ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ GAMING ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

Αναβάθμισε την εμπειρία  gaming που προσφέρει κάθε  νέος τίτλος αποκτώντας  τον πλήρη έλεγχο με τα κάλυτερα πληκτρολόγια για gaming  μέχρι 50 εύρω.  Τα  καλύτερα πληκτρολόγια   θα σου προσφέρουν το απόλυτο gaming περιβάλλον για να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους σου. Χάρη στην ταχύτατη απόκριση και ταχύτερη ενεργοποίηση των πλήκτρων έως και 25% γρηγορότερα σε σύγκριση με άλλα “απλά” πληκτρολόγια. Ενώ  η λειτουργία anti-ghosting θα σου εξασφαλίσει αξιόπιστη πληκτρολόγηση, όσα πλήκτρα κι αν πατήσεις ταυτόχρονα, με την κάθε σου κίνηση να καταγράφεται.Αναβάθμισε ουσιαστικά το παιχνίδι σου και εκτόξευσε την παραγωγικότητά σου, με ένα πληκτρολόγιο, ικανό να ανταποκριθεί στον ρόλο που θα του δώσεις με απόλυτη επιτυχία.είναι κατασκευασμένο για να αντέχει τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Είτε παίζεις, είτε εργάζεσαι, τα κάλυτερα πληκτρολόγια για gaming  μέχρι 50 εύρω μπορουν  να αντέξουν τα πάντα, χάρη στη γερή κατασκευή που παρέχουν ενω ορισμένα  παρέχουν  προστασία από υγρά, ψίχουλα και βρωμιά, ώστε τα ατυχήματα να μην προκαλούν σοβαρά προβλήματα.

Για περισσότερα, δείτε τα κάλυτερα  desktop  και  gaming laptop . Ενώ είστε σε αυτήν την αναζήτηση , ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα αξεσουάρ για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας,  συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών και των mouse   .

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ GAMING ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ GAMING ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ
Razer DeathStalker
TRUST GXT 860
GENESIS NKG-1237
SERIOUX EDANA

GENESIS NKG-0554

Keyboard Razer DeathStalker RZ03

Η πρόσφατη καινοτομία της Razer πάνω στα πληκτρολόγια φέρνει μαζί της τα πλήκτρα των 2mm, τα οποία αποτελούν εργαλείο για μαχητικούς gamers που θέλουν να ανταποκρίνονται με ταχύτητα και ακρίβεια σε διαφορετικές καταστάσεις που μπορούν να κρίνουν το game. έχετε την δυνατότητα να βάλετε τα δάχτυλα σας να τρέξουν πάνω στα πλήκτρα και η εξασφάλιση του παιχνιδιού από μεριά του gear σας να είναι 100% με το μέρος σας!Το RZ03 σχεδιασμένο σε στιλ gaming, έκανε ό, τι είναι απαραίτητο για έναν gamer. Καλής ποιότητας υλικά και στιβαρή κατασκευή είναι τα πλεονεκτήματα που θα εκτιμηθούν από όλους τους οπαδούς των παιχνιδιών.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά καθιστούν αυτό το πληκτρολόγιο -EDITORS CHOICE- .

 

TRUST GXT 860 Thura 

Αναβάθμισε την εμπειρία που προσφέρει κάθε τίτλος αποκτώντας παράλληλα τον πλήρη έλεγχο στα χέρια σου με το ημι-μηχανικό πληκτρολόγιο GXT 860 Thura της Trust. Συνδυάζει το απαλό άγγιγμα ενός συμβατικού μοντέλου με τη χαρακτηριστική αίσθηση στην αφή ενός μηχανικού πληκτρολογίου.

Διαθέτει 12 media πλήκτρα άμεσης πρόσβασης και ειδική λειτουργία gaming κατά την οποία απενεργοποιείται το πλήκτρο Windows. Το προηγμένο anti-ghosting θα καταγράψει έως και 16 «χτυπήματα» πλήκτρων, ακόμα κι αν αυτά γίνουν ταυτόχρονα, ενώ η επιφάνεια στήριξης καρπού αφαιρείται έτσι ώστε να τη χρησιμοποιήσεις μόνο όταν τη χρειάζεσαι.

Πρόσθεσε και τους εννέα διαφορετικούς χρωματισμούς σε ό,τι αφορά τον φωτισμό και έχεις το απόλυτο gaming πληκτρολόγιο!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Εξαιρετικό για έμπειρους παίκτες. Διακριτικός, συμπαγής σχεδιασμός. Εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής  φωτισμού και λειτουργίας.

 

GENESIS NKG-1237

 

Πολλοί gamers δεν μπορούν να αποφασίσουν αν ένα μηχανικό πληκτρολόγιο ή ένα πληκτρολόγιο μεμβράνης είναι μια καλύτερη λύση για αυτούς. Χάρη στην υβριδική τεχνολογία, το Thor 200 RGB λύνει αυτό το δίλημμα, διατηρώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά και των δύο τύπων πληκτρολογίων για τους παίκτες. Ένα αθόρυβο κλικ με μια πολύ καλή και γρήγορη απόκριση, ανθεκτικότητα και πολλές λύσεις για να διευκολύνουν το gameplay, όλα αυτά με ένα εντυπωσιακό οπίσθιο φωτισμό με εφέ RGB και πολλές επιλογές για να επιλέξετε, κάνουν το Thor 200 ένα επικίνδυνο όπλο στα χέρια κάθε gamer.

Το Genesis έρχεται να σου προσφέρει την τελειότερη και απολαυστικότερη αίσθηση πληκτρολόγησης που είχες ποτέ. Η τεχνογνωσία της  εταιρίας εγγυάται μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αποτελεσματικότερη καταγραφή κινήσεων σε σχέση με τα συμβατικά πληκτρολόγια καθώς επίσης και άμεση αποτελεσματικότητα ανεξαρτήτως του παιχνιδιού που παίζεις.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

GENESIS NKG-1237 είναι ένα πληκτρολόγιο για  gaming  με ιδανικό συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας

SERIOUX EDANA

 

Gaming πληκτρολόγιο της Serioux, με multimedia πλήκτρα και τεχνολογία anti-ghosting ώστε να μην χάνονται οι εντολές που δίνετε στο παιχνίδι. Η επινόηση, η σχεδίαση και η κατασκευή του SERIOUX έγινε πολύ προσεκτικά, ώστε να προσφέρει εξαιρετική απόδοση παρέχοντας το κατάλληλο σύνολο λειτουργιών. Το ανθεκτικό επάνω πλαίσιο επιτρέπει στο περίβλημα να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό. Απλοποίησε τη ζωή σου και εκτέλεσε περίπλοκες εντολές ή μια σειρά ενεργειών  με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Aνθεκτικό  πληκτρολόγιο με ατελείωτες δυνατότητες.

GENESIS NKG-0554

 

Η NATEC Genesis, μία κατασκευάστρια εταιρία για αξεσουάρ παιχνιδιών, εισήγαγε ένα σύγχρονο πληκτρολόγιο για gamers. Το RX22 είναι ένα μοντέλο με χαμηλού προφίλ πλήκτρα με X-Scissors τεχνολογία. Εξοπλισμένο με τρεις διαφορετικούς τρόπους φωτισμού που θα καταστήσει ευκολότερο για τους παίκτες να χρησιμοποιούν το πληκτρολόγιο σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το NATEC Genesis RX22 είναι ένα πληκτρολόγιο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους gamers. Υπάρχουν 104 διαθέσιμα πλήκτρα, κατασκευασμένα με την τεχνολογία X-Scissor.

Η χρήση του μηχανισμού X-Scissor (κάτω από τα πλήκτρα), αντί των παραδοσιακών μεμβρανών εξασφαλίζει σχεδόν αθόρυβη λειτουργία και την ακρίβεια που οδηγεί σε υψηλό επίπεδο άνεσης. Το πληκτρολόγιο διαθέτει τρεις τρόπους φωτισμού που επιτρέπουν να δείτε όλα τα πλήκτρα χωρίς προβλήματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή τη νύχτα. Το πληκτρολόγιο επικοινωνεί με τον υπολογιστή μέσω ενός καλωδίου με μήκος 1,6m και USB 2.0 με ρυθμό δειγματοληψίας 1000Hz. Επιπλέον, το καλώδιο έχει καλυφθεί με μια πλεξούδα από νάιλον, το οποίο αυξάνει την ανθεκτικότητα και την αντοχή του στις ζημιές.

Βασικά χαρακτηριστικά

  • 3-color keys backlight
  • Ultra-flat και ήσυχα X-Scissors πλήκτρα
  • Μακρύ καλώδιο, με υφασμάτινη επένδυση
  • Gaming σχεδιασμός

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Εξαιρετικά χαρακτηριστικά καθιστούν αυτό το πληκτρολόγιο μια άριστη  επιλογή .

 

 

Related posts