TA ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 500 ΕΥΡΩ ΤΟ 2018 upd

Η συνολική απόδοση ενός Η/Υ εξαρτάται περισσότερο από την ύπαρξη περισσότερης μνήμης RAM ετσι στην επιλογη μας θα θεωρησουμε ελαχιστο αποδεκτο επιπεδο μνημης RAM τα 4 GB (DDR 3 ή DDR4).Κύριο μέλημα στην επιλογή είναι η ταχύτητα , για απρόσκοπτη  καθημερινή χρήση είτε για  on going learning  τα λαπτοπ δεν επιλέγονται για gaming είτε για να υποστηρίξουν βαριές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο.Διαβάστε επίσης το άρθρο μας Τα 10 καλύτερα powerbanks το 2018

XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ TA ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 500 ΕΥΡΩ

 

CPU

Το σημαντικότερο τμήμα κάθε υπολογιστή είναι η κεντρική μονάδα επεξεργασίας (Central Processing Unit –CPU).Είναι να εκτελεί τα  προγράμματα που βρίσκονται αποθηκευμένα στην κυρία μνήμη (ROM), προσκομίζοντας τις εντολές τους, εξετάζοντας τες και στην συνεχεία εκτελώντας διαδοχικά.Τα συστατικά μέρη του υπολογιστή είναι συνδεδεμένα μέσω δίαυλων (bus). οι δίαυλοι είναι παράλληλοι αγωγοί οι όποιοι χρησιμοποιούνται για την μετάδοση σημάτων έλεγχου, διευθύνσεων και δεδομένων και μπορεί να είναι είτε εσωτερικοί είτε εξωτερικοί.

ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ SSD

Οι σκληροί δίσκοι SSD αποθηκεύουν τα δεδομένα σε ηλεκτρονικά τσιπ (φανταστείτε το σαν ένα μοντέρνο sub)  και όχι σε μαγνητικούς δίσκους .H δουλεία τους είναι να bootarει το λειτουργικό σύστημα από εκεί και όχι η χρησιμοποίηση τους σαν αποθηκευτικό μέσο .Συνοψίζοντας οι SSD πλέον υπερτερούν και σύντομα οι τιμές του στους θα υποχωρήσουν.

Θετικά

 • Μικρότερη κατανάλωση ρεύματος
 • Αθόρυβοι δεν έχουν μηχανικά μέρη
 • Μηδενική μηχανική καταπόνηση
 • Πιο γρήγοροι σε σχέση με τους μαγνητικούς σκληρούς δίσκους HDD
 • Δεν κινδυνεύουν από αστοχίες υλικού είτε να χαλάσουν λογά δονήσεων
 • Δεν ελκύει θερμότητα

Αρνητικά

 • Έχουν συγκεκριμένο κύκλο ζωής
 • Είναι φυσικά ποιο ακριβοί συγκριτικά με τους κλασικούς σκληρούς δίσκους HDD
 • Η ταχύτητα εγγραφής σε συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι πιο αργή

RAM (Random Access Memory)

Μνήμη τυχαίας προσπέλασης RAM – Random Access Memory

Χώρος αποθήκευσης στοιχείων και δεδομένων που χρησιμοποιεί ο επεξεργαστής  .

Ο λόγος που επιβάλλει την ύπαρξη της μνήμης RAM σαν ενδιάμεσου μεταξύ του επεξεργαστή και του σκληρού δίσκου (αυτά τα μέσα μαγνητικής αποθήκευσης εργάζονται με πολύ χαμηλές ταχύτητες σε σχέση με την ταχύτητα με την οποία εργάζεται ο μικροεπεξεργαστής, ενώ η μνήμη RAM έχει τη δυνατότητα να εργάζεται με την ταχύτητα του μικροεπεξεργαστή.

Έτσι, όταν πχ ο επεξεργαστής επεξεργάζεται κάτι, “παίζει” συνέχεια με την RAM, “πηγαινοφέρνοντας” συνέχεια δεδομένα από και προς αυτήν.Λόγω των τεράστειων δυνατοτήτων επεξεργασίας σε κλάσματα δευτερολέπτων, χρειάζεται και αρκετά μεγάλη RAM για να συσσωρεύσει μεγαλύτερο όγκο δεδομένων.

Αν η RAM δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες αποθήκευσης των δεδομένων του επεξεργαστή, τότε ο επεξεργαστής δεν λειτουργεί σε πλήρη ισχύ, αλλά πιο “αργά”.Η μνήμη RAM δεν έχει την δυνατότητα να αποθηκεύει μόνιμα δεδομένα, ενώ τα δεδομένα που περιέχει «χάνονται» μόλις κλεισει ο υπολογιστης .

Μνήμη ROM (Read Only Memory)

Είναι τύπος μνήμης της οποίας τα περιεχόμενα δεν μεταβάλλονται. Χρησιμοποιείται για την αποθήκευση προγραμμάτων χαμηλού επίπεδου, και δεδομένων τα όποια παραμένουν αποθηκευμένα και μετά την διακοπή τροφοδοσία του υπολογιστή.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το BIOS (Basic Input Output System) που είναι αποθηκευμένο σε ένα ειδικό chip μνήμης ROM το όποιο είναι γνωστό  και ως system BIOS ROM και είναι οι δυαδικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εκκίνηση καθώς και για την ορθή λειτουργιά του συστήματος καταγραφή δεδομένων γίνεται μόνο από τον κατασκευαστή.

Μνήμη Cache

Είναι η μνήμη που παρεμβάλλεται μεταξύ του επεξεργαστή και της κύριας μνήμης, σκοπός είναι η άμεση παροχή δεδομένων στον επεξεργαστή και άμεση ανάκληση εντολών και δεδομένων από προηγούμενες διεργασίες, η μνήμη cache υλοποιείται με την τεχνολογία στατικών μνήμων οι οποίες προσφέρουν μεγάλη ταχύτητα προσπέλασης.

Bitdefender Internet Security 2019

 

Για να επιτύχετε  την καλύτερη προστασία στις δοκιμές από κακόβουλο λογισμικό και τις απειλές που υπάρχουν στο διαδίκτυο ,επιλέξτε το Bitdefender Internet Security 2019 γιατι  σάς παρέχει την καλύτερη προστασία από τις απειλές του Internet στα Windows, χωρίς καμία επίπτωση τους πόρους του συστήματός σας.Ονομάστηκε «Προϊόν της Χρονιάς» από το AV-Comparatives, και διακρίθηκε με τα βραβεία Καλύτερης Προστασίας και Καλύτερης Απόδοσης από το AV-TEST.

 

TA  ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΚΑΤΩ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ

1. HP 15-BW019NV Quad Core A10-9620P APU

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΚΑΤΩ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩΜέ τον φόρητο υπολογιστή HP 15-BW019NV  που δημιουργήθηκε για να σε κρατάει συνδεδεμένο και σε απόλυτο έλεγχο των καθημερινών σου εργασιών.Με τον τελευταίο επεξεργαστή AMD A10-9620P και τη μεγάλη μνήμη RAM 6GB είναι εγγυημένη η αξιόπιστη απόδοση που χρειάζεσαι για εργασία και διασκέδαση.

Ψυχαγωγήσου και παράμεινε συνδεδεμένος με οικογένεια και φίλους, με μια πλούσια οθόνη Full HD 15.6’’ και κάμερα HD.Επιπλέον, αποθήκευσε εύκολα και απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική, ταινίες και φωτογραφίες στον ταχύτατο δίσκο SSD 256GB. Κάνε σπουδαία πράγματα ακόμα καλύτερα, με τη σιγουριά που παρέχει η οικεία αίσθηση των Windows 10. Δες την παραγωγικότητά σου να εκτοξεύεται και κάνε αυτό που θες, γρήγορα και εύκολα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επεξεργαστής: AMD A10-9620P APU Quad Core (2M Cache, up  to 3.40GHz)

Μνήμη RAM:  6 GB   Ταχύτητες μνήμης: 1866 MHz

Σκληρός δίσκος :   SSD   256 GB

Κάρτα γραφικών:  Radeon 530 2GB DDR3

Windows 10 Home 64bit

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:


2. ASUS Vivobook X555QG-DM242T AMD Quad Core A10 

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΚΑΤΩ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩΤο laptop Asus Vivobook X555QG-DM242T είναι σχεδιασμένο για να εκτελείς με ταχύτητα όλες τις εφαρμογές γραφείου και προγράμματα αλλά και να διασκεδάζεις με multimedia αρχεία όπως ταινίες και βίντεο. Με τετραπύρηνο επεξεργαστή AMD, 4GB μνήμη RAM αλλά και SSD δίσκο 128GB, η ταχύτητα πλέον δεν είναι πρόβλημα. Όλα εκτελούνται άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις ενώ τα γραφικά AMD Radeon R5 2GB θα σου δώσουν δυνατότητες 3D gaming σε παιχνίδια.Το laptop της Asus διαθέτει μπαταρία Li-Polymer η οποία μπορεί να σου δώσει έως και 2.5 φορές περισσότερες φορτίσεις σε σύγκριση με τις συμβατικές μπαταρίες. Ακόμη και μετά από εκατοντάδες φορτίσεις, η μπαταρία θα μπορεί να αποδώσει στο 80% της αρχικής της απόδοσης, για να είσαι πάντα σίγουρος για τη διάρκεια της αυτονομίας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επεξεργαστής

Επεξεργαστής: AMD A10-9620P APU Quad Core (2MΒ Cache, up to 3.40GHz)

RAM

Μνήμη RAM: 4 GB DDR4

1.Σκληρός δίσκος Solid State Drive/SSD 128 GB

2. Σκληρός δίσκος HDD 1TB

Η Full HD οθόνη των 15.6’’ θα σου προσφέρει μεγάλο χώρο εργασίας στα Windows 10 ενώ η τεχνολογία Splendid, θα σου δώσει ακριβή, ζωντανά και φυσικά χρώματα σε οτιδήποτε κάνεις.Εργονομικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο ώστε να γράφεις γρηγορότερα και με περισσότερη ακρίβεια αλλά και τεχνολογία IceCool η οποία διατηρεί χαμηλά τις παραγόμενες θερμοκρασίες ειδικά στις περιοχές που ακουμπάς τα χέρια σου κατά την πληκτρολόγηση. Επίσης, χάρη στην εξελιγμένη μπαταρία Li-Polymer, θα έχεις έως και 2.5 φορές περισσότερες φορτίσεις σε σύγκριση με άλλες συμβατικές μπαταρίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:


3. HP 250 G6 Intel Core i3 6006U

 

Εξασφάλισε την αστραπιαία ταχύτητα που χρειάζεσαι, για να ολοκληρώσεις όλες τις καθημερινές σου εργασίες. Η πανίσχυρη απόδοση σού δίνει τη δυνατότητα να εργάζεσαι με πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα και να παίζεις τα πιο πρόσφατα παιχνίδια χωρίς να παραλύει ο υπολογιστής σου.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επεξεργαστής

Επεξεργαστής:Intel® Core™ i3-6006U Processor( 3M Cache, 2.00GHz)

RAM

Τύπος RAM: DDR4 4 GB 2133 MHz

1. Σκληρός δίσκος HDD 500 TB

Χάρη στον επεξεργαστή Intel Core i3 6ης γενιάς και στη μνήμη RAM 4GB, ο HP 250 G6 δεν θα σε καθυστερήσει ακόμη και αν εργάζεσαι με πολλά προγράμματα ταυτόχρονα, ενώ ταυτόχρονα ο μεγάλος δίσκος 500 gb σου εξασφαλίζει  χώρο για χιλιάδες αρχεία.

Με την Full HD οθόνη των 15,6”, όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με άνεση όπως η επεξεργασία εγγράφων ή λογιστικών φύλλων ενώ ιδιαίτερα άνετη είναι και η πλοήγηση στο Internet καθώς και η παρακολούθηση ταινιών και video. Αν χρειάζεται επίσης να τον μεταφέρεις συχνά, όπως από το σπίτι στο γραφείο ή στη σχολή, θα διαπιστώσεις ότι παρά την ευρύχωρη οθόνη είναι αρκετά βολικός αφού το πάχος του δεν ξεπερνάει τα 2,38 εκατοστά και το βάρος του μόλις 1.86kg.

Επίσης ενσωματώνει θύρα USB 3.0 για ταχύτατες μεταφορές από USB Sticks αλλά και θύρα HDMI για να μεταφέρεις την εικόνα στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης.

Επεξεργαστής Intel Core i3 6ης γενιάς
Ο HP 250 G6 ενσωματώνει τον επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel Core i3-6006U. Πρόκειται για ένα διπύρηνο μοντέλο που η συχνότητα λειτουργίας του μπορεί να αγγίξει τα 2GHz και διαθέτει 3MB cache. Επίσης ο επεξεργαστής ενσωματώνεται και την κάρτα γραφικών Intel Graphics 520 η οποία είναι αρκετά ικανή για 3D εφαρμογές και μέτριων απαιτήσεων παιχνίδια ενω απεικονίζει με υψηλή ευκρίνεια όλα τα στοιχεία των Windows 10 Home 64bit.

Όλα όσα θα χρειαστείς
Ο HP 250 G6 είναι πλήρης από άποψη χαρακτηριστικών δικτύωσης και συνδεσιμότητας. Διαθέτει θύρα Ethernet, Wi-Fi και Bluetooth 4.0 ενώ δεν απουσιάζουν θύρες USB 2.0, USB 3.0 αλλά και σκληρός δίσκος 500GB . Επίσης διαθέτει υποδοχή για κάρτες SD πολλών τύπων καθώς και έξοδο HDMI για τη σύνδεση του με οθόνες, τηλεοράσεις ή projectors.

4. LENOVO 320-15AST AMD A9-9420

 

To Lenovo 320-15AST είναι σχεδιασμένο ώστε να απλουστεύσει την καθημερινότητά σου. Θα φέρει εις πέρας ό,τι κι αν του ζητήσεις με χαρακτηριστική ευκολία χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή του και την επαρκή ποσότητα μνήμης RAM 4 GB που τον πλαισιώνει. Όσο για το design του, είναι ανθεκτικό στη χρήση, επιδεικνύοντας την απαραίτητη στιβαρότητα ώστε να το μεταφέρεις άφοβα, ενώ το χαμηλό του βάρος θα σε γλιτώσει από την αχρείαστη ταλαιπωρία.

Ο διπύρηνος επεξεργαστής AMD A9-9420 πλαισιώνεται από 4 GB RAM προκειμένου να κάνεις τις καθημερινές σου εργασίες με άνεση. Τα Windows 10 εκμεταλλεύονται στο έπακρο την ταχύτητα του δίσκου HDD τη στιγμή που η μπαταρία λιθίου 2 στοιχείων θα σου χαρίσει επαρκή αυτονομία. Στα παραπάνω πρόσθεσε και τη μονάδα DVD, μέσω της οποίας θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις τις αγαπημένες σου ταινίες και μάλιστα σε Full HD ανάλυση.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Επεξεργαστής

Επεξεργαστής: AMD A9-9420 Dual Core (1MB Cache, up to 3.60GHz)

 RAM

Τύπος RAM: DDR4  2133 MHz

Μνήμη RAM: 4 GB

Με 1TB HDD δίσκο για τέλεια απόκριση και μοναδικές ταχύτητες, το laptop της Lenovo είναι ιδανική περίπτωση για κάθε χρήστη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

5. LENOVO IdeaPad 320-15 IKBN Laptop 15.6″ i5-7200U

 

Με αξιόπιστη απόδοση και μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας, μπορείς εύκολα να περιηγηθείς, να δουλέψεις και να παραμένεις σε επαφή με οτιδήποτε σημαντικό.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Διαγώνιος οθόνης: 15.6″
 • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080
 • Τύπος οθόνης: FHD LED backlight
 • Επεξεργαστής: Intel Core i5-7200U 2.5 GHz/3.1 GHz
 • Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics 620 – Shared
 • Μονάδα αποθήκευσης 1: SSD 128 GB
 • Μνήμη RAM: 4 GB DDR4
 • Λειτουργικό: DOS

6. Toshiba satellite c675d-s7101

 

Ο επεξεργαστής  AMD E-Series Processor E-300 1.3 GHz πλαισιώνεται από 4 GB RAM DDR3  προκειμένου να κάνεις τις καθημερινές σου εργασίες με άνεση. Τα Windows 10 εκμεταλλεύονται στο έπακρο την ταχύτητα του δίσκου 256 GB  SSD τη στιγμή που η μπαταρία λιθίου 2 στοιχείων θα σου χαρίσει επαρκή αυτονομία, ενσωματώνει τον επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel Core i3-6006U. . Επίσης ο επεξεργαστής ενσωματώνεται και την κάρτα γραφικών AMD Radeon™ HD 6310 Graphics  η οποία είναι αρκετά ικανή για 3D εφαρμογές και μέτριων απαιτήσεων παιχνίδια ενω απεικονίζει με υψηλή ευκρίνεια όλα τα στοιχεία των Windows 10 .

Toshiba satellite c675d-s7101Οθόνη: 17.3” (1600 x 900)
Επεξεργαστής: AMD E-Series Processor E-300 1.3 GHz
Μνήμη: 4GB DDR3
Δίσκος: 256 GB SSD
Κάρτα γραφικών: AMD Radeon™ HD 6310 Graphics
Πολυμέσα: stereo speakers
Συνδεσιμότητα: Microphone/Headphone port, 2 USB v2.0 ports, RJ-45 LAN port
Μπαταρία: Li-ion
Λειτουργικό: windows 10
Βάρος: 3 kg
Εγγύηση: 1 έτος

 

7.  LENOVO V110 80TL00ABUK 15.6” 

 

Χάρη στους νεότερους επεξεργαστές, τη μνήμη και το πληκτρολόγιο που ενισχύει την απόδοση, ο αξιόπιστος Lenovo V110 μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής σας σήμερα, αλλά και στο μέλλον. Με προσιτή τιμή, αυτός ο ελαφρύς φορητός υπολογιστής 15.6″ διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλής ευκρίνειας οθόνημε ανάλυση 1366 x 768 , η οποία λειτουργεί άψογα, τόσο σε εξωτερικό, όσο και σε εσωτερικό χώρο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Επεξεργαστής: Intel Core i3-6006U (2.00 GHz) με 3 MB L3 cache.
 • Μνήμη: Ενσωματωμένη 4096 MB DDR4 στα 2133 MHz, με δυνατότητα επέκτασης έως 8 GB (διαθέτει 1 slot).
 • Σκληρός Δίσκος: 128 GB SSD.
 • Κάρτα γραφικών: Intel HD 520 shared μνήμης.
 • Κάρτα Δικτύου: Eνσωματωμενη κάρτα δικτύου (LAN 10/100/1000) RJ45, ασύρματη Wifi 802.11b/g/n/ac, Bluetooth 4.0.
 • Θύρες Επικοινωνίας: 1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, 1 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x Headphone out/Microphone-in combo jack.
 • Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένη κάμερα, 4-in-1 card reader (SD, MMC, SDXC, SDHC).
 • Τύπος Μπαταρίας: 4 κελιών λιθίου ιόντων.
 • Λογισμικό: Windows 10 Home, 64-bit, Αγγλικά.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ

8. LENOVO IdeaPad 320-15ISK  15.6″ 

 

Προσιτός και ολοκληρωμένος από άποψη εξοπλισμού, το IdeaPad 320-15ISK  είναι το κατάλληλο laptop για εργασίες με εφαρμογές γραφείου ή διασκέδαση με κάθε είδους multimedia αρχεία και streaming υπηρεσίες όπως το YouTube.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαγώνιος οθόνης: 15.6″

Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080

Τύπος οθόνης: FHD Anti-Glare

Επεξεργαστής: Intel Core i3-6006U 2.0 GHz

Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics 520 – Shared

Μονάδα αποθήκευσης 1:  SSD 128 GB

Μνήμη RAM: 8 GB DDR4

Λειτουργικό: Windows 10 Home

 

9. DELL Latitude E7440 Ultrabook i5

 

DELL Latitude E7440 Ultrabook i5Παρουσιάζουμε την τελευταία γενιά φορητών υπολογιστών E-Family της Dell. Στρωθείτε στη δουλειά με έναν Ultrabook™ που διαθέτει οθόνη 14″ και όμορφη σχεδίαση.

 • Ο λεπτός (20 χιλ.) και ελαφρύς (3,6 λίβρες / 1,63 κ.) Latitude 14 7000 Series διατίθεται με κομψό, ανθεκτικό αλουμίνιο, φινίρισμα απαλό στην αφή και βάση με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας.
 • Κάτω από την επιφάνεια βρίσκεται ένα chassis Tri-metal™ που έχει σχεδιαστεί για να επιβιώνει σε απαιτητικά φυσικά περιβάλλοντα και έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με το πρότυπο MIL-STD-810G.

Υψηλή απόδοση

Οι επιλογές επεξεργαστών χαμηλής τάσης Intel® Core™ i5 και i7 4ης γενιάς σας επιτρέπουν να εργάζεστε σε μεγάλες εργασίες με ευκολία.

 • Βασιστείτε σε γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση επιλέγοντας μονάδες SSD ή υβριδικούς σκληρούς δίσκους στερεάς κατάστασης.
 • Συνεργαστείτε αποτελεσματικά χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα web HD και τη συστοιχία μικροφώνων.
 • Το προαιρετικό φωτιζόμενο πληκτρολόγιο σάς επιτρέπει να εργάζεστε σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό, ενώ η μπαταρία με δυνατότητα αντικατάστασης διατηρεί την τροφοδοσία εν κινήσει.
 • Κορυφαία, ανθεκτική σχεδίαση

DELL Latitude E7440 Ultrabook i5 με επεξεργαστή Intel Core i5 (4th Gen) 4300U / 1.9 GHz  , μνήμη 8 GB DDR4, σκληρό δίσκο SDD 128 GB, οθόνη 14″ , με κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 4400  και λειτουργικό σύστημα Windows 10.

Οθόνη: 14”
Επεξεργαστής: Intel Core i5 (4th Gen) 4300U / 1.9 GHz
Μνήμη: 8 GB
Δίσκος: 128 ssd
Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics 4400
Πολυμέσα: Stereo speakers, microphone
Συνδεσιμότητα: LAN, 3 x USB 3.0, Headphone/microphone combo jack, Dock, Mini DisplayPort, HDMI
Μπαταρία: Li-ion
Λειτουργικό:
Βάρος: 1,5 kg
Εγγύηση: 1 έτος

10 . HP Pavilion 17-AR050 Laptop 17.3″ A10-9620P

Laptop Pavilion 17-AR050 με επεξεργαστή AMD A10-9620P 2.5 GHz με ταχύτητα που φτάνει τα 3.4 GHz, μνήμη 8 GB DDR4, σκληρό δίσκο HDD 1 TB, οθόνη IPS, WLED-backlit, Anti-glare 17.3 ιντσών με ανάλυση 1920×1080, με κάρτα γραφικών AMD Radeon R5 – Shared και λειτουργικό σύστημα Windows 10.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά είναι:

 • Διαγώνιος οθόνης: 17.3″
 • Ανάλυση οθόνης: 1920×1080
 • Τύπος οθόνης: IPS, WLED-backlit, Anti-glare
 • Επεξεργαστής: AMD A10-9620P 2.5 GHz/3.4 GHz
 • Κάρτα γραφικών: AMD Radeon R5 – Shared
 • Μονάδα αποθήκευσης 1: HDD 1 TB
 • Μονάδα αποθήκευσης 2: 
 • Μνήμη RAM: 8 GB DDR4
 • Οπτικός δίσκος: DVD-RW
 • Λειτουργικό: Windows 10

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

 

11. DELL Latitude E7240 Ultrabook Laptop 12.5″ i7-4600U

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 ( Εργοστασιακά ανακατασκευασμένα )

Διαγώνιος οθόνης: 12.5″

Ανάλυση οθόνης: 1366 x 768

Τύπος οθόνης: HD

Επεξεργαστής: Intel Core i7-4600U 2.1 GHz/3.3 GHz

Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics 4400 – Shared

Σκληρός Δίσκος : SSD 256 GB

Μνήμη RAM: 8 GB

Λειτουργικό: Windows 8 Pro

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

 

 

12. DELL Latitude E7440 Ultrabook Laptop 14″ i5-4300U

Iσχυρό σύστημα που μπορεί να ικανοποιήσει τις αυξημένες καθημερινές δραστηριότητες του χρηστή  , αλλά δεν μπορεί να υποστηρίξει τους συγχρόνους και απαιτητικούς τίτλους παιχνιδιών.

Factory refurbished ( Εργοστασιακά ανακατασκευασμένα )

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επεξεργαστής

Ο επεξεργαστής είναι ULV (ultra low voltage ) dual core που παρουσιάστηκε το φθινόπωρο του 2013.  Βασική ταχύτητα   1.9 GHz, μπορεί να αυξηθεί με αναβάθμιση πάνω από 2.9 GHz για ένα πυρήνα η 2.6 GHz για 2 πυρήνες. Το συστημα εχει 4GB RAM DDR3

 • Διαγώνιος οθόνης: 14″
 • Ανάλυση οθόνης: 1366 x 768
 • Τύπος οθόνης: HD wLED
 • Επεξεργαστής: Intel Core i5-4300U 1900-2900 MHZ 2/4 3MB
 • Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics 4400 – Shared
 • Σκληρός Δίσκος: SSD 128 GB
 • Λειτουργικό: Windows 8 Pro

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

 

 

13. LENOVO V110-15 ISK 15.6″ i3-6006U 4 GB 

 

Το Lenovo Ideapad V110-15ISK είναι ο ιδανικός σύντροφος για την εργασία αλλά και την ψυχαγωγία σας. Χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή i3 i3-6006U  σας επιτρέπει να απολαμβάνετε επιδόσεις και να πραγματοποιήτε την εργασία σας ή την ενασχόληση με πολυμέσα και το διαδίκτυο χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Μέγεθος οθόνης: 6″
 • Επεξεργαστής: i3-6006U
 • Μνήμη RAM: 4 GB
 • Δίσκος: SSD  128GB
 • VGA: Intel HD Graphics 520
 • Μπαταρία  4-cell Lithium Ion 32 Wh
 • DOS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:14. LENOVO IdeaPad 320  15.6″ i3-6006U 8 GB

 

LENOVO IdeaPad 320Τα πάντα γύρω από το IdeaPad 320 έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν τη ζωή σας. Θα χειρίζεται εύκολα οποιαδήποτε εργασία, χάρη στους ισχυρούς επεξεργαστές του, και τις επιλογές ανεξάρτητης κάρτας γραφικών. Με την προεγκατάσταση των Windows 10 Home. Από το νέο βελτιωμένο σχεδιασμό έως μια πιο καθαρή διεπαφή επιφάνειας εργασίας, θα απολαύσετε την απλότητα που προσφέρει το IdeaPad 320.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Διαγώνιος οθόνης: 6″
 • Ανάλυση οθόνης: 1366 x 768
 • Τύπος οθόνης: HD TN AG(SLIM)
 • Επεξεργαστής: Intel Core i3-6006U – 2.0 GHz
 • Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics 520 – Shared memory
 • Μονάδα αποθήκευσης 1: 1TB
 • Μνήμη RAM: 8 GB
 • Λειτουργικό: Windows 10 Home (64 bit)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:15. ACER ASPIRE 3 A315-21-95B3 15.6” AMD DUAL CORE A9-9420

 

Το Acer Aspire 3, προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία πολλαπλών δυνατοτήτων, σε πολύ οικονομική τιμή. Η σταθερή του απόδοση, τα εργαλεία πολυμέσων και η εύκολη συνδεσιμότητα, κάνουν ευχάριστη την χρήση του υπολογιστή αυτού.Κατασκευασμένο για να σας κρατήσει ενεργό, αφοσιωμένο και εν κινήσει, το Aspire 3 έχει την τεχνολογία που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επεξεργαστής: AMD Dual core A9-9420 (3.00 GHz, έως 3.60 GHz με την Turbo frequency) με 1 MB L2 cache.

Οθόνη: 15.6” HD TFT, LED backlit, με ανάλυση 1366 x 768 pixel. Διαθέτει φίλτρο μπλε φωτός για μεγαλύτερη διάρκεια εργασίας και άνεση.

Μνήμη: Ενσωματωμένη 4096 MB DDR4 στα 2133 MHz, με δυνατότητα επέκτασης έως 12 GB (διαθέτει 1 slot).

Σκληρός Δίσκος: SSD 256 GB.

Κάρτα γραφικών: AMD Radeon R5 shared μνήμης.

Θύρες επικοινωνίας: 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x Ethernet (RJ-45), 1 x headphone out/mic in, 1 x DC-in jack για AC adapter.

Μπαταρία: 2-cell Li-polymer.

Προεγκατεστημένο λογισμικό: Windows 10, Ελληνικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:


16. HP 250 G6 1WY40EA 15.6”  4GB 128GB SSD

 

Το HP 250 notebook είναι ένα εργαλείο για επιτυχία. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel το HP 250 σας βοηθά να ολοκληρώσετε τις οποιεσδήποτε εργασίες σας. Το laptop της HP ενσωματώνει υψηλής ανάλυσης  οθόνη 15.6”  (1366 x 768). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απολαμβάνεις το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ευκρίνειας και λεπτομέρειας, είτε βλέπεις ταινίες, φωτογραφίες ή βίντεο στο YouTube. Χάρη στην αντιθαμβωτική επίστρωση, δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα αντανάκλασης του φωτος ενώ το πάνελ SVA σου εξασφαλίζει μεγάλες γωνίες θέασης, για τη μέγιστη άνεση  και  με ενσωματωμένο WI-FI, το HP 250 είναι η άμεση επαφή σας με τον κόσμο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Επεξεργαστής: Intel Celeron Dual Core N3060 (1.60 GHz, έως48 GHz μέσω Burst mode) με 2 MB L2 cache.
 • Μνήμη: 4096 MB (1 x 4096 MB) DDR3L στα 1600 MHz (διαθέτει 1 slot μνήμης).
 • Σκληρός Δίσκος: 128 GB M.2 SSD.
 • Κάρτα γραφικών: Intel HD 400 shared μνήμης.
 • Ενσύρματη επικοινωνία: Ενσωματωμένος ελεγκτής Ethernet (10/100/1000).
 • Ασύρματη επικοινωνία: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth.
 • Διασυνδέσεις: 1 x USB 2.0, 2 x USB 3.1 (type A), 1 x VGA, 1 x HDMI, RJ-45, microphone in/headphone out combo, υποδοχή τροφοδοσίας.
 • Μπαταρία: 3 κελιών λιθίου ιόντων (Li-Ion), 31 WHr.
 • Βάρος: 1.86 kg.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:Related posts

Leave a Comment