ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ UHD 4K MEΧΡΙ 600 ΕΥΡΩ

H τεχνολογική εξέλιξη έχει μετατρέψει την τηλεόραση σε ένα πολυμηχάνημα  με το όποιο εκτός από το να απολαμβάνουμε  την αγαπημένη μας ταινία,  μπορούμε και  ταυτόχρονα να  συνδεθούμε στο ιντερνέτ και να κατεβάσουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές είτε να δούμε βίντεο στο YouTube. Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές στην αγορά και είναι δύσκολο  να τις  εντοπίσεις , έχοντας  κάνει εκτενή ερευνά και ανάλυση έχουμε εντοπίσει  τις  καλύτερες τηλεοράσεις  4Κ UHD με δυνατότητα smart, με βάση τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και την ποιότητα κατασκεύη τους.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ 4K UHD

Διάσταση :

Ανάλογα με την διάσταση της οθόνης πρέπει να επιλέγεται και η κατάλληλη απόσταση από την οθόνη ώστε ο θεατής να απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της τηλεόρασης που έχει επιλέξει σαν παράδειγμα στις 50 inches θεωρείται ως ελάχιστη απόσταση θέασης τα 1.9 μετρά και ως μεγίστη τα 3.1 μετρά.

4Κ UHD :

Προσφέρει ανάλυση 4 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με το 1080p, δηλαδή περιέχονται 2160 ιχνοστοιχεία κατά μήκος της μικρότερης πλευράς.Η επιλογής της επόμενης τηλεόρασής σου πρέπει να γίνει σε συνάρτηση με το χώρο και την απόσταση που παρακολουθείς. Για παράδειγμα μία τηλεόραση 32 ιντσών είναι σωστό να τοποθετηθεί σε μέγιστη απόσταση 1 έως 2 μέτρα από εσένα. Αντίθετα μία τηλεόραση 4K και μέγεθος 55’’ πρέπει να τοποθετηθεί περίπου στην ίδια απόσταση από τον καναπέ, ώστε να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες αναπαραγωγής της ανάλυσης 4K. Με τις μεγαλύτερες τηλεοράσεις απολαμβάνεις καλύτερα την εικόνα αλλά όχι δεν απαιτείται τεράστιο σαλόνι για να μπορέσεις να απολαύσεις μίας τελευταίας τεχνολογίας τηλεόραση με εικόνα που θα σε συναρπάσει. Με τον όρο 1080p αναφέρεται  και λόγος διαστάσεων 16:9, από τον οποίο προκύπτει ανάλυση 1920×1080  η οποία στο εμπόριο αναφέρεται συχνά ως Full HD,  η όποια είναι αρκετά ικανοποιητική  ανάλυση και υποστηρίζεται σχεδόν από όλες τις καινούργιες τηλεοράσεις.

Smart TV :

Ενσωματώνουν λειτουργιές πλοήγησης διαδικτύου και χρήση διαδικτυακών εφαρμογών (YouTube κτλ.) επιπλέον έχουν δημιουργηθεί κατάλληλοι δικτυακοί χώροι, από τους οποίους παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης νέων εφαρμογών στις  Smart TV. (διαβάστε επίσης το άρθρο μας κάλυτερα HOME CINEMA).

Ρυθμός Ανανέωσης Εικόνας (Refresh Rate) :

O ρυθμός ανανέωσης της εικόνας μιας τηλεόρασης αναφέρεται στον αριθμό των καρέ που μπορεί να προβάλλει κάθε δευτερόλεπτο και μετριέται σε Hertz (Hz).

Wi-Fi:

Όλο ένα και περισσότερες τηλεοράσεις υποστηρίζουν την σύνδεση με το διαδίκτυο στις επιλογές μας οι τηλεοράσεις δεν χρειάζονται προσθετό εξοπλισμό για την ασύρματη σύνδεσή τους  και είναι Wi-Fi Εnabled.

Δορυφορικός Δέκτης (DVB-S):

Ο DVB-S δέκτης χρειάζεται για την παρακολούθηση δορυφορικών καναλιών, τα οποία είναι ψηφιακά κανάλια που εκπέμπονται μέσω δορυφόρου

Ψηφιακός δέκτης DVB-T2:

Με την αλλαγή στο τηλεοπτικό σήμα DVB-T2  θα ύπαρχει μετάδοση περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας.Κατά τη μετάβαση στο DVB-T2,  κάποια μοντέλα τηλεοράσεων δεν υποστηρίζουν το πρότυπο, θα απαιτηθεί η αγορά ενός ψηφιακού δέκτη, γιαυτο ειναι απαραίτητη η  ύπαρξη ενσωματωμένου δέκτη .

Συνδεσιμότητα :

Το HDMI παρέχει υψηλή ταχύτητα μετάδοσης της υψηλής ευκρίνειας ψηφιακών δεδομένων από πολλαπλές συσκευές κατ ‘ευθείαν στην τηλεόραση σας, ετσι στις επιλογές μας κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη θυρών HDMI και USB και υποδοχές αφαιρούμενων καρτών μνήμης SD (SD Card Slots).

High Dynamic Range (HDR) :

Η τηλεόραση με τεχνολογία HDR  αποδίδει  μεγαλύτερο δυναμικό εύρος και πιο πλούσια χρώματα. Φυσικά υπάρχει μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις σκοτεινές και φωτεινές περιοχές, ταυτόχρονα με πραγματική  απόδοση των χρωμάτων.

SmartThings

Όλες οι smart συσκευές σου παραμένουν συνδεδεμένες κάθε στιγμή. Η λειτουργία επιτρέπει στην τηλεόραση να συνδεθεί στις διάφορες smart συσκευές σου, όπως το έξυπνο ψυγείο ή το smartphone, για να έχεις άμεση διασύνδεση με όλα στο σπίτι.

Δες περισσότερες λεπτομέρειες με HDR εικόνα

Παρακολούθησε περιεχόμενο HDR με μεγαλύτερη ευκρίνεια και λεπτομερή έκφραση χρώματος. Η  Ultra HD τηλεόραση σου προσφέρει πιο ακριβείς λεπτομέρειες σε φωτεινές και σκοτεινές σκηνές.

Μην συμβιβαστείς με οποιαδήποτε 4K τηλεόραση. Η τηλεόραση πρέπει να έχει πιστοποίηση Ultra HD κάτι που σου εξασφαλίζει τα απόλυτα χρώματα, ευκρίνεια σε κάθε pixel και φωτεινότητα ικανή να σε καθηλώσει.

Δεν θα χάσεις ούτε μία ειδοποίηση

Η τηλεόραση με τις έξυπνες ειδοποιήσεις, μπορεί να σε ενημερώνει για τα πάντα μέσα στο σπίτι. Δες μηνύματα ειδοποιήσεων από τις smart συσκευές σου, το ημερολόγιό σου αλλά και ειδοποιήσεις όταν οι αγαπημένες σου εκπομπές παίζουν live. Κι αν το επιλέξεις, μπορείς τις ίδιες ενημερώσεις να τις λαμβάνεις και στο smartphone.

Steam Link

Απόλαυσε τα παιχνίδια που έχεις στον υπολογιστή απευθείας στην τηλεόραση,  παίξε τα αγαπημένα σου PC Games χωρίς να περιορίζεσαι σε μία μικρή οθόνη και φυσικά χωρίς να μεταφέρεις τον υπολογιστή στο σαλόνι.

Συνοψίζοντας επιλέξαμε μερικούς λογούς για να αγοράσετε μια απο τις  κάλυτερες τηλεοράσεις 4Κ UHD:

 • Διαθέτουν απίστευτες λεπτομέρειες και μεγαλύτερο βάθος εικόνας.
 • Διαχειρίζονται καλυτέρα τα χρώματα αγγίζοντας το ρεαλισμό και προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία θέασης.
 • Μεγαλύτερες γωνίες θεάσεις που πολλές φορές σε κάνουν να απολαμβάνεις κινηματογραφική αίσθηση.
 • Υποστηριζουν smart tv  και μπορείς άνετα να σερφάρεις στο δίκτυο.
 • Υποστηρίζουν την σύνδεση με υπολογιστή και με την κονσόλα παιχνιδιών.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ UHD 4K MEΧΡΙ 600 ΕΥΡΩ

1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ TCL 65DP672 65” CURVED LED SMART 4K ULTRA HD

 • Ενεργειακή κλάση: A+.

Οι τηλεοράσεις σειράς 2019 TCL 6 προσφέρουν μια φωτεινή, πολύχρωμη εικόνα για μια πολύ λογική τιμή, με πολλές επιλογές streaming.Η σειρά TCL 6 είναι μια εξαιρετική σειρά τηλεοράσεων –  προσφέρει  αντίθεση, κορυφαία φωτεινότητα που ξεπερνά τα 1.000 cd / m2, και εξαιρετική απόδοση χρώματος.Οι gamers θα είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση αυτής της τηλεόρασης χάρις στην λειτουργία Game mode.Ο χρόνος μεταξύ της παραλαβής ενός σήματος από μια τηλεόραση και των ενημερώσεων οθόνης είναι γνωστή ως input lag και είναι σημαντική για τα games. Η σειρά 6 έχει  game mode  λειτουργία που βελτιώνει σημαντικά το input lag .

Με εξαίρεση το καλώδιο τροφοδοσίας που συνδέεται στην αριστερή πλευρά του πίσω μέρους της οθόνης, όλες οι συνδέσεις βρίσκονται στην πίσω δεξιά πλευρά. 3 θύρες HDMI, 2 * USB, μια θύρα Ethernet, μια σύνθετη είσοδο βίντεο, μια οπτική έξοδο ήχου και μια υποδοχή κεραίας / καλωδίου μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση από τη δεξιά πλευρά της τηλεόρασης χωρίς πρόσθετες συνδέσεις προς τα κάτω ή προς τα πίσω. Ένα μόνο κουμπί τροφοδοσίας / εισόδου βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Τίμη
 • Οθόνη
 • Xαμηλό input lag
 • Χρώματα
 •  Design

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Η λειτουργία HDR Bright είναι λίγο υπερκορεσμένη.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Sports mode, Multipicture, Sleep timer, Hotel mode, DLNA 1.5, T-cast, EPG.
 • Δέκτης: DVB-T2/C/S2.
 • Συνδεσιμότητα: Optical, RF in (IEC Terrestial/Cable), RF in (F Sat), CI slot, Headphone, CVBS, Wifi Built-in b/g/n.

 

2. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SAMSUNG 55RU7372 55” CURVED LED SMART 4K ULTRA HD

 • Ενεργειακή κλάση: A.

Παρακολουθήστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο και απολαύστε φυσικά χρώματα που αναδεικνύουν τις λεπτομέρειες σε εκπληκτικό ρεαλισμό. Αφήστε την εμπειρία προβολής σας να είναι ακόμα πιο πολύχρωμη.Η συναρπαστική ποιότητα εικόνας καθίσταται δυνατή από ένα ενιαίο τσιπ που ελέγχει το χρώμα, το HDR και βελτιστοποιεί την υψηλή αντίθεση.

Απολαύστε λεπτομερείς και ευκρινείς εικόνες σε μια τηλεόραση 4K UHD με 4 φορές περισσότερο pixel από μια οθόνη Full HD. Θα δείτε τώρα τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Απολαύστε προσαρμοσμένα επίπεδα χρωμάτων, φωτεινότητας και αντίθεσης. Η λειτουργία ελέγχου φωτισμού UHD της Samsung χωρίζει την οθόνη σε μικρές ενότητες και επεξεργάζεται την εικόνα, ώστε να μπορείτε να δείτε τις ακριβείς λεπτομέρειες.Παρακολουθήστε περιεχόμενο HDR με μεγαλύτερη σαφήνεια και λεπτομερέστερες χρωματικές αποχρώσεις. Η τηλεόραση UHD της Samsung παρέχει όλο και πιο ακριβείς λεπτομέρειες σε σκοτεινές και φωτεινές σκηνές.

Απολαύστε ένα νέο επίπεδο εντυπωσιακής προβολής. Το Auto Depth Enhancer ρυθμίζει τα επίπεδα αντίθεσης πολλαπλών στρώσεων για να κάνουν τις εικόνες πιο ρεαλιστικές.

Η μοντέρνα και εξελιγμένη τηλεόραση UHD με κομψή σχεδίαση θα συμπληρώσει φυσικά το χώρο σας με τον απλό σχεδιασμό της.Με το Smart Hub και το Samsung One Remote, η τηλεόραση Samsung UHD γίνεται ακόμα πιο έξυπνη. Με αυτά, όλο το περιεχόμενο που θέλετε είναι στα χέρια σας: τηλεόραση, κονσόλα παιχνιδιών, gadgets.

 

Συνδεσιμότητα: 3xHDMI, 2xUSB, Ethernet (LAN), 1xDigital Audio Output (Optical), 1x Component input (Y / Pb / Pr), 1x Composite input (AV), 2x RF in, CI slot, Wireless LAN, Anynet + (HDMI-CEC).

 

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

 • Εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο και απλοποιημένη διαχείριση
 • Slim Design
 • HDR
 • Auto Depth Enhancer
 • Ρύθμιση φωτισμού UHD
 • Δέκτης: DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, CI+(1.4).
 • Ο επεξεργαστής UHD παρέχει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας
 • PurColor

 

3. THΛΕΟΡΑΣΗ  4Κ UHD LG 55UM7100

 • Ενεργειακή κλάση: A+.

Με το LG ThinQ AI, τόσα πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν απλά με τη φωνή σου. ’νοιξε διάλογο και ζήτησε προτάσεις για το τι να δεις μετά, σύμφωνα με το ιστορικό και τις προτιμήσεις σου.Ένας γρήγορος, ακριβής τετραπύρηνος επεξεργαστής εξαλείφει τον θόρυβο και δημιουργεί δυναμικότερα χρώματα και αντίθεση. Οι εικόνες χαμηλής ανάλυσης αναβαθμίζονται και αναπαράγονται με ποιότητα που προσεγγίζει ανάλυση 4K.

Όπου κι αν κάθεστε, το πάνελ IPS 4K με την ευρεία γωνία θέασης, σάς κρατά καθηλωμένους με τον εκπληκτικό ρεαλισμό του, προβάλλοντας εικόνες με χρωματική ακρίβεια που σχεδόν αγγίζει το 100%, ακόμα και από γωνία θέασης 60 μοιρών.

Πραγματική χρωματική ακρίβεια:
Ακόμα και η παραμικρή χρωματική διαφορά αναπαριστάται με ακρίβεια, αποδίδοντας ευκρινέστερα, πλουσιότερα και ρεαλιστικότερα χρώματα.

4K Active HDR για Απίστευτη Λεπτομέρεια:
Το Multi-HDR που περιλαμβάνει το HDR10 και το HLG, σε συνδυασμό με τη τεχνολογία δυναμικής βελτίωσης της LG σε κάθε σκηνή, σας προσφέρει απολαυστικό περιεχόμενο σε μοναδική ποιότητα HDR.

Ήχος που σας τυλίγει με το Ultra Surround:
Με τον ήχο να ξεπροβάλλει από πολλαπλά εικονικά κανάλια ήχου, δημιουργείται μια ανεπανάληπτη εμπειρία ψυχαγωγίας.

 • Μέγεθος οθόνης: 55”.
 • Τύπος πάνελ: IPS.
 • Ανάλυση: 3840 x 2160.
 • Ρυθμός ανανέωσης: TM100 (Refresh Rate 50Hz).
 • Ισχύς ηχείων: 20W.
 • Σύστημα ηχείων: 2.0ch.
 • Τύποι αρχείων ήχου: AC4, AC3(Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, DTS, DTS-HD, DTS Express, WMA, apt-X.
 • Δέκτης: DVB-T2/Τ/C/S2/S.
 • Συνδεσιμότητα: 3xHDMI, 2xUSB, 1xComponent, 1xComposite, 2xRF, Optical Digital Audio Output, CI+1.4, RJ45 LAN Network, Wi-Fi, Bluetooth.
 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας σε λειτουργία: 118 kWh / annum.
 • VESA: 300×300.

4. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 4Κ UHD SAMSUNG 55RU7172

 

 • Κλάση ενεργειακής απόδοσης: A.

 

Η τηλεόραση της Samsung έχει τέσσερις φορές υψηλότερη ανάλυση από μία τηλεόραση Full HD. Με άλλα λόγια, έχει 4 φορές καλύτερη ευκρίνεια, 4 φορές μεγαλύτερη ευκρίνεια και 4 φορές περισσότερα pixel. Περισσότερα από 8 εκατομμύρια pixel συνδυάζονται για να σου προσφέρουν την τέλεια εικόνα.Ένω ο μοντέρνος και κομψός σχεδιασμός της τηλεόρασης UHD TV ταιριάζει ιδανικά στον χώρο σας.Η Samsung UHD TV γίνεται ακόμη πιο έξυπνη με το Smart Hub and το Samsung One Remote. Σας φέρνουν όλο το περιεχόμενο που θέλετε στα χέρια σας, από το set-top box μέχρι την κονσόλα παιχνιδιών, τις εφαρμογές και τα προγράμματα live TV σας. Όλα όσα χρειάζεστε μπροστά σας.

Ποιότητα εικόνας που σας εντυπωσιάζει, η οποία γίνεται πραγματικότητα με ένα μοναδικό επεξεργαστή που βελτιστοποιεί τα χρώματα, τις αναλογίες υψηλών αντιθέσεων και το HDR και απολαύστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με φυσικά χρώματα που αποδίδουν καθαρά τις λεπτομέρειες στην εικόνα.Η τεχνολογία UHD Dimming χωρίζει και επεξεργάζεται την οθόνη σε μικρά τμήματα, για να σας προσφέρει εικόνα με ακρίβεια και λεπτομέρειες.Το High-Dynamic Range αυξάνει το εύρος φωτεινότητας της τηλεόρασης, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα σχεδόν ατελείωτο φάσμα χρωμάτων και λεπτομερειών, ακόμη και στις πιο σκοτεινές σκηνές.Η Samsung UHD TV συνδυάζεται πλέον με συσκευές Apple για πρώτη φορά. Με ενσωματωμένο το AirPlay 2, μπορείτε να κάνετε streaming ή να μοιραστείτε περιεχόμενο από συσκευές Apple στη μεγάλη οθόνη. Απολαύστε χωρίς καμία ταλαιπωρία τα βίντεο, τη μουσική και τις φωτογραφίες σας από το iPhone, iPad και το Mac σας στην Samsung UHD TV σας.Δέκτης: DVB- T2CS2, CI+(1.4).

Related posts

error: Content is protected !!