ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ UHD 4K MEΧΡΙ 500 ΕΥΡΩ

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ UHD 4K MEΧΡΙ 500 ΕΥΡΩH τεχνολογική εξέλιξη έχει μετατρέψει την τηλεόραση σε ένα πολυμηχάνημα  με το όποιο εκτός από το να απολαμβάνουμε  την αγαπημένη μας ταινία,  μπορούμε και  ταυτόχρονα να  συνδεθούμε στο ιντερνέτ και να κατεβάσουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές είτε να δούμε βίντεο στο YouTube. Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές στην αγορά και είναι δύσκολο  να τις  εντοπίσεις , έχοντας  κάνει εκτενή ερευνά και ανάλυση έχουμε εντοπίσει  τις  καλύτερες τηλεοράσεις  4Κ UHD με δυνατότητα smart, με βάση τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και την ποιότητα κατασκεύη τους.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ 4K UHD

Διάσταση :

Ανάλογα με την διάσταση της οθόνης πρέπει να επιλέγεται και η κατάλληλη απόσταση από την οθόνη ώστε ο θεατής να απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της τηλεόρασης που έχει επιλέξει σαν παράδειγμα στις 50 inches θεωρείται ως ελάχιστη απόσταση θέασης τα 1.9 μετρά και ως μεγίστη τα 3.1 μετρά.

4Κ UHD :

Προσφέρει ανάλυση 4 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με το 1080p, δηλαδή περιέχονται 2160 ιχνοστοιχεία κατά μήκος της μικρότερης πλευράς.Η επιλογής της επόμενης τηλεόρασής σου πρέπει να γίνει σε συνάρτηση με το χώρο και την απόσταση που παρακολουθείς. Για παράδειγμα μία τηλεόραση 32 ιντσών είναι σωστό να τοποθετηθεί σε μέγιστη απόσταση 1 έως 2 μέτρα από εσένα. Αντίθετα μία τηλεόραση 4K και μέγεθος 55’’ πρέπει να τοποθετηθεί περίπου στην ίδια απόσταση από τον καναπέ, ώστε να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες αναπαραγωγής της ανάλυσης 4K. Με τις μεγαλύτερες τηλεοράσεις απολαμβάνεις καλύτερα την εικόνα αλλά όχι δεν απαιτείται τεράστιο σαλόνι για να μπορέσεις να απολαύσεις μίας τελευταίας τεχνολογίας τηλεόραση με εικόνα που θα σε συναρπάσει. Με τον όρο 1080p αναφέρεται  και λόγος διαστάσεων 16:9, από τον οποίο προκύπτει ανάλυση 1920×1080  η οποία στο εμπόριο αναφέρεται συχνά ως Full HD,  η όποια είναι αρκετά ικανοποιητική  ανάλυση και υποστηρίζεται σχεδόν από όλες τις καινούργιες τηλεοράσεις.

Smart TV :

Ενσωματώνουν λειτουργιές πλοήγησης διαδικτύου και χρήση διαδικτυακών εφαρμογών (YouTube κτλ.) επιπλέον έχουν δημιουργηθεί κατάλληλοι δικτυακοί χώροι, από τους οποίους παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης νέων εφαρμογών στις  Smart TV. (διαβάστε επίσης το άρθρο μας κάλυτερα HOME CINEMA).

Ρυθμός Ανανέωσης Εικόνας (Refresh Rate) :

O ρυθμός ανανέωσης της εικόνας μιας τηλεόρασης αναφέρεται στον αριθμό των καρέ που μπορεί να προβάλλει κάθε δευτερόλεπτο και μετριέται σε Hertz (Hz).

Wi-Fi:

Όλο ένα και περισσότερες τηλεοράσεις υποστηρίζουν την σύνδεση με το διαδίκτυο στις επιλογές μας οι τηλεοράσεις δεν χρειάζονται προσθετό εξοπλισμό για την ασύρματη σύνδεσή τους  και είναι Wi-Fi Εnabled.

Δορυφορικός Δέκτης (DVB-S):

Ο DVB-S δέκτης χρειάζεται για την παρακολούθηση δορυφορικών καναλιών, τα οποία είναι ψηφιακά κανάλια που εκπέμπονται μέσω δορυφόρου

Ψηφιακός δέκτης DVB-T2:

Με την αλλαγή στο τηλεοπτικό σήμα DVB-T2  θα ύπαρχει μετάδοση περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας.Κατά τη μετάβαση στο DVB-T2,  κάποια μοντέλα τηλεοράσεων δεν υποστηρίζουν το πρότυπο, θα απαιτηθεί η αγορά ενός ψηφιακού δέκτη, γιαυτο ειναι απαραίτητη η  ύπαρξη ενσωματωμένου δέκτη .

Συνδεσιμότητα :

Το HDMI παρέχει υψηλή ταχύτητα μετάδοσης της υψηλής ευκρίνειας ψηφιακών δεδομένων από πολλαπλές συσκευές κατ ‘ευθείαν στην τηλεόραση σας, ετσι στις επιλογές μας κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη θυρών HDMI και USB και υποδοχές αφαιρούμενων καρτών μνήμης SD (SD Card Slots).

High Dynamic Range (HDR) :

Η τηλεόραση με τεχνολογία HDR  αποδίδει  μεγαλύτερο δυναμικό εύρος και πιο πλούσια χρώματα. Φυσικά υπάρχει μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις σκοτεινές και φωτεινές περιοχές, ταυτόχρονα με πραγματική  απόδοση των χρωμάτων.

SmartThings

Όλες οι smart συσκευές σου παραμένουν συνδεδεμένες κάθε στιγμή. Η λειτουργία επιτρέπει στην τηλεόραση να συνδεθεί στις διάφορες smart συσκευές σου, όπως το έξυπνο ψυγείο ή το smartphone, για να έχεις άμεση διασύνδεση με όλα στο σπίτι.

Δες περισσότερες λεπτομέρειες με HDR εικόνα

Παρακολούθησε περιεχόμενο HDR με μεγαλύτερη ευκρίνεια και λεπτομερή έκφραση χρώματος. Η  Ultra HD τηλεόραση σου προσφέρει πιο ακριβείς λεπτομέρειες σε φωτεινές και σκοτεινές σκηνές.

Μην συμβιβαστείς με οποιαδήποτε 4K τηλεόραση. Η τηλεόραση πρέπει να έχει πιστοποίηση Ultra HD κάτι που σου εξασφαλίζει τα απόλυτα χρώματα, ευκρίνεια σε κάθε pixel και φωτεινότητα ικανή να σε καθηλώσει.

Δεν θα χάσεις ούτε μία ειδοποίηση

Η τηλεόραση με τις έξυπνες ειδοποιήσεις, μπορεί να σε ενημερώνει για τα πάντα μέσα στο σπίτι. Δες μηνύματα ειδοποιήσεων από τις smart συσκευές σου, το ημερολόγιό σου αλλά και ειδοποιήσεις όταν οι αγαπημένες σου εκπομπές παίζουν live. Κι αν το επιλέξεις, μπορείς τις ίδιες ενημερώσεις να τις λαμβάνεις και στο smartphone.

Steam Link

Απόλαυσε τα παιχνίδια που έχεις στον υπολογιστή απευθείας στην τηλεόραση,  παίξε τα αγαπημένα σου PC Games χωρίς να περιορίζεσαι σε μία μικρή οθόνη και φυσικά χωρίς να μεταφέρεις τον υπολογιστή στο σαλόνι.

Συνοψίζοντας επιλέξαμε μερικούς λογούς για να αγοράσετε μια απο τις  κάλυτερες τηλεοράσεις 4Κ UHD:

 • Διαθέτουν απίστευτες λεπτομέρειες και μεγαλύτερο βάθος εικόνας.
 • Διαχειρίζονται καλυτέρα τα χρώματα αγγίζοντας το ρεαλισμό και προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία θέασης.
 • Μεγαλύτερες γωνίες θεάσεις που πολλές φορές σε κάνουν να απολαμβάνεις κινηματογραφική αίσθηση.
 • Υποστηριζουν smart tv  και μπορείς άνετα να σερφάρεις στο δίκτυο.
 • Υποστηρίζουν την σύνδεση με υπολογιστή και με την κονσόλα παιχνιδιών.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ UHD 4K MEΧΡΙ 500 ΕΥΡΩ

 

1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 4Κ UHD SAMSUNG 55RU7172

 

Η τηλεόραση της Samsung έχει τέσσερις φορές υψηλότερη ανάλυση από μία τηλεόραση Full HD. Με άλλα λόγια, έχει 4 φορές καλύτερη ευκρίνεια, 4 φορές μεγαλύτερη ευκρίνεια και 4 φορές περισσότερα pixel. Περισσότερα από 8 εκατομμύρια pixel συνδυάζονται για να σου προσφέρουν την τέλεια εικόνα.Ένω ο μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός της τηλεόρασης UHD TV ταιριάζει ιδανικά στον χώρο σας.Η Samsung UHD TV γίνεται ακόμη πιο έξυπνη με το Smart Hub and το Samsung One Remote. Σας φέρνουν όλο το περιεχόμενο που θέλετε στα χέρια σας, από το set-top box μέχρι την κονσόλα παιχνιδιών, τις εφαρμογές και τα προγράμματα live TV σας. Όλα όσα χρειάζεστε μπροστά σας.

Ποιότητα εικόνας που σας εντυπωσιάζει, η οποία γίνεται πραγματικότητα με ένα μοναδικό επεξεργαστή που βελτιστοποιεί τα χρώματα, τις αναλογίες υψηλών αντιθέσεων και το HDR και απολαύστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με φυσικά χρώματα που αποδίδουν καθαρά τις λεπτομέρειες στην εικόνα.

Η τεχνολογία UHD Dimming χωρίζει και επεξεργάζεται την οθόνη σε μικρά τμήματα, για να σας προσφέρει εικόνα με ακρίβεια και λεπτομέρειες.Το High-Dynamic Range αυξάνει το εύρος φωτεινότητας της τηλεόρασης, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα σχεδόν ατελείωτο φάσμα χρωμάτων και λεπτομερειών, ακόμη και στις πιο σκοτεινές σκηνές.Η Samsung UHD TV συνδυάζεται πλέον με συσκευές Apple για πρώτη φορά. Με ενσωματωμένο το AirPlay 2, μπορείτε να κάνετε streaming ή να μοιραστείτε περιεχόμενο από συσκευές Apple στη μεγάλη οθόνη. Απολαύστε χωρίς καμία ταλαιπωρία τα βίντεο, τη μουσική και τις φωτογραφίες σας από το iPhone, iPad και το Mac σας στην Samsung UHD TV σας.

Δέκτης: DVB- T2CS2, CI+(1.4).

2. THΛΕΟΡΑΣΗ  4Κ UHD LG 55UM7100

 

Με το LG ThinQ AI, τόσα πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν απλά με τη φωνή σου. ’νοιξε διάλογο και ζήτησε προτάσεις για το τι να δεις μετά, σύμφωνα με το ιστορικό και τις προτιμήσεις σου.Ένας γρήγορος, ακριβής τετραπύρηνος επεξεργαστής εξαλείφει τον θόρυβο και δημιουργεί δυναμικότερα χρώματα και αντίθεση. Οι εικόνες χαμηλής ανάλυσης αναβαθμίζονται και αναπαράγονται με ποιότητα που προσεγγίζει ανάλυση 4K.

Όπου κι αν κάθεστε, το πάνελ IPS 4K με την ευρεία γωνία θέασης, σάς κρατά καθηλωμένους με τον εκπληκτικό ρεαλισμό του, προβάλλοντας εικόνες με χρωματική ακρίβεια που σχεδόν αγγίζει το 100%, ακόμα και από γωνία θέασης 60 μοιρών.

Πραγματική χρωματική ακρίβεια:
Ακόμα και η παραμικρή χρωματική διαφορά αναπαριστάται με ακρίβεια, αποδίδοντας ευκρινέστερα, πλουσιότερα και ρεαλιστικότερα χρώματα.

4K Active HDR για Απίστευτη Λεπτομέρεια:
Το Multi-HDR που περιλαμβάνει το HDR10 και το HLG, σε συνδυασμό με τη τεχνολογία δυναμικής βελτίωσης της LG σε κάθε σκηνή, σας προσφέρει απολαυστικό περιεχόμενο σε μοναδική ποιότητα HDR.

Ήχος που σας τυλίγει με το Ultra Surround:
Με τον ήχο να ξεπροβάλλει από πολλαπλά εικονικά κανάλια ήχου, δημιουργείται μια ανεπανάληπτη εμπειρία ψυχαγωγίας.

 • Μέγεθος οθόνης: 55”.
 • Τύπος πάνελ: IPS.
 • Ανάλυση: 3840 x 2160.
 • Ρυθμός ανανέωσης: TM100 (Refresh Rate 50Hz).
 • Ισχύς ηχείων: 20W.
 • Σύστημα ηχείων: 2.0ch.
 • Τύποι αρχείων ήχου: AC4, AC3(Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, DTS, DTS-HD, DTS Express, WMA, apt-X.
 • Δέκτης: DVB-T2/Τ/C/S2/S.
 • Συνδεσιμότητα: 3xHDMI, 2xUSB, 1xComponent, 1xComposite, 2xRF, Optical Digital Audio Output, CI+1.4, RJ45 LAN Network, Wi-Fi, Bluetooth.
 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας σε λειτουργία: 118 kWh / annum.
 • Ενεργειακή κλάση: A+.
 • VESA: 300×300.

 

3. THΛΕΟΡΑΣΗ  4Κ UHD  LG 50UM7450PLA

 

Το λεπτό πλαίσιο και οι κομψές, μοντέρνες γραμμές προσδίδουν κορυφαία αισθητική στον χώρο σας και βελτιώνουν την εμπειρία θέασης.Όπου κι αν κάθεστε, το πάνελ IPS 4K με την ευρεία γωνία θέασης, σάς κρατά καθηλωμένους με τον εκπληκτικό ρεαλισμό του, προβάλλοντας εικόνες με χρωματική ακρίβεια που σχεδόν αγγίζει το 100%, ακόμα και από γωνία θέασης 60 μοιρών.

Με το LG ThinQ AI, τόσα πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν απλά με τη φωνή σου. ’νοιξε διάλογο και ζήτησε προτάσεις για το τι να δεις μετά, σύμφωνα με το ιστορικό και τις προτιμήσεις σου.

Ακόμα και η παραμικρή χρωματική διαφορά αναπαριστάται με ακρίβεια, αποδίδοντας ευκρινέστερα, πλουσιότερα και ρεαλιστικότερα χρώματα. Το 4K Active HDR βελτιστοποιεί κάθε σκηνή, προσφέροντας απίστευτη λεπτομέρεια και πλούσια χρώματα.

 • Μέγεθος οθόνης: 50”.
 • Τύπος πάνελ: UHD.
 • Ανάλυση: 3840 x 2160.
 • Ρυθμός ανανέωσης: TM100 (Refresh Rate 50Hz).
 • Ισχύς ηχείων: 20W.
 • Σύστημα ηχείων: 2.0ch.
 • Τύποι αρχείων ήχου: AC4, AC3(Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, DTS, DTS-HD, DTS Express, WMA, apt-X.
 • Δέκτης: DVB-T2/Τ/C/S2/S.
 • Συνδεσιμότητα: 3xHDMI, 2xUSB, 1xComponent, 1xComposite, 2xRF, Optical Digital Audio Output, CI+1.4, RJ45 LAN Network, Wi-Fi, Bluetooth.
 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας σε λειτουργία: 121 kWh / annum.
 • Ενεργειακή κλάση: A.

4. THΛΕΟΡΑΣΗ  4Κ UHD F&U FL2D4307UH

 

Η τηλεόραση της F&U FL2D4307UH έχει 4 φορές υψηλότερη ανάλυση από αυτή των τηλεοράσεων Full HD με αποτέλεσμα να απολαμβάνεις 4 φορές υψηλότερη ευκρίνεια και ποιότητα εικόνας. Με 8 εκατομμύρια διαφορετικά pixel, η εικόνα θα είναι πεντακάθαρη σε οτιδήποτε παρακολουθείς ενώ θα μπορείς να απολαμβάνεις και την παραμικρή λεπτομέρεια με ρυθμό ανανέωσης 1200Hz.

Οι γρήγορες σκηνές δράσης δείχνουν ομαλότερες από ποτέ, τα αθλητικά λεπτομερέστερα από ποτέ ενώ το gaming γίνεται ακόμη πιο ευκρινές, ανεξάρτητα από την κονσόλα που θα επιλέξεις. Ακόμη και όταν δεν παίζει η αγαπημένη σου ταινία σε κάποιο ψηφιακό τηλεοπτικό κανάλι, μέσα από τις ενσωματωμένες smart εφαρμογές, πάντα θα βρίσκεις τρόπους να διασκεδάζεις. Μπες στο Netflix και παρακολούθησε όλες τις τελευταίες σειρές και ταινίες, δες βίντεο από το YouTube, διάβασε τις τελευταίες ενημερώσεις από το twitter ή ακόμη παίξε παιχνίδια όπως το Angry Birds και Fruit Ninja.

Επίσης με τις λειτουργίες Miracast και Wi-Fi Media Sharing, θα κάνεις streaming όλα τα multimedia αρχεία με ένα πλήκτρο ενώ το USB Media Player θα πραγματοποιήσει άμεση αναπαραγωγή των αποθηκευμένων αρχείων σου από το USB Stick. Σημαντική επίσης και η προσθήκη αποκωδικοποίησης DTS TruSurround ήχου, DTS HD αλλά και Dolby Digital από το στερεοφωνική ηχητικό σύστημα των 16W το οποίο εκτός των άλλων διαθέτει και 5-κάναλο ισοσταθμιστή.

 • Μέγεθος οθόνης: 43”.
 • Τύπος πάνελ: UHD.
 • Ανάλυση: 3840 x 2160.
 • Ρυθμός ανανέωσης: TM100 (Refresh Rate 50Hz).
 • Δέκτης: DVB-T2 (H.264), DVB-T2 (H.265), DVB-C, DVB-S2
 • Συνδεσιμότητα: HDMIx3, USB (Jpeg/Mp3/Avi), LAN-Ethernet(IEEE 802.3) RJ45, Είσοδος AV, VGA 15pin D-sub, Common Interface, Ψηφιακή έξοδος ήχου, Ακουστικών, Είσοδος κεραίας RF και ομοαξονική 75ohm
 • Ενεργειακή κλάση: A+.

Related posts