5 συμβουλές για να πετύχετε την καλύτερη τιμή σε ένα κινητό τηλέφωνο

ρυθμός ανανέωσης

Ακολουθήστε τις πέντε κορυφαίες συμβουλές μας για να βρείτε την καλύτερη δυνατή προσφορά σε ενα κινητό τηλέφωνο.

 

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή τιμή για την επόμενη συσκευή σας.

 

Αν και τα μοντέλα ναυαρχίδες κοστίζουν πλέον συχνά πανω απο  1.000 ευρω ή και περισσότερο, είναι ακόμα δυνατό να βρείτε μια καλή τιμή ή προσφορά για να επιλέξετε  για το επόμενο κινητό σας τηλέφωνο.

Τα τηλέφωνα έχουν γίνει σημαντικές επενδύσεις γιατι αποτελούν μέρος της καθημερινότητας μας. Σίγουρα, υπάρχουν κάποιες σταθερές επιλογές φιλικές προς την τσέπη σας εκεί έξω, αλλά συνυπολογίστε τους φόρους και τα αξεσουάρ. Τα καλά νέα είναι ότι είναι ακόμα δυνατό να κάνετε μια καλή συμφωνία για ένα νέο τηλέφωνο.

1. Ο συγχρονισμός είναι το κλειδί

 

Οι τιμές των τηλεφώνων παρουσιάζουν μεγάλες διακυμάνσεις ανάλογα με την εποχή του έτους, τον κύκλο ζωής του προϊόντος και τις προγραμματισμένες προσφορές. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να ψωνίσετε και να παρακολουθήσετε τις τιμές, και ίσως μπορέσετε να αποκτήσετε μια συσκευή-ναυαρχίδα σε μια καλη τιμή.

Μόλις βρείτε το κατάλληλο τηλέφωνο στη σωστή τιμή, θα πρέπει να δράσετε γρήγορα, ειδικά αν η προσφορά γίνεται μέσω ενός παρόχου. Οι προωθητικές ενέργειες και οι εκπτώσεις μπορεί να λήξουν γρήγορα και αν χάσετε μία, πιθανότατα θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον μερικές εβδομάδες μέχρι να βρείτε παρόμοια προσφορά. Έχετε επίσης κατά νου ότι οι περισσότερες προσφορές φορέων εκμετάλλευσης τείνουν να ξεκινούν συνηθως στις αρχές της εβδομάδας.

@TOPREVIEWS.GR
@TOPREVIEWS.GR

2. Κάντε μερικές αγορές διακοπών για τον εαυτό σας

 

Η αγορά ενός τηλεφώνου κατά τη διάρκεια των διακοπών μπορεί να αποφέρει μεγάλα κέρδη για το πορτοφόλι σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένετε μέχρι τη black friday . Οι περισσότεροι κατασκευαστές και πάροχοι προσφέρουν κάποιου είδους προωθητική ενέργεια για σχεδόν κάθε  γιορτή.

Η αγορά από έναν πάροχο μπορεί να έχει τα πλεονεκτήματά της.Είναι σημαντικό να διαβάζετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε προωθητικής ενέργειας για να βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για μια δέσμευση με την οποία νιώθετε άνετα και δεν κρύβει μίκρα γράμματα και περίεργους όρους.

3. Αγοράστε online ενα κινητό τηλέφωνο.

 

Παρόλο που τα περισσότερα καταστήματα έχουν τις ίδιες τιμές με αυτές που θα βρείτε στο διαδίκτυο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε την καλύτερη προσφορά. Οι ιστότοποι των παρόχων, και των κατασκευαστών, έχουν συχνά προσφορές για μειωμένα τέλη ενεργοποίησης και προωθητικές ενεργιες που δεν θα βρείτε στα καταστήματα. Αυτές οι προσφορές γενικά εξοικονομούν κέρδη της τάξης των 50 έως 100 ευρώ και σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

4. Αποκτήστε τη ναυαρχίδα του περασμένου έτους

 

Σίγουρα, μπορείτε να ξοδέψετε μερικές εκατοντάδες δολάρια για ένα ολοκαίνουργιο smartphone μεσαίας κατηγορίας, αλλά μπορεί επίσης να είστε σε θέση να αποκτήσετε ένα από τα περσινά μοντέλα-ναυαρχίδες, το οποίο πιθανότατα  να προσφέρει καλύτερες προδιαγραφές και επιδόσεις, στο ιδιο ευρος τιμής. Όταν κυκλοφορούν νέα τηλέφωνα, τα παλαιότερα μοντέλα έχουν συνήθως έκπτωση και οι πάροχοι προσφέρουν συχνά τις ίδιες ή παρόμοιες προσφορές σε αυτά τα τηλέφωνα με τις νέες εκδόσεις.

5. Τα ανακατασκευασμένα τηλέφωνα μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολλά χρήματα

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των μεταχειρισμένων και των επισκευασμένων τηλεφώνων. Τα μεταχειρισμένα τηλέφωνα πωλούνται συνήθως ως έχουν. Τα  επισκευασμένα τηλέφωνα, από την άλλη πλευρά, συνήθως φαίνονται ολοκαίνουργια, έχουν ελεγμένη μπαταρία και συνοδεύονται από κάποια μορφή εγγύησης 12-24 μήνες. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα τετοιο τηλέφωνο φροντίστε να ειναι από αξιόπιστες πηγές  ώστε να είστε σίγουροι ότι το τηλέφωνο είναι όντως ανακατασκευασμένο.

6. Ανταλλάξτε το παλιό σας κινητό τηλέφωνο

Αναζητήστε εγγυημένες προσφορές ανταλλαγής από τους παρόχους ή τους κατασκευαστές και συγκρίνετε τις με τις τιμές .

Για περισσότερα, δείτε τα κάλυτερα  desktop  και  gaming laptop . Ενώ είστε σε αυτήν την αναζήτηση , ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα αξεσουάρ για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας,  συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών, των πληκτρολογίων και των mouse 

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!