value for money : 10 activity fitness trackers

activity fitness trackers

activity fitness trackers || ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

γιατί να επιλέξω ένα απά τα προτεινόμενα activity fitness trackers

 

Παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας

  • Η παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό που θα έχεις – τα ACTIVITY-FITNESS TRACKERS καταγράφουν όλη μέρα τον καρδιακό παλμό σου, έτσι ώστε να έχεις την καλύτερη δυνατή εικόνα για τον οργανισμό σου. Μπορείς να δεις το ρυθμό σου, όταν ξεκουράζεσαι, όταν γυμνάζεσαι ή ακόμη και σε στιγμές πιο έντονου στρες

Σύνθετες επιλογές – ρυθμίσεις

  • Σε μια κομψή συσκευή με πολλές λειτουργίες που τα κάνουν εξαιρετικά χρήσιμα για κάθε τύπο ανθρώπου, είτε εκείνος θέλει να το χρησιμοποιεί για απλά πράγματα όπως η παρακολούθηση του ύπνου, των θερμίδων που καίει ή τη ρύθμιση ξυπνητηριού, έως πιο σύνθετες επιλογές όπως η ρύθμιση υπενθυμίσεων μέσω ημερολογίου.

Έτοιμα για σκληρή, καθημερινή χρήση

  • Έχουν πιστοποιημένη ανθεκτικότητα στρατιωτικού επιπέδου και αντοχή σε νερό . Μπορείς πλέον να προπονηθείς σε εξωτερικό χώρο, χωρίς να ανησυχείς για τη σκόνη ή τη βροχή.Έτσι είτε πηγαίνεις για μπάνιο στην θάλασσα, είτε  σε πιάσει μια μπόρα στο δρόμο, ACTIVITY-FITNESS TRACKERS θα συνεχίσει να καταγράφει τα πάντα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα!

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ACTIVITY-FITNESS TRACKERS

Έλεγξε την καθημερινότητα με ένα άγγιγμα

  • Θα σε βοηθήσει να οργανώσεις καλύτερη την καθημερινότητά σου, δες όλες τις εισερχόμενες κλήσεις όπως επίσης και τον αριθμό που σε καλεί, διάβασε μία περίληψη των εισερχόμενων μηνυμάτων αλλά και χρησιμοποίησε λειτουργία χρονοδιακόπτη για τις φωτογραφίες σου, με ένα μόνο άγγιγμα στον καρπό σου.

Μοντέρνος σχεδιασμός

  • Ο εργονομικός του σχεδιασμός τους , θα σου επιτρέψει να τα φοράς κάθε μέρα, όλη μέρα.

Μπαταρία

  • Χάρη στην ανθεκτική μπαταρία που μπορεί να παραμένουν σε λειτουργία κατά τη διάρκεια της καθημερινής σου προπόνησης, μπορείς να έχεις περισσότερη αυτονομία και τα πετύχεις τους προσωπικούς σου στόχους fitness. Επιπλέον, δε χρειάζεται να ανησυχείς για την πιθανότητα αποφόρτισης της μπαταρίας που μπορεί να επιβραδύνει την άσκησή σου.

Ενσωματωμένο GPS

  • Διαθέτουν ενσωματωμένο αισθητήρα GPS ο οποίος καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια, με αποτέλεσμα να γυμνάζεσαι για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Θα γνωρίζεις ακριβώς πόσο μακριά έχεις περπατήσει ή τρέξει αλλά και που ακριβώς βρίσκεσαι  με το GPS ενεργοποιημένο.

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ACTIVITY-FITNESS TRACKERS ….

FITNESS TRACKERS
GARMIN Vivoactive 3Διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Fitbit Charge 3Fitbit Pay
Garmin Vivoactive 4SΑnimations προπόνησης στην οθόνη
Garmin Forerunner 35Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Xiaomi Mi Band 6Αυτόματη παρακολούθη όλων των δραστηριοτήτων
GARMIN VIVOSMART 4OLED Οθόνη
Activity Tracker Xiaomi Mi Band 5 Κομψή, ελαφριά σχεδίαση
 HUAWEI Band 3Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Samsung Galaxy FitAδιάβροχο ιδανικό για κολύμπι.
 HONOR BAND 5Οθόνη AMOLED.

1. ACTIVITY-FITNESS TRACKER Garmin Vivoactive 4S

 

Ο εξαιρετικός Activity fitness tracker Garmin Vivoactive 4 προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την αναπνοή, τον ύπνο και το stress και τα ανανεωμένα προγράμματα προπόνησης και με τις λειτουργίες smart watch, όπως πληρωμές χωρίς επαφή nfc, app με δυνατότητα λήψης και αποθηκευμένη μουσική.
[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Παρακολούθηση αναπνοής
Μετρήσεις παλμικού οξυμέτρου
Αnimations προπόνησης στην οθόνη
Ενσωματωμένη λειτουργίας αποθήκευση μουσικής και υποστήριξη για ακουστικά Bluetooth
Υποβρύχια οπτική παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού
Υποστήριξη Pilates[/i2pros][i2cons]Χρησιμοποιεί πολλές εφαρμογές smartphone[/i2cons][/i2pc]

 

2. ACTIVITY-FITNESS TRACKER Garmin Forerunner 35

 

Το Garmin Forerunner 35 είναι ένας κορυφαίο fitness tracker …..

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ACTIVITY-FITNESS TRACKERS

 

Υπάρχουν τέσσερα κουμπιά  στο case, δύο σε κάθε πλευρά. Το επάνω αριστερό πλήκτρο ενεργοποιεί και απενεργοποιεί το Forerunner και ενεργοποιεί τον οπίσθιο φωτισμό. Το πάνω δεξιό κουμπί ενεργοποιεί τις προπονήσεις και τα δύο κάτω κουμπιά σε κάθε πλευρά βοηθούν στην πλοήγηση στο menu. Το κάτω δεξιό κουμπί ενεργοποιεί επίσης τον έλεγχο αναπαραγωγής μουσικής για το τηλέφωνό σας όταν το κρατάτε πατημένο. Η έλλειψη οθόνης αφής ενδέχεται να σας απογοητεύσει, αλλά είναι εύκολο να κάνετε κύκλους μέσω των πλήκτρων – ειδικά όταν είστε ιδρωμένοι ή φοράτε γάντια.

Έξυπνα χαρακτηριστικά: Smart notifications, Weather, Music controls, Find my phone, VIRB remote, Compatible with Garmin Connect Mobile.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Ενσωματωμένο  GPS και παρακολούθηση  καρδιακού ρυθμού.
Αδιάβροχο.
Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Ελέγχει την αναπαραγωγή μουσικής απο το τηλέφωνο.
Interval training.[/i2pros][i2cons]Δεν υπάρχει πρόσβαση στο  Connect IQ app store[/i2cons][/i2pc]

 

3. ACTIVITY-FITNESS TRACKER GARMIN Vivoactive 3

 

activity fitness trackers
photo: @topreviews.gr

Από την καταγραφή της καθημερινής σου γυμναστικής μέχρι τις ανέπαφες πληρωμές, το vivoactive 3 της Garmin είναι το smartwatch που θα συμβαδίσει με το lifestyle σου, διευκολύνοντάς σε καθημερινά και απλοποιώντας κάθε σου δραστηριότητα.

Εκμεταλλεύσου τις 15 και πλέον προεγκατεστημένες fitness εφαρμογές και πέρνα τη γυμναστική σου σε άλλο επίπεδο, κατάγραψε την απόσταση που διανύεις, τον ρυθμό και την ταχύτητά σου και έλεγξε το άγχος σου χάρη στον ειδικό καταγραφέα.

Μείνε συνδεδεμένος με ενημερώσεις από τα σημαντικότερα apps του smartphone σου κατ’ ευθείαν στην οθόνη του smartwatch σου και προσάρμοσε την εμφάνισή του στα μέτρα σου, κατεβάζοντας apps και widgets από το Connect IQ store της Garmin

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Καρδιακός ρυθμός 24/7 και έλεγχος καταπόνησης.
Παρακολουθεί ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.
Υποστηρίζει τις ανέπαφες πληρωμές.
Συμπαγές και μοντέρνο.[/i2pros][i2cons]Ισως μερικοί το αισθανθούν βαρύ και ογκώδες.[/i2cons][/i2pc]

4. ACTIVITY TRACKER GARMIN VIVOSMART 4

 

Το Garmin Vivosmart 4 είναι ένας activity tracker με ακριβείς μετρήσεις και έως μία εβδομάδα ζωής της μπαταρίας.Το Garmin Vivosmart 4 είναι κομψό, και ιδανικο για εσένα που η γυμναστική είναι η πρώτη σου προτεραιότητα –  Εκτός από τη συνεχή παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού και τα λεπτομερή δεδομένα για τον άγχος και τον ύπνο, η Garmin σας παρέχει πιο ακριβείς μετρήσεις από τις περισσότερες εταιρείες –  Και με περίπου 7 ημέρες ζωής της μπαταρίας, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε  πλέον πλέον για τη φόρτιση  συνεχώς.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Ακριβής μετρήσεις
Διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Αυτόματη παρακολούθη όλων των δραστηριοτήτων
Μετρά τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, τον ύπνο, το άγχος  και body recovery.
Λεπτή και κομψή σχεδίαση που εντυπωσιάζει[/i2pros][i2cons]Η οθόνη αφής μπορούσε να ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα.[/i2cons][/i2pc]

5. Activity Tracker Fitbit Charge 4

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ACTIVITY-FITNESS TRACKERS

Το Fitbit Charge 4 fitness tracker με την προσθήκη αυτόνομου GPS, υποστήριξη Spotify  και Fitbit Pay είναι από τις καλύτερες επιλογές .

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Ενσωματωμένο GPS
Υποστήριξη Spotify
Το Fitbit Pay διατίθεται σε όλα τα μοντέλα.
water resistant
Κομψή σχεδίαση[/i2pros][i2cons]Βασικo interface[/i2cons][/i2pc]

6. Activity Tracker Xiaomi Mi Band 6

 

Διαβαστε ξεχωριστό review για το Xiaomi Mi Band 6

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ACTIVITY-FITNESS TRACKERS
photo:topreviews.gr

7. FITNESS TRACKER Samsung Galaxy Fit

 

195938 l

 

Το προσιτό Samsung Galaxy Fit είναι ένα κομψό, ακριβές tracker fitness με υπέροχη οθόνη, απλό interface και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Τιμή
παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και της καρδιακής συχνότητας.
Οθόνη.
Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Simple interface.
Ειδοποιήσεις από smartphone.
Κομψή, ελαφριά σχεδίαση.[/i2pros][i2cons]Μεγάλο σχέδιο για μικρούς καρπούς.[/i2cons][/i2pc]

8. Activity Tracker Xiaomi Mi Band 5 

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ACTIVITY-FITNESS TRACKERS

Το Activity Tracker Xiaomi Mi Band 5 διαθέτει οθόνη AMOLED true color 1,1″ με ανάλυση 126 x 294 για εμφάνιση περισσότερου περιεχομένου και 2.5D ενισχυμένο γυαλί που προστατεύει την οθόνη. Επιπλέον σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ περισσότερων από 100 animation προσόψεων.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Ακριβής μετρήσεις
Με την διάρκεια της μπαταρίας να φτάνει έως και 14 ημέρες
Αυτόματη παρακολούθη όλων των δραστηριοτήτων
οθόνη AMOLED true color 1,1″ με ανάλυση 126 x 294
Συνδεσιμότητα: Bluetooth 5.0
Αδιάβροχο έως τα 50 μέτρα[/i2pros][i2cons][/i2cons][/i2pc]

 

9. ACTIVITY-FITNESS TRACKER  HUAWEI Band 3

 

Ενώ είναι ανταγωνιστική η τιμή του και με αρκετά τεχνικά  χαρακτηριστικά  το  Band 3 Pro της Huawei  δεν εντυπωσιάζει τους χρήστες στην καθημερινή χρήση σύμφωνα με τα reviews.

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ACTIVITY-FITNESS TRACKERS 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Display
Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Τεχνικά χαρακτηριστικά[/i2pros][i2cons]Μοιάζει παρωχημένο σχεδιαστικά[/i2cons][/i2pc]

 

10. ACTIVITY-FITNESS TRACKER  HONOR BAND 5

 

TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ACTIVITY-FITNESS TRACKERS

 

To Honor Band 5 προσφέρει εκπληκτική λειτουργικότητα για την τιμή του –  αν και πρέπει να συνδυαστεί με το smartphone σας για μέτρηση απόστασης GPS.

Πρόσθετες λειτουργίες: Outdoor Running, Indoor Running, Outdoor Walking, Outdoor Cycling, Indoor Cycling, Swimming ( freestyle, backstroke, breaststroke, and butterfly) , Free Training, Indoor Walking

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Τιμή
Οθόνη AMOLED.
Χαρακτηριστικά fitness και sleep tracking
Διάρκεια ζωής της μπαταρίας.[/i2pros][i2cons]Δεν υπάρχει GPS
Οι ειδοποιήσεις μπορούν να διακόψουν τις μετρήσεις
Άκαμπτα straps[/i2cons][/i2pc]

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ

E-SHOPMEDIAMARKT

11. ACTIVITY TRACKER Fitbit Charge 3

Το Fitbit Charge 3 δεν έχει  δραστικές αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του, αλλά έχει εκείνες της άλλαγες ώστε να γίνει ένα από τα κάλυτερα activity trackers που μπορείτε να αγοράσετε.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]οθόνη OLED
Διάρκεια ζωής της μπαταρίας : 7  ημέρες
Μπαταρία : Lithium Polymer (LiPo)
Ενημερώθηκε με καλύτερους αισθητήρες καρδιακού ρυθμού
Aδιάβροχο ιδανικό για κολύμπι.
Πληρωμές με NFC στην special edition[/i2pros][i2cons]Bluetooth version 4.0[/i2cons][/i2pc]

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!