ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SMARTPHONE ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ…

Μπαταρία

Η ενσωματωμένη μπαταρία  σε συνεργασία με τους νέους επεξεργαστές αλλά και το έξυπνο λειτουργικό σύστημα EMUI με τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας, θα σου δώσουν ενέργεια που ζητάς. Έτσι θα έχεις πάντα τον επιπλέον χρόνο για να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου.

Αξιόπιστα

Πρόκειται για μία αξιόπιστες συσκευές, κατασκευασμένες με τα υψηλότερα πρότυπα σχεδίασης, που εξασφαλίζουν μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στο χρόνο

Λειτουργικό σύστημα

Το βελτιωμένο λειτουργικό σύστημα EMUI των καλύτερων smart phones – βασίζεται στο τελευταίας γενιάς Android . Οι αλγόριθμοι διαχείρισης των εργασιών βελτιώνονται συνεχώς από το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ώστε να σου εξασφαλίζουν ομαλή εμπειρία χρήσης ακόμη και μετά από περιόδους πολύωρης χρήσης.

Οκταπύρηνοι επεξεργαστές

οκταπύρηνοι επεξεργαστες  μπορεί να τρέξουν με ταχύτητα που αγγίζει τα 2.3GHz, ώστε να σου προσφέρουν δυνατές επιδόσεις. Ταυτόχρονα, χάρης στην αρχιτεκτονική των 12nm, εκτός από ταχύτητα, ο έπεξεργαστης διαχειρίζεται με άριστο τρόπο την ενέργεια της μπαταρίας, ώστε να σου εξασφαλίζει περισσότερες ώρες λειτουργίας .

Μέγαλη οθόνη

Εντυπωσιακή οθόνη με σχεδίαση Dewdrop, καταλαμβάνει  την εμπρόσθιας όψης του smartphone.Οι οθόνες είναι σχεδιασμένες ωστε να μειώνουν την έντονη εκπομπή μπλε φωτός- ώστε να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο χωρίς ερεθισμούς στα μάτια.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ ΤΟ 2023

1. Samsung Galaxy A14 5G

 

Το Samsung Galaxy A14 5G είναι μια εξαιρετική αξία για κάτω από $200. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν μια οθόνη 90 Hz, μια καλή κάμερας και εγγύηση για ενημερώσεις λογισμικού. Η ποιότητα κατασκευής θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά η απόδοση είναι ακόμα αξιέπαινη για την τιμή.

Για ποιον είναι

Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε περισσότερα από 250 ευρώ σε ένα smartphone, μπορούμε να προτείνουμε με σιγουριά αυτό το τηλέφωνο της Samsung. Δεν ανταγωνίζεται τα μοντέλα μεσαίας κατηγορίας, αλλά εξακολουθεί να σας προσφέρει πολύ περισσότερες δυνατότητες από ένα απλό τηλέφωνο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Μεγάλη, ευκρινής οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz
  • Καλή απόδοση για την τιμή
  • ενημέρωση λογισμικού

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Δεν προστατεύεται από τη σκόνη ή το νερό

 

2. OnePlus Nord CE 3 Lite 5G 8GB

Αν και δεν κοστίζει πολύ, το OnePlus Nord CE 3 Lite εξακολουθεί να παρέχει premium χαρακτηριστικά, όπως κάμερα 108MP και οθόνη 6,7 ιντσών 120Hz.

Πλεονεκτήματα

  • τιμή
  • Ταχεία φόρτιση
  • Τεράστια οθόνη 120 Hz
  • 108MP κύρια κάμερα
  • Εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας

Μειονεκτήματα

3. Honor Magic5 Lite 5G 8GB

Αυτό το  smartphone δανείζεται πολλά στοιχεία από την ναυαρχίδα του περασμένου έτους για να προσφέρει ένα smartphone με ισχυρές επιδόσεις.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Premium οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών 120 Hz
  • διάρκεια ζωής της μπαταρίας
  • Εξαιρετική απόδοση από την κύρια κάμερα

Μειονεκτήματα

  • Το chipset δεν είναι τόσο ισχυρό

Καταβάλλουμε εξαιρετικές προσπάθειες για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα στις σελίδες μας είναι ακριβή και ενημερωμένα. Δεν εχουμε σχέσεις με  κατασκευαστές ωστε να μας  παρέχουν πληροφορίες για τα προϊόντα. Όπου είναι δυνατόν, επαληθεύουμε  τις πληροφορίες .

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!