ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ GAMING HEADSET TO 2024

Επιλεγούμε τα πιο οικονομικά ακουστικά για gaming χωρίς να κάνουμε υποχωρήσεις στα τεχνολογικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ετσι ολοκληρώνουμε τα κεφάλαιο για τα καλυτέρα ακουστικά για  gaming  ικανοποιώντας όλους τους φανατικούς  gamers. Μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που μας βοήθησαν στην επιλογή των πιο οικονομικών ακουστικών για gaming είναι :

Κανάλια ήχου

Τα περισσότερα οικονομικά  ακουστικά τυχερών για gaming θα διαθέτουν είτε στερεοφωνικό ήχο ή εικονικό (virtual) ήχο surround 7.1. Το 7.1 δηλώνει την ύπαρξη επτά εικονικών ηχείων μαζί με ένα subwoofer. Τα ηχεία είναι γωνιακά σε διάφορες θέσεις για να προσομοιώνουν τον ήχο που προέρχεται από διαφορετικές κατευθύνσεις κάτι τέτοιο στην διάρκεια του παιχνιδιού θα φέρει την εμπειρία του gaming σε αλλά επίπεδα.

Απόκριση συχνότητας

Η απόκριση συχνότητας ενός headset μετράται σe Hertz.. Για παράδειγμα, μια περιοχή συχνοτήτων 20 – 20kHz σημαίνει απόκριση μπάσων 20Hz και απόκριση πρίμων 20000Hz.Είναι το εύρος από το χαμηλό τέλος (μπάσο) έως το υψηλό τέλος (πρίμα).Με λίγα λόγια, μια ευρύτερη περιοχή σημαίνει καλύτερη ποιότητα ήχου.

Συμβατότητα

Εκτός από τους υπολογιστές, πολλά headset  είναι  συμβατά με τις δημοφιλείς κονσόλες όπως το PlayStation 4, το Xbox One. Οι περισσότερες επιλογές μας έχουν συμβατότητα με τις σύγχρονες κονσόλες και υπολογιστές.

Βάρος

Χάρης στα νέα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή τους τα σύγχρονα headset έχουν χαμηλό βάρος και έτσι είναι ιδανικά  για εκτεταμένες περιόδους χρήσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING το 2024

 

1. Razer BlackShark V2 X Gaming Ενσύρματα Ακουστικά 3.5mm

 

Τα ενσύρματα ακουστικά gaming Razer Blackshark V2 προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου και μικροφώνου, πολλές δυνατότητες και επιλογές λογισμικού για έλεγχο του ήχου  είναι  πολυ ελαφριά, και εχουν άνετη εφαρμογή ακομα και μετα απο πολύωρη χρήση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ισχυρή απόδοση ήχου.
  • Εξαιρετικό μικρόφωνο
  • Η κάρτα ήχου USB περιλαμβάνεται με το THX Spatial Audio μέσω λογισμικού
  • Ελαφριά σε βαρος και εχουν πολυ άνετη εφαρμογή

MEIONEKTHMATA

  • Το καλώδιο είναι συνδεδεμένο μόνιμα με το ακουστικό

 

2. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING RAZER KRAKEN X

 

ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING

Ολοι γνωρίζουν την εταιρία Razer στον χώρο τον υπολογιστών εχει  επίσης και εξαιρετικα gaming ακουστικά –  Το ενσύρματο Razer Kraken Χ  με  ήχο USB 7.1 καναλιών και διπλούς οδηγούς 50mm σε μια πολύ άνετη σχεδίαση  που προσφέρει μια σταθερή αίσθηση, ισχυρή απόδοση και πολλά χαρακτηριστικά σε μια λογική τιμή.

Το Razer Kraken Χ  είναι ένα πολύ ικανό ενσύρματο gaming  σετ ακουστικών   . Είναι μεγάλο, άνετο και διαθέτει ισχυρά προγράμματα οδήγησης 50 mm που παρέχουν άφθονο μπάσο. Λειτουργεί επίσης με σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα παιχνιδιού ως ενσύρματο ακουστικό 3,5 mm και παρέχει πολύ συμπαγή ήχο ενω το ρυθμιζόμενο μπάσο είναι μια ωραία πινελιά, ακόμα κι αν δεν βελτιώνει την ελαφρώς υποβαθμισμένη απόδοση του ακουστικού στα υψηλά .

3. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING HYPERX HX-HSCS-BK/EM

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING

Τα HyperX Cloud Stinger αποτελούν τα ιδανικά ακουστικά για gamers που αναζητούν ένα ελαφρύ headset, με ανώτερη ποιότητα ήχου και μεγαλύτερη άνεση. Με 275 γραμμαρια είναι άνετα στον λαιμό σας και τα ακουστικά περιστρέφονται κατά 90 μοίρες για μεγαλύτερη άνεση. Με κατευθυντικούς οδηγούς 50 χιλιοστών φέρνουν τον ήχο κατευθείαν μέσα στο αυτί για μεγαλύτερη πιστότητα ήχου ποιότητα gaming. Για απόλυτη άνεση σε μεγάλης διάρκειας games, διαθέτει υψηλής ποιότητας HyperX memory foam. Με την ρυθμιζόμενη ατσάλινη στέκα, το χειριστήριο της έντασης στο ακουστικό και το μικρόφωνο με λειτουργία σιγασης όταν περιστρέφεται, κανουν την χρηση τους παιχνιδάκι. Τέλος τα HyperX Cloud Stinger είναι συμβατά με PC, Xbox One, PS4, Wii U και κινητά τηλέφωνα έτσι είναι τα μόνα ακουστικά που χρειάζεστε τόσο για PC όσο και για οτιδήποτε άλλο.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • Οδηγοί: Δυναμικοί 50mm με μαγνήτες νεοδυμίου.
  • Βάρος: 275 gr
  • Συμβατότητα: PC, Xbox One, PS4, Wii U και κινητά τηλέφωνα.

4. Astro A10 Gen 2 Gaming Ενσύρματα Ακουστικά 3.5mm

 

Το Astro Gaming A10 δεύτερης γενιάς είναι ένα οικονομικό σετ gaming με ακόμα καλύτερη αίσθηση και καλύτερο ήχο από τον ήδη ισχυρό προκάτοχό του και δεν κοστίζει ούτε ένα σεντ παραπάνω.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ελαφρύ και άνετο σχέδιο για gaming
  • απόδοση ήχου
  • ποιοτητα μικρόφωνο

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Το μικρόφωνο Boom δεν μπορεί να αντικατασταθεί ή να αντικατασταθεί

 

5. RAZER KRAKEN X LITE Gaming Headshet

 

Το Razer Kraken είναι ένα καλά σχεδιασμένο, άνετο ενσύρματο set  ακουστικών για gaming με λογική τιμή.Το RAZER KRAKEN X LITE έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία στο PC Gaming. Σχεδιασμένο με μαξιλαράκια (ear cups) για να απομονώνουν όλους τους εξωτερικούς θορύβους ενώ εφαρμόζουν και είναι άνετα στα αυτιά κρατώντας τον παίχτη χαλαρό και  αφοσιωμένο στο παιχνίδι.Με το παρεχόμενο λογισμικό μπορείτε να ρυθμίσετε τα ακουστικά στις ανάγκες σας – μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο του μπάσου και την πιστότητα του ήχου στις ανάγκες σας.

 

@topreviews.gr

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • επένδυση ear cups για άνετη εφαρμογή.
  • απόδοση – ήχος με καλή αποδοση στα χαμηλά και μέσα.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  •  treble response

5. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING GENESIS NSG-0999 RADON 720

 

ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING

Το Radon 720 είναι εξοπλισμένο με ηχοσύστημα Virtual 7.1. Με αυτό, ο παίκτης θα βιώσει τον απίστευτο ρεαλισμό και θα νιώθει σαν να είναι σε πραγματικό πεδίο μάχης. Επίσης σας δίνει πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, επειδή ο χρήστης θα μπορεί να δείχνει με ακρίβεια την κατεύθυνση από την οποία φτάνει ο κάθε ήχος.

Μπορείτε πάντα να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της genesis και να κατεβάσετε τα κατάλληλα προγράμματα οδήγησης, αυξάνοντας τον αριθμό των επιλογών για να ρυθμίσετε τα ακουστικά σας όπως σας αρέσει.Τα ακουστικά δεν είναι μόνο άνετα, αλλά και ανθεκτικά. Τα μαξιλαράκια αυτιών και η στέκα είναι καλυμμένα με δέρμα, ενώ το καλώδιο είναι πλεκτό. Το καλώδιο είναι αρκετά μεγάλο ώστε ο παίκτης να μπορεί να καθίσει ποιό μακριά από την οθόνη.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • Υψηλής ποιότητας ηχεία ακουστικών 50mm.
  • Ανθεκτική μεταλλική κατασκευή της κεφαλής.
  • Κόκκινο LED οπίσθιο φωτισμό
  • Ανετα και καλά μονωμένα προστατευτικά αυτιών.
  • Σύνδεση: USB 2.0.

6. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING PATRIOT PV3617 UMLK VIPER V361 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING

Τα Patriot Viper V361 Virtual 7.1 gaming headset είναι ένα σετ ακουστικά που προσφέρει μια αξιομνημόνευτη εμπειρία στο PC Gaming. Με μαξιλαράκια (ear cups), τα ακουστικά V361 απομονώνουν όλους τους εξωτερικούς θορύβους ενώ εφαρμόζουν και είναι άνετα στα αυτιά κρατώντας τον παίχτη χαλαρό και περισσότερο αφοσιωμένο στο παιχνίδι. Παράλληλα είναι εφοδιασμένο με την επαναστατική τεχνολογία Ultra Bass Response (UBR),η οποία προσθέτει μια νέα διάσταση στην ενίσχυση του ήχου κατά την διάρκεια της ενασχόλησης με τίτλους ψυχαγωγίας. Διαθέτει 2 switch τα οποία και ενεργοποιούν 2 ισχυρά sub-woofers για ακόμα δυνατότερες ακροάσεις.

Ο LED φωτισμός, τα μπάσα και τη ένταση του ήχου βρίσκονται σε βολική θέση στο αριστερό ear cup.Βίωσε το επαναστατικό σύστημα Ultra Bass Response (UBR) της Patriot, απλά γύρνα τον διακόπτη για να ενεργοποιήσεις δύο ισχυρά υπογούφερ και να επιτύχεις ακόμη και τις χαμηλότερες συχνότητες ήχου

Το V360 είναι συμβατό με σχεδόν κάθε λειτουργικό σύστημα Windows, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10, Mac OS X ή υψηλότερου..

Διαβάστε επίσης για τα καλύτερα  desktop  και gaming laptop και επίσης  ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα αξεσουάρ για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας,  συμπεριλαμβανομένων  των πληκτρολογίων και των mouse   .

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!