TA ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 500 ΕΥΡΩ ΤΟ 2019

Η συνολική απόδοση ενός Η/Υ εξαρτάται περισσότερο από την ύπαρξη περισσότερης μνήμης RAM ετσι στην επιλογη μας θα θεωρησουμε ελαχιστο αποδεκτο επιπεδο μνημης RAM τα 4 GB (DDR 3 ή DDR4).Κύριο μέλημα στην επιλογή είναι η ταχύτητα , για απρόσκοπτη  καθημερινή χρήση είτε για  on going learning  τα λαπτοπ δεν επιλέγονται για gaming είτε για να υποστηρίξουν βαριές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο.Διαβάστε επίσης το άρθρο μας Τα 10 καλύτερα powerbanks το 2018

XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ TA ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 500 ΕΥΡΩ

 

CPU

Το σημαντικότερο τμήμα κάθε υπολογιστή είναι η κεντρική μονάδα επεξεργασίας (Central Processing Unit –CPU).Είναι να εκτελεί τα  προγράμματα που βρίσκονται αποθηκευμένα στην κυρία μνήμη (ROM), προσκομίζοντας τις εντολές τους, εξετάζοντας τες και στην συνεχεία εκτελώντας διαδοχικά.Τα συστατικά μέρη του υπολογιστή είναι συνδεδεμένα μέσω δίαυλων (bus). οι δίαυλοι είναι παράλληλοι αγωγοί οι όποιοι χρησιμοποιούνται για την μετάδοση σημάτων έλεγχου, διευθύνσεων και δεδομένων και μπορεί να είναι είτε εσωτερικοί είτε εξωτερικοί.

ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ SSD

Οι σκληροί δίσκοι SSD αποθηκεύουν τα δεδομένα σε ηλεκτρονικά τσιπ   και όχι σε μαγνητικούς δίσκους .

H δουλεία τους είναι να bootarει το λειτουργικό σύστημα από εκεί και όχι η χρησιμοποίηση τους σαν αποθηκευτικό μέσο .Συνοψίζοντας οι SSD πλέον υπερτερούν και σύντομα οι τιμές του στους θα υποχωρήσουν.

Θετικά

 • Μικρότερη κατανάλωση ρεύματος.
 • Αθόρυβοι δεν έχουν μηχανικά μέρη.
 • Μηδενική μηχανική καταπόνηση.
 • Πιο γρήγοροι σε σχέση με τους μαγνητικούς σκληρούς δίσκους HDD.
 • Δεν κινδυνεύουν από αστοχίες υλικού είτε να χαλάσουν λογά δονήσεων.
 • Δεν ελκύει θερμότητα.

Αρνητικά

 • Έχουν συγκεκριμένο κύκλο ζωής.
 • Είναι φυσικά ποιο ακριβοί συγκριτικά με τους κλασικούς σκληρούς δίσκους HDD.
 • Η ταχύτητα εγγραφής σε συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι πιο αργή.

RAM (Random Access Memory)

Μνήμη τυχαίας προσπέλασης RAM – Random Access Memory

Χώρος αποθήκευσης στοιχείων και δεδομένων που χρησιμοποιεί ο επεξεργαστής  .

Ο λόγος που επιβάλλει την ύπαρξη της μνήμης RAM σαν ενδιάμεσου μεταξύ του επεξεργαστή και του σκληρού δίσκου (αυτά τα μέσα μαγνητικής αποθήκευσης εργάζονται με πολύ χαμηλές ταχύτητες σε σχέση με την ταχύτητα με την οποία εργάζεται ο μικροεπεξεργαστής, ενώ η μνήμη RAM έχει τη δυνατότητα να εργάζεται με την ταχύτητα του μικροεπεξεργαστή.

Έτσι, όταν πχ ο επεξεργαστής επεξεργάζεται κάτι, “παίζει” συνέχεια με την RAM, “πηγαινοφέρνοντας” συνέχεια δεδομένα από και προς αυτήν.Λόγω των τεράστειων δυνατοτήτων επεξεργασίας σε κλάσματα δευτερολέπτων, χρειάζεται και αρκετά μεγάλη RAM για να συσσωρεύσει μεγαλύτερο όγκο δεδομένων.Αν η RAM δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες αποθήκευσης των δεδομένων του επεξεργαστή, τότε ο επεξεργαστής δεν λειτουργεί σε πλήρη ισχύ, αλλά πιο “αργά”.Η μνήμη RAM δεν έχει την δυνατότητα να αποθηκεύει μόνιμα δεδομένα, ενώ τα δεδομένα που περιέχει «χάνονται» μόλις κλεισει ο υπολογιστης .

Μνήμη ROM (Read Only Memory)

Είναι τύπος μνήμης της οποίας τα περιεχόμενα δεν μεταβάλλονται. Χρησιμοποιείται για την αποθήκευση προγραμμάτων χαμηλού επίπεδου, και δεδομένων τα όποια παραμένουν αποθηκευμένα και μετά την διακοπή τροφοδοσία του υπολογιστή.Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το BIOS (Basic Input Output System) που είναι αποθηκευμένο σε ένα ειδικό chip μνήμης ROM το όποιο είναι γνωστό  και ως system BIOS ROM και είναι οι δυαδικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εκκίνηση καθώς και για την ορθή λειτουργιά του συστήματος καταγραφή δεδομένων γίνεται μόνο από τον κατασκευαστή.

Μνήμη Cache

Είναι η μνήμη που παρεμβάλλεται μεταξύ του επεξεργαστή και της κύριας μνήμης, σκοπός είναι η άμεση παροχή δεδομένων στον επεξεργαστή και άμεση ανάκληση εντολών και δεδομένων από προηγούμενες διεργασίες, η μνήμη cache υλοποιείται με την τεχνολογία στατικών μνήμων οι οποίες προσφέρουν μεγάλη ταχύτητα προσπέλασης.

Bitdefender Internet Security 2019

 

Για να επιτύχετε  την καλύτερη προστασία στις δοκιμές από κακόβουλο λογισμικό και τις απειλές που υπάρχουν στο διαδίκτυο ,επιλέξτε το Bitdefender Internet Security 2019 γιατι  σάς παρέχει την καλύτερη προστασία από τις απειλές του Internet στα Windows, χωρίς καμία επίπτωση τους πόρους του συστήματός σας.Ονομάστηκε «Προϊόν της Χρονιάς» από το AV-Comparatives, και διακρίθηκε με τα βραβεία Καλύτερης Προστασίας και Καλύτερης Απόδοσης από το AV-TEST.

TA  ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΚΑΤΩ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ

1. LENOVO IdeaPad 330-15ARR 

 

Το laptop Lenovo Ideapad 330-15ARR είναι κατάλληλο για όλες τις εργασίες της καθημερινότητάς σου αλλά και για να παίζεις παιχνίδια ή να ψυχαγωγείσαι με multimedia περιεχόμενο. Με τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή της AMD Ryzen 5-2500U και 6GB μνήμη RAM DDR4, θα έχεις στη διάθεσή σου επαρκή ισχύ για να εκτελέσεις σχεδόν οποιαδήποτε εργασία ή πρόγραμμα.Σχεδιασμένο ώστε να είναι κάθε στιγμή μαζί σου, αφού η Lenovo σχεδίασε μία ειδική προστατευτική επίστρωση η οποία προστατεύει το laptop από φθορές όπως αποχρωματισμό και ξεφλούδισμα. Ταυτόχρονα, στο κάτω μέρος διαθέτει ειδικές βάσεις από καουτσούκ που όχι μόνο διατηρούν το laptop στη θέση του αλλά ενεργοποιούν την αποτελεσματική ψύξη των εσωτερικών εξαρτημάτων για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.Εκμεταλλεύσου τη συνολική αυτονομία που μπορεί να φτάσει έως και τις 6 ώρες για να ολοκληρώσεις κάθε εργασία. Και κατά τη διάρκεια της επαναφόρτισης, σε περίπτωση που δεν θέλεις να περιμένεις πολύ, η λειτουργία Rapid Charge θα σου δώσει έως και 2 ώρες χρήσης με μόλις 15 λεπτά στην πρίζα.Το Lenovo Ideapad 330 είναι επίσης σχεδιασμένο να σου προσφέρει και μία ολοκληρωμένη multimedia εμπειρία, με ταινίες, φωτογραφίες και μουσική. Διαθέτει μεγάλο σκληρό δίσκο 2TB, θύρες USB 3.1 και USB 3.0, ευρύχωρη οθόνη 15,6’’ με ανάλυση Full HD αλλά και ήχο Dolby. Μην φοβηθείς να ανεβάσεις την ένταση στο maximum. Τα πάντα ακούγονται πεντακάθαρα.
Σχεδιασμένο να είναι κάθε στιγμή μαζί σου

Το laptop δεν είναι απλά ένας συνδυασμός ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και hardware. Είναι επίσης μία επένδυση. Γι’ αυτό το λόγο η Lenovo σχεδίασε το Ideapad 330 με μία ειδική προστατευτική επίστρωση για να προστατέψει το κέλυφος του laptop από φθορές όπως αποχρωματισμό και ξεφλούδισμα. Την ίδια στιγμή, το laptop στο κάτω μέρος διαθέτει μικρές βάσεις από καουτσούκ για να παραμένει στη θέση του όταν εργάζεσαι αλλά και για ψύχεται το εσωτερικό του αποτελεσματικά, αυξάνοντας την αντοχή του στο χρόνο.

Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητά σου
Περισσότερα από 4 χρόνια και 2 εκατομμύρια ώρες ανάπτυξης χρειάστηκε η AMD για να κατασκευάσει τους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Ryzen. Η AMD συνδυάζει ένα γρήγορο επεξεργαστή Ryzen 5 2500U με μία κάρτα γραφικών υψηλών επιδόσεων, ώστε είτε παίζεις παιχνίδια ή εργάζεσαι, να έχεις όλη την ταχύτητα που χρειάζεσαι.

2. LENOVO Yoga 530-14ARR 

 

Το Lenovo Yoga 530-14ARR είναι ένα κομψό φορητό σύστημα 2-σε-1 που συνδυάζει τη φορητότητα και την αμεσότητα ενός tablet με την ισχύ και τη λειτουργικότητα ενός laptop. Στις 14” για να σε ακολουθεί παντού όπου κι αν πας, έρχεται με επεξεργαστή Ryzen 3, πλαισιωμένο από 4 GB RAM και δίσκο SSD.Διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας ενώ προσφέρει εντυπωσιακή εικόνα με ολοζώντανα χρώματα και καθαρό ήχο για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο. Υποστηρίζει Active Pen για ακόμα πιο εύκολο έλεγχο αλλά και για να το χρησιμοποιήσεις ως tablet για να κρατήσεις σημειώσεις και να σχεδιάσεις με άνεση. Κομψό και ανθεκτικό, θα αναβαθμίσει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου.

Όλα τα βλέμματα επάνω σου

Το Yoga 530 είναι κομψό και ευέλικτο χάρη στην εντυπωσιακή γυαλισμένη επιφάνεια αλουμινίου και την άρθρωση 360ο που επιτρέπει απρόσκοπτη μετάβαση από tablet σε laptop mode και πίσω.

Μοναδική εμπειρία χρήσης με τη βοήθεια της γραφίδας

H προαιρετική γραφίδα Lenovo Active Pen προσφέρει ακρίβεια καρφίτσας και τεχνολογία palm-rejection, για φυσική αίσθηση γραφής σαν σε χαρτί. Χρησιμοποίησέ τη με το Windows Ink, που βρίσκεται στην γραμμή εργασιών του Yoga 530 και δώσε πνοή στις σκέψεις σου. Σημείωσε σε χάρτη και πάρε οδηγίες στροφή-στροφή, εκμεταλλεύσου το smart editing, δημιούργησε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και πολλά περισσότερα.

Ζήσε στο έπακρο την κάθε σου ημέρα

Το Yoga 530 παρέχει την ταχύτητα και τις επιδόσεις που θα ενισχύσουν την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά σου. Ο επεξεργαστής Ryzen-3 συνδυάζει την κορυφαία απόκριση με την άψογη κατανάλωση πόρων, ενώ η κάρτα γραφικών Radeon Vega 3 καθιστά δυνατή την επεξεργασία φωτογραφιών με ευκολία και ταχύτητα.

Ποιος νοιάζεται για τη φόρτιση:

Με βάρος μόλις 1,6 kg και πάχος μόλις 17,6 mm, το Yoga 530 θα σε συντροφεύσει παντού! Επιπρόσθετα χάρη στην αυτονομία μπαταρίας του που φτάνει και τις 10 ώρες, δε θα βιάζεσαι να φύγεις! Κι αν αυτή δεν επαρκεί, 15’ φόρτισης θα σου δώσουν έως και δύο επιπλέον ώρες χρήσης όταν η μπαταρία σου εξαντλείται!

Πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας:

Το Yoga 530 διαθέτει 2×2 AC Wi-Fi και πλήρη σειρά θυρών: USB-C, USB 3.0 και HDMI! Συνδέσου στο internet καθώς και σε εξωτερικές συσκευές και οθόνες με μία κίνηση και απόλαυσε κορυφαίες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Επιπρόσθετα υποστηρίζεται Bluetooth ενώ υπάρχει και θύρα ακουστικών 3,5 mm.

3. LENOVO V145 81MT0015UK

 

Eίναι κατάλληλο για όλες τις εργασίες της καθημερινότητάς σου αλλά και για να παίζεις παιχνίδια ή να ψυχαγωγείσαι με multimedia περιεχόμενο. Με τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή της AMD A9-9425   και 8 GB μνήμη RAM DDR4, θα έχεις στη διάθεσή σου επαρκή ισχύ για να εκτελέσεις σχεδόν οποιαδήποτε εργασία ή πρόγραμμα.

Σχεδιασμένο ώστε να είναι κάθε στιγμή μαζί σου, αφού η Lenovo σχεδίασε μία ειδική προστατευτική επίστρωση η οποία προστατεύει το laptop από φθορές όπως αποχρωματισμό και ξεφλούδισμα. Ταυτόχρονα, στο κάτω μέρος διαθέτει ειδικές βάσεις από καουτσούκ που όχι μόνο διατηρούν το laptop στη θέση του αλλά ενεργοποιούν την αποτελεσματική ψύξη των εσωτερικών εξαρτημάτων για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.

Το LENOVO V145 81MT0015UK είναι επίσης σχεδιασμένο να σου προσφέρει και μία ολοκληρωμένη multimedia εμπειρία, με ταινίες, φωτογραφίες και μουσική. Διαθέτει  ταχύτατο δίσκο SSD 256GB, θύρες USB 3.1 και USB 3.0, ευρύχωρη οθόνη 15,6’’ με ανάλυση Full HD αλλά και ήχο Dolby. Μην φοβηθείς να ανεβάσεις την ένταση στο maximum. Τα πάντα ακούγονται πεντακάθαρα.

4. ASUS VivoBook 15 X540BP-DM056T

 

Το laptop της Asus Vivobook X540BP είναι σχεδιασμένο για υψηλό επίπεδο παραγωγικότητας αλλά και τη διασκέδασή σου. Χάρη στο λειτουργικό σύστημα Windows 10, τον γρήγορο επεξεργαστή AMD A6-9220 και τη μνήμη RAM 4GB, θα είσαι σε θέση να εκτελέσεις με άνεση και ταχύτητα όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς.

Εκτός όμως από παραγωγικότητα, υπόσχεται και υψηλές ταχύτητες. Τόσο λόγω του επεξεργαστή Intel αλλά και του δίσκου SSD 256GB. Λίγα δευτερόλεπτα χρειάζεται για να εκκινήσει το λειτουργικό σύστημα και ακόμη μερικά για να φορτώσεις τα προγράμματά σου.

Το ASUS X540BP έρχεται εξοπλισμένο με επεξεργαστή AMD A6-9220 ώστε να έχεις κάθε στιγμή μία απόλυτα ομαλή εμπειρία χρήσης αλλά και υψηλές επιδόσεις. Με επαρκής μνήμη RAM 4GB DDR4 αλλά και λειτουργικό σύστημα Windows 10, θα έχεις το κατάλληλο laptop, για να εκτελέσεις με άνεση και ταχύτητα όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς τόσο για την εργασία σου όσο και τη διασκέδασή σου.

Και επειδή η ταχύτητα είναι μόνο ένα από τα χαρακτηριστικά που έχουν σημασία, το Asus Vivobook, διαθέτει τόσο Full HD οθόνη 15.6’’ αλλά και ισχυρό ήχο τεχνολογίας SonicMaster. Η οθόνη διαθέτει 4 χρωματικά προφίλ ώστε να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο ενώ σε κάθε περίπτωση, μπορείς να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία Eye Care με την οποία θα μειωθούν οι εκπομπές μπλε φωτός έως και 33% και θα προστατεύσεις τα μάτια σου.

Ειδικά, σε περιπτώσεις που εργάζεσαι για πολλές συνεχόμενες ώρες.

Με βάρος μόλις 1.9kg, θα το έχεις παντού μαζί σου ενώ το υψηλής ποιότητας φινίρισμά του, θα σου εξασφαλίσει μεγάλη ανθεκτικότητα. Εξοπλίζεται με εργονομικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο με τα πλήκτρα να έχουν απόσταση από τον αισθητήρα πίεσης, μόλις 1.8mm, ώστε να μην αφήσεις ούτε μία λέξη στη μέση.

Και για να γράφεις ασταμάτητα ή να χρησιμοποιείς το touchpad χωρίς ενοχλήσεις, η τεχνολογία IceCool εξασφαλίζει χαμηλές θερμοκρασίες, ειδικά γύρω από την περιοχή που βρίσκονται τα χέρια σου κατά την πληκτρολόγηση.

 

5. HP 15-DA0071 15.6″

 

Laptop HP 15-DA0071 15.6″ Διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i3-7100U στα 2.4 GHz, μνήμη RAM 8 GB, σκληρό δίσκο 1 TB, κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 620 και λειτουργικό σύστημα Windows 10.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά είναι:

 • Διαγώνιος οθόνης: 15.6″
 • Ανάλυση οθόνης: 1366×768
 • Τύπος οθόνης: LED
 • Επεξεργαστής: Intel Core i3-7100U – 2.4 GHz
 • Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics 620
 • Μονάδα αποθήκευσης 1: 1 TB
 • Μνήμη RAM: 8 GB
 • Λειτουργικό: Windows 10

 

6. ACER ASPIRE A315-41-R2CH

 

Το Acer Aspire 3 , προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία πολλαπλών δυνατοτήτων, σε πολύ οικονομική τιμή. Η σταθερή του απόδοση, τα εργαλεία πολυμέσων και η εύκολη συνδεσιμότητα, κάνουν ευχάριστη την χρήση του υπολογιστή αυτού.

Ευχάριστο στις αισθήσεις

Το λεπτό μοτίβο κατασκεύης του προσφέρει ένα όμορφο φιλόξενο άγγιγμα.

Touchpad

Το Touchpad ακριβείας ανταποκρίνεται περισσότερο από τα παραδοσιακά touchpad που σας βοηθούν να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά.

Αποθηκευτικός χώρος

Με χώρο αποθήκευσης 1 TB, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε τα σημαντικά έργα και δεδομένα σας.

Θεμελιωδώς Εντυπωσιακή Τεχνική

Κατασκευασμένο για να σας κρατήσει ενεργό, αφοσιωμένο και εν κινήσει, το Aspire 3 έχει την τεχνολογία που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας.

Η δύναμη του ασύρματου δικτύου

Διατηρήστε ένα ισχυρό, σταθερό ασύρματο σήμα με την στρατηγικά τοποθετημένη ασύρματη κεραία 802.11ac.

Χαλαρώστε τα μάτια σας

Φιλτράρετε το μπλε φως και εργαστείτε περισσότερο με άνεση.

 • Επεξεργαστής: AMD Ryzen 3 2200U (2.50 GHz, έως 3.40 GHz με την Turbo frequency) με 4 MB L3 cache.
 • Οθόνη: 15.6” HD TFT, LED backlit, με ανάλυση 1366 x 768 pixel. Διαθέτει φίλτρο μπλε φωτός για μεγαλύτερη διάρκεια εργασίας και άνεση.
 • Μνήμη: 8192 MB DDR4 στα 2400 MHz, με δυνατότητα επέκτασης έως 16 GB.
 • Σκληρός Δίσκος: 1 TB Sata, 5400 rpm.
 • Κάρτα γραφικών: AMD Radeon Vega 3 shared μνήμης.
 • Κάρτα δικτύου: 10 / 100 / 1000 Mbps Ethernet και Wireless 802.11 b/g/n/ac.
 • Θύρες επικοινωνίας: 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x Ethernet (RJ-45), 1 x headphone out/mic in, 1 x DC-in jack για AC adapter.
 • Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένη κάμερα, SD Card Reader, Bluetooth 4.0.
 • Βάρος: 2.3 kg.
 • Μπαταρία: 2-cell Li-polymer.
 • Προεγκατεστημένο λογισμικό: Windows 10 Home, 64-bit, Ελληνικά.

7. Lenovo IdeaPad 320-15ISK

 

Laptop IdeaPad 320-15ISK με επεξεργαστή Intel Core i3-6006U 2.0 GHz, μνήμη 8 GB DDR4, σκληρό δίσκο SSD 256 GB, οθόνη HD 15.6 ιντσών με ανάλυση 1366 x 768, με ανεξάρτητη κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 920MX – 2 GB και λειτουργικό σύστημα DOS.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά είναι:

 • Διαγώνιος οθόνης: 15.6″
 • Ανάλυση οθόνης: 1366 x 768
 • Τύπος οθόνης: HD
 • Επεξεργαστής: Intel Core i3-6006U 2.0 GHz
 • Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce 920MX – 2 GB
 • Μονάδα αποθήκευσης 1: SSD 256 GB
 • Μνήμη RAM: 8 GB DDR4

8. Laptop Lenovo Ideapad 330-15ARR 

 

Lenovo IdeaPad 330-15ARR. Διαθέτει επεξεργαστή Ryzen 3 2200U στα 2.5 GHz, 4 GB RAM, σκληρό δίσκο 1 TB, ανεξάρτητη κάρτα γραφικών AMD Radeon 535 με 2GB μνήμη.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά είναι:

 • Διαγώνιος οθόνης: 15.6″
 • Ανάλυση οθόνης: 1920×1080
 • Τύπος οθόνης: IPS
 • Επεξεργαστής: Ryzen 3 2200U-2.5 GHz
 • Κάρτα γραφικών: AMD Radeon 535-2GB
 • Μνήμη RAM: 4 GB
 • Οπτικός δίσκος: DVD±RW
 • Λειτουργικό: DOS

Το Lenovo Ideapad 330-15ARR προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία πολλαπλών δυνατοτήτων, σε πολύ οικονομική τιμή. Η σταθερή του απόδοση, τα εργαλεία πολυμέσων και η εύκολη συνδεσιμότητα, κάνουν ευχάριστη την χρήση του υπολογιστή αυτού. Με χώρο αποθήκευσης 1 TB, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε τα σημαντικά έργα και δεδομένα σας.

 Eίναι επίσης σχεδιασμένο να σου προσφέρει και μία ολοκληρωμένη multimedia εμπειρία, με ταινίες, φωτογραφίες και μουσική. Διαθέτει  θύρες USB-C 3.1, Ethernet, 2xUSB 3.0, Wi-Fi, 3.5mm Jack, HDMI,  ευρύχωρη οθόνη 15,6’’ με ανάλυση Full HD αλλά και ήχο HD Stereo. Μην φοβηθείς να ανεβάσεις την ένταση στο maximum. Τα πάντα ακούγονται πεντακάθαρα.

Related posts

Leave a Comment