TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟYΧΩΝ ΤΟ 2019

Η επιλογή ενός πλυντηρίου ρούχων είναι μια απαιτητική διαδικασία, αφου  το πλυντήριο δουλεύει  και επιφορτίζεται περισσότερο από οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή στα σύγχρονα νοικοκυριά άρα η επιλογή ενός νέου πρέπει να βασίζεται στην οικονομία στο ρεύμα, στην ελάχιστη μηχανική καταπόνηση, αλλά και στα χαμηλοτερα  επίπεδα θορύβου. Μετά από εκτενή ερευνά αγοράς επιλέξαμε τα καλυτέρα πλυντήρια  με βάση τα χαρακτηριστικά τους και την απόδοση τους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΤΟ 2019

1. Ενεργειακή κλάση Α+++:

ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ένα πλυντήριο ρούχων ενεργειακής κλάσης Α+++ καταναλώνει λιγότερες από  153 kWh ενέργειας ετησίως.

2. Τεχνολογία NFC :

H τεχνολογία NFC (Near Field Communications) αφορά την ασύρματη μετάδοση δεδομένων σε απόσταση μικρότερη από τα 10 εκατοστά.
Επιτρέπει την γρήγορη ανάγνωση και εγγραφή δεδομένων, επίσης, μπορεί να ενεργοποιήσει εύκολα υπηρεσίες. Εκτός από το τσιπ NFC σε κινητά τηλέφωνα, επισης υπαρχουν σε ηλεκτρικες συσκευες οπως τα πλυντηρια .

3. SmartDiagnosis:

Το Smart Diagnosis εντοπίζει γρήγορα τυχόν μικροπροβλήματα πριν γίνουν μεγάλα και αναγκαστείτε να καταφύγετε στο τεχνικό .

4. Στιβαρή κατασκευή, λιγότεροι κραδασμοί:

Μεγαλύτερη σταθερότητα και μειώση τους κραδασμούς ενώ η ενισχυμένη μόνωση των πλύντηριων  περιορίζει το θόρυβο.

5. Τεχνολογια 6 Motion Direct Drive:

Ο κάδος πραγματοποιεί 6 διαφορετικές κινήσεις ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξεις. Σε συνδυασμό με την ελεγχόμενη ταχύτητα των στροφών και την ικανότητά του να περιστρέφεται και αριστερόστροφα αλλά και δεξιόστροφα, η απόδοση του πλυντηρίου είναι απόλυτα βελτιωμένη, κι έτσι σου δίνει τέλειο αποτέλεσμα, κάθε φορά. Με την τεχνολογία αυτή πλένει καλύτερα φροντίζοντας απαλά τα ρούχα, ελέγχοντας τη δύναμη και τις κινήσεις για κάθε τύπο υφάσματος.(Διαβάστε επίσης το άρθρο μας για τις  καλύτερες τηλεοράσεις το 2019)

6. Παύση πλύσης & προσθήκη ρούχων :

Αν παραλείψεις να βάλεις κάποια άπλυτα ρούχα κατά τη διάρκεια της πλύσης, απλά πάτησε το κουμπί «Παύση» και μπορείς να προσθέσεις όποιο ρούχο θέλεις στο πλυντήριο– η πόρτα μπορεί να ανοίξει αμέσως μετά από περίπου 3 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της πλύσης.

7. Προγράμματα για όλες τις ανάγκες:

Υποστηρίζονται πολλά προγράμματα, ανάμεσα στα οποία εντοπίζεται πρόγραμμα Βαμβακερά και Βαμβακερά +, για Μεικτά ρούχα, για Εύκολο Σιδέρωμα ή για Κλινοσκεπάσματα, για Φροντίδα Αλλεργιών και για Βρεφική Φροντίδα.

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟYΧΩΝ ΤΟ 2019 
BOSCH WAY28892GR
SAMSUNG WW90M644OPW/LV
LG FH495BDN2
LG F4J9JS2T
SAMSUNG WW90K5410UW
LG F4J5QN7S

1. Πλυντήριο Εμπρόσθιας Φόρτωσης BOSCH WAY28892GR Α+++

 

Αν αναζητάς επαγγελματικού επιπέδου πλύσεις, με εγγυημένη απομάκρυνση λεκέδων και χαμηλά επίπεδα θορύβου με μειωμένη κατανάλωση και πλήθος επιλογών, τότε το πλυντήριο Bosch WAY288H9GR είναι αυτό που ψάχνεις. Με κάδο 9 kg ώστε να καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και των πολυμελών οικογενειών και να καθαρίζεις τα ρούχα σου σε όσο το δυνατόν λιγότερες πλύσεις, έρχεται με σύστημα i-Dos για αυτόματη δοσολογία υγρών απορρυπαντικών για τέλεια αποτελέσματα. Το σύστημα Home Connect θα κάνει με τον τρόπο του ευκολότερη την καθημερινότητά σου.

Η τεχνολογία AntiStain απομακρύνει αποτελεσματικά τους 16 πιο κοινούς τύπους λεκέδων , Το πλυντήριο ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία, την κίνηση του τυμπάνου και το χρόνο μουλιάσματος ανάλογα με τους αντίστοιχους λεκέδες πριν ξεκινήσει το επιλεγμένο πρόγραμμα.

Στα παραπάνω πρόσθεσε τα χαμηλά επίπεδα θορύβου (47/71 dB) κατά το πλύσιμο και το στύψιμο με χρήση επιπλέον ηχομονωτικών υλικών για πιο αθόρυβη πλύση και τέχνολογια ισορροπημένης κατανομής φορτίου. Διάθετει  ευανάγνωστη οθόνη με ενδείξεις πορείας του προγράμματος , θερμοκρασίας, στροφών στυψίματος, υπόλοιπου χρόνου λειτουργίας και προτεινόμενου φορτίου , ενδείξεις βάρους ρούχων στην οθόνη καθώς και της συνιστώμενης δόσης απορρυπαντικού ενω ξεχωρίζει η μετόπη με κείμενο στα Ελληνικά για να μπορείτε έυκολα να χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο όλα τα μέλη της οίκογένειας .

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

Κλάση στυψίματος:B
Κλάση απόδοσης πλύσης:A

Επιλογές πλύσης:

 • EcoSilence Drive: ενεργειακά αποδοτικός κινητήρας

Προγράμματα:

 • Προγράμματα: Βαμβακερά, Συνθετικά, Μεταξωτά, Μάλλινα, Ανάμεικτα, Άντληση, Καθαρισμός Κάδου, Αντιαλλεργικό, Γρήγορο 30 / 15 λεπτά, Αυτόματο απαλό, Αυτόματο Εντατικό, Πουπουλένια, Σκουρόχρωμα/Jeans, Πουκάμισα, Αθλητικά/Μικροΐνες, Κουρτίνες, Πετσέτες, Ξέβγαλμα, Στύψιμο, ’ντληση
 • Αυτόματα προγράμματα: ελεγχόμενα από αισθητήρες που αναγνωρίζουν βάρος
 • Πρόγραμμα καθαρισμού κάδου με υπενθύμιση
 • VarioPerfect – επιλογή SpeedPerfect για μείωση χρόνου ή EcoPerfect για εξοικονόμηση ενέργειας

Ενδείξεις και χειρισμός συσκευής:

 • Ενδείξεις κατανάλωσης νερού και ενέργειας  και υπερβολικής δόσης απορρυπαντικού
 • Ένδειξη συνιστώμενου φορτίου σε κάθε πρόγραμμα
 • LED εσωτερικός φωτισμός κάδου / Φωτιζόμενος επιλογέας προγραμμάτων
 • Πολυφωνικές ηχητικές ειδοποιήσεις

 Τεχνολογία:

 • Τεχνολογία EcoSilence Drive και ActiveWater Plus
 • Τεχνολογία3D-WaterFlow – τρισδιάστατος ψεκασμός νερού
 • Κάδος VarioDrum
 • AntiVibration Design για μείωση κραδασμών και θορύβου

Αισθητήρες:

 • ΑquaSensor – αισθητήρας ρυπαρότητας των ρούχων
 • Αισθητήρας ροής / Αναγνώριση αφρού
 • Αυτοκαθαριζόμενη θήκη απορρυπαντικού

2. Πλυντήριο Εμπρόσθιας Φόρτωσης  SAMSUNG WW90M644OPW/LV Α+++

Το τελευταίας τεχνολογίας πλυντήριο εμπρόσθιας φόρτωσης Samsung WW90M6440PW/LV θα πλύνει όχι μόνο αποτελεσματικά τα ρούχα σου αλλά και στο μισό χρόνο. Με χωρητικότητα πλύσης 9kg και ταχύτητα στυψίματος 1400 στροφών, το πλυντήριο της Samsung κάνει το πλύσιμο μία ευχάριστη και εύκολη διαδικασία.

Χάρη στην τεχνολογία QuickDrive μπορεί και μειώνει το χρόνο πλύσης έως και 50% ενώ ταυτόχρονα μπορεί και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 20%. Κι αν ξεχάσεις ρούχα, ακόμη κι όταν ξεκινήσει ο κύκλος πλύσης, μην ανησυχείς μπορείς να τα προσθέσεις μέσα από την πόρτα AddWash.

Άσε το πλυντήριο να σε συμβουλέψει για τον κατάλληλο κύκλο πλύσης, ανάλογα το φορτίο χάρη στην εφαρμογή Laundry Recipe και παρακολούθησε τη λειτουργία SuperSpeed να πλένει τα ρούχα σου σε μόλις 39 λεπτά. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Eco Bubble και τις ισχυρές φυσαλίδες που επιτρέπουν στο απορρυπαντικό να εισχωρήσει στα υφάσματά σου, τα ρούχα όχι μόνο πλένονται αποτελεσματικά αλλά προστατεύονται.

Δώσε τέλος στους επίμονους λεκέδες χάρη στη λειτουργία Bubble Soak η οποία μουλιάζει πλήρως τα ρούχα με ενεργές φυσαλίδες. Και επειδή θέλεις το πλυντήριο να είναι πεντακάθαρο, η τεχνολογία Eco Drum Clean+ καθαρίζει το πλυντήριο και εξαλείφει το 99,9% των βακτηρίων, ακόμη και από το λάστιχο στεγανοποίησης της πόρτας , ενω έντυπωση κανουν τα χαμηλά επίπεδα θορύβου (49/73 dB) κατά το πλύσιμο και το στύψιμο με χρήση επιπλέον ηχομονωτικών υλικών για πιο αθόρυβη πλύση και τέχνολογια ισορροπημένης κατανομής φορτίου.

Η κλάση ενεργειακής απόδοσης Α+++ το καθιστά μία εξαιρετικά προσιτή επιλογή που θα σου επιτρέψει να βάλεις τις πλύσεις που επιθυμείς χωρίς να ανησυχείς για τους λογαριασμούς του νερού και του ρεύματος.

Η 10ετής εγγύηση του κινητήρα Digital Inverter σε απαλλάσσει από τα περιττά άγχη ενώ με την αντίσταση Ceramic Heater+, το πλυντήριο μειώνει το σχηματισμό αλάτων και εξασφαλίζει απόδοση που διαρκεί.

Δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας

 • Κλάση στυψίματος:B
 • Κλάση απόδοσης πλύσης:A

Ειδικά χαρακτηριστικά:

 • Νέα σχεδίαση κάδου Swirl+ Drum για μείωση χρόνου στυψίματος
 • Q-Rator νέα εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης
 •  Super Speed πλύση 5kg ρούχων σε 39 λεπτά

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

 • ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ (Wi-Fi )
 • Ενεργειακή κλάση Α+++
 • 10ετής εγγύηση του κινητήρα Digital Inverter

3. Πλυντήριο Εμπρόσθιας Φόρτωσης LG FH495BDN2 Α+++

 

Πλυντήριο ρούχων  LG FH495BDN2  εμπρόσθιας φόρτωσης, χωρητικότητας 12kg κιλών ενεργειακής κλάσης A+++-50% και μέγιστη τάχυτητα στύψιματος  1400 στροφών και επίπεδο θορύβου  55dB (πλύση) –  70dB (στύψιμο).

Η τεχνολογία TurboWash ενσωματώνει το χαρακτηριστικό jet spray και σε βοηθά να μειώσεις το χρόνο πλύσης και να εξοικονομήσεις ενέργεια προσφέροντάς σου εκπληκτικά αποτελέσματα καθαριότητας. Ρίχνοντας νερό κατευθείαν πάνω στα υφάσματα για 120 δευτερόλεπτα, το jet spray ενισχύει την απόδοση της πλύσης και του ξέβγαλματος που προσφέρει η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive και βοηθάει την τεχνολογία TurboWash να επισπεύσει έναν ολόκληρο κύκλο πλύσης.

Επιλογές πλύσης:

Η τεχνολογία TurboWash όχι μόνο επιτρέπει στο κανονικό πρόγραμμα να ολοκληρωθεί σε 59 λεπτά, αλλά επίσης εξοικονομεί ενέργεια και διατηρεί την απόδοση της πλύσης, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας έως 15% και την κατανάλωση νερού έως 40%. Πιο γρήγορα, πιο καθαρά και με χαμηλότερους λογαριασμούς για την κατανάλωση ενέργειας

Η κλάση ενεργειακής απόδοσης Α+++ το καθιστά μία εξαιρετικά προσιτή επιλογή που θα σου επιτρέψει να βάλεις τις πλύσεις που επιθυμείς χωρίς να ανησυχείς για τους λογαριασμούς του νερού και του ρεύματος.

To μοτέρ LG Inverter Direct Drive συνδέεται απευθείας στον κάδο χωρίς ιμάντα ή τροχαλία. Τα λιγότερα μηχανικά μέρη εξασφαλίζουν μικρότερη διάχυση ενέργειας για καλύτερη απόδοση στο πλύσιμο, χαμηλότερο θόρυβο και κραδασμούς, μεγαλύτερη διάρκεια και εξοικονόμηση ενέργειας.

Προγράμματα:

Λευκά είδη/ Υγιεινή, Βαμβακερά, Ογκώδη Βαμβακερά, Μεικτά, Σκούρα πλύση, Εύκολο Σιδέρωμα, Αθόρυβη πλύση, Αθλητικά Ρούχα, Eυαίσθητα, Δύσκολοι Λεκέδες, Γρήγορο 14’, Πάπλωμα

Τεχνολογία:

 • Τεχνολογία 6 Motion-αναλαμβάνει να κινήσει το τον κάδο πλύσης σε πολλαπλές κατευθύνσεις, προσδίδοντας στα υφάσματα την κατάλληλη φροντίδα ενώ καθαρίζει τέλεια τα ρούχα.
 • Smart Diagnosis / NFC Αναβάθμιση Κύκλου
 •  TurboWash (49min)

4. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ LG F4J9JS2T  Α+++

 

Πλυντήριο ρούχων LG F4J9JS2T, χωρητικότητας 10 κιλών ατμού και ενεργειακής κλάσης Α+++.

Λιγότεροι Κραδασμοί και Λιγότερος Θόρυβος

To Inverter Direct Drive μοτέρ που διαθέτει το πλυντήριο, προσφέρει κορυφαία αξιοπιστία και είναι αθόρυβο. Είναι ένας από τους καλύτερους μηχανισμούς πλυντηρίων στην αγορά, και συνοδεύεται από 10-ετή εγγύηση για το μοτέρ και τα εξαρτήματα του.

Μειώστε τις αλλεργιογόνες ουσίες με TrueSteam

Το πρόγραμμα “Φροντίδα για τις Αλλεργίες” χρησιμοποιεί νερό και θερμότητα για να δημιουργήσει έναν ισχυρό απολυμαντικό ατμό που αποστειρώνει τα ρούχα απαλά. Αυτό μειώνει κατά 99,9% τις αλλεργιογόνες ουσίες, όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα.

Φρεσκάρισμα με Ατμό – Steam Softener

Μειώνει τις ζάρες και τις οσμές και φρεσκάρει τα ρούχα σας μέσα σε 20 λεπτά. Μαλακώνει τα ρούχα αναζωογονώντας κάθε ίνα χρησιμοποιώντας 100% ατμό, χωρίς χημικά.

Γρήγορες & καθαρές πλύσεις χάρη στο Turbowash

Η λειτουργία TurboWash Jet Spray μειώνει σημαντικά τους χρόνους πλύσης και ταυτόχρονα εξοικονομεί ενέργεια ενώ καθαρίζει τα ρούχα καλύτερα. Με τη λειτουργία Jet Spray, το νερό ψεκάζεται στα υφάσματα για περίπου 120 δευτερόλεπτα, κάνοντας τους κύκλους πλύσης και ξεβγάλματος 6 Motion Direct Drive ακόμα πιο αποδοτικούς από ποτέ άλλοτε.

Προσθέστε τα ρούχα που ξεχάσατε κατά την πλύση

Πατώντας “Προσθήκη ρούχων” κατά τη διάρκεια της πλύσης μπορείτε να προσθέσετε όποια ρούχα ξεχάσατε, από μικρές κάλτσες μέχρι μεγάλα μπουφάν. Βαμβακερά, Μεικτά, Εύκολη Φροντίδα, Γρήγορο 14′: όποιο πρόγραμμα κι αν έχετε επιλέξει, η πόρτα μπορεί να ανοίξει* σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της πλύσης.

Τεχνολογία 6 Motion DD για ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ

Αφού επιλέξετε πρόγραμμα πλύσης, η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive αναλαμβάνει να κινήσει τον κάδο πλύσης σε πολλαπλές κατευθύνσεις, προσδίδοντας στα υφάσματα την κατάλληλη φροντίδα ενώ καθαρίζει τέλεια τα ρούχα.

Έξυπνη Ευκολία με τεχνολογία SmartThinQ

Από τον απομακρυσμένο χειρισμό πλύσης έως τη λήψη πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης, το πλυντήριό σας μόλις έγινε λίγο πιο έξυπνο. Μπορείτε να “επικοινωνήστε” εύκολα με τη συσκευή και να έχετε πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες με σύνδεση Wi-Fi.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ 

 • ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ (Wi-Fi )
 • Ενεργειακή κλάση Α+++
 • Φρεσκάρισμα με Ατμό
 • Steam Softener/TrueSteam
 • Χρώμα: Inox
 • 10ετής εγγύηση του κινητήρα Digital Inverter

5. Πλυντήριο Εμπρόσθιας Φόρτωσης SAMSUNG WW90K5410UW Α+++

 

Πλυντήριο ρούχων SAMSUNG WW90K5410UW εμπρόσθιας φόρτωσης με χωρητικότητα 9 κιλών  και με μέγιστη τάχυτητα στύψιματος 1400 στροφών. Αφαίρεσε τους επίμονους λεκέδες ακόμη και από δύσκολα υφάσματα με το πρόγραμμα Bubble Soak, το οποιο προσθέτει ένα επιπλέον στάδιο πλύσης των 30 λεπτών –  το οποίο μουλιάζει τα ρούχα μέσα σε αφρό και το όποιο επιτρέπει στο απορρυπαντικό να εισχωρήσει στις ίνες τους ακόμη γρηγορότερα. Βαμβακερά, συνθετικά, τζιν αλλά και βρεφικά. Η κλάση ενεργειακής απόδοσης Α+++ το καθιστά μία εξαιρετικά προσιτή επιλογή που θα σου επιτρέψει να βάλεις τις πλύσεις που επιθυμείς χωρίς να ανησυχείς για τους λογαριασμούς του νερού και του ρεύματος.

Ενδείξεις και χειρισμός συσκευής:

 • Απομνημόνευση τελευταίου προγράμματος πλύσης
 • Κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά
 • Καθυστέρηση λήξης

Προγράμματα:

Βαμβακερά, e-Βαμβακερά, Συνθετικά, Ευαίσθητα, Καθημερινής πλύσης, Πλύση για μωρουδιακά, Πλύση για αδιάβροχα, Μάλλινα, Κλινοσκεπάσματα, Σκούρα, Οικολογική πλύση, Οικολογικός καθαρισμός κάδου Eco Drum Clean, Πρόπλυση, έντονη, Ξέβγαλμα + Στύψιμο, Στύψιμο.

Τεχνολογίες:

 • Τεχνολογία AddWash που σας επιτρέπει να προσθέτετε τα ξεχασμένα ρούχα μετά την έναρξη του κύκλου πλύσης, απλά και γρήγορα. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε ρούχα που έχουν πλυθεί στο χέρι, για ξέβγαλμα ή στύψιμο
 • Eco Bubble Technology διαλύει το απορρυπαντικό με αέρα και νερό πριν την έναρξη του κύκλου πλύσης, παράγοντας φυσαλίδες καθαρισμού οι οποίες διεισδύουν στις ίνες των ρούχων πιο γρήγορα.
 • Smart Check σύστημα αυτόματης παρακολούθησης προβλημάτων ελέγχει και κάνει διάγνωση των προβλημάτων, ενώ προτείνει λύσεις για την αντιμετώπιση σφαλμάτων χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για Smartphone.
 • Κάδος Diamond Drum προσφέρει πανίσχυρη απόδοση πλύσης χωρίς να καταστρέφει τα ρούχα. Ο κάδος αυτός διαθέτει ειδικά κοιλώματα σε σχήμα διαμαντιού και περιστρέφει απαλά τα ρούχα, ενώ οι μικρότερες οπές αποστράγγισης νερού αποτρέπουν το τσαλάκωμα και τη φθορά τους.

6.  ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ LG F4J5QN7S  Α+++ -30%

 

Πλυντήριο ρούχων LG F4J5QN7S, χωρητικότητας 7 κιλών και ενεργειακής κλάσης Α+++ -30%. Εξοπλισμένο με εξελιγμένης σχεδίασης τύμπανο χωρητικότητας 7 κιλών που μπορεί να περιστραφεί με 1400 στροφές το λεπτό για εξαιρετικά αποτελέσματα στη φάση του στυψίματος, το πλυντήριο της LG προσφέρει υψηλή απόδοση στην πλύση οποιοδήποτε από τα 14 πρόγραμμα και να επιλέξεις αλλά και αθόρυβη λειτουργία.

Όμως δεν είναι μόνο το παραπάνω το μοναδικό του πλεονέκτημα, αφού επιπλέον ενσωματώνει τον προηγμένης τεχνολογίας κινητήρα Inverter Direct Drive της LG μαζί με το 6 Motion σύστημα κίνησης στο τύμπανο αλλά και την τεχνολογία Smart Diagnosis. Επιπλέον, στο τύμπανο του μπορείς να τοποθετήσεις έως και 7 κιλά ρούχων με  ρυθμιστής στροφών (ανά λεπτό): 1400/1200/1000/800/400 / Χωρίς περιστροφή , για τέλεια αποτελέσματα.

Λιγότεροι Κραδασμοί και Λιγότερος Θόρυβος

To Inverter Direct Drive μοτέρ που διαθέτει το πλυντήριο, προσφέρει κορυφαία αξιοπιστία και είναι αθόρυβο. Είναι ένας από τους καλύτερους μηχανισμούς πλυντηρίων στην αγορά, και συνοδεύεται από 10-ετή εγγύηση για το μοτέρ και τα εξαρτήματα του.

Τεχνολογία 6 Motion για ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ υφασμάτων- Αφού επιλέξετε πρόγραμμα πλύσης, η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive αναλαμβάνει να κινήσει το τον κάδο πλύσης σε πολλαπλές κατευθύνσεις, προσδίδοντας στα υφάσματα την κατάλληλη φροντίδα ενώ καθαρίζει τέλεια τα ρούχα.

Τεχνολογία NFC Από τη λήψη πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης έως τη διάγνωση και την επίλυση προβλημάτων, το πλυντήριό σας μόλις έγινε εξυπνότερο. Μπορείτε να “επικοινωνήσετε” εύκολα με τη συσκευή και να έχετε πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες με τη λειτουργία NFC Tag On.

Ενδείξεις και χειρισμός συσκευής

 •  Ένδειξη κατανάλωσης ενέργειας και υπερβολικής δόσης απορρυπαντικού
 • Ένδειξη χρόνου που υπολείπεται
 •  Προστασία από υπερχείλιση
 •  Ανίχνευση αφρού / Αυτόματο ζύγισμα
 •  Ηχητικό σήμα λήξης προγράμματος

Διάθετει  ευανάγνωστη οθόνη με ενδείξεις πορείας του προγράμματος , θερμοκρασίας, στροφών στυψίματος, υπόλοιπου χρόνου λειτουργίας και προτεινόμενου φορτίου.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

 • BEST VALUE FOR MONEY
 • SMART DIAGNOSIS
 • Τεχνολογία 6 Motion.
 • Κατανάλωση Ενέργειας (kWh) / έτος: 121.
 • Κατανάλωση νερού πλύσης (λίτρα) ανά έτος: 9200.
 • Απόδοση στυψίματος: Α.
 • Επίπεδο θορύβου πλύσης /στυψίματος (db): 55 dBA / 75 dBA.
 • NFC
 • Χρώμα: Inox

 

Related posts

Leave a Comment