ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ QLED ΜΕΧΡΙ 2000 ΕΥΡΩ

H τεχνολογική εξέλιξη έχει μετατρέψει την τηλεόραση σε ένα πολυμήχανα  με το όποιο εκτός από το να απολαμβάνουμε  την αγαπημένη μας ταινία και  ταυτόχρονα να μπορούμε να  συνδεθούμε στο ιντερνέτ και να κατεβάσουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές είτε να δούμε βίντεο στο YouTube. Υπάρχουν  επιλογές στην αγορά και είναι δύσκολο  να τις  εντοπίσεις , έχοντας  κάνει εκτενή ερευνά και ανάλυση έχουμε εντοπίσει τις καλύτερες τηλεοράσεις  QLED με δυνατότητα smart, και με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την ποιότητα τους.

 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ  QLED ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ …

1.  Χάρη στην τεχνολογία FreeSync, η QLED μειώνει το input lag, προσφέροντάς σου μια ταχύτατη εμπειρία gaming σε πραγματικό χρόνο.Ενώ το Dynamic Black Equalizer σου προσφέρει καλύτερη ορατότητα στις σκοτεινές σκηνές και χρησιμοποιεί λεπτομερή ανάλυση σκηνής βελτιώνοντας την ποιότητα κάθε εικόνας.

2. Εκμεταλλεύσου τα πλεονεκτήματα του επεξεργαστή της QLED. Χρησιμοποιεί  αλγόριθμο αναβάθμισης για να προσφέρει πιο καθαρές εικόνες, ενώ προσαρμόζει σύνεχως τη φωτεινότητα της οθόνης και τον ήχο .

3. Ο μίνιμαλ σχεδιασμός της QLED διαθέτει λεπτά πλαίσια που κάνουν το βλέμμα να εστιάζει στην εικόνα, αφήνοντάς σε να απολαύσεις αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά, εστιάζοντας εκεί που βρίσκεται η δράση. Ακόμη κι όταν η QLED είναι σβηστή πάντως, η λειτουργία Ambient τη βοηθά να γίνει ένα με το ντεκόρ του σπιτιού σου για ένα απόλυτα αρμονικό αποτέλεσμα. Αντί για μια απλή κενή οθόνη, θα βλέπεις όμορφες εικόνες που ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής σου, με εύκολες ρυθμίσεις και ποικιλία επιλογών.

4. Η QLED τήλεοραση  φέρνει όλο το περιεχόμενο που θέλεις στα χέρια σου, από το set-top box μέχρι την κονσόλα παιχνιδιών, τις εφαρμογές και τα όλα τα προγράμματα live  στην TV σου.

5. Στήν  QLED μπορείς να συνδέσει  συσκευές και πληθώρα αισθητήρων βάσει της είδικης πλατφόρμας . Μπορείς να ανάψεις τα φώτα, να δεις τι υπάρχει στο ψυγείο ακόμη και να λάβεις ειδοποιήσεις από τις συσκευές σου.

Συνοψίζοντας επιλέξαμε μερικούς λογούς για να αγοράσετε μια από τις  καλύτερες τηλεοράσεις QLED

  • Διαθέτουν απίστευτες λεπτομέρειες και μεγαλύτερο βάθος εικόνας.
  • Διαχειρίζονται καλυτέρα τα χρώματα αγγίζοντας το ρεαλισμό και προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία θέασης.
  • Μεγαλύτερες γωνίες θεάσεις που πολλές φορές σε κάνουν να απολαμβάνεις κινηματογραφική αίσθηση.
  • Ο πανίσχυρος επεξεργαστής της QLED προσφέρει βελτιωμένη ανάλυση και απίστευτη εμπειρία θέασης.
  • Μίνιμαλ design και υπέροχη αισθητική.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ QLED 
SAMSUNG QE65Q9FNATXXH
SAMSUNG QE65Q7FN
SAMSUNG QE65Q60RATXXH

 

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SAMSUNG QE65Q9FNATXXH

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η σειρά Samsung Q9 συνοψίζει όλη τη φιλοσοφία των QLED τηλεοράσεων για να έχεις όλα τα πλεονεκτήματα σε προσιτή τιμή , είναι  τόσο εξελιγμένη ώστε να σου προσφέρει άνετη θέαση αλλά και  έξυπνα σχεδιασμένη ώστε να ταιριάξει τέλεια με το χώρο σου. Μπορεί και αποδίδει 1 δισεκατομμύρια αποχρώσεις χρώματος όπου σε συνδυασμό με την τεχνολογία Quantum Dot, θα απολαμβάνεις έως 64 φορές περισσότερα χρώματα από μία συμβατική Ultra HD τηλεόραση. Τα χρώματα αναπαράγονται με απόλυτη ακρίβεια και πιστότητα με 100% όγκο χρώματος ενώ τα εξελιγμένα νανοσωματίδια Quantum, παράγουν ζωντανά και λαμπερά χρώματα για πάντα.

Και για να μη χάσεις την ευκρίνεια ούτε σε ένα pixel, ο πανίσχυρος επεξεργαστής Q Engine, είναι ικανός να προσφέρει βαθύτερα και πιο σκούρα επίπεδα μαύρου, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια σε κάθε συνθήκη φωτισμού. Η QLED χρειάζεται μόλις 1 καλώδιο για να απολαύσεις όλα τα αγαπημένα σου προγράμματα. Ακόμη και αυτό του ρεύματος είναι όλα μαζί ενσωματωμένα και κρυμμένα σε ένα σχεδόν αόρατο καλώδιο ενώ σε συνδυασμό με το One Connect Box, θα έχεις όλες τις περιφερειακές σου συσκευές συνδεδεμένες και κρυμμένες.

Πάρε τον έλεγχο των συσκευών σου από ένα και μόνο τηλεχειριστήριο και έλεγξε όλες τις smart συσκευές του σπιτιού χάρη στη λειτουργία SmartThings. Αν από την άλλη σου αρέσουν οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές, η αρχική smart οθόνη της QLED θα σου δώσει πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σου προγράμματα, εφαρμογές ή websites ενώ η λειτουργία συγχρονισμού και το Samsung Cloud, θα σου επιτρέψουν να παρακολουθείς απευθείας στη μεγάλη οθόνη όλες τις οικογενειακές σου στιγμές.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SAMSUNG QE65Q60RATXXH

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Απόλαυσε υπέροχες εικόνες με εκθαμβωτικά χρώματα, εκπληκτική αντίθεση και μοναδικές λεπτομέρειες χάρη στην QE65Q60RATXXH, τη νέα 4K smart QLED της Samsung. Διαθέτει επεξεργαστή Quantum 4K για κορυφαία απόδοση και πραγματικό HDR, κάτι που σε συνδυασμό με την τεχνολογία Quantum Dot εξασφαλίζει όγκο χρώματος της τάξης του 100% και περί το ένα δισεκατομμύριο χρωματικών αποχρώσεων.

Η δε ανάλυση των 3840×2160 θα σου επιτρέψει να απολαύσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο με πάσα λεπτομέρεια, ζώντας έτσι πρωτόγνωρες εμπειρίες ψυχαγωγίας. Με μειωμένο input lag για καλύτερες επιδόσεις στο gaming, δυνατότητα upscaling με χρήση AI και έξυπνες λειτουργίες που της επιτρέπουν να ενσωματωθεί ομαλότερα στον χώρο, η νέα QLED της Samsung έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία της.

Χρώματα τόσο αληθινά, που αγγίζουν την πραγματικότητα. Με τη μοναδική τεχνολογία Quantum Dot της Samsung, η QLED αποδίδει το 100% του όγκου χρώματος, προσφέροντας ρεαλιστικά χρώματα σε σκοτεινές ή φωτεινές σκηνές. Το ένα δισεκατομμύριο χρώματα που είναι σε θέση να αποτυπώσει, ζωντανεύουν κάθε εικόνα, αναβαθμίζοντας τις εμπειρίες ψυχαγωγίας σου.

Δες αντικείμενα στο σκοτάδι και απόλαυσε απίστευτες διαφοροποιήσεις στις αποχρώσεις. Το Quantum HDR 4X αναλύει τη σκηνή καρέ-καρέ και προσαρμόζει τον φωτισμό για να αποδώσει τη μοναδική φωτεινότητα κάθε στιγμής.

Η QLED γίνεται ακόμη πιο έξυπνη με το Smart Hub and το Samsung One Remote. Σου φέρνουν όλο το περιεχόμενο που θέλεις στα χέρια σου, από το set-top box μέχρι την κονσόλα παιχνιδιών, τις εφαρμογές και τα προγράμματα live TV σου. Όλα όσα χρειάζεσαι μπροστά σου. Χάρη στο Bixby, μπορείς ακόμα και να μιλήσεις στην τηλεόρασή σου! Κάνε μια ερώτηση και άφησέ τη να σε… μαγέψει!

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SAMSUNG QE65Q7FN

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η ανανεωμένη γενιά QLED τηλεοράσεων της Samsung Q7 θα σε κάνει να ξεχάσεις οτιδήποτε ήξερες για τις 4K τηλεοράσεις. Μπορεί και αποδίδει 1 δισεκατομμύρια αποχρώσεις χρώματος όπου σε συνδυασμό με την τεχνολογία Quantum Dot, θα απολαμβάνεις έως 64 φορές περισσότερα χρώματα από μία συμβατική Ultra HD τηλεόραση.

Τα χρώματα αναπαράγονται με απόλυτη ακρίβεια και πιστότητα με 100% όγκο χρώματος ενώ τα εξελιγμένα νανοσωματίδια Quantum, παράγουν ζωντανά και λαμπερά χρώματα για πάντα. Δες πέρα από τις σκιές με υποστήριξη Q HDR 1500 και παρακολούθησε τις λεπτομέρειες που έως τώρα έχανες.

Και για να μη χάσεις την ευκρίνεια ούτε σε ένα pixel, ο πανίσχυρος επεξεργαστής Q Engine, είναι ικανός να προσφέρει βαθύτερα και πιο σκούρα επίπεδα μαύρου, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια σε κάθε συνθήκη φωτισμού. Η QLED χρειάζεται μόλις 1 καλώδιο για να απολαύσεις όλα τα αγαπημένα σου προγράμματα. Ακόμη και αυτό του ρεύματος είναι όλα μαζί ενσωματωμένα και κρυμμένα σε ένα σχεδόν αόρατο καλώδιο ενώ σε συνδυασμό με το One Connect Box, θα έχεις όλες τις περιφερειακές σου συσκευές συνδεδεμένες και κρυμμένες.

Χάρη στη σχεδίαση 360 μοιρών θα είσαι πάντα στο κέντρο της δράσης ενώ ακόμη κι όταν δεν παρακολουθείς κάποιο πρόγραμμα, η λειτουργία Ambient θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις το σαλόνι σου, ώστε να μην έχεις απλά μία μαύρη οθόνη μπροστά σου, αλλά ένα κέντρο πληροφοριών.

Related posts

Leave a Comment