ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ SMARTPHONES ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ

Ο ανταγωνισμός στα κινητά ανεβαίνει συνεχώς αφού όλο και περισσότερες εταιρίες  μπαίνουν στην αγορά. Πολλές εταιρίες από την Κινά προσφέρουν smartphones με εξαιρετικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά και ποιότητα κατασκευής που ανταγωνίζονται στα ίσια μεγαθήρια στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Έχουμε επιλέξει τα καλυτέρα κινέζικα smartphones  και σαν τα προτείνουμε μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το αποκλειστικά από το  GEARBEST.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

είναι απαραίτητο να αναλύσουμε μερικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων κινητών τηλεφώνων που μας βοηθούν να καταλάβουμε την ποιότητα και να αποφασίσουμε πριν προβούμε σε μία αγορά:

Επεξεργαστής  όλες οι διεργασίες που εκτελούνται στο κινητό περνούν από το κεντρικό επεξεργαστή . μια CPU μπόρει να είναι dual-core, quad core είτε 4+4  έτσι όσο περισσότεροι οι πυρήνες τόσο μικρότερη η πιθανότητα κάποια εντολή  προς επεξεργασίας να καθυστερήσει.

Μνήμη RAM ( Μνήμη τυχαίας προσπέλασης) : αποθηκεύει τα προσωρινά δεδομένα των εργασιών έτσι ώστε να αυξάνεται η ταχύτητα και να ευνοούνται οι παράλληλες εργασίες .

4G Τεχνολογία : η τεχνολογία 4G είναι φορές πιο γρήγορη από την 3G τεχνολογία αυτό συνεπάγεται απίστευτες ταχύτητες στο ιντερνέτ και γενικότερα μεγάλη διάφορα στο streaming και περιλαμβάνει τα πρωτοκόλλα HSPA+ 21/42  . Το σήμα 4G  αναγνωρίζεται αυτόματα εάν υποστηρίζεται από το κινητό. Επίσης μια ισχυρή μπαταρία ,  θεωρείται πλέον επιβεβλημένη για τους χρηστές που εκμεταλλεύονται όλες τις δυνατότητες των κινητών τους. Αρκετές φορές όταν η μπαταρία κοντεύει να εξαντληθεί είναι επιβεβλημένη η ανάγκη για να έχετε μαζί σας ένα power bank .

Καθήμερινη χρήση

Βρείτε την κατάλληλη μεμβράνη προστασίας για το κινητό σας στο ebnb και προστατεύεστε το από πτώσεις και ατυχήματα που μπορούν να συμβούν στην καθημερινή σας περιπέτεια.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ GEARBEST

Οι αποστολές από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες της Gearbest δεν έχουν κανένα απολύτως πρόσθετο κόστος για τον παραλήπτη.Για να αποφύγετε έξτρα χρεώσεις όταν κάνετε παραγγελία από το GearBest κατά την επιλογή αποστολή επιλέξτε επιλογή μεταφοράς Priority Line περιλαμβάνει εκτελωνισμό εντός της ΕΕ, χωρίς κανένα απολύτως πρόσθετο κόστος για τον παραλήπτη και επίσης χωρίς καθυστερήσεις. Οι αποθήκες που παρέχουν αυτή την μέθοδο είναι οι CHINA.
Η μέθοδος Belgium Registered επίσης αποτελεί λύση χωρίς εκτελωνισμό και προτείνεται ανεπιφύλακτα για αγορές από Hong Kong.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ SMARTPHONES ΓΙΑ ΤΟ 2019

 

1.  ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ UMIDIGI One 4G 

 

UMIDIGI One 4G Phablet 5.86 inch Android 8.1 MT6763 Octa Core 2.0GHz 4GB RAM 32GB ROM 16.0MP Front Camera Fingerprint Sensor 3550mAh Built-in- Carbon Fiber Black

Η επεξεργαστική του δύναμη έρχεται από τον MT6763 Octa Core 2.0GHz όπου σε συνδυασμό με τα 4GB μνήμης RAM, θα τρέξουν όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια με ιδιαίτερη άνεση. Επίσης, υποστηρίζει 4G δίκτυα για να περιηγηθείς και να κατεβάσεις αρχεία από το Internet ταχύτατα.

Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 8.1

Επεξεργαστής:  MT6763 Octa Core 2.0GHz.Μνήμη ROM 32 GB

Οθόνη

Η οθόνη των 5.86 ’’  θα σε συνοδεύει κομψά σε κάθε σου εμφάνιση.Κατασκευασμένη με γνώμονα τη μέγιστη απόλαυση η βελτιστοποιημένη η  οθόνη εχει ανάλυση οθόνης 720 x 1520 pixels .

Μπαταρία

Εξοπλιζεται με μπαταρία 3550mAh Built-in  .

Κάμερα

Βάσικη 12.0MP + 5.0MP   και 16.0MP  εμπρός , θα βγάλεις ψωτογραφίες μέχρι 1520 x 720 high resolution. Εγράφη Βίντεο: Support 1080P ,  720P

Σένσορες

E-Compass,Gravity Sensor,Gyroscope,Proximity Sensor

Ειδικά Χαρακτηριστικά

 • GPS
 • Λογισμικό πλοήγησης
 • Αναγνώριση προσώπου

ONLY IN GEARBEST

2. ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ CUBOT P20 4G

 

CUBOT P20 4G Phablet 6.18 inch Android 8.0 MTK6750T Octa Core 1.5GHz 4GB RAM 64GB ROM 20.0MP + 2.0MP Dual Rear Cameras Fingerprint Scanner Dual SIM Cards Dual Standby- Black

Η επεξεργαστική του δύναμη έρχεται από τον   MT6750 Octa Core 1.5GHz  όπου σε συνδυασμό με τα 4GB μνήμης RAM, θα τρέξουν όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια με ιδιαίτερη άνεση. Επίσης, υποστηρίζει 4G δίκτυα για να περιηγηθείς και να κατεβάσεις αρχεία από το Internet ταχύτατα.

Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 8.0

Επεξεργαστής: MT6750 Octa Core 1.5GHz. Μνήμη ROM 64 GB

Οθόνη

Η IPS οθόνη των 6.18’’  θα σε συνοδεύει κομψά σε κάθε σου εμφάνιση.Κατασκευασμένη με γνώμονα τη μέγιστη απόλαυση η βελτιστοποιημένη 6.18″ οθόνη εχει ανάλυση οθόνης  2246 x 1080 .

Μπαταρία

Η μπαταρία του  είναι  4000mAh  και είναι μη αποσπώμενη.

Media Format

E-book format: PDF,TXT
Music format: AAC,AMR,APE,FLAC,MP3,OGG,WAV
Video format: 3GP,AVI,MOV,MP4

Κάμερα

Είναι εξοπλισμένο με 3 κάμερες  μπροστά 20.0MP + 2.0MP  κάμερα ενώ πίσω δίαθετει κάμερα 13 MP. Ενώ μπορείτε να τραβήξετε και βίντεο με στερεοφωνικό ήχο 1080p.

Sensor:

Ambient Light Sensor,Gravity Sensor

Ειδικά Χαρακτηριστικά

 • GPS
 • Αναγνώριση προσώπου
 • Fingerprint sensor
 • VALUE FOR MONEY
 • Android 8.0

ONLY IN GEARBEST

3. ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ OUKITEL U25 Pro 4G

 

OUKITEL U25 Pro 4G Phablet 5.5 inch Android 8.1 MTK6750T Octa Core 1.5GHz 4GB RAM 64GB ROM 13.0MP Rear Camera Fingerprint Unlock 3200mAh Built-in- Twilight

Η επεξεργαστική του δύναμη έρχεται από τον   MT6750 Octa Core 1.5GHz  όπου σε συνδυασμό με τα 4GB μνήμης RAM, θα τρέξουν όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια με ιδιαίτερη άνεση. Επίσης, υποστηρίζει 4G δίκτυα για να περιηγηθείς και να κατεβάσεις αρχεία από το Internet ταχύτατα.

Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό σύστημα: Android 8.0

Επεξεργαστής: MT6750 Octa Core 1.5GHz.  Μνήμη ROM 64 GB

Οθόνη

Η FHD οθόνη των 5.5’’  θα σε συνοδεύει κομψά σε κάθε σου εμφάνιση.Κατασκευασμένη με γνώμονα τη μέγιστη απόλαυση η βελτιστοποιημένη 5.5″ οθόνη εχει ανάλυση οθόνης  1080 x 1920 .Η όθονη κάλυπτεται με Αsahi glass που θα προσφέρει μεγαλύτερη προστασία και ασφάλεια απο γρατσουνιές και πτώσεις.

Μπαταρία

Η μπαταρία του  είναι  3200mAh  και είναι μη αποσπώμενη.

Media Format

Live wallpaper support
MS Office format: Excel,PPT,Word
Music format: AAC,AMR,M4A,MP3,OGG,WAV,WMA
Picture format: BMP,GIF,JPEG,JPG,PNG
Video format: 3GP,AVI,M4V,MKV,MP4,WMV

Κάμερα

Είναι εξοπλισμένο με 2 κάμερες  μπροστά 12 MP  κάμερα ενώ πίσω δίαθετει κάμερα 5 MP. Ενώ μπορείτε να τραβήξετε και βίντεο με στερεοφωνικό ήχο 1080p.

Sensor:

E-Compass,Geomagnetic Sensor,Gravity Sensor,Gyroscope

Ειδικά Χαρακτηριστικά

 • Με γυροσκόπιο και γεωμαγνητικό σένσορα ειναι ιδανικό για παιχνίδια.
 • Αναγνώριση προσώπου / Fingerprint sensor
 • Android 8.0

ONLY IN GEARBEST

Related posts