ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ 5 ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ GAMEPADS

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ GAMEPADS

1. ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ GAMEPAD Microsoft Xbox One Elite Wireless

Συνολική βαθμολογία: ★★★★★

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ GAMEPADS
ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ GAMEPADS

Προσαρμογή: ★★★★★

Το χειριστήριο υπερέχει στην προσαρμογή με τα εναλλάξιμα εξαρτήματά του, όπως τα thumbsticks, τα D-pads και τα paddles, προσφέροντας στους χρήστες υψηλό επίπεδο προσαρμοστικότητας για να ταιριάζουν στις προτιμήσεις τους.

Ποιότητα κατασκευής και σχεδιασμός: ★★★★★

Η κορυφαία κατασκευή του με χρήση ανθεκτικών υλικών και ο εργονομικός σχεδιασμός με λαστιχένιες λαβές παρέχουν εξαιρετική άνεση και αντοχή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ακρίβεια και απόδοση: ★★★★★

Το χειριστήριο προσφέρει βελτιωμένη ευαισθησία και ακρίβεια, επιτρέποντας ακριβέστερο και πιο γρήγορο έλεγχο των ενεργειών παιχνιδιού, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία παιχνιδιού.

Συμβατότητα: ★★★★★

Προσφέρει απρόσκοπτη συμβατότητα με τις κονσόλες Xbox One και τους υπολογιστές Windows 10, εξασφαλίζοντας ευελιξία στη χρήση σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Επιλογές διαμόρφωσης: ★★★★★

Η δυνατότητα του χειριστηρίου να επιτρέπει την προσαρμοσμένη αντιστοίχιση κουμπιών μέσω της εφαρμογής Xbox Accessories προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο εξατομίκευσης, καθιστώντας το προσαρμόσιμο σε διάφορα στυλ παιχνιδιού.

Συνολική βαθμολογία: ★★★★★

Το Ασύρματο χειριστήριο Xbox One Elite κερδίζει κορυφαία βαθμολογία λόγω της εξαιρετικής προσαρμογής, της ποιότητας κατασκευής, της ακρίβειας, της συμβατότητας και των επιλογών διαμόρφωσης, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για τους παίκτες που αναζητούν κορυφαία χαρακτηριστικά και επιδόσεις.

Η έκδοση gamepad του Xbox Elite της Microsoft είναι ένα από τα καλύτερα προσαρμοσμένα gamepad που είναι διαθέσιμα για το Xbox και τους υπολογιστές.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής
 • Εκτεταμένη δυνατότητα προγραμματισμού.
 • Wireless
 • Πολλαπλά προφίλ.
 • Χρήσιμα κουπιά.
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 

2. ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ GAMEPAD Razer Wolverine Ultimate

Συνολική βαθμολογία: ★★★★☆

Προσαρμογή: ★★★★☆

Το χειριστήριο προσφέρει ένα καλό επίπεδο προσαρμογής με εναλλάξιμα εξαρτήματα και προγραμματιζόμενα κουμπιά. Αν και ορισμένα άλλα χειριστήρια μπορεί να παρέχουν ελαφρώς περισσότερες επιλογές προσαρμογής.

Ποιότητα κατασκευής και σχεδιασμός: ★★★★★

Διαθέτει στιβαρό και εργονομικό σχεδιασμό με ποιοτικά υλικά, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και άνεση κατά τη διάρκεια gaming..

Ακρίβεια και επιδόσεις: ★★★★★

Παρέχει χειριστήρια υψηλής απόκρισης και διαμορφώσιμες ρυθμίσεις για ακριβείς και ακριβείς επιδόσεις gaming.

Προσαρμόσιμη διαμόρφωση: ★★★★★

Το λογισμικό Razer Synapse επιτρέπει την εξατομικευμένη αντιστοίχιση κουμπιών, προσαρμογές ευαισθησίας και άλλες ρυθμίσεις, παρέχοντας εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής του ελέγχου.

Συμβατότητα: ★★★★★

Προσφέρει συμβατότητα με κονσόλες Xbox One και υπολογιστές, εξασφαλίζοντας ευελιξία και ευρεία προσβασιμότητα πλατφόρμας.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: ★★★★☆

Η προσθήκη χαρακτηριστικών όπως το αποσπώμενο πλεγμένο καλώδιο και τα ενσωματωμένα χειριστήρια ήχου προσθέτουν ευκολία και λειτουργικότητα στο χειριστήριο.

Συνολική βαθμολογία: ★★★★☆

Το Razer Wolverine Ultimate κερδίζει υψηλούς βαθμούς σε διάφορες πτυχές, ιδιαίτερα όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, την ακρίβεια και τις επιλογές προσαρμογής. Ενώ προσφέρει μια εντυπωσιακή σειρά χαρακτηριστικών, κάποιοι ίσως αναζητήσουν ένα ελαφρώς πιο εκτεταμένο επίπεδο προσαρμογής. Συνολικά, είναι μια κορυφαία επιλογή για τους παίκτες που αναζητούν ένα συνδυασμό επιδόσεων και άνεσης σε ένα χειριστήριο παιχνιδιών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • Κατασκευή με την εγγύηση της RAZER
 • Έξι προγραμματιζόμενα κουμπιά.
 • Φωτισμός.
 • Αποκριση και έλεγχος
ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • Ακριβό για ενσύρματο χειριστήριο.

3. ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ GAMEPAD Razer Raion Fightpad

Συνολική βαθμολογία: ★★★★☆

Σχεδιασμός με επίκεντρο τον αγώνα: ★★★★★

Ο σχεδιασμός του χειριστηρίου στοχεύει ειδικά στις ανάγκες των παικτών παιχνιδιών μάχης, προσφέροντας μια διάταξη και διαμόρφωση κουμπιών βελτιστοποιημένη για την εκτέλεση συνδυασμών και κινήσεων ακριβείας.

Ανταποκρινόμενα κουμπιά και χειριστήρια: ★★★★★

Τα μπροστινά κουμπιά του Razer Mechanical Switch και το ακριβές D-pad παρέχουν εξαιρετικά ευέλικτες και ακριβείς εισόδους χείρισμων, ζωτικής σημασίας για τα fighting games.

Εργονομικός σχεδιασμός: ★★★★☆

Το χειριστήριο προσφέρει άνετη λαβή και ελαφρύ σχεδιασμό κατάλληλο για gaming.

Προσαρμογή και πρόσθετα χαρακτηριστικά: Το χειριστήριο είναι κατάλληλο για κάθε χρήστη: ★★☆☆☆

Περιορισμένη όσον αφορά την προσαρμογή, χωρίς προγραμματιζόμενα κουμπιά ή πρόσθετα χαρακτηριστικά πέρα από την εξειδικευμένη διάταξη για παιχνίδια μάχης.

Συνολική βαθμολογία: ★★★★☆

Το Razer Raion Fightpad διακρίνεται για τον εξειδικευμένο σχεδιασμό του που απευθύνεται ειδικά στους λάτρεις των fighting games. Η εστίασή του στους ελέγχους που ανταποκρίνονται και ο εργονομικός σχεδιασμός το καθιστούν μια σταθερή επιλογή για τους παίκτες που αναζητούν ένα χειριστήριο βελτιστοποιημένο για ακριβείς εισόδους και εκτέλεση συνδυασμών σε fighting games. Ωστόσο, ενδέχεται να στερείται των επιλογών προσαρμογής που υπάρχουν σε αλλα χειριστήρια παιχνιδιών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Εξαιρετική αίσθηση.
 • αμεση απόκριση στους χειρισμους
 • Μηχανικοί διακόπτες
 • διαθέτει δύο επιπρόσθετα κουμπιά, με αποτέλεσμα να παρέχει έναν μεγαλύτερο αριθμό επιλογών εισόδου

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 

4. ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ GAMEPAD 8Bitdo SN30 Pro+

 

8bitdo gamepad 1000 1503863

Το 8Bitdo SN30 Pro + gamepad  ειναι για υπολογιστές και το Nintendo Switch έχει άνετο σχεδιασμό και μεγάλη προσαρμοστικότητα στον καθε χρηστή – οι πιο σύγχρονες λαβές κάνουν το gamepad πιο άνετο στο κράτημα, τα χειριστήρια προσθέτουν ακρίβεια στα παιχνίδια υπολογιστή και το νέο λογισμικό 8Bitdo Ultimate επιτρέπει όχι μόνο επεξεργασία αλλά και προσαρμογή ευαισθησίας που έχουμε δει μέχρι τώρα μόνο σε gamepad που κοστίζουν τρεις φορές περισσότερο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • κατασκευή.
 • Αναλογικα triggers.
 • Λειτουργεί με υπολογιστές και Nintendo.
 • Wireless Bluetooth, rumble vibration, motion controls, USB-C
 • Wired and Wireless functionality
 • 6 axis motion sensor
 • συνδεσιμότητα Wireless Bluetooth 4.0 / USB-C
 • Compatibility: Windows, Android, macOS, Switch, Raspberry Pi

ΜΕΙΟΝEKTHMATA

 • Δεν διαθέτει κλασικό σχεδιασμό SNES.
 • Αδύναμη δόνηση.

Για περισσότερα, δείτε τα κάλυτερα  desktop  και  gaming laptop . Ενώ είστε σε αυτήν την αναζήτηση , ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα αξεσουάρ για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας,  συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών, των πληκτρολογίων και των mouse 

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!