VALUE FOR MONEY : Αξιόπιστα smartwatches μέxρι 200 ευρώ

Αν είσαι δρομέας, προπονήσου με ενα απο τα καλυτερα smartwatches μεχρι 200 ευρώ είναι ένα εύχρηστα για το τρέξιμο και καταγράφουν τους  παλμούς ενω το GPS  υπολογίζει τον  ρυθμό,  την απόσταση και τον χρόνο. Συνεργάζονται  με τις  εφαρμογές και τα  προγράμματα προπόνησης  – ενω μπορείται να  μείνετε σε σύνδεση –  με ειδοποιήσεις για μηνύματα και κλήσεις και νιώστε πιο ασφαλείς με τις λειτουργίες ασφάλειας και live tracking που σας επιτρέπουν να στέλνετε την τοποθεσία σας σε επιλεγμένες επαφές σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης…

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SMARTWATCHES ΜΕΧΡΙ 200 ΕΥΡΩ

 

 

Εκτός από τις  λειτουργίες  έλεγχου υγείας και φυσικής κατάστασης, το έξυπνο ρολόι Fitbit Versa 3  ειναι βελτιώμενο σε σχέση με τον προκάτοχό του με μεγαλύτερη οθόνη, ενσωματωμένο GPS για παρακολούθηση ρυθμού και απόστασης, αισθητήρα οξυγόνου αίματος και γρήγορη φόρτιση.

Πλεονεκτήματα

 

  • σχεδιασμός με μεγάλη έγχρωμη οθόνη
  • Ενσωματωμένο GPS
  • Η μπαταρία φορτίζει γρήγορα και διαρκεί για ημέρες
  • Μετράει το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα
  • Υποστηρίζει Amazon Alexa, Fitbit Pay και Spotify

Μειονεκτήματα

  • Δεν υπάρχουν αισθητήρες παρακολούθησης στρες, θερμοκρασίας  ή ΗΚΓ
  • Δεν παρέχει ειδοποίηση υψηλού και χαμηλού καρδιακού ρυθμού

2. Samsung Galaxy Watch4 Classic

 

Το Samsung Galaxy Watch4 είναι το καλύτερο smartwatch συμβατό με Android για την τιμή του, προσφέροντας τις ίδιες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά με το κλασικό μοντέλο για 100 δολάρια λιγότερα.

Πλεονεκτήματα

  • Ανταγωνιστική τιμή
  • Φωτεινή, ευκρινής οθόνη
  • Λεπτότερο από το κλασικό μοντέλο
  • Γρήγορος επεξεργαστής
  • Μετρήσεις σωματικού λίπους

Μειονεκτήματα

 

  • Διάρκεια ζωής μπαταρίας

3. Smartwatch Garmin Forerunner 45

 

smartwatches
Smartwatch Garmin Forerunner 45

Το Forerunner 45 ειναι μια αναβάθμιση του Forerunner 35 , σε βοηθάει να παρακολουθείς σημαντικούς παράγοντες της φυσικής σου κατάστασης – μπορείς να εκτιμήσεις τη μέγιστη VO2 και να βελτιώσεις την φυσική σου κάτάσταση- Ένω μπόρεις να παρακολουθείς την μεταβλητότητα των καρδιακών  σου παλμών. Το Forerunner 45 μπορεί να σε βοηθήσει να προσδιορίσεις τους φυσικούς και συναισθηματικούς παράγοντες που προκαλούν στρες ώστε να τους διαχειριστείς.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΕΚΤΗΣ GPS, GLONASS & GALILIEO: Ο δέκτης GPS, GLONASS και Galileo λαμβάνει δορυφορικό σήμα άμεσα και  καταγράφει όλες τις δραστηριότητες σας.Όταν βγαίνεις σε εξωτερικό χώρο, το ενσωματωμένο GPS επιτρέπει στο Forerunner 45 να καταγράφει τις λεπτομέρειες της δραστηριότητάς σου χωρίς να απαιτείται σύνδεση smartphone.

GARMIN COACH 2.0: Με το Garmin Coach, ο προσωπικός σας προπονητής είναι πάντα στον καρπό σας με προσαρμοσμένα προγράμματα προπόνησης .

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ : Μείνετε σε σύνδεση με ειδοποιήσεις για μηνύματα και κλήσεις και νιώστε πιο ασφαλείς με τις λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού που σας επιτρέπουν να στέλνετε την τοποθεσία σας σε επιλεγμένες επαφές σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης. Ενώ το Live tracking επιτρέπει σε φίλους και συγγενείς να παρακολουθούν την πρόοδό σας.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ Διαθέτει προφίλ για τρέξιμο, ποδηλασία, στίβο, διάδρομο, ελλειπτικό, αερόβια, γιόγκα και άλλα.

OΘΟΝΗ  Η οθόνη Garmin Chroma, είναι απόλυτα ευκρινής ακόμα και στο άμεσο ηλιακό φως – και απόλυτα προστατευμένη κάτω από τον έξτρα ανθεκτικό φακό Conrning- Gorilla.

ΕΥΧΡΗΣΤΟ Διαθέτει φωτεινή, πάντα ενεργή έγχρωμη οθόνη και αξιόπιστο χειρισμό με 5 πλήκτρα που σας επιτρέπει να επισημαίνετε γύρους με ένα γρήγορο πάτημα.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΑΛΜΩΝ 24/7 Η τεχνολογία παλμών από τον καρπό Elevate1 καταγράφει την καρδιακή σας συχνότητα μέρα και νύχτα χωρίς να χρειάζεται πρόσθετη ζώνη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ  ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Φορέστε το όλη μέρα για να παρακολουθείτε βήματα, απόσταση, θερμίδες, στρες ακόμα και τον ύπνο.

BODY BATTERYTM Η λειτουργία παρακολούθησης ενέργειας Body Battery χρησιμοποιεί διάφορα δεδομένα για να παρακολουθήσει το επίπεδο της ενέργειάς σας οποιαδήποτε στιγμή για να προγραμματίσετε καλύτερα την προπόνηση και την ανάπαυσή σας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ GARMIN CONNECT MOBILE Το Garmin Connect είναι η online κοινότητα όπου τα μέλη συνδέονται και ανταγωνίζονται σε προκλήσεις, ενθαρρύνουν ο ένας τον άλλο και μοιράζονται τις επιτυχίες τους μέσω social media. Το Garmin Connect είναι δωρεάν και διατίθεται και για smartphone με την εφαρμογή Garmin Connect Mobile.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ σε λειτούργα Smartwatch  έως 7 ημέρες – σε λειτουργιά Smartwatch  GPS & music mode: έως 5 ώρες – σε λειτουργιά Smartwatch  GPS mode: Έως 7 ώρες

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το Garmin Forerunner 45 είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά smartwatch – Θα είναι δύσκολο να βρεθεί μια πιο ολοκληρωμένη συσκευή για αυτήν την τιμή .

4. Smartwatch AMAZFIT GTR 3 THUNDER

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

–  διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
– Η οθόνη είναι ωραία και ευανάγνωστη – πολύ ευκρινής εικόνα
– Γρήγορη απόδοση, καθόλου καθυστέρηση

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

– Δεν υπάρχουν σχεδον καθόλου mobile apps
– Οι ειδοποιήσεις είναι βασικές.

6. Smartwatch Samsung Gear Sport

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SMARTWATCHES ΜΕΧΡΙ 200 ΕΥΡΩ

Το smartwatch Samsung Gear Sport παρακολουθεί την εκγύμναση και τη διατροφή σου, επιτυγχάνοντας να σε κρατά στο σωστό δρόμο για να επιτύχεις τους στόχους σου. Είναι τόσο κομψό όσο λειτουργικό…

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΕΚΤΗΣ GPS, GLONASS : Ο δέκτης GPS, GLONASS  λαμβάνει δορυφορικό σήμα άμεσα και  καταγράφει όλες τις δραστηριότητες σας.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ UA, Spotify Offline, Speedo

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ : BT4.2, Wi-Fi(802.11 b/g/n), GPS/Glonass, NFC

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ Διαθέτει προφίλ για τρέξιμο, ποδηλασία, στίβο, διάδρομο, ελλειπτικό, αερόβια, γιόγκα και άλλα.

OΘΟΝΗ Η οθόνη Super AMOLED (1.2” 360 x 360 Full color AOD, Gorilla Glass3 ) είναι τόσο ξεκάθαρη και ζωντανή όσο θα περίμενε κανείς από τη Samsung και χαρακτηρίζεται για την φωτεινότητα της,  ενώ είναι ευανάγνωστη ανά πάσα στιγμή – βεβαία είναι ενοχλητικό ότι είναι λίγο μικρότερη από τα προηγούμενα μοντέλα – 1,2 ιντσών έναντι 1,3 ιντσών.

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Νιώσε ελεύθερος να χρησιμοποιήσεις αυτό το ρολόι σε κάθε καιρό. Το Gear Sport της Samsung φαίνεται να έχει δύο σαφείς στόχους: να είναι πιο κομψό και λεπτότερο από τον προκάτοχο  Gear S3 και να υποστηρίζει και την κολύμβηση (έχει αντοχή σε νερό 5ATM ή 50 μέτρα ) σαν δραστηριότητα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣ Η ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Φορέστε το όλη μέρα για να παρακολουθείτε βήματα, απόσταση, θερμίδες, στρες ακόμα και τον ύπνο.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ Διαθέτει προφίλ για τρέξιμο, ποδηλασία, στίβο, διάδρομο, ελλειπτικό, αερόβια, γιόγκα και άλλα.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Χωρητικότητα μπαταριάς 300 mAh

 

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε αυτό το smartwatch πρέπει να έχετε ένα smartphone Samsung για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του.Το Gear Sport είναι μια ωραία smartwatch -ξεπερνώντας τους ανταγωνιστές . Είναι  καλύτερη κατασκευή και πιο ανθεκτική από τον προκάτοχο του  πιο ανθεκτικό στο νερό , αλλά η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν είναι το δυνατότερο σημείο του.

 

7. Smartwatch Huawei Watch GT

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ SMARTWATCHES ΜΕΧΡΙ 200 ΕΥΡΩ

Το smartwatch  Huawei Watch GT σε συντροφεύσει σε κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα χάρις τις δυνατότητες που προσφέρει. Ιδανικό για ποδηλασία χάρις τους μετρητές απόστασης, την ταχύτητας, ανάβασης και κατάβασης. Απαραίτητο για ορειβασία χάρις την ενσωματωμένη πυξίδα και το βαρόμετρο.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΕΚΤΗΣ GPS, GLONASS &GALILEO : Το  GPS υποστηρίζει 3 δορυφορικά συστήματα εντοπισμού θέσης  για να προσφέρουν ακριβές και ταχύτερο εντόπισμό στίγματος.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Το ρολοί Huawei Watch GT  είναι ανθεκτικό στα ατυχήματα λόγω του σχεδιασμού της κεραμικής στεφανής του, την επικάλυψη από ανοξείδωτο ατσάλι και την επένδυση DCL. Με πάχος μόλις 10.6mm είναι αξιοσημείωτα λεπτό.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ : 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ Το Huawei GT παρέχει μια επαγγελματική αξιολόγηση μετρώντας τις θερμίδες που καταναλώθηκαν, την απόσταση, την ταχύτητα, την ανάβαση και την κατάβαση για όλους τους ενθουσιώδεις με την άθληση.

OΘΟΝΗ  1.39″ AMOLED οθόνη αφής (454 x 454)

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΑΛΜΩΝ 24/7 H τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακής συχνότητας HuaweiTruSeen 3.0 παρέχει μια πιο αποτελεσματική και ακριβή μέτρηση καρδιακών παλμών σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας έναν self-learning αλγόριθμο και καινοτόμους αισθητήρες.

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Είναι κατάλληλο για κολύμβηση καθώς είναι αδιάβροχο έως και 50 μέτρα (το λουράκι δεν είναι αδιάβροχο).

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ: Επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, μαγνητόμετρου, οπτικός αισθητήρας καρδιακών παλμών, αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος, βαρόμετρικός αισθητήρας.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ Διαθέτει προφίλ για τρέξιμο, ποδηλασία, στίβο, διάδρομο, ελλειπτικό, αερόβια, γιόγκα και άλλα.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ  Το Huawei GT είναι σχεδιασμένο να προσφέρει έως και 2 βδομάδες διάρκεια ζωής, ανάλογα με την χρήση, ώστε να βρίσκεται παντού μαζί σου. Χωρητικότητα μπαταριάς 420 mAh LI-Ion.

 

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Στα θετικά του smartwatch  είναι  η λογική τιμή απόκτησης η  μεγάλη διάρκεια μπαταριάς και η  κατασκευή που προσφέρει μεγάλη αντοχή  – ενώ δεν υποστηρίζει NFC και έχει περιορισμένες εφαρμογές – και πρόσβαση σε  third-party app.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!