TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟYΧΩΝ ΤΟ 2019

Η επιλογή ενός πλυντηρίου ρούχων είναι μια απαιτητική διαδικασία, αφου  το πλυντήριο δουλεύει  και επιφορτίζεται περισσότερο από οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή στα σύγχρονα νοικοκυριά άρα η επιλογή ενός νέου πρέπει να βασίζεται στην οικονομία στο ρεύμα, στην ελάχιστη μηχανική καταπόνηση, αλλά και στα χαμηλοτερα  επίπεδα θορύβου. Μετά από εκτενή ερευνά αγοράς επιλέξαμε τα καλυτέρα πλυντήρια  με βάση τα χαρακτηριστικά τους και την απόδοση τους.

Οι κύριοι τύποι πλυντηρίου

Από τις πιο σημαντικές παραμέτρους στην επιλογή ενός πλυντηρίου ρούχων είναι η επιλογή του κατάλληλου τύπου πλυντηρίου.

Τύποι πλυντηρίων ρούχων

Υπάρχουν δυο τύποι πλυντηρίων ρούχων οι οποίοι  είναι οι ακόλουθοι:

Άνω φόρτωσης

Πρόκειται για εκείνα τα πλυντήρια ρούχων που έχουν την πόρτα του κάδου τους στο πάνω μέρος της συσκευής. Τα πλυντήρια αυτά έχουν το σημαντικό πλεονέκτημα ότι είναι μικρότερης διάστασης και ταιριάζουν καλύτερα σε μικρότερους χώρους και είναι πιο φτηνά

Πρόσθιας φόρτωσης

Τα πλυντήρια πρόσθιας φόρτωσης είναι ουσιαστικά τα συμβατικά πλυντήρια που έχουμε οι περισσότεροι στα σπίτια μας.Τα πλυντήρια αυτά είναι οι καλές και ποιοτικές συσκευές, ειναι πιο οικονομικα στην πλυση .

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΤΟ 2019

Ενεργειακή κλάση Α+++

 

ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ένα πλυντήριο ρούχων ενεργειακής κλάσης Α+++ καταναλώνει λιγότερες από  153 kWh ενέργειας ετησίως.

Τεχνολογία NFC :

H τεχνολογία NFC (Near Field Communications) αφορά την ασύρματη μετάδοση δεδομένων σε απόσταση μικρότερη από τα 10 εκατοστά.
Επιτρέπει την γρήγορη ανάγνωση και εγγραφή δεδομένων, επίσης, μπορεί να ενεργοποιήσει εύκολα υπηρεσίες. Εκτός από το τσιπ NFC σε κινητά τηλέφωνα, επισης υπαρχουν σε ηλεκτρικες συσκευες οπως τα πλυντηρια .

SmartDiagnosis:

Το Smart Diagnosis εντοπίζει γρήγορα τυχόν μικροπροβλήματα πριν γίνουν μεγάλα και αναγκαστείτε να καταφύγετε στο τεχνικό .

Στιβαρή κατασκευή, λιγότεροι κραδασμοί

Μεγαλύτερη σταθερότητα και μειώση τους κραδασμούς ενώ η ενισχυμένη μόνωση των πλύντηριων  περιορίζει το θόρυβο.

Τεχνολογια 6 Motion Direct Drive:

Ο κάδος πραγματοποιεί 6 διαφορετικές κινήσεις ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξεις. Σε συνδυασμό με την ελεγχόμενη ταχύτητα των στροφών και την ικανότητά του να περιστρέφεται και αριστερόστροφα αλλά και δεξιόστροφα, η απόδοση του πλυντηρίου είναι απόλυτα βελτιωμένη, κι έτσι σου δίνει τέλειο αποτέλεσμα, κάθε φορά. Με την τεχνολογία αυτή πλένει καλύτερα φροντίζοντας απαλά τα ρούχα, ελέγχοντας τη δύναμη και τις κινήσεις για κάθε τύπο υφάσματος.(Διαβάστε επίσης το άρθρο μας για τις  καλύτερες τηλεοράσεις το 2019)

Παύση πλύσης & προσθήκη ρούχων :

Αν παραλείψεις να βάλεις κάποια άπλυτα ρούχα κατά τη διάρκεια της πλύσης, απλά πάτησε το κουμπί «Παύση» και μπορείς να προσθέσεις όποιο ρούχο θέλεις στο πλυντήριο– η πόρτα μπορεί να ανοίξει αμέσως μετά από περίπου 3 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της πλύσης.

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟYΧΩΝ ΤΟ 2019 
BOSCH WAY28892GR
SAMSUNG WW90M644OPW/LV
LG FH495BDN2
SAMSUNG WW90K5410UW
BOSCH WAT24469GR
CANDY CSS 14102D3-S

Πλυντήριο Εμπρόσθιας Φόρτωσης BOSCH WAY28892GR

 

Αν αναζητάς επαγγελματικού επιπέδου πλύσεις, με εγγυημένη απομάκρυνση λεκέδων και χαμηλά επίπεδα θορύβου με μειωμένη κατανάλωση και πλήθος επιλογών, τότε το πλυντήριο Bosch WAY288H9GR είναι αυτό που ψάχνεις. Με κάδο 9 kg ώστε να καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και των πολυμελών οικογενειών και να καθαρίζεις τα ρούχα σου σε όσο το δυνατόν λιγότερες πλύσεις, έρχεται με σύστημα i-Dos για αυτόματη δοσολογία υγρών απορρυπαντικών για τέλεια αποτελέσματα. Το σύστημα Home Connect θα κάνει με τον τρόπο του ευκολότερη την καθημερινότητά σου.

Η τεχνολογία AntiStain απομακρύνει αποτελεσματικά τους 16 πιο κοινούς τύπους λεκέδων , Το πλυντήριο ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία, την κίνηση του τυμπάνου και το χρόνο μουλιάσματος ανάλογα με τους αντίστοιχους λεκέδες πριν ξεκινήσει το επιλεγμένο πρόγραμμα.

Στα παραπάνω πρόσθεσε τα χαμηλά επίπεδα θορύβου (47/71 dB) κατά το πλύσιμο και το στύψιμο με χρήση επιπλέον ηχομονωτικών υλικών για πιο αθόρυβη πλύση και τέχνολογια ισορροπημένης κατανομής φορτίου. Διάθετει  ευανάγνωστη οθόνη με ενδείξεις πορείας του προγράμματος , θερμοκρασίας, στροφών στυψίματος, υπόλοιπου χρόνου λειτουργίας και προτεινόμενου φορτίου , ενδείξεις βάρους ρούχων στην οθόνη καθώς και της συνιστώμενης δόσης απορρυπαντικού ενω ξεχωρίζει η μετόπη με κείμενο στα Ελληνικά για να μπορείτε έυκολα να χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο όλα τα μέλη της οίκογένειας .

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

Κλάση στυψίματος:B
Κλάση απόδοσης πλύσης:A

Επιλογές πλύσης:

 • EcoSilence Drive: ενεργειακά αποδοτικός κινητήρας

Προγράμματα:

 • Προγράμματα: Βαμβακερά, Συνθετικά, Μεταξωτά, Μάλλινα, Ανάμεικτα, ’ντληση, Καθαρισμός Κάδου, Αντιαλλεργικό, Γρήγορο 30 / 15 λεπτά, Αυτόματο απαλό, Αυτόματο Εντατικό, Πουπουλένια, Σκουρόχρωμα/Jeans, Πουκάμισα, Αθλητικά/Μικροΐνες, Κουρτίνες, Πετσέτες, Ξέβγαλμα, Στύψιμο, ’ντληση
 • Αυτόματα προγράμματα: ελεγχόμενα από αισθητήρες που αναγνωρίζουν βάρος
 • Πρόγραμμα καθαρισμού κάδου με υπενθύμιση
 • VarioPerfect – επιλογή SpeedPerfect για μείωση χρόνου ή EcoPerfect για εξοικονόμηση ενέργειας

Ενδείξεις και χειρισμός συσκευής:

 • Ενδείξεις κατανάλωσης νερού και ενέργειας  και υπερβολικής δόσης απορρυπαντικού
 • Ένδειξη συνιστώμενου φορτίου σε κάθε πρόγραμμα
 • LED εσωτερικός φωτισμός κάδου / Φωτιζόμενος επιλογέας προγραμμάτων
 • Πολυφωνικές ηχητικές ειδοποιήσεις

 Τεχνολογία:

 • Τεχνολογία EcoSilence Drive και ActiveWater Plus
 • Τεχνολογία3D-WaterFlow – τρισδιάστατος ψεκασμός νερού
 • Κάδος VarioDrum
 • AntiVibration Design για μείωση κραδασμών και θορύβου

Αισθητήρες:

 • ΑquaSensor – αισθητήρας ρυπαρότητας των ρούχων
 • Αισθητήρας ροής / Αναγνώριση αφρού
 • Αυτοκαθαριζόμενη θήκη απορρυπαντικού

Πλυντήριο Εμπρόσθιας Φόρτωσης  SAMSUNG WW90M644OPW/LV

Το τελευταίας τεχνολογίας πλυντήριο εμπρόσθιας φόρτωσης Samsung WW90M6440PW/LV θα πλύνει όχι μόνο αποτελεσματικά τα ρούχα σου αλλά και στο μισό χρόνο. Με χωρητικότητα πλύσης 9kg και ταχύτητα στυψίματος 1400 στροφών, το πλυντήριο της Samsung κάνει το πλύσιμο μία ευχάριστη και εύκολη διαδικασία.

Χάρη στην τεχνολογία QuickDrive μπορεί και μειώνει το χρόνο πλύσης έως και 50% ενώ ταυτόχρονα μπορεί και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 20%. Κι αν ξεχάσεις ρούχα, ακόμη κι όταν ξεκινήσει ο κύκλος πλύσης, μην ανησυχείς μπορείς να τα προσθέσεις μέσα από την πόρτα AddWash.

Άσε το πλυντήριο να σε συμβουλέψει για τον κατάλληλο κύκλο πλύσης, ανάλογα το φορτίο χάρη στην εφαρμογή Laundry Recipe και παρακολούθησε τη λειτουργία SuperSpeed να πλένει τα ρούχα σου σε μόλις 39 λεπτά. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Eco Bubble και τις ισχυρές φυσαλίδες που επιτρέπουν στο απορρυπαντικό να εισχωρήσει στα υφάσματά σου, τα ρούχα όχι μόνο πλένονται αποτελεσματικά αλλά προστατεύονται.

Δώσε τέλος στους επίμονους λεκέδες χάρη στη λειτουργία Bubble Soak η οποία μουλιάζει πλήρως τα ρούχα με ενεργές φυσαλίδες. Και επειδή θέλεις το πλυντήριο να είναι πεντακάθαρο, η τεχνολογία Eco Drum Clean+ καθαρίζει το πλυντήριο και εξαλείφει το 99,9% των βακτηρίων, ακόμη και από το λάστιχο στεγανοποίησης της πόρτας , ενω έντυπωση κανουν τα χαμηλά επίπεδα θορύβου (49/73 dB) κατά το πλύσιμο και το στύψιμο με χρήση επιπλέον ηχομονωτικών υλικών για πιο αθόρυβη πλύση και τέχνολογια ισορροπημένης κατανομής φορτίου.

Η 10ετής εγγύηση του κινητήρα Digital Inverter σε απαλλάσσει από τα περιττά άγχη ενώ με την αντίσταση Ceramic Heater+, το πλυντήριο μειώνει το σχηματισμό αλάτων και εξασφαλίζει απόδοση που διαρκεί.

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

 • Κλάση στυψίματος:B
 • Κλάση απόδοσης πλύσης:A

Ειδικά χαρακτηριστικά:

 • Νέα σχεδίαση κάδου Swirl+ Drum για μείωση χρόνου στυψίματος
 • Q-Rator νέα εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης
 • Ενσωματωμένο Wi-Fi, Super Speed πλύση 5kg ρούχων σε 39 λεπτά

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

 • ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ (Wi-Fi )
 • Ενεργειακή κλάση Α+++
 • Ταχύτητα στυψίματός  1400 στροφές/λεπτό

Πλυντήριο Εμπρόσθιας Φόρτωσης LG FH495BDN2

 

Πλυντήριο ρούχων  LG FH495BDN2  εμπρόσθιας φόρτωσης, χωρητικότητας 12kg κιλών ενεργειακής κλάσης A+++-50% και μέγιστη τάχυτητα στύψιματος  1400 στροφών και επίπεδο θορύβου  55dB (πλύση) –  70dB (στύψιμο).

Η τεχνολογία TurboWash ενσωματώνει το χαρακτηριστικό jet spray και σε βοηθά να μειώσεις το χρόνο πλύσης και να εξοικονομήσεις ενέργεια προσφέροντάς σου εκπληκτικά αποτελέσματα καθαριότητας. Ρίχνοντας νερό κατευθείαν πάνω στα υφάσματα για 120 δευτερόλεπτα, το jet spray ενισχύει την απόδοση της πλύσης και του ξέβγαλματος που προσφέρει η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive και βοηθάει την τεχνολογία TurboWash να επισπεύσει έναν ολόκληρο κύκλο πλύσης.

Επιλογές πλύσης:

Η τεχνολογία TurboWash όχι μόνο επιτρέπει στο κανονικό πρόγραμμα να ολοκληρωθεί σε 59 λεπτά, αλλά επίσης εξοικονομεί ενέργεια και διατηρεί την απόδοση της πλύσης, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας έως 15% και την κατανάλωση νερού έως 40%. Πιο γρήγορα, πιο καθαρά και με χαμηλότερους λογαριασμούς για την κατανάλωση ενέργειας

To μοτέρ LG Inverter Direct Drive συνδέεται απευθείας στον κάδο χωρίς ιμάντα ή τροχαλία. Τα λιγότερα μηχανικά μέρη εξασφαλίζουν μικρότερη διάχυση ενέργειας για καλύτερη απόδοση στο πλύσιμο, χαμηλότερο θόρυβο και κραδασμούς, μεγαλύτερη διάρκεια και εξοικονόμηση ενέργειας.

Προγράμματα:

Λευκά είδη/ Υγιεινή, Βαμβακερά, Ογκώδη Βαμβακερά, Μεικτά, Σκούρα πλύση, Εύκολο Σιδέρωμα, Αθόρυβη πλύση, Αθλητικά Ρούχα, Eυαίσθητα, Δύσκολοι Λεκέδες, Γρήγορο 14’, Πάπλωμα

Τεχνολογία:

 • Τεχνολογία 6 Motion-αναλαμβάνει να κινήσει το τον κάδο πλύσης σε πολλαπλές κατευθύνσεις, προσδίδοντας στα υφάσματα την κατάλληλη φροντίδα ενώ καθαρίζει τέλεια τα ρούχα.
 • Smart Diagnosis / NFC Αναβάθμιση Κύκλου
 •  TurboWash (49min)

Πλυντήριο Εμπρόσθιας Φόρτωσης SAMSUNG WW90K5410UW

 

Πλυντήριο ρούχων SAMSUNG WW90K5410UW εμπρόσθιας φόρτωσης χωρητικότητας 9 κιλών, ενεργειακής κλάσης A+++-40% και μέγιστη τάχυτητα στύψιματος 1400 στροφών.

Αφαίρεσε τους επίμονους λεκέδες ακόμη και από δύσκολα υφάσματα με το πρόγραμμα Bubble Soak. Προσθέτει ένα επιπλέον στάδιο πλύσης των 30 λεπτών, το οποίο μουλιάζει τα ρούχα μέσα σε αφρό, όπου επιτρέπει στο απορρυπαντικό να εισχωρήσει στις ίνες τους ακόμη γρηγορότερα. Βαμβακερά, συνθετικά, τζιν αλλά και βρεφικά.

Ενδείξεις και χειρισμός συσκευής:

 • Απομνημόνευση τελευταίου προγράμματος πλύσης
 • Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά
 • Καθυστέρηση λήξης

Προγράμματα:

Βαμβακερά, e-Βαμβακερά, Συνθετικά, Ευαίσθητα, Καθημερινής πλύσης, Πλύση για μωρουδιακά, Πλύση για αδιάβροχα, Μάλλινα, Κλινοσκεπάσματα, Σκούρα, Οικολογική πλύση, Οικολογικός καθαρισμός κάδου Eco Drum Clean, Πρόπλυση, έντονη, Ξέβγαλμα + Στύψιμο, Στύψιμο.

Τεχνολογίες:

 • Τεχνολογία AddWash που σας επιτρέπει να προσθέτετε τα ξεχασμένα ρούχα μετά την έναρξη του κύκλου πλύσης, απλά και γρήγορα. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε ρούχα που έχουν πλυθεί στο χέρι, για ξέβγαλμα ή στύψιμο
 • Eco Bubble Technology διαλύει το απορρυπαντικό με αέρα και νερό πριν την έναρξη του κύκλου πλύσης, παράγοντας φυσαλίδες καθαρισμού οι οποίες διεισδύουν στις ίνες των ρούχων πιο γρήγορα.
 • Smart Check σύστημα αυτόματης παρακολούθησης προβλημάτων ελέγχει και κάνει διάγνωση των προβλημάτων, ενώ προτείνει λύσεις για την αντιμετώπιση σφαλμάτων χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για Smartphone.
 • Κάδος Diamond Drum προσφέρει πανίσχυρη απόδοση πλύσης χωρίς να καταστρέφει τα ρούχα. Ο κάδος αυτός διαθέτει ειδικά κοιλώματα σε σχήμα διαμαντιού και περιστρέφει απαλά τα ρούχα, ενώ οι μικρότερες οπές αποστράγγισης νερού αποτρέπουν το τσαλάκωμα και τη φθορά τους.

Ενδείξεις και χειρισμός συσκευής:

 • Προστασία από υπερθέρμανση & ξαφνική διαφορά στην τάση του ρεύματος.
 • LED Display.

Πλυντήριο Ρούχων BOSCH WAT24469GR

Αν αναζητάς επαγγελματικού επιπέδου πλύσεις, με εγγυημένη απομάκρυνση λεκέδων, χαμηλά επίπεδα θορύβου, χαμηλή κατανάλωση και πλήθος επιλογών, τότε το πλήρως αυτόματο πλυντήριο Bosch WAΤ 24469GR είναι αυτό που ψάχνεις. Με κάδο 9 kg ώστε να καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και των πολυμελών οικογενειών και να καθαρίζεις τα ρούχα σου σε όσο το δυνατόν λιγότερες πλύσεις. Στα παραπάνω πρόσθεσε τα χαμηλά επίπεδα θορύβου (47/71 dB) κατά το πλύσιμο και το στύψιμο και το ComfortControl Plus με ενδείξεις κατανάλωσης για άνετο έλεγχο και έχεις το πλυντήριο που ταιριάζει σε κάθε νοικοκυριό.

Τεχνολογία ActiveWater™Plus  για ακριβής αναγνώριση βάρους & είδους ρούχων, και αισθητήρας ροής, για ακριβή έλεγχο της κατανάλωσης νερού.

Διάθετει  ευανάγνωστη οθόνη με ενδείξεις πορείας του προγράμματος , θερμοκρασίας, στροφών στυψίματος, υπόλοιπου χρόνου λειτουργίας και προτεινόμενου φορτίου , ενω ξεχωρίζει η μετόπη με κείμενο στα Ελληνικά για να μπορείτε έυκολα να χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο.

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

 • Κλάση στυψίματος: B
 • Κλάση απόδοσης πλύσης: A

Επιλογές πλύσης

VarioPerfect – επιλογή SpeedPerfect για μείωση χρόνου ή EcoPerfect για εξοικονόμηση ενέργειας

Συμπλήρωση ρούχων – μπορείτε να προσθέτετε ρούχα κατά τη διάρκεια της πλύσης

Πλήκτρα αφής TouchControl για ρύθμιση θερμοκρασίας, στροφών στυψίματος, speedPerfect/ecoPerfect

Ενδείξεις και χειρισμός συσκευής

 •  Ένδειξη κατανάλωσης ενέργειας και υπερβολικής δόσης απορρυπαντικού
 •  Ηχητικό σήμα λήξης προγράμματος

Τεχνολογία

 • 3D-WaterFlow – τρισδιάστατος ψεκασμός νερού, για γρήγορη διαβροχή και προστασία των ρούχων
 • Κάδος VarioDrum™, με απαλή πλευρά για τα ευαίσθητα και εντατική για τα ανθεκτικά
 • AntiVibration Design για μείωση κραδασμών και θορύβου
 • Αυτοκαθαριζόμενη θήκη απορρυπαντικού
 • Εξάρτημα για υγρά απορρυπαντικά στη θήκη

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

 •  Αθόρυβο και ανθεκτικό μοτέρ inverter με εγγύηση 10 ετών
 •  Έλεγχος μη ισορροπημένης κατανομής φορτίου και αναγνώριση αφρού

Πλυντήριο Ρούχων CANDY CSS 14102D3-S

 

Το πλυντήριο εμπρόσθιας φόρτωσης της Candy, CSS 14102D3-S είναι το πλυντήριο που θα καλύψει στο έπακρο τις ανάγκες της μέσης οικογένειας, συνδυάζοντας την καθαριότητα των ρούχων με την προσιτή λειτουργία.

Με χωρητικότητα βαμβακερών 10 kg, θα σε καταπλήξει με την ενεργειακή του συμπεριφορά –καθώς επίσης και την ενεργειακή κλάση Α+++ του. Θα σου δώσει τη δυνατότητα να προγραμματίσεις την έναρξη της επόμενης πλύσης σου έως και κατά 24 ώρες, τη στιγμή που η ταχύτητα στυψίματός του φτάνει τις 1400 στροφές/λεπτό και θα σου χαρίσει ρούχα στεγνά, γεμάτα φρεσκάδα.

Διάθετει  ευανάγνωστη οθόνη με ενδείξεις πορείας του προγράμματος , θερμοκρασίας, στροφών στυψίματος, υπόλοιπου χρόνου λειτουργίας και προτεινόμενου φορτίου.

NFC (Τεχνολογία  Smart Touch – NFC )

Η Candy παρουσιάζει την τεχνολογία Smart Touch η οποία θα κάνει τη διαχείριση του πλυντηρίου σου παιχνίδι. Χάρη στην υποστήριξη NFC, θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις πρόγραμμα πλύσης από το smartphone σου. Όρισε ώρα εκκίνησης και δες με ακρίβεια πότε τα ρούχα σου θα είναι έτοιμα. Σύγκρινε τα διαθέσιμα στατιστικά και μείωσε την κατανάλωση νερού και ρεύματος ακόμα περισσότερο!

H χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας 

Η κλάση ενεργειακής απόδοσης Α+++ το καθιστά μία εξαιρετικά προσιτή επιλογή που θα σου επιτρέψει να βάλεις τις πλύσεις που επιθυμείς χωρίς να ανησυχείς για τους λογαριασμούς του νερού και του ρεύματος.

Ενδείξεις και χειρισμός συσκευής

 •  Ένδειξη κατανάλωσης ενέργειας και υπερβολικής δόσης απορρυπαντικού
 •  Προστασία από υπερχείλιση
 •  Ανίχνευση αφρού
 •  Αυτόματο ζύγισμα
 •  Ηχητικό σήμα λήξης προγράμματος

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

 • ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ (Τεχνολογία  Smart Touch – NFC )
 • Ενεργειακή κλάση Α+++
 • Ταχύτητα στυψίματός  1400 στροφές/λεπτό

Related posts

Leave a Comment