ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟ 2019

Πάρτε τον έλεγχο του μαγειρέματος στα χέρια σας με τις καλύτερες ηλεκτρικές κουζίνες με το φούρνο  και την επαγγελματική κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος. Η ιδιαίτερα μεγάλη πόρτα και ο πλούσιος φωτισμός του φούρνου σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε με ακρίβεια τη διαδικασία μαγειρέματος. Αυτός ο συνδυασμός φούρνου κέραμικης εστίας σάς επιτρέπει να μαγειρεύετε ένα μεγάλο εύρος πιάτων ταυτόχρονα  να επιτυγχάνετε ακριβώς τα αναμενόμενα αποτελέσματα.Όταν μαγειρεύετε κάτι εξαιρετικό, είναι σημαντικό να συμβάλλουν ο εξοπλισμός και ο διαθέσιμος χώρος ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τα υλικά σας. Η κέραμικη  εστία  διαθέτει ζώνη πολλαπλών σκευών, σχεδιασμένη με γνώμονα τον εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Από βαθιά ταψιά μέχρι οβάλ σκεύη για ψάρια ποσέ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μαγειρικά σκεύη χρειάζεστε για άριστα αποτελέσματα.Η ηλεκτρική κουζίνα είναι από τις συσκευές που ανεβάζουν κατά πολύ τον λογαριασμό του ρεύματος επειδή χρησιμοποιούνται συνεχώς για την προετοιμασία του φαγητού , γιατί και στην επιλογή μας όλες οι κουζίνες έχουν ενεργειακή κλάση Α κεραμικές εστίες και μεγάλη χωρητικότητα φούρνου πάνω από 65 lt  και καλή μόνωση στον φούρνο.

Eξοπλίστε το σπίτι σας με τις καλὐτερες οικιακές συσκευές  διαβάστε τα άρθρα μας για τα καλύτερα ψυγεία και πλυντήρια.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟ 2019

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟ 2019 
AEG 69476 VS-MN
PITSOS PHSA39250
BOSCH HKS59E250
PITSOS PHN039190
AEG 347056V-MN
ZANUSSI ZCV65020XA
BEKO FSM 67010 GX
KORTING KEC 6141 WG
EKC6450AOW
FSM67010GW

 

1. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ AEG 69476 VS-MN

 

Ο φούρνος  με ωφέλιμη χωρητικότητα 72 λίτρων με κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. Κεραμική βάση 4+2 εστιών με βυθιζόμενους διακόπτες και Οθόνη LCD ψηφιακών ενδείξεων,θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου, ενώ θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα, αφού πρόκειται για ένα προϊόν ενεργειακής κλάσης Α+.

Γνωρίστε τα υψηλότερα πρότυπα στην καθαριότητα της κουζίνας

Γνωρίστε τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας χρησιμοποιώντας το Pyroluxe® PLUS. Αυτό το σύστημα μετατρέπει όλα τα υπολείμματα τροφίμων σε τέφρα, τα οποία μπορούν να σκουπιστούν με ένα πέρασμα.

Μια πολυτελή εμφάνιση και αίσθηση σε συνδυασμό με κορυφαία απόδοση

Η τεχνολογία SoftMotion ™ ενσωματωμένη στην πόρτα εξασφαλίζει ότι η πόρτα κλείνει πάντα απαλά και σιωπηλά, προσφέροντας τόσο την εμφάνιση όσο και την αίσθηση της υψηλής απόδοσης.

Μεγάλη LCD οθόνη Omega με τη μοναδική

Προγράμματα μαγειρέματος:κάτω θέρμανση, Πάνω+Κάτω θέρμανση, ξεπάγωμα, ECO ψήσιμο, Γκριλ γρήγορο, Καταψυγμένα Τρόφιμα, Γκριλ, διατήρηση θερμότητας, Υγρός θερμός αέρας, Πίτσα, Πυρόληση, Χαμηλή θερμοκρασία, Θερμός αέρας, Γκριλ με θερμό αέρα

Ειδικά χαρακτηριστικά:

Δυνατότητες προγραμματισμού : 20 Αυτόματα προγράμματα (με ρύθμιση βάρους)  Προγραμματισμός διάρκειας και τέλους μαγειρέματος

Ηλεκτρονική ρύθμιση θερμοκρασίας  και επιλογή ταχείας προθέρμανσης. Μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία

Αποθήκευση αγαπημένου προγράμματος  Λειτουργία SET+GO Επιλογή Demo

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Ενεργειακής κλάσης Α+
 • Χωρητικότητα 72 λίτρων
 • Ηλεκτρονική ρύθμιση θερμοκρασίας
 • 20 Αυτόματα προγράμματα (με ρύθμιση βάρους)

 

2. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ PITSOS PHSA39250

 

Ο φούρνος  66 λίτρων με κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. Κεραμική βάση 5 εστιών με βυθιζόμενους διακόπτες και 0θόνη LCD ψηφιακών ενδείξεων,θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου, ενώ θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα, αφού πρόκειται για ένα προϊόν ενεργειακής κλάσης Α.

Με κάτω και πανω θέρμανση για συμβατικό ψήσιμο –  για να ψήσετε κέικ από κάτω προς τα πάνω (κατάλληλο για υγρά κέικ ή κέικ με φρούτα) και  λειτουργία κατάλληλη για ψήσιμο σε ένα επίπεδο για πολλά είδη φαγητού, όπως πίτσα, κέικ, κρέατα, ψάρια, ψωμί.

Γκριλ και ενισχυμένο ψήσιμο  για να ψήσετε μικρές μερίδες κρέατος όπως μπριζόλες, σουβλάκια, ψάρια  ενώ με τη λειτουργία  για ένισχυμενο  ψήσιμο μπορείτε να μαγειρέψετε μεγαλύτερες μερίδες στο γκριλ αλλά και να ροδίσετε το φαγητό.

Προγράμματα μαγειρέματος:

 • ThermoFlow για ταυτόχρονο μαγείρεμα σε 3 επίπεδα
 • ThermoGrill, Pizza ThermoFlow
 • Κάτω θέρμανση, Θερμός αέρας/απαλό ψήσιμο

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Ενεργειακής κλάσης Α
 • Χωρητικότητα 66 λίτρων
 • Κεραμική βάση 5 εστιών με βυθιζόμενους διακόπτες

3. ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ BOSCH HKS59E250

Ο φούρνος  66 λίτρων με κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. Κεραμική βάση 6 εστιών με βυθιζόμενους διακόπτες και οθόνη LCD ψηφιακών ενδείξεων, θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου, ενώ θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα, αφού πρόκειται για ένα προϊόν ενεργειακής κλάσης Α με 10 λειτουργίες ψησίματος με αέρα και γκριλ –  καθώς και τα εύκολα ρυθμιστικά  θα σε βοηθήσει να ψήσεις αποτελεσματικά το φαγητό σου και με απόλυτο έλεγχο χάρη στον δύνατο εσωτερικό φωτισμό, που σου επιτρέπει να παρακολουθείς την πορεία του ψησίματος.Ευρύχωρο συρτάρι αποθήκευσης σκευών με ματ επιφάνεια πυθμένα ,

Χαρακτηριστικά

 • 7 τρόποι λειτουργίας: 3D Hotair Plus, Πάνω & κάτω Θέρμανση, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Βαθμίδα για πίτσα, Κάτω θέρμανση, Θερμός αέρας/απαλό ψήσιμο
 • Θερμόμετρο ψητού /  Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας
 • Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό
 • Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας
 • Αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια EcoClean
 • Απαλό κλείσιμο πόρτας SoftClose
 • Τηλεσκοπικός μηχανισμός / Τριπλό κρύσταλλο πόρτας

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Ενεργειακής κλάσης Α
 • Χωρητικότητα 66 λίτρων.
 • 3D Hotair: τέλεια αποτελέσματα χάρη στην άριστη κατανομή της θερμότητας σε 3 επίπεδα ταυτόχρονα.
 • 10 λειτουργίες ψησίματος με αέρα και γκριλ.
 • Κεραμική βάση 6 εστιών με βυθιζόμενους διακόπτες.

4. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ PITSOS PHN039190

 

Ο φούρνος  66 λίτρων με κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. Κεραμική βάση 4 εστιών με βυθιζόμενους διακόπτες , θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου, ενώ θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα, αφού πρόκειται για ένα προϊόν ενεργειακής κλάσης Α.

Με  7  λειτουργίες ψησίματος με αέρα και γκριλ , πάνω και κάτω θέρμανση ,καθώς και τα εύκολα ρυθμιστικά  θα σε βοηθήσει να ψήσεις αποτελεσματικά το φαγητό σου και με απόλυτο έλεγχο χάρη στον δύνατο εσωτερικό φωτισμό και την οθόνη ψηφιακών ενδείξεων , θα  σου επιτρέψουν να παρακολουθείς την πορεία του ψησίματος.

Χαρακτηριστικά

 

 • Νέος σχεδιασμός χειρολαβής
 • Πόρτα με εσωτερική επιφάνεια από κρύσταλλο για εύκολο καθαρισμό
 • Νέο σύστημα εύκολης αφαίρεσης κρυστάλλων πόρτας
 • Εσωτερική επιφάνεια φούρνου: Εμαγιέ γκρι
 • Ευρύχωρο συρτάρι αποθήκευσης σκευών / Τριπλό κρύσταλλο πόρτας
 • Ένδειξη υπολοίπου θερμότητας / Γρήγορη προθέρμανση
 • Σύστημα εξαερισμού για χαμηλότερες θερμοκρασίες στον πίνακα χειρισμού και στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας
 • Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά / Πλαϊνά φούρνου με ράγες στήριξης

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Ενεργειακής κλάσης Α
 • Χωρητικότητα 66 λίτρων.
 • ThermoFlow για ταυτόχρονο μαγείρεμα σε 3 επίπεδα
 • ThermoGrill, Pizza ThermoFlow, Κάτω θέρμανση, Θερμός αέρας/απαλό ψήσιμο

 

5. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ AEG 347056V-MN

Ο φούρνος MaxiKlasse™ 73 λίτρων με κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος.

Μπορείτε να αφαιρέσετε τελείως τη γυάλινη πόρτα του φούρνου για καλύτερη πρόσβαση, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να καθαρίσετε τον φούρνο ακόμη καλύτερα.

Ελέγξτε την πρόοδο του φαγητού σας χρησιμοποιώντας την οθόνη του χρονοδιακόπτη UniSight ™. Σας δίνει την κατάστασης της διαδικασίας μαγειρέματος με μια ματιά.

Οι τηλεσκοπικοί δρομείς στα ράφια του φούρνου εξασφαλίζουν βελτιωμένη πρόσβαση σε όλα τα σημεία του φούρνου. Οι δρομείς μπορούν επίσης να ρυθμιστούν ξανά, επιτρέποντας την προσαρμογή της διάταξης του φούρνου.

Η ζώνη πολλαπλών μαγειρικών σκευών αυτής της κουζίνας έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται με όλες τις εξειδικευμένες κατσαρόλες και τα τηγάνια σας, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε πάντα το τέλειο επαγγελματικό πιάτο.

Προγράμματα μαγειρέματος: Θερμός Αέρας, Ρύθμιση πίτσας, Πάνω + Κάτω Θέρμανση, Ξήρανση, Γκριλ Γρήγορο, Γκριλ Με Θερμό Αέρα, Υγρός Θερμός Αέρας

Ειδικά χαρακτηριστικά:Πανοραμικό τζάμι φούρνου, Ευκολοκαθοριζόμενο εμαγιέ, Αφαιρούμενη πόρτα φούρνου με αποσπώμενα τζάμια για εύκολο καθάρισμα, Έξοδος των ατμών από το πίσω μέρος των εστιών, 4 δείκτες εναπομένουσας θερμοκρασίας για τις εστίες, Δυνατός εσωτερικός φωτισμός, Εσωτερικές μεταλλικές βάσεις στήριξης ταψιών αποσπώμενες

6. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ZANUSSI ZCV65020XA

 

Ο φούρνος  73 λίτρων με κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. Κεραμική βάση 4 εστιών με βυθιζόμενους διακόπτες και οθόνη LCD ψηφιακών ενδείξεων, θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου, ενώ θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα, αφού πρόκειται για ένα προϊόν ενεργειακής κλάσης Α με  8 λειτουργίες ψησίματος με αέρα και γκριλ καθώς και τα εύκολα ρυθμιστικά  θα σε βοηθήσει να ψήσεις αποτελεσματικά το φαγητό σου και με απόλυτο έλεγχο χάρη στον δύνατο εσωτερικό φωτισμό, που σου επιτρέπει να παρακολουθείς την πορεία του ψησίματος.

Αυτός ο φούρνος μεγάλης χωρητικότητας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μαγειρεύετε ταυτόχρονα διαφορετικά φαγητά, απαλλάσσοντάς σας πλήρως από το άγχος προετοιμασίας του γεύματος.

Χάρη στο Turbo Grill, μπορείτε να απολαύσετε ιδανικές γεύσεις στο σπίτι. Το grill ξεροψήνει το φαγητό και ο ανεμιστήρας κυκλοφορεί θερμότητα. Ιδανικό για ζουμερά κομμάτια κρέατος και τραγανές ψητές πατάτες. Και χωρίς να χρειαστεί να γυρίσετε το φαγητό, απλά κλείστε την πόρτα και περιμένετε τα γεύματά σας για να αποκτήσουν μία τραγανή και χρυσαφένια κρούστα.

Όταν χρειάζεται να μαγειρέψετε για την οικογένειά ή για τους φίλους σας, αυτό το μεγαλύτερο ταψί ψησίματος ταιριάζει απόλυτα στο μεγαλύτερο φούρνο σας. Είναι κατά 25% πιο μεγάλο από το κανονικό μέγεθος.

Οι κεραμικές ζώνες μαγειρέματος αυτής της εστίας θερμαίνονται πολύ ταχύτερα από τις απλές εστίες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βράζετε νερό και να μαγειρεύετε τα φαγητά σας ακόμα ταχύτερα.

Προγράμματα μαγειρέματος:

Μαγείρεμα με κυκλοφορία αέρα (Πίτσα), Κάτω αντίσταση, Ψήσιμο στο γκριλ, Γκριλ Γρήγορο, Γκριλ Με Θερμό Αέρα, Πάνω + Κάτω Θέρμανση, Υγρός Θερμός Αέρας

Ειδικά χαρακτηριστικά:

Μεγάλο πανοραμικό τζάμι φούρνου, Ευκολοκαθοριζόμενο εμαγιέ, Αφαιρούμενη πόρτα φούρνου με αποσπώμενα τζάμια για εύκολο καθάρισμα, Έξοδος των ατμών από το πίσω μέρος των εστιών, Ανεμιστήρας ψύξης, Πλαϊνές σχάρες στήριξης ταψιών

7. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ BEKO FSM 67010 GX

 

Ο φούρνος  66 λίτρων με κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος. Κεραμική βάση 4 εστιών με βυθιζόμενους διακόπτες και οθόνη LCD ψηφιακών ενδείξεων, θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου, ενώ θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήματα, αφού πρόκειται για ένα προϊόν ενεργειακής κλάσης Α. Με  8 λειτουργίες ψησίματος με αέρα και γκριλ καθώς και εύκολα ρυθμιστικά  θα σε βοηθήσει να ψήσεις αποτελεσματικά το φαγητό σου και με απόλυτο έλεγχο χάρη στον δύνατο εσωτερικό φωτισμό, που σου επιτρέπει να παρακολουθείς την πορεία του ψησίματος.

Με κάτω και πανω αντίσταση για συμβατικό ψήσιμο  για να ψήσετε κέικ από κάτω προς τα πάνω (κατάλληλο για υγρά κέικ ή κέικ με φρούτα) και  λειτουργία κατάλληλη για ψήσιμο σε ένα επίπεδο για πολλά είδη φαγητού, όπως πίτσα, κέικ, κρέατα, ψάρια, ψωμί.

Γκριλ και ενισχυμένο ψήσιμο  για να ψήσετε μικρές μερίδες κρέατος όπως μπριζόλες, σουβλάκια, ψάρια  ενώ με τη λειτουργία  για ένισχυμενο  ψήσιμο μπορείτε να μαγειρέψετε μεγαλύτερες μερίδες στο γκριλ αλλά και να ροδίσετε το φαγητό.

Χαρακτηριστικά

 • Θέρμανση με αέρα
 • Μαγείρεμα 3D
 • Συμβατικό μαγείρεμα / Μαγείρεμα με αέρα
 • Κάτω αντίσταση
 • Απόψυξη
 • Ένδειξη υπολειπόμενης θερμότητας
 • Πλήρως γυάλινη εσωτερική επιφάνεια πόρτας
 • 3 τζάμια πόρτας
 • Συρτάρι φύλαξης με πορτάκι που ανοίγει προς τα κάτω

 

8. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ KORTING KEC 6141 WG

 

Ο φούρνος  65 λίτρων με κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος συνδυάζει προηγμένες λειτουργίες για να εξασφαλίσει εξαιρετικά αποτελέσματα μαγειρέματος και ψησίματος.Κεραμική βάση 4 εστιών με Bυθιζόμενους διακόπτες.9 τρόποι λειτουργίας

Εύκολος έλεγχος – με βυθιζόμενους διακόπτες και επιλογή ώρας έναρξης και λήξης. Για να είναι το δείπνο έτοιμο όταν το θέλετε, ο πίνακας ελέγχου με οθόνη LED σάς επιτρέπει να επιλέξετε την ώρα λήξης και τη διάρκεια του μαγειρέματος. Διαθέτει βυθιζόμενους διακόπτες και κουμπιά για πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις . Μια έξυπνη πόρτα που παραμένει κρύα , και πιστοποιήσεις προϊόντος: CE,VDEGS.

Αυτός ο φούρνος μεγάλης χωρητικότητας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μαγειρεύετε ταυτόχρονα διαφορετικά φαγητά, απαλλάσσοντάς σας πλήρως από το άγχος προετοιμασίας του γεύματος.

Φούρνος

Πλευρική σχάρα/ένθετα
Υλικό πόρτας: Διπλό κρύσταλλο
Ενσωματωμένο σύστημα καθαρισμού

Εξοπλισμός

 • Λειτουργία θερμού αέρα / ψησίματος
 • Άνω/κάτω θέρμανση
 • Κυκλοφορία αέρα
 • Γρήγορη προθέρμανση

Ειδικά χαρακτηριστικά:

Αφαιρούμενη πόρτα φούρνου με σχεδιασμό εύκολου καθαρισμού

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

Ενεργειακή κλάση: A

 

9. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ EKC6450AOW

 

Εξαιρετικά ευέλικτος φούρνος. Ο φούρνος της κουζίνας σας παρέχει την ίδια ευελιξία που απαιτούν οι πολυάσχολοι σεφ. Έχει χωρητικότητα 72 λίτρων με κεραμικές εστίες 6 ζωνών και με ενεργειακή απόδοση A. Οι επαγγελματίες σεφ δεν χάνουν ποτέ από τα μάτια τους τη διαδικασία μαγειρέματος ετσι και ο σχεδιασμός της μεγάλης πόρτας του φούρνου παρέχει εύκολο οπτικό έλεγχο της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό του.

Ενω  με το σύστημα θέρμανσης UltraFanPlus με τον εξαιρετικά μεγάλο ανεμιστήρα και το νέο σχεδιασμό καθοδήγησης του αέρα, το φαγητό σας θα ψηθεί απόλυτα ομοιόμορφα, όπου και αν το τοποθετήσετε μέσα στο φούρνο.

 • Εύκολος έλεγχος – με βυθιζόμενους διακόπτες και επιλογή ώρας έναρξης και λήξης. Για να είναι το δείπνο έτοιμο όταν το θέλετε, ο πίνακας ελέγχου με οθόνη LED σάς επιτρέπει να επιλέξετε την ώρα λήξης και τη διάρκεια του μαγειρέματος. Διαθέτει βυθιζόμενους διακόπτες και κουμπιά για πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις Μια έξυπνη πόρτα που παραμένει κρύα.
 • Έξυπνες καινοτομίες διατηρούν την πόρτα κρύα στην αφή, όπως σύστημα κυκλοφορίας αέρα και εξαερισμού, καθώς και κρύσταλλα πολλαπλών στρώσεων
 •  Η κουζίνα αυτή έχει μια έξυπνη σχεδιαστική πινελιά – τα εσωτερικά κρύσταλλα της πόρτας φούρνου μπορούν να αφαιρεθούν πλήρως. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να καθαρίσετε την κουζίνα σας πολύ πιο εύκολα.
 • Βάλτε και βγάλτε το ταψί μέσα στο φούρνο γρήγορα, εύκολα – με το ένα χέρι. Χάρη στους τηλεσκοπικούς βραχίονες ενός επιπέδου και στην έξυπνη σχεδίαση τους μπορείτε πιο εύκολα να βάζετε και να βγάζετε από το φούρνο το ταψί σας. Μια προνοητική λεπτομέρεια για ευκολία στο μαγείρεμα με μεγαλύτερη ασφάλεια.

10. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ FSM67010GW

 

Χάρη στον κλασικό σχεδιασμό και στον εξοπλισμό με κεραμικές εστίες, η BEKO FSM 67010GW απευθύνεται σε σένα που επιθυμείς απλότητα και οικονομία. Η FSM 67010GW όμως δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και ενεργειακής κλάσης Α, και επομένως θα κάνεις οικονομία και στο ρεύμα που θα φανεί και στους λογαριασμούς σου. Στον μεγάλο εμαγιέ φούρνο των 66 λίτρων μπορείς να χρησιμοποιήσεις αρκετές λειτουργίες για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα στο ψήσιμο και στο μαγείρεμα. Έτσι, έχεις στην διάθεση σου λειτουργία θέρμανσης με αέρα, μαγείρεμα 3D, συμβατικό μαγείρεμα, χαμηλό γκριλ με αέρα, κάτω αντίσταση κι άλλα.
Οι τέσσερις εστίες μαγειρέματος  δύο στα 16 εκατοστά, μία στα 14 εκατοστά και μία στα 12 εκατοστά- αυξάνουν τις επιλογές σου.

Related posts