ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ 2018

H τεχνολογική εξέλιξη έχει μετατρέψει την τηλεόραση σε ένα πολυμήχανα  με το όποιο εκτός από το να απολαμβάνουμε  την αγαπημένη μας ταινία και  ταυτόχρονα να μπορούμε να  συνδεθούμε στο ιντερνέτ και να κατεβάσουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές ειτε να δούμε βίντεο στο YouTube. Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές στην αγορά και είναι δύσκολο  να τις  εντοπίσεις , έχοντας  κάνει εκτενή ερευνά και ανάλυση έχουμε εντοπίσει  τις 10 καλύτερες τηλεοράσεις  4Κ UHD με δυνατότητα smart, με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την ποιότητα τους.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

10 καλύτερες τηλεοράσεις  4Κ UHDΔιάσταση :

ανάλογα με την διάσταση της οθόνης πρέπει να επιλέγεται και η κατάλληλη απόσταση από την οθόνη ώστε ο θεατής να απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της τηλεόρασης που έχει επιλέξει σαν παράδειγμα στις 50 inches θεωρείται ως ελάχιστη απόσταση θέασης τα 1.9 μετρά και ως μεγίστη τα 3.1 μετρά

4Κ UHD :

Προσφέρει ανάλυση 4 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με το 1080p, δηλαδή περιέχονται 2160 ιχνοστοιχεία κατά μήκος της μικρότερης πλευράς

Με τον όρο 1080p αναφέρεται  και λόγος διαστάσεων 16:9, από τον οποίο προκύπτει ανάλυση 1920×1080  η οποία στο εμπόριο αναφέρεται συχνά ως Full HD, είναι αρκετά ικανοποιητική  ανάλυση και υποστηρίζεται σχεδόν από όλες τις καινούργιες τηλεοράσεις.

Smart TV :

Ενσωματώνουν λειτουργιές πλοήγησης διαδικτύου και χρήση διαδικτυακών εφαρμογών (YouTube κτλ.) επιπλέον έχουν δημιουργηθεί κατάλληλοι δικτυακοί χώροι, από τους οποίους παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης νέων εφαρμογών στα Smart TV.διαβάστε επίσης το άρθρο μας Τα 10 καλύτερα powerbanks το 2018

Λειτουργιά 3D :

Η παρακολούθηση ταινιών ανάλογα με τον ειδικό τύπου γυαλιών

Ρυθμός Ανανέωσης Εικόνας (Refresh Rate) :

O ρυθμός ανανέωσης της εικόνας μιας τηλεόρασης αναφέρεται στον αριθμό των καρέ που μπορεί να προβάλλει κάθε δευτερόλεπτο και μετριέται σε Hertz (Hz)

LED VS OLED :

Οι OLED τηλεοράσεις αποτελούν εξέλιξη των LED τηλεοράσεων και η διαφορά τους εντοπίζεται στην τεχνολογία φωτισμού. Οι LED τηλεοράσεις έχουν οπίσθιο φωτισμό, ενώ στις OLED το κάθε pixel παράγει το δικό του φως

Σχεδίαση οθόνης:

Flat :

Curved : αίσθηση βάθους που προσδίδουν στην εικόνα, μεγαλύτερη γωνία θέασης χωρίς απώλεια στην ποιότητα.

Wi-Fi:

Όλο ένα και περισσότερες τηλεοράσεις υποστηρίζουν την σύνδεση με το διαδίκτυο στις επιλογές μας οι τηλεοράσεις δεν χρειάζονται προσθετό εξοπλισμό για την ασύρματη σύνδεσή τους. και είναι Wi-Fi Εnabled

Δορυφορικός Δέκτης (DVB-S):

Ο DVB-S δέκτης χρειάζεται για την παρακολούθηση δορυφορικών καναλιών, τα οποία είναι ψηφιακά κανάλια που εκπέμπονται μέσω δορυφόρου

Συνδεσιμότητα :

Το HDMI παρέχει υψηλή ταχύτητα μετάδοσης της υψηλής ευκρίνειας ψηφιακών δεδομένων από πολλαπλές συσκευές κατ ‘ευθείαν στην τηλεόρασή σας, ετσι στις επιλογές μας κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη θυρών HDMI (τουλάχιστον 2) και USB και υποδοχές αφαιρούμενων καρτών μνήμης SD (SD Card Slots)

High Dynamic Range (HDR) :

Η τηλεόραση με τεχνολογία HDR  αποδίδει  μεγαλύτερο δυναμικό εύρος και πιο πλούσια χρώματα. Φυσικά υπάρχει μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις σκοτεινές και φωτεινές περιοχές, ταυτόχρονα με πραγματική  απόδοση των χρωμάτων

Συνοψίζοντας επιλέξαμε μερικούς λογούς για να αγοράσετε μια απο τις 10 κάλυτερες τηλεορασεις 4Κ UHD

 • Διαθέτουν απίστευτες λεπτομέρειες και μεγαλύτερο βάθος εικόνας
 • Διαχειρίζονται καλυτέρα τα χρώματα αγγίζοντας το ρεαλισμό και προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία θέασης
 • Μεγαλύτερες γωνίες θεάσεις που πολλές φορές σε κάνουν να απολαμβάνεις κινηματογραφική αίσθηση
 • Υποστηριζουν smart tv μπορει ανετα να σερφαρεις στο δικτυο
 • Υποστηριζουν την συνδεση με υπολογιστη και με την κονσολα παιχνιδιων
 • Παλιότερα η υψηλή τιμή ήταν το μοναδικό αρνητικό πλέον αυτό δεν ισχύει η τιμή κτήσης είναι πλέον κάτω από 500 ευρω

 ΟΙ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ  ΤΟ 2018

εικονα ονομα χαρακτηριστικα Rating
Picture Name Feature Rating
 10 καλύτερες τηλεοράσεις  4Κ UHD 1. SAMSUNG QE75Q7FAM TV 75″  QLED-Ultra HD 4K 4.9
 10 καλύτερες τηλεοράσεις  4Κ UHD 2. SAMSUNG QE65Q8CAMTXXH   QLED-Ultra HD 4K 4.8
 10 καλύτερες τηλεοράσεις  4Κ UHD 3. LG OLED55C7V    OLED- UHD 4K 4.8
  4. LG 65UJ620V  Active HDR-UHD 4K 4.7
  5. SAMSUNG UE55MU6122KXXH  HDR-UHD 4K 4.7
  6. LG 55UJ6307 55”  UHD Dimming-HDR 4.7
  7. LG 55UJ620V  HDR-UHD 4K 4.6
  8.ARIELLI LED-55DN4T2 55″

 HDR-UHD 4K 4.6
  9.LG 43UJ620V Smart 43″  HDR-UHD 4K 4.5
  10. TV HORIZON 43HL8510U 43”  ULTRA HD 4K 4.5

1. SAMSUNG QE75Q7FAM TV 75″

 

Η Samsung QLED τηλεόραση QE75Q7F με προηγμένη τεχνολογία για μια εξωπραγματική εμπειρία θέασης και έναν υψηλής αισθητικής σχεδιασμό, ομορφαίνει την καθημερινή σου ζωή.Η επόμενη γενιά στις τηλεοράσεις Samsung ονομάζεται QLED και έρχεται να σου προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης. Εντυπωσιακά χρώματα, απίστευτη λεπτομέρεια στις σκιάσεις και ένα εντελώς νέο επίπεδο φωτισμού για να έχεις το 100% των πραγματικών χρωμάτων.Βελτιωμένη και στο χώρο του HDR με το HDR 1500 το οποίο, αποδίδει όλες τις λεπτομέρειες που θέλει και ο ίδιος ο σκηνοθέτης να δεις. Χάρη στις μεγάλες QLED γωνίες θέασης θα παρακολουθείς την ίδια λεπτομέρεια και ευκρίνεια όπου και αν κάτσεις μέσα στο σαλόνι.

Επίσης, η QLED τηλεόραση της Samsung είναι μία από τις πιο έξυπνες τηλεοράσεις του κόσμου, με πλήθος εφαρμογών για να διασκεδάσεις, να παίξεις παιχνίδια αλλά και να παρακολουθήσεις τις αγαπημένες σου τηλεοπτικές σειρές

 • Αναλογία  16:9
 • Ανάλυση  3840 x 2160
 • Συνδέσεις  3x USB, 4x HDMI, 1x Optical, LAN, Wi-fi, Bluetooth
 • Τύπος Οθόνης  Flat
 • Ειδικά Χαρακτηριστικά  SmartTV WiFi DVB-S2 QHDR 1500
 • Τεχνολογία QLED
 • Ευκρίνεια  Ultra HD 4K
 • Μέγιστο Refresh Rate  3100 PQI
 • Wi-Fi
 • Διαγώνιος Οθόνης  75″
 • Δυνατότητες και Λειτουργίες
 • DLNA, Miracast / Screen Mirroring, Smart TV, USB Media Player, Voice Control, Voice Search
 • Smart TV
 • Ψηφιακός Δέκτης  DVB-T/T2
 • Δορυφορικός Δέκτης  DVB-S/S2

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ

2. SAMSUNG QE65Q8CAMTXXH

 

Χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot, η QLED τηλεόραση αποδίδει εντυπωσιακές αποχρώσεις σε όλο το φάσμα της φωτεινότητας. Με ελάχιστη αντανάκλαση του φωτός, σου δίνει εντυπωσιακή αντίθεση για να παρακολουθείς σκοτεινές σκηνές με την ίδια άνεση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Οι τηλεοράσεις QLED της Samsung σου δίνουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς στο έπακρο όλες τις δυνατότητες των ταινιών και τηλεοπτικών σειρών που έχουν γυριστεί με το πρότυπο HDR

Σύνδεσε το smartphone ασύρματα με την τηλεόραση ή παίξε τα παιχνίδια του υπολογιστή, απευθείας στη μεγάλη οθόνη της QLED. Και αν θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο όλων των συσκευών στο σαλόνι, το καινοτόμο χειριστήριο της Samsung σου δίνει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες με το πάτημα ενός πλήκτρου ή ακόμη και μέσω φωνητικών εντολών.

QLED εντυπωσιακά χρώματα

Δες και την παραμικρή σκιά στις εναλλαγές των χρωμάτων, σε ένα εντελώς νέο επίπεδο φωτισμού. Η τηλεόραση QLED της Samsung σου προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα και ευκρίνεια εικόνας που αγγίζουν το 100% των πραγματικών χρωμάτων. Χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot, η QLED τηλεόραση δίνει εντυπωσιακές αποχρώσεις σε όλο το φάσμα της φωτεινότητας. Κάνει τις ταινίες άκρως κινηματογραφικές και τις αθλητικές βραδιές, νιώθεις ότι βρίσκεσαι μέσα στο γήπεδο.

QLED αντίθεση

Ανακάλυψε την απόλυτη αντίθεση, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Με ελάχιστη αντανάκλαση του φωτός, η QLED τηλεόραση της Samsung προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες και αξεπέραστη αντίθεση, ανεξάρτητα το επίπεδο της φωτεινότητας αλλά και το φωτισμό του δωματίου. Ανακάλυψε μία εικόνα, που είναι τέλεια σε όλες τις συνθήκες.Η τεχνολογία Quantum Dot προσφέρει εντυπωσιακά επίπεδα φωτεινότητας για να απολαύσεις με τον καλύτερο τρόπο ταινίες Ultra HD Blu-ray ή να κάνεις streaming από υπηρεσίες όπως το Netflix.

QLED γωνίες θέασης

Κάθε θέση μέσα στο σαλόνι έχει την τέλεια θέαση, χάρη στο εντυπωσιακά μεγάλο οπτικό πεδίο. Δεν χρειάζεται να αγωνίζεσαι για την καλύτερη θέση στον καναπέ με τους υπόλοιπους από την οικογένεια, όπου και αν κάτσεις, από το κέντρο του δωματίου έως και στην καρέκλα στο πλάι, θα παρακολουθείς το ίδιο καλά. Ίδια ευκρίνεια, τέλεια φωτεινότητα και όλες οι λεπτομέρειες, από όπου και αν παρακολουθείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ

 3. LG OLED55C7V

 

Η τηλεόραση LG OLED C7 έχει εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό για να ταιριάξει σε κάθε σπίτι, σε κάθε σαλόνι αλλά και με κάθε διακόσμηση. Χωρίς οπίσθιο φωτισμό αλλά με αυτόνομα αυτοφωτιζόμενα pixel, το πάχος της οθόνης μπορεί να μειωθεί δραματικά με αποτέλεσμα η τηλεόραση να έχει τόσο λεπτή σχεδίαση, που μοιάζει εξωπραγματική.

Η στιβαρή βάση προσδίδει κύρος και σταθερότητα ενώ η επιβλητική της οθόνη, μαγνητίζει τα βλέμματα, ακόμη και όταν είναι απενεργοποιημένη. Το Απόλυτο Μαύρο συναντάει το Τέλειο Χρώμα για να έχεις ανώτερη ποιότητα εικόνας από κάθε άλλη τηλεόραση. Ποιότητα εικόνας που ικανοποιεί ακόμη και τους κορυφαίους ειδικούς του χώρου.

Χωρίς διαρροές φωτός, παρέχει αντίθεση χωρίς όρια ενώ μπορεί και αποδίδει περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια χρώματα χάρη στο πάνελ των 10-bit. Με την υποστήριξη Dolby Atmos και Dolby Vision, η OLED C7 γίνεται από τις πρώτες στο είδος της που ενσωματώνουν και τα δύο αυτά πρότυπα ήχου, για να φέρεις από την άνεση του σαλονιού σου, την ξεχωριστή αίσθηση του κινηματογράφου.

Σε αντίθεση με άλλες HDR τηλεοράσεις, η LG OLED C7 διαθέτει Ενεργό HDR, το οποίο επιτυγχάνει ακόμη καλύτερη ποιότητα εικόνας, για μία αληθοφανή εμπειρία θέασης. Το όραμα και η σκηνοθετική ματιά του δημιουργού, φαίνονται πιο ξεκάθαρα και ακόμη και ταινίες που έχεις ήδη παρακολουθήσει στο παρελθόν, μοιάζουν σαν πρώτες προβολές. Εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εικόνα και ήχο, η OLED C7 έρχεται επίσης με ανανεωμένο Smart περιβάλλον webOS 3.5 μέσα από το οποίο θα μπορείς να κάνεις τα πάντα. Να μεταφέρεις την εικόνα του smartphone στη μεγάλη οθόνη, να βρεις εφαρμογές, να παίξεις παιχνίδια, να πλοηγηθείς στο Internet ή και να μπεις στον κόσμο του Virtual Reality. Η νέα εποχή για την τηλεόραση, είναι εδώ.

Η OLED αναδεικνύει το Τέλειο Χρώμα και το Απόλυτο Μαύρο για να βιώσεις μία ποιότητα εικόνας που όμοιά της δεν έχεις ξαναδεί. Η επαναστατική τεχνολογία μείωσης φωτισμού των pixel, αποδίδει τέλειο μαύρο αφού δεν επιτρέπει τη διαρροή του φωτός (Clouding) ενώ παρέχει την υψηλότερη αντίθεση που έχεις δει ποτέ. Μπορεί και απεικονίζει περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια χρώματα χάρη στο πάνελ των 10-bit, ώστε αυτό που παρακολουθείς να είναι ακριβώς αυτό που είχε στο μυαλό του ο ίδιος ο σκηνοθέτης, κατά το αρχικό γύρισμα των σκηνών.

Η πρώτη OLED τηλεόραση της LG που υποστηρίζει δύο πρότυπα κινηματογραφικού ήχου, τόσο Dolby Vision όσο και Dolby Atmos. Η κορυφαία κινηματογραφική εμπειρία παίρνει σάρκα και οστά απευθείας από το σαλόνι σου. Με ανεπανάληπτη ποιότητα εικόνας και ήχο που σε καθηλώνει, οι ταινίες μοιάζουν τόσο αληθινές και ρεαλιστικές.

Η OLED τηλεόραση της LG έρχεται να θέσει νέα όρια στο HDR με την τεχνολογία Dolby Vision και τη συμβατότητα με τα πρότυπα HDR10 και HLG. Σε αντίθεση με άλλες HDR τηλεοράσεις, η OLED της LG υποστηρίζει τεχνολογία Active HDR με την οποία επιτυγχάνει ασύγκριτη ποιότητα εικόνας σε κάθε σκηνή, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απολαμβάνεις μία πιο ζωντανή και αληθοφανή εμπειρία θέασης.Το κορυφαίο HDR Dolby Vision είναι το πρότυπο που χρησιμοποιούν οι πιο γνωστοί σκηνοθέτες στον κόσμο και με την OLED τηλεόραση της LG, θα δεις ακριβώς αυτό που είχαν δημιουργήσει. Μπορεί και επεξεργάζεται δυναμικά τα δεδομένα από κάθε καρέ για να νιώσεις ότι είσαι ο πρώτος θεατής της ταινίας.

η εμπειρία Smart έρχεται βελτιωμένη μέσα από το webOS 3.5. Ειδικά όταν χρησιμοποιείς το Magic Remote, το οποίο λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο ενός ποντικιού υπολογιστή, η διασκέδαση σταματάει μόνο όταν το επιλέξεις εσύ. Μπες στις αγαπημένες σου σελίδες στο Internet, βρες εφαρμογές για όλη την οικογένεια, παίξε παιχνίδια αλλά και πλοηγήσου σε όλα τα μενού της τηλεόρασης από την έξυπνη μπάρα εκκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ

4. LG 65UJ620V

 

Με την τηλεόραση της LG 55UJ620V θα έχεις σταθερότερο χρώμα και αντίθεση. Εξασφαλίζει πλούσιο χρώμα ανεξάρτητα από τη γωνία θέασης για να απολαμβάνεις την ταινία με τον ίδιο τρόπο όπως όλοι στο δωμάτιο. Η UJ620V της LG έρχεται να θέσει νέα όρια στο HDR με την τεχνολογία Active HDR, το οποίο επιτυγχάνει ασύγκριτη ποιότητα εικόνας σε κάθε σκηνή. Προσφέρει ασύγκριτη ποιότητα εικόνας σε κάθε σκηνή για μία πιο αληθοφανή εμπειρία θέασης. Η λειτουργία HDR Effect χρησιμοποιεί μοναδικούς μηχανισμούς επεξεργασίας εικόνας που μπορούν να μετατρέψουν τα απλά προγράμματα σε ποιότητα προσομοίωσης HDR. Ο ήχος Ultra Surround της τηλεόρασης της LG είναι εξίσου εντυπωσιακός για να σε ταξιδέψει και να σε καθηλώσει είτε παρακολουθείς ταινίες, αθλητικά παιχνίδια ή βίντεο στο Internet. Και όταν δεν παίζει κάποια από τις αγαπημένες σου ταινίες, από την ανανεωμένη πλατφόρμα web OS 3.5 θα βρεις δεκάδες εφαρμογές για να διασκεδάσεις, χιλιάδες βίντεο από το YouTube, εκατοντάδες ταινίες από το Netflix αλλά και πανεύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σου website στο Internet.

Η UHD τηλεόραση της LG έρχεται να θέσει νέα όρια στο HDR με τη συμβατότητα με τα πρότυπα HDR10 και HLG. Σε αντίθεση με άλλες HDR τηλεοράσεις, η UHD της LG υποστηρίζει τεχνολογία Active HDR με την οποία επιτυγχάνει ασύγκριτη ποιότητα εικόνας σε κάθε σκηνή, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απολαμβάνεις μία πιο ζωντανή και αληθοφανή εμπειρία θέασης.

Απλή και εύκολη στη χρήση η ανανεωμένη smart πλατφόρμα web OS 3.5 της τηλεόρασης της LG. Η έξυπνη μπάρα εκκίνησης σου δίνει άμεση πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σου εφαρμογές για να ξεκινήσεις να διασκεδάζεις. Βρες διάσημες εφαρμογές όπου αντίστοιχες θα έβρισκες και στο smartphone, μη χάσεις ούτε ένα επεισόδιο από τις αγαπημένες σου τηλεοπτικές σειρές στο Netflix και επισκέψου όλα τα website που επιθυμείς. Με το web OS 3.5 θα διασκεδάζεις ακόμη και όταν δεν παίζει κάτι που σου αρέσει, στα ψηφιακά κανάλια της τηλεόρασης.

 • Τύπος συσκευής: Τηλεόραση UHD 4K
 • Διαγώνιος οθόνης (inch): 65 inch
 • Τύπος οθόνης: Flat
 • SMART TV
 • Λειτουργικό σύστημα:  webOS 3.5
 • Ανάλυση: 3840 x 2160 pixels
 • Συχνότητα Σάρωσης εικόνας: 1500 PMI
 • Αναλογία εικόνας: 16:09
 • High Dynamic Range (HDR): Ναι
 • Συνδέσεις: 3 x HDMI, 2 x USB

 

 

5. SAMSUNG UE55MU6122KXXH

 

Δες όλες τις λεπτομέρειες που μέχρι τώρα έχανες και απόλαυσε κινηματογραφική ευκρίνεια που θα σε εκπλήξει με την τηλεόραση Samsung UE55MU6122. Μία πραγματική εμπειρία HDR με εντυπωσιακές λεπτομέρειες στις φωτεινές και σκοτεινές σκιές. Με 4 φορές υψηλότερη ανάλυση από τις Full HD τηλεοράσεις, οι εικόνες και τα χρώματα θα αγγίζουν την πραγματικότητα ενώ χάρη στην τεχνολογία UHD Dimming θα έχεις την υψηλότερη δυνατή αντίθεση. Με την τεχνολογία PurColour θα δεις την πραγματική πλευρά των εικόνων με πλήρη λεπτομέρεια. Υπέροχος σχεδιασμός από κάθε πλευρά, με την τηλεόραση της Samsung να ταιριάζει αρμονικά με κάθε διακόσμηση. Μετάφερε την εικόνα του smartphone με ευκολία στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης ή έλεγξε όλες τις λειτουργίες από την δωρεάν εφαρμογή Smart View. Όταν δεν παίζει η αγαπημένη σου ταινία, ανακάλυψε ένα τεράστιο Smart κόσμο μέσα στο Smart Hub. Διάβασε ειδήσεις στα αγαπημένα σου website, δες ταινίες και σειρές μέσω Streaming από Netflix, Youtube ή άλλες υπηρεσίες. Με τεράστια ποικιλία multimedia περιεχομένου, η τηλεόραση της Samsung, σου προσφέρει απλόχερα όλη τη διασκέδαση που μέχρι τώρα έχανες.

Δες όλες τις λεπτομέρειες και απόλαυσε κινηματογραφική ευκρίνεια σε κάθε σκηνή. Πεντακάθαρα ζωντανά χρώματα που κάνει την κάθε σκηνή της ταινίας, να μοιάζει πως διαδραματίζεται σε πραγματικό χρόνο μέσα στο ίδιο σου το σαλόνι.

 • Διαγώνιος οθόνης (cm):  138 cm
 • Διαγώνιος οθόνης (inch):  55 inch
 • Τύπος οθόνης:  Flat
 • Ποιότητα εικόνας:  UHD 4K
 • SMART TV
 • Επεξεργαστής:  Quad-Core

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ


6. LG 55UJ6307 55” LED SMART 4K ULTRA HD HDR

 

Η τηλεόραση της LG υποστηρίζει περιεχόμενο με HDR και τεχνολογία Dolby Vision, ενώ είναι συμβατή με τα πρότυπα HDR10 και HLG. Με την βοήθεια της τεχνολογίας Active HDR επιτυγχάνεται η βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας HDR, σε κάθε σκηνή, δίνοντάς τη δυνατότητα να απολαύσεις μια ολοζώντανη εμπειρία θέασης. Πιο σταθερά χρώματα και αντιθέσεις από οπουδήποτε. Η τηλεοπτική οθόνη IPS 4K LG UHD αναπαράγει πλούσια χρώματα και έντονες αντιθέσεις που παραμένουν συνεπείς ακόμη και σε ευρύτερες οπτικές γωνίες.

Με 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από μία Full HD τηλεόραση, όσα παρακολουθείς φαίνονται καλύτερα χάρη στη φωτεινότητα και στα ρεαλιστικά χρώματα που αγγίζουν την πραγματικότητα

 • Διαγώνιος Οθόνης ( Ίντσες ): 55”.
 • Ανάλυση Οθόνης: ULTRA HD ( 4K ).
 • Αριθμός Pixels: 3840 X 2160.
 • Φόρμα Εικόνας:16:9.
 • 3D
 • Smart TV, Wi-Fi
 • Λειτουργίες:Internet Web Browser,Επεξεργαστής Τετραπύρηνος,Miracast,webOS 3.5.
 • Λειτουργίες Εικόνας:UHD Upscaling,UHD Dimming,HDR,Dolby Vision.
 • PVR Ready
 • Σύστημα Ήχου:2ch,Surround,Smart Volume,Dolby Atmos, 20 watt.
 • Δέκτης:Αναλογικός,Διπλός ψηφιακός,Δορυφορικός.
 • Επιπλέον Λειτουργίες:Εγγραφή σε USB-HDD,Χρονοδιακόπτης ύπνου,Teletext,Media Player,Magic Zoom.
 • Συνδέσεις:HDMI 3, USB 2.0 2, Ethernet, wifi 802.11ac, Bluetooth, CI Slot, Οπτική Ίνα.
 • Αισθητήρας Περιβάλλοντος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ

7.  LG 55UJ620V

Το πάνελ IPS 4K της τηλεόρασης LG UHD αποδίδει πλούσια χρώματα και ισχυρή αντίθεση που παραμένουν σταθερά σε πιο ευρείες γωνίες θέασης. Το Active HDR αναλύει και βελτιστοποιεί περιεχόμενο HDR10 και HLG για μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εμπειρία HDR που κόβει την ανάσα. Με το μηχανισμό αποκλειστικής επεξεργασίας που διαθέτει η τηλεόραση της LG για περιεχόμενο HDR10 και HLG, ο θεατής έχει πλέον περισσότερες επιλογές περιεχομένου HDR.

Το HDR Effect της LG χρησιμοποιεί μοναδικούς μηχανισμούς επεξεργασίας εικόνας που μετατρέπουν το τυπικό περιεχόμενο δυναμικού εύρους σε ποιότητα προσομοίωσης HDR, ενισχύοντας την αντίθεση και επιτυγχάνοντας εμπειρία θέασης τύπου HDR.

Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει με το σύστημα ήχου Ultra Surround που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στο περιβάλλον, αναπαράγοντας πλούσιο ήχο για μια καθηλωτική εμπειρία.

Με το Magic Remote και τη μοναδικής σχεδίασης μπάρα εκκίνησης του webOS 3.5, μπείτε σε έναν αστείρευτο κόσμο κορυφαίου περιεχομένου από τους πιο δημοφιλείς παρόχους στον τομέα της ψυχαγωγίας.

 • Ανάλυση:3840 x 2160.
 • Τύπος πάνελ:M+.
 • True Motion / Refresh Rate:TM100(Refresh Rate 50 Hz).
 • PMI (Picture Mastering Index):PMI 1500(Refresh Rate 50Hz).
 • Upscaler:4K upscaler.
 • Smart TV
 • OS:webOS 3.5.
 • Αλλα χαρακτηριστικά:TTS (Text To Speech), STT (Speech To Text), Natural Voice Recognition, Simplink (HDMI CEC), Simultaneous Audio Output, Block access to harmful site.
 • Δέκτης:DVB T2/C/S2, CI+ 1.3.
 • Συνδεσιμότητα:3xHDMI, 2xUSB, 1xLan, 1xCI slot, 2xRF in, Wi-Fi, Wifi (802.11.ac or 802.11.n), Bleutooth, 1x Digital Audio Out (Optical).
 • Ισχύς ηχείων:20 W.
 • Κατανάλωση ενέργειας (standby):3 W.
 • Επεξεργαστής:Quad core.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ

 8. TV ARIELLI LED-55DN4T2 55” LED ULTRA HD SMART WIFI

 

Η τηλεόραση ARIELLI LED-55DN4T2 55” SMART WIFI LED ULTRA HD TV είναι μια καλή επιλογή αν ψάχνετε για μια τηλεόραση εξαιρετικής ποιότητας για το σαλόνι σας. Έχει ανάλυση ULTRA HD 4K, SMART με ενσωματωμένο WiFi και έρχεται με ενσωματωμένο ψηφιακό Tuner, έτσι ώστε να μην χρειάζεται επιπλέον δέκτη για να παρακολουθήσετε ψηφιακή τηλεόραση. Διαθέτει 3 είσοδους HDMI που καθιστά εύκολη τη σύνδεση με άλλες ψηφιακές συσκευές ψυχαγωγίας, ενώ διαθέτει και θύρα usb.

 • Tεχνολογία: LCD LED
 • Μέγεθος οθόνης:55”.
 • Λόγος διαστάσεων:16:9.
 • Smart TV
 • Ενσωματωμένη Ασύρματη Σύνδεση:WiFi
 • Φωτεινότητα:250cd/m2.
 • Maximum colors:7M.
 • Χρόνος απόκρισης:6,5ms.
 • Συνδέσεις:HDMI x 3, USB x 2, VGA, ethernet.

9.  LG 43UJ620V Smart 43″ ULTRA HD

Σταθερότερο χρώμα και αντίθεση:
Το πάνελ IPS 4K της τηλεόρασης LG UHD αποδίδει πλούσια χρώματα και ισχυρή αντίθεση που παραμένουν σταθερά σε πιο ευρείες γωνίες θέασης.Διευρύνετε τις HDR επιλογές σας με το Active HDR:
Το Active HDR αναλύει και βελτιστοποιεί περιεχόμενο HDR10 και HLG για μια ακόμα πιο εντυπωσιακή εμπειρία HDR που κόβει την ανάσα. Με το μηχανισμό αποκλειστικής επεξεργασίας που διαθέτει η τηλεόραση της LG για περιεχόμενο HDR10 και HLG, ο θεατής έχει πλέον περισσότερες επιλογές περιεχομένου HDR.

Ενίσχυση αντίθεσης για θέαση τύπου HDR:
Το HDR Effect της LG χρησιμοποιεί μοναδικούς μηχανισμούς επεξεργασίας εικόνας που μετατρέπουν το τυπικό περιεχόμενο δυναμικού εύρους σε ποιότητα προσομοίωσης HDR, ενισχύοντας την αντίθεση και επιτυγχάνοντας εμπειρία θέασης τύπου HDR.

Κατακλυστείτε με πλούσιο ήχο:
Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει με το σύστημα ήχου Ultra Surround που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στο περιβάλλον, αναπαράγοντας πλούσιο ήχο για μια καθηλωτική εμπειρία.

webOS 3.5 απλό και εύκολο στη χρήση:
Με το Magic Remote και τη μοναδικής σχεδίασης μπάρα εκκίνησης του webOS 3.5, μπείτε σε έναν αστείρευτο κόσμο κορυφαίου περιεχομένου από τους πιο δημοφιλείς παρόχους στον τομέα της ψυχαγωγίας.

 • Ανάλυση:3840 x 2160.
 • Τύπος πάνελ:M+.
 • True Motion / Refresh Rate:TM100(Refresh Rate 50 Hz).
 • PMI (Picture Mastering Index):PMI 1500(Refresh Rate 50Hz).
 • Upscaler: 4K upscaler.
 • Smart TV
 • OS:webOS 3.5.
 • Αλλα χαρακτηριστικά:TTS (Text To Speech), STT (Speech To Text), Natural Voice Recognition, Simplink (HDMI CEC), Simultaneous Audio Output, Block access to harmful site.
 • Δέκτης:DVB T2/C/S2, CI+ 1.3.
 • Συνδεσιμότητα:3xHDMI, 2xUSB, 1xLan, 1xCI slot, 2xRF in, Wi-Fi, Wifi (802.11.ac or 802.11.n), Bleutooth, 1x Digital Audio Out (Optical).
 • Ισχύς ηχείων:20 W.
 • Κατανάλωση ενέργειας (standby):3 W.
 • Επεξεργαστής:Quad core.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ

 10. TV HORIZON 43HL8510U 43” LED ULTRA HD SMART WIFI

Η τηλεόραση 43HL8510U 43” LED ULTRA HD είναι μια καλή επιλογή αν ψάχνετε για μια τηλεόραση εξαιρετικής ποιότητας για το σαλόνι σας. Έχει ανάλυση ULTRA HD 4K και έρχεται με ενσωματωμένο ψηφιακό Tuner, έτσι ώστε να μην χρειάζεται επιπλέον δέκτη για να παρακολουθήσετε ψηφιακή τηλεόραση. Διαθέτει 2 είσοδους HDMI που καθιστά εύκολη τη σύνδεση με άλλες ψηφιακές συσκευές ψυχαγωγίας, ενώ διαθέτει ψηφιακές εξόδους ήχου και θύρα USB.

 • Μοντέλο:
 • Τεχvολογία:Direct LED.
 • Ανάλυση:4K UHD.
 • Ευκρίνεια:3840 x 2160.
 • Συχνότητα:400Hz (CME).
 • Ηχεία:2 x 10W (RMS).
 • Ενσωματωμένη ασύρματη σύνδεση:WiFi built-in.
 • Δέκτης:DVB-S2, DVB-T2, DVB-C.
 • Πρόσθετα χαρακτηριστικά:USB Player (AVI, MKV, H.265, HEVC, VOB, DAT, MP4, 3GP, ASF, WMV), NETFLIX, Youtube, Flickr, Opera, Open Browser, AccuWeather, Hotel Mode.
 • Συνδεσιμότητα:2x (HDMI v2.0), Component (Y, Pb, Pr) + Audio, 1x VGA, RF, AV, Digital Audio Out (Coaxial + Optical), Headphone Out, LAN (RJ45),Common Interface (CI+), IEC75 Antenna, 1x USB 2.0, DLNA (1.5).
 • Ενεργειακή κλάση:A+

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ 

Related posts

Leave a Comment