7 παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την επιλογή ενός σετ ακουστικών παιχνιδιών

razer electrav2 headset 1000 1275951 e1587644806377

Όταν επιλέγετε ένα σετ ακουστικών gaming, υπάρχουν διάφοροι τεχνικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία gaming. Ακολουθεί μια τεχνική επισκόπηση των σημαντικών παραγόντων που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Ποιότητα ήχου:

Η ποιότητα του ήχου είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν επιλέγετε ένα σετ ακουστικών gaming. Αναζητήστε ένα σετ ακουστικών με ηχεία υψηλής ποιότητας που παρέχουν καθαρό και καθηλωτικό ήχο. Επιπλέον, εξετάστε το ενδεχόμενο ενός ακουστικού με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου για να εξαλείψετε το θόρυβο του περιβάλλοντος και να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Άνεση:

Η άνεση είναι ζωτικής σημασίας για παρατεταμένες συνεδρίες gaming, γι’ αυτό αναζητήστε ένα σετ ακουστικών με άνετες θήκες αυτιών και άνετο στήριγμα κεφαλής. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι τα ακουστικά είναι ελαφριά και δεν είναι πολύ σφιχτά στο κεφάλι σας.

Ποιότητα μικροφώνου:

Ένα μικρόφωνο υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητο για καθαρή επικοινωνία με άλλους παίκτες κατά τη διάρκεια συνεδριών παιχνιδιού. Αναζητήστε ένα σετ ακουστικών παιχνιδιών με μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου που φιλτράρει το θόρυβο του περιβάλλοντος και παρέχει καθαρή ποιότητα φωνής.

Συνδεσιμότητα:

Εξετάστε τον τύπο συνδεσιμότητας που χρειάζεστε για τα ακουστικά παιχνιδιών σας. Αν προτιμάτε την ενσύρματη συνδεσιμότητα, βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο είναι αρκετά μακρύ και κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό. Εναλλακτικά, αν προτιμάτε την ασύρματη συνδεσιμότητα, αναζητήστε ένα σετ ακουστικών παιχνιδιών με τεχνολογία Bluetooth και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Συμβατότητα:

Βεβαιωθείτε ότι τα ακουστικά παιχνιδιών είναι συμβατά με το σύστημα παιχνιδιών σας. Αναζητήστε ακουστικά που λειτουργούν με την κονσόλα, τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.

Τιμή:

Η τιμή ενός σετ ακουστικών gaming μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό, οπότε λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό σας και επιλέξτε ένα σετ ακουστικών που προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Φήμη της μάρκας:

Τέλος, εξετάστε τη φήμη της μάρκας. Αναζητήστε μια αξιόπιστη μάρκα που προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Συνολικά, όταν επιλέγετε ακουστικά παιχνιδιών, εξετάστε την ποιότητα ήχου, την άνεση, την ποιότητα του μικροφώνου, τη συνδεσιμότητα, τη συμβατότητα, την τιμή και τη φήμη της μάρκας για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG ΤΟ 2023

1. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG STEELSERIES ARCTIS 3 WIRED 7.1

 

 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG ΤΟ 2021

Χρησιμοποιώντας οδηγούς νεοδυμίου 40 mm, το σετ μικροφώνου-ακουστικών STEELSERIES ARCTIS 3 WIRED 7.1 προσφέρει στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας, για να απολαμβάνετε πλήρως το παιχνίδι σας.Τα ακουστικά έχουν λεπτή και ελαφριά σχεδίαση, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του ήχου. Μια πιο ελαφριά, ισορροπημένη κατασκευή σημαίνει ότι μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας στο παιχνίδι.

Το Arctic αμφισβητεί όλα όσα ξέρετε για τα ακουστικά gaming με πλήρως ανανεωμένο ήχο, νέο σχεδιασμό μικροφώνου με απαράμιλλη καθαρότητα και βελτιωμένη άνεση. Το Arctic 3 φέρνει καθαρή απόδοση και στυλ χωρίς συμβιβασμούς.

2. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG STEELSERIES Arctis 7 – Gaming Headset

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG

Το ασύρματο ακουστικό gaming Steelseries Arctis 7 συνδυάζει σταθερή ποιότητα ήχου, ευέλικτες επιλογές σύνδεσης και άνετη εφαρμογή σε λογική τιμή.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Ισορροπημένος ήχος.
Λειτουργεί ασύρματα και ενσύρματα.
Προσαρμόσιμο και ιδιαίτερα άνετο μετά από πολύωρη χρήση[/i2pros][i2cons]Το μπάσο δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό.[/i2cons][/i2pc].

3. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG HyperX Cloud Mix Review

wired gaming headset και headset Bluetooth.

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG

 

 

 

 

 

 

 

 

Χρησιμοποιώντας την ενσύρματη σύνδεση ακούστε σε συχνότητες από 10Hz έως 40kHz . Ενώ απαντήστε σε κλήσεις και αποσυνδέστε το και μεταβείτε στην ασύρματη λειτουργία Bluetooth για έως και 20 ώρες χρήσης.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Εξαιρετική ποιότητα ήχου.
Πολύ καθαρό mic boom.
Στερεό, άνετο σχέδιο[/i2pros][i2cons]
Χρησιμοποιεί pinhole μικρόφωνο αντί για boom σε λειτουργία Bluetooth
Δεν περιλαμβάνεται  USB κάρτα ήχου .
[/i2cons][/i2pc]

Το  Kingston HyperX Cloud Mix λειτουργεί πολύ καλά τόσο ως ενσύρματο wired gaming headset όσο και ως headset Bluetooth.

4. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG  Astro A20 – Gaming Headset

 

A20 Wireless Headset

  • Drivers: 40 mm, με μαγνήτες νεοδυμίου
  • Απόκριση: 20 – 20.000 Hz
  • SPL: 100dB +/- 3dB AT 1 kHz
  • Αντίσταση: 32 Ω
  • Σύνδεση: Ασύρματη
  • Συνδεσιμότητα: 5.8 GHz Wireless

A20 Transmitter

  • Τροφοδοσία: USB Micro-B (USB 2.0 compatible)
  • Συνδεσιμότητα: Optical In, USB Power & Soundcard, USB Charging Port
  • Εμβέλεια: 9 m

 

5. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG  Astro A10 – Gaming Headset

 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG ΤΟ 2021

 

Το wired gaming headset Astro Gaming A10 παίρνει την άνεση  και την εξαιρετική απόδοση ήχου των πολύ πιο ακριβών μοντέλων της εταιρείας και τα βάζει σε ένα πακέτο με χαμηλή τιμή … highly recommend

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Εξαιρετική ποιότητα ήχου.
Ισχυρά μπάσα
εφαρμογή μετά από πολύωρη χρήση[/i2pros][i2cons]Δεν περιλαμβάνονται αξεσουάρ.

Δεν υπάρχει προσομοιωμένος ήχος surround.

[/i2cons][/i2pc]

6. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG LOGITECH G433  – Gaming Headset

 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG

 

Το Logitech G433 είναι ένα wired gaming headset που συνοδεύεται από πολλά αξεσουάρ, αν και η απόδοση του ήχου δεν ειναι η αναμενόμενη .

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Πολλά αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων δύο σετ earbuds, δύο καλωδίων ήχου και κάρτας ήχου USB 7.1 καναλιών.
Προσομοιωμένος ήχος surround στον υπολογιστή.
Αρκετά ισορροπημένος ήχος.[/i2pros][i2cons]
Μέση απόκριση μπάσων
κουραστικά μετά από πολλές ώρες χρήσης
[/i2cons][/i2pc]

 

7. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG RAZER ELECTRA V2 – Gaming Headset

 

 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMΙNG
@RAZER ELECTRA V2

Το Razer Electra επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο και αναβαθμισμένο με 40mm ηχεία νεοδυμίου, αλουμινιένια στέκα, backlit ear cups, αποσπώμενο μικρόφωνο, προσαρμόσιμο headband και controls πάνω στο ηχείο για αυξομείωση της έντασης των ακουστικών και δυνατότητα mute του μικροφώνου με ψηιακό ήχο σε PC, MAC και PS4.

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Εξαιρετική ποιότητα ήχου.
Ισχυρά μπάσα
Εικονικό 7.1 (Virtual) Surround ήχο
Αποσπώμενο boom μικρόφωνο
εφαρμογή μετά από πολύωρη χρήση[/i2pros][i2cons]Λογισμικό razer[/i2cons][/i2pc]

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!