ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ

Τα συγκεκριμένα laptops   έχουν τιμή έως 400 ευρώ  και παρά πολλές θετικές κριτικές και υψηλή βαθμολογία από τα  ratings των κατόχων τους  . Με προσεκτική ερευνά επιλέξαμε τους συγκεκριμένους φορητούς υπολογιστές  που έχουν  μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρία , και είναι  ικανά να υποστηρίξουν όλες τις καθημερινές δραστηριότητες σας από  το σερφάρισμα έως την επεξεργασία έγγραφων. Η συνολική απόδοση ενός Η/Υ εξαρτάται περισσότερο από την ύπαρξη περισσότερης μνήμης RAM έτσι στην επιλογή μας θα θεωρήσουμε ελάχιστο αποδεκτό επίπεδο μνήμης RAM τα 4 GB (DDR 3 ή DDR4). Κύριο μέλημα στην επιλογή είναι η ταχύτητα , για απρόσκοπτη  καθημερινή χρήση είτε για  on going learning  τα λαπτοπ δεν επιλέγονται για gaming είτε για να υποστηρίξουν βαριές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας Τα 10 καλύτερα powerbanks το 2018

XAΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ TA ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ

CPU

Το σημαντικότερο τμήμα κάθε φορητού υπολογιστή είναι η κεντρική μονάδα επεξεργασίας (Central Processing Unit –CPU).Κύρια αποστολή είναι να εκτελεί τα  προγράμματα που βρίσκονται αποθηκευμένα στην κυρία μνήμη (ROM), προσκομίζοντας τις εντολές τους, εξετάζοντας τες και στην συνεχεία εκτελώντας διαδοχικά.Τα συστατικά μέρη του υπολογιστή είναι συνδεδεμένα μέσω δίαυλων (bus). οι δίαυλοι είναι παράλληλοι αγωγοί οι όποιοι χρησιμοποιούνται για την μετάδοση σημάτων έλεγχου, διευθύνσεων και δεδομένων και μπορεί να είναι είτε εσωτερικοί είτε εξωτερικοί.

ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ SSD

Οι σκληροί δίσκοι SSD αποθηκεύουν τα δεδομένα σε ηλεκτρονικά τσιπ  και όχι σε μαγνητικούς δίσκους .

RAM (Random Access Memory)

Μνήμη τυχαίας προσπέλασης RAM – Random Access Memory

Χώρος αποθήκευσης στοιχείων και δεδομένων που χρησιμοποιεί ο επεξεργαστής . Λόγω των τεράστειων δυνατοτήτων επεξεργασίας σε κλάσματα δευτερολέπτων, χρειάζεται και αρκετά μεγάλη RAM για να συσσωρεύσει μεγαλύτερο όγκο δεδομένων.Αν η RAM δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες αποθήκευσης των δεδομένων του επεξεργαστή, τότε ο επεξεργαστής δεν λειτουργεί σε πλήρη ισχύ, αλλά πιο “αργά”. Η  RAM  δεν αποθηκεύει μόνιμα δεδομένα, ενώ τα δεδομένα που περιέχει σβήνονται  μόλις κλείσει ο υπολογιστής .

Μνήμη ROM (Read Only Memory)

Είναι τύπος μνήμης της οποίας τα περιεχόμενα δεν μεταβάλλονται. Χρησιμοποιείται για την αποθήκευση προγραμμάτων χαμηλού επίπεδου, και δεδομένων τα όποια παραμένουν αποθηκευμένα και μετά την διακοπή τροφοδοσία του υπολογιστή.Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το BIOS (Basic Input Output Sustem) που είναι αποθηκευμένο σε ένα ειδικό chip μνήμης ROM το όποιο είναι γνωστό  και ως system BIOS ROM και είναι οι δυαδικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την εκκίνηση καθώς και για την ορθή λειτουργιά του συστήματος καταγραφή δεδομένων γίνεται μόνο από τον κατασκευαστή.

Μνήμη Cache

Είναι η μνήμη που παρεμβάλλεται μεταξύ του επεξεργαστή και της κύριας μνήμης, σκοπός είναι η άμεση παροχή δεδομένων στον επεξεργαστή και άμεση ανάκληση εντολών και δεδομένων από προηγούμενες διεργασίες, η μνήμη cache υλοποιείται με την τεχνολογία στατικών μνήμων οι οποίες προσφέρουν μεγάλη ταχύτητα προσπέλασης.

TA ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 2018

1. HP EliteBook 840 G1 14-inch Ultrabook 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩΜέ το laptop  HP EliteBook 840 που δημιουργήθηκε για να σε κρατάει συνδεδεμένο και σε απόλυτο έλεγχο των καθημερινών σου εργασιών.Με τον  επεξεργαστή Intel Core i5 4th Gen. 1.90 GHz  και τη μεγάλη μνήμη RAM 8 GB είναι εγγυημένη η αξιόπιστη απόδοση που χρειάζεσαι για εργασία και διασκέδαση.Ψυχαγωγήσου και παράμεινε συνδεδεμένος με οικογένεια και φίλους, με μια πλούσια οθόνη Full HD 14 ’’.Επιπλέον, αποθήκευσε εύκολα και απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική, ταινίες και φωτογραφίες στον ταχύτατο δίσκο SSD 256GB. Δες την παραγωγικότητά σου να εκτοξεύεται και κάνε αυτό που θες, γρήγορα και εύκολα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επεξεργαστής: Intel Core i5 4th Gen. 1.90 GHz

Μνήμη RAM:  8 GB   DDR3 SDRAM

Σκληρός δίσκος :   SSD   256 GB

Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics 4400

OS: Windows 10 Professional

Οθόνη :  14″  Full HD

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

2. HP 15-bw505na 15.6-Inch Laptop 

Eνα αποτελεσματικό εργαλείο  είναι σχεδιασμένο για να εκτελείς με ταχύτητα όλες τις εφαρμογές γραφείου και προγράμματα αλλά και να διασκεδάζεις με multimedia αρχεία όπως ταινίες και βίντεο.Με αξιόπιστη απόδοση και μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας, μπορείς εύκολα να περιηγηθείς, να δουλέψεις και να παραμένεις σε επαφή με οτιδήποτε σημαντικό.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩΕπεξεργαστής: AMD A4-9120 APU 2.2 GHz

Μνήμη RAM:  4 GB DDR3 SDRAM

Σκληρός δίσκος :  1 TB Hard Drive

Κάρτα γραφικών:   Radeon R3 APU

OS: Windows 10 Home

Οθόνη :  15.6″ Full HD

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ

3. HP 15-bs501na FHD 15.6 Inch Laptop, Silver

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩΜέ το laptop  HP 15-bs501na  που δημιουργήθηκε για να σε κρατάει συνδεδεμένο και σε απόλυτο έλεγχο των καθημερινών σου εργασιών.Με τον επεξεργαστή Intel Core i3-6006U  και τη μεγάλη μνήμη RAM 4GB  DDR4 SDRAM  είναι εγγυημένη η  απόδοση που χρειάζεσαι για εργασία και διασκέδαση.Ψυχαγωγήσου και παράμεινε συνδεδεμένος με την οθόνη Full HD  15.6 ’’ . Επιπλέον, αποθήκευσε εύκολα και απόλαυσε την αγαπημένη σου μουσική, ταινίες και φωτογραφίες στον δίσκο HDD 1TB . Ο φόρητος υπόλογιστης  HP 15-bs501na σας επιτρέπει να απολαμβάνετε επιδόσεις και να πραγματοποιήτε την εργασία σας ή την ενασχόληση με πολυμέσα και το διαδίκτυο χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επεξεργαστής: Intel Core i3-6006U

Μνήμη RAM:  4 GB DDR4 SDRAM

Σκληρός δίσκος :   1TB   HDD

Κάρτα γραφικών:   Intel HD Graphics 520

OS : Windows 10 Professional

Οθόνη :  15.6″  Full HD

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ

 

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩ‘Eνα αποτελεσματικό εργαλείο για καθημερινή χρήση , μια ολοκληρωμένη πρόταση ενός φορητού υπολογιστή   με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταριάς  που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επεξεργαστής: Intel x5-Z8350 64-bit Quad core

Μνήμη RAM:  4 GB DDR3 SDRAM

Σκληρός δίσκος :  64GB of on-board eMMC

OS: Windows 10 Professional

Οθόνη :  14.1″ 1920*1080 Full HD

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ

 

5. Lenovo IdeaPad 120s 14-Inch Laptop

Eνα αποτελεσματικό εργαλείο για καθημερινή χρήση . μια ολοκληρωμένη πρόταση ενός φορητού υπολογιστή   με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταριάς  που μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.Κάνε όλες τις εργασίες γραφείου όπως επεξεργασία κειμένων, διαχείριση υπολογιστικών φύλλων, πλοήγηση στο Internet ή και διασκέδαση με αναπαραγωγή ταινιών και μουσικής.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩΕπεξεργαστής:  Intel Pentium N4200

Μνήμη RAM:  4 GB DDR3 SDRAM

Σκληρός δίσκος :  64GB of on-board eMMC

Κάρτα γραφικών:   Intel HD Graphics 505

OS: Windows 10 Professional

Οθόνη :  14.1″  Full HD

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ

 

6. ASUS VivoBook X540NA 15.6 Inch HD Laptop 

Εξασφάλισε την αστραπιαία ταχύτητα που χρειάζεσαι, για να ολοκληρώσεις όλες τις καθημερινές σου εργασίες. Η πανίσχυρη απόδοση σού δίνει τη δυνατότητα να εργάζεσαι με πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα και να παίζεις τα πιο πρόσφατα παιχνίδια χωρίς να παραλύει ο υπολογιστής σου.Προσιτός και ολοκληρωμένος είναι το κατάλληλο laptop για εργασίες με εφαρμογές γραφείου ή διασκέδαση με κάθε είδους multimedia αρχεία και streaming.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOP ΜΕΧΡΙ 400 ΕΥΡΩΕπεξεργαστής:Intel Celeron N3350U Processor
Μνήμη RAM:  4 GB DDR3 SDRAM

Σκληρός δίσκος :  1 TB Hard Drive

Κάρτα γραφικών:   Intel HD Graphics 505

OS: Windows 10 Professional

Οθόνη :  15.6″  Full HD

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ

 

Related posts