ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ

Τα συγκεκριμένα laptops   έχουν τιμή έως 400 ευρώ  και παρά πολλές θετικές κριτικές και υψηλή βαθμολογία από τα  ratings των κατόχων τους  . Με προσεκτική ερευνά επιλέξαμε τους συγκεκριμένους φορητούς υπολογιστές  που έχουν  μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρία , και είναι  ικανά να υποστηρίξουν όλες τις καθημερινές δραστηριότητες σας από  το σερφάρισμα έως την επεξεργασία έγγραφων. Η συνολική απόδοση ενός Η/Υ εξαρτάται περισσότερο από την ύπαρξη περισσότερης μνήμης RAM έτσι στην επιλογή μας θα θεωρήσουμε ελάχιστο αποδεκτό επίπεδο μνήμης RAM τα 4 GB (DDR 3 ή DDR4). Κύριο μέλημα στην επιλογή είναι η ταχύτητα , για απρόσκοπτη  καθημερινή χρήση είτε για  on going learning  τα λαπτοπ δεν επιλέγονται για gaming είτε για να υποστηρίξουν βαριές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας Τα 10 καλύτερα powerbanks το 2018

XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ TA ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ

CPU

Το σημαντικότερο τμήμα κάθε φορητού υπολογιστή είναι η κεντρική μονάδα επεξεργασίας (Central Processing Unit –CPU).Κύρια αποστολή είναι να εκτελεί τα  προγράμματα που βρίσκονται αποθηκευμένα στην κυρία μνήμη (ROM), προσκομίζοντας τις εντολές τους, εξετάζοντας τες και στην συνεχεία εκτελώντας διαδοχικά.Τα συστατικά μέρη του υπολογιστή είναι συνδεδεμένα μέσω δίαυλων (bus). οι δίαυλοι είναι παράλληλοι αγωγοί οι όποιοι χρησιμοποιούνται για την μετάδοση σημάτων έλεγχου, διευθύνσεων και δεδομένων και μπορεί να είναι είτε εσωτερικοί είτε εξωτερικοί.

ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ SSD

Οι σκληροί δίσκοι SSD αποθηκεύουν τα δεδομένα σε ηλεκτρονικά τσιπ  και όχι σε μαγνητικούς δίσκους .

RAM (Random Access Memory)

Μνήμη τυχαίας προσπέλασης RAM – Random Access Memory

Χώρος αποθήκευσης στοιχείων και δεδομένων που χρησιμοποιεί ο επεξεργαστής . Λόγω των τεράστειων δυνατοτήτων επεξεργασίας σε κλάσματα δευτερολέπτων, χρειάζεται και αρκετά μεγάλη RAM για να συσσωρεύσει μεγαλύτερο όγκο δεδομένων.Αν η RAM δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες αποθήκευσης των δεδομένων του επεξεργαστή, τότε ο επεξεργαστής δεν λειτουργεί σε πλήρη ισχύ, αλλά πιο “αργά”. Η  RAM  δεν αποθηκεύει μόνιμα δεδομένα, ενώ τα δεδομένα που περιέχει σβήνονται  μόλις κλείσει ο υπολογιστής .

Μνήμη ROM (Read Only Memory)

Είναι τύπος μνήμης της οποίας τα περιεχόμενα δεν μεταβάλλονται. Χρησιμοποιείται για την αποθήκευση προγραμμάτων χαμηλού επίπεδου, και δεδομένων τα όποια παραμένουν αποθηκευμένα και μετά την διακοπή τροφοδοσία του υπολογιστή.Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το BIOS (Basic Input Output Sustem) που είναι αποθηκευμένο σε ένα ειδικό chip μνήμης ROM το όποιο είναι γνωστό  και ως system BIOS ROM και είναι οι δυαδικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εκκίνηση καθώς και για την ορθή λειτουργιά του συστήματος καταγραφή δεδομένων γίνεται μόνο από τον κατασκευαστή.

Μνήμη Cache

Είναι η μνήμη που παρεμβάλλεται μεταξύ του επεξεργαστή και της κύριας μνήμης, σκοπός είναι η άμεση παροχή δεδομένων στον επεξεργαστή και άμεση ανάκληση εντολών και δεδομένων από προηγούμενες διεργασίες, η μνήμη cache υλοποιείται με την τεχνολογία στατικών μνήμων οι οποίες προσφέρουν μεγάλη ταχύτητα προσπέλασης.

Για να επιτύχετε  την καλύτερη προστασία από κακόβουλο λογισμικό και τις απειλές που υπάρχουν στο διαδίκτυο ,επιλέξτε το Bitdefender Internet Security 2019 γιατι  σάς παρέχει την καλύτερη προστασία από τις απειλές του Internet στα Windows, χωρίς καμία επίπτωση τους πόρους του συστήματός σας.Ονομάστηκε «Προϊόν της Χρονιάς» από το AV-Comparatives, και διακρίθηκε με τα βραβεία Καλύτερης Προστασίας και Καλύτερης Απόδοσης από το AV-TEST.

TA ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 2018

Picture Name Feature Price Rating
Picture Name Feature Price Rating
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ 1.  HP EliteBook 840 
$$ 4.9
2. ASUS VivoBook X540MA-DM132T
$$ 4.9
3.   HP 250 G6 4LT72ES 
$$ 4.8
Dell Latitude E7240 Intel Core i5-4300U 4. Dell Latitude E7240 
$$ 4.8

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ

5. HP 15-bw505na 15.6″
$$ 4.7
6. LENOVO V110 80TD005PUK 
$$ 4.7
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ 7. HP 15-bs501na FHD 15.6″
$$ 4.6
Fujitsu LifeBook S792 8. Fujitsu LifeBook S792

$$ 4.6
HP Elitebook 8570p i5 9. HP Elitebook 8570p

$$ 4.5
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ 10. Fusion5
$$ 4.5
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ 11. Lenovo IdeaPad 120s
$$ 4.4
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ
12. ASUS VivoBook X540NA
$$ 4.4
13. LENOVO IdeaPad 320-15AST
$$ 4.4
14.
$$ 4.4
15.
$$ 4.4

 

1. HP EliteBook 840 G1 14-inch Ultrabook 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩΜέ το laptop  HP EliteBook 840 που δημιουργήθηκε για να σε κρατάει συνδεδεμένο και σε απόλυτο έλεγχο των καθημερινών σου εργασιών.Με τον  επεξεργαστή Intel Core i5 4th Gen. 1.90 GHz  και τη μεγάλη μνήμη RAM 8 GB είναι εγγυημένη η αξιόπιστη απόδοση που χρειάζεσαι για εργασία και διασκέδαση.Ψυχαγωγήσου και παράμεινε συνδεδεμένος με οικογένεια και φίλους, με μια πλούσια οθόνη Full HD 14 ’’.Επιπλέον, αποθήκευσε εύκολα και απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική, ταινίες και φωτογραφίες στον ταχύτατο δίσκο SSD 256GB. Δες την παραγωγικότητά σου να εκτοξεύεται και κάνε αυτό που θες, γρήγορα και εύκολα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επεξεργαστής: Intel Core i5 4th Gen. 1.90 GHz

Μνήμη RAM:  8 GB   DDR3 SDRAM

Σκληρός δίσκος :   SSD   256 GB

Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics 4400

OS: Windows 10 Professional

Οθόνη :  14″  Full HD

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

2. ASUS VivoBook X540MA-DM132T

 

Το laptop της Asus Vivobook X540MA είναι σχεδιασμένο για υψηλό επίπεδο παραγωγικότητας αλλά και τη διασκέδασή σου. Χάρη στο λειτουργικό σύστημα Windows 10 και τη μνήμη RAM 4GB, θα είσαι σε θέση να εκτελέσεις με άνεση και ταχύτητα όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς.

Εκτός όμως από παραγωγικότητα, υπόσχεται και υψηλές ταχύτητες. Τόσο λόγω του επεξεργαστή Intel αλλά και του δίσκου SSD. Λίγα δευτερόλεπτα χρειάζεται για να εκκινήσει το λειτουργικό σύστημα και ακόμη μερικά για να φορτώσεις τα προγράμματά σου.

Και επειδή η ταχύτητα είναι μόνο ένα από τα χαρακτηριστικά που έχουν σημασία, το Asus Vivobook, διαθέτει τόσο Full HD οθόνη 15.6’’ αλλά και ισχυρό ήχο τεχνολογίας SonicMaster. Η οθόνη διαθέτει 4 χρωματικά προφίλ ώστε να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο ενώ σε κάθε περίπτωση, μπορείς να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία Eye Care με την οποία θα μειωθούν οι εκπομπές μπλε φωτός έως και 33% και θα προστατεύσεις τα μάτια σου. Ειδικά, σε περιπτώσεις που εργάζεσαι για πολλές συνεχόμενες ώρες.

Με βάρος μόλις 1.9kg, θα το έχεις παντού μαζί σου ενώ το υψηλής ποιότητας φινίρισμά του, θα σου εξασφαλίσει μεγάλη ανθεκτικότητα. Εξοπλίζεται με εργονομικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο με τα πλήκτρα να έχουν απόσταση από τον αισθητήρα πίεσης, μόλις 1.8mm, ώστε να μην αφήσεις ούτε μία λέξη στη μέση.

Και για να γράφεις ασταμάτητα ή να χρησιμοποιείς το touchpad χωρίς ενοχλήσεις, η τεχνολογία IceCool εξασφαλίζει χαμηλές θερμοκρασίες, ειδικά γύρω από την περιοχή που βρίσκονται τα χέρια σου κατά την πληκτρολόγηση.

Σχεδιασμένος για παραγωγικότητα & διασκέδαση

Το ASUS X540MA έρχεται εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel ώστε να έχεις κάθε στιγμή μία απόλυτα ομαλή εμπειρία χρήσης αλλά και υψηλές επιδόσεις. Με επαρκής μνήμη RAM αλλά και λειτουργικό σύστημα Windows 10, θα έχεις το κατάλληλο laptop, για να εκτελέσεις με άνεση και ταχύτητα όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιείς τόσο για την εργασία σου όσο και τη διασκέδασή σου.

Γρήγορες ταχύτητες με δίσκο SSD

Με τον δίσκο SSD χρειάζονται μόλις λίγα δευτερόλεπτα έως ότου εκκινήσει ο υπολογιστής, λίγα ακόμη για να εκτελέσεις τα προγράμματα που χρησιμοποιείς και ακόμη μερικά για να κάνεις εξαγωγή τα αρχεία που μόλις τελείωσες. Ο browser για την πλοήγηση στο Internet φορτώνει ταχύτατα, η σούιτα Office της Microsoft τρέχει με αστραπιαίες ταχύτητες και η συνολική απόκριση των Windows 10 είναι στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα. Αυτό σημαίνει να έχεις δίσκο SSD.

3. HP 250 G6 4LT72ES 15.6” FHD INTEL CORE i3-7020 

 

Το HP 250 G6 notebook είναι ένα εργαλείο για επιτυχία. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel το HP 250 G6 σας βοηθά να ολοκληρώσετε τις οποιεσδήποτε εργασίες σας. Με μια 15.6″ Full HD TFT αντιθαμβωτική οθόνη και ενσωματωμένο WI-FI, το HP 250 G6 είναι η άμεση επαφή σας με τον κόσμο. Με τον επεξεργαστή  Intel Core i3-7020U (2.30 GHz) με 3 MB L3 cache  και τη μεγάλη μνήμη 8192 MB (1 x 8192 MB) DDR4 στα 2133 MHz, χωρίς δυνατότητα επέκτασης (διαθέτει 1 slot μνήμης)  είναι εγγυημένη η  απόδοση που χρειάζεσαι για εργασία και διασκέδαση. Επιπλέον, αποθήκευσε εύκολα και απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική, ταινίες και φωτογραφίες στον δίσκο 1 TB SATA, στις 5400 rpm. . Eνώ  το μικρό πλαίσιο φιλοξένει όλα τα  ports συνδεσιμότητας  1 x USB 2.0, 2 x USB 3.1, 1 x VGA, 1 x HDMI, RJ-45, microphone in/headphone out combo, υποδοχή τροφοδοσίας.Ο φορητός υπολογιστής δεν διαθέτει  λειτουργικό σύστημα (Free Dos).

4. Dell Latitude E7240 Intel Core i5-4300U.

Dell Latitude E7240 Intel Core i5-4300UΜε τον επεξεργαστή  Intel Core i5 (4th Gen) 4300U / 1.9 GHz  και τη μεγάλη μνήμη RAM   είναι εγγυημένη η  απόδοση που χρειάζεσαι για εργασία και διασκέδαση.Ψυχαγωγήσου και παράμεινε συνδεδεμένος με την οθόνη 12,5”  . Επιπλέον, αποθήκευσε εύκολα και απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική, ταινίες και φωτογραφίες στον δίσκο SDD 128GB . Eνώ  το μικρό πλαίσιο φιλοξένει όλα τα  ports συνδεσιμότητας 3 x USB 3.0, LAN, Headphone/microphone combo jack, HDMI, Mini DisplayPort, Dock. Ο φόρητος υπόλογιστης Dell Latitude E7240 σας επιτρέπει να απολαμβάνετε επιδόσεις και να πραγματοποιήτε την εργασία σας ή την ενασχόληση με πολυμέσα και τοδιαδίκτυο χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις.Η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει άρκετες  ώρες με μία πλήρη φόρτιση ενώ επίσης ζυγίζει μόλις 1.31  κιλά που το καθιστά  ιδανικό για συγγραφείς, συχνούς ταξιδιώτες αλλά και για φοιτητές.

5. HP 15-bw505na 15.6″

Eνα αποτελεσματικό εργαλείο  είναι σχεδιασμένο για να εκτελείς με ταχύτητα όλες τις εφαρμογές γραφείου και προγράμματα αλλά και να διασκεδάζεις με multimedia αρχεία όπως ταινίες και βίντεο.Με αξιόπιστη απόδοση και μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας, μπορείς εύκολα να περιηγηθείς, να δουλέψεις και να παραμένεις σε επαφή με οτιδήποτε σημαντικό.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩΕπεξεργαστής: AMD A4-9120 APU 2.2 GHz

Μνήμη RAM:  4 GB DDR3 SDRAM

Σκληρός δίσκος :  1 TB Hard Drive

Κάρτα γραφικών:   Radeon R3 APU

OS: Windows 10 Home

Οθόνη :  15.6″ Full HD

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ

 6. LENOVO V110 80TD005PUK 15.6”

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Επεξεργαστής: AMD Dual Core A9-9410 (2.90 GHz, έως 3.50 GHz με την Turbo frequency) με 1 MB L2 cache.

Μνήμη RAM: Ενσωματωμένη 4096 MB DDR4 στα 2133 MHz, με δυνατότητα επέκτασης έως 8 GB (διαθέτει 1 slot ελεύθερο).

Σκληρός δίσκος : 128 GB SSD.

Κάρτα γραφικών:  AMD Radeon R5 shared μνήμης.

OS : Windows 10 Professional

Οθόνη :  15.6″ HD TFT, anti-glare, LED backlit με ανάλυση 1366 x 768.

7. HP 15-bs501na FHD 15.6″

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩΜέ το laptop  HP 15-bs501na  που δημιουργήθηκε για να σε κρατάει συνδεδεμένο και σε απόλυτο έλεγχο των καθημερινών σου εργασιών.Με τον επεξεργαστή Intel Core i3-6006U  και τη μεγάλη μνήμη RAM 4GB  DDR4 SDRAM  είναι εγγυημένη η  απόδοση που χρειάζεσαι για εργασία και διασκέδαση.Ψυχαγωγήσου και παράμεινε συνδεδεμένος με την οθόνη Full HD  15.6 ’’ . Επιπλέον, αποθήκευσε εύκολα και απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική, ταινίες και φωτογραφίες στον δίσκο HDD 1TB . Ο φόρητος υπόλογιστης  HP 15-bs501na σας επιτρέπει να απολαμβάνετε επιδόσεις και να πραγματοποιήτε την εργασία σας ή την ενασχόληση με πολυμέσα και το διαδίκτυο χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επεξεργαστής: Intel Core i3-6006U

Μνήμη RAM:  4 GB DDR4 SDRAM

Σκληρός δίσκος :   1TB   HDD

Κάρτα γραφικών:   Intel HD Graphics 520

OS : Windows 10 Professional

Οθόνη :  15.6″  Full HD

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ

 

8. Fujitsu LifeBook S792

Fujitsu LifeBook S792 Με τον επεξεργαστή  Intel Core i7-3612QM 2,9GHz  και τη μεγάλη μνήμη 8GB DDR3 SDRAM  είναι εγγυημένη η  απόδοση που χρειάζεσαι για εργασία και διασκέδαση.Ψυχαγωγήσου και παράμεινε συνδεδεμένος με την οθόνη Αντιθαμβωτική οθόνη 13.3” LED Backlight 1366×786 HD . Επιπλέον, αποθήκευσε εύκολα και απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική, ταινίες και φωτογραφίες στον δίσκο SDD 128GB . Eνώ  το μικρό πλαίσιο φιλοξένει όλα τα  ports συνδεσιμότητας Ethernet, USB 2.0, USB 3.0, eSata, display-port, docking station port .Ο φόρητος υπόλογιστης Fujitsu LifeBook S792 σας επιτρέπει να απολαμβάνετε επιδόσεις και να πραγματοποιήτε την εργασία σας ή την ενασχόληση με πολυμέσα και τοδιαδίκτυο χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις.Η μπαταρία  Li-Ion μπορεί να διαρκέσει άρκετες  ώρες με μία πλήρη φόρτιση ενώ επίσης ζυγίζει μόλις 2.2  κιλά.

 

HP Elitebook 8570p i5Με τον επεξεργαστή  Intel Core i5 (3rd Gen) 3360M / 2.8 GHz  και τη μεγάλη μνήμη 8GB DDR3 SDRAM  είναι εγγυημένη η  απόδοση που χρειάζεσαι για εργασία και διασκέδαση.Ψυχαγωγήσου και παράμεινε συνδεδεμένος με την αντιθαμβωτική Οθόνη 15.6” LED Backlight 1600×900 HD+ . Επιπλέον, αποθήκευσε εύκολα και απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική, ταινίες και φωτογραφίες στον δίσκο ΗDD 250GB . Eνώ  το μικρό πλαίσιο φιλοξένει όλα τα  ports συνδεσιμότητας Bluetooth 4.0, Ethernet, Wifi, USB 2.0, USB 2.0/eSata, USB 3.0, Display Port, VGA, Dock  .Ο φόρητος υπόλογιστης HP Elitebook 8570p i5 σας επιτρέπει να απολαμβάνετε επιδόσεις και να πραγματοποιήτε την εργασία σας ή την ενασχόληση με πολυμέσα και τοδιαδίκτυο χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις.Η μπαταρία  Li-Ion μπορεί να διαρκέσει άρκετες  ώρες με μία πλήρη φόρτιση ενώ επίσης ζυγίζει μόλις 2.7  κιλά.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ‘Eνα αποτελεσματικό εργαλείο για καθημερινή χρήση , μια ολοκληρωμένη πρόταση ενός φορητού υπολογιστή   με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταριάς  που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επεξεργαστής: Intel x5-Z8350 64-bit Quad core

Μνήμη RAM:  4 GB DDR3 SDRAM

Σκληρός δίσκος :  64GB of on-board eMMC

OS: Windows 10 Professional

Οθόνη :  14.1″ 1920*1080 Full HD

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ

 

11. Lenovo IdeaPad 120s

Eνα αποτελεσματικό εργαλείο για καθημερινή χρήση . μια ολοκληρωμένη πρόταση ενός φορητού υπολογιστή   με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταριάς  που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.Κάνε όλες τις εργασίες γραφείου όπως επεξεργασία κειμένων, διαχείριση υπολογιστικών φύλλων, πλοήγηση στο Internet ή και διασκέδαση με αναπαραγωγή ταινιών και μουσικής.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩΕπεξεργαστής:  Intel Pentium N4200

Μνήμη RAM:  4 GB DDR3 SDRAM

Σκληρός δίσκος :  64GB of on-board eMMC

Κάρτα γραφικών:   Intel HD Graphics 505

OS: Windows 10 Professional

Οθόνη :  14.1″  Full HD

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ

 

12. ASUS VivoBook X540NA

Εξασφάλισε την αστραπιαία ταχύτητα που χρειάζεσαι, για να ολοκληρώσεις όλες τις καθημερινές σου εργασίες. Η πανίσχυρη απόδοση σού δίνει τη δυνατότητα να εργάζεσαι με πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα και να παίζεις τα πιο πρόσφατα παιχνίδια χωρίς να παραλύει ο υπολογιστής σου.Προσιτός και ολοκληρωμένος είναι το κατάλληλο laptop για εργασίες με εφαρμογές γραφείου ή διασκέδαση με κάθε είδους multimedia αρχεία και streaming.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩΕπεξεργαστής:Intel Celeron N3350U Processor
Μνήμη RAM:  4 GB DDR3 SDRAM

Σκληρός δίσκος :  1 TB Hard Drive

Κάρτα γραφικών:   Intel HD Graphics 505

OS: Windows 10 Professional

Οθόνη :  15.6″  Full HD

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ

13. LENOVO IdeaPad 320-15AST

 

Κάνε όλες τις εργασίες γραφείου όπως επεξεργασία κειμένων, διαχείριση υπολογιστικών φύλλων, πλοήγηση στο Internet ή και διασκέδαση με αναπαραγωγή ταινιών και μουσικής με το laptop Lenovo Ideapad 320. Χάρη στον διπύρηνο επεξεργαστή AMD, την τελευταίας γενιάς μνήμη RAM 4GB DDR4 αλλά και τον ταχύτατο δίσκο SSD 128GB τα προγράμματα θα τρέχουν ομαλά και γρήγορα, ακόμη κι αν εκτελέσεις περισσότερα από 2 ταυτόχρονα. Το laptop της Lenovo έχει επανασχεδιαστεί ώστε να σου προσφέρει αυξημένη ανθεκτικότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Δύο βελτιώσεις στο σχεδιασμό του έχουν να κάνουν με το προστατευτικό φιλμ το οποίο αποτρέπει το ξεφλούδισμα του φινιρίσματος αλλά και τις μικρές λεπτομέρειες από καουτσούκ στο κάτω μέρος ώστε να λαμβάνει επαρκή εξαερισμό. Επανασχεδιασμένο επίσης είναι και το touchpad με το οποίο θα μπορείς να αγγίξεις, κλικάρεις ή να ζουμάρεις πανεύκολα.

Εξοπλισμένο επίσης με ασύρματο δέκτη Wi-Fi a/c για πιο σταθερές και μακρινές συνδέσεις με ταχύτητες έως και 1300Mbps ενώ επίσης διαθέτει και οπτική μονάδα δίσκων DVD για αναπαραγωγή ταινιών ή αντίγραφα ασφαλείας.

Related posts