Πλήρη συνδεσιμότητα
Παράμεινε συνδεδεμένος με συσκευές Wi-Fi και Bluetooth χάρη στις ασύρματες τεχνολογίες 802.11 a/c και Bluetooth 4.2. Αξιοποίησε τις θύρες για πραγματικό ήχο surround 5.1 και δώσε στις αγαπημένες σου ταινίες, σειρές ή μουσική ένταση που καθηλώνει, συνδέοντας απλά ένα ηχείο surround.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


9. INNOVATOR 3 CYBER GAMER 8100

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMINGTο INNOVATOR 3 CYBER GAMER 8100 αποτελεί μία σύνθεση βασισμένη στην πανίσχυρη σειρά επεξεργαστών όγδοης γενιάς της Intel ειδικά για Gamers, με επεξεργαστή Intel Core i3 8100 ο οποίος έχει απίστευτα μεγαλύτερες επιδόσεις και καλύτερη απόδοση απο τους αντίστοιχους επεξεργαστές της προηγούμενης γενιάς! To INNOVATOR 3 CYBER GAMER 8100 διαθέτει μητρική κάρτα ASROCK Z370M PRO4, που παρέχει μία σταθερή και αξιόπιστη πλατφόρμα για τον επεξεργαστή σας, ενώ συνδυάζοντας τον πανίσχυρο i3 επεξεργαστή με την κάρτα γραφικών RX 570 με 4GB και τα 8GB μνήμη DDR4, ο υπολογιστής μπορεί να ανταπεξέλθει απρόσκοπτα σε όλα τα παιχνίδια επιτρέποντάς σας να βάλετε τον κέρσορα των ρυθμίσεων δεξια! O SSD 120GB επιτρέπει στο λειτουργικό σύστημα, τα παιχνίδια και τα προγράμματα σας να ανταποκρίνονται σχεδόν ακαριαία, και ο σκληρός δίσκος 1TB SATA3 εξασφαλίζει επαρκή χωρητικότητα και μεγάλη ταχύτητα για την αποθήκευση των δεδομένων σας. Και με το DVD recorder μπορείτε να κάνετε back up και να μεταφέρετε εύκολα όλα τα αρχεία σας.O υπολογιστής διαθέτει επεξεργαστή Intel i3 όγδοης γενιάς, με έξυπνες επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και ενσωματωμένες νέες τεχνολογίες και ερχεται με προεγκατεστημένα τα Windows 10

ΔΕΙΤΕ ΤΟ10. HP Pavilion 570 P023NV

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMINGΕπεξεργαστής

Intel® Core™ i5-7400 Processor
(6M Cache, up to 3.50 GHz)

RAM

Τύπος RAM: 8 GB  DDR4 2400 MHz

Κάρτα γραφικών

Radeon R5 435 2 GB GDDR5

Σκληρός δίσκος

Σκληρός δίσκος 1:
SSD , 128 GB , PCI Express
Σκληρός δίσκος 2:
HDD , 1 TB , 7200 rpm , SATA
Συνδεσιμότητα σκληρού δίσκου 1: PCI Express
Συνδεσιμότητα σκληρού δίσκου 2: SATA

Μητρική πλακέτα

Chipset: Intel® H270

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


11. INNOVATOR 3 GAMER 8100

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMINGΑπολαύστε τα παιχνίδια νέας γενιάς, και βιώστε ακαριαίο φόρτωμα του λειτουργικού σας με την νέα πρόταση του e-shop. Ιδανική λύση για τον gamer που επιθυμεί επιδόσεις σε λογική τιμή! Με SSD 120GB ωστε το λειτουργικό σας να ανταποκρίνεται άμεσα σε οτιδήποτε, και με την GTX 1050 κάρτα γραφικών για πλήρη συμβατότητα με όλα τα νέα παιχνίδια, η σύνθεση αυτή σίγουρα θα σας αφήσει άφωνους. Επιπλέον, διαθέτει μνήμη 8GB DDR4, μεγάλο σκληρό δίσκο 1TB SATA2, DVD-Recorder, ενώ στην καρδιά του συστήματος χτυπάει ένας Intel Core i3 8100 όγδοης γενιάς.

O υπολογιστής διαθέτει επεξεργαστή Intel® Core ™ 8ης γενιάς, με έξυπνες επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και ενσωματωμένες νέες τεχνολογίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

 

12. HP Pavilion 570-P022NV

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMINGΌμορφο, με άσπρη πρόσοψη και διακριτικό, το desktop PC της HP Pavilion 570-p022nv είναι ιδανικό για κάθε είδους διασκέδαση, εργασία αλλά και gaming. Θα καλύψει με άνεση όλες τις καθημερινές σου ανάγκες ενώ μπορεί να καλύψει και επαγγελματικές υποχρεώσεις στο γραφείο.

Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής AMD A12-9800U σε συνδυασμό με μνήμη DDR4 8GB και τον ταχύτατο δίσκο SSD 128GB υπόσχονται χαμηλή κατανάλωση, υψηλή απόδοση και αθόρυβη λειτουργία για μία ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Τα αυτόνομα γραφικά NVIDIA GeForce GTX 1050 2GB GDDR5 θα σου επιτρέψουν είτε να παίξεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια είτε να επεξεργαστείς 3D αρχεία αλλά και να εργαστείς σε προγράμματα επεξεργασίας βίντεο ή φωτογραφιών.

Με το δίσκο SSD όλα θα εκτελούνται πιο γρήγορα. Μόλις λίγα δευτερόλεπτα είναι αρκετά ώστε να εκκινήσει ο υπολογιστής και λίγα ακόμη για να φορτώσεις για πρώτη φορά όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς. Εκτός όμως από ταχύτητα, ο SSD προσφέρει και αυξημένη ασφάλεια αφού δεν διαθέτει μηχανικά μέρη ενώ ταυτόχρονα εγγυάται αθόρυβη λειτουργία.

Σε κάθε περίπτωση, ο υπολογιστής εξοπλίζεται επίσης με δεύτερο σκληρό δίσκο 1TB ώστε να μην περιορίζεσαι σε τίποτα. Πρακτικά θα έχεις άπλετο χώρο για να εγκαταστήσεις όλα τα προγράμματα σου, τα αγαπημένα σου παιχνίδια και ταυτόχρονα να αποθηκεύσεις χιλιάδες φωτογραφίες, μουσική και ταινίες.

Όσον αφορά στο λειτουργικό σύστημα, ο υπολογιστής HP Pavilion 570-p022nv εξοπλίζεται με τα Windows 10 Home 64-bit ενώ σημαντική προσθήκη επίσης, αποτελεί ο τελευταίας γενιάς δέκτης Wi-Fi a/c, με τον οποίο θα έχεις σταθερότερες συνδέσεις χάρη στην αυξημένη εμβέλεια που προσφέρει αλλά και υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς.

Δες πως είναι το λειτουργικό σύστημα να εκκινεί σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Με τον δίσκο SSD όλα κινούνται σε ταχύτατους ρυθμούς. Τα προγράμματα φορτώνουν γρηγορότερα ενώ ταυτόχρονα τα αρχεία σου είναι πιο ασφαλή. Για να μην περιορίζεσαι σε τίποτα, ο desktop υπολογιστής της HP έρχεται εξοπλισμένος με δεύτερο σκληρό δίσκο 1TB. Έτσι, θα μπορείς να αποθηκεύσεις χιλιάδες αρχεία όπως φωτογραφίες, μουσική και ταινίες. Σε κάθε περίπτωση, θα έχεις επαρκή χώρο για να εγκαταστήσεις όλα τα παιχνίδια και τα προγράμματά σου ενώ αν θελήσεις να επωφεληθείς από τις αστραπιαίες ταχύτητες SSD, θα έχεις πάντα αυτή τη δυνατότητα σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


13. INNOVATOR 3 CYBER GAMER PRO 7100 BLACK

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMINGTο INNOVATOR 3 CYBER GAMER PRO 7100 αποτελεί μία σύνθεση βασισμένη στην πανίσχυρη σειρά επεξεργαστών έβδομης γενιάς της Intel ειδικά για Gamers, με επεξεργαστή Intel Core i3 7100 ο οποίος έχει απίστευτα μεγαλύτερες επιδόσεις και καλύτερη απόδοση απο τους αντίστοιχους επεξεργαστές της προηγούμενης γενιάς! To INNOVATOR 3 CYBER GAMER 7100 διαθέτει μητρική κάρτα H110M-R, απο την πιό καταξιωμένη μάρκα μητρικών καρτών ASUS, που παρέχει μία σταθερή και αξιόπιστη πλατφόρμα για τον επεξεργαστή σας, ενώ συνδυάζοντας τον πανίσχυρο i3 επεξεργαστή με την κάρτα γραφικών GEFORCE GTX1050 με 4GB και τα 8GB μνήμη DDR4, ο υπολογιστής μπορεί να ανταπεξέλθει απρόσκοπτα σε όλα τα παιχνίδια! O SSD 240GB επιτρέπει στο λειτουργικό σύστημα, τα παιχνίδια και τα προγράμματα σας να ανταποκρίνονται σχεδόν ακαριαία. Και με το DVD recorder μπορείτε να κάνετε back up και να μεταφέρετε εύκολα όλα τα αρχεία σας.

O υπολογιστής διαθέτει επεξεργαστή Intel i3 έβδομης γενιάς, με έξυπνες επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και ενσωματωμένες νέες τεχνολογίες και ερχεται με προεγκατεστημένα τα Windows 10

ΔΕΙΤΕ ΤΟRelated posts