gaming headset : ποιά ακουστικά να πάρω για playstation4 (ps4) ?

5 ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ PS4

 

Αν είστε φανατικός παίκτης του PlayStation και αναζητάτε τα καλύτερα ακουστικά PS4, πιθανότατα γνωρίζετε καλά τον μεγάλο αριθμό διαφορετικών επιλογών στην αγορά που πρέπει να δείτε. Σίγουρα υπάρχουν πολλές καλες επιλογές, οπότε η γνώση των προτεραιοτήτων σας στο παιχνίδι μπορεί να σας βοηθήσει στην απόφασή σας. Για όσους παίζουν κυρίως από τον καναπέ και μισούν να έχουν ένα μακρύ καλώδιο που τρέχει προς το PS4 σας, τα ασύρματα ακουστικά είναι απαραίτητα. Ωστόσο, όσοι θεωρούν ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να πρέπει να παρακολουθείτε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των ακουστικών σας, θα προτιμήσουν μάλλον τα ενσύρματα ακουστικά.

Αν θέλετε να προσαρμόσετε την εμπειρία ήχου σας, ορισμένα ακουστικά συνοδεύονται από συνοδευτικό λογισμικό, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τον ήχο τους, ενω αλλα σας δινουν την δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες virtual surround και ακόμη και να ελέγξετε την απόδοση του μικροφώνου. Κάθε καλό ζευγάρι ακουστικών gaming θα πρέπει να είναι έχει ακρίβεια στην απόδοση και να είναι αρκετά άνετα για ατελείωτο gaming.

1. Gaming headset HyperX Cloud Alpha Wireless Headphones

 

gaming headset
@TOPREVIEWS.GR

 

Τα HyperX Cloud Alpha Wireless είναι πολύ καλό για gaming. Έχουν άνετη εφαρμογή, χαμηλή καθυστέρηση και η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους μπορει να διαρκεί εύκολα για πολλές ημέρες παιχνιδιού.Σε αντίθεση με άλλα ακουστικά HyperX, το λογισμικό Ngenuity προσφέρει ένα γραφικό EQ και προεπιλογές μοναδικές για αυτό το μοντέλο, που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε τον ήχο τους με ακρίβεια, ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Αν σας αρέσει να συνομιλείτε με άλλους ενώ παίζετε, το μικρόφωνό τους έχει πολύ καλή συνολική απόδοση, ώστε η φωνή σας να ακούγεται καθαρά, ακόμη και σε μέτρια θορυβώδη περιβάλλοντα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Πολύ καλή απόδοση μικροφώνου
 • διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
 • Διαθέσιμο γραφικό EQ και προεπιλογές στο συνοδευτικό λογισμικό.
 • Άνετο και καλά κατασκευασμένο.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Τίμη

 

2. Gaming headset Logitech G535 LIGHTSPEED

 

Τα Logitech G535 LIGHTSPEED είναι μια εξαιρετική πρόταση για gaming. Χάρη στο ασύρματο USB dongle τους, έχουν χαμηλή καθυστέρηση και διατηρούν τον ήχο και τα δεδομένα συγχρονισμένα ενώ παίζετε. Το συνοδευτικό λογισμικό τους προσφέρει επίσης δυνατότητες προσαρμογής – το γραφικό EQ καθώς και προεπιλογές που σας βοηθούν να προσαρμόσετε τον κατά τα άλλα ουδέτερο ήχο τους στα γούστα σας. Αν σας αρέσει να παίζετε με άλλους, το μικρόφωνό τους μπορεί να διαχωρίσει τη φωνή σας από τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Γραφικό EQ και προεπιλογές μέσω του συνοδευτικού λογισμικού.
 • διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

3. Gaming headset LOGITECH G433

ακουστικά για playstation4 ps4

Το Logitech G433 είναι ένα άλλο δημοφιλές σετ ακουστικών gaming που παράγεται από τη Logitech. Είναι γνωστό για την ευελιξία του, τον ελαφρύ σχεδιασμό του και τη συμβατότητά του με πολλές συσκευές. Ακολουθούν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες σχετικά με τα ακουστικά Logitech G433:

Ποιότητα ήχου: Το G433 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ήχο υψηλής ποιότητας για παιχνίδια, καθώς και για μουσική .Διαθέτει οδηγούς ήχου 40 mm που παρέχουν καθαρό και ισορροπημένο ήχο σε διάφορες συχνότητες.

DTS Headphone:X: Τα ακουστικά υποστηρίζουν την τεχνολογία DTS Headphone:X, η οποία παρέχει εικονικό ήχο surround για μια πιο καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.

Αποσπώμενο μικρόφωνο: Παρόμοια με το Astro A40 TR, το Logitech G433 διαθέτει αποσπώμενο μικρόφωνο . Το μικρόφωνο έχει προστασία από τον θόρυβο και παρέχει καθαρή φωνητική επικοινωνία κατά τη διάρκεια παιχνιδιών και διαδικτυακών συνομιλιών.

Συμβατότητα πολλαπλών πλατφορμών: Το G433 έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών παιχνιδιών, όπως PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch και κινητές συσκευές. Διατίθεται με διαφορετικά καλώδια και προσαρμογείς για να διασφαλίζεται η συμβατότητα με διάφορες συσκευές.

Ελαφρύ και άνετο: Το G433 είναι σχεδιασμένο με ελαφριά υλικά – Τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για να είναι φορητά και μπορούν να διπλωθούν για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά.

Ενσύρματη σύνδεση: Παρόμοια με το Astro A40 TR, το Logitech G433 είναι ενσύρματο ακουστικό. Συνδέεται με τη συσκευή παιχνιδιών σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο, το οποίο μπορεί να παρέχει μια σταθερή και συνεπή σύνδεση ήχου.

Συμβατότητα με κινητά: Ο ελαφρύς και φορητός σχεδιασμός του G433 το καθιστά κατάλληλο για παιχνίδια εν κινήσει με κινητές συσκευές.

Ενσωματωμένοι έλεγχοι ήχου: Τα ακουστικά διαθέτουν ενσωματωμένα χειριστήρια στο καλώδιο για τη ρύθμιση της έντασης και τη σίγαση του μικροφώνου χωρίς να χρειάζεται να έχετε πρόσβαση σε λογισμικό ή στη συσκευή παιχνιδιών σας.

Πρόσθετα αξεσουάρ: Το G433 συνήθως συνοδεύεται από πρόσθετα αξεσουάρ, όπως διαφορετικές επιλογές μαξιλαριών αυτιών για περαιτέρω προσαρμογή και άνεση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • ελάχιστο delay.
 • Καλή ποιότητα ήχου και μικροφώνου.
 • Άνετος  σχεδιασμός.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • απομόνωση θορύβου.
 • Η απόδοση μπάσων

4. Gaming Headset Astro A40 TR Headset 

 

@TOPREVIEWS.GR

Το Astro A40 TR είναι ένα δημοφιλές σετ ακουστικών gaming που παράγεται από την Astro Gaming, θυγατρική της Logitech. Το A40 TR είναι γνωστό για τον υψηλής ποιότητας ήχο, την άνεση και τις επιλογές προσαρμογής, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή μεταξύ των gamers και των δημιουργών περιεχομένου. Ακολουθούν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες σχετικά με τα ακουστικά Astro A40 TR:

Ποιότητα ήχου: Τα ακουστικά Astro A40 TR έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν καθηλωτικό και υψηλής πιστότητας ήχο. Διαθέτει οδηγούς 40 mm που παρέχουν καθαρό και ισορροπημένο ήχο σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων. Αυτό το καθιστά κατάλληλο τόσο για παιχνίδια όσο και για γενική κατανάλωση πολυμέσων.

Συμβατότητα κιτ τροποποίησης: Το “TR” στο A40 TR σημαίνει “Tournament Ready”. Το σετ ακουστικών έχει σχεδιαστεί για να είναι προσαρμόσιμο και διαθέτει αφαιρούμενα και εναλλάξιμα εξαρτήματα. Η Astro προσφέρει Mod Kits που σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε τα μαξιλάρια αυτιών και το μαξιλάρι της ζώνης κεφαλής του ακουστικού για μεγαλύτερη άνεση και απομόνωση θορύβου.

Συμβατότητα MixAmp: Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ακουστικών Astro A40 TR είναι η συμβατότητά τους με το Astro MixAmp Pro TR. Το MixAmp είναι μια ξεχωριστή συσκευή που σας επιτρέπει να ελέγχετε τις ρυθμίσεις ήχου, να αναμειγνύετε τον ήχο φωνής και τον ήχο παιχνιδιού και να προσαρμόζετε τη συνολική εμπειρία ήχου. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για ανταγωνιστικά παιχνίδια και livestreaming.

Dolby Audio: Το σετ ακουστικών υποστηρίζει την επεξεργασία Dolby Audio, παρέχοντας εικονικό ήχο surround για μια πιο καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού.Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ακούτε τις ενδείξεις κατεύθυνσης στα παιχνίδια, ενισχύοντας τη χωρική σας αντίληψη.

Αποσπώμενο μικρόφωνο:Το A40 TR διαθέτει αποσπώμενο και ρυθμιζόμενο μικρόφωνο που διαθέτει χαρακτηριστικά ακύρωσης θορύβου.Αυτό επιτρέπει την καθαρή φωνητική επικοινωνία κατά τη διάρκεια συνεδριών παιχνιδιών ή διαδικτυακών συνομιλιών.

Προσαρμογή: Τα ακουστικά Astro A40 TR είναι γνωστά για τις επιλογές προσαρμογής τους.Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων, Mod Kits και αξεσουάρ για να εξατομικεύσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του ακουστικού σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Συμβατότητα πολλαπλών πλατφορμών:Το A40 TR έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με διάφορες πλατφόρμες παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των PC, Xbox, PlayStation και άλλων. Ωστόσο, η συμβατότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη συγκεκριμένη έκδοση ή τα αξεσουάρ που διαθέτετε.

Άνεση:Το A40 TR είναι σχεδιασμένο για  gaming, με μαξιλάρια αυτιών από αφρό μνήμης και ελαφρύ σχεδιασμό που στοχεύει στην παροχή άνεσης κατά τη διάρκεια πολύωρης χρήσης.

Ποιότητα κατασκευής: Τα ακουστικά είναι κατασκευασμένα με ανθεκτικά υλικά, εξασφαλίζοντας μακροζωία και αξιοπιστία.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Συνοδευτικό λογισμικό με γραφικό EQ και προεπιλογές.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • τιμή
 • ογκώδες

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!