ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 2019

Επιλέξαμε τα καλυτέρα πολυμηχανήματα μέχρι 200 ευρώ μετά από ερευνά και με γνώμονα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και την ποιότητα σας τα προτείνουμε. Εξοικονομήστε χώρο και χρήματα και εκτυπώστε ασύρματα με τους καλύτερους εκτυπωτές  πολυμηχανήματα . Εκτυπώστε, σαρώστε και αντιγράψτε από σχεδόν οποιαδήποτε φορητή συσκευή. Συνδεθείτε και ξεκινήστε την εκτύπωση γρήγορα με εύκολη ρύθμιση από το smartphone ή το tablet σας .

Εξασφάλισε οικονομικότερες εκτυπώσεις χωρίς καμία παραχώρηση στην ποιότητα, χάρη στα κάλυτερα πολυμηχάνημα που έρχονται  να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών ως προς την εκτύπωση, τη σάρωση και τις φωτοτυπίες φωτογραφιών και εγγράφων. Η εγκατάστασή  είναι παιχνιδάκι και μπορεί να ολοκληρωθεί τόσο από το PC, όσο και από το smartphone. Όσο για τη χρήση του, είναι ακόμα πιο εύκολη, χάρη στην εντυπωσιακή του ευελιξία. Θα εκτυπώσεις απ’ ευθείας από το κινητό, θα απολαύσεις έγγραφα τυπωμένα μπρος-πίσω αυτόματα και θα μειώσεις ακόμα περισσότερο το κόστος της εκτύπωσης .

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ …

 

Η συσκευή σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή. Θα καλύψει όλες τις ανάγκες στο σπίτι ή στο γραφείο με σχετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης και μηδενική συντήρηση. Είναι ιδανική για τους τυπικούς ή προχωρημένους χρήστες ή για όσους έχουν αυξημένες ανάγκες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής. Ας δούμε μέρικα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχετε υπόψιν κάτα την διάρκεια της επιλογής  :

Ταχύτητα Εκτύπωσης

Η ταχύτητα εκτύπωσης είναι αρκετά σημαντική, ειδικά αν θέλετε μεγάλο όγκο εκτυπώσεων.

Ανάλυση Σάρωσης

Η ανάλυση σάρωσης είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι, όσο μεγαλύτερη ανάλυση χρησιμοποιείτε κατά την διαδικασία της σάρωσης, τόσο περισσότερο χρόνο θα χρειαστείτε για να σκανάρετε τις σελίδες που θέλετε. Αρκετές συσκευές διαθέτουν αυτόματο τροφοδότη σάρωσης για να διευκολύνουν αυτή την χρονοβόρα διαδικασία.

Μονόχρωμη Εκτύπωση

Η συσκευή εκτύπωσης υποστηρίζει μονόχρωμη εκτύπωση και θα καλύψει όλες τις βασικές ανάγκες ενός χρήστη στο γραφείο ή στο σπίτι, εφόσον ο κύριος όγκος εκτύπωσης αφορά έγγραφα χωρίς εικόνες ή απλά δεν υπάρχει απαίτηση για χρώμα στην καθημερινότητα.

 

Ανάλυση Εκτύπωσης

Η ανάλυση εκτύπωσης είναι επίσης σημαντική  γιατι όσο μεγαλύτερη ανάλυση χρησιμοποιείτε κατά την εκτύπωση, τόσο περισσότερο χρόνο θα χρειαστείτε. Επιπλέον, η ανάλυση καθορίζει και την τελική ποιότητα  οπότε πρέπει να κάνετε συμβιβασμό ανάμεσα στην ποιότητα και στην ταχύτητα.

Χειροκίνητη Εκτύπωση Διπλής Όψης

 

 Η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει να εκτυπώνετε και στις 2 όψεις κάθε σελίδας που χρησιμοποιείτε κάνοντας  οικονομία στο χαρτί εκτύπωσης και μειώνοντας τον όγκο εκτύπωσης . Επιπλέον, γλυτώνετε χρόνο και κόπο, ειδικά αν υποστηρίζεται αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης.

Σύνδεση USB 2.0

 USB 2.0 είναι το πρωτόκολλο σύνδεσης που χρησιμοποιείται στις  περιφεριακές συσκευές και προσφέρει μεγάλες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα, η μέγιστη ταχύτητα που υποστηρίζεται είναι μέχρι 480Mbps.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ …

 

Πρακτικό design

Στο γραφείο, τη βιβλιοθήκη ή όπου αλλού το χρειάζεσαι, το πρακτικό του design θα του επιτρέψει να βρει εύκολα τη θέση του. Η δε αθόρυβη λειτουργία του, προσφέρει εκτυπώσεις χωρίς να ενοχλεί τους άλλους γύρω σου.

Εκτυπώσεις on-the-go

Εκμεταλλεύσου τη δυνατότητα απ’ ευθείας εκτύπωσης από το tablet ή το smartphone σου και κάνε την καθημερινότητά σου ακόμα πιο εύκολη. Σύνδεσε το πολυμηχάνημά σου στο οικιακό σου δίκτυο  και μην ανησυχήσεις ποτέ ξανά για τις εκτυπώσεις σου!

Πανεύκολα στη χρήση

Τα καλυτέρα πολυμηχανήματα θα σου δώσουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητές του με το πάτημα ενός κουμπιού, χάρη στο ξεκάθαρο και λειτουργικό περιβάλλον χρήστη. Εκτύπωσε φωτογραφίες και έγγραφα και δημιούργησε προσπέκτους από την άνεση του σπιτιού σου, χωρίς καμία δυσκολία, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Καλύτερη διαχείριση αναλωσίμων

Εκτύπωσε περισσότερα χρησιμοποιώντας λιγότερο μελάνι με τις κορυφαία εταιρεία εκτυπωτών του κόσμου.

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 2019

 

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ CANON PIXMA TS6150

 

Έξυπνο και κομψό πολυμηχάνημα με πολλές δυνατότητες σύνδεσης. Αυτό το όμορφο, μικρών διαστάσεων πολυμηχάνημα επιτρέπει την εκτύπωση, σάρωση και αντιγραφή εξαιρετικών φωτογραφιών και ευκρινών εγγράφων στο σπίτι. Με οθόνη αφής 7,5cm και 5 ανεξάρτητα μελάνια, υποστηρίζει επίσης έξυπνη ασύρματη σύνδεση και συνδεσιμότητα στο cloud.

Χαρακτηριστικά:

  • Συνδεθείτε εύκολα με έξυπνες συσκευές μέσω μιας ποικιλίας επιλογών, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας Bluetooth, για εύκολη εκτύπωση και σάρωση μέσω Wi-Fi με την εφαρμογή Canon PRINT.
  • Απολαύστε την ελευθερία της εκτύπωσης και της σάρωσης από/στο cloud, απευθείας από τον εκτυπωτή. Η σύνδεση με το PIXMA Cloud link, μέσω της οθόνης του εκτυπωτή ή της εφαρμογής Canon PRINT, διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα.
  • Η εκτύπωση γίνεται διασκέδαση, αγγίζοντας επιλογές στην έγχρωμη οθόνη αφής 7,5cm και χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα συντόμευσης. Το απλοποιημένο περιβάλλον χειρισμού μοιάζει με την εφαρμογή Canon PRINT, προσφέροντας ενοποιημένη εμπειρία.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Hi-Speed USB (B Port), Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ : 4800 x 1200 dpi.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΡΩΣΗΣ : 1200 x 2400 dpi.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ : Α&Μ: 15 εικ./λεπτό, A4, Χρώμα: 10 εικ./λεπτό, A4.

ΔΙΠΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ: Αυτόματη.

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ CANON PIXMA MG5750

 

Το πολυμηχάνημα PIXMA MG5750 συνδυάζει την ταχύτητα με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα και παρέχει την ποιότητα ενός φωτογραφικού εργαστηρίου για όλη την οικογένεια. Απολαύστε ομαλότερες διαβαθμίσεις χρώματος, εικόνες απαλλαγμένες από κόκκους και υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις σε έναν All-in-one εκτυπωτή.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Hi-Speed USB (B Port), Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ : 4800 x 1200 dpi.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΡΩΣΗΣ : 1200 x 2400 dpi.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ :  Μονόχρωμη: 12.6 εικ./λεπτό, έγχρωμη: 9 εικ./λεπτό.

ΔΙΠΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ: Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης (A4, Letter – απλό χαρτί).

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ HP ENVY 5030 ALL-IN-ONE M2U92B

 

Tο HP ENVY 5030 All-in-One είναι κατάλληλο για οικιακή χρήση καθώς και για χρήση γραφείου, προσφέρει καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών και ποιότητα στα γραφικά κείμενου. Εκτυπώστε από το smartphone, το tablet. Δημιουργήστε με λιγότερα βήματα. Ωστόσο, ο καλύτερος λόγος για να κάνετε αγορά το HP Envy 5030 είναι η οικονομία στην εκτύπωση.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Hi-Speed USB (B Port), Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ : 4800 x 1200 dpi.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΡΩΣΗΣ : 1200 x 2400 dpi.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ : Α&Μ: 10 εικ./λεπτό, A4, Χρώμα: 7 εικ./λεπτό, A4.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ : HP Thermal Inkjet.

ΔΙΠΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ: Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης.

 

ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ EPSON EXPRESSION HOME XP-255

 

Ψάχνετε για έναν οικονομικά προσιτό, κομψό και εύκολο στη χρήση εκτυπωτή; Αυτός είναι βέβαιο ότι θα τσεκάρει όλα τα κουτιά, καθώς είναι συμπαγής, παράγει εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας και είναι ικανός για κινητή εκτύπωση με Wi-Fi, Wi-Fi Direct και μια σειρά από συμβατές εφαρμογές.

Χαρακτηριστικά

  •  Κομψή συσκευή : Εξοικονομήστε χρήματα, χώρο και χρόνο.
  •  Κινητή εκτύπωση: Ελευθερία εκτύπωσης από σχεδόν οπουδήποτε.
  •  Claria Home Ink: Εξοικονομήστε χρήματα με μεμονωμένα μελάνια – αντικαταστήστε μόνο το χρησιμοποιούμενο χρώμα.
  •  Wi-Fi & Wi-Fi Direct: Ασύρματη εκτύπωση με ή χωρίς δίκτυο.
  • Συμπαγές: Μικρό και ελαφρύ σχέδιο.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ : USB, WiFi, Wi-Fi Direct.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ : 5,760 x 1,440 dpi.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΡΩΣΗΣ : 1200 x 2400 dpi.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ : Α&Μ: 27 εικ./λεπτό, A4, Χρώμα: 15 εικ./λεπτό, A4.

ΔΙΠΛΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ: Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης (A4, Letter – απλό χαρτί).