ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Οικιακοί και φωτογραφικοί εκτυπωτές

1. ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ EPSON EXPRESSION PHOTO HD XP-15000 WIFI

 

182127 l

Δημιούργησε επαγγελματικές φωτογραφίες έως A3+ στο σπίτι με αυτόν τον κομψό φωτογραφικό εκτυπωτή μικρών διαστάσεων. Απόλαυσε εκτυπώσεις με φυσικά και ζωντανά χρώματα, με περισσότερη λεπτομέρεια, χάρη στα μελάνια Claria Photo HD έξι χρωμάτων με κόκκινο και γκρι. Ο XP-15000 προσφέρει επίσης μια σειρά εφαρμογών εκτύπωσης μέσω φορητών συσκευών, καθώς και μεγάλη οθόνη LCD.

Η εκτύπωση φωτογραφιών και εγγράφων εν κινήσει είναι εύκολη: απλώς κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή Epson iPrint για να εκτυπώσεις ασύρματα από την έξυπνη συσκευή σου. Η δωρεάν εφαρμογή Epson Creative Print μπορεί να εκτυπώνει απευθείας φωτογραφίες από το Facebook, να δημιουργεί ευχετήριες κάρτες, να μετατρέπει φωτογραφίες σε βιβλία για χρωμάτισμα και πολλά ακόμα. Μπορείς να εκτυπώνεις μέχρι και αποστέλλοντας αρχεία με email στον εκτυπωτή, σχεδόν από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο με το Epson Email Print.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Εξαιρετική ποιότητα φωτογραφιών.
Τεχνολογία μελανιού: Claria Photo HD Ink.
Εκτύπωση μέσω Wi-Fi[/i2pros][i2cons]Το κόστος λειτουργίας είναι λίγο ψηλό.

Οι ταχύτητες εκτύπωσης είναι πιο αργές από τον ανταγωνισμό.[/i2cons][/i2pc]

Ταχύτητα εκτύπωσης: 27 Δευτερόλεπτα per 10 x 15 cm photo (Epson Premium Glossy Photo Paper), 29 Σελίδες / λεπτό Colour (Απλό χαρτί), 29 Σελίδες / λεπτό Μονόχρωμο (Απλό χαρτί).

Διασύνδεση: Ethernet, USB, Wi-Fi Direct, Wireless LAN IEEE 802.11a/b/g/n.

Ο εκτυπωτής Wide-Format Inkjet Printer Epson Expression Photo HD XP-15000 εκτυπώνει φωτογραφίες  που συγκρίνονται με πολύ πιο ακριβά επαγγελματικά μοντέλα.

2. Epson EcoTank L810 Εκτυπωτής

 

201815 13 l

Ο L810 αποδίδει φωτογραφικές εκτυπώσεις χαμηλού κόστους με την ποιότητα της Epson, χωρίς υπολογιστή και είναι ο πρώτος εξάχρωμος φωτογραφικός εκτυπωτής ITS A4 της Epson με οθόνη LCD. Αυτός ο φωτογραφικός εκτυπωτής ITS μεγέθους A4, εκτυπώνει εύκολα φωτογραφίες με την ποιότητα της Epson και χαμηλό κόστος, από κάρτες μνήμης ή απευθείας από φωτογραφικές μηχανές με χρήση PictBridge. Ιδανικός για φωτογράφους που χρησιμοποιούν αυτούς τους εκτυπωτές σε εκδηλώσεις ή στο εργαστήριό τους, ο L810 εξασφαλίζει αξιόπιστες φωτογραφικές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με πιο προηγμένες λειτουργίες όπως η οθόνη LCD και η εκτύπωση CD/DVD.

Ο L810 χρησιμοποιεί τα αυθεντικά μελάνια και την τεχνολογία κεφαλής Micro Piezo της Epson για παραγωγή εκτυπώσεων με σταθερή ποιότητα. Με τις γρήγορες ταχύτητες φωτογραφικής εκτύπωσης που είναι περίπου 12 δευτερόλεπτα ανά φωτογραφία 10 x 15 εκ. εξασφαλίζεις ότι οι εργασίες εκτύπωσής σου θα πραγματοποιούνται χωρίς αναμονή.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]γρήγορες ταχύτητες φωτογραφικής εκτύπωσης
χαμηλό κόστος ανά εκτύπωση[/i2pros][i2cons]Τιμή [/i2cons][/i2pc]

3. ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ HP TANGO X PRINTER WIFI 3DP65B

 

Η συνδεσιμότητα αποτελείται από Wi-Fi και Wi-Fi με διπλή ζώνη. Το Tango X δεν διαθέτει θύρα USB . Από ένα smartphone ή tablet της iOS ή Android, μπορείτε να στείλετε στον εκτυπωτή από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής HP Smart App. Αν χρειάζεστε να εκτυπώσετε από desktop ή laptop  μπορείτε να κάνετε λήψη των drivers από την τοποθεσία της HP.

Το Tango X είναι smart κυρίως επειδή υποστηρίζει εκτύπωση με ενεργοποίηση φωνής –  το Tango και το Tango X υποστηρίζουν τις συσκευές Alexa της Amazon, το Google Home και το Cortana των Windows. Το Tango X και το HP Smart App σάς στέλνουν επίσης ειδοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ολοκλήρωσης εργασιών εκτύπωσης, στάθμης μελανιού και χαρτιού, και των σφαλμάτων του εκτυπωτή.

Συνδεσιμότητα, βασική: Wi-Fi 802.11n, BLE.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Έλεγχος φωνής
IFTTT scripting για την επέκταση έξυπνων δυνατοτήτων.
Εντυπωσιακή ποιότητα εκτύπωσης.
Ανταγωνιστικό κόστος μελάνης με Instant Ink, καθώς και δωρεάν εκτύπωση στιγμιότυπου από το smartphone σας.[/i2pros][i2cons]

Οι εκτυπώσεις χωρίς περίγραμμα περιορίζονται σε 5-με-7-ίντσες.

Είσοδος χειρισμού χαρτιού, βασική: 50 φύλλα.

“Σαρώνει” και “αντιγράφει” μόνο μέσω του smartphone.[/i2cons][/i2pc]

Ο εκτυπωτής Tango X της HP, ο πρώτος που εχει φωνητική ενεργοποίηση και ενσωματώνεται σέ ένα smart home , ενώ η εκτύπωση από smartphones περνάει σε άλλα επίπεδα.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!