12 ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMING

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMING ΤΟ 2021

Στην επιλογή μας για τα καλύτερα  desktop για gaming  θα θεωρήσουμε δεδομένο ότι  πρέπει να έχουν SSD δίσκο και να το χρησιμοποιούν σαν  boot drive.Η συνολική απόδοση ενός Η/Υ εξαρτάται περισσότερο από την ύπαρξη περισσότερης μνήμης RAM έτσι στην επιλογή μας θα θεωρήσουμε ελάχιστο αποδεκτό επίπεδο μνήμης RAM τα  8 GB .Κύριο μέλημα στην επιλογή είναι οι υπολογιστές να μπορούν να υποστηρίξουν τα νέα παιχνίδια με FPS πάνω από το μέσο ορό στις επιλογές δεν συμπεριλαμβάνεται η οθόνη αλλά μόνο το tower.

XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ TA ΚΑΛΥΤΕΡA DESKTOP  ΓΙΑ GAMING…

 

CPU

  • Το σημαντικότερο τμήμα κάθε υπολογιστή είναι η κεντρική μονάδα επεξεργασίας (Central Processing Unit –CPU).Είναι να εκτελεί τα  προγράμματα που βρίσκονται αποθηκευμένα στην κυρία μνήμη (ROM), προσκομίζοντας τις εντολές τους, εξετάζοντας τες και στην συνεχεία εκτελώντας διαδοχικά.Τα συστατικά μέρη του υπολογιστή είναι συνδεδεμένα μέσω δίαυλων (bus). οι δίαυλοι είναι παράλληλοι αγωγοί οι όποιοι χρησιμοποιούνται για την μετάδοση σημάτων έλεγχου, διευθύνσεων και δεδομένων και μπορεί να είναι είτε εσωτερικοί είτε εξωτερικοί.

ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ SSD

  • Οι σκληροί δίσκοι SSD αποθηκεύουν τα δεδομένα σε ηλεκτρονικά τσιπ  και όχι σε μαγνητικούς δίσκους .
  • Χώρος αποθήκευσης στοιχείων και δεδομένων που χρησιμοποιεί ο επεξεργαστής .Ο λόγος που επιβάλλει την ύπαρξη της μνήμης RAM σαν ενδιάμεσου μεταξύ του επεξεργαστή και του σκληρού δίσκου (αυτά τα μέσα μαγνητικής αποθήκευσης εργάζονται με πολύ χαμηλές ταχύτητες σε σχέση με την ταχύτητα με την οποία εργάζεται ο μικροεπεξεργαστής, ενώ η μνήμη RAM έχει τη δυνατότητα να εργάζεται με την ταχύτητα του μικροεπεξεργαστή.Έτσι, όταν πχ ο επεξεργαστής επεξεργάζεται κάτι, “παίζει” συνέχεια με την RAM, “πηγαινοφέρνοντας” συνέχεια δεδομένα από και προς αυτήν.

RAM (Random Access Memory)

  • Λόγω των τεράστειων δυνατοτήτων επεξεργασίας σε κλάσματα δευτερολέπτων, χρειάζεται και αρκετά μεγάλη RAM για να συσσωρεύσει μεγαλύτερο όγκο δεδομένων. Αν η RAM δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες αποθήκευσης των δεδομένων του επεξεργαστή, τότε ο επεξεργαστής δεν λειτουργεί σε πλήρη ισχύ, αλλά πιο “αργά”.Η μνήμη RAM δεν έχει την δυνατότητα να αποθηκεύει μόνιμα δεδομένα, ενώ τα δεδομένα που περιέχει «χάνονται» μόλις κλεισει ο υπολογιστης .

Μνήμη ROM (Read Only Memory)

  • Είναι τύπος μνήμης της οποίας τα περιεχόμενα δεν μεταβάλλονται. Χρησιμοποιείται για την αποθήκευση προγραμμάτων χαμηλού επίπεδου, και δεδομένων τα όποια παραμένουν αποθηκευμένα και μετά την διακοπή τροφοδοσία του υπολογιστή.Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το BIOS(Basic Input Output Sustem) που είναι αποθηκευμένο σε ένα ειδικό chip μνήμης ROM το όποιο είναι γνωστό  και ως system BIOS ROM και είναι οι δυαδικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εκκίνηση καθώς και για την ορθή λειτουργιά του συστήματος καταγραφή δεδομένων γίνεται μόνο από τον κατασκευαστή.

Μνήμη Cache

  • Είναι η μνήμη που παρεμβάλλεται μεταξύ του επεξεργαστή και της κύριας μνήμης, σκοπός είναι η άμεση παροχή δεδομένων στον επεξεργαστή και άμεση ανάκληση εντολών και δεδομένων από προηγούμενες διεργασίες, η μνήμη cache υλοποιείται με την τεχνολογία στατικών μνήμων οι οποίες προσφέρουν μεγάλη ταχύτητα προσπέλασης.

Frame per second

  • Eίναι ο αριθμός που ανανεώνεται η εικόνα στην οθόνη του υπολογιστή μας  σε κάθε δευτερόλεπτο –  οι επιλογές μας θα πετυχαίνουν άνετα πάνω 60 FPS.

@TOPREVIEWS.GR

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

  • Η σχεδίαση αιχμής της εισροής αέρα επιτρέπει τη βέλτιστη ψύξη του συστήματος, έτσι ώστε να έχεις την αθόρυβη και αποδοτική λειτουργία που περιμένεις από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

 ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

  • Όλοι αξίζουν τις καλύτερες εμπειρίες gaming, γι’ αυτό και τα κάλυτερα desktops – εξοπλίζονται με τις κάλυτερες κάρτες γραφικων, Μετάτρεψε το PC σου σε ένα πραγματικό gaming rig με την πλέον προηγμένη αρχιτεκτονική κάρτας γραφικών που δημιουργήθηκε ποτέ.

ΜΝΗΜΗ RAM

  • Ενίσχυσε την καθημερινή σου εργασία με ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, υψηλότερους ρυθμούς μεταφοράς και μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, όλα αυτά χάρη στην αποδοτική DDR4. Τα σύστηματα έρχονται  με 8 GB RAM για άψογη απόδοση –  ακόμα και κατά τις πλέον απαιτητικές καταστάσεις καθημερινού multitasking.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

  • Από τις βασικές ανάγκες πληροφορικής ως την οικογενειακή ψηφιακή βιβλιοθήκη και ένα κέντρο ψυχαγωγίας πολυμέσων, όπου μπορείς να παρακολουθείς ταινίες μέσω streaming, να παίζεις video games και να ακούς μουσική. Τα κάλυτερα Desktops  προσφέρoυν ισχυρή και αξιόπιστη απόδοση, ιδανική για το καθιστικό ή το οικιακό γραφείο.

SSD-HDD

  • Ποιος είπε ότι ταχύτητα και χωρητικότητα δε συνδυάζονται; Τα κάλυτερα Desktops έρχονται με SSD στα  για σούπερ ταχύτητες από την εκκίνηση ως τον τερματισμό αλλά και  HDD . Αξιοποίησε τον τελευταίο στο έπακρο και απόλαυσε σταθερή απόδοση και κράτα με ασφάλεια αντίγραφα ασφαλείας, βιβλιοθήκες πολυμέσων και όλα τα αρχεία που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου.

DESIGN-UPGRADEABILITY

  • Η σχεδίαση των συστήματων με το έντονο γεωμετρικό μοτίβο, θα σου επιτρέψει να ταιριάξει σε κάθε χώρο. Σύνεχης αναβάθμιση οι θύρες επέκτασης στο εσωτερικό του, θα σου επιτρέψουν να αναβαθμίσεις την κάρτα γραφικών, τη μνήμη και ακόμα περισσότερα, έτσι ώστε η απόδοση του συστήματος να παραμείνει σταθερά κορυφαία.

Με τις επώνυμες μητρικές κάρτες και κάρτες γραφικών θα έχετε απρόσκοπτη λειτουργία, σταθερότητα συστήματος – αλλά και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ DESKTOP ΓΙΑ GAMING ΤΟ 2022…

 

1. Lenovo Legion T7 34IMZ5

 

@topreviews.gr

Lenovo Legion T7 34IMZ5
ΕπεξεργαστήςCore i7-11700K(3.60 GHz)
Μνήμη32GB
Σκληρός δίσκος2 x 1TB SSD M.2 2280
Κάρτα γραφικώνNVIDIA GeForce RTX 3060
Λειτουργικό σύστημαWindows 10 Home 64 GR / EN
Κατασκευαστής επεξεργαστήINTEL
ChipsetIntel Z490
Τύπος μνήμηςDDR4-3200MHZ

2. Lenovo Legion T5

  • gaming entry-level.

 

@TOPREVIEWS.GR
Lenovo Legion T5. Processor family: Intel® Core™ i7, Processor model: i7-12700F. Internal memory: 16 GB, Internal memory type: DDR5-SDRAM, Memory clock speed: 4800 MHz. Total storage capacity: 1000 GB, Storage media: SSD. Discrete graphics card model: NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti. Operating system installed: Windows 11 Home, Operating system architecture: 64-bit. Power supply: 500 W

3. Alienware Aurora R13

 

Πλεονεκτήματα

  • Επανασχεδιασμένο πλαίσιο με πλευρικό παράθυρο
  • Εξαιρετικά γρήγορες επιδόσεις CPU χάρη στο νέο τσιπ Core i7
  • Η GPU RTX 3060 παρέχει κορυφαίους ρυθμούς καρέ

Μειονεκτήματα

  • Ακριβό
  • Θορυβώδεις ανεμιστήρες υπό φορτίο

4. MSI Desktop MAG Codex 5

MSI Desktop MAG Codex 5
Τύπος ΕπεξεργαστήIntel Core i5
Ονομασία ΕπεξεργαστήIntel® Core™ I5-11400F
Μέγεθος Μνήμης16GB
Τύπος ΜνήμηςDDR4
Τύπος Σκληρού ΔίσκουM2 SSD
Συνολική Χωρητικότητα512GB
Μοντέλο Κάρτας ΓραφικώνGeForce RTX 3060 Ti VENTUS 2X 8G V1 LHR
Μνήμη Κάρτας Γραφικών8GB

5. Asus ROG Strix G15DK-21401W

 

Asus ROG Strix G15DK-21401W
ΕπεξεργαστήςRyzen 5 -5600X (3.70GHz - Turbo Boost 4.60GHz, 35MB Cache, Zen Architecture, 6 Cores - 12 Threads)
Μνήμη RAM16GB (2x8GB) 3200MHz, up to 64GB Maximum Memory (4x slots)
Μοντέλο Κάρτας ΓραφικώνGTX 1660 Ti 6GB - Ports: 1x DP, 1x DVI, 2x HDMI
Δίσκος1TB NVMe SSD
ΘύρεςFront I/O Ports:
1x USB 3.2 Gen 1 Type-C
1x USB 3.2 Gen 1 Type-A
1x Headphone
1x MIC in
Rear I/O Ports:
1x RJ45 Gigabit Ethernet
1x HDMI 2.0a
1x DVI-D
4x USB 3.2 Gen 1 Type-A
2x USB 3.2 Gen 2 Type-A
Λοιπά στοιχεία500W power supply (80+ Gold)
Wi-Fi 5 (802.11ac) + Bluetooth 5.0 (Dual band) 2*2

6. Asus ROG Strix G10CE-21300T

 

Asus ROG Strix G10CE-21300T
Μοντέλο Επεξεργαστή: Intel Core i5-11400F
RAM Memory: 16 GB
Τύπος Δίσκου: HDD & SSD1000 GB & 512 GB
Κάρτα Γραφικών: RTX 3070
θερμικό σχεδιασμό

Για gaming χωρίς περιορισμούς απόλαυσε τις δυνατότητες που σου προσφέρει το ROG Strix G10CE με επεξεργαστή Intel Core i5 και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3070. Με εντυπωσιακό φωτισμό Aura Sync που αναδεικνύει το μοναδικό gaming στυλ σου.

7. DELL G5 GAMING DESKTOP

 

Το Gaming desktop Dell G5 είναι ένα σύστημα entry-level  με  απόδοση  στα παιχνιδιά και προσιτή τιμή.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Παρέχει αξιόπιστο gaming Full HD 60fps.
Γρήγορος επεξεργαστής.
Εντυπωσιακό midi tower case
Τιμή[/i2pros][i2cons]Ο σχεδιασμός midi tower case στο μπροστινό μέρος.[/i2cons][/i2pc]

 

8. DESKTOP ΓΙΑ GAMING Corsair One a100

 

Το One a100 του Corsair προσφέρει απίστευτη απόδοση από τον επεξεργαστή AMD και την κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 2080 Ti

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Αθόρυβο ακομα και  υπό πλήρη φορτίο
Επιδόσεις
Υποστήριξη αιχμής για Wi-Fi 6 και PCI Express 4.0
[/i2pros][i2cons]Ακριβό
Σχεδιασμός που περιορίζει upgrade[/i2cons][/i2pc]

 

9. Desktop Lenovo Legion T730-28ICO 

 

Desktop Lenovo Legion T730 φέρνει τα βασικά στοιχεία που αναζητούν οι gamers: Κομψή εμφάνιση, σταθερή απόδοση παιχνιδιού στα 1080p  και εύκολες  αναβαθμίσεις χωρίς κόπο. Εξαιρετικό επίπεδο τιμής-απόδοσης.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Τιμή
Απόδοση παιχνιδιών 1080p
Χρήστη φωτισμός LED RGB.
NVIDIA GeForce RTX 2070 – 8GB
Ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς.[/i2pros][i2cons]Πωλούνται μόνο σε σταθερές διαμορφώσεις.
Δεν υπάρχει flash card reader.
Μόνο δύο υποδοχές DIMM για μνήμη.[/i2cons][/i2pc]

10. Desktop Lenovo Legion C530-19ICB

 

gaming desktop  το Legion C530 Cube της Lenovo φέρνει στους αγοραστές ενα desktop  ξεχωριστού σχεδιασμού και  απόδοσης στα 1080p.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Λαβή εύκολης μεταφοράς.
Ελαφρύς , εύκολο στις μεταφορές
Απόδοση παιχνιδιών 1080p.
Σχέδιασμος
Best  pre-built system με τα καλύτερα  components.[/i2pros][i2cons]Μονοχρωματικό led red .
Οι θύρες στο μπροστινό μερος δεν είναι στο σημείο[/i2cons][/i2pc]

 

11. GAMING DESKTOP HP Pavilion 690-0038nv

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Πολύ καλή τιμή.
Value for money ισχύς για παιχνίδια για 1080p.
Μέγεθος.
Καλή επιλογή μπροστινής θύρας.[/i2pros][i2cons]Δεν υπάρχει SSD
Δεν έχει σχεδιαστεί για αναβαθμίσεις
Οι ανεμιστήρες ακούγονται ενώ παίζετε παιχνίδια.[/i2cons][/i2pc]

 

 

Gaming desktop Omen Obelisk της HP εντυπωσιάζει με τη σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά του αλλά αναζητήστε  liquid cooling για την καλύτερη απόδοση.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Εξαιρετικήs ποιότητας case
Factory-customizable.
Αφαιρούμενο φίλτρο σκόνης.
[/i2pros][i2cons]Ακριβό
Η υγρή ψύξη διατίθεται μόνο με αναβαθμίσεις CPU.
Η εσωτερική καλωδίωση θα μπορούσε να είναι πιο customizable
Χωρίς συσκευή ανάγνωσης καρτών flash.[/i2cons][/i2pc]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ….

Συνοψίζοντας εάν θέλετε να συνδυάσετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά με την φορητοτητα – δείτε τα καλύτερα  gaming laptop . Απογειώστε την αίσθηση του gaming   με τα καλυτέρα πληκτρολόγια και  mouse για gaming   .

Καταβάλλουμε εξαιρετικές προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα στις σελίδες μας είναι ακριβή και ενημερωμένα. Δεν εχουμε σχέσεις με  κατασκευαστές ωστε να μας  παρέχουν πληροφορίες για τα προϊόντα. Όπου είναι δυνατόν, επαληθεύουμε  τις πληροφορίες .

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!