ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING TO 2022

ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING

Επιλεγούμε τα πιο οικονομικά ακουστικά για gaming χωρίς να κάνουμε υποχωρήσεις στα τεχνολογικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ετσι ολοκληρώνουμε τα κεφάλαιο για τα καλυτέρα ακουστικά για  gaming  ικανοποιώντας όλους τους φανατικούς  gamers. Μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που μας βοήθησαν στην επιλογή των πιο οικονομικών ακουστικών για gaming είναι :

ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING

Κανάλια ήχου

Τα περισσότερα οικονομικά  ακουστικά τυχερών για gaming θα διαθέτουν είτε στερεοφωνικό ήχο ή εικονικό (virtual) ήχο surround 7.1. Το 7.1 δηλώνει την ύπαρξη επτά εικονικών ηχείων μαζί με ένα subwoofer. Τα ηχεία είναι γωνιακά σε διάφορες θέσεις για να προσομοιώνουν τον ήχο που προέρχεται από διαφορετικές κατευθύνσεις κάτι τέτοιο στην διάρκεια του παιχνιδιού θα φέρει την εμπειρία του gaming σε αλλά επίπεδα.

Απόκριση συχνότητας

Η απόκριση συχνότητας ενός headset μετράται σe Hertz.. Για παράδειγμα, μια περιοχή συχνοτήτων 20 – 20kHz σημαίνει απόκριση μπάσων 20Hz και απόκριση πρίμων 20000Hz.Είναι το εύρος από το χαμηλό τέλος (μπάσο) έως το υψηλό τέλος (πρίμα).Με λίγα λόγια, μια ευρύτερη περιοχή σημαίνει καλύτερη ποιότητα ήχου.

Συμβατότητα

Εκτός από τους υπολογιστές, πολλά headset  είναι  συμβατά με τις δημοφιλείς κονσόλες όπως το PlayStation 4, το Xbox One. Οι περισσότερες επιλογές μας έχουν συμβατότητα με τις σύγχρονες κονσόλες και υπολογιστές.

Βάρος

Χάρης στα νέα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή τους τα σύγχρονα headset έχουν χαμηλό βάρος και έτσι είναι ιδανικά  για εκτεταμένες περιόδους χρήσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING το 2022

 

1. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING RAZER KRAKEN X

 

ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING

Ολοι γνωρίζουν την εταιρία Razer στον χώρο τον υπολογιστών εχει  επίσης και εξαιρετικα gaming ακουστικά –  Το ενσύρματο Razer Kraken Χ  με  ήχο USB 7.1 καναλιών και διπλούς οδηγούς 50mm σε μια πολύ άνετη σχεδίαση  που προσφέρει μια σταθερή αίσθηση, ισχυρή απόδοση και πολλά χαρακτηριστικά σε μια λογική τιμή.

Το Razer Kraken Χ  είναι ένα πολύ ικανό ενσύρματο gaming  σετ ακουστικών   . Είναι μεγάλο, άνετο και διαθέτει ισχυρά προγράμματα οδήγησης 50 mm που παρέχουν άφθονο μπάσο. Λειτουργεί επίσης με σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα παιχνιδιού ως ενσύρματο ακουστικό 3,5 mm και παρέχει πολύ συμπαγή ήχο ενω το ρυθμιζόμενο μπάσο είναι μια ωραία πινελιά, ακόμα κι αν δεν βελτιώνει την ελαφρώς υποβαθμισμένη απόδοση του ακουστικού στα υψηλά .

2. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING HYPERX HX-HSCS-BK/EM 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING

Τα HyperX Cloud Stinger αποτελούν τα ιδανικά ακουστικά για gamers που αναζητούν ένα ελαφρύ headset, με ανώτερη ποιότητα ήχου και μεγαλύτερη άνεση. Με 275 γραμμαρια είναι άνετα στον λαιμό σας και τα ακουστικά περιστρέφονται κατά 90 μοίρες για μεγαλύτερη άνεση. Με κατευθυντικούς οδηγούς 50 χιλιοστών φέρνουν τον ήχο κατευθείαν μέσα στο αυτί για μεγαλύτερη πιστότητα ήχου ποιότητα gaming. Για απόλυτη άνεση σε μεγάλης διάρκειας games, διαθέτει υψηλής ποιότητας HyperX memory foam. Με την ρυθμιζόμενη ατσάλινη στέκα, το χειριστήριο της έντασης στο ακουστικό και το μικρόφωνο με λειτουργία σιγασης όταν περιστρέφεται, κανουν την χρηση τους παιχνιδάκι. Τέλος τα HyperX Cloud Stinger είναι συμβατά με PC, Xbox One, PS4, Wii U και κινητά τηλέφωνα έτσι είναι τα μόνα ακουστικά που χρειάζεστε τόσο για PC όσο και για οτιδήποτε άλλο.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Οδηγοί: Δυναμικοί 50mm με μαγνήτες νεοδυμίου.
 • Βάρος: 275 gr
 • Συμβατότητα: PC, Xbox One, PS4, Wii U και κινητά τηλέφωνα.

3. RAZER KRAKEN X LITE Gaming Headshet

τιμή < 45 ευρώ

 

Το Razer Kraken είναι ένα καλά σχεδιασμένο, άνετο ενσύρματο set  ακουστικών για gaming με λογική τιμή.Το RAZER KRAKEN X LITE έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία στο PC Gaming. Σχεδιασμένο με μαξιλαράκια (ear cups) για να απομονώνουν όλους τους εξωτερικούς θορύβους ενώ εφαρμόζουν και είναι άνετα στα αυτιά κρατώντας τον παίχτη χαλαρό και  αφοσιωμένο στο παιχνίδι.Με το παρεχόμενο λογισμικό μπορείτε να ρυθμίσετε τα ακουστικά στις ανάγκες σας – μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο του μπάσου και την πιστότητα του ήχου στις ανάγκες σας.

 

@topreviews.gr

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • επένδυση ear cups για άνετη εφαρμογή.
 • απόδοση – ήχος με καλή αποδοση στα χαμηλά και μέσα.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 •  treble response

4. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING GENESIS NSG-0999 RADON 720 

τιμή < 60 ευρώ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING

Το Radon 720 είναι εξοπλισμένο με ηχοσύστημα Virtual 7.1. Με αυτό, ο παίκτης θα βιώσει τον απίστευτο ρεαλισμό και θα νιώθει σαν να είναι σε πραγματικό πεδίο μάχης. Επίσης σας δίνει πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, επειδή ο χρήστης θα μπορεί να δείχνει με ακρίβεια την κατεύθυνση από την οποία φτάνει ο κάθε ήχος.

Μπορείτε πάντα να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της genesis και να κατεβάσετε τα κατάλληλα προγράμματα οδήγησης, αυξάνοντας τον αριθμό των επιλογών για να ρυθμίσετε τα ακουστικά σας όπως σας αρέσει.Τα ακουστικά δεν είναι μόνο άνετα, αλλά και ανθεκτικά. Τα μαξιλαράκια αυτιών και η στέκα είναι καλυμμένα με δέρμα, ενώ το καλώδιο είναι πλεκτό. Το καλώδιο είναι αρκετά μεγάλο ώστε ο παίκτης να μπορεί να καθίσει ποιό μακριά από την οθόνη.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Υψηλής ποιότητας ηχεία ακουστικών 50mm.
 • Ανθεκτική μεταλλική κατασκευή της κεφαλής.
 • Κόκκινο LED οπίσθιο φωτισμό
 • Ανετα και καλά μονωμένα προστατευτικά αυτιών.
 • Σύνδεση: USB 2.0.

5. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING PATRIOT PV3617 UMLK VIPER V361 

τιμή < 50 ευρώ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING

Τα Patriot Viper V361 Virtual 7.1 gaming headset είναι ένα σετ ακουστικά που προσφέρει μια αξιομνημόνευτη εμπειρία στο PC Gaming. Με μαξιλαράκια (ear cups), τα ακουστικά V361 απομονώνουν όλους τους εξωτερικούς θορύβους ενώ εφαρμόζουν και είναι άνετα στα αυτιά κρατώντας τον παίχτη χαλαρό και περισσότερο αφοσιωμένο στο παιχνίδι. Παράλληλα είναι εφοδιασμένο με την επαναστατική τεχνολογία Ultra Bass Response (UBR),η οποία προσθέτει μια νέα διάσταση στην ενίσχυση του ήχου κατά την διάρκεια της ενασχόλησης με τίτλους ψυχαγωγίας. Διαθέτει 2 switch τα οποία και ενεργοποιούν 2 ισχυρά sub-woofers για ακόμα δυνατότερες ακροάσεις.

Ο LED φωτισμός, τα μπάσα και τη ένταση του ήχου βρίσκονται σε βολική θέση στο αριστερό ear cup.Βίωσε το επαναστατικό σύστημα Ultra Bass Response (UBR) της Patriot, απλά γύρνα τον διακόπτη για να ενεργοποιήσεις δύο ισχυρά υπογούφερ και να επιτύχεις ακόμη και τις χαμηλότερες συχνότητες ήχου

Το V360 είναι συμβατό με σχεδόν κάθε λειτουργικό σύστημα Windows, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10, Mac OS X ή υψηλότερου..

6. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING PATRIOT PV3607 UMLK VIPER V360

τιμή < 50 ευρώ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING

Το Patriot Viper V360 7.1 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού στο PC. Με εργονομικά τα κύπελλα αυτιών, το V360 αποκλείει τον περιβαλλοντικό θόρυβο και ταιριάζει άνετα στα αυτιά σας, για να σας κρατήσει χαλαρό και να εστιάσετε στο παιχνίδι σας περισσότερο.Το ενσωματωμένο μικρόφωνο με ακύρωση θορύβου κάνει έναν κρυστάλλινο ήχο και αναδιπλώνεται ενώ δεν χρησιμοποιείται. Τα φωτιστικά LED, τα μπάσα και τα πλήκτρα έντασης ήχου βρίσκονται σε βολική θέση στο αριστερό κύπελλο του αυτιού, εξαλείφοντας την ανάγκη για έναν άβολο και βαρύ ελεγκτή ήχου στο καλώδιο.
Βιώστε το επαναστατικό σύστημα ανταπόκρισης Ultra Bass (UBR) της Patriot. απλά γυρίστε ένα διακόπτη για να ενεργοποιήσετε δύο ισχυρά υπογούφερ και να επιτύχετε ακόμη και τις χαμηλότερες συχνότητες ήχου.
Το V360, υποστηριζόμενο από την βραβευμένη εξυπηρέτηση πελατών Patriot και την εγγύηση δύο ετών, είναι συμβατή με σχεδόν κάθε λειτουργικό σύστημα Windows, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10 και Mac OS X ή υψηλότερη.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • 7.1 Εικονικός ήχος surround.
 • Ενσωματωμένο πτυσσόμενο μικρόφωνο.
 • Σύστημα υπεριώδους απόκρισης (UBR).
 • Κατάλληλα χειριστήρια ήχου στο αυτί.
 • Φωτισμός LED.
 • Κύριοι οδηγοί: 40mm (Μαγνήτης νεοδυμίου).

7. ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING THERMALTAKE ESPORTS CONSOLE ONE 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ GAMING

Τα ακουστικά της esports σας πηγαίνουν στο επόμενο επίπεδο στον surround ήχο. Παρέχουν άνεση και εξαιρετική ποιότητα.

 • Κανάλι: Virtual 5.1 κανάλια.
 • Μήκος καλωδίου: 3 μέτρα.
 • Εξωτερικό In-Line Controller
 • Κατευθυνότητα μικροφώνου: Αμφίδρομη.
 • Ευαισθησία μικροφώνου: -45 ± 3dB.
 • Συχνότητα μικροφώνου: 100Hz ~ 10 KHz.
 • Αντίσταση μικροφώνου: 2.2k ohm.
 • Λοιπά χαρακτηριστικά:  Ενισχυμένη απόδοση μπάσων, Αντικαθιστώμενα Pads αυτιού, Εφαρμογή για gamer.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • DTS Certified
 • Σύνδεση: USB.
 • Καινοτόμο μικρόφωνο εξουδετέρωσης εξωτερικού θορύβου
 • Οδηγοί: Δυναμικοί 40mm με μαγνήτες νεοδυμίου.
 • Μικρόφωνο Plug&Play

Διαβάστε επίσης για τα καλύτερα  desktop  και gaming laptop και επίσης  ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα αξεσουάρ για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας,  συμπεριλαμβανομένων  των πληκτρολογίων και των mouse   .

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!