ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ 2019

Εάν ψάχνεις  τα καλυτέρα κινητά τηλεφωνά μέχρι 150 Ευρώ,  χωρίς να κάνεις υποχωρήσεις στα τεχνολογικά  χαρακτηριστικά, τότε έχεις έρθεις στο σωστό μέρος. Έχουμε κάνει ερευνά και προτείνουμε τα καλυτέρα smartphones με κριτήρια  την υπολογιστική ισχύ,  την μνήμη RAM, και το χρηματικό όριο , φυσικά  για όσους μπορούν να διαθέσουν ένα μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για να αποκτήσουν μια συσκευή με πιο ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν να διαβάσουν το άρθρο μας για τα κινητά τηλεφωνά μέχρι 250 Ευρώ.

Τα κριτήρια που θα μας βοηθήσουν στην επιλογή για τα καλυτέρα κινητά τηλεφωνά μέχρι 150 Ευρώ  είναι:

Επεξεργαστής  όλες οι διεργασίες που εκτελούνται στο κινητό περνούν από το κεντρικό επεξεργαστή . μια CPU μπόρει να είναι dual-core, quad core είτε 4+4  έτσι όσο περισσότεροι οι πυρήνες τόσο μικρότερη η πιθανότητα κάποια εντολή  προς επεξεργασίας να καθυστερήσει

Μνήμη RAM ( Μνήμη τυχαίας προσπέλασης) : αποθηκεύει τα προσωρινά δεδομένα των εργασιών έτσι ώστε να αυξάνεται η ταχύτητα και να ευνοούνται οι παράλληλες εργασίες .Τα κινητά που θα ασχοληθούμε έχουν άρκετη μνήμη ωστε να μπορείς ασχοληθείς με παιχνίδια στο κινητό και multitasking

Μια ισχυρή μπαταρία ,  θεωρείται πλέον επιβεβλημένη για τους χρηστές που εκμεταλλεύονται όλες τις δυνατότητες των κινητών τους. Αρκετές φορές όταν η μπαταρία κοντεύει να εξαντληθεί είναι επιβεβλημένη η ανάγκη για να έχετε μαζί σας ένα power bank ώστε να μην μείνετε αποκομμένοι από τους φίλους σας , και να  συνεχίσετε να επικοινωνείτε.

Καθήμερινη χρήση

Βρείτε την κατάλληλη μεμβράνη προστασίας για το κινητό σας στο ebnb και προστατεύεστε το από πτώσεις και ατυχήματα που μπορούν να συμβούν στην καθημερινή σας περιπέτεια.

Τα καλυτέρα κινητά τηλεφωνά μέχρι 150 Ευρώ  το 2019

XIAOMI
Redmi  6A
HUAWEI Y5
MEIZU M6 Note
MEIZU M6 T
HONOR 7S 
Τα καλυτέρα κινητά τηλεφωνά μέχρι 150 Ευρώ  το 2019

Επεξεργαστής MediaTek Helio A22 2.00 GHz
Snapdragon
425 1.40 GHz
Snapdragon
625 2.00 GHz
MT 6750
1.50 GHz
MT 6739
1.50 GHz
Οθόνη:
5.45’’ IPS
5.45’’
   Full HD 5.5’’
       5.7 inch
5,45”
Μνήμη RAM:
        2 GB
        2 GB
         2 GB
         2 GB
  2 GB
Εσωτερική μνήμη:
       32 GB
        16 GB
        16 GB
         16 GB
  16 GB
ΚΑΜΕΡΑ
Οπίσθια:13MP
Εμπρόσθια:
Οπίσθια:  8 MP Εμπρόσθια:  5MP
Οπίσθια:12  MP Εμπρόσθια: 16 MP
Οπίσθια: 13+2MP Εμπρόσθια: 8 MP
Οπίσθια:  MP Εμπρόσθια: 5 MP
Λειτουργικό Σύστημα:
ANDROID V8.1
ANDROID 8.1
Android 7.0
Android 6.0
ANDROID V8.1
Μπάταρια
3000mAh
3020mAh
4000mAh
3300 mAh
3020mAh

 

1. XIAOMI Redmi 6A 32GB Dual SIM

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τα καλυτέρα κινητά τηλεφωνά μέχρι 150 Ευρώ  το 2019Το Xiaomi Redmi 6A πρόκειται για τον «βασιλιά» των entry-level smartphones και είναι σχεδιασμένο να σου προσφέρει μία γρήγορη και ομαλή εμπειρία. Είτε χρησιμοποιείς το smartphone για εργασία, είτε για διασκέδαση.Εργασία και διασκέδαση με περισσότερη ευκολία. Όπως κι αν χρησιμοποιείς το τηλέφωνό σου, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής με ταχύτητα 2.0GHz σου εξασφαλίζει άμεση απόκριση. Λόγω του ότι είναι βελτιστοποιημένος για χρήση από το λειτουργικό σύστημα MIUI9, διατηρεί τις υψηλές και ομαλές επιδόσεις του, ακόμη και μετά από έντονη χρήση.

Επεξεργαστής-Μνήμη

Ο επεξεργαστής 2.0GHz με την αρχιτεκτονική 12nm έρχεται να σου δώσει άμεση απόκριση σχεδόν σε οτιδήποτε κάνεις. Σε συνδυασμό με τις βελτιστοποιήσεις που έχουν γίνει ειδικά για το λειτουργικό σύστημα MIUI9 της Xiaomi, θα απολαμβάνεις ομαλές και γρήγορες επιδόσεις, ακόμη και μετά από έντονη χρήση.

Οθόνη

Με μεγάλη οθόνη 5.45’’ IPS σε αναλογία 18:9, καλύπτει το 80,5% της εμπρόσθιας όψης ενώ σχεδιαστικά το τηλέφωνο είναι στιβαρό και λεπτό για να το χειρίζεσαι άνετα ακόμη και με το ένα χέρι.

Μπαταρία

Ο επεξεργαστής του Redmi 6A είναι κατασκευασμένος με την αρχιτεκτονική 12nm. Έτσι, σε συνδυασμό με την μπαταρία των 3000mAh, εξοικονομεί σημαντικά ποσά ενέργειας ώστε σε συνδυασμό με τις βελτιώσεις που αφορούν το λειτουργικό σύστημα MIUI9, να είναι έτοιμο για κάθε πρόκληση.

Κάμερα

Τράβηξε εντυπωσιακές φωτογραφίες με ένα κλικ και χωρίς κόπο. Ο αισθητήρας 13MP με τη λειτουργία αυτόματης εστίασης PDAF προσφέρουν υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας αλλά και εστίαση ακόμη και σε κινούμενα θέματα. Και επειδή δεν θέλεις τίποτα να σε περιορίζει στην καθημερινότητά σου, το Redmi 6A υποστηρίζει τόσο λειτουργία Dual SIM αλλά και αύξηση του αποθηκευτικού χώρου μέσω κάρτας microSD. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να επιλέξεις μεταξύ περισσότερης επικοινωνίας ή μεγαλύτερου χώρου για φωτογραφίες.

Ειδικά Χαρακτηριστικά

  • GPS
  • Aναγνώρισης προσώπου

 

Απόλαυσε μία συναρπαστική θέα μέσα από το smartphone Huawei Y5 2018. Με μεγάλη και ευρύχωρη οθόνη 5.45’’, ανάλυση 1440 x 720 pixels και αναλογία 18:9, θα αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, γεμάτο χρώματα και ζωντάνια.Κάνε όλες τις καθημερινές σου εργασίες και διασκέδασε τις ελεύθερές σου ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, άφοβα και χωρίς να αγχώνεσαι για το επίπεδο της μπαταρίας. Τα 3020mAh σε συνεργασία με τη λειτουργία Power Saving 6.0 θα σου προσφέρουν έως 62 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής ή 13 ώρες βίντεο.Χάρη στη βασική κάμερα των 8MP με τη λειτουργία HDR αλλά και την selfie κάμερα των 5MP, το Y5 2018 σου εξασφαλίζει απολαυστικές λήψεις σε κάθε πάτημα του κλείστρου. Επίσης, με τη λειτουργία Selfie Toning Flash, όλες οι φωτογραφίες σου είναι έτοιμες να τις μοιραστείς στα αγαπημένα σου social media.Και για να είσαι απόλυτα ασφαλής με τα αρχεία σου, κλείδωσε το τηλέφωνο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Αναγνώρισης Προσώπου. Έτσι, μόνο εσύ θα έχεις πρόσβαση στα πολύτιμα δεδομένα σου, χωρίς να απομνημονεύεις δύσκολους κωδικούς ή μοτίβα.Εκτός όμως από συναρπαστικές και καινοτόμες λειτουργίες, το Y5 2018 σου προσφέρει άπλετη επικοινωνία με όλους τους φίλους και συνεργάτες. Η τριπλή θύρα επιτρέπει την ταυτόχρονα χρήση δύο καρτών SIM αλλά και την εισαγωγή επιπλέον αποθηκευτικού χώρου. Και για να συνομιλείς πάντα με όλους πεντακάθαρα, ενσωματώνει ένα πανίσχυρο δέκτη ώστε να ακούγεσαι με ευκρίνεια, ακόμη κι όταν βρίσκεσαι σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Μία συναρπαστική θέα στα χέρια σου

Ένα παράθυρο προς ένα διαφορετικό κόσμο. Έτσι θα αισθάνεσαι με την οθόνη του Huawei Y5 2018. Μεγάλη και ευρύχωρη η οθόνη με 5.45”, ανάλυση 1440 x 720 pixels και αναλογία 18:9, ώστε να απολαμβάνεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει περισσότερο.

Μεγαλύτερη μπαταρία για περισσότερη διασκέδαση

Η μεγάλη μπαταρία των 3020mAh αλλά και η τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας Power Saving 6.0, μπορούν να σου προσφέρουν έως 62 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής ή 13 ώρες βίντεο. Έτσι, πλέον μπορείς να καλύψεις όλο το ταξίδι παρακολουθώντας τις αγαπημένες σου τηλεοπτικές σειρές, όσα χιλιόμετρα μακριά κι αν βρίσκεται ο προορισμός σου.

Απολαυστικές λήψεις σε κάθε πάτημα του κλείστρου

Το Huawei Y5 2018 έρχεται εξοπλισμένο με βασική κάμερα 8MP, όπου σε συνδυασμό με τη λειτουργία HDR θα σου επιτρέψει να πετύχεις την τέλεια λήψη. Ακόμη, κι όταν δεν βρίσκεσαι στις ιδανικές συνθήκες φωτισμού. Επίσης, η εμπρόσθια κάμερα των 5MP ενσωματώνει λειτουργία selfie toning flash, ώστε όλες οι φωτογραφίες σου, να είναι έτοιμες να τις μοιραστείς στα αγαπημένα σου social media ή με τους φίλους σου.

Πεντακάθαρες συνομιλίες

Χάρη σε έναν πανίσχυρο δέκτη αλλά και την προσαρμογή της έντασης του ήχου κατά τη διάρκεια μίας κλήσης, θα ακούς πεντακάθαρα τον συνομιλητή σου, ακόμη κι όταν βρίσκεσαι σε περιβάλλον με αυξημένα επίπεδα θορύβου.

Λειτουργία Dual SIM & επιπλέον microSD

Δεν χρειάζεται να επιλέξεις μεταξύ λειτουργίας Dual SIM ή επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Τώρα, με την τριπλή θύρα του Huawei Y5 2018 μπορείς να έχεις και τα δύο. Τοποθέτησε δύο κάρτες SIM και επικοινώνησε περισσότερο. Ταυτόχρονα πρόσθεσε επιπλέον χώρο μέσω κάρτας microSD έως και 256GB, για να έχεις μαζί σου χιλιάδες multimedia αρχεία κάθε είδους.

Ειδικά Χαρακτηριστικά

  • GPS
  • Aναγνώρισης προσώπου

Ομαλή εμπειρία χρήσης με Android 8.1

Όλα εκτελούνται γρηγορότερα και πιο ομαλά χάρη στο τελευταίας έκδοσης λειτουργικό σύστημα της Google Android 8.1. Πλήρως αναβαθμισμένο και πιο ασφαλές από ποτέ, ώστε να απολαύσεις την καλύτερη Android εμπειρία έως τώρα.

3. MEIZU M6 Note

 

Προσιτό, καθαρές γραμμές και ελκυστικό το smartphone της Meizu M6 Note. Με σχεδίαση που συνδυάζει το κλασσικό με το μοντέρνο στοιχείο, το M6 Note σου δίνει αίσθηση στιβαρότητας στο κράτημα ενώ ταυτόχρονα το μεταλλικό φινίρισμα με το χαραγμένο από laser λογότυπο στο πίσω μέρος, κλέβουν πραγματικά την παράσταση.Διαθέτει οθόνη Full HD 5.5’’ όπου μαζί με την αντίθεση 1000:1 θα έχεις καθαρότερες και φωτεινότερες εικόνες. Σε συνδυασμό με τον ταχύτατο επεξεργαστή Snapdragon 625 αλλά και την κάρτα γραφικών Adreno 506 θα παίζεις με άνεση ακόμη και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Ταυτόχρονα θα απολαμβάνεις ζωντανά και δυναμικά χρώματα, που θα ξυπνήσουν όλες τις αισθήσεις σου.Εξοπλισμένο επίσης με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας αλλά και μεγάλη μπαταρία 4000mAh ώστε να έχεις επαρκή αυτονομία να εργαστείς και να διασκεδάσεις, σχεδόν για όλη την ημέρα.Ταυτόχρονα, με το διπλό σύστημα κάμερας 12MP και 5MP αλλά και τη selfie κάμερα 16MP με το τετραπλό LED φλας δύο τόνων, θα μπορείς να βγάζεις καθαρές φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Με το διάφραγμα F/2.0 και την τεχνολογία Ωραιοποίησης, κάθε selfie θα δείχνει πάντα τον καλύτερό σου εαυτό.

Γρήγορος οκταπύρηνος επεξεργαστής

Το Meizu M6 Note έρχεται εξοπλισμένο με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625 ο οποίος μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και τα 2.0GHz. Χάρη στην αρχιτεκτονική σχεδίασης των 14nm, προσφέρει εντυπωσιακή αυτονομία στο M6 Note για να έχεις πάντα το χρόνο να ολοκληρώνεις τις εργασίες σου.

Υψηλής ποιότητας γραφικά

Οι γραφικές επιδόσεις του Meizu M6 Note είναι αυξημένες κατά 71% σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Χάρη στην κάρτα γραφικών Adreno 560 θα μπορείς να παίξεις όλα τα απαιτητικά παιχνίδια του σήμερα αλλά και να εξασφαλίσεις μία εντυπωσιακή gaming εμπειρία με τα παιχνίδια του αύριο.

Βελτιωμένες επιδόσεις συνδεσιμότητας

Η ασύρματη συνδεσιμότητα σε ένα smartphone είναι το άλφα και το ωμέγα. Χάρη στις υψηλές επιδόσεις 4G LTE που προέρχονται από τον επεξεργαστή Snapdragon 625, θα απολαμβάνεις μία online εμπειρία χωρίς κολλήματα ή καθυστερήσεις. Ταυτόχρονα, χάρη στο διπλής συχνότητας δέκτη Wi-Fi θα παρακολουθείς HD ταινίες και τηλεοπτικές σειρές χωρίς διακοπές και πάντα με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας.

Διπλό σύστημα κάμερας

Το Meizu M6 Note διαθέτει έναν εντυπωσιακό αισθητήρα 12MP ο οποίος είναι κατασκευασμένος από τη Sony και προσφέρει υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίες. Συνδυάζεται επίσης με έναν δεύτερο αισθητήρα ανάλυσης 5MP όπου μαζί μπορούν και δημιουργούν μοναδικές λήψεις χρησιμοποιώντας το εφέ αποεστίασης φόντου (bokeh).

Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες κάθε στιγμή

Με τον βασικό αισθητήρα 12MP του M6 Note θα έχεις υψηλής ποιότητας φωτογραφίες μέρα και νύχτα. Χάρη στο διάφραγμα f/1.9 αλλά και το μέγεθος pixel 1.4μm, ο αισθητήρας μπορεί και απορροφά περισσότερο φως, ώστε ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, να έχεις υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας με το λιγότερο δυνατό θόρυβο.

Εστιάζει σε μόλις 0.03 δευτερόλεπτα

Το M6 Note εστιάζει με την ταχύτητα του φωτός. Είναι σπάνιο για ένα smartphone να διαθέτει με μηχανισμό αντίστοιχο με αυτούς που βρίσκει κάποιος σε μία SLR φωτογραφική μηχανή. Με την τεχνολογία Dual PD το τηλέφωνο εστιάζει ταυτόχρονα και ταχύτατα και με τους δύο αισθητήρες. Και σύγκριση με την προηγούμενη γενιά Meizu Note, το M6 εστιάζει τρεις φορές γρηγορότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας και 7.5 φορές γρηγορότερα σε συνθήκες χαμηλότερου φωτισμού.

Selfies με ανάλυση 16MP

Η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 16MP με διάφραγμα f/2.0. Συνδυάζεται με τεχνολογία beautify ώστε να αποκαλύπτει όλες τις μικρές λεπτομέρειες που σε κάνουν μοναδικό ενώ ταυτόχρονα φωτογραφίζει πάντα την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου. Και με τα εκατοντάδες αυτοκόλλητα που περιλαμβάνονται, θα μπορείς να διακοσμήσεις τις selfies σου όπως σου αρέσει περισσότερο.

Οθόνη 5.5” που ζωντανεύει τα χρώματα

Το Meizu M6 Note έρχεται με μεγάλη οθόνη 5.5” Full HD και με τη βοήθεια της κάρτας γραφικών Adreno 506 μπορεί να προσφέρει καλύτερα, πιο ζωντανά και πιο δυναμικά χρώματα σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά Note. Με αντίθεση που φτάνει τα 1000:1, θα απεικονίζει όλες τις εικόνες ζωηρότερα από ποτέ.

Τεράστια μπαταρία 4000mAh

Χωρίς να γίνονται θυσίες στην όψη, στην αίσθηση αλλά και στο μέγεθος της συσκευής, η Meizu ενσωμάτωσε στο M6 Note μία μεγάλη μπαταρία 4000mAh, για να έχεις πάντα χρόνο για οτιδήποτε έχει περισσότερη σημασία για εσένα. Θα μπορείς να παίξεις παιχνίδια έως και 10 ώρες συνεχόμενα, να παρακολουθήσεις έως και 34 επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς ή να διαβάσεις έως και 120 πολυσέλιδα άρθρα στο Internet με μία φόρτιση.

Εξελιγμένο τετραπλό LED φλας

Το διπλής θερμοκρασίας τετραπλό LED φλας δεν είναι μόνο ένας χρήσιμος φακός, αλλά μπορεί να φωτίσει φυσικά το περιβάλλον γύρω σου για να έχεις φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου. Και με τα 5 διαφορετικά εφέ, θα έχεις πάντα ένα φλας για κάθε στυλ φωτογραφίας.

4. MEIZU M6 T

 

Με το μικρό του βάρος συνδυάζεται αρμονικά με τις υπέροχες γραμμές και το μοντέρνο design του, το Meizu M6T αποτελεί μια πανέμορφη πρόταση, ικανή να προσαρμοστεί στο lifestyle κάθε χρήστη. Η πολυκαρβονική αλλά απόλυτα στιβαρή κατασκευή του, έχει ως αποτέλεσμα αυτό να ζυγίζει μόλις 145 g ενώ διαθέτει και αντιμικροβιακή δράση. Την προσεγμένη του εμφάνιση υπογράφει η PPG, εταιρεία με μακρά παράδοση στην αεροναυπηγική και την αυτοκινητοβιομηχανία.Σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες του M6T, η οθόνη 18:9 των 5,7” με φωτεινότητα 450 nits θα σου επιτρέψει να το χρησιμοποιήσεις σε κάθε χώρο, με τον τελευταίας γενιάς αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων να ξεκλειδώνει τη συσκευή με ένα σου άγγιγμα. Η μπαταρία των 3300 mAh θα σου προσφέρει την απαραίτητη αυτονομία ενώ ο οκταπύρηνος επεξεργαστής με τα 2 GB μνήμης εγγυάται για τις σταθερά υψηλές επιδόσεις του M6T.
Μεγαλύτερη οθόνη, μικρότερο σώμα

Το Meizu M6T διαθέτει οθόνη 5,7” με λόγο διαστάσεων 18:9 και τυπική φωτεινότητα 450 nits. Έτσι, η χρήση της συσκευής είναι πανεύκολη, ακόμα και εξωτερικούς χώρους. Επιπρόσθετα, η ειδική τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί εξασφαλίζει ακρίβεια σε κάθε σου άγγιγμα και κίνηση.

Ξεκλείδωμα και πληρωμές με ένα σου άγγιγμα

Η συσκευή της Meizu έρχεται με αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της, έτσι ώστε η τοποθέτηση του δαχτύλου σου να γίνεται με τρόπο απόλυτα φυσικό. Το M6T καλύπτει πλήρως τα απαραίτητα στάνταρ για mobile πληρωμές, υποστηρίζοντας συναλλαγές σε Alipay και WeChat μέσω δακτυλικού αποτυπώματος.

Με την ισχύ που χρειάζεται η καθημερινότητά σου

Ο επεξεργαστής του Meizu M6T αποτελείται από τέσσερις πυρήνες στο 1,5 GHz και άλλους τέσσερις στο 1 GHz, καθιστώντας τη συσκευή εξαιρετική τόσο για καθημερινή χρήση, όσο και για gaming. Ο συνδυασμός του συνεπεξεργαστή γραφικών Mali-T860 και της μνήμης των 2 GB θα σου χαρίσει ρεαλιστικά γραφικά και ομαλές εμπειρίες gameplay.

Μπαταρία που διαρκεί, και διαρκεί, και διαρκεί…
Η μπαταρία των 3300 mAh της συσκευής ξεπερνά σε χωρητικότητα αυτή του προκατόχου του περίπου κατά 10%. Με τη λειτουργία της να έχει βελτιστοποιηθεί από τη Flyme και την κατασκευή της να υπογράφεται από την πρωτοπόρο στον χώρο, ATL, προσφέρει ανώτερες επιδόσεις τόσο από πλευράς απόδοσης, όσο και σε ό,τι αφορά τη διάρκειά της.

Εκπληκτική κάμερα για επαγγελματικού επιπέδου bokeh

H οπίσθια κάμερα της συσκευής με τον φακό 13 MP + 2 MP διαθέτει λειτουργία πορτρέτου με εφέ θολώματος παρασκηνίου (bokeh), χάρη στην οποία θα τραβήξεις λήψεις επιπέδου SLR με εντυπωσιακό βάθος πεδίου. Η κύρια κάμερα του M6T διαθέτει αισθητήρα χρώματος της Sony (IMX278 RGBW) για άψογη απόδοση ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Κάμερα πρόσοψης 8 MP για υπέροχες selfies

H κάμερα πρόσοψης του Meizu M6T χρησιμοποιεί αισθητήρα CMOS της Samsung με διάφραγμα f/2.0, επιτρέποντας τη διέλευση μεγαλύτερης ποσότητας φωτός και κατ’ επέκταση εγγυώμενη καλύτερης ποιότητας λήψεις. Ο αλγόριθμος ωραιοποίησης της Flyme, επιτρέπει στο M6T να τραβήξει φωτογραφίες με δέρμα σε φυσικότερους τόνους και πορτρέτα γεμάτα λεπτομέρειες.

 

Το Honor 7S είναι μια dual SIM πρόταση που έρχεται να ταιριάξει ιδανικά στις ζωές όλων εκείνων των μοντέρνων και δυναμικών χρηστών που αποζητούν ένα αξιόπιστο και ικανό πολυεργαλείο για την καθημερινότητά τους.Δες περισσότερα και άκου καθαρότερα χάρη στην οθόνη FullView των 5,45” και το δυνατό ηχείο. Κάνε ακόμα πιο πολλά και δες την κάθε σου ημέρα να διαρκεί περισσότερο με τη μεγάλη μπαταρία των 3020 mAh και την άψογη διαχείριση ενέργειας.Γεφύρωσε το χάσμα μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής και φέρε πιο κοντά τους δύο αυτούς κόσμους χάρη στη dual SIM λειτουργία και μάλιστα χωρίς να πρέπει να διαλέξεις μεταξύ δεύτερης SIM και κάρτας microSD.Ζήσε μια premium εμπειρία με μια συσκευή που θα προσαρμοστεί στο lifestyle σου σε χρόνο-μηδέν και δες την καθημερινότητά σου να γίνεται πιο απλή αλλά ταυτόχρονα πιο ευέλικτη.

Μια μοναδική εμπειρία θέασης

Το Honor 7S έρχεται με οθόνη FullView 5,45” που καταλαμβάνει το 73% της πρόσοψής του, προσφέροντας έτσι μια επιβλητική εμπειρία θέασης. Με ανάλυση 1440×720 pixels και αναλογία διαστάσεων 18:9, θα σου χαρίσει τις συγκινήσεις που θα περίμενες από μία μεγαλύτερη –χωρίς να επηρεάζει όμως τις διαστάσεις της συσκευής.

Καθαρότερες συνομιλίες

Τυχαίνει να μην ακούς συχνά καθαρά τον συνομιλητή σου; Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να μη φταίει μόνο το σήμα σου/του αλλά και η συσκευή σου; Με το Honor 7S δεν θα έχεις ωστόσο τέτοια προβλήματα, αφού χάρη στον ήχο που είναι σε θέση να σου προσφέρει, θα ακούς τους συνομιλητές σου ακόμα κι όταν βρίσκεσαι σε θορυβώδη περιβάλλοντα –έχοντας πάντα τη δυνατότητα να προσαρμόσεις εύκολα και γρήγορα την έντασή σου.

Με μεγάλη μπαταρία στα 3020 mAh

Φτάνει επιτέλους με τη φόρτιση! Το Honor 7S διαθέτει μεγάλη μπαταρία στα 3020 mAh ακριβώς για να γλιτώσεις από τον εφιάλτη της φόρτισης! Σε συνδυασμό μάλιστα με το σύστημα Smart Battery Management 6.0, πραγματοποιεί εκπληκτική διαχείριση πόρων και ενέργειας, για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία.

Μεγάλης ανάλυσης κάμερα με PDAF

Το Honor 7S είναι εφοδιασμένο με HD κάμερα στα 13 MP που σου επιτρέπει να απαθανατίσεις κάθε σου στιγμή με εντυπωσιακή ποιότητα. Η λειτουργία PDAF θα σου δώσει τη δυνατότητα να εστιάσεις άμεσα εκεί που θες ενώ σε ό,τι αφορά τις selfies, η κάμερα πρόσοψης έρχεται με ειδικό LED και τεχνολογία έξυπνης προσαρμογής φωτισμού για καθαρές λήψεις ακόμα κι όταν ο φωτισμός δεν είναι ο ιδανικός.

Και dual SIM και microSD

Γιατί να πρέπει να επιλέξεις μεταξύ δεύτερης SIM και microSD:

Το Honor 7S σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις και τα δύο και μάλιστα να επιλέξεις κάρτα microSD έως και 256 GB.

Με τη δύναμη του Android 8.1

Το Honor 7S στηρίζεται στο Android 8.1 για να προσφέρει μία έξυπνη, άμεση, ομαλή και φιλική εμπειρία χρήσης. Η λειτουργία Eye Comfort, θα μειώσει τις ακτινοβολίες που κουράζουν τα μάτια, προστατεύοντάς τα και επιτρέποντάς σου να χρησιμοποιήσεις άνετα τη συσκευή για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Related posts

Leave a Comment