Καλύτερο από ποτε Sony PlayStation 5

Sony PlayStation 5

SONY PlayStation 5-PS5

 

Με απίστευτα γρήγορους χρόνους φόρτωσης, ένα επαναστατικό χειριστήριο DualSense και εξαιρετικές αποκλειστικότητες, το PS5 είναι ένα must-have για τους οπαδούς του PlayStation.

Το PS5 είναι γρήγορο και ισχυρό, με GPU με δυνατότητα 4K / HDR και SSD που φορτώνει παιχνίδια με ταχύτητα αστραπής. Με 499,99 ευρώ προσφέρει απόδοση παιχνιδιού που ξεπερνά κατά πολύ το PS4 Pro και το Xbox One X, διαθέτει ένα Ultra HD Blu-ray player και ένα νέο gamepad DualSense που εντυπωσιάζει με την απόδοση του . Το PlayStation 5 είναι ειναι πλέον απαραίτητο για τους λάτρεις του PlayStation …

Το PlayStation 5 διαθετεί έναν επεξεργαστή AMD Zen 2 με οκτώ πυρήνες στα 3,5GHz και μια GPU RDNA 2 στα 2,23GHz . Το σύστημα υποστηρίζει επίσης raytracing , επίσης διαθέτει 16 GB RAM GDDR6.

Το PS5 διαθέτει επίσης μονάδα SSD 825 GB. Αυτό είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος, εκτός από την επιπλέον ισχύ επεξεργασίας. Το SSD φορτώνει παιχνίδια με ταχύτητα αστραπής, σε σύγκριση με τους μεγάλους χρόνους φόρτωσης που χρειαζόταν το PS4.

Το PS5 διαθέτει επίσης μια μονάδα οπτικού δίσκου Blu-ray Ultra HD, την πρώτη μονάδα Blu-ray UHD που εμφανίζεται σε ένα σύστημα Sony (το PS4 διαθέτει μια τυπική μονάδα Blu-ray, η οποία δεν μπορεί να αναπαράγει δίσκους με περιεχόμενο βίντεο 4K).

 

Sony PlayStation 5

 

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Αν έχετε τηλεόραση που υποστηρίζει τεχνολογία HDR, τα παιχνίδια PS5 απεικονίζονται με ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα.
Απολαύστε τα παιχνίδια PS5 στην τηλεόραση 4K.
frame rates
Γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης
Το νέο χειριστήριο DualSense

Διαθεσιμότητα

Τίμη[/i2pros][i2cons]backward compatibility
ο σχεδιασμός του πλαισίου 
[/i2cons][/i2pc]

 

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!