ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟ 2019

Οι κάλυτερες  σκούπες χειρός   θα σου επιτρέψουν να καθαρίσεις τον χώρο σου όπως σε βολεύει περισσότερο. Ιδανικές για τους φίλους των κατοικίδιων, έρχονται με  ειδικά πέλματα που απορροφούν τις τρίχες των μικρών σου φίλων και καθαρίζουν τέλεια κάθε επιφάνεια.  Ενώ η μπαταρία λιθίου που εφοδιάζονται  εξασφαλίζουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο και  την αυτονομία που σου χρειάζεσαι για να κάνεις τον χώρο σου να αστράφτει ενω η φόρτισή τους ολοκληρώνεται σε λίγες μόνο ώρες.

Η σκούπα χειρός αποτελείται από διάφορα εξαρτήματα για να κάνουν την καθημερινότητά σου στο σπίτι ευκολότερη. Έτσι, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις  για το τραπέζι την κουζίνα , να συνδέσεις απευθείας το πέλμα δαπέδου όταν για παράδειγμα θέλεις να καθαρίσεις τα σκαλιά ή να προσαρτήσεις το μεγαλύτερο σωλήνα και να την μετατρέψεις σε μία παραδοσιακή ηλεκτρική σκούπα.

Οι κάλυτερες  σκούπες χειρός  διαθέτουν μεγάλο δοχείο συγκέντρωσης σκόνης,  το οποίο δεν χρειάζεται κάποιο ανταλλακτικό, παρά μόνο να το αδειάσεις ενώ χάρη στο εύκαμπτο εξάρτημα θα φτάνεις χαραμάδες και στενούς χώρους χωρίς κόπο.Οι κάλυτερες  σκούπες χειρός πέριέχουν μέγαλο σετ εξαρτημάτων όπως μια κοντή λαβή, προσάρτημα προσαρμογέα με εύκαμπτο σωλήνα και ειδικό ιμάντα ώμου, ακροφύσιο για ταπετσαρίες, εξάρτημα για γωνίες και ακροφύσιο για καθίσματα αυτοκινήτου και κάποια που είναι ιδανικά για τον καθαρισμό των ταπετσαριών, των διάκενων, των γωνιών ακόμη και των πιο δυσπρόσιτων σημείων.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ…

1. Υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας και απόδοσης

Η μπαταρία λιθίου σου εξασφαλίζουν  υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας, παρόμοιο  με τις παραδοσιακές σκούπες με καλώδιο. Είναι ελαφριές για να τις μεταφέρεις πανεύκολα στο χώρο αλλά και είναι ικανές για να καθαρίζουν κάθε σημείο στο σπίτι, όπως κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού ή πάνω στον πάγκο και τα ντουλάπια της κουζίνας.

2. Καθαρίζεις εύκολα και τα πιο δύσκολα σημεία

Οι  σκούπες σου επιτρέπουν να καθαρίζεις είτε σε γωνίες 90 μοιρών είτε κάτω από το κρεβάτι σε γωνία 180 μοιρών. Έτσι με ένα πάτημα ενός πλήκτρου, θα μπορείς να αποφεύγεις οποιοδήποτε αντικείμενο, όσο δύσκολο κι αν είναι το σημείο.

3. Μεγάλη μπαταρία για αυτονομία 

Με μία φόρτιση θα είσαι σε θέση να καθαρίσεις όλο το σπίτι, αφού η μπαταρία λιθίου σου εξασφαλίζει συνεχόμενη χρήση έως και 25 λεπτά. Μάλιστα, η μπαταρία είναι αποσπώμενη, ώστε να μην χρειάζεται να φορτίζεις τη σκούπα δίπλα σε πρίζα, αλλά να φορτίζεις μόνο τη μπαταρία σε όποια πρίζα σε εξυπηρετεί καλύτερα.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟ 2019 
HOOVER HF 18 DPT 011
HOOVER FD 22 RP
RUSSELL HOBBS 81903 RHSV2901
KOENIC KVR 296

1. ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ HOOVER HF 18 DPT 011

 

Καθάρισε αποτελεσματικά και γρήγορα όλο το σπίτι με την αυτόνομη και ασύρματη σκούπα χειρός Hoover HF 18 DPT 011. Η σκούπα χειρός της Hoover είναι κατάλληλη για καθαρισμό σε κάθε τύπο δαπέδου αλλά και σχεδόν σε κάθε έπιπλο, ράφι, χώρο, χαλιά ακόμη και το ταβάνι. Με μία φόρτιση της μπαταρίας λιθίου 18v θα σου προσφέρει έως και 25 λεπτά αυτονομίας ενώ η επαναφόρτιση θα διαρκέσει περίπου 5 ώρες.

Η μπαταρία 18v θα σου εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας και απόδοσης, παρόμοιο ή καλύτερο με αυτό των ηλεκτρικών σκουπών με καλώδιο. Ελαφριά για να τη μεταφέρεις εύκολα σε όλα τα δωμάτια και ικανή για να καθαρίζεις ακόμη και κάτω από τα έπιπλα, χάρη στον ειδικό της βραχίονα. Μπορείς να καθαρίσεις είτε σε γωνία 90 μοιρών είτε 180 μοιρών, ώστε να μην αφήσεις ούτε ένα ψίχουλο στο πάτωμα.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της μπαταρίας, είναι το γεγονός πως δεν χρειάζεται να μεταφέρεις όλη τη σκούπα για φόρτιση. Η μπαταρία είναι αποσπώμενη ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε πρίζα στο σπίτι. Ο κάδος είναι χωρητικότητας 0.7 λίτρων και με το σύστημα One-Touch θα μπορείς να τον αδειάζεις με ένα μόνο άγγιγμα, χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με τη σκόνη.

Η σκούπα χειρός της Hoover διαθέτει επίσης μία μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα ώστε να καθαρίσεις κάθε χώρο και κάθε δωμάτιο στο σπίτι ή το γραφείο. Ανάμεσα σε αυτά θα βρεις και ειδική βούρτσα Mini Turbo, κατάλληλη για τις τρίχες που αφήνουν τα αγαπημένα σου κατοικίδια μέσα στο σπίτι.

Αν έχεις κατοικίδιο στο σπίτι γνωρίζεις πόσο δύσκολο είναι να καθαρίσεις τα έπιπλα από τις τρίχες. Η σκούπα της Hoover διαθέτει ειδική βούρτσα Mini Turbo ώστε να καθαρίσεις αποτελεσματικά τις τρίχες που αφήνουν τα κατοικίδια στον καναπέ, τις καρέκλες, τα χαλιά και οποιοδήποτε άλλο μέρος στο σπίτι.
Χάρη στο σύστημα One-Touch, ένα μόνο άγγιγμα είναι αρκετό για να αδειάσεις το δοχείο των 0.7 λίτρων. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα έρχεσαι σε επαφή με τη σκόνη, ενώ θα μπορείς να συνεχίσεις γρήγορα το καθάρισμα χωρίς να χάνεις χρόνο.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


 

2. ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ HOOVER FD 22 RP

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟ 2018

Καθάρισε όλο το σπίτι, το αυτοκίνητο αλλά και τα υπολείμματα στο τραπέζι από το οικογενειακό δείπνο, με τη σκούπα χειρός Ηοοver . Η  σκούπα ειναι μία ολοκληρωμένη λύση  για πατώματα, χαλιά ακόμη και ράφια , μπορείς να καθαρίσεις και άλλους χώρους πιο εύκολα, όπως το αυτοκίνητο ακόμη και πιο δύσκολα σημεία όπως κάτω από τον καναπέ. Πέριεχει βουρτσες και ακροφύσια για ζώα και δοχείο συγκέντρωσης σκόνης.Χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία της (Li-on) , μπορείς να σκουπίζεις χωρίς να αλλάζεις πρίζα ή να μπλέκεσαι με καλώδια για πέριπου 25 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


 

3. ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ RUSSELL HOBBS 81903 RHSV2901

 

Η μεταφορά της σκούπας πλέον γίνεται παιχνιδάκι, σε κάθε χώρο του σπιτιού και μάλιστα χωρίς να περιορίζεσαι από τα ενοχλητικά καλώδια. Για γρήγορο, άνετο και αποτελεσματικό καθαρισμό του σπιτιού, η ηλεκτρική σκούπα Power Vac 2 σε 1 της Russell Hobbs, είναι το κατάλληλο εργαλείο.

Ικανή να μαζέψει σκόνη και υπολείμματα από σκληρά πατώματα ή χαλιά, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να σε βοηθήσει να καθαρίσεις τα έπιπλα, χάρη στον εργονομικό αποσπώμενο σχεδιασμό της, που τη μετατρέπει σε σκουπάκι χειρός. Ελαφριά και εύκολη στο χειρισμό, ώστε να καθαρίζεις το σπίτι πιο άνετα από ποτέ. Με δύο ταχύτητες, εύκολο χειρισμό και χωρίς καλώδια να μπαίνουν στο δρόμο σου, θα συμμαζέψεις κάθε γωνιά του σπιτιού.

Η υψηλής χωρητικότητας μπαταρία λιθίου καθιστά τη σκούπα κατάλληλη για κάθε είδους πάτωμα, όπως χαλιά, laminate, παρκέ ή πλακάκια. Με την ισχύ των 29 volt και αυτονομία 60 λεπτών, θα καθαρίσεις χωρίς άγχος ενώ όταν έρθει η στιγμή της επαναφόρτισης, αυτή θα διαρκέσει περίπου 4 ώρες. Το ειδικά σχεδιασμένο ρύγχος, θα σε βοηθήσει να μαζέψεις κάθε είδους σκόνη από το πάτωμα, ώστε να μην χρειαστεί να περάσεις δεύτερη φορά από το ίδιο σημείο.

Το μικρό της μέγεθος θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις άνετα ακόμη και κάτω από τα έπιπλα ή τα κρεβάτια ενώ το ρύγχος για δύσκολα σημεία, θα σου επιτρέψει να φτάσεις ακόμη και τις πιο δύσκολες γωνίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ


 

4. ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ KOENIC KVR 296

Καθάρισε όλο το σπίτι, το αυτοκίνητο αλλά και τα υπολείμματα στο τραπέζι από το οικογενειακό δείπνο, με τη σκούπα χειρός Ηοοver . Η  σκούπα ειναι μία ολοκληρωμένη λύση  για πατώματα, χαλιά ακόμη και ράφια , μπορείς να καθαρίσεις και άλλους χώρους πιο εύκολα, όπως το αυτοκίνητο ακόμη και πιο δύσκολα σημεία όπως κάτω από τον καναπέ.Χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία της (Li-on) , μπορείς να σκουπίζεις χωρίς να αλλάζεις πρίζα ή να μπλέκεσαι με καλώδια για πέριπου 40 λεπτά.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • Μέγιστη ευελιξία: σκούπισμα χωρίς περιορισμούς γύρω και κάτω από τα έπιπλα, χάρη στο εξαιρετικά ευέλικτο πέλμα καθώς και στην εύκολη τοποθέτηση εξαρτημάτων από το ειδικό σετ εξαρτημάτων.
  • Λειτουργία ελεύθερης και σταθερής τοποθέτησης ακόμη και σε κάθετη θέση. Για ακόμη πιο εύκολη τοποθέτηση, εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης και ευέλικτη φόρτιση σε κάθε πρίζα.

 

Μπορείτε να  εξοπλίσετε το σπίτι σας με τις καλὐτερες οικιακές συσκευές  διαβάστε τα άρθρα μας για τα καλύτερα ψυγεία και πλυντήρια.

Related posts