TA ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOPS-NETBOOKS  ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ

Τα συγκεκριμένα laptops-netbooks έχουν τιμή έως 250 ευρώ  και παρά πολλές θετικές κριτικές και υψηλή βαθμολογία από τα ratings των κατόχων τους  . Με προσεκτική ερευνά επιλέξαμε τους συγκεκριμένους φορητούς υπολογιστές  που έχουν  μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρία , και είναι  ικανά να υποστηρίξουν όλες τις καθημερινές δραστηριότητες σας από  το σερφάρισμα έως την επεξεργασία έγγραφων. Κύριο μέλημα στην επιλογή είναι η ταχύτητα , για απρόσκοπτη  καθημερινή χρήση είτε για  on going learning  τα laptops-notebooks  δεν επιλέγονται για gaming είτε για να υποστηρίξουν βαριές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ TA ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOPS-NETBOOKS  ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ

 

1)  Φορητότητα

Αν η φορητότητα είναι ζήτημα προτεραιότητας, και παράλληλα επιθυμείς να έχεις διαρκώς μαζί σου ένα αξιόπιστο και ισχυρό συνεργάτη, δεν θα κάνεις λάθος αν επιλέξεις από τα καλύτερα laptops-netbooks μέχρι 250 ευρώ. Πρόκειται για  θαυμάσιους φορητόυς υπολογιστες  2-σε-1 που διαθέτουν αρκετή ισχύ για να σε βοηθήσουν με τις παρουσιάσεις σου, με την επεξεργασία υπολογιστικών φύλλων ή εγγράφων ή ακόμα και για την πρόχειρη επεξεργασία εικόνων.Μεταφέρετε εύκολα αυτόν τον λεπτό και ελαφρύ υπολογιστή όπου θέλετε. Όταν ο υπολογιστή σας σάς ακολουθεί παντού, η παραγωγικότητα και η ψυχαγωγία σας γίνονται πιο απλές από ποτέ.

2) Οθόνη

Η οθόνη σου προσφέρει την απαραίτητη άνεση χωρίς να θυσιάζεται η φορητότητα του υπολογιστή ώστε η πλοήγηση στο Internet, η εργασία με έγγραφα ή αναπαραγωγή video να είναι ευχάριστες εμπειρίες.

3) Συνδεσιμότητα 

Παρά το μικρό τους μέγεθος εξοπλίζονται με USB 3.0 θύρα και USB 2.0, HDMI για την περίπτωση που θα χρειαστεί να το συνδέσεις σε monitor ή τηλεόραση, με Bluetooth 4.0 και με WiFi 802.11a/b/g/n/ac. Επίσης, κάμερα αλλά και με δύο στερεοφωνικά ηχεία .

4) Επεξεργαστή-Μνήμη

Χάρη στον επεξεργαστή που διαθέτουν μπορείς να πραγματοποιείς με άνεση τις καθημερινές εργασίες γραφείου, ενώ δεν θα αντιμετωπίσεις το παραμικρό ζήτημα με την αναπαραγωγή video .

Για περισσότερα… δείτε τα κάλυτερα  desktop  και  gaming laptop . Ενώ είστε σε αυτήν την αναζήτηση , ρίξτε μια ματιά σε ορισμένα αξεσουάρ για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας,  συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών, των πληκτρολογίων και των mouse .

TA ΚΑΛΥΤΕΡA LAPTOPS-NOTEBOOKS  ΜΕΧΡΙ 250 ΕΥΡΩ

 

HP Pavillion x2 – 10-P001NV

 

Οι παρουσιάσεις σου –αλλά και η ψυχαγωγία σου, ανάλογα από ποια οπτική γωνία βλέπεις τα πράγματα- θα αποκτήσουν νέα δυναμική με την αποσπώμενη οθόνη, αφού μπορείς να λειτουργήσεις τον HP Pavilion x2 10-P001nv τόσο ως notebook όσο και ως tablet. Με μία κίνηση, μπορείς να αφαιρείς την οθόνη από την βάση-πληκτρολόγιο για να απολαμβάνεις όποτε το επιθυμείς την ευελιξία ενός tablet. Όποτε χρειαστεί να απαντήσεις σε κάποιο email ή να γράψεις κείμενο, το συνδέεις στο πληκτρολόγιο για μεγαλύτερη άνεση.

ΟΘΟΝΗ 

Η οθόνη LCD IPS των 10,1 ιντσών αποτελεί μία πολύ καλή λύση που προσφέρει την απαραίτητη άνεση χωρίς να θυσιάζεται η φορητότητα του υπολογιστή. Για την παρακολούθηση ταινιών και video πάντως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το “tent mode”.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ – ΜΝΗΜΗ

Χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή μπορείς να πραγματοποιείς με άνεση τις καθημερινές εργασίες γραφείου, ενώ δεν θα αντιμετωπίσεις το παραμικρό ζήτημα με την αναπαραγωγή video ανάλυσης 1080p ή το casual gaming με mobile παιχνίδια από το Windows Store. Χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Ζ8350, στα ενσωματωμένα γραφικά Intel HD Graphics, τα 2GB RAM και το solid state drive των 32GB έχεις στην διάθεση σου ένα ικανότατο φορητό υπολογιστή, υψηλής αποδοτικότητας.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ

Χάρη στην μπαταρία ιόντων λιθίου, έχεις στην διάθεση σου περίπου 12 ώρες μέσης χρήσης μεταξύ φορτίσεων!

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 

Παρά το μικρό του μέγεθος εξοπλίζεται με SuperSpeed USB 3.0 θύρα, με USB 2.0, micro-HDMI για την περίπτωση που θα χρειαστεί να το συνδέσεις σε monitor ή τηλεόραση, με Bluetooth 4.0 και με WiFi 802.11a/b/g/n/ac. Επίσης, κάμερα TrueVision HD αλλά και με δύο εκπληκτικά στερεοφωνικά ηχεία της Bang & Olufsen που θα σε κάνουν να την “ακούσεις” με την απόδοση τους!

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

  • Μεγάλη αυτονομία
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Atom
  • Με Intel HD Graphics
  • Φορητός υπολογιστής 2-σε-1

 

LAPTOP HP Stream x360 11-aa000nv

 

Μικρό, προσιτό και απόλυτα αξιόπιστο, το HP Stream 11-AA001NV αποτελεί την επιτομή της φορητότητας. Με οθόνη αφής 11,6”, βάρος που δεν ξεπερνά τα 1,35 kg και διαστάσεις που παραπέμπουν περισσότερο σε tablet παρά σε laptop, το σύστημα της HP είναι ιδανικό για εκείνους που μετακινούνται συνεχώς και χρειάζονται ένα laptop ικανό να καλύψει τις ανάγκες τους.
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ-ΜΝΗΜΗ
Διαθέτει επεξεργαστή Intel Celeron N3060, 2 GB μνήμης RAM και δίσκο eMMC 32 GB, στοχεύοντας έτσι στην ικανοποίηση των «θέλω» του χρήστη σε συνδυασμό με τη μέγιστη δυνατή αυτονομία. Από πλευράς λειτουργικότητας, τα Windows 10 Home και η οθόνη αφής φροντίζουν ώστε ο χρήστης να απολαύσει μια όσο το δυνατόν φιλικότερη εμπειρία.

Παράμεινε συνδεδεμένος με ό,τι είναι σημαντικό για εσένα. Το HP Stream 11-AA000NV θα σου προσφέρει τον ιδανικό τρόπο για να συνδεθείς online, να κάνεις περισσότερα και να απολαύσεις την ψηφιακή ζωή σου.

ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Με βάρος 1,35 kg και διαστάσεις που θυμίζουν… tablet, το Stream 11-AA000NV είναι το laptop που θα σε ακολουθήσει όπου κι αν πας χωρίς να σε επιβαρύνει καθόλου. Για ό,τι κι αν θες να χρησιμοποιήσεις το HP Stream 11-AA000NV, υπάρχει και η κατάλληλη λειτουργία. Άλλαξε εύκολα από φορητό υπολογιστή σε tablet και από λειτουργία tent σε λειτουργία βάσης με μια σου κίνηση. Ο μηχανισμός περιστροφής της οθόνης του είναι ανθεκτικός στον χρόνο και τη χρήση, οπότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η βελτιωμένη κεραία Wi-Fi 802.11ac 2×2 προσφέρει πιο ισχυρή και αξιόπιστη σύνδεση ίντερνετ σε σχέση με το παρελθόν, για streaming χωρίς χρήση buffer, ασύλληπτα γρήγορες λήψεις και ομαλή περιήγηση στο web.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 

  •   Φορητότητα
  •   Ευέλικτη σχεδίαση
  •   Κεραία  WiFi

LAPTOP HP Stream – 14-cb063nv

 

Δείτε τον ψηφιακό σας κόσμο με νέα ματιά. Απολαύστε ταινίες και φωτογραφίες με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και λεπτομέρεια υψηλής ευκρίνειας στο 1 εκατομμύριο pixel.  

ΟΘΟΝΗ 

Η οθόνη του HP Stream 14 διαθέτει διαγώνιο 14 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 1366 x 768 pixels για εικόνα υψηλής λεπτομέρειας & ευκρίνειας με 1 εκατομμύριο pixel.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ-ΜΝΗΜΗ

Ο επεξεργαστής Intel Celeron N3060 βρίσκεται στην καρδιά του Stream 14, και προσφέρει δύο πυρήνες με συχνότητα λειτουργίας έως 1,60GHz, η οποία χάρη στην τεχνολογία Turbo Boost μπορεί να αγγίξει τα 2,48GHz. Ο Stream 14 συνοδεύεται από 4GB RAM.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Για να προσφέρει υψηλά επίπεδα δικτύωσης και συνδεσιμότητας, ο HP Stream 14 εξοπλίζεται με ασύρματη δικτύωση Wi-Fi, Bluetooth, HDMI και υποδοχή microSD για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου. Επίσης διαθέτει θύρα ακουστικών, 1 USB 2.0 και δύο USB 3.1 για διάφορα περιφερειακά.

Το κομψό notebook της HP, Stream 14 βασίζεται στο τελευταίας γενιάς λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows 10, και επομένως μπορείς να περιμένεις πολύ καλή απόδοση, μεγάλη συμβατότητα με εφαρμογές  και συσκευές, και βεβαίως την μεγαλύτερη γκάμα εφαρμογών.

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 

  •   Φορητότητα
  •   Ευέλικτη σχεδίαση
  •   Οθόνη

 

LAPTOP HP 250 G6 3VJ19EA

 

Το HP 250 G6 notebook είναι ένα εργαλείο για επιτυχία. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel το HP 250 G6σας βοηθά να ολοκληρώσετε τις οποιεσδήποτε εργασίες σας. Με μια 15.6″ HD TFT αντιθαμβωτική οθόνη και ενσωματωμένο WI-FI, το HP 250 G6 είναι η άμεση επαφή σας με τον κόσμο.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ-ΜΝΗΜΗ

Ο επεξεργαστής Intel Celeron Dual Core N4000 (1.10 GHz, έως 2.60 GHz μέσω Burst mode) με 4 MB L2 cache . Ο HP 250 G6 συνοδεύεται από 4GB DDR4 στα 2400 MHz.

Σκληρός Δίσκος: 500 GB SATA, στις 5400 rpm.

Κάρτα γραφικών: Intel UHD 600 shared μνήμης.

Ήχος: Ενσωματωμένο μικρόφωνο, ενσωματωμένα ηχεία.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Αναγνώστης SD καρτών (SD, SDHC, SDXC), ενσωματωμένη κάμερα.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Για να προσφέρει υψηλά επίπεδα δικτύωσης και συνδεσιμότητας , εξοπλίζεται με ασύρματη δικτύωση Wi-Fi, Bluetooth, HDMI και υποδοχή microSD για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου. Επίσης διαθέτει θύρα ακουστικών, 1 USB 2.0 και δύο USB 3.1 για διάφορα περιφερειακά ( VGA,RJ-45, microphone in/headphone out combo) ,  υποδοχή τροφοδοσίας. 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0. Ενσωματωμένος ελεγκτής Ethernet (10/100/1000).

Μπαταρία:

3 κελιών λιθίου ιόντων (Li-Ion), 31 WHr.

ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Με βάρος 1,86 kg και διαστάσεις 380 x 253,8 x 23,8 mm.

Λογισμικό:

Χωρίς λειτουργικό σύστημα (Free Dos).

Related posts