ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ ΜΕΧΡΙ  60 m²

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕΧΡΙ 60 m²

 

Με την υγρασία να είναι πρόσφορο έδαφος για βακτήρια και μύκητες, η λύση είναι η αποτελεσματική αφύγρανση του χώρου, κάτι που επιτυγχάνεται σε τεράστιο βαθμό χάρη στους αφυγραντηρες – Ας δούμε μερικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέξουμε έναν απο τους καλύτερους αφυγραντήρες…

Λειτουργία απόψυξης και αυτόματη επανεκκίνηση
 Στην περίπτωση που η θερμοκρασία του δωματίου είναι πολύ χαμηλή, ο αφυγραντήρας ξεκινάει τη λειτουργία απόψυξης για μέγιστη προστασία. Ακόμη και αν διακοπεί το ρεύμα απροσδόκητα, μπορεί και αρχίζει να λειτουργεί ξανά με βάση τον προγραμματισμό αφύγρανσης που είχες θέσει πριν τη δοκιμή.

 


ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ ΜΕΧΡΙ  60 m²

Στέγνωσε τα ρούχα μέσα στο σπίτι
Κάνε ευκολότερο το στέγνωμα των ρούχων με τους κάλυτερους αφυγραντήρες –  Ο θερμός αέρας που εκπέμπει η συσκευή, βοηθά στο πιο γρήγορο στέγνωμα των ρούχων, ακόμη και όταν αυτά βρίσκονται μέσα στο σαλόνι ή σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο. Επίσης, με τη λειτουργία χρονοδιακόπτη θα μπορείς να ρυθμίσεις την αυτόματη έναρξη ή τον τερματισμό ώστε να εξοικονομήσεις περισσότερη ενέργεια.
Ιονιστής
Καθαρίζει τον αέρα από σκόνη, ρύπους, οσμές αλλά και μικροσωματίδια. Εξουδετερώνει αποτελεσματικά τα θετικά ιόντα που είναι η αιτία, μολύνσεων και βακτηρίων, για να έχεις καθαρό αέρα, δίνοντας αίσθηση ευεξίας

Μείωσε το κόστος Θέρμανσης

Εξάλειψε την υγρασία, κέρδισε ζέστη: Αφαιρώντας την υγρασία, βελτιώνει το επίπεδο θερμότητας μέσα στο χώρο η οποία διατηρείται για περισσότερο και διαχέεται ευκολότερα, μειώνοντας συνεπώς το κόστος θέρμανσης.

 

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ ΜΕΧΡΙ  60 m²

 

1. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ MORRIS MD

MORRIS MD
φίλτρο ενεργού άνθρακα
Φίλτρο σκόνης με αντιβακτηριδιακή επικάλυψη
Φίλτρο HEPA
(UV Sterilization)

  • Ηλεκτρονικός έλεγχος λειτουργίας με φωτισμό στο μπροστινό μέρος που αλλάζει χρώμα ανάλογα με το επίπεδο υγρασίας του χώρου
  • Δυνατότητα ρύθμισης επιθυμητής υγρασίας στον χώρο από 40% έως 80% με δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας (επιλέγοντας το επίπεδο υγρασίας 35%)
  • Με αφαιρούμενο δοχείο συμπυκνωμάτων χωρητικότητας 2,5 λίτρων και ενδεικτική λυχνία η οποία σας ενημερώνει όταν διακόπτεται η λειτουργία επειδή είναι γεμάτο το δοχείο
  • Δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας, με σύνδεση σε μόνιμη αποχέτευση μέσω σωλήνα
  • Λειτουργία αυτόματης κίνησης περσίδων
  • Λειτουργία απολύμανσης του αέρα με υπεριώδη φως (UV Sterilization)
  • Μεταφέρετε εύκολα τον αφυγραντήρα, όπου και όποτε επιθυμείτε. Τα ενσωματωμένα ροδάκια που διαθέτει η συσκευή, σας επιτρέπουν να την μεταφέρετε όπου είναι απαραίτητο για αποδοτικότερα αποτελέσματα.
  • Οικολογικό ψυκτικό μέσο R290 με μηδενικό δυναμικό καταστροφής του όζοντος (ODP) και σχεδόν μηδενικό δυναμικό παγκόσμιας θέρμανσης (GWP).

 

2. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ INVENTOR EVA II PRO EP3-WIFI 16L

 

INVENTOR EVA II PRO
Χαμηλή Στάθμη ΘορύβουΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ ΜΕΧΡΙ  60 m²
Ρύθμιση απο Wi-FiΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ ΜΕΧΡΙ  60 m²
Έξυπνη ΑφύγρανσηΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ ΜΕΧΡΙ  60 m²
Χρονοδιακόπτης 24 ωρώνΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ ΜΕΧΡΙ  60 m²
Στέγνωμα ΡούχωνΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΧΩΡΟΝ ΜΕΧΡΙ  60 m²

Απολαύστε ιδανικές συνθήκες, με τη χαμηλότερη στάθμη θορύβου και εξοικονομήστε ενέργεια μέσω της έξυπνης τεχνολογίας Wi-Fi, εξασφαλίζοντας υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο σας, χωρίς σκόνες, βακτήρια και οσμές χάρη στον ενσωματωμένο ιονιστή. Με τον αφυγραντήρα EVA II Pro Wi-Fi, έχετε τη δυνατότητα να στεγνώσετε τα ρούχα σας αποτελεσματικά και υγιεινά χάρη στη λειτουργία Dryer, ενώ απολαμβάνετε ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο σας, χάρη στην λειτουργία έξυπνης αφύγρανσης. Επίσης, επιτυγχάνετε ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση του αφυγραντήρα σας με την προηγμένη τεχνολογία συνεχόμενης ροής αέρα που διαθέτει η σειρά. Έτσι, εξοικονομείτε ενέργεια & χρήματα χάρη στην συνεχόμενη λειτουργία του ανεμιστήρα της συσκευής που αντιλαμβάνεται καλύτερα τη σχετική υγρασία του χώρου αλλά και χάρη στον συμπιεστή που χρειάζεται να λειτουργήσει πολύ λιγότερες ώρες κατά την διάρκεια του 24ώρου.

 

3. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΜΕ ΙΟΝΙΣΤΗ TOYOTOMI TDE-16DTI

 

TOYOTOMI TDE-16DTI
Φίλτρο Ενεργού Άνθρακα
Προ φίλτρο Σκόνης Υψηλής Πυκνώτητας
Ιονιστής
Διπλό σύστημα αφύγρανσης
Αθόρυβη λειτουργία

Αποτελεσματική εξάλειψη της υγρασίας, στέγνωμα των ρούχων μέσα στο σπίτι αλλά και καθαρό περιβάλλον με τον αφυγραντήρα της Toyotomi TDE-16DTI. Μπορεί να καλύψει εύκολα χώρους έως και 60 τμ ενώ με τα ενσωματωμένα ροδάκια και την πρακτική χειρολαβή, η μεταφορά του σε άλλο δωμάτιο, είναι θέμα μερικών δευτερολέπτων. Από τον ηλεκτρονικό πίνακα στο πάνω μέρος της συσκευής θα μπορείς να ρυθμίσεις τις περισσότερες διαθέσιμες επιλογές αφύγρανσης, όπως επίσης την ταχύτητα του ανεμιστήρα, το ποσοστό υγρασίας αλλά και τον χρονοδιακόπτη.

Ενσωματώνει επίσης λειτουργία Ιονιστή, όπου καθαρίζει τον αέρα από σκόνη, ρύπους, οσμές αλλά και μικροσωματίδια, ώστε το περιβάλλον στο σπίτι να είναι πεντακάθαρο, ειδικά στις περιπτώσεις που υπάρχουν και μικρά παιδιά. Αν και παρέχει δοχείο περισυλλογής νερού 2.5 λίτρων, μπορείς να συνδέσεις τον αφυγραντήρα απευθείας με το σωλήνα της αποχέτευσης για αδιάκοπη αφύγρανση ενώ με τον χρονοδιακόπτη θα μπορείς να ρυθμίσεις την αυτόματη έναρξη και τερματισμό, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Σημαντικό επίσης το γεγονός ότι με τον αφυγραντήρα της Toyotomi θα μπορείς να στεγνώνεις τα ρούχα ακόμη και μέσα στο σπίτι, ειδικά τις βροχερές και κρύες ημέρες του χειμώνα, όπου το στέγνωμα στο μπαλκόνι είναι αναποτελεσματικό.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!