ηλεκτρικές κουζίνες ολοκληρωμένος οδηγός αγοράς

@topreviews.gr

Πάρτε τον έλεγχο του μαγειρέματος στα χέρια σας με τις καλύτερες ηλεκτρικές κουζίνες με το φούρνο  και την επαγγελματική κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος. Η ιδιαίτερα μεγάλη πόρτα και ο πλούσιος φωτισμός του φούρνου σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε με ακρίβεια τη διαδικασία μαγειρέματος. Αυτός ο συνδυασμός φούρνου κέραμικης εστίας σάς επιτρέπει να μαγειρεύετε ένα μεγάλο εύρος πιάτων ταυτόχρονα  να επιτυγχάνετε ακριβώς τα αναμενόμενα αποτελέσματα.Όταν μαγειρεύετε κάτι εξαιρετικό, είναι σημαντικό να συμβάλλουν ο εξοπλισμός και ο διαθέσιμος χώρος ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τα υλικά σας. Η κέραμικη  εστία  διαθέτει ζώνη πολλαπλών σκευών, σχεδιασμένη με γνώμονα τον εξειδικευμένο εξοπλισμό.

@topreviews.gr
@topreviews.gr

Από βαθιά ταψιά μέχρι οβάλ σκεύη για ψάρια ποσέ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μαγειρικά σκεύη χρειάζεστε για άριστα αποτελέσματα.Η ηλεκτρική κουζίνα είναι από τις συσκευές που ανεβάζουν κατά πολύ τον λογαριασμό του ρεύματος επειδή χρησιμοποιούνται συνεχώς για την προετοιμασία του φαγητού , γιατί και στην επιλογή μας όλες οι κουζίνες έχουν ενεργειακή κλάση Α κεραμικές εστίες και μεγάλη χωρητικότητα φούρνου πάνω από 65 lt  και καλή μόνωση στον φούρνο.

Eξοπλίστε το σπίτι σας με τις καλὐτερες οικιακές συσκευές  διαβάστε τα άρθρα μας για τα καλύτερα ψυγεία και πλυντήρια.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟ 2023

 

1. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ AEG 69476 VS-MN

Ενεργειακής κλάσης Α+

Μια πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση σε συνδυασμό με κορυφαία απόδοση

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟ 2021

 

Ο φούρνος  με ωφέλιμη χωρητικότητα 72 λίτρων με κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. Κεραμική βάση 4+2 εστιών με βυθιζόμενους διακόπτες και Οθόνη LCD ψηφιακών ενδείξεων,θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου, ενώ θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα, αφού πρόκειται για ένα προϊόν ενεργειακής κλάσης Α+.

Γνωρίστε τα υψηλότερα πρότυπα στην καθαριότητα της κουζίνας

Γνωρίστε τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας χρησιμοποιώντας το Pyroluxe® PLUS. Αυτό το σύστημα μετατρέπει όλα τα υπολείμματα τροφίμων σε τέφρα, τα οποία μπορούν να σκουπιστούν με ένα πέρασμα.Η τεχνολογία SoftMotion ™ ενσωματωμένη στην πόρτα εξασφαλίζει ότι η πόρτα κλείνει πάντα απαλά και σιωπηλά, προσφέροντας τόσο την εμφάνιση όσο και την αίσθηση της υψηλής απόδοσης.

Μεγάλη LCD οθόνη Omega με τη μοναδική

Προγράμματα μαγειρέματος:κάτω θέρμανση, Πάνω+Κάτω θέρμανση, ξεπάγωμα, ECO ψήσιμο, Γκριλ γρήγορο, Καταψυγμένα Τρόφιμα, Γκριλ, διατήρηση θερμότητας, Υγρός θερμός αέρας, Πίτσα, Πυρόληση, Χαμηλή θερμοκρασία, Θερμός αέρας, Γκριλ με θερμό αέρα

Ειδικά χαρακτηριστικά:

Δυνατότητες προγραμματισμού : 20 Αυτόματα προγράμματα (με ρύθμιση βάρους)

Προγραμματισμός διάρκειας και τέλους μαγειρέματος

Ηλεκτρονική ρύθμιση θερμοκρασίας  και επιλογή ταχείας προθέρμανσης. Μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία

Αποθήκευση αγαπημένου προγράμματος  Λειτουργία SET+GO Επιλογή Demo

 

 

2. ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ BOSCH HKS79W250

Ενεργειακής κλάσης Α

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟ 2021

 

 

 • Η κεραμική βάση εστιών: κάνει το μαγείρεμα και το καθάρισμα ιδιαίτερα εύκολο.
 • Επεκτάσιμη ζώνη μαγειρέματος: ζώνη μαγειρέματος για μεγάλα σκεύη και κατσαρόλες.
 • Θερμόμετρο ψητού: μετράει τη την ακριβή θερμοκρασία ψησίματος στο βάθος του ψητού.
 • 3D Hotair: τέλεια αποτελέσματα χάρη στην άριστη κατανομή της θερμότητας σε 3 επίπεδα ταυτόχρονα.
 • AutoPilot 30: κάθε πιάτο είναι μια επιτυχία χάρη στα 30 προκαθορισμένα αυτόματα προγράμματα.
 • Πυρόλυση: ξεκούραστο καθάρισμα χάρη στο αυτόματο σύστημα αυτοκαθαρισμού.
 • LCD οθόνη: ευκολία στη χρήση χάρη στις επιπλέον λειτουργίες και την ένδειξη θερμοκρασίας και τη προτεινόμενη θερμοκρασία.
 • Βυθιζόμενοι διακόπτες: για εύκολο καθαρισμό της πρόσοψης του φούρνου.
 • Γκρι Εμαγιέ: πολύ εύκολο στο καθαρισμό εσωτερικό χάρη στη λεία επιφάνεια χωρίς αιχμηρές ακμές.

3. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ PITSOS PHSA39250

Ενεργειακής κλάσης Α

Ο φούρνος  66 λίτρων με κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. Κεραμική βάση 5 εστιών με βυθιζόμενους διακόπτες και 0θόνη LCD ψηφιακών ενδείξεων,θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου, ενώ θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα, αφού πρόκειται για ένα προϊόν ενεργειακής κλάσης Α.

Προγράμματα μαγειρέματος:

 • ThermoFlow για ταυτόχρονο μαγείρεμα σε 3 επίπεδα
 • ThermoGrill, Pizza ThermoFlow
 • Κάτω θέρμανση, Θερμός αέρας/απαλό ψήσιμο

4. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ PITSOS PHN039190

Ενεργειακής κλάσης Α

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟ 2021

 

 

 

 

 

 

Ο φούρνος  66 λίτρων με κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. Κεραμική βάση 4 εστιών με βυθιζόμενους διακόπτες , θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου, ενώ θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα, αφού πρόκειται για ένα προϊόν ενεργειακής κλάσης Α.

 

Χαρακτηριστικά

 

 • Νέος σχεδιασμός χειρολαβής
 • Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό
 • Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας
 • Εσωτερική επιφάνεια φούρνου: Εμαγιέ γκρι
 • Ευρύχωρο συρτάρι αποθήκευσης σκευών / Τριπλό κρύσταλλο πόρτας
 • Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας / Γρήγορη προθέρμανση
 • Σύστημα εξαερισμού για χαμηλότερες θερμοκρασίες στον πίνακα χειρισμού και στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας
 • Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά / Πλαϊνά φούρνου με ράγες στήριξης

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Χωρητικότητα 66 λίτρων.
 • ThermoFlow για ταυτόχρονο μαγείρεμα σε 3 επίπεδα
 • ThermoGrill, Pizza ThermoFlow, Κάτω θέρμανση, Θερμός αέρας/απαλό ψήσιμο

5. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ PITSOS PHNA39250

Ενεργειακής κλάσης Α

 

Η ελεύθερη κουζίνα PHNA39250 της Pitsos θα σου επιτρέψει να βγάλεις τον σεφ που κρύβεται μέσα σου! Με επτά διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματος, θα σου δώσει τη δυνατότητα να ετοιμάσεις τα αγαπημένα σου φαγητά, καταπλήσσοντας τους φίλους σου με τη νοστιμάδα και το ψήσιμό τους.

Η τεχνολογία ThermoFlow σου επιτρέπει να μαγειρέψεις ταυτόχρονα έως και σε τρία επίπεδα ψησίματος ενώ το ηλεκτρονικό ρολόι θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει πότε πρέπει να… επέμβεις! Με βαθύ ταψί χωρητικότητας 10 lt ώστε να εξασφαλίσεις στην οικογένεια και τους προσκεκλημένους σου χορταστικές μερίδες αλλά και ζώνη 8 cm για να ψήνεις τον αγαπημένο σου ελληνικό καφέ, η PHNA39250 της Pitsos θα κάνει δημιουργικότερες τις ώρες που περνάς στην κουζίνα.

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟ 2021

 

 • Νέος σχεδιασμός χειρολαβής
 • Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό
 • Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας
 • Εσωτερική επιφάνεια φούρνου: Εμαγιέ γκρι
 • Σύστημα βοηθητικού καθαρισμού HydroPure
 • Αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια ecoClean: Πίσω
 • Ευρύχωρο συρτάρι αποθήκευσης σκευών
 • Τριπλό κρύσταλλο πόρτας
 • Σύστημα εξαερισμού για χαμηλότερες θερμοκρασίες στον πίνακα χειρισμού και στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας
 • Πλαϊνά φούρνου με ράγες στήριξης

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Χωρητικότητα 66 λίτρων.
 • ThermoFlow για ταυτόχρονο μαγείρεμα σε 3 επίπεδα
 • ThermoGrill, Pizza ThermoFlow, Κάτω θέρμανση, Θερμός αέρας/απαλό ψήσιμο

6. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ZANUSSI ZCV65020XA

Ενεργειακής κλάσης Α

Κουζίνα κεραμική Zanussi ZCV65020XA χωρητικότητας 73 lt, ενεργειακής κλάσης Α, με 7 τρόπους λειτουργίας και μεγάλη χωρητικότητα για να μαγειρεύεις ταυτόχρονα διαφορετικά φαγητά εξοικονομώντας χρόνο.

Ο φούρνος  73 λίτρων με κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. Κεραμική βάση 4 εστιών με βυθιζόμενους διακόπτες και οθόνη LCD ψηφιακών ενδείξεων, θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου, ενώ θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα, αφού πρόκειται για ένα προϊόν ενεργειακής κλάσης Α με  8 λειτουργίες ψησίματος με αέρα και γκριλ καθώς και τα εύκολα ρυθμιστικά  θα σε βοηθήσει να ψήσεις αποτελεσματικά το φαγητό σου και με απόλυτο έλεγχο χάρη στον δύνατο εσωτερικό φωτισμό, που σου επιτρέπει να παρακολουθείς την πορεία του ψησίματος.

Αυτός ο φούρνος μεγάλης χωρητικότητας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μαγειρεύετε ταυτόχρονα διαφορετικά φαγητά, απαλλάσσοντάς σας πλήρως από το άγχος προετοιμασίας του γεύματος.

Χάρη στο Turbo Grill, μπορείτε να απολαύσετε ιδανικές γεύσεις στο σπίτι. Το grill ξεροψήνει το φαγητό και ο ανεμιστήρας κυκλοφορεί θερμότητα. Ιδανικό για ζουμερά κομμάτια κρέατος και τραγανές ψητές πατάτες. Και χωρίς να χρειαστεί να γυρίσετε το φαγητό, απλά κλείστε την πόρτα και περιμένετε τα γεύματά σας για να αποκτήσουν μία τραγανή και χρυσαφένια κρούστα.

Όταν χρειάζεται να μαγειρέψετε για την οικογένειά ή για τους φίλους σας, αυτό το μεγαλύτερο ταψί ψησίματος ταιριάζει απόλυτα στο μεγαλύτερο φούρνο σας. Είναι κατά 25% πιο μεγάλο από το κανονικό μέγεθος.

Οι κεραμικές ζώνες μαγειρέματος αυτής της εστίας θερμαίνονται πολύ ταχύτερα από τις απλές εστίες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βράζετε νερό και να μαγειρεύετε τα φαγητά σας ακόμα ταχύτερα.

Προγράμματα μαγειρέματος:

Μαγείρεμα με κυκλοφορία αέρα (Πίτσα), Κάτω αντίσταση, Ψήσιμο στο γκριλ, Γκριλ Γρήγορο, Γκριλ Με Θερμό Αέρα, Πάνω + Κάτω Θέρμανση, Υγρός Θερμός Αέρας

Ειδικά χαρακτηριστικά:

Μεγάλο πανοραμικό τζάμι φούρνου, Ευκολοκαθοριζόμενο εμαγιέ, Αφαιρούμενη πόρτα φούρνου με αποσπώμενα τζάμια για εύκολο καθάρισμα, Έξοδος των ατμών από το πίσω μέρος των εστιών, Ανεμιστήρας ψύξης, Πλαϊνές σχάρες στήριξης ταψιών

 

7. ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ PITSOS PHC009150

Ενεργειακής κλάσης Α

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟ 2021

 

Η ηλεκτρική κουζίνα PITSOS PHC009150 θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου, ενώ θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα, αφού πρόκειται για ένα προϊόν ενεργειακής κλάσης Α. Με χωρητικότητα φούρνου που αγγίζει τα 62 λίτρα και 7  λειτουργίες ψησίματος με αέρα και γκριλ( ThermoGrill, Pizza ThermoFlow) .

Καθώς και τα εύκολα ρυθμιστικά  θα σε βοηθήσει να ψήσεις αποτελεσματικά το φαγητό σου και με απόλυτο έλεγχο χάρη στον δύνατο εσωτερικό φωτισμό, που σου επιτρέπει να παρακολουθείς την πορεία του ψησίματος, ένω το ευρύχωρο συρτάρι αποθήκευσης σκευών θα σου δώσει ακόμα πέρισσοτερες   δυνατοτητες στην κουζίνα, ενώ περιλαμβάνεται 1 x εμαγιέ βαθύ ταψί 10 lt, 1 x σχάρα, 1 x ταψί γενικής χρήσης.

 

Χαρακτηριστικά

 • Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό
 • Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας
 • Εσωτερική επιφάνεια φούρνου: Εμαγιέ γκρι
 • 7 τρόποι λειτουργίας: ThermoFlow για ταυτόχρονο μαγείρεμα σε 3 επίπεδα, Πάνω και Kάτω θέρμανση
 • Κάτω θέρμανση, Θερμός αέρας/απαλό ψήσιμο, Γκριλ μεγάλo
 • Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας
 • Σύστημα εξαερισμού για χαμηλότερες θερμοκρασίες στον πίνακα χειρισμού και στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας
 • Πλαϊνά φούρνου με ράγες στήριξης
 • Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • BEST VALUE FOR MONEY
 • Χωρητικότητα φούρνου 62lt
 • Γρήγορη προθέρμανση

8. ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ PITSOS PHC009120

Ενεργειακής κλάσης Α

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟ 2021

 

Η ηλεκτρική κουζίνα PITSOS PHC009120 θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου, ενώ θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα, αφού πρόκειται για ένα προϊόν ενεργειακής κλάσης Α.

Με χωρητικότητα φούρνου που αγγίζει τα 66 λίτρα και 7  λειτουργίες ψησίματος με αέρα και γκριλ( ThermoGrill, Pizza ThermoFlow) καθώς και τα εύκολα ρυθμιστικά  θα σε βοηθήσει να ψήσεις αποτελεσματικά το φαγητό σου και με απόλυτο έλεγχο χάρη στον δύνατο εσωτερικό φωτισμό, που σου επιτρέπει να παρακολουθείς την πορεία του ψησίματος.

Θα σου δώσει ακόμα πέρισσοτερες  δυνατότητες στην κουζίνα, ενώ περιλαμβάνεται 1 x εμαγιέ βαθύ ταψί 10 lt, 1 x σχάρα, 1 x ταψί γενικής χρήσης – Ο συμπεριλαμβανόμενος εξοπλισμός διαθέτει λειτουργία στοπ για ασφαλές μαγείρεμα και αποτροπή πτώσης

Χαρακτηριστικά

 • Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό
 • Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας.
 • 7 τρόποι λειτουργίας: ThermoFlow για ταυτόχρονο μαγείρεμα σε 3 επίπεδα, Πάνω και Kάτω θέρμανση
 • Κάτω θέρμανση, Θερμός αέρας/απαλό ψήσιμο, Γκριλ μεγάλo
 • Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας
 • Σύστημα εξαερισμού για χαμηλότερες θερμοκρασίες στον πίνακα χειρισμού και στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • BEST VALUE FOR MONEY
 • Χωρητικότητα φούρνου 66lt
 • Γρήγορη προθέρμανση

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!