ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΠΟΡΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΟ 2019

Τα καλύτερα δίπορτα ψυγεία  πρέπει να είναι ενεργειακής κλάσης Α++ ή και Α+++ και να ενσωματώνουν όλες τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των οικιακών συσκευών. Επιλέξαμε μετά από προσεκτική ερευνά και σας προτείνουμε τα καλύτερα ψυγεία της Ελληνικής αγοράς

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΨΥΓΕΙΩΝ

 

Inox

Τα τελευταία χρόνια οι κατασκευαστές εκτός από την τεχνολογική βελτίωση των οικιακών συσκευών φροντίζουν να βελτιώσουν και την αισθητική των συσκευών τους. Κάποιες συσκευές κατασκευάζονται από inox λαμαρίνα και είναι ακριβότερες σε τιμή ενώ χαμηλότερες σε τιμή είναι οι οικιακές συσκευές που βάφονται με inox χρώμα

No-Frost

Αποτρέπει την  δημιουργία πάγου στα εσωτερικά τοιχώματα είτε του χώρου συντήρησης είτε της κατάψυξης

Mοτέρ

Τα σύγχρονα ψυγεία έχουν ακόμα μια διαφοροποίηση  στα μοτέρ λειτουργιάς  υπάρχουν συσκευές που έχουν δυο μοτέρ το ένα είναι επιφορτισμένο με την ψύξη και το άλλο με την κατάψυξη λειτουργούν πιο ομαλά σε μεγαλύτερο εύρος θερμοκρασιών και έχουν ανάγκη για λιγότερη συντήρηση . Σε περίπτωση βλάβης του μοτέρ της ψύξης, το μοτέρ της κατάψυξης συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και αντίστροφα, παρέχοντας τη δυνατότητα μετακίνησης των τροφίμων στο τμήμα του ψυγείου που είναι σε λειτουργία. Επίσης και στις συσκευές με ένα μοτέρ υπάρχει αυτήν η δυνατότητα απενεργοποίησης της περιοχής που υπάρχει η βλάβη μέχρι την αποκατάσταση αλλά η διατήρηση των προϊόντων δεν παρέχει το ίδιο περιθώριο χρόνου διατήρησης

Αρκετά ψυγεία προσφέρουν την ικανότητα αλλαγής φόρας του ανοίγματος της πόρτας λύνοντας πολλά προβλήματα όσων αφορά την οριοθέτηση του ψυγείου στο σπίτι σας . Επίσης σε αρκετά μοντέλα υπάρχει και ηχητική ειδοποίηση σε περίπτωση που η πόρτα του ψυγείου παραμένει ανοιχτή και έτσι μας γλυτώνουν από αρκετό κόπο και χρήμα από την απροσεξία μας . Τα κάλυτερα  δίπορτα ψυγεία χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια, ελαχιστοποιούν το θόρυβο και μειώνουν τη φθορά, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Eνεργειακή Κλάση Α++

Τα ψυγεία όχι μόνο προσφέρουν κορυφαία απόδοση με ενεργειακή κλάση Α++ , επιτυγχάνουν έως και 40 % εξοικονόμηση ενέργειες συγκριτικά με τις συσκευές Α, ενώ με τις συσκευές κλάσης Α+, έως και 20%. θα εξοικονομησετε περισσότερη ενέργεια, με αποτέλεσμα να έχεις χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος.

Φρέσκα τρόφιμα, όπου κι αν τα τοποθετήσεις

Με τεχνολογία που  μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον διατηρώντας έως και 70% των ιδανικών επιπέδων υγρασίας των τροφίμων, σε σύγκριση με ένα συμβατικό ψυγείο. Έτσι, τα συστατικά παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να μαραθούν. Με είδικο σύστημα που ψύχει χωριστά τη συντήρηση και την κατάψυξη, αποτρέποντας την ανάμιξη ανεπιθύμητων οσμών από το ψυγείο προς τον καταψύκτη. Έτσι, τα κατεψυγμένα τρόφιμα διατηρούν την αρχική τους γεύση. Τα δίπορτα ψυγεία καλύπτουν τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογενείας αλλά έχετε μεγαλύτερες ανάγκες για να αποθηκεύεται αναλώσιμα  τρόφιμα , κρέατα , λαχανικά στην κατάψυξη προτιμήστε ένα ψυγειοκαταψυκτη και διαβαστε το αρθρο μας για τους καλυτερους ψυγειοκαταψύκτες. 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΠΟΡΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΟ 2019 
1. SAMSUNG RT62K7515SL
2. LG GTB574PZHZD 
3. LG GBB-60NSFFB
4.LG GTB583SEHZD
5.HITACHI R-V540PRU3X
6.BOSCH KDV33VL30
7. PITSOS PKVT29VW3A

1. ΨΥΓΕΙΟ ΔΙΠΟΡΤΟ SAMSUNG RT62K7515SL Α++

 

Ψυγείο τεχνολογίας No Frost με Multi Flow ενεργειακής κλάσης A++, συνολικής μικτής χωρητικότητας 580 λίτρα σε χρώμα silver. Διαθέτει τεχνολογία Twin Cooling Plus (με δύο ανεξάρτητα κυκλώματα), ψηφιακό συμπιεστή Digital Inverter Compressor με εγγύηση 10 ετών, λειτουργία Smart Conversion, επαναφορά της επιθυμητής θερμοκρασίας σε πολύ σύντομο χρόνο, LED οθόνη, εσωτερικό LED φωτισμό και εξωτερική παροχή νερού.

Σε αντίθεση με τους συμβατικούς συμπιεστές που συνεχώς ξεκινούν & σταματούν, ο Samsung ψηφιακός συμπιεστής inverter, πραγματοποιεί μικρές ρυθμίσεις με βάση τα επίπεδα υγρασίας & τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το ψυγείο. Έτσι, η θερμοκρασία παραμένει σταθερή στο εσωτερικό του ψυγείου, ο συμπιεστής φθείρεται πιο αργά για μεγαλύτερη αξιοπιστία, και ο θόρυβος περιορίζεται στο ελάχιστο.

Το ευρύχωρο RT62K7515SL/ES έχει χωρητικότητα που φθάνει έως και τα 555 lt (393 lt στην ψύξη, 162 lt στην κατάψυξη) καθώς η τεχνολογία SpaceMax δημιουργεί περισσότερο χώρο στο εσωτερικό, χωρίς να απαιτείται αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων. Στη διάθεσή σου βρίσκονται τρία ράφια, τέσσερις θήκες πόρτας, δύο συρτάρια και αυγοθήκη στην ψύξη, καθώς επίσης και ένα ράφι από ενισχυμένο γυαλί και δύο θήκες πόρτας στην κατάψυξη.

τα καλύτερα ψυγεία

Ειδικά χαρακτηριστικά:

 • Τεχνολογία Smart Conversion
 • Τα ψυγεία Samsung έχουν την δυνατότητα να προσαρμόζονται  προσφέροντας έως και 5 λειτουργίες.
 • Αποσμητικό Φίλτρο: Το ψυγείο διαθέτει ένα φυσικό φίλτρο ινών και αποσμητικό για την εξάλειψη οσμών με ταυτόχρονη προστασία των τροφίμων από τα βακτήρια.

 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Κατανάλωση ενέργειας: 343 kWh
 • Αυτονομία σε  διακοπής ρεύματος: 18 h
 • Ενεργειακής κλάσης A++
 • Επίπεδα θορύβου:  40 dB

Συμπεράσματα

Το ψυγειο  SAMSUNG RT62K7515SL ενεργειακής κλάσσης Α++ είναι , μια οικιακή συσκευή που στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων, συνδυάζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση/ψύξης. Η συσκευή αυτή διαθέτει αυξημένη εσωτερική χωρητικότητα και ανωτέρα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Ενώ η Samsung προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση λειτουργίας. Εν κατακλειδι  ειναι ευρύχωρο, με χώρους  καλα σχεδιασμένους για συντήρηση φρούτων και λαχανικών με αρκετά  ευρυχωρα ράφια  και έπισης αρκετα ικανοποιητικός είναι  ο χώρος της κατάψυξης.

2. ΨΥΓΕΙΟ ΔΙΠΟΡΤΟ LG GBB-60NSFFB  A+++

 

Εξοικονόμηση ενέργειας με τον Inverter Γραμμικό Συμπιεστή:

Ο Inverter Γραμμικός Συμπιεστής της LG έχει φέρει επανάσταση στην αγορά των ψυγειοκαταψυκτών, επιτυγχάνοντας έως 32% εξοικονόμηση ενέργειας, κορυφαία ανθεκτικότητα και βέλτιστο έλεγχο της θερμοκρασίας, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα.

Χαρίστε στα τρόφιμά σας τη φροντίδα NatureFRESH:

Η φροντίδα NatureFRESH της LG διαθέτει 3 λειτουργίες για να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα: FRESH Balancer, FRESH Converter και NatureFRESH Ψύξη.

FRESH Balancer:

Η διατήρηση του σωστού επιπέδου της υγρασίας έχει μεγάλη σημασία, ώστε τα φρούτα και τα λαχανικά να διατηρούνται φρέσκα στο ψυγείο. Το συρτάρι FRESH Balancer της LG είναι εξοπλισμένο με ένα απλό διακόπτη που ρυθμίζει τη βέλτιστη υγρασία για την αποθήκευση των φρούτων και των λαχανικών ώστε να παραμείνουν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα.

FRESH Converter:

Τα τρόφιμα χρειάζονται διαφορετικές θερμοκρασίες για να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους, αλλά πώς μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο όταν είναι όλα στο ίδιο ψυγείο- Η LG έχει την απάντηση. Το συρτάρι FRESH Converter σας επιτρέπει να επιλέγετε τη σωστή θερμοκρασία είτε αποθηκεύετε κρέας, ψάρι ή λαχανικά.

Η απόλυτη άνεση στην κουζίνα σας:

Η LG ανασχεδίασε τον εσωτερικό χώρο του ψυγείου ώστε να έχει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και να είναι ευκολότερη η πρόσβαση στα τρόφιμα. Η νέα σχεδίαση περιλαμβάνει premium σχάρα κρασιών ώστε να μπορεί να φιλοξενεί έως πέντε μπουκάλια κρασιού ταυτόχρονα. και μεγαλύτερο καταψύκτη.

Αναδιπλούμενο ράφι με 2 κινήσεις:

Το νέο βελτιωμένο αναδιπλούμενο ράφι με 2 κινήσεις διπλώνει ώστε να δημιουργήσει χώρο για μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων από μεγάλα δοχεία έως ψηλά μπουκάλια.

Ειδικά χαρακτηριστικά:

 • Inverter Γραμμικό Συμπιεστή
 • συρτάρι FRESH Converter

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Χωρητικότητα συντήρησης: 250 lt
 • Χωρητικότητα κατάψυξης: 93 lt
 • Ενεργειακής κλάσης A+++
 • Κατανάλωση ενέργειας: 178  kWh/year
 • Ικανότητα κατάψυξης σε 24 ώρες: 10kg/24h
 • Επίπεδα θορύβου:  37 dB

Συμπεράσματα

Ψυγείο LG GBB60NSFFB, χωρητικότητας 343 λίτρων και ενεργειακής κλάσης Α+++.

3. ΨΥΓΕΙΟ ΔΙΠΟΡΤΟ LG GTB574PZHZD  Α++

 

τα καλύτερα ψυγείαΨυγείο LG GTB574PZHZD τεχνολογίας No Frost με Multi  air Flow ενεργειακής κλάσης A++, συνολικής μικτής χωρητικότητας 580 λίτρα σε χρώμα silver. Διαθέτει  δύο ανεξάρτητα κυκλώματα ψύξης-κατάψυξης, ψηφιακό συμπιεστή Digital Inverter Compressor έχει λιγότερα σημεία τριβής με αποτέλεσμα να κάνει λιγότερο θόρυβο, έπισης διαθέτει LED οθόνη, εσωτερικό LED φωτισμό που διευκολύνει τον χειρισμό και βελτιώνει την αισθητική του ψυγείου. Το ψύγειο έχει χωρητικότητα που φθάνει έως και τα 471 lt (321 lt στην ψύξη, 117 lt στην κατάψυξη) καθώς η τεχνολογία SpaceMax δημιουργεί περισσότερο χώρο στο εσωτερικό, χωρίς να απαιτείται αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων. Στη διάθεσή σου βρίσκονται τρία ράφια, τέσσερις θήκες πόρτας, δύο συρτάρια και αυγοθήκη στην ψύξη, καθώς επίσης και ένα ράφι από ενισχυμένο γυαλί και δύο θήκες πόρτας στην κατάψυξη.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Κατανάλωση ενέργειας: 343 kWh
 • Αυτονομία σε  διακοπής ρεύματος: 18 h
 • Ενεργειακής κλάσης A++
 • Επίπεδα θορύβου:  40 dB

Χώρος συντήρησης

 •     Αντιβακτηριακή εσωτερική επίστρωση

Smart ThinQ

Το Smart ThinQ βοηθά στον έλεγχο και τη διάγνωση του ψυγείου σας μέσα από το smartphone σας, ακόμα κι όταν λείπετε από το σπίτι. Ρυθμίστε εύκολα τη θερμοκρασία του ψυγείου και διαγνώστε το πρόβλημα του ψυγείου σας εύκολα, μέσα από το smartphone σας.

Συμπεράσματα

Το ψυγειο LG GTB574PZHZD   ενεργειακής κλάσσης Α++  είναι  μια οικιακή συσκευή που στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων, συνδυάζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση/ψύξης. Η συσκευή επίσης διαθέτει αυξημένη εσωτερική χωρητικότητα και πλήθος τεχνολογικών καινοτομιών.

 

4. ΨΥΓΕΙΟ ΔΙΠΟΡΤΟ LG GTB583SEHZD A++

 

Ψυγείο δίπορτο LG GTB583SEHZD  συνολικής καθαρής χωρητικότητας 410 lt, ενεργειακής κλάσης Α++, με Twist ice maker για εύκολη παραγωγή παγοκύβων με αποσπώμενο δοχείο.Το ψυγειο LG GTB όχι μόνο προσφέρει κορυφαία απόδοση με ενεργειακή κλάση Α++ , επιτυγχάνετε έως και 40 % εξοικονόμηση ενέργειες συγκριτικά με τις συσκευές Α, ενώ με τις συσκευέςκλάσης Α+, έως και 20%. θα εξοικονομησετε περισσότερη ενέργεια, με αποτέλεσμα να έχεις χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος, αλλά και μεγάλους χώρους για να αποθηκεύεις με άνεση ακόμη και ογκώδη τρόφιμα.

Το ψύγειο έχει χωρητικότητα που φθάνει έως και τα 410 lt (293 lt στην ψύξη, 117 lt στην κατάψυξη) καθώς η τεχνολογία SpaceMax δημιουργεί περισσότερο χώρο στο εσωτερικό, χωρίς να απαιτείται αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων.

Στη διάθεσή σου βρίσκονται τέσσερα ράφια από γυαλί ασφαλείας, 5 θήκες πόρτας,  συρτάρι και 1 αυγοθήκη  ενώ στην ψύξη ύπαρχουν δυο ράφια από ενισχυμένο γυαλί.

ΤΑ 20 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΟ 2018

Χώρος συντήρησης

 • Γυάλινα Ράφια τύπου “spill proof”.
 • Συρτάρι λαχανικών με γυάλινο καπάκι.

Χώρος κατάψυξης:

 • Λειτουργία ταχείας κατάψυξης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Κατανάλωση ενέργειας: 216  kWh
 • Ενεργειακής κλάσης A++
 • Ικανότητα κατάψυξης σε 24 ώρες: 4 kg

Συμπεράσματα

Το ψυγειο  ενεργειακής κλάσσης Α++  είναι  μια οικιακή συσκευή που στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων, συνδυάζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση/ψύξης. Η συσκευή επίσης διαθέτει αυξημένη εσωτερική χωρητικότητα και πλήθος τεχνολογικών καινοτομιών.

5. ΨΥΓΕΙΟ ΔΙΠΟΡΤΟ BOSCH KDV33VL30  A++

 

Το ψυγείο BOSCH KDV33VL30 όχι μόνο προσφέρει κορυφαία απόδοση με ενεργειακή κλάση Α++ , επιτυγχάνετε έως και 40 % εξοικονόμηση ενέργειες συγκριτικά με τις συσκευές Α, ενώ με τις συσκευέςκλάσης Α+, έως και 20%. θα εξοικονομησετε περισσότερη ενέργεια, με αποτέλεσμα να έχεις χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος, αλλά και μεγάλους χώρους για να αποθηκεύεις με άνεση ακόμη και ογκώδη τρόφιμα. Η συνολική μικτή χωρητικότητα του ψυγείου ανέρχεται στα 300 lt. Το ψύγειο έχει χωρητικότητα που φθάνει έως και τα 300 lt (230 lt στην ψύξη, 70 lt στην κατάψυξη) καθώς η τεχνολογία SpaceMax δημιουργεί περισσότερο χώρο στο εσωτερικό, χωρίς να απαιτείται αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων.

Στη διάθεσή σου βρίσκονται τέσσερα ράφια από γυαλί ασφαλείας, 4 θήκες πόρτας,  συρτάρι και 1 αυγοθήκη  στην ψύξη μια μπουκαλοθήκη, καθώς επίσης και ένα ράφι από ενισχυμένο γυαλί  στην κατάψυξη. Με τα διάφανα ράφια μπορείτε να βλέπετε όλα τα τρόφιμα που έχετε αποθηκευμένα στο χώρο της συντήρησης χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε τίποτα. Τα ράφια είναι υψηλής αντοχής και εύκολα στον καθαρισμό και προστατεύουν το εσωτερικό του ψυγείου από διαρροές.

τα καλύτερα ψυγεία

Χώρος συντήρησης

 • 4 ράφια από γυαλί ασφαλείας (3 ρυθμίζονται σε ύψος και αφαιρούνται)
 • Φρουτολεκάνη με ρύθμιση υγρασίας

Χώρος κατάψυξης

 • Κατάψυξη 4 αστέρων
 • Ικανότητα κατάψυξης σε 24 ώρες: 7kg

Ειδικά χαρακτηριστικά:

 • Δυναμική ψύξη με ανεμιστήρα
 • Αναστρέψιμη φορά πόρτας

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Ενεργειακής κλάσης A++
 • Κατανάλωση ενέργειας: 216 kWh
 • Αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 25 h
 • Επίπεδα θορύβου:  39 dB

Συμπεράσματα

Το ψυγείο BOSCH KDV33VL30 ενεργειακής κλάσσης Α++ είναι , μια οικιακή συσκευή που στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων, συνδυάζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση/ψύξης. Με συνολική χωρητικότητα 230 λίτρων  παρέχει επαρκέστατη χωρητικότητα, για να υποστηρίξει πλήρως  πολυμελή οικογένεια.

 

6. ΨΥΓΕΙΟ ΔΙΠΟΡΤΟ SIEMENS KD29VVL30  A++

 

Ψυγείο με την κατάψυξη στο πάνω μέρος, με συρτάρι HyperFresh που διατηρεί φρούτα και λαχανικά φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς και με τεχνολογία lowFrost για μικρότερο χρόνο απόψυξης.Το ψυγείο όχι μόνο προσφέρει κορυφαία απόδοση με ενεργειακή κλάση Α++ , επιτυγχάνετε έως και 40 % εξοικονόμηση ενέργειες συγκριτικά με τις συσκευές Α, ενώ με τις συσκευές κλάσης Α+, έως και 20%. θα εξοικονομησετε περισσότερη ενέργεια, με αποτέλεσμα να έχεις χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος, αλλά και μεγάλους χώρους για να αποθηκεύεις με άνεση ακόμη και ογκώδη τρόφιμα.Η συνολική μικτή χωρητικότητα του ψυγείου ανέρχεται στα 267 lt.

Στη διάθεσή σου βρίσκονται τέσσερα ράφια, 3 θήκες πόρτας, δύο συρτάρια και 1 αυγοθήκη  στην ψύξη μια μπουκαλοθήκη, καθώς επίσης και ένα ράφι από ενισχυμένο γυαλί  στην κατάψυξη. Με τα διάφανα ράφια μπορείτε να βλέπετε όλα τα τρόφιμα που έχετε αποθηκευμένα στο χώρο της συντήρησης χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε τίποτα. Τα ράφια είναι υψηλής αντοχής και εύκολα στον καθαρισμό και προστατεύουν το εσωτερικό του ψυγείου από διαρροές.

ΤΑ 20 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΟ 2018

Ειδικά χαρακτηριστικά:

 • Low Frost για λιγότερη δημιουργία πάγου και σπανιότερη απόψυξη.
 • Ηλεκτρονικό panel ελέγχου και εσωτερικός φωτισμός (LED) .
 • Αυτόματη απόψυξη συντήρησης.
 • Δυνατότητα αλλαγής φοράς πόρτας.
 • Ενσωματωμένη κατακόρυφη χειρολαβή.

Χώρος συντήρησης

 • Δυναμική ψύξη με ανεμιστήρα.
 • 1 συρτάρι Hyper Fresh με ρυθμιζόμενη υγρασία – διατηρεί τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Χώρος κατάψυξης:

 • superFreezing στην κατάψυξη.
 • Συρτάρι παραγωγής πάγου.
 • Ικανότητα κατάψυξης σε 24 ώρες: 7kg.
 • Κατάψυξη 4 αστέρων.
 • Αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 25 ώρες.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Χωρητικότητα συντήρησης: 194 lt
 • Χωρητικότητα κατάψυξης: 70  lt
 • Ενεργειακής κλάσης A++
 • Κατανάλωση ενέργειας: 204  kWh

Συμπεράσματα

Το ψυγείο ενεργειακής κλάσσης Α++ είναι , μια οικιακή συσκευή που στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων, συνδυάζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση/ψύξης. Με συνολική χωρητικότητα 267 λίτρων  παρέχει επαρκέστατη χωρητικότητα, για να υποστηρίξει πλήρως  πολυμελή οικογένεια.

7. ΨΥΓΕΙΟ ΔΙΠΟΡΤΟ PITSOS PKVT29VW3A  A++

 

Το ψυγείο PITSOS PKVT29VW3A όχι μόνο προσφέρει κορυφαία απόδοση με ενεργειακή κλάση Α++  θα εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια, με αποτέλεσμα να έχεις χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος, αλλά και μεγάλους χώρους για να αποθηκεύεις με άνεση ακόμη και ογκώδη τρόφιμα. Η συνολική μικτή χωρητικότητα του ψυγείου ανέρχεται στα 264 lt. Ενώ τα  4 ράφια είναι υψηλής αντοχής και εύκολα στον καθαρισμό και προστατεύουν το εσωτερικό του ψυγείου από διαρροές.Στη διάθεσή σου βρίσκονται τέσσερα ράφια, 3 θήκες πόρτας, δύο συρτάρια και 3 αυγοθήκες στην ψύξη μια μπουκαλοθήκη, καθώς επίσης και ένα ράφι από ενισχυμένο γυαλί και δύο θήκες πόρτας στην κατάψυξη.

Χώρος κατάψυξης

 •  Απόδοση καταψύκτη : 7 kg / 24 h

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Χωρητικότητα συντήρησης: 194 lt
 • Χωρητικότητα κατάψυξης: 70 lt
 • Ενεργειακής κλάσης A++
 • Κατανάλωση ενέργειας: 204 kWh
 • Επίπεδο θορύβου: 39 dB(A).
 • Αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 25 h

Ειδικά χαρακτηριστικά:

 • Low Frost για λιγότερη δημιουργία πάγου και σπανιότερη απόψυξη.
 • Δυναμική ψύξη με ανεμιστήρα / Δυνατότητα αλλαγής φοράς πόρτας.

Χώρος συντήρησης

 • Μεγάλο συρτάρι φρούτων και λαχανικών με ρυθμιστή υγρασίας για τη σωστή διατήρηση τους

Συμπεράσματα

Το ψυγειο PITSOS PKVT29VW3A ενεργειακής κλάσσης Α++ είναι , μια οικιακή συσκευή που στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων, συνδυάζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση/ψύξης. Με συνολική χωρητικότητα 264 λίτρων  παρέχει επαρκέστατη χωρητικότητα, για να υποστηρίξει πλήρως τις διατροφικές ανάγκες μια πολυμελούς οικογένειας.

Ενώ εάν σκέφτεστε να αγοράσετε καινούργιο πλυντήριο ρούχων , αφιερώστε λίγο χρόνο και διαβάστε το άρθρο μας για τα καλυτέρα πλυντήρια ρούχων.

Related posts

Leave a Comment