VALUE FOR MONEY : Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4

Samsung Galaxy Watch 4

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ || Samsung Galaxy Watch 4

 

Η Samsung έκανε σημαντικές αλλαγές στη σειρά smartwatch φέτος, μεταβαίνοντας από το Tizen στο Wear OS, αλλάζοντας το όνομα της σειράς Active και ακολουθώντας το παράδειγμα της Apple, κυκλοφορώντας δύο μοντέλα για να καλύψει διαφορετικούς προϋπολογισμούς. Οι προσπάθειές της απέδωσαν καρπούς, καθώς το Galaxy Watch4  και το Watch4 Classic είναι τα καλύτερα ρολόγια της Samsung μέχρι σήμερα.

Το Samsung Galaxy Watch4 είναι η απάντηση της εταιρείας στο Apple Watch SE. Αλλά σε αντίθεση με το SE, το οποίο μοιάζει με το Series 6 αλλά στερείται ορισμένων βασικών χαρακτηριστικών του, το Watch4 κάνει όλα όσα μπορεί το μοντέλο Classic, αλλά είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο αντί για ανοξείδωτο ατσάλι και έχει ψηφιακή στεφάνη αντί για φυσική.

όταν το φοράτε στο κρεβάτι, το Samsung Galaxy Watch4 θα παρακολουθεί αυτόματα τη διάρκεια του ύπνου σας, τα στάδια (ξύπνιος, ελαφρύς, βαθύς και REM) και τις θερμίδες που καίγονται. Στην εφαρμογή Samsung Health, μπορείτε προαιρετικά να ενεργοποιήσετε τις μετρήσεις κορεσμού οξυγόνου στο αίμα (SpO2) κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όταν συνδυάζεται με ένα συμβατό smartphone, το ρολόι σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε μια αρκετά ασυνήθιστη μέτρηση ύπνου: το ροχαλητό.

η σειρά Samsung Galaxy Watch4 διαθέτει έναν νέο αισθητήρα BioActive Sensor τρία σε ένα, ο οποίος μπορεί όχι μόνο να διαβάσει τον καρδιακό σας ρυθμό και να κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα, αλλά και να αξιολογήσει τη σύνθεση του σώματός σας χρησιμοποιώντας μια διαδικασία που ονομάζεται ανάλυση βιοηλεκτρικής αντίστασης (BIA).

Μετά από μια σάρωση 15 δευτερολέπτων, το ρολόι εμφανίζει τη σκελετική μυϊκή μάζα, τη λιπώδη μάζα, το ποσοστό σωματικού λίπους, τον δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ, ένα μέτρο του μεγέθους του σώματος με βάση το βάρος και το ύψος σας), τη μάζα νερού του σώματος και τον βασικό μεταβολικό ρυθμό (ΔΜΣ, ή την ελάχιστη απαραίτητη ενέργεια που απαιτείται σε κατάσταση αδράνειας). Δείχνει επίσης αν τα αποτελέσματά σας για κάθε μέτρηση εμπίπτουν στο χαμηλό, φυσιολογικό ή υψηλό εύρος.

Προσφέρει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις από το Watch3, όπως ταχύτερο επεξεργαστή για ομαλότερη κύλιση, οθόνη υψηλότερης ανάλυσης για πιο ευκρινή οπτικά στοιχεία, διευρυμένη μνήμη για αποθήκευση μουσικής και εφαρμογών, αισθητήρα που μπορεί να μετρήσει το σωματικό σας λίπος και δυνατότητα παρακολούθησης του ροχαλητού σας. Ελκυστικά σχεδιασμένο, πλούσιο σε χαρακτηριστικά και σε σωστή τιμή, το Samsung Galaxy Watch4 είναι η νέα επιλογή των συντακτών μας για smartwatches συμβατά με Android.

Το καλύτερο Smartwatch συμβατό με Android

 

Το Galaxy Watch4 και το ακριβότερο αδελφάκι του, το Watch4 Classic, είναι απο τα καλύτερα smartwatches συμβατά με Android στην αγορά. Ξεκινώντας από 180 ευρώ, το Watch4 παρέχει περισσότερες εφαρμογές από τα προηγούμενα ρολόγια της Samsung χάρη στη μετάβαση στο Wear OS. Μπορεί να παρακολουθεί τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα σας. Και διαθέτει σαρωτή σύστασης σώματος που μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε το ποσοστό σωματικού λίπους σας.

Από άποψη σχεδιασμού, διαθέτει μια κομψή, λεπτή θήκη αλουμινίου με λειτουργική ψηφιακή στεφάνη, οι οποίες είναι οι μόνες διαφορές του από το ακριβότερο μοντέλο .Το Samsung Galaxy Watch4 προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία smartwatch σε μια μεσαία τιμή, κερδίζοντας την συνολική αποδοχή.

Πλεονεκτήματα

  • Ανταγωνιστική τιμή
  • Φωτεινή, ευκρινής οθόνη
  • Λεπτότερο από το κλασικό μοντέλο
  • Γρήγορος επεξεργαστής

Μειονεκτήματα

  • Διάρκεια ζωής της μπαταρίας
mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!