ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

Εάν ψάχνεις  τα καλυτέρα κινητά τηλεφωνά μέχρι 50 Ευρώ,  χωρίς να κάνεις υποχωρήσεις στα τεχνολογικά  χαρακτηριστικά, τότε έχεις έρθεις στο σωστό μέρος. Έχουμε κάνει ερευνά και προτείνουμε τα καλυτέρα κινητά  με κριτήριo το χρηματικό όριο αλλα βέβαια και την ποιότητα που μπορεί να αποκτήσεις σε αυτό .

Μια ισχυρή μπαταρία ,  θεωρείται πλέον επιβεβλημένη για τους χρηστές που εκμεταλλεύονται όλες τις δυνατότητες των κινητών τους. Αρκετές φορές όταν η μπαταρία κοντεύει να εξαντληθεί είναι επιβεβλημένη η ανάγκη για να έχετε μαζί σας ένα power bank ώστε να μην μείνετε αποκομμένοι από τους φίλους σας , και να  συνεχίσετε να επικοινωνείτε.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

 

1. ΚΙΝΗΤΟ THΛΕΦΩΝΟ  ZTE BLADE L130

 

Το ZTE Blade L130 είναι το τελευταίο smartphone που ξεκίνησε από τη ZTE τον Μάιο του 2019.  Το smartphone έρχεται με οθόνη μεγέθους οθόνης 4 ιντσών TFT, ανάλυση 480 x 800 εικονοστοιχείων, 24 bit. Το smartphone τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Spreadtrum SC7731E. Το ZTE Blade L8 διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη RAM 512 MB με εσωτερική αποθήκευση 8 GB. Όσον αφορά την ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής, το τηλέφωνο διαθέτει μπροστινή κάμερα 8 MP (megapixel) και 5 MP (megapixel) για selfies.

Το smartphone διαθέτει  μπαταρία  1400 mAh. Το smartphone λειτουργεί με το Android 9.0 Pie Go Edition. Επίσης μπόρειται να χρησιμοποιησετε  δύο κάρτες SIM είτε Nano-SIM και Nano-SIM / microSD για τη δεύτερη υποδοχή κάρτας. Το smartphone διαθέτει αισθητήρες που περιλαμβάνουν αισθητήρα εγγύτητας, επιταχυνσιόμετρο, δακτυλικό αποτύπωμα, φωτισμό περιβάλλοντος και πυξίδα, ενώ  διαθέτει USB Type-C για γρήγορη φόρτιση.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

  • BEST VALUE FOR MONEY
  • Android 9.0 Pie Go Edition

2. ΚΙΝΗΤΟ ALCATEL 1E 4034D

 

Το smartphone έρχεται με οθόνη μεγέθους οθόνης 4 ιντσών LCD, ανάλυση 480 x 800 εικονοστοιχείων, 24 bit. Το smartphone τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή MediaTek MT6580M – διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη RAM 512 MB με εσωτερική αποθήκευση 4 GB. Όσον αφορά την ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής, το τηλέφωνο διαθέτει μπροστινή κάμερα 2 MP (megapixel) και 0.3 MP (megapixel) για selfies.

Το smartphone διαθέτει  μπαταρία  1500 mAh. Το smartphone λειτουργεί με το Android 6. Επίσης μπόρειται να χρησιμοποιησετε  δύο κάρτες SIM είτε Nano-SIM και Nano-SIM / microSD για τη δεύτερη υποδοχή κάρτας. Το smartphone διαθέτει  αισθητήρα  GPS, ραδιοφωνο,επιταχυνσιόμετρο.

3. ΚΙΝΗΤO ΤΗΛΕΦΩΝO ALCATEL 2008G

 

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩΤο ALCATEL 2008G είναι ενα απλό στη χρήση και στις λειτουργίες τηλέφωνο το οποιο διαθέτει μεγάλα ευανάγνωστα πλήκτρα που το καθιστούν ιδανικό για άτομα με προβλήματα όρασης ή μεγαλύτερης ηλικίας.Το τηλέφωνο ενσωματώνει ταυτόχρονα ένα επεξεργαστή Quad Core – MediaTek MT 6260 1.30 GHz , ώστε όλες οι εφαρμογές και οι λειτουργίες, να λειτουργούν χωρίς καθυστερήσεις. Με το άνετο πληκτρολόγιο μπορείτε να στείλετε μηνύματα και να πραγματοποιήσετε κλήσεις με ιδιαίτερη ευκολία, με το ραδιόφωνο να ακούτε τους αγαπημένους σας σταθμούς και με την κάμερα να αποθηκεύσετε σε μια μνήμη microsd τις στιγμές σας.Ιδανική πρόταση  για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, εύκολο μενού στην χρήση με ευκρινέστερη οθόνη και πληκτρολόγιο, η μπαταρία διαρκεί για μέρες ενώ η βάση φόρτισης είναι πολύ χρήσιμη γιατί το έχεις κάπου τοποθετημένο και δεν το ψάχνεις μέσα στο σπίτι .Σύνοψιζοντας  έαν ενδιαφερεσε μονο κλήσεις και sms είναι η καλύτερη  επιλογή.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

  •  Επεξεργαστής: Quad Core – MediaTek MT 6260 1.30 GHz

3. ΚΙΝΗΤO ΤΗΛΕΦΩΝO MLS Easy S

 

To MLS Easy S1 Dual Sim σου συστήνει την προσωπική σου βοηθό, τη MAIC (MLS Artificial Intelligence Center). Απλά της μιλάς και αυτή σε καταλαβαίνει: Παίρνει τηλέφωνο, γράφει SMS.

Διαθέτει εκπληκτική οθόνη αφής 2.4”, μοναδικό design, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.0 GHz, συνδεσιμότητα 4G, & πίσω κάμερα 2ΜΡ. Εναλλακτικά, το ελληνικό πληκτρολόγιο με μεγάλα γράμματα θα είναι πάντα εκεί για να σε διευκολύνει.

Με Android 5.1, ενσωματωμένο πλοηγό MLS Talk&Drive, τις μοναδικές λειτουργίες της MLS και την αξιόπιστη απόδοσή του, το MLS Easy S1 Dual Sim θα γίνει το νέο σου κινητό!

Το MLS Easy Flip διαθέτει ελληνικό πληκτρολόγιο με μεγάλα γράμματα και οθόνη αφής, καθώς και τοτο μοναδικό MLS Touch UI για γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της συσκευής!

4. ΚΙΝΗΤO ΤΗΛΕΦΩΝO NOKIA 150

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ

Το Nokia 150 είναι ενα απλό στη χρήση και στις λειτουργίες τηλέφωνο. Διαθέτει ένα άνετο πληκτρολόγιο για να μπορείτε να στείλετε μηνύματα και να πραγματοποιήσετε κλήσεις με ιδιαίτερη ευκολία. Η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας θα σας κάνει να ξεχάσετε την φόρτιση. Η πίσω κάμερες σας δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσετε τις αναμνήσεις σας. Η Dual Sim συσκευή σας δίνει την δυνατότητα να έχετε 2 τηλεφωνικούς αριθμούς. Επιπλέον οι δύο κάρτες SIM είναι ιδανικές στις περιπτώσεις που θέλετε να διαχωρίσετε την εργασία από τη διασκέδαση, καθώς και όταν θέλετε να διαχειριστείτε τις κλήσεις σας με τον πλέον οικονομικό τρόπο.

‘Eνα πολύ κάλο και εύκολο στην χρηση του κινητο τηλεφωνο  με μπάταρια που κρατάει 4-5 μερες  δύνατος και κάθαρος ήχος στο ακουστικό, οτι καλυτερο γία αυτα τα χρήματα  ένα απλό και αξιόπιστο κίνητο.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ :

  • Ποιότητα κατασκευής.

5. ΚΙΝΗΤO ΤΗΛΕΦΩΝO NOKIA 130

Το Nokia 130 διαθέτει πανέμορφη σχεδίαση με πολυανθρακικό, χρωματιστό περίβλημα που είναι ανθεκτικό στο χάραγμα. Με άλλα λόγια, είναι σχεδιασμένο βασισμένο στις ανάγκες της καθημερινότητας. Τα πλήκτρα αντίστοιχου χρώματος στη γυαλιστερή μπροστινή πλευρά και το μαύρο ματ φινίρισμα στο πίσω κάλυμμα ολοκληρώνουν τέλεια αυτή τη μοντέρνα σχεδίαση.

Οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να αποτελέσει πολύτιμη ανάμνηση – απαθανατίστε την με μια φωτογραφία ή βίντεο με την ενσωματωμένη κάμερα στο πίσω μέρος. Με συνδεσιμότητα Bluetooth για κοινή χρήση αρχείων μεταξύ των συσκευών, μπορείτε να μοιραστείτε τις πολύτιμες στιγμές σας.

Το Nokia 130 έχει προεγκατεστημένο το κλασικό αγαπημένο παιχνίδι Snake Xenzia, καθώς και άλλα 5 δοκιμαστικά παιχνίδια της Gameloft για να τα γνωρίσετε.

Το Nokia 130 διαθέτει εφαρμογή αναπαραγωγής MP3 και αποθηκευτικό χώρο επεκτάσιμο έως τα 32GB, ώστε να έχετε πάντα μαζί σας τη μουσική σας συλλογή. Συνδεθείτε με ασύρματα ηχεία μέσω Bluetooth, ώστε να έχετε μουσική σε κάθε περίσταση. Εάν αναζητάτε περισσότερη ποικιλία, απλώς συνδέστε τα ακουστικά σας και ενεργοποιήστε το ραδιόφωνο FM.

 

Φυσικά  για όσους μπορούν να διαθέσουν ένα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για να αποκτήσουν μια συσκευή με πιο ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να διαβάσουν το άρθρο μας για τα κινητά τηλεφωνά μέχρι 250 Ευρώ.Για περισσότερα, δείτε τα κάλυτερα  desktop  καιgaming laptop , ενώ  εαν είστε gamer ρίξτε μια ματιά σε αξεσουάρ ώστε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας,  συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών, των πληκτρολογίων και των mouse .

Related posts