ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ

Τα συγκεκριμένα laptops   έχουν τιμή έως 400 ευρώ  και παρά πολλές θετικές κριτικές και υψηλή βαθμολογία από τα  ratings των κατόχων τους . Με προσεκτική ερευνά επιλέξαμε τους συγκεκριμένους φορητούς υπολογιστές  που έχουν  μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρία , και είναι  ικανά να υποστηρίξουν όλες τις καθημερινές δραστηριότητες σας από  το σερφάρισμα έως την επεξεργασία έγγραφων.

Τα κάλυτερα  laptops μέχρι 400 εύρω είναι  εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα σύγχρονα χαρακτηριστικά, ώστε να ικανοποιήσουν ταχύτατα όλες σου τις απαιτήσεις. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό laptop ή laptop για διασκέδαση και παιχνίδια  θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Τα χαρακτηριστικά όπως επεξεργαστής, κάρτα γραφικών και δίσκος αποθήκευσης, προσαρμόζονται  στις  δικές σου ανάγκες. Και για να βρεις ευκολότερα και γρηγορότερα το επόμενό σου laptop, διαβάσε  τις διαφορές των επιμέρους χαρακτηριστικών με μία ματιά, για να μην ψάχνεσαι άλλα  να άποφασισεις γρήγορα…

XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ TA ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOPS ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ

CPU

Το σημαντικότερο τμήμα κάθε φορητού υπολογιστή είναι η κεντρική μονάδα επεξεργασίας (Central Processing Unit –CPU).Κύρια αποστολή είναι να εκτελεί τα  προγράμματα που βρίσκονται αποθηκευμένα στην κυρία μνήμη (ROM), προσκομίζοντας τις εντολές τους, εξετάζοντας τες και στην συνεχεία εκτελώντας διαδοχικά.Τα συστατικά μέρη του υπολογιστή είναι συνδεδεμένα μέσω δίαυλων (bus). οι δίαυλοι είναι παράλληλοι αγωγοί οι όποιοι χρησιμοποιούνται για την μετάδοση σημάτων έλεγχου, διευθύνσεων και δεδομένων και μπορεί να είναι είτε εσωτερικοί είτε εξωτερικοί.

ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ SSD

Οι σκληροί δίσκοι SSD αποθηκεύουν τα δεδομένα σε ηλεκτρονικά τσιπ  και όχι σε μαγνητικούς δίσκους .

RAM (Random Access Memory)

Μνήμη τυχαίας προσπέλασης RAM – Random Access Memory

Χώρος αποθήκευσης στοιχείων και δεδομένων που χρησιμοποιεί ο επεξεργαστής . Λόγω των τεράστιων δυνατοτήτων επεξεργασίας σε κλάσματα δευτερολέπτων, χρειάζεται και αρκετά μεγάλη RAM για να συσσωρεύσει μεγαλύτερο όγκο δεδομένων.Αν η RAM δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες αποθήκευσης των δεδομένων του επεξεργαστή, τότε ο επεξεργαστής δεν λειτουργεί σε πλήρη ισχύ, αλλά πιο “αργά”. Η  RAM  δεν αποθηκεύει μόνιμα δεδομένα, ενώ τα δεδομένα που περιέχει σβήνονται  μόλις κλείσει ο υπολογιστής .

ΜΝΗΜΗ  ROM (Read Only Memory)

Είναι τύπος μνήμης της οποίας τα περιεχόμενα δεν μεταβάλλονται. Χρησιμοποιείται για την αποθήκευση προγραμμάτων χαμηλού επίπεδου, και δεδομένων τα όποια παραμένουν αποθηκευμένα και μετά την διακοπή τροφοδοσία του υπολογιστή.Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το BIOS (Basic Input Output Sustem) που είναι αποθηκευμένο σε ένα ειδικό chip μνήμης ROM το όποιο είναι γνωστό  και ως system BIOS ROM και είναι οι δυαδικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εκκίνηση καθώς και για την ορθή λειτουργιά του συστήματος καταγραφή δεδομένων γίνεται μόνο από τον κατασκευαστή.

ΜΝΗΜΗ Cache

Είναι η μνήμη που παρεμβάλλεται μεταξύ του επεξεργαστή και της κύριας μνήμης, σκοπός είναι η άμεση παροχή δεδομένων στον επεξεργαστή και άμεση ανάκληση εντολών και δεδομένων από προηγούμενες διεργασίες, η μνήμη cache υλοποιείται με την τεχνολογία στατικών μνήμων οι οποίες προσφέρουν μεγάλη ταχύτητα προσπέλασης.

Για περισσότερα, δείτε τα κάλυτερα  desktop  και  gaming laptop . Ενώ είστε σε αυτήν την αναζήτηση , ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα αξεσουάρ για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας,  συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών, των πληκτρολογίων και των mouse   .

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ LAPTOPS ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ

Γρηγορότερες & ευκολότερες συνδέσεις

Τα laptops έρχoνται  εξοπλισμένα με τις παραδοσιακές θύρες USB 3.0 και USB 2.0 ώστε να σου εξασφαλίσει απόλυτη συμβατότητα με κάθε περιφερειακό σου. Επίσης, διαθέτουν θύρες HDMI και VGA για σύνδεση με εξωτερικά monitor ή τηλεοράσεις, αναγνώστη καρτών microSD αλλά και θύρα δικτύου RJ45.

Σχεδιασμένα για παραγωγικότητα & διασκέδαση

Έρχεται εξοπλισμένα με  δύνατους επεξεργαστες ώστε να έχεις κάθε στιγμή μία απόλυτα ομαλή εμπειρία χρήσης αλλά και υψηλές επιδόσεις. Με επαρκή μνήμη RAM 4GB αλλά και λειτουργικό σύστημα Windows 10, θα έχεις τα κατάλληλο laptops, για να εκτελέσεις με άνεση και ταχύτητα όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς τόσο για την εργασία σου όσο και τη διασκέδασή σου.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ
HP 255 G7
ASUS VivoBook 15
LENOVO V145
ACER ASPIRE 3 A315
HP Notebook 15

LAPTOP HP 255 G7 

Ένα ικανό σύστημα που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μέσου χρήστη, και θα αποτελεσει  μια εξαιρετική λύση στην κατηγορία του.

Επεξεργαστής / Μνήμη

Το λάπτοπ συνδυάζει ένα γρήγορο επεξεργαστή Ryzen 3 2200U με μία κάρτα γραφικών υψηλών επιδόσεων, ώστε είτε παίζεις παιχνίδια ή εργάζεσαι, να έχεις όλη την ταχύτητα που χρειάζεσαι.Ένώ διάθέτει μνήμη 4 GB  DDR4 στα 2400 MHz, με δυνατότητα επέκτασης έως 16 GB .

Οθόνη

Διαθέτει οθόνη 15.6” με ανάλυση Full HD ώστε να παρακολουθείς με υψηλή λεπτομέρεια και ευκρίνεια εικόνες και βίντεο.

Κάρτα Γραφικών

AMD Radeon Vega 3 shared μνήμης.

Σκληρός Δίσκος

Με 1TB θα έχεις άπλετο χώρο να εγκαταστήσεις όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς όπως επίσης να διατηρήσεις στο αρχείο σου χιλιάδες βίντεο, φωτογραφίες και μουσική. Και σε περίπτωση που θέλεις επιπλέον χώρο, μπορείς να συνδέσεις εξωτερικές μονάδες αποθήκευσης στη θύρα USB 3.1 ή στις δύο θύρες USB 3.0.

Συνδεσιμότητα

2 Θύρες USB 3.1 , 1  Θύρα USB 2.0, 1 Θύρα HDMI  ,  1  RJ-45

 

ASUS VivoBook 15 X540LA-DM1289T

 

Το laptop της Asus Vivobook X540LA είναι σχεδιασμένο για υψηλό επίπεδο παραγωγικότητας αλλά και τη διασκέδασή σου. Χάρη στο λειτουργικό σύστημα Windows 10 και τη μεγάλη μνήμη RAM 4GB, θα είσαι σε θέση να εκτελέσεις με άνεση και ταχύτητα όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς.

Εκτός όμως από παραγωγικότητα, υπόσχεται και υψηλές ταχύτητες. Τόσο λόγω του επεξεργαστή Intel Core i3 αλλά και του δίσκου SSD. Λίγα δευτερόλεπτα χρειάζεται για να εκκινήσει το λειτουργικό σύστημα και ακόμη μερικά για να φορτώσεις τα προγράμματά σου.

Και επειδή η ταχύτητα είναι μόνο ένα από τα χαρακτηριστικά που έχουν σημασία, το Asus Vivobook, διαθέτει τόσο Full HD οθόνη 15.6’’ αλλά και ισχυρό ήχο τεχνολογίας SonicMaster. Η οθόνη διαθέτει 4 χρωματικά προφίλ ώστε να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο ενώ σε κάθε περίπτωση, μπορείς να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία Eye Care με την οποία θα μειωθούν οι εκπομπές μπλε φωτός έως και 33% και θα προστατεύσεις τα μάτια σου. Ειδικά, σε περιπτώσεις που εργάζεσαι για πολλές συνεχόμενες ώρες.

Με βάρος μόλις 1.9kg, θα το έχεις παντού μαζί σου ενώ το υψηλής ποιότητας φινίρισμά του, θα σου εξασφαλίσει μεγάλη ανθεκτικότητα. Εξοπλίζεται με εργονομικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο με τα πλήκτρα να έχουν απόσταση από τον αισθητήρα πίεσης, μόλις 1.8mm, ώστε να μην αφήσεις ούτε μία λέξη στη μέση.

Και για να γράφεις ασταμάτητα ή να χρησιμοποιείς το touchpad χωρίς ενοχλήσεις, η τεχνολογία IceCool εξασφαλίζει χαμηλές θερμοκρασίες, ειδικά γύρω από την περιοχή που βρίσκονται τα χέρια σου κατά την πληκτρολόγηση.

Χάρη στους νεότερους επεξεργαστές, τη μνήμη και το πληκτρολόγιο που ενισχύει την απόδοση, ο αξιόπιστος Lenovo V145 μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής σας σήμερα, αλλά και στο μέλλον. Με προσιτή τιμή, αυτός ο ελαφρύς φορητός υπολογιστής 15.6″ διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλής ευκρίνειας οθόνη, η οποία λειτουργεί άψογα, τόσο σε εξωτερικό, όσο και σε εσωτερικό χώρο.

Επεξεργαστής / Μνήμη

AMD Dual core A9-9425 (3.10 GHz, έως 3.70 GHz με την Turbo frequency) με 1 MB L2 cache.4096 MB (1 x 4096 MB) DDR4 στα 2133 MHz, με δυνατότητα επέκτασης στα 8GB.

Οθόνη

15.6″ HD TFT, anti-glare, με LED backlight και ανάλυση 1366 x 768.

Κάρτα Γραφικών

AMD Radeon R5 shared μνήμης.

Σκληρός Δίσκος

Με χώρο αποθήκευσης  SSD  128 GB, μπορείτε  να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε τα δεδομένα σας.

Συνδεσιμότητα

2 Θύρες USB 3.0, 1 Θύρα HDMI, 1 Θύρα RJ-45

Ήχος

Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Audio και μικρόφωνο.

LAPTOP ACER ASPIRE 3 A315-41-R156 

 

Το Acer Aspire 3, προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία πολλαπλών δυνατοτήτων, σε πολύ οικονομική τιμή. Η σταθερή του απόδοση του λάπτοπ , τα εργαλεία πολυμέσων και η εύκολη συνδεσιμότητα, κάνουν ευχάριστη την χρήση του λαπτοπ . Κατασκευασμένο για να σας κρατήσει ενεργό, αφοσιωμένο και εν κινήσει, το Aspire 3 έχει την τεχνολογία που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Το Touchpad του λαπτοπ είναι  ακριβείας και  ανταποκρίνεται περισσότερο από τα παραδοσιακά touchpad.

Επεξεργαστής / Μνήμη

Περισσότερα από 4 χρόνια και 2 εκατομμύρια ώρες ανάπτυξης χρειάστηκε η AMD για να κατασκευάσει τους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Ryzen. Η AMD συνδυάζει ένα γρήγορο επεξεργαστή Ryzen 3 2200U με μία κάρτα γραφικών υψηλών επιδόσεων, ώστε είτε παίζεις παιχνίδια ή εργάζεσαι, να έχεις όλη την ταχύτητα που χρειάζεσαι.Ένώ διάθέτει μνήμη 4 GB  DDR4 στα 2400 MHz, με δυνατότητα επέκτασης έως 16 GB .

Οθόνη:

15.6” HD TFT, non-glare, LED-backlit με ανάλυση 1366 x 768 pixel. Το λάπτοπ διαθέτει φίλτρο μπλε φωτός για μεγαλύτερη διάρκεια στην εργασίας και άνεση γιά τον χρήστη.

Κάρτα Γραφικών

AMD Radeon Vega 3 shared μνήμης.

Σκληρός Δίσκος

Με χώρο αποθήκευσης  SSD 256 GB, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύετε και να μοιράζεστε τα σημαντικά έργα και δεδομένα σας.

Συνδεσιμότητα

Θύρα  USB 3.0, 2 Θύρες USB 2.0, 1 Θύρα HDMI, 1 x Ethernet (RJ-45) , 10 / 100 / 1000 Mbps Ethernet και Wireless 802.11 b/g/n/ac.

 

Laptop HP Notebook 15-BS150NV

 

Με επεξεργαστή Intel® Core™ i3 5005U, συχνότητας 2 GHz, 4 GB DDR3L μνήμης, σκληρό δίσκο 500 GB και κάρτα γραφικών Intel® HD 5500, μπορεί να καλύψει πληθώρα αναγκών. Διαθέτει card reader, θύρες USB και DVD ώστε να συνδέσεις τις αγαπημένες σου συσκευές και να παίξεις ταινίες και μουσικά άλμπουμ. Η θύρα HDMI θα σου επιτρέψει να προβάλλεις εικόνα σε προτζέκτορα ή τηλεόραση, την ώρα που, τέλος, Bluetooth και Wi-Fi θα σε κρατήσουν ασύρματα συνδεδεμένο με περιφερειακά και το ίντερνετ. Tέλος, διαθέτει τις καθιερωμένες πλέον λειτουργίες της HP, Audio Switch, CoolSense και JumpStart.

Επεξεργαστής / Μνήμη

Με δύο πυρήνες, έτσι ώστε να κάνεις τη δουλειά σου εύκολα και γρήγορα, 3 MB cache μνήμης και ικανοποιητική ισχύ, ο Intel® Core™ i3-5005U θα ανταποκριθεί περίφημα σε ό,τι κι αν του ζητήσεις.Τα 4 GB της μνήμης RAM είναι αρκετά προκειμένου να ικανοποιήσουν εσένα, τον μέσο χρήστη. Θα σου επιτρέψουν να χρησιμοποιείς προγράμματα, να έχεις ανοιχτά πολλαπλά παράθυρα και tabs browsers .

Κάρτα Γραφικών

Για τα γραφικά του laptop θα φροντίσει η Intel HD 5500 που  διαθέτει 2 GB  μνήμης, οπότε και δεν πρόκειται να επιβαρύνει στο ελάχιστο το σύστημά και τους πόρους του συστήματος.

Σκληρός Δίσκος

Τα 500 GB του σκληρού δίσκου του συστήματος θα σου προσφέρουν τον χώρο που χρειάζεσαι για να αποθηκεύσεις προγράμματα, δεδομένα και αρχεία, δημιουργώντας ακόμα και μια μικρή φορητή βιβλιοθήκη πολυμέσων!

Οθόνη

Η LED οθόνη 15.6″, με ανάλυση 1366 x 768 pixels, είναι τύπου HD, οπότε και θα σου χαρίσει εξαίρετη ποιότητα εικόνας με κορυφαία φωτεινότητα και ολοζώντανα χρώματα. Θα σε βολέψει μια χαρά, καλύπτοντας τις απαιτήσεις σου.

Συνδεσιμότητα

2 Θύρες USB 3, 1 Θύρα USB 2.0, 1 x HDMI, 1 x RJ-45

Το HP Notebook 15-BS150NV εξοπλίζεται με ένα από τα πιο ευρέως γνωστά λειτουργικά συστήματα στην παγκόσμια αγορά, και όχι άδικα. Διαθέτει πολυάριθμες εφαρμογές για την διευκόλυνση σου και αποτελεί μία ιδανική λύση για αρχάριους αλλά και έμπειρους χρήστες.

Διαβάστε και αυτό…

 

Για να επιτύχετε  την καλύτερη προστασία από κακόβουλο λογισμικό και τις απειλές που υπάρχουν στο διαδίκτυο ,επιλέξτε το Bitdefender Internet Security 2019 γιατι  σάς παρέχει την καλύτερη προστασία από τις απειλές του Internet στα Windows, χωρίς καμία επίπτωση τους πόρους του συστήματός σας.Ονομάστηκε «Προϊόν της Χρονιάς» από το AV-Comparatives, και διακρίθηκε με τα βραβεία Καλύτερης Προστασίας και Καλύτερης Απόδοσης από το AV-TEST.

Related posts