Οι Καλύτερες Ηλεκτρικές Σκούπες το 2019

Έχουμε επιλέξει τις 15 καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες της  αγοράς μετά από προσεκτική ερευνά με βάση την ποιότητα και την ενεργειακή ετικέτα τους.

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα προσπαθήσουμε να διακρίνουμε ποσό σημαντική είναι η αντικατάσταση μιας ηλεκτρικής σκούπας που έχει χαμηλό ενεργειακό συντελεστή με μια που έχει καλύτερο – όχι μόνο για λογούς οικονομίας αλλά και κυρίως λόγο ποιότητας καθαρισμού στο σπίτι μας. Είναι σημαντικό πριν προβείτε στην αγορά της ηλεκτρικής σκούπας να επιλέξετε ποιος τύπος ταιριάζει στις ανάγκες σας,

Aς αναλύσουμε τους τύπου που υπάρχουν .

Διαβάστε το άρθρο μας  για τις καλύτερες τηλεοράσεις

Τύποι σύγχρονης ηλεκτρικής σκούπας

 • Ρομποτικές: Αυτόνομες ηλεκτρικές σκούπες λειτουργούν χωρίς την παρέμβαση ανθρώπου εξοπλισμένες με τους πιο εξελιγμένους αισθητήρες κατά των πτώσεων και μηχανικούς αισθητήρες κατά της σύγκρουσης, αποφεύγουν  με ευκολία τα εμπόδια που υπάρχουν κατά μήκος της διαδρομής καθαρισμού και είναι σε θέση να αναγνωρίζουν τυχόν διαφορές ύψους, αποφεύγοντας έτσι τις πτώσεις.
 • Κυκλωνικές και πολυκυκλωνικες ηλεκτρικές σκούπες : Κυκλωνική τεχνολογία σημαίνει ότι μέσω της περιστροφικής κίνησης του αέρα που δημιουργείται μέσα στον κάδο, τα σωματίδια της σκόνης αποχωρίζονται από τον καθαρό αέρα και συγκεντρώνονται σε αυτόν.
 • Ηλεκτρική σκούπα ξηρής και υγρής αναρρόφησης: ηλεκτρική σκούπα σχεδιασμένη να απομακρύνει όγκο υγρού μεγαλύτερο από 2,5 λίτρα, σε συνδυασμό με τη λειτουργία ηλεκτρικής σκούπας ξηρής αναρρόφησης
 • Ηλεκτρική σκούπα γενικής χρήσης: ηλεκτρική σκούπα εφοδιασμένη με σταθερό ρύγχος ή τουλάχιστον ένα αποσπώμενο ρύγχος προοριζόμενο για τον καθαρισμό τόσο χαλιών όσο και σκληρών δαπέδων ή με τουλάχιστον ένα αποσπώμενο ρύγχος ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό χαλιών και τουλάχιστον ένα αποσπώμενο ρύγχος ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό σκληρών δαπέδων
 • Βιομηχανική ηλεκτρική σκούπα: ηλεκτρική σκούπα σχεδιασμένη να αποτελεί μέρος διαδικασίας παραγωγής, για την απομάκρυνση επικίνδυνων υλικών, χονδρόκοκκης σκόνης σε κτήρια, χυτήρια, στον μεταλλευτικό κλάδο ή στη βιομηχανία τροφίμων, μέρος βιομηχανικού μηχανήματος ή εργαλείου ή/και επαγγελματική ηλεκτρική σκούπα με πλάτος πέλματος που υπερβαίνει τα 0,50 m.

Ενεργειακή κλάση

οι καλυτερες ηλεκτρικες σκουπεςΕίναι μια παράμετρος η οποία καθορίζει την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος της ηλεκτρικής σκούπας. Η ενεργειακή κλάση διακρίνεται σε 7 κατηγορίες που χαρακτηρίζονται με από A έως G. Όσο πιο κοντά στο Α, τόσο χαμηλότερη η ενεργειακή κατανάλωση της σκούπας . Στις σκούπες που έχουμε επιλέξει η ενεργειακή κατανάλωση είναι από 16 KWh εως 28 KWh.

Από το Σεπτέμβριο του 2017, οι καλύτερες ηλεκτρικές σκούπες για να υπακούουν στα πρότυπα της ευρωπαϊκής ένωσης πρέπει  να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις για να  κυκλοφορούν  στην αγορά

 • Πρέπει η ηλεκτρική σκούπα ετήσια κατανάλωση ενέργειας μικρότερη από 43,0 kWh/έτος.
 • Πρέπει η ηλεκτρική σκούπα να ονομαστική ισχύ εισόδου μικρότερη από 900 W αρκετή ισχύ ακόμα και για τις πιο δύσκολες αποστολές σας .
 • Πρέπει να έχει απόδοση απορρόφησης σκόνης σε χαλιά (dpu c ) μεγαλύτερη ή ίση με 0,75. Αυτό το όριο δεν πρέπει να εφαρμόζεται για ηλεκτρικές σκούπες σκληρών δαπέδων.
 • Πρέπει να έχει απόδοση απορρόφησης σκόνης σε σκληρά δάπεδα μεγαλύτερη ή ίση με 0,98. Αυτό το όριο δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε ηλεκτρικές σκούπες για χαλιά.
 • Πρέπει να έχει δυνατότητα επανεκπομπής της σκόνης μικρότερη από 1,00 %.
 • Πρέπει να έχει επίπεδο έντασης ήχου μικρότερο ή ίσο με 80 dB(A).σαν παράδειγμα η συζήτηση σε φυσιολογικά επίπεδα έχει  μια τιμή γύρω  στα 60 dB

H λίστα με τις 15 σκούπες  αφορά σκούπες με κυκλωνικό σύστημα ώστε  να μην χρειάζεσαι ανταλλακτικές σακούλες, αφού η λειτουργία τους δεν βασίζεται σε αυτήν. Το κυκλωνικό σύστημα μπορεί και απορροφάει αποτελεσματικά όλη τη σκόνη και τη βρωμιά που υπάρχει στα δωμάτια ενώ είναι ιδιαίτερα εύκολο στον καθαρισμό, ώστε να την χρησιμοποιήσεις και πάλι άμεσα.

Οι  Καλύτερες Ηλεκτρικές Σκούπες το 2019

 

Picture Name Feature Rating
Picture Name Feature Rating
1. PHILIPS FC 9729/09
Ποιότητα κατασκευής
2. ROWENTA RO7244
ενεργειακής κλάσης A+
/ A / A / A
3. Hoover Xarion
Απορροφητικότητα
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ BOSCH BGS1UPOWER
4. BOSCH BGS1UPOWER
Σύστημα διαχωρισμού σκόνης – υψηλής απόδοσης

οι καλυτερες ηλεκτρικες σκουπες

5. BOSCH BGC4U330
Σύστημα QuattroPower
οι καλυτερες ηλεκτρικες σκουπες
6. AEG LX-7-2 EB-P
Απόδοση καθαρισμού σε σκληρό δάπεδο: A

7. ROWENTA RO6984
X-TREM απόδοση & εργονομία
8. Philips FC9531/09
Σύστημα QuattroPower
9. BOSCH BGS05A222
υψηλής απόδοσης
Φίλτρο PureAir
10. HOOVER BR 30

Ισχύ των 700 W
11. KARCHER VC 3
Ισχύ των 750 W
12. HOOVER LA 11011

Απορροφητικότητα
13. KOENIC KVC 3110
Σχέση ποιότητας τιμής
14. IMETEC ECO EXTREME SILENCE
Ηλεκτρονική ρύθμιση ισχύος
15. HOOVER Lander LA71_LA10011
Κυκλωνικό σύστημα

1. Ηλεκτρική Σκούπα PHILIPS FC 9729/09

 

Η σκούπα Philips PowerPro Expert έχει κατασκευαστεί για κορυφαία αποτελέσματα καθαρισμού με εκπληκτική απορροφητική ισχύ. Η τεχνολογία PowerCyclone 8 και το πέλμα TriActive προσφέρουν κορυφαία αποτελέσματα σε όλα τα δάπεδα

Ενεργειακή απόδοση κλάσης 3AAA
Ειδική σχεδίαση για την επίτευξη της πλήρους απόδοσης με ενεργειακή κλάση A, A για απόδοση καθαρισμού σε σκληρά δάπεδα και Α για επανεκπομπή σκόνης.

Ισχυρή κυκλωνική δράση
Η αποκλειστική τεχνολογία PowerCyclone 8 επιταχύνει γρήγορα τον αέρα στον κυκλωνικό θάλαμο για διαχωρισμό της σκόνης. Η ισχυρή περιστροφική δράση μεγιστοποιεί τη ροή του αέρα και την απόδοση για εντυπωσιακά αποτελέσματα καθαρισμού.

Κορυφαίο σε σκληρά δάπεδα
Η ηλεκτρική σκούπα επιτυγχάνει διαβάθμιση Κλάσης Α για την απόδοση καθαρισμού σε σκληρά δάπεδα. Αυτό σημαίνει ότι αιχμαλωτίζει το 100% της σκόνης στη διαδρομή της.

Πέλμα TriActive
Το πέλμα TriActive εκτελεί 3 ενέργειες καθαρισμού ταυτόχρονα: 1) Ανοίγει απαλά το πέλος του χαλιού με την ειδικά σχεδιασμένη πλάκα του και αφαιρεί σε βάθος τη σκόνη. 2) Απορροφά τα μεγάλα κομμάτια με το μεγαλύτερο άνοιγμα στην εμπρός πλευρά του. 3) Μαζεύει τη σκόνη και τη βρομιά κοντά στα έπιπλα και τους τοίχους, ακολουθώντας το περίγραμμά τους με τα δύο πλευρικά κανάλια αέρα.

Αντιαλλεργικό φίλτρο
Το σύστημα φίλτρου καθαρισμού αέρα διασφαλίζει άψογη εφαρμογή και παγιδεύει το 99,9% της ψιλής σκόνης, συμπεριλαμβανομένων της γύρης, των τριχών κατοικίδιων και των ακάρεων σκόνης, για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες και για όσους θέλουν ένα υψηλότερο επίπεδο υγιεινής.Με γνώμονα το μειωμένο θόρυβο, σε μέγιστο επίπεδο μόλις 76db, αλλά και το αθόρυβο  έχεις εξασφαλισμένο το πιο αθόρυβο καθάρισμα – χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Το δοχείο της σκούπας στα 2 λίτρα θα σου εξασφαλίσει αρκετές ώρες λειτουργίας χωρίς να χρειάζεται να το αδειάζεις συχνά ενώ σημαντικό εξίσου το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί να τοποθετήσεις ανταλλακτικές σακούλες, με αποτέλεσμα να εξοικονομείς ακόμη περισσότερα χρήματα.Ιδιαίτερα μακρύ καλώδιο για εξαιρετικά μεγάλη ακτίνα δράσης που αγγίζει τα 7 μέτρα. επισης η σκουπα εχει και αυτόματο τύλιγμα καλωδίου

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

 

 • Ενεργειακή κλάση: A
 • Κλάση απόδοσης σε χαλιά: C
 • Κλάση απόδοσης σε σκληρό δάπεδο: A
 • Κλάση επανεκπομπής σκόνης: A
 • Ετήσια κατανάλωση ρεύματος: 28 kW/h

2. Ηλεκτρική Σκούπα ROWENTA RO7244 XTREME CYCLONIC

 

Ηλεκτρική σκούπα με κάδο, της σειράς Compact Cycl Car Pro ενεργειακής κλάσης A+ / A / A / A. Διαθέτει κυκλωνική τεχνολογία, κινητήρα ισχύος 550 watt, 2 επίπεδα φιλτραρίσματος, πέλμα απορρόφησης power air, νέο πολυλειτουργικό αξεσουάρ, και ειδικό εξάρτημα για τις τρίχες κατοικίδιων.

Η λειτουργία της σκούπας στηρίζεται στην κυκλωνική τεχνολογία κατά την οποία ο αέρας καθώς εισέρχεται στη σκούπα στροβιλίζεται γρήγορα με αποτέλεσμα η φυγόκεντρος δύναμη να ξεχωρίζει τον αέρα από τη σκόνη, οδηγώντας τη δεύτερη απευθείας μέσα στο δοχείο. Με αυτό τον τρόπο η σκούπα της Rowenta σου εξασφαλίζει καλύτερο καθαρισμό ακόμη και από τα μικροσκοπικά στοιχεία σκόνης.

Η υψηλής απόδοσης κυκλωνική σκούπα της Rowenta παίρνει άριστα σε όλα. Έχει απόδοση Α κλάσης σε σκληρά δάπεδα και χαλιά, Α κλάση στην επανεκπομπή της σκόνης αλλά και Α κλάση στην ενεργειακή της απόδοση. Η κυκλωνική σκούπα X-Treme Power διαθέτει ένα τελευταίας γενιάς, ισχυρό και υψηλής απόδοσης πέλμα που προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στην κατηγορία της, όσο αφορά τα σκληρά δάπεδα. Καθάρισε όλο το σπίτι αποτελεσματικά, γρήγορα και εύκολα.

Το δοχείο της σκούπας στα 3 λίτρα θα σου εξασφαλίσει αρκετές ώρες λειτουργίας χωρίς να χρειάζεται να το αδειάζεις συχνά ενώ σημαντικό εξίσου το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί να τοποθετήσεις ανταλλακτικές σακούλες, με αποτέλεσμα να εξοικονομείς ακόμη περισσότερα χρήματα.Με γνώμονα το μειωμένο θόρυβο, σε μέγιστο επίπεδο μόλις 72db, αλλά και το αθόρυβο ακροφύσιο έχεις εξασφαλισμένο το πιο αθόρυβο καθάρισμα – χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Προϊοντικά χαρακτηριστικά

 • Σκούπα χωρίς σακούλα.
 • 2 επίπεδα φιλτραρίσματος
 • Πέλμα απορρόφησης POWER AIR: νέο πέλμα 2 θέσεων για όλες τις επιφάνειες με απίστευτη ολισθηρότητα
 • Έξτρα αξεσουάρ: ρύγχος για χαραμάδες, ενσωματωμένη βούρτσα για ξεσκόνισμα
 • Το νέο πολυλειτουργικό αξεσουάρ που καθαρίζει εις βάθος δύσκολες για σκούπισμα επιφάνειες:
  – Στο αυτοκίνητο: κάτω και πλάγια από τα καθίσματα, μέσα σε ντουλαπάκια, καντράν, χώρος κοντά και στις ταχύτητες κ.α.
  – Στο σπίτι: πάνω από έπιπλα, πίσω από καλοριφέρ, κάτω από ψυγείο, δύσκολες γωνίες κ.α

Τιμές απόδοσης στην ετικέτα ενέργειας

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης: A+
 • Απόδοση καθαρισμού σε σκληρό δάπεδο: A
 • Απόδοση καθαρισμού σε χαλί: Α
 • Επανεκπομπή σκόνης: A
 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 22 kwh

3. Ηλεκτρική Σκούπα Hoover Xarion XP81_XP15011

 

οι καλυτερες ηλεκτρικες σκουπεςHigh tech  ηλεκτρική σκούπα με μικρές διαστάσεις και μίκρο βάρος με  Τεχνολογία Airvolution: σύστημα Multi Cyclonic. Περιεχει 2 φιλτρα HEPA εισαγωγής και εξαγωγής . Η σκούπα δεν έχει σακούλα  με  χωρητικότητα κάδου 1,5 lt ο οποιος βγαίνει και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Περιέχονται στην συσκευασία 2 παρελκόμενα  ρύγχος και βούρτσα για σκόνη τα οποια αποθηκεύονται και στην σκούπα.Με γνώμονα το μειωμένο θόρυβο, σε μέγιστο επίπεδο μόλις 75db, αλλά και το αθόρυβο ακροφύσιο έχεις εξασφαλισμένο το πιο αθόρυβο καθάρισμα – χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Ιδιαίτερα μακρύ καλώδιο για εξαιρετικά μεγάλη ακτίνα δράσης που αγγίζει τα 5 μέτρα. επισης η σκουπα εχει και αυτόματο τύλιγμα καλωδίου, ένω συνοδέυεται με εγγυήση 2 ετών.

Τιμές απόδοσης στην ετικέτα ενέργειας

 • Ενεργειακή Κλάση A
 • Μέση Κατ. Ενέργειας 27 kWh / έτος
 • Επανεκπομπή Σκόνης A
 • Απόδοση Καθαρισμού σε Χαλί A
 • Απόδοση Καθαρισμού σε Σκληρό Δάπεδο A

ΠΕΛΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ

 • Πέλμα Carpet & Floor: κατάλληλο για όλα τα πατώματα
 • Πέλμα Carpet Optimax Noozle: ειδικό για τον βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό των χαλιών
 • Πέλμα Parquet Extra: διαθέτει απαλό τρίχωμα για μέγιστη φροντίδα ειδικών και ευαίσθητων σκληρών δαπέδων, όπως ξύλινων και laminate

 

4. Ηλεκτρική Σκούπα BOSCH BGS1UPOWER

 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ BOSCH BGS1UPOWER

Καθάρισε αποτελεσματικά και γρήγορα όλο το σπίτι με την κυκλωνικής τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπας . Χάρη στην ενεργειακή κλάση Α και την ισχύ των 750W, εξασφαλίζεις τόσο αποτελεσματικό καθάρισμα αλλά και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Η σκούπα δεν έχει σακούλα  με  χωρητικότητα κάδου 1,4 lt ο οποιος βγαίνει και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Περιέχονται στην συσκευασία εξάρτημα 2 σε 1:ακροφύσιο ταπετσαρίας/κοιλότητας.

Ενώ εντυπωσιάζει το πέλμα για σκληρό δάπεδο που σχεδιάστηκε ειδικά για τον βαθύ καθαρισμό των δαπέδων με αρμούς και διάκενα όπως πλακάκια και πλάκες δαπέδου. Κατάλληλο και για απαλό καθαρισμό ευαίσθητων δαπέδων όπως παρκέ. Ενώ  ο νέος καινοτόμος κινητήρας HiSpin Motor με αεροδυναμικές λεπίδες και τέλεια διαμορφωμένη ροή αέρα για υψηλή απόδοση καθαρισμού και αναρρόφηση σκόνης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Ιδιαίτερα μακρύ καλώδιο για εξαιρετικά μεγάλη ακτίνα δράσης που αγγίζει τα 8 μέτρα. επισης η σκουπα εχει και αυτόματο τύλιγμα καλωδίου.Με γνώμονα το μειωμένο θόρυβο, σε μέγιστο επίπεδο μόλις 79db, αλλά και το αθόρυβο ακροφύσιο έχεις εξασφαλισμένο το πιο αθόρυβο καθάρισμα – χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

 • Ισχυρή, καθαρίζει πολύ καλά και γρήγορα. Χωρίς σακούλα αλλά με κάδο. Δεν υπάρχει επιπρόσθετο κόστος.
 • Σύστημα διαχωρισμού σκόνης  υψηλής απόδοσης
 • Πλενόμενο φίλτρο HEPA υψηλής υγιεινής: κατάλληλο για όσους υποφέρουν από αλλεργίες – δεν υπάρχει επιπρόσθετο κόστος. Φτάνει την κλάση επανεκπομπής σκόνης
 • Μικρό μέγεθος 4.7 kg (χωρίς εξαρτήματα)
 • Εύκολος χειρισμός για αφαίρεση και άδειασμα του δοχείου σκόνης
 • Ηλεκτρονική ρύθμιση της απορροφητικότητας μέσω περιστροφικού διακόπτη
 • Εργονομική χειρολαβή Ergo grip και τηλεσκοπικός σωλήνας
 • Ρυθμιζόμενο πέλμα για χαλιά και πατώματα
 • 2 μεγάλες σταθερές ρόδες / μια μικρή περιστρεφόμενη

Τιμές απόδοσης στην ετικέτα ενέργειας

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης: A
 • Απόδοση καθαρισμού σε σκληρό δάπεδο: A
 • Απόδοση καθαρισμού σε χαλί: A
 • Επανεκπομπή σκόνης: A
 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 28 kwh

5. Ηλεκτρική Σκούπα BOSCH BGC4U330

 

Πανίσχυρη ηλεκτρική σκούπα 700W , καθαρίζει αποτελεσματικά  και γρήγορα.Χωρίς σακούλα αλλά με κάδο μεγάλης χωρητικότητας 1.9L . Η ηλέκτρικη σκουπα περιεχει και το σύστημα QuattroPower: τεχνολογία υψηλής απόδοσης της Bosch για εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Περιέχεται πλενομενο φιλτρο HEPA υψηλής υγιεινής ειδικό για όσους πάσχουν από αλλεργίες . Μηδενικό κόστος αντικατάστασης χάρη στο σύστημα φιλτραρίσματος Ultra HEPA hygienic filter με πλενόμενο φίλτρο εφ’ όρου ζωής της συσκευής για απόλυτη υγιεινή. Ο αέρας που εξάγεται από τη συσκευή είναι καθαρότερος από τον αέρα του δωματίου. Απολύτως κατάλληλο για όσους υποφέρουν από αλλεργίες.Με γνώμονα το μειωμένο θόρυβο, σε μέγιστο επίπεδο μόλις 73db, αλλά και το αθόρυβο ακροφύσιο  έχεις εξασφαλισμένο το πιο αθόρυβο καθάρισμα – χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

οι καλυτερες ηλεκτρικες σκουπες

Τιμές απόδοσης στην ετικέτα ενέργειας

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης: A
 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 28 kwh
 • Επανεκπομπή σκόνης: A
 • Απόδοση καθαρισμού σε χαλί: C
 • Απόδοση καθαρισμού σε σκληρό δάπεδο: B

 ΠΕΛΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ

Πέλμα  SilentClean Premium για σκληρό δάπεδο. Σχεδιάστηκε ειδικά για τον βαθύ καθαρισμό των δαπέδων με αρμούς και διάκενα όπως πλακάκια και πλάκες δαπέδου. Κατάλληλο και για απαλό καθαρισμό ευαίσθητων δαπέδων όπως παρκέ.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ


Περιέχονται 3 σε 1 εξαρτήματα δίνοντας την ευκαιρία για τους πιο απαιτητικούς καθαρισμούς  , ακροφύσιο για ταπετσαρίες και βουρτσάκι για έπιπλα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συνεχής παρακολούθηση της απόδοσης χάρη στο σύστημα SensorControl επισης και συστημα SilenceSound System: με  καινοτόμα μονωτικά υλικά, για βελτιστοποιημένη ροή αέρα και εξαρτήματα μείωσης θορύβου οδηγούν σε μια βελτιστη και  ήσυχη λειτουργία.Ιδιαίτερα μακρύ καλώδιο για εξαιρετικά μεγάλη ακτίνα δράσης που αγγίζει τα 10 μέτρα. επισης η σκουπα εχει και αυτόματο τύλιγμα καλωδίου

6. Ηλεκτρική Σκούπα AEG LX-7-2 EB-P

 

Η LX7-2 της AEG με ισχύ 650W, κάδο χωρητικότητας 1,4lt, βελτιστοποιημένο ως προς το θόρυβο κινητήρα και ακροφύσιο Dust Magnet, θα γίνει ο νέος σου σύμμαχος για τον καθαρισμό στο σπίτι.

Με το σύστημα αδειάσματος Easy Empty, θα κρατήσεις τη σκόνη σου μόνιμα έξω από το σπίτι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφαιρέσεις το δοχείο και να το αδειάσεις με μια απλή κίνηση. Τώρα θα μπορείς να σκουπίσεις άφοβα όποια ώρα σε βολεύει. Με γνώμονα το μειωμένο θόρυβο, σε μέγιστο επίπεδο μόλις 72db, αλλά και το αθόρυβο ακροφύσιο Dust Magnet, έχεις εξασφαλισμένο το πιο αθόρυβο καθάρισμα – χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

οι καλυτερες ηλεκτρικες σκουπεςΤιμές απόδοσης στην ετικέτα ενέργειας

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης: A
 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 26.3 kwh
 • Επανεκπομπή σκόνης: A
 • Απόδοση καθαρισμού σε χαλί: C
 • Απόδοση καθαρισμού σε σκληρό δάπεδο: A

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Με το σύστημα αδειάσματος Easy Empty, θα κρατήσεις τη σκόνη σου μακρια από το σπίτι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφαιρέσεις το δοχείο και να το αδειάσεις με μια απλή κίνηση.Ιδιαίτερα μακρύ καλώδιο και  ακτίνα δράσης τα 9 μέτρα.

 

7. Ηλεκτρική Σκούπα ROWENTA RO6984

 

Ηλεκτρική σκούπα για άριστα αποτελέσματα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Διαθέτει κινητήρα ισχύος 750watt, μεγάλη χωρητικότητα σακούλας 3 λίτρα, τηλεσκοπικό σωλήνα και έξτρα ειδικά αξεσουάρ (μεταξύ αυτών και ειδικό αξεσουάρ για την φυσική τρίχα κατοικίδιων).

Ιδιαίτερα μακρύ καλώδιο για εξαιρετικά μεγάλη ακτίνα δράσης που αγγίζει τα 8.8 μέτρα. επισης η σκουπα εχει και αυτόματο τύλιγμα καλωδίου

 • Σκούπα χωρίς σακούλα! X-TREM απόδοση & εργονομία!
 • 2 επίπεδα φιλτραρίσματος:
  – Πλενόμενο αφρώδες φίλτρο τοποθετημένο πριν το μοτέρ,
  – Kασέτα φίλτρου τοποθετημένη στην έξοδο του αέρα.
 • Εύκολο σύστημα “CLEAN EXPRESS” 4 απλές κινήσεις για να ξεφορτωθείτε τη σκόνη.
 • Πέλμα αναρρόφησης Deep Clean.
 • Εξτρα αξεσουάρ: ρύγχος για χαραμάδες, ειδικό πέλμα για παρκέ, ακροφύσιο για καναπέδες, ενσωματωμένη βούρτσα για ξεσκόνισμα!
 • Ειδικό αξεσουάρ για την φυσική τρίχα κατοικίδιων!
 • Εκπομπή σκόνης A: ο αέρας φιλτράρεται 99,98% και βγαίνει καθαρός!
 • Ενεργειακή κλάση Α: 50% οικονομία ενέργειας σε σχέση με μία σκούπα Rowenta 2100 wattΤιμές απόδοσης στην ετικέτα ενέργειας
 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης: A
 • Απόδοση καθαρισμού σε σκληρό δάπεδο: A
 • Απόδοση καθαρισμού σε χαλί: A
 • Επανεκπομπή σκόνης: A
 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 28 kwh
 • Επίπεδα θορύβου (στάθμη ηχητικής ισχύος): 75 DB(A)

 

8.Ηλεκτρική Σκούπα Philips FC9531/09

 

Καθάρισε αποτελεσματικά και γρήγορα όλο το σπίτι με την κυκλωνικής τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπας της Philips FC9331/09. Χάρη στην ενεργειακή κλάση Α και την ισχύ των 650W, εξασφαλίζεις τόσο αποτελεσματικό καθάρισμα αλλά και μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Διαθέτει πέλμα τεχνολογίας TriActive το οποίο εκτελεί 3 ενέργειας καθαρισμού ταυτόχρονα ενώ χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία PowerCyclone 5, η σκούπα επιταχύνει γρήγορα τον αέρα στον κυκλωνικό θάλαμο για διαχωρισμό της σκόνης. Η σκούπα της Philips εγγυάται 100% απορρόφησης της σκόνης σε σκληρά δάπεδα αλλά και 99,9% καθαρισμού τουΚλάση απόδοσης σε σκληρό δάπεδο: A Κλάση απόδοσης σε χαλιά: A Κλάση επανεκπομπής σκόνης: A Μέγιστη ισχύς: 550 W Τύπος φίλτρου: HEPA Επίπεδα θορύβου (ηχητικής ισχύος): 75 dBαέρα, χάρη στο αντιαλλεργικό φίλτρο.

Σε συνδυασμό με τις ρόδες από καουτσούκ για εύκολη μετακίνηση αλλά και το εύκολο στο άδειασμα δοχείο της σκόνης, η Philips FC9331/09 αποτελεί τον κατάλληλο τρόπο καθαρίσματος για όλο το σπίτι.

9. Ηλεκτρική Σκούπα BOSCH BGS05A222

Ηλεκτρική Σκούπα BOSCH BGS05A222  εχει μικρό μέγεθος 4.44 kg (χωρίς εξαρτήματα) και διαθέτει  υψηλής απόδοσης φίλτρο PureAir για ακόμη πιο καθαρό αέρα και υψηλά επίπεδα υγιεινής. . Είναι αποσπώμενο, ώστε να το αφαιρείς με άνεση και να το πλένεις όταν το κρίνεις απαραίτητο, διασφαλίζοντας ότι η ατμόσφαιρα στο σπίτι σου θα είναι πάντοτε υγιεινή και καθαρή. Η ενεργειακή κλάση της σκούπας είναι Α, γεγονός που την καθιστά ιδανική ακόμα και συχνό καθάρισμα αφού οι πόροι που καταναλώνει είναι ελάχιστοι –με την ισχύ των 700 W να είναι υπεραρκετή για τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού.

Απόδοση

Ισχυρή, καθαρίζει πολύ καλά και γρήγορα. Χωρίς σακούλα αλλά με κάδο. Δεν υπάρχει επιπρόσθετο κόστος.Νέος καινοτόμος κινητήρας HiSpin Motor με αεροδυναμικές λεπίδες και τέλεια διαμορφωμένη ροή αέρα για υψηλή απόδοση καθαρισμού και αναρρόφησης σκόνης με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

‘Aνεση

 • Εύκολος χειρισμός για αφαίρεση και άδειασμα του δοχείου σκόνης
 • Ηλεκτρονική ρύθμιση της απορροφητικότητας μέσω περιστροφικού διακόπτη
 • Εργονομική χειρολαβή Ergo grip
 • Χωρητικότητα κάδου: 1.5 lt

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

 • Τηλεσκοπικός σωλήνας Ρυθμιζόμενο πέλμα για χαλιά και πατώματα
 • Eξάρτημα 2 σε 1: ακροφύσιο ταπετσαρίας/κοιλότητας
 • Βοήθεια στάθμευσης και αποθήκευσηςΑυτόματο τύλιγμα καλωδίου
 • Ακτίνα δράσης: 9 m μεγάλες σταθερές ρόδες / μια μικρή περιστρεφόμενη
 • Φθάνει την κλάση Α στα επίπεδα επανεκπομπής σκόνης.

Τιμές απόδοσης στην ετικέτα ενέργειας

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης: A
 • Απόδοση καθαρισμού σε σκληρό δάπεδο: A
 • Απόδοση καθαρισμού σε χαλί: D
 • Επανεκπομπή σκόνης: A
 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 28 kwh
 • Επίπεδα θορύβου (στάθμη ηχητικής ισχύος): 78 DB(A)

 

10. Ηλεκτρική Σκούπα HOOVER BR 30 PET 011

Η σειρά Breeze της Hoover διαθέτει μοντέλα ικανά να καλύψουν τις ανάγκες ενός ολόκληρου νοικοκυριού, προσφέροντας πεντακάθαρους χώρους, απαλλαγμένους από σκόνη, βρωμιά και λεκέδες. Η Hoover Breeze BR30 PET011 συγκεκριμένα, αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή, ενεργειακής κλάσης Α+, χάρη στην οποία θα είσαι σε θέση να καθαρίζεις το σπίτι σου όσο συχνά επιθυμείς χωρίς να ανησυχείς μην τυχόν και αυτό επιβαρύνει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού.
Με θόρυβο που δεν ξεπερνά τα 78 dB και ισχύ 700 W, είναι η τέλεια σκούπα, τόσο για εκείνον που σκουπίζει όσο και για τους… γύρω του! Με μεγάλο κάδο που αδειάζει εύκολα, έρχεται με ειδικά πέλματα για παρκέ και κατοικίδια και μακρύ καλώδιο 5 μέτρων για ελευθερία κινήσεων.

Η κυκλωνική τεχνολογία της Hoover, χρησιμοποιεί έναν μονό κυκλώνα που διαχωρίζει τη σκόνη από τον αέρα που περνά στη σκούπα, ελαττώνοντας τη συχνότητα καθαρισμού του φίλτρου, για ακόμα ευκολότερη συντήρηση.

Τέλειος καθαρισμός ανεξαρτήτως δαπέδου
Η Hoover Breeze BR30 PET011 είναι σε θέση να καθαρίσει τέλεια τον χώρο σου ανεξαρτήτως δαπέδου. Εκμεταλλεύσου το καλώδιο 5 μέτρων και τους περιστρεφόμενους τροχούς της για άνετο σκούπισμα χωρίς διακοπές. Ο δε μακρύς, πτυσσόμενος σωλήνας της, θα φτάσει ακόμα και στις πλέον δυσπρόσιτες περιοχές. Προσάρτησε τα συνοδευτικά πέλματα και καθάρισε άψογα παρκέ απορροφώντας τρίχες κατοικίδιων.

Με σεβασμό στο περιβάλλον
Η ενεργειακή κλάση της σκούπας είναι Α+, γεγονός που την καθιστά ιδανική ακόμα και συχνό καθάρισμα αφού οι πόροι που καταναλώνει είναι ελάχιστοι –με την ισχύ των 700 W να είναι υπεραρκετή για τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού. Σε ό,τι αφορά τον θόρυβο τώρα, τα 78 dB να είσαι σίγουρος ότι αποτελούν μία απόλυτα ικανοποιητική τιμή, επιτρέποντάς σου να σκουπίσεις τον χώρο σου χωρίς να… πάρεις τα αυτιά των υπολοίπων.

11. Ηλεκτρική Σκούπα KARCHER VC 3

Η VC3 είναι σε θέση να καθαρίσει τέλεια τον χώρο σου ανεξαρτήτως δαπέδου. Εκμεταλλεύσου το καλώδιο 7.5 μέτρων και τους περιστρεφόμενους τροχούς της για άνετο σκούπισμα χωρίς διακοπές. Ο δε μακρύς, πτυσσόμενος σωλήνας της, θα φτάσει ακόμα και στις πλέον δυσπρόσιτες περιοχές. Προσάρτησε τα συνοδευτικά πέλματα και καθάρισε άψογα παρκέ απορροφώντας τρίχες κατοικίδιων.Η ενεργειακή κλάση της σκούπας είναι Α, γεγονός που την καθιστά ιδανική ακόμα και συχνό καθάρισμα αφού οι πόροι που καταναλώνει είναι ελάχιστοι –με την ισχύ των 750 W να είναι υπεραρκετή για τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού. Σε ό,τι αφορά τον θόρυβο τώρα, τα 76 dB να είσαι σίγουρος ότι αποτελούν μία απόλυτα ικανοποιητική τιμή, επιτρέποντάς σου να σκουπίσεις τον χώρο σου χωρίς να… πάρεις τα αυτιά των υπολοίπων.

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

Κατασκευαστής: KARCHER
Ενεργειακή κλάση: A
Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 24.8 kW/h
Κλάση απόδοσης σε χαλιά: D
Κλάση απόδοσης σε σκληρό δάπεδο: A
Κλάση επανεκπομπής σκόνης: A
Επίπεδα θορύβου (ηχητικής ισχύος): 76 dB

12. Ηλεκτρική Σκούπα HOOVER LA 11011

 

Καθάρισε αποτελεσματικά το σπίτι και όλα τα δωμάτια με την σκούπα χωρίς σακούλα της Hoover LA 11011. Με ενεργειακή κλάση Α και μέγιστη ισχύς στα 700W, εξοικονομεί σημαντικά ποσά ενέργειας σε σύγκριση με τις σκούπες παλαιότερης τεχνολογίας ενώ παράλληλα είναι πιο αποδοτική.
Διαθέτει κυκλωνικό σύστημα και δεν θα χρειάζεσαι ανταλλακτικές σακούλες, αφού η λειτουργία της δεν βασίζεται στη σακούλα.
Το κυκλωνικό σύστημα μπορεί και απορροφάει αποτελεσματικά όλη τη σκόνη και τη βρωμιά που υπάρχει στα δωμάτια ενώ είναι ιδιαίτερα εύκολο στον καθαρισμό, ώστε να την χρησιμοποιήσεις και πάλι.Ενσωματώνει εσωτερικό φίλτρο για να έχεις καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο καθώς τη χρησιμοποιείς ενώ χάρη στο μακρύ καλώδιο των 5m, θα έχεις μέγιστο εύρος 7m, για να μην αλλάζεις συχνά πρίζα.
Επίσης περιλαμβάνει εξάρτημα 2 σε 1 με ρύγχος και βούρτσα ξεσκονίσματος ώστε να αφαιρείς εύκολα τη σκόνη ακόμη και από τα πιο δύσκολα σημεία όπως κάτω από τους καναπέδες ή τις γωνίες.
Η κυκλωνική τεχνολογία της Hoover, χρησιμοποιεί έναν μονό κυκλώνα που διαχωρίζει τη σκόνη από τον αέρα που περνά στη σκούπα, ελαττώνοντας τη συχνότητα καθαρισμού του φίλτρου, για ακόμα ευκολότερη συντήρηση. 

13. Ηλεκτρική Σκούπα KOENIC KVC 3110

 

Η KVC 3110  συγκεκριμένα, αποτελεί μία αξιόπιστη επιλογή, ενεργειακής κλάσης Α, χάρη στην οποία θα είσαι σε θέση να καθαρίζεις το σπίτι σου όσο συχνά επιθυμείς χωρίς να ανησυχείς μην τυχόν και αυτό επιβαρύνει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού. Με θόρυβο που δεν ξεπερνά τα 77 dB και ισχύ 800 W, είναι η τέλεια σκούπα, τόσο για εκείνον που σκουπίζει όσο και για τους… γύρω του!Καθαρίστε όλους τους χώρους χωρίς παύσεις και χωρίς να αδειάζετε συχνά τον κάδο. Επιπλέον, αποταμιεύετε χρήματα αφού δεν υπάρχει επιπρόσθετο κόστος για την αγορά αναλώσιμων.

Τύπος φίλτρου: HEPA

Συλλέκτης σκόνης

Τεχνολογία χωρίς σακούλα
Μέγιστος όγκος του δοχείου συγκέντρωσης της σκόνης: 1.5 l

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

 

 • Κλάση απόδοσης σε χαλιά:C
 • Κλάση απόδοσης σε σκληρό δάπεδο:A
 • Κλάση επανεκπομπής σκόνης:A

14. Ηλεκτρική Σκούπα IMETEC ECO EXTREME SILENCE

 

Καθαρίστε όλους τους χώρους χωρίς παύσεις και χωρίς να αδειάζετε συχνά τον κάδο. Επιπλέον, αποταμιεύετε χρήματα αφού δεν υπάρχει επιπρόσθετο κόστος για την αγορά αναλώσιμων (δεν χρειάζονται ανταλλακτικές σακούλες). Ο κάδος αδειάζει εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ διαθέτει ένδειξη πληρότητας κάδου για να σας προειδοποιεί όταν είναι γεμάτος. Με μεταλλικό τηλεσκοπικό σωλήνα για να τον ρυθμίζετε στο ύψος που επιθυμείτε, καλώδιο τροφοδοσίας 5 μ. για μεγάλο εύρος κινήσεων κατά το σκούπισμα και βολική λαβή για εύκολη μεταφορά. Περιλαμβάνονται πέλμα υψηλής απορροφητικότητας, ακροφύσιο για δύσκολα σημεία και γωνίες και εξάρτημα για έπιπλα και ταπετσαρίες.

Κινητήρας υψηλής απόδοσης

 • Τεχνολογία λειτουργίας με κυκλώνα χωρίς σακκούλα
 • Ηλεκτρονική ρύθμιση ισχύος
 • Ρύθμιση ροής αέρα στη λαβή
 • Υποαλλεργικό φίλτρο HEPA

Σύστημα φιλτραρίσματος 4 επιπέδων

 • Ενδειξη γεμάτου δοχείου
 • Δοχείο που μπορεί να πλυθεί και με σύστημα ασφαλείας
 • Χωρητικότητα δοχείου 1,5 L
 • Ρoδάκια από μαλακό καουτσούκ
 • Θέση αποθήκευσης κάθετη και οριζόντια
 • Λαβή μεταφοράς
 • Αυτόματη περιέλιξη καλωδίου

εξόπλισμος

Ακροφύσιο για γωνίες,  ταπετσαρίες, με βούρτσα

Ανάρτηση αξεσουάρ στο σωλήνα

Ετικέτες ενέργειας:

 • Ενεργειακή κλάση: Α
 • Μέση ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 24,3 kWh
 • Κατηγορία εκπομπής σκόνης: D
 • Στάθμη θορύβου: 77 dB
 • Κλάση απόδοσης καθαρισμού χαλιών: Ε
 • Κλάση απόδοσης καθαρισμού για σκληρά δάπεδα: D

15. Ηλεκτρική Σκούπα HOOVER Lander LA71_LA10011

 

Καθάρισε αποτελεσματικά το σπίτι και όλα τα δωμάτια με την σκούπα χωρίς σακούλα της Hoover Lander LA71. Με ενεργειακή κλάση Α και μέγιστη ισχύς στα 700W, εξοικονομεί σημαντικά ποσά ενέργειας σε σύγκριση με τις σκούπες παλαιότερης τεχνολογίας ενώ παράλληλα είναι πιο αποδοτική.
Διαθέτει κυκλωνικό σύστημα και δεν θα χρειάζεσαι ανταλλακτικές σακούλες, αφού η λειτουργία της δεν βασίζεται στη σακούλα. Το κυκλωνικό σύστημα μπορεί και απορροφάει αποτελεσματικά όλη τη σκόνη και τη βρωμιά που υπάρχει στα δωμάτια ενώ είναι ιδιαίτερα εύκολο στον καθαρισμό, ώστε να την χρησιμοποιήσεις και πάλι.Ενσωματώνει εσωτερικό φίλτρο Micro Filter για να έχεις καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο καθώς τη χρησιμοποιείς ενώ χάρη στο μακρύ καλώδιο των 5m, θα έχεις μέγιστο εύρος 7.5m, για να μην αλλάζεις συχνά πρίζα.
Επίσης περιλαμβάνει εξάρτημα 2 σε 1 με ρύγχος και βούρτσα ώστε να αφαιρείς εύκολα τη σκόνη ακόμη και από τα πιο δύσκολα σημεία όπως κάτω από τους καναπέδες ή τις γωνίες.

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

 • Ενεργειακή κλάση: A
 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 28 kWh
 • Κλάση απόδοσης σε χαλιά: D
 • Κλάση απόδοσης σε σκληρό δάπεδο: A
 • Κλάση επανεκπομπής σκόνης: C
 • Επίπεδα θορύβου (ηχητικής ισχύος): 78 dB

Related posts

Leave a Comment