ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

Εάν ψάχνεις  τα καλυτέρα κινητά τηλεφωνά μέχρι 50 Ευρώ,  χωρίς να κάνεις υποχωρήσεις στα τεχνολογικά  χαρακτηριστικά, τότε έχεις έρθεις στο σωστό μέρος. Έχουμε κάνει ερευνά και προτείνουμε τα καλυτέρα κινητά  με κριτήριo το χρηματικό όριο αλλα βέβαια και την ποιότητα που μπορεί να αποκτήσεις σε αυτό ,φυσικά  για όσους μπορούν να διαθέσουν ένα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για να αποκτήσουν μια συσκευή με πιο ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να διαβάσουν το άρθρο μας για τα κινητά τηλεφωνά μέχρι 250 Ευρώ.

Μια ισχυρή μπαταρία ,  θεωρείται πλέον επιβεβλημένη για τους χρηστές που εκμεταλλεύονται όλες τις δυνατότητες των κινητών τους. Αρκετές φορές όταν η μπαταρία κοντεύει να εξαντληθεί είναι επιβεβλημένη η ανάγκη για να έχετε μαζί σας ένα power bank ώστε να μην μείνετε αποκομμένοι από τους φίλους σας , και να  συνεχίσετε να επικοινωνείτε.Βρείτε την κατάλληλη μεμβράνη προστασίας για το κινητό σας στο ebnb και προστατεύεστε το από πτώσεις και ατυχήματα που μπορούν να συμβούν στην καθημερινή σας περιπέτεια.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

 

NOKIA 216
ALCATEL 2008G
 ZTE BLADE L110
NOKIA 150
NOKIA 3310
 
Βαθμολογία
4.7/5
4.8/5
5/5
4.6/5
4.6/5
Διπλή SIM:
Ναι
 Όχι
Ναι
Ναι
Ναι
Ανάλυση κάμερας:
0.3 MP
 2 MP
5MP
0.3 MP
2 MP
Οθόνη:
2.4 inch TFT
 2.4 inch TFT
 4 inch TFT
2.4 inch TFT
 2.4 inch
 Χωρητικότητα μπαταρίας:
 1020 mAh
 1400 mAh
1400 mAh
800 mAh
1200 mAh

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

ΚΙΝΗΤO ΤΗΛΕΦΩΝO ZTE BLADE L110

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩΛιτό, ελαφρύ, γρήγορο και συνάμα οικονομικό το κινήτο ZTE BLADE L110 , είναι το πρώτο στην επίλογη μας. Έτοιμο να ανταπεξέλθει σε όλες τις καθημερινές σου ανάγκες, όπως πλοήγηση στο Internet,  εφαρμογές δικτύωσης .Εξοπλισμένο με οθόνη 4.0’’ . Σημαντικό προτέρημα του αποτελεί η μπαταρία του.

Χάρη στην κάμερα των 5 MP, δεν χρειάζεται να χάσεις ούτε μία στιγμή. Το τηλέφωνο ενσωματώνει ταυτόχρονα ένα επεξεργαστή quad core 1.3 Ghz , ώστε όλες οι εφαρμογές και οι λειτουργίες, να λειτουργούν χωρίς καθυστερήσεις.

Διαθέτει ακόμη λειτουργία Dual SIM για να έχεις δυνατότητα να πραγματοποιήσεις κλήσεις από δύο διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς. Με αυτό τον τρόπο θα είσαι σε θέση να συνδυάσεις τις προσωπικές με τις επαγγελματικές σου επαφές. Ταυτόχρονα, ανεξάρτητα αν χρησιμοποιείς μία ή δύο κάρτες SIM, θα μπορείς να αυξήσεις τον αποθηκευτικό χώρο του, με την αποκλειστική θύρα για microSD .

Όλα τα παραπάνω γίνονται πραγματικότητα μέσα από το γρήγορο λειτουργικό σύστημα MIUI το οποίο βασίζεται στο Android 5.1 .

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

  • BEST VALUE FOR MONEY
  • Android 5.1
  • Oθόνη 4.0’’

ΚΙΝΗΤO ΤΗΛΕΦΩΝO NOKIA 3310 

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩΑναβίωσε την εμπειρία της επικοινωνίας του παρελθόντος, με το νέο τηλέφωνο Nokia 3310. Με σχεδίαση που θυμίζει τον μικρό αδερφό του αυθεντικού θρυλικού τηλεφώνου της Nokia, το νέο 3310 είναι έτοιμο να κυριαρχήσει εκ νέου στις απαιτητικές ανάγκες της καθημερινής σου επικοινωνίας. Το νέο Nokia 3310 σου λύνει και πάλι το πρόβλημα της αυτονομίας. Με 22 ώρες συνεχόμενης ομιλίας και standby έως και 1 μήνα, θα ξεχάσεις να το φορτίζεις. Με παρόμοια σχεδίαση με το αυθεντικό 3310, θα αναπολήσεις από την αρχή, τις εποχές όπου ένα τηλέφωνο της Nokia, κυριαρχούσε στην επικοινωνία σου. Η νέα φρέσκια πινελιά σχεδίασης και το εντελώς νέο περιβάλλον χρήστη θα δώσουν τη ζωντάνια που έως τώρα έλειπε από την επικοινωνία σου.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

  • Μπάταρια
  • Εύκολο στη χρήση, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

 

ΚΙΝΗΤO ΤΗΛΕΦΩΝO ALCATEL 2008G

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩΤο ALCATEL 2008G είναι ενα απλό στη χρήση και στις λειτουργίες τηλέφωνο το οποιο διαθέτει μεγάλα ευανάγνωστα πλήκτρα που το καθιστούν ιδανικό για άτομα με προβλήματα όρασης ή μεγαλύτερης ηλικίας.Το τηλέφωνο ενσωματώνει ταυτόχρονα ένα επεξεργαστή Quad Core – MediaTek MT 6260 1.30 GHz , ώστε όλες οι εφαρμογές και οι λειτουργίες, να λειτουργούν χωρίς καθυστερήσεις. Με το άνετο πληκτρολόγιο μπορείτε να στείλετε μηνύματα και να πραγματοποιήσετε κλήσεις με ιδιαίτερη ευκολία, με το ραδιόφωνο να ακούτε τους αγαπημένους σας σταθμούς και με την κάμερα να αποθηκεύσετε σε μια μνήμη microsd τις στιγμές σας.Ιδανική πρόταση  για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, εύκολο μενού στην χρήση με ευκρινέστερη οθόνη και πληκτρολόγιο, η μπαταρία διαρκεί για μέρες ενώ η βάση φόρτισης είναι πολύ χρήσιμη γιατί το έχεις κάπου τοποθετημένο και δεν το ψάχνεις μέσα στο σπίτι . έαν ενδιαφερεσε μονο κλήσεις και sms είναι η καλύτερη  επιλογή.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

  •  Επεξεργαστής: Quad Core – MediaTek MT 6260 1.30 GHz

ΚΙΝΗΤO ΤΗΛΕΦΩΝO NOKIA 216

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩΤο Nokia 216 είναι ενα απλό στη χρήση τηλέφωνο. Διαθέτει ένα άνετο πληκτρολόγιο για να μπορείτε να στείλετε μηνύματα και να πραγματοποιήσετε κλήσεις με ιδιαίτερη ευκολία ιδιαίτερα όσοι είναι μεγαλύτερη σε ηλικία . Η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας θα σας κάνει να ξεχάσετε την φόρτιση. Η πίσω κάμερες σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε τις αναμνήσεις σας. Η Dual Sim συσκευή σας δίνει την δυνατότητα να έχετε 2 τηλεφωνικούς αριθμούς. Επιπλέον οι δύο κάρτες SIM είναι ιδανικές στις περιπτώσεις που θέλετε να διαχωρίσετε την εργασία από τη διασκέδαση.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

  • Ποιότητα κατασκευής
  • GPS

ΚΙΝΗΤO ΤΗΛΕΦΩΝO NOKIA 150

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩΤο Nokia 150 είναι ενα απλό στη χρήση και στις λειτουργίες τηλέφωνο. Διαθέτει ένα άνετο πληκτρολόγιο για να μπορείτε να στείλετε μηνύματα και να πραγματοποιήσετε κλήσεις με ιδιαίτερη ευκολία. Η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας θα σας κάνει να ξεχάσετε την φόρτιση. Η πίσω κάμερες σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε τις αναμνήσεις σας. Η Dual Sim συσκευή σας δίνει την δυνατότητα να έχετε 2 τηλεφωνικούς αριθμούς. Επιπλέον οι δύο κάρτες SIM είναι ιδανικές στις περιπτώσεις που θέλετε να διαχωρίσετε την εργασία από τη διασκέδαση, καθώς και όταν θέλετε να διαχειριστείτε τις κλήσεις σας με τον πλέον οικονομικό τρόπο.

‘Eνα πολύ κάλο και εύκολο στην χρηση του κινητο τηλεφωνο  με μπάταρια που κρατάει 4-5 μερες  δύνατος και κάθαρος ήχος στο ακουστικό, οτι καλυτερο γία αυτα τα χρήματα  ένα απλό και αξιόπιστο κίνητο.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

  • Ποιότητα κατασκευής.

ΚΙΝΗΤO ΤΗΛΕΦΩΝO NOKIA 130 

Εμφάνιση που αντέχει.
Το Nokia 130 διαθέτει πανέμορφη σχεδίαση με πολυανθρακικό, χρωματιστό περίβλημα που είναι ανθεκτικό στο χάραγμα. Με άλλα λόγια, είναι σχεδιασμένο βασισμένο στις ανάγκες της καθημερινότητας. Τα πλήκτρα αντίστοιχου χρώματος στη γυαλιστερή μπροστινή πλευρά και το μαύρο ματ φινίρισμα στο πίσω κάλυμμα ολοκληρώνουν τέλεια αυτή τη μοντέρνα σχεδίαση.

Ώρα για φωτογραφίες.
Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να αποτελέσει πολύτιμη ανάμνηση – απαθανατίστε την με μια φωτογραφία ή βίντεο με την ενσωματωμένη κάμερα στο πίσω μέρος. Με συνδεσιμότητα Bluetooth για κοινή χρήση αρχείων μεταξύ των συσκευών, μπορείτε να μοιραστείτε τις πολύτιμες στιγμές σας.

Ψυχαγωγήστε το παιδί μέσα σας.
Το Nokia 130 έχει προεγκατεστημένο το κλασικό αγαπημένο παιχνίδι Snake Xenzia, καθώς και άλλα 5 δοκιμαστικά παιχνίδια της Gameloft για να τα γνωρίσετε.

Ένα jukebox στην τσέπη σας.
Το Nokia 130 διαθέτει εφαρμογή αναπαραγωγής MP3 και αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο έως τα 32GB, ώστε να έχετε πάντα μαζί σας τη μουσική σας συλλογή. Συνδεθείτε με ασύρματα ηχεία μέσω Bluetooth, ώστε να έχετε μουσική σε κάθε περίσταση. Εάν αναζητάτε περισσότερη ποικιλία, απλώς συνδέστε τα ακουστικά σας και ενεργοποιήστε το ραδιόφωνο FM.

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ….

Για να επιτύχετε  την καλύτερη προστασία από κακόβουλο λογισμικό και τις απειλές που υπάρχουν στο διαδίκτυο , επιλέξτε το Bitdefender Internet Security 2019 γιατι  σάς παρέχει την καλύτερη προστασία από τις απειλές του Internet στα Windows, χωρίς καμία επίπτωση τους πόρους του συστήματός σας. Ονομάστηκε «Προϊόν της Χρονιάς» από το AV-Comparatives, και διακρίθηκε με τα βραβεία Καλύτερης Προστασίας και Καλύτερης Απόδοσης από το AV-TEST.

Για περισσότερα, δείτε τα κάλυτερα  desktop  και  gaming laptop . Ενώ είστε σε αυτήν την αναζήτηση , ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα αξεσουάρ για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας,  συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών, των πληκτρολογίων και των mouse .

Related posts