ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ 2018

Εάν ψάχνεις  τα καλυτέρα κινητά τηλεφωνά μέχρι 150 Ευρώ,  χωρίς να κάνεις υποχωρήσεις στα τεχνολογικά  χαρακτηριστικά, τότε έχεις έρθεις στο σωστό μέρος. Έχουμε κάνει ερευνά και προτείνουμε τα καλυτέρα smartphones με κριτήρια  την υπολογιστική ισχύ,  την μνήμη RAM, και το χρηματικό όριο , φυσικά  για όσους μπορούν να διαθέσουν ένα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για να αποκτήσουν μια συσκευή με πιο ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να διαβάσουν το άρθρο μας για τα κινητά τηλεφωνά μέχρι 250 Ευρώ.

Τα κριτήρια που θα μας βοηθήσουν στην επιλογή για τα καλυτέρα κινητά τηλεφωνά μέχρι 150 Ευρώ  είναι:

Επεξεργαστής  όλες οι διεργασίες που εκτελούνται στο κινητό περνούν από το κεντρικό επεξεργαστή . μια CPU μπόρει να είναι dual-core, quad core είτε 4+4  έτσι όσο περισσότεροι οι πυρήνες τόσο μικρότερη η πιθανότητα κάποια εντολή  προς επεξεργασίας να καθυστερήσει

Μνήμη RAM ( Μνήμη τυχαίας προσπέλασης) : αποθηκεύει τα προσωρινά δεδομένα των εργασιών έτσι ώστε να αυξάνεται η ταχύτητα και να ευνοούνται οι παράλληλες εργασίες .Τα κινητά που θα ασχοληθούμε έχουν άρκετη μνήμη ωστε να μπορείς ασχοληθείς με παιχνίδια στο κινητό και multitasking

Μια ισχυρή μπαταρία ,  θεωρείται πλέον επιβεβλημένη για τους χρηστές που εκμεταλλεύονται όλες τις δυνατότητες των κινητών τους. Αρκετές φορές όταν η μπαταρία κοντεύει να εξαντληθεί είναι επιβεβλημένη η ανάγκη για να έχετε μαζί σας ένα power bank ώστε να μην μείνετε αποκομμένοι από τους φίλους σας , και να  συνεχίσετε να επικοινωνείτε.

Τα καλυτέρα κινητά τηλεφωνά μέχρι 150 Ευρώ  το 2018

1. XIAOMI Redmi 6A 32GB Dual SIM

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

Το Xiaomi Redmi 6A πρόκειται για τον «βασιλιά» των entry-level smartphones και είναι σχεδιασμένο να σου προσφέρει μία γρήγορη και ομαλή εμπειρία. Είτε χρησιμοποιείς το smartphone για εργασία, είτε για διασκέδαση.Εργασία και διασκέδαση με περισσότερη ευκολία. Όπως κι αν χρησιμοποιείς το τηλέφωνό σου, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής με ταχύτητα 2.0GHz σου εξασφαλίζει άμεση απόκριση. Λόγω του ότι είναι βελτιστοποιημένος για χρήση από το λειτουργικό σύστημα MIUI9, διατηρεί τις υψηλές και ομαλές επιδόσεις του, ακόμη και μετά από έντονη χρήση.

Επεξεργαστής-Μνήμη

Ο επεξεργαστής 2.0GHz με την αρχιτεκτονική 12nm έρχεται να σου δώσει άμεση απόκριση σχεδόν σε οτιδήποτε κάνεις. Σε συνδυασμό με τις βελτιστοποιήσεις που έχουν γίνει ειδικά για το λειτουργικό σύστημα MIUI9 της Xiaomi, θα απολαμβάνεις ομαλές και γρήγορες επιδόσεις, ακόμη και μετά από έντονη χρήση.

Οθόνη

Με μεγάλη οθόνη 5.45’’ IPS σε αναλογία 18:9, καλύπτει το 80,5% της εμπρόσθιας όψης ενώ σχεδιαστικά το τηλέφωνο είναι στιβαρό και λεπτό για να το χειρίζεσαι άνετα ακόμη και με το ένα χέρι. Και για να έχεις την απόλυτη άνεση κατά τη χρήση, η λειτουργία αναγνώρισης προσώπου, θα σου δώσει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σου, με μία ματιά. Σχεδόν ακαριαία!

Μπαταρία

Ο επεξεργαστής του Redmi 6A είναι κατασκευασμένος με την αρχιτεκτονική 12nm. Έτσι, σε συνδυασμό με την μπαταρία των 3000mAh, εξοικονομεί σημαντικά ποσά ενέργειας ώστε σε συνδυασμό με τις βελτιώσεις που αφορούν το λειτουργικό σύστημα MIUI9, να είναι έτοιμο για κάθε πρόκληση.

Κάμερα

Τράβηξε εντυπωσιακές φωτογραφίες με ένα κλικ και χωρίς κόπο. Ο αισθητήρας 13MP με τη λειτουργία αυτόματης εστίασης PDAF προσφέρουν υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας αλλά και εστίαση ακόμη και σε κινούμενα θέματα. Και επειδή δεν θέλεις τίποτα να σε περιορίζει στην καθημερινότητά σου, το Redmi 6A υποστηρίζει τόσο λειτουργία Dual SIM αλλά και αύξηση του αποθηκευτικού χώρου μέσω κάρτας microSD. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να επιλέξεις μεταξύ περισσότερης επικοινωνίας ή μεγαλύτερου χώρου για φωτογραφίες.

Ειδικά Χαρακτηριστικά

GPS

Αισθητήρες

Το Redmi 6A έρχεται με εξυπνότερες και γρηγορότερες δυνατότητες αναγνώρισης προσώπου. Απλά, κράτησε το smartphone μπροστά από το πρόσωπό σου και το τηλέφωνο θα ξεκλειδώσει σχεδόν στιγμιαία.

2. XIAOMI Redmi Note 5A Dual Sim Gold

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ 2018Η επεξεργαστική του δύναμη έρχεται από τον τετραπύρηνο Snapdragon 425 όπου σε συνδυασμό με τα 2GB μνήμης RAM, θα τρέξουν όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια με ιδιαίτερη άνεση. Επίσης, υποστηρίζει 4G δίκτυα για να περιηγηθείς και να κατεβάσεις αρχεία από το Internet ταχύτατα.

Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0 Nougat

Επεξεργαστής: Quad Core – Qualcomm Snapdragon 425 1.40 GHz

Ταχύτητα επεξεργαστή: 1.40 GHz

Οθόνη

Η HD οθόνη των 5.5’’ πλαισιώνεται από μία απόλυτα λεία 2.5D επιφάνεια που θα σε συνοδεύει κομψά σε κάθε σου εμφάνιση.Κατασκευασμένη με γνώμονα τη μέγιστη απόλαυση η βελτιστοποιημένη 5.5″ οθόνη εχει ανάλυση οθόνης 1280 x 720 pixels

Μπαταρία

Μικρό και ελαφρύ το Redmi Note 5a και ταυτόχρονα πολύ αποδοτικό. Σε κατάσταση αναμονής η μπαταρία των 3080mAh μπορεί να αντέξει έως και 11 ημέρες ενω ακόμη και αν ασχολείσαι με απαιτητικές εργασίες, θα έχεις όλο το χρόνο που θα χρειαστείς. Μπορείς να δεις ταινίες για 11 συνεχόμενες ώρες, να παίξεις παιχνίδια για 16 ώρες, να πραγματοποιήσεις κλήσεις για 35 ώρες ή να ακούσεις 92 ώρες μουσικής.

Κάμερα

Το Redmi Nota 5a είναι εξοπλισμένο με βασικό αισθητήρα 13MP και δεύτερη selfie κάμερα 5MP.Ενω μπορείτε να τραβήξετε και βίντεο με στερεοφωνικό ήχο 1080p.

Ειδικά Χαρακτηριστικά

 • GPS
 • Λογισμικό πλοήγησης
 • Αναγνώριση προσώπου

3. LG K10 M250E 2017 2GB

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ 2018Η φωτεινή HD οθόνη των 5.3’’ γίνεται αντιληπτή από την πρώτη στιγμή όπου σε συνδυασμό με την compact σχεδίασή του, είναι ένα τηλέφωνο που δεν θέλεις με τίποτα να αποχωριστείς. Εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή ώστε να παίζεις άνετα παιχνίδια και να κάνεις την περιήγηση ανάμεσα στις ενεργές εφαρμογές παιχνιδάκι ενώ χάρη στην τελευταία έκδοση Android Nougat 7.1 θα έχεις όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και χαρακτηριστικά του διάσημου λειτουργικού συστήματος της Google. Η κάμερα των 13MP είναι ικανή για υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που εστιάζει γρήγορα στο θέμα σου ενώ η selfie κάμερα των 5MP θα κρατήσει αναλλοίωτες όλες τις διασκεδαστικές στιγμές με την παρέα. Επίσης, χάρη στη μπαταρία των 2800mAh θα απελευθερώσεις τον εαυτό σου από το περιττό άγχος της αυτονομίας αφού θα έχεις ενέργεια για όλη την ημέρα.

Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0 Nougat

Επεξεργαστής: Cortex-A53

Ταχύτητα επεξεργαστή: 1.25 GHz

Οθόνη

Η οθόνη των 5.0’’  HD IPS εχει .ανάλυση οθόνης 1280 x 720 pixels.

Η φωτεινότητα ρυθμίζεται αυτόματα για την αποτελεσματική προστασία των ματιών σου ενώ χάρη στις προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης χρώματος, θα φέρεις την οθόνη στα μέτρα σου.

Μπαταρία

LG K10 M250E 2017 2GB   είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 2800mAh θα απελευθερώσεις τον εαυτό σου από το περιττό άγχος της αυτονομίας αφού θα έχεις ενέργεια για όλη την ημέρα.

Κάμερα

Αν θέλεις να διασκεδάζεις συνεχώς, η κάμερα των 13MP με το υψηλό επίπεδο λειτουργιών, θα σε κάνει να χαμογελάς. Βγάλε μία selfie με την κάμερα των 5MP. Μία κάμερα που αγαπά τις selfies όσο εσύ. Και βγάλε όσες θέλεις, αφού ο αποθηκευτικός χώρος των 16GB, θα φιλοξενήσει μερικές εκατοντάδες από αυτές, χωρίς πρόβλημα.ενω μπορειτε να τραβηξετε βίντεο με στερεοφωνικό ήχο 1080p.

Ειδικά Χαρακτηριστικά

 • GPS
 • Αναγνώριση προσώπου
 • Fingerprint

Αισθητήρες

 • Accelerometer (G-Sensor)
 • Proximity sensor
 • Autofocus
 • Light Sensor
 • E-compass

4. Samsung Galaxy J3 J320

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ 2018Η Samsung ιδρύθηκε στη Κορέας πριν από 70 χρόνια. Η εταιρεία αναπτύχτηκε πολύ γρήγορα , και μετά το 2000, όπου εισήλθε στην παγκόσμια αγορά, η Samsung έχει γίνει μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στην κατασκευή ηλεκτρονικών και ψηφιακών συσκευών. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στις πωλήσεις ειδών τεχνολογίας.

Η συσκευή εξοπλίζεται με  Android 5.1  η πλατφόρμα εξοπλίζεται με οκταπυρηνο επεξεργαστή και σε συνδυασμό με τα 1.5 GB μνήμης RAM, θα τρέξουν όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια με ιδιαίτερη άνεση δες video στο YouTube και παίξε παιχνίδια με υψηλές ταχύτητες αναλυτικά:

Χαρακτηριστικά

 • Λειτουργικό σύστημα: Android 5.1
 • Επεξεργαστής: Quad Core
 • Ταχύτητα επεξεργαστή: 1.50 GHz
 • Χωρητικότητα μνήμης: 8 GB

Οθόνη

Ενσωματώνει HD οθόνη Super AMOLED 5.0’’ για απολαμβάνεις κάθε δευτερόλεπτο από τα video και τις ταινίες ενώ προστατεύεται από γρατζουνιές και καθημερινές φθορές με την επίστρωση Asahi Dragontrail Glass

Μπαταρία

Διαθέτοντας μπαταρία 2600 mAh (Li-Ion Μη αποσπώμενη ) μεγαλύτερης διάρκειας για τις έντονες χρήσεις και λιγότερο χρόνο φόρτισης. Ακόμη και αν η στάθμη της μπαταρίας μειωθεί, ενεργοποίησε τη λειτουργία Ultra Power Saving, όπου σου δίνει πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές εφαρμογές επικοινωνίας, και μείωσε την κατανάλωση.

Κάμερα

 • Οπίσθια: 8 MP
 • Εμπρόσθια: 5MP
 • Βίντεο με στερεοφωνικό ήχο 1080p

Ειδικά Χαρακτηριστικά

 • GPS
 • Geo-Tagging

Αισθητήρες

 • Accelerometer (G-Sensor)
 • Proximity sensor

5. Xiaomi Redmi Note 3

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩΗ φωτεινή HD οθόνη των 5.3’’ γίνεται αντιληπτή από την πρώτη στιγμή όπου σε συνδυασμό με την compact σχεδίασή του, είναι ένα τηλέφωνο που δεν θέλεις με τίποτα να αποχωριστείς. Εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή ώστε να παίζεις άνετα παιχνίδια και να κάνεις την περιήγηση ανάμεσα στις ενεργές εφαρμογές παιχνιδάκι ενώ χάρη στην τελευταία έκδοση Android Nougat 7.1 θα έχεις όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και χαρακτηριστικά του διάσημου λειτουργικού συστήματος της Google. Η κάμερα των 13MP είναι ικανή για υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που εστιάζει γρήγορα στο θέμα σου ενώ η selfie κάμερα των 5MP θα κρατήσει αναλλοίωτες όλες τις διασκεδαστικές στιγμές με την παρέα. Επίσης, χάρη στη μπαταρία των 2800mAh θα απελευθερώσεις τον εαυτό σου από το περιττό άγχος της αυτονομίας αφού θα έχεις ενέργεια για όλη την ημέρα.

Χαρακτηριστικά

 • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0 Nougat
 • Επεξεργαστής: Cortex-A53
 • Ταχύτητα επεξεργαστή: 1.25 GHz

Οθόνη

Η οθόνη των 5.5’’  HD IPS εχει .ανάλυση οθόνης 1080 x 1920 pixels.

Η φωτεινότητα ρυθμίζεται αυτόματα για την αποτελεσματική προστασία των ματιών σου ενώ χάρη στις προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης χρώματος, θα φέρεις την οθόνη στα μέτρα σου.

Μπαταρία

Xiaomi Redmi Note 3 είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 4050 mAh θα απελευθερώσεις τον εαυτό σου από το περιττό άγχος της αυτονομίας αφού θα έχεις ενέργεια για όλη την ημέρα.

Κάμερα

Αν θέλεις να διασκεδάζεις συνεχώς, η κάμερα των 13MP με το υψηλό επίπεδο λειτουργιών, θα σε κάνει να χαμογελάς. Βγάλε μία selfie με την κάμερα των 5MP. Μία κάμερα που αγαπά τις selfies όσο εσύ. Και βγάλε όσες θέλεις, αφού ο αποθηκευτικός χώρος των 16GB, θα φιλοξενήσει μερικές εκατοντάδες από αυτές, χωρίς πρόβλημα.ενω μπορείτε να τραβήξετε βίντεο με στερεοφωνικό ήχο 1080p

Ειδικά Χαρακτηριστικά

 • GPS
 • Αναγνώριση προσώπου

Αισθητήρες

 • Accelerometer (G-Sensor)
 • Proximity sensor
 • Autofocus
 • Light Sensor
 • E-compass

6. Nokia 3 2GB Ram 16GB Dual Sim Blue EU

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ 2018Η φωτεινή HD οθόνη των 5.2’’ γίνεται αντιληπτή από την πρώτη στιγμή όπου σε συνδυασμό με την compact σχεδίασή του, είναι ένα τηλέφωνο που δεν θέλεις με τίποτα να αποχωριστείς. Εξοπλισμένο με πανίσχυρο  επεξεργαστή ώστε να παίζεις άνετα παιχνίδια και να κάνεις την περιήγηση ανάμεσα στις ενεργές εφαρμογές παιχνιδάκι ενώ χάρη στην τελευταία έκδοση Android Nougat 7.1 θα έχεις όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και χαρακτηριστικά του διάσημου λειτουργικού συστήματος της Google. Η κάμερα των 13MP είναι ικανή για υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που εστιάζει γρήγορα στο θέμα σου ενώ η selfie κάμερα των 5MP θα κρατήσει αναλλοίωτες όλες τις διασκεδαστικές στιγμές με την παρέα.

Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 7.1.1 (Nougat), planned upgrade to Android 8.0 (Oreo)

Επεξεργαστής: Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430

GPU:  Adreno 505

Ταχύτητα επεξεργαστή: 1.4 GHz

Οθόνη

Η οθόνη των 5.2’’  έχει ανάλυση οθόνης 1280 x 720 pixels.Η φωτεινότητα ρυθμίζεται αυτόματα για την αποτελεσματική προστασία των ματιών σου ενώ χάρη στις προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης χρώματος, θα φέρεις την οθόνη στα μέτρα σου.

Μπαταρία

Nokia 3 2017 2GB   είναι εξοπλισμένο με μπαταρία  Li-Ion 3000 mAh θα απελευθερώσεις τον εαυτό σου από το περιττό άγχος της αυτονομίας αφού θα έχεις ενέργεια για όλη την ημέρα.

Κάμερα

Αν θέλεις να διασκεδάζεις συνεχώς, η κάμερα των 13MP με το υψηλό επίπεδο λειτουργιών, θα σε κάνει να χαμογελάς. Βγάλε μία selfie με την κάμερα των 5MP. Μία κάμερα που αγαπά τις selfies όσο εσύ. Και βγάλε όσες θέλεις, αφού ο αποθηκευτικός χώρος των 16GB, θα φιλοξενήσει μερικές εκατοντάδες από αυτές, χωρίς πρόβλημα. ενώ μπορείτε να τραβήξετε βίντεο με στερεοφωνικό ήχο 1080p.

Ειδικά Χαρακτηριστικά

 • GPS
 • Αναγνώριση προσώπου
 • Fingerprint

7. HUAWEI Y6 2017 Dual Sim Grey

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ 2018Το Huawei Y6 2017 θα κάνει την καθημερινότητά σου ευκολότερη, γρηγορότερη αλλά και μεγαλύτερης διάρκειας.

Με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή και τα 2GB μνήμης RAM όλες οι εφαρμογές εκτελούνται άμεσα ενώ με τον αποθηκευτικό χώρο στα 16GB να μπορεί να επεκταθεί έως και τα 128GB μέσω κάρτας SD, θα αποθηκεύσεις χιλιάδες multimedia αρχεία.

Η επεξεργαστική του δύναμη έρχεται από τον τετραπύρηνο MediaTek MT 6737  όπου σε συνδυασμό με τα 2GB μνήμης RAM, θα τρέξουν όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια με ιδιαίτερη άνεση.

Χαρακτηριστικά

 • Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 Marshmallow
 • Επεξεργαστής:  Quad Core – MediaTek MT 6737 1.40 GHz
 • Ταχύτητα επεξεργαστή: 1.50 GHz

Οθόνη

Η HD οθόνη των 5.0’’  HD IPS.Ανάλυση Οθόνης 1280 x 720 pixels.

Μπαταρία

Το Huawei Y6 2017 είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 3000mAh ώστε να σου προσφέρει επαρκή αυτονομία για να κάνεις όσα χρειαστείς κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. Ακόμη και μετά από 800 επαναφορτίσεις, η χωρητικότητα της μπαταρίας παραμένει λειτουργική στο 80% ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξεις μπαταρία, για όλο το χρονικό διάστημα που θα έχεις το Y6 2017 στην κατοχή σου. Επίσης, με την τεχνολογία εξοικονόμησης μπαταρίας, θα απολαμβάνεις και θα πραγματοποιείς όλα όσα έχουν σημασία για εσένα, για περισσότερες ώρες.

Κάμερα

Η βασική κάμερα των 13MP με το διάφραγμα f/2.0 αλλά και το διπλό φλας, προσαρμόζουν άψογα τη φωτεινότητα των φωτογραφιών σου ακόμη και στις άκρες, ώστε να είναι καθαρή και γεμάτη λεπτομέρεια. Επίσης, με την εμπρόσθια των 5MP αλλά και τον ευρυγώνιο φακό που μπορεί να καλύψει οπτικό πεδίο 84 μοιρών, θα σου επιτρέψει να βγάζεις selfies μαζί με όλη την παρέα, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.ενω μπορειτε να καταγραψετε βίντεο με στερεοφωνικό ήχο 1080p.

Ειδικά Χαρακτηριστικά

 • GPS
 • Αναγνώριση προσώπου

8. ALCATEL A5 4G

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ 2018Με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή και τα 2GB μνήμης RAM όλες οι εφαρμογές εκτελούνται άμεσα ενώ με τον αποθηκευτικό χώρο στα 16GB να μπορεί να επεκταθεί έως και τα 128GB μέσω κάρτας SD, θα αποθηκεύσεις χιλιάδες multimedia αρχεία.

Η επεξεργαστική του δύναμη έρχεται από τον τετραπύρηνο MediaTek MT 6737  όπου σε συνδυασμό με τα 2GB μνήμης RAM, θα τρέξουν όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια με ιδιαίτερη άνεση.

Χαρακτηριστικά

 • Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 Marshmallow
 • Επεξεργαστής:  Octa Core – MediaTek Helio MT 6753 1.30 GHz
 • Ταχύτητα επεξεργαστή: 1.3 GHz

Οθόνη

Η οθόνη των 5.2’’  HD IPS εχει .ανάλυση οθόνης 1280 x 720 pixels

Μπαταρία

Το ALCATEL A5 4G  είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 2800mAh

Κάμερα

Με κύρια κάμερα στα 13 MP, φλας δύο τόνων και διάφραγμα f/2.0 και πρόσοψης 5 MP με φλας, το A5 θα αποτυπώσει κάθε σου στιγμή με τέλεια ποιότητα και πλήθος λεπτομερειών. Στα παραπάνω πρόσθεσε τη 4G LTE συνδεσιμότητα και την IPS οθόνη των 5,2” και έχεις μία συσκευή που θα σταθεί επάξια πλάι σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.Βίντεο με στερεοφωνικό ήχο 1080p

Ειδικά Χαρακτηριστικά

 • GPS
 • Αναγνώριση προσώπου

Αισθητήρες:

 • Accelerometer (G-Sensor)
 • Proximity sensor
 • Light Sensor
 • E-compass
 • Gyroscope

9. MEIZU M5C DS

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ 2018Με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή και τα 2GB μνήμης RAM όλες οι εφαρμογές εκτελούνται άμεσα ενώ με τον αποθηκευτικό χώρο στα 16GB να μπορεί να επεκταθεί έως και τα 128GB μέσω κάρτας SD, θα αποθηκεύσεις χιλιάδες multimedia αρχεία. Το smartphone Meizu M5C είναι εξοπλισμένο με όλα όσα θα χρειαστείς για απεριόριστη επικοινωνία και διασκέδαση. Η οθόνη των 5.0’’ θα σου προσφέρει μεγάλη ευκρίνεια αλλά και πιο φυσικά και λεπτομερή χρώματα ενώ η τεχνολογία GFF, θα κάνει τις εικόνες πιο ξεκάθαρες και χωρίς θαμπάδα.

Η επεξεργαστική του δύναμη έρχεται από τον τετραπύρηνο MediaTek MT 6737  όπου σε συνδυασμό με τα 2GB μνήμης RAM, θα τρέξουν όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια με ιδιαίτερη άνεση.

Χαρακτηριστικά

 • Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 Marshmallow
 • Επεξεργαστής:  Octa Core – MediaTek Helio MT 6737 1.30 GHz
 • Ταχύτητα επεξεργαστή: 1.3 GHz

Οθόνη

Η οθόνη των 5.0’’  HD IPS εχει ανάλυση οθόνης 1280 x 720 pixels.Η φωτεινότητα ρυθμίζεται αυτόματα για την αποτελεσματική προστασία των ματιών σου ενώ χάρη στις προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης χρώματος, θα φέρεις την οθόνη στα μέτρα σου.

Μπαταρία

Το MEIZU M5C DS  είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 3000mAh, αλλά και τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας το Meizu M5C θα είναι έτοιμο για χρήση όποτε το χρειαστείς

Κάμερα

Με κύρια κάμερα στα 13 MP, φλας δύο τόνων και διάφραγμα f/2.0 και πρόσοψης 5 MP με φλας, το A5 θα αποτυπώσει κάθε σου στιγμή με τέλεια ποιότητα και πλήθος λεπτομερειών.Βίντεο με στερεοφωνικό ήχο 1080p

Ειδικά Χαρακτηριστικά

 • GPS
 • Αναγνώριση προσώπου

Αισθητήρες

 • Accelerometer (G-Sensor)
 • Proximity sensor
 • Light Sensor
 • E-compass

10. WIKO Harry

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ 2018Με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή και τα 3GB μνήμης RAM όλες οι εφαρμογές εκτελούνται άμεσα ενώ με τον αποθηκευτικό χώρο στα 16GB να μπορεί να επεκταθεί έως και τα 128GB μέσω κάρτας SD, θα αποθηκεύσεις χιλιάδες multimedia αρχεία.

Η επεξεργαστική του δύναμη έρχεται από τον τετραπύρηνο MediaTek MT 6737  όπου σε συνδυασμό με τα 2GB μνήμης RAM, θα τρέξουν όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια με ιδιαίτερη άνεση.

Χαρακτηριστικά

 • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0 Nougat
 • Επεξεργαστής:  Octa Core – MediaTek  MT 6735 1.30 GHz
 • Ταχύτητα επεξεργαστή: 1.3 GHz

Οθόνη

Η οθόνη των 5.0’’  HD IPS εχει .ανάλυση οθόνης 1280 x 720 pixels.Η φωτεινότητα ρυθμίζεται αυτόματα για την αποτελεσματική προστασία των ματιών σου ενώ χάρη στις προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης χρώματος, θα φέρεις την οθόνη στα μέτρα σου.

Μπαταρία

Το WIKO Harry  είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 2500mAh

Κάμερα

Αν θέλεις να διασκεδάζεις συνεχώς, η κάμερα των 13MP με το υψηλό επίπεδο λειτουργιών, θα σε κάνει να χαμογελάς. Βγάλε μία selfie με την κάμερα των 5MP. Μία κάμερα που αγαπά τις selfies όσο εσύ. Και βγάλε όσες θέλεις, αφού ο αποθηκευτικός χώρος των 16GB, θα φιλοξενήσει μερικές εκατοντάδες από αυτές, χωρίς πρόβλημα.

Οπίσθια: 13 MP

Εμπρόσθια: 5MP

Βίντεο με στερεοφωνικό ήχο 1080p

Ειδικά Χαρακτηριστικά

 • GPS
 • Αναγνώριση προσώπου

Αισθητήρες

 • Accelerometer (G-Sensor)
 • Proximity sensor
 • Light Sensor
 • E-compass

11. MOTOROLA E4

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ 2018Η καθημερινότητά σου γίνεται ευκολότερη με το smartphone Motorola E4. Η φωτεινή HD οθόνη των 5.0’’ γίνεται αντιληπτή από την πρώτη στιγμή όπου σε συνδυασμό με την compact σχεδίασή του, είναι ένα τηλέφωνο που δεν θέλεις με τίποτα να αποχωριστείς. Χάρη στην αδιαβροχοποιημένη επίστρωση νανοτεχνολογίας, το E4 απωθεί τις στάλες του νερού για προστασία μέσα και έξω από τη συσκευή ενώ χάρη στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, θα ξεκλειδώνεις το τηλέφωνο με ένα άγγιγμα. Εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή ώστε να παίζεις άνετα παιχνίδια και να κάνεις την περιήγηση ανάμεσα στις ενεργές εφαρμογές παιχνιδάκι ενώ χάρη στην τελευταία έκδοση Android Nougat 7.1 θα έχεις όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και χαρακτηριστικά του διάσημου λειτουργικού συστήματος της Google. Η κάμερα των 8MP είναι ικανή για υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που εστιάζει γρήγορα στο θέμα σου ενώ η selfie κάμερα των 5MP θα κρατήσει αναλλοίωτες όλες τις διασκεδαστικές στιγμές με την παρέα. Επίσης, χάρη στη μπαταρία των 2800mAh θα απελευθερώσεις τον εαυτό σου από το περιττό άγχος της αυτονομίας αφού θα έχεις ενέργεια για όλη την ημέρα.

Χαρακτηριστικά

 • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0 Nougat
 • Επεξεργαστής:  Octa Core – MediaTek  MT 6737 1.25 GHz
 • Ταχύτητα επεξεργαστή: 1.25 GHz

Οθόνη

Η οθόνη των 5.0’’  HD IPS εχει .ανάλυση οθόνης 1280 x 720 pixels.Η φωτεινότητα ρυθμίζεται αυτόματα για την αποτελεσματική προστασία των ματιών σου ενώ χάρη στις προηγμένες λειτουργίες διαχείρισης χρώματος, θα φέρεις την οθόνη στα μέτρα σου.

Μπαταρία

Το  MOTOROLA E4  είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 2800mAh

Κάμερα

Αν θέλεις να διασκεδάζεις συνεχώς, η κάμερα των 8MP με το υψηλό επίπεδο λειτουργιών, θα σε κάνει να χαμογελάς. Βγάλε μία selfie με την κάμερα των 5MP. Μία κάμερα που αγαπά τις selfies όσο εσύ. Και βγάλε όσες θέλεις, αφού ο αποθηκευτικός χώρος των 16GB, θα φιλοξενήσει μερικές εκατοντάδες από αυτές, χωρίς πρόβλημα.ενω μπορειτε να τραβηξετε βίντεο με στερεοφωνικό ήχο 1080p.

Ειδικά Χαρακτηριστικά

 • GPS
 • Αναγνώριση προσώπου

Related posts

Leave a Comment