8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Οι κάλυτερες  σκούπες χειρός   θα σου επιτρέψουν να καθαρίσεις τον χώρο σου όπως σε βολεύει περισσότερο.

 

Ιδανικές για τους φίλους των κατοικίδιων, έρχονται με  ειδικά πέλματα που απορροφούν τις τρίχες των μικρών σου φίλων και καθαρίζουν τέλεια κάθε επιφάνεια.  Ενώ η μπαταρία λιθίου που εφοδιάζονται  εξασφαλίζουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο και  την αυτονομία που σου χρειάζεσαι για να κάνεις τον χώρο σου να αστράφτει ενω η φόρτισή τους ολοκληρώνεται σε λίγες μόνο ώρες.

Η σκούπα χειρός αποτελείται από διάφορα εξαρτήματα για να κάνουν την καθημερινότητά σου στο σπίτι ευκολότερη. Έτσι, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις  για το τραπέζι την κουζίνα , να συνδέσεις απευθείας το πέλμα δαπέδου όταν για παράδειγμα θέλεις να καθαρίσεις τα σκαλιά ή να προσαρτήσεις το μεγαλύτερο σωλήνα και να την μετατρέψεις σε μία παραδοσιακή ηλεκτρική σκούπα

Οι κάλυτερες  σκούπες χειρός  διαθέτουν μεγάλο δοχείο συγκέντρωσης σκόνης

το οποίο δεν χρειάζεται κάποιο ανταλλακτικό, παρά μόνο να το αδειάσεις ενώ χάρη στο εύκαμπτο εξάρτημα θα φτάνεις χαραμάδες και στενούς χώρους χωρίς κόπο.Οι κάλυτερες  σκούπες χειρός πέριέχουν μέγαλο σετ εξαρτημάτων όπως μια κοντή λαβή, προσάρτημα προσαρμογέα με εύκαμπτο σωλήνα και ειδικό ιμάντα ώμου, ακροφύσιο για ταπετσαρίες, εξάρτημα για γωνίες και ακροφύσιο για καθίσματα αυτοκινήτου και κάποια που είναι ιδανικά για τον καθαρισμό των ταπετσαριών, των διάκενων, των γωνιών ακόμη και των πιο δυσπρόσιτων σημείων.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ…

 

Η μεταφορά της σκούπας πλέον γίνεται παιχνιδάκι, σε κάθε χώρο του σπιτιού και μάλιστα χωρίς να περιορίζεσαι από τα ενοχλητικά καλώδια. Για γρήγορο, άνετο και αποτελεσματικό καθαρισμό του σπιτιού, οι καλύτερες σκούπες χειρός είναι το κατάλληλο εργαλείο…

1. Υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας και απόδοσης

Η μπαταρία λιθίου σου εξασφαλίζουν  υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας, παρόμοιο  με τις παραδοσιακές σκούπες με καλώδιο. Είναι ελαφριές για να τις μεταφέρεις πανεύκολα στο χώρο αλλά και είναι ικανές για να καθαρίζουν κάθε σημείο στο σπίτι, όπως κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού ή πάνω στον πάγκο και τα ντουλάπια της κουζίνας.

2. Καθαρίζεις εύκολα και τα πιο δύσκολα σημεία

Οι  σκούπες σου επιτρέπουν να καθαρίζεις είτε σε γωνίες 90 μοιρών είτε κάτω από το κρεβάτι σε γωνία 180 μοιρών. Έτσι με ένα πάτημα ενός πλήκτρου, θα μπορείς να αποφεύγεις οποιοδήποτε αντικείμενο, όσο δύσκολο κι αν είναι το σημείο.

3. Μεγάλη μπαταρία για αυτονομία 

Με μία φόρτιση θα είσαι σε θέση να καθαρίσεις όλο το σπίτι, αφού η μπαταρία λιθίου σου εξασφαλίζει συνεχόμενη χρήση έως και 25 λεπτά. Μάλιστα, η μπαταρία είναι αποσπώμενη, ώστε να μην χρειάζεται να φορτίζεις τη σκούπα δίπλα σε πρίζα, αλλά να φορτίζεις μόνο τη μπαταρία σε όποια πρίζα σε εξυπηρετεί καλύτερα.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟ 2023

 

1. Dyson V8 Silver/Nickel Σκούπα Stick Επαναφορτιζόμενη

Συνολική βαθμολογία: 4,8 αστέρια

Σχεδιασμός και κατασκευή (★★★★★): Διαθέτει σχεδίαση, καθιστώντας εύκολη την κίνηση και τη χρήση του για διάφορες εργασίες καθαρισμού.

Ισχύς αναρρόφησης (★★★★★): Ικανή να καθαρίζει αποτελεσματικά τόσο χαλιά όσο και κάθε επιφάνεια.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (★★★★☆): Προσφέρει αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, παρέχοντας άφθονο χρόνο λειτουργίας για καθαρισμό κάθε σπίτιου.

Ευελιξία (★★★★★): Έρχεται με πολλαπλά εξαρτήματα και αξεσουάρ, επιτρέποντάς του να προσαρμόζεται σε διαφορετικές επιφάνειες και ανάγκες καθαρισμού.

Ευκολία συντήρησης (★★★★☆): Σχεδιασμένο για εύκολη συντήρηση με αποσπώμενα μέρη, διευκολύνοντας τον καθαρισμό και την απόρριψη.

Σύστημα φιλτραρίσματος (★★★★★): Εξοπλισμένο με αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος, που συλλαμβάνει μικρά σωματίδια και αλλεργιογόνα, συμβάλλοντας σε καθαρότερο αέρα.

Συνολική βαθμολογία: 4,8 αστέρια

Η Dyson V8 Silver/Nickel εκτιμάται ιδιαίτερα για τις ισχυρές επιδόσεις της, την ευελιξία της και τον φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό της, καθιστώντας την δημοφιλή επιλογή μεταξύ των χρηστών για αποτελεσματικό και βολικό καθαρισμό.

2. ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ Rowenta X-Force Flex RH9677

Συνολική βαθμολογία: 4,6 αστέρια

@topreviews.gr

Σχεδιασμός και κατασκευή (★★★★☆): διαθέτει κομψή σχεδίαση με ελαφριά κατασκευή, που επιτρέπει την ευελιξία και αποθήκευση.

Ισχύς αναρρόφησης (★★★★★): Γνωστή για τις ισχυρές δυνατότητες αναρρόφησης που είναι κατάλληλες για διάφορες επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων χαλιών και δαπέδων.

Ευελιξία και ευελιξία (★★★★★): Εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά, όπως περιστρεφόμενη κεφαλή , που επιτρέπουν τον εύκολο καθαρισμό γύρω από έπιπλα και στενούς χώρους.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας (★★★★☆): Προσφέρει αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, παρέχοντας χρόνο λειτουργίας για καθαρισμο, που συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις ρυθμίσεις ισχύος.

Ευκολία συντήρησης (★★★★☆): Γενικά σχεδιασμένο για εύκολη συντήρηση με αφαιρούμενα μέρη για τον καθαρισμό και το άδειασμα του κάδου απορριμμάτων.

Εξαρτήματα και ευελιξία (★★★★★): Έρχεται με διάφορα εξαρτήματα ή αξεσουάρ για ευέλικτο καθαρισμό, προσαρμοζόμενο σε διαφορετικές επιφάνειες και ανάγκες καθαρισμού.

Συνολική βαθμολογία: 4,6 αστέρια

Η σκούπα Rowenta X-Force Flex RH9677 εκτιμάται για την ισχυρή αναρρόφηση, την ευελιξία  καθιστώντας την ένα βολικό και αποτελεσματικό εργαλείο καθαρισμού για ολα τα νοικοκυριά.

3. Shark IZ300EUT Τrue Pet Σκούπα Stick Επαναφορτιζόμενη

Συνολική βαθμολογία: 4,5 αστέρια

Σχεδιασμός και κατασκευή (★★★★☆): Κομψή και ελαφριά σχεδίαση, παρέχοντας ευελιξία και ευκολία στη χρήση.

Ισχύς αναρρόφησης (★★★★★): ειδικά σχεδιασμένη για την αποτελεσματική απομάκρυνση των τριχών και της βρωμιάς των κατοικίδιων ζώων από διάφορες επιφάνειες.

Εξειδικευμένα εργαλεία για κατοικίδια ζώα (★★★★★): Εξοπλισμένα με εξειδικευμένα εξαρτήματα για την αντιμετώπιση των τριχών κατοικίδιων ζώων από ταπετσαρίες, χαλιά και άλλες επιφάνειες.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (★★★★☆): Προσφέρει αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας ο οποίος μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση.

Ευελιξία (★★★★☆): Έρχεται με πρόσθετα εξαρτήματα για διάφορες ανάγκες καθαρισμού.

Ευκολία συντήρησης (★★★★☆): Σχεδιασμένο για εύκολη συντήρηση με αποσπώμενα μέρη.

Συνολική βαθμολογία: 4,5 αστέρια

Το Shark IZ300EUT Τrue Pet εκτιμάται για τις επιδόσεις του στην αντιμετώπιση των τριχών των κατοικίδιων ζώων, την ευελιξία του καθιστώντας το κατάλληλη επιλογή για νοικοκυριά με κατοικίδια ζώα.

4. Rohnson Mamba Ultra M16 Σκούπα Stick Επαναφορτιζόμενη

Επαναφορτιζόμενη φορητή σκούπα Mamba Ultra M16 της Rohnson ήρθε για να αλλάξει την καθημερινότητά σου. Είναι πανίσχυρη και ιδιαίτερα αποδοτική, καθώς ελαχιστοποιεί τον χρόνο σκουπίσματος, διαθέτει εξαιρετικό σχεδιασμό με έμφαση στην εργονομία και σου παρέχει απόλυτη άνεση στη χρήση με πλήρη γκάμα εξαρτημάτων για ευκολία στο καθάρισμα.

 

5. ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ Bissell CrossWave Pet Pro 2225N

 

Η Bissell   είναι ελαφριά και έχει πολύ φαρδύ κύλινδρο βούρτσας, οπότε χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να σκουπίσει. Ο κύλινδρος της βούρτσας είναι φανταστικός για τη συλλογή τριχών κατοικίδιων ζώων και κάνει εξαιρετική δουλειά στο να μαζεύει λεπτή σκόνη και βρωμιά – Το πλαστικό περίβλημα γύρω από τον κύλινδρο βούρτσας είναι επίσης διαφανές, ώστε να μπορείτε εύκολα να δείτε αν έχετε πολλές τρίχες ή ίνες τυλιγμένες γύρω του.

Ο κάδος απορριμμάτων είναι διαφανής και έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ χωρητικότητα. Μπορείτε εύκολα να δείτε πότε είναι γεμάτος και απλά να τον αποσυνδέσετε με το πάτημα ενός κουμπιού – Τα χέρια σας δεν αγγίζουν ποτέ το περιεχόμενό του. Ανοίγει επίσης από πάνω για να καθαρίσετε τυχόν βουλώματα εκεί ή για να καθαρίσετε/αλλάξετε το φίλτρο.

 

 

6. Σκούπα Stick BOSCH BBS611BSC Unlimited Series 6

 

Μοτερ χωρίς ψήκτρες, ηλεκτρικό πέλμα, υψηλή απόδοση για υψηλή απόδοση καθαρισμού. – με την τεχνολογία κινητήρων brushless που καθιστά το ψηφιακό μοτέρ πανίσχυρο, αξιόπιστο και φιλικό στο περιβάλλον. Σε συνδυασμό με το ειδικά σχεδιασμένο ηλεκτροκίνητο πέλμα AllFloor Power Brush, διασφαλίζεται καθαρισμός σε βάθος σε όλα τα δάπεδα.

@TOPREVIEWS.GR

7.  ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ XIAOMI Mi Handheld Vacuum Cleaner 1C

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟ 2021

 

Καθάρισε όλο το σπίτι, το αυτοκίνητο αλλά και τα υπολείμματα στο τραπέζι από το οικογενειακό δείπνο, με τη σκούπα χειρός XIAOMI . Η  σκούπα ειναι μία ολοκληρωμένη λύση  για πατώματα, χαλιά ακόμη και ράφια , μπορείς να καθαρίσεις και άλλους χώρους πιο εύκολα, όπως το αυτοκίνητο ακόμη και πιο δύσκολα σημεία όπως κάτω από τον καναπέ. Πέριεχει βουρτσες και ακροφύσια για ζώα και δοχείο συγκέντρωσης σκόνης.Χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία της (2500 mAh Li-on) , μπορείς να σκουπίζεις χωρίς να αλλάζεις πρίζα ή να μπλέκεσαι με καλώδια για πέριπου 30 λεπτά.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  •  Ακροφύσιο Βούρτσα
  • Εξάρτημα πατώματος
  • Εξάρτημα καθαρισμού κρεβατιού
  • Σωηλήνας Επέκτασης

8. ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ BLACK & DECKER BHFEV 182 C-QW

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟ 2021

Μέχρι και 58 λεπτά χρόνο λειτουργίας με μια φόρτιση η 18V σκούπα της BLACK+DECKER POWERSERIES™ Extreme είναι κατασκευασμένη για να σας βοηθήσει να ολοκληρώνετε γρήγορα, εύκολα κι αποδοτικά τις δουλειές σας.Αυτή η σκούπα 4-σε-1 διαθέτει μια ειδική anti-tangle μπάρα που σας προσφέρει ένα βαθύ και δυνατό καθάρισμα με λιγότερο από 5% μπλεγμένες τρίχες στη μπάρα και με μέχρι 70% μεγαλύτερη συλλογή υπολειμμάτων σε μοκέτες*,αφήνοντας το σπίτι σας αψεγάδιαστο.
Η λειτουργία τριών ταχυτήτων σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την ταχύτητα που ταιριάζει καλύτερα τη δεδομένη στιγμή,χρησιμοποιήστε την υψηλή ταχύτητα για ένα βαθύ καθάρισμα,ιδανικό για τις μοκέτες.Ο διαφανής κάδος που αδειάζει εύκολα σας επιτρέπει να ξεφορτωθείτε τη βρωμιά με μια εύκολη κίνηση,διατηρώντας τα χέρια σας καθαρά από σκόνη και υπολείμματα.
Η υψηλής χωρητικότητας μπαταρία λιθίου καθιστά τη σκούπα κατάλληλη για κάθε είδους πάτωμα, όπως χαλιά, laminate, παρκέ ή πλακάκια. Με την ισχύ των 18 volt και αυτονομία 60 λεπτών, θα καθαρίσεις χωρίς άγχος ενώ όταν έρθει η στιγμή της επαναφόρτισης, αυτή θα διαρκέσει περίπου 5 ώρες. Το ειδικά σχεδιασμένο ρύγχος, θα σε βοηθήσει να μαζέψεις κάθε είδους σκόνη από το πάτωμα, ώστε να μην χρειαστεί να περάσεις δεύτερη φορά από το ίδιο σημείο.

9. ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ ROWENTA X-PERT 3.60 RH6921

 

Ο καλύτερος σύμμαχος σου στο καθάρισμα

Η επαναφορτιζόμενη σκούπα Stick RH6921 της Rowenta με ισχύ 22V, θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις το σπίτι αποτελεσματικά, έχοντας πλήρη ευελιξία στις κινήσεις σου. Διαθέτει πέλμα με LED φωτισμό, για καλύτερο έλεγχο του πατώματος, ώστε να μη σου ξεφεύγει το παραμικρό. Επιπλέον, το πλενόμενο φίλτρο θα κρατήσει την απόδοση της σκούπας σε υψηλά επίπεδα και θα κάνεις και οικονομία.

Ολοκληρωμένη λύση για όλο το σπίτι

Η RH6921 X-PERT 3.60 σου προσφέρει λύσεις για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού. Πατώματα, ταβάνια, ακόμη και έπιπλα θα μπορείς να καθαρίσεις αποτελεσματικά καθώς μετατρέπεται σε σκουπάκι χειρός για μικρές επιφάνειες και έπιπλα. Επιπλέον διαθέτει αυτονομία έως και 45 λεπτά και ζυγίζει μόλις 2,2 κιλά, για εύκολο καθάρισμα, χωρίς διακοπές.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟ 2021

 

10. ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ HOOVER HF 18 DPT 011

 

Καθάρισε αποτελεσματικά και γρήγορα όλο το σπίτι με την αυτόνομη και ασύρματη σκούπα χειρός Hoover HF 18 DPT 011. Η σκούπα χειρός της Hoover είναι κατάλληλη για καθαρισμό σε κάθε τύπο δαπέδου αλλά και σχεδόν σε κάθε έπιπλο, ράφι, χώρο, χαλιά ακόμη και το ταβάνι. Με μία φόρτιση της μπαταρίας λιθίου 18v θα σου προσφέρει έως και 25 λεπτά αυτονομίας ενώ η επαναφόρτιση θα διαρκέσει περίπου 5 ώρες.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟ 2021

Η μπαταρία 18v θα σου εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο αποτελεσματικότητας και απόδοσης, παρόμοιο ή καλύτερο με αυτό των ηλεκτρικών σκουπών με καλώδιο. Ελαφριά για να τη μεταφέρεις εύκολα σε όλα τα δωμάτια και ικανή για να καθαρίζεις ακόμη και κάτω από τα έπιπλα, χάρη στον ειδικό της βραχίονα. Μπορείς να καθαρίσεις είτε σε γωνία 90 μοιρών είτε 180 μοιρών, ώστε να μην αφήσεις ούτε ένα ψίχουλο στο πάτωμα.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της μπαταρίας, είναι το γεγονός πως δεν χρειάζεται να μεταφέρεις όλη τη σκούπα για φόρτιση. Η μπαταρία είναι αποσπώμενη ώστε να μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε πρίζα στο σπίτι. Ο κάδος είναι χωρητικότητας 0.7 λίτρων και με το σύστημα One-Touch θα μπορείς να τον αδειάζεις με ένα μόνο άγγιγμα, χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με τη σκόνη.

Η σκούπα χειρός της Hoover διαθέτει επίσης μία μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα ώστε να καθαρίσεις κάθε χώρο και κάθε δωμάτιο στο σπίτι ή το γραφείο. Ανάμεσα σε αυτά θα βρεις και ειδική βούρτσα Mini Turbo, κατάλληλη για τις τρίχες που αφήνουν τα αγαπημένα σου κατοικίδια μέσα στο σπίτι.

Αν έχεις κατοικίδιο στο σπίτι γνωρίζεις πόσο δύσκολο είναι να καθαρίσεις τα έπιπλα από τις τρίχες. Η σκούπα της Hoover διαθέτει ειδική βούρτσα Mini Turbo ώστε να καθαρίσεις αποτελεσματικά τις τρίχες που αφήνουν τα κατοικίδια στον καναπέ, τις καρέκλες, τα χαλιά και οποιοδήποτε άλλο μέρος στο σπίτι.
Χάρη στο σύστημα One-Touch, ένα μόνο άγγιγμα είναι αρκετό για να αδειάσεις το δοχείο των 0.7 λίτρων. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα έρχεσαι σε επαφή με τη σκόνη, ενώ θα μπορείς να συνεχίσεις γρήγορα το καθάρισμα χωρίς να χάνεις χρόνο.

 

11. ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ ARIETE 2767 Cordless Vacuum Stick

 

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟ 2021

Το σκούπισμα γίνεται παιχνίδι με την ασύρματη σκούπα Ariete 2767. Τέρμα στα καλώδια αλλά και τις σακούλες: η επαναφορτιζόμενη κυκλωνική σκούπα stick 2 σε 1 της Ariete, θα σου δώσει τη δυνατότητα να καθαρίσεις γρήγορα, άνετα και αποτελεσματικά τον χώρο σου. Με ισχύ 22 V και μπαταρία λιθίου 2200 mAh, προσφέρει δύο ταχύτητες απορρόφησης.

Έρχεται με μεγάλο κάδο 800 ml και ειδική ένδειξη για όταν αυτός γεμίσει. Το φίλτρο HEPA της πλένεται έτσι ώστε να διατηρείται η ατμόσφαιρα του χώρου σου καθαρή, ενώ χάρη στον LED φωτισμό θα είσαι σε θέση να εντοπίζεις πιο εύκολα τη σκόνη.

Η αυτονομία της φτάνει μέχρι και τα 45’ ενώ όσον αφορά στη φόρτιση, μέσα σε τέσσερις ώρες θα έχεις γεμίσει πλήρως τη μπαταρία της. Πλαισιώνεται από ρύγχος για δύσκολα σημεία, βούρτσα, πέλμα για χαλιά και πατώματα, βάση στήριξης για τη σκούπα και τα εξαρτήματα και καλώδιο φόρτισης.

Μπορείτε να  εξοπλίσετε το σπίτι σας με τις καλὐτερες οικιακές συσκευές  διαβάστε τα άρθρα μας για τα καλύτερα  ψυγεία και πλυντήρια.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!