ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ QLED UHD 4K ΤΟ 2019

H τεχνολογική εξέλιξη έχει μετατρέψει την τηλεόραση σε ένα πολυμήχανα  με το όποιο εκτός από το να απολαμβάνουμε  την αγαπημένη μας ταινία και  ταυτόχρονα να μπορούμε να  συνδεθούμε στο ιντερνέτ και να κατεβάσουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές ειτε να δούμε βίντεο στο YouTube. Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές στην αγορά και είναι δύσκολο  να τις  εντοπίσεις , έχοντας  κάνει εκτενή ερευνά και ανάλυση έχουμε εντοπίσει  τις 10 καλύτερες τηλεοράσεις  4Κ UHD με δυνατότητα smart, με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την ποιότητα τους.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Διάσταση :

ανάλογα με την διάσταση της οθόνης πρέπει να επιλέγεται και η κατάλληλη απόσταση από την οθόνη ώστε ο θεατής να απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της τηλεόρασης που έχει επιλέξει σαν παράδειγμα στις 50 inches θεωρείται ως ελάχιστη απόσταση θέασης τα 1.9 μετρά και ως μεγίστη τα 3.1 μετρά

4Κ UHD :

Προσφέρει ανάλυση 4 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με το 1080p, δηλαδή περιέχονται 2160 ιχνοστοιχεία κατά μήκος της μικρότερης πλευράς

Με τον όρο 1080p αναφέρεται  και λόγος διαστάσεων 16:9, από τον οποίο προκύπτει ανάλυση 1920×1080  η οποία στο εμπόριο αναφέρεται συχνά ως Full HD, είναι αρκετά ικανοποιητική  ανάλυση και υποστηρίζεται σχεδόν από όλες τις καινούργιες τηλεοράσεις.

Smart TV :

Ενσωματώνουν λειτουργιές πλοήγησης διαδικτύου και χρήση διαδικτυακών εφαρμογών (YouTube κτλ.) επιπλέον έχουν δημιουργηθεί κατάλληλοι δικτυακοί χώροι, από τους οποίους παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης νέων εφαρμογών στα Smart TV.διαβάστε επίσης το άρθρο μας Τα 10 καλύτερα powerbanks το 2018

Λειτουργιά 3D :

Η παρακολούθηση ταινιών ανάλογα με τον ειδικό τύπου γυαλιών

Ρυθμός Ανανέωσης Εικόνας (Refresh Rate) :

O ρυθμός ανανέωσης της εικόνας μιας τηλεόρασης αναφέρεται στον αριθμό των καρέ που μπορεί να προβάλλει κάθε δευτερόλεπτο και μετριέται σε Hertz (Hz)

LED VS OLED :

Οι OLED τηλεοράσεις αποτελούν εξέλιξη των LED τηλεοράσεων και η διαφορά τους εντοπίζεται στην τεχνολογία φωτισμού. Οι LED τηλεοράσεις έχουν οπίσθιο φωτισμό, ενώ στις OLED το κάθε pixel παράγει το δικό του φως

Σχεδίαση οθόνης:

Flat :

Curved : αίσθηση βάθους που προσδίδουν στην εικόνα, μεγαλύτερη γωνία θέασης χωρίς απώλεια στην ποιότητα.

Wi-Fi:

Όλο ένα και περισσότερες τηλεοράσεις υποστηρίζουν την σύνδεση με το διαδίκτυο στις επιλογές μας οι τηλεοράσεις δεν χρειάζονται προσθετό εξοπλισμό για την ασύρματη σύνδεσή τους. και είναι Wi-Fi Εnabled

Δορυφορικός Δέκτης (DVB-S):

Ο DVB-S δέκτης χρειάζεται για την παρακολούθηση δορυφορικών καναλιών, τα οποία είναι ψηφιακά κανάλια που εκπέμπονται μέσω δορυφόρου

Συνδεσιμότητα :

Το HDMI παρέχει υψηλή ταχύτητα μετάδοσης της υψηλής ευκρίνειας ψηφιακών δεδομένων από πολλαπλές συσκευές κατ ‘ευθείαν στην τηλεόρασή σας, ετσι στις επιλογές μας κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξη θυρών HDMI (τουλάχιστον 2) και USB και υποδοχές αφαιρούμενων καρτών μνήμης SD (SD Card Slots)

High Dynamic Range (HDR) :

Η τηλεόραση με τεχνολογία HDR  αποδίδει  μεγαλύτερο δυναμικό εύρος και πιο πλούσια χρώματα. Φυσικά υπάρχει μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις σκοτεινές και φωτεινές περιοχές, ταυτόχρονα με πραγματική  απόδοση των χρωμάτων.

Τηλεοράσεις OLED για το απόλυτο μαύρο:

Το τέλειο μαύρο φτιάχνει την τέλεια εικόνα! Οι OLED τηλεοράσεις θα σε βάλουν σε ένα νέο κόσμο διασκέδασης με τα πραγματικά τους χρώματα και τις κοφτερές τους εικόνες. Ετοιμάσου να ξεχάσεις τι σημαίνει LED τηλεόραση, ήρθαν οι OLED! Από την πρώτη στιγμή που θα αντικρίσεις μία OLED TV θα καταλάβεις ότι παρόμοιο μαύρο δεν έχεις ξαναδεί. Σκοτεινό, πραγματικό μαύρο που χωρίς τα ενοχλητικά άσπρα σημεία τύπου backlight bleeding.

Συνοψίζοντας επιλέξαμε μερικούς λογούς για να αγοράσετε μια απο τις 10 κάλυτερες τηλεορασεις 4Κ UHD

  • Διαθέτουν απίστευτες λεπτομέρειες και μεγαλύτερο βάθος εικόνας
  • Διαχειρίζονται καλυτέρα τα χρώματα αγγίζοντας το ρεαλισμό και προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία θέασης
  • Μεγαλύτερες γωνίες θεάσεις που πολλές φορές σε κάνουν να απολαμβάνεις κινηματογραφική αίσθηση
  • Υποστηριζουν smart tv μπορει ανετα να σερφαρεις στο δικτυο
  • Υποστηριζουν την συνδεση με υπολογιστη και με την κονσολα παιχνιδιων
  • Παλιότερα η υψηλή τιμή ήταν το μοναδικό αρνητικό πλέον αυτό δεν ισχύει η τιμή κτήσης είναι πλέον κάτω από 500 ευρω

 ΟΙ  ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ  QLED UHD 4K ΤΟ 2019

 

εικονα
ονομα
χαρακτηριστικα
Rating
Picture Name Feature Rating
1.  SAMSUNG QE75Q8CAMTXXH
Curved QLED UHD 4K
 €  €  €  €
2. SAMSUNG
QE65Q8CNATXXH
Curved QLED UHD 4K
 €  €  €  €
3. SAMSUNG
QE65Q7FNATXXH
QLED UHD 4K
€  €  €  €
4. SAMSUNG
QE65Q9FNATXXH
QLED UHD 4K
€  €  €  €
QLED UHD 4K
€  €  €  €

1.  SAMSUNG QE75Q8CAMTXXH

Η επόμενη γενιά στις τηλεοράσεις Samsung ονομάζεται QLED και η Samsung Q8C έρχεται να σου προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης. Εντυπωσιακά χρώματα, απίστευτη λεπτομέρεια στις σκιάσεις και ένα εντελώς νέο επίπεδο φωτισμού για να έχεις το 100% των πραγματικών χρωμάτων. Χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot, η QLED τηλεόραση αποδίδει εντυπωσιακές αποχρώσεις σε όλο το φάσμα της φωτεινότητας. Με ελάχιστη αντανάκλαση του φωτός, σου δίνει εντυπωσιακή αντίθεση για να παρακολουθείς σκοτεινές σκηνές με την ίδια άνεση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Βελτιωμένη και στο χώρο του HDR με το HDR 1500 το οποίο, αποδίδει όλες τις λεπτομέρειες που θέλει και ο ίδιος ο σκηνοθέτης να δεις. Χάρη στις μεγάλες QLED γωνίες θέασης θα παρακολουθείς την ίδια λεπτομέρεια και ευκρίνεια όπου και αν κάτσεις μέσα στο σαλόνι. Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η πλήρως μεταλλική σχεδίασή της, η οποία θα γίνει το κύριο έκθεμα του σαλονιού ενώ χάρη στην έξυπνη βάση στήριξης μπορείς να κρύψεις τα καλώδια για ένα μινιμαλιστικό look.

Πανέμορφη από κάθε πλευρά, θα κοσμεί το σαλόνι ακόμη και όταν θα είναι απενεργοποιημένη. Επίσης, η QLED τηλεόραση της Samsung είναι μία από τις πιο έξυπνες τηλεοράσεις του κόσμου, με πλήθος εφαρμογών για να διασκεδάσεις, να παίξεις παιχνίδια αλλά και να παρακολουθήσεις τις αγαπημένες σου τηλεοπτικές σειρές και να μη χάσεις ούτε ένα επεισόδιο. Σύνδεσε το smartphone ασύρματα με την τηλεόραση ή παίξε τα παιχνίδια του υπολογιστή, απευθείας στη μεγάλη οθόνη της QLED. Και αν θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο όλων των συσκευών στο σαλόνι, το καινοτόμο χειριστήριο της Samsung σου δίνει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες με το πάτημα ενός πλήκτρου ή ακόμη και μέσω φωνητικών εντολών.

Απογείωσε την εμπειρία θέασης κατά τη διάρκεια της ταινίας, ανακαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες που θέλει ο ίδιος ο σκηνοθέτης να δεις. Οι τηλεοράσεις QLED της Samsung σου δίνουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς στο έπακρο όλες τις δυνατότητες των ταινιών και τηλεοπτικών σειρών που έχουν γυριστεί με το πρότυπο HDR. Η τεχνολογία Quantum Dot προσφέρει εντυπωσιακά επίπεδα φωτεινότητας για να απολαύσεις με τον καλύτερο τρόπο ταινίες Ultra HD Blu-ray ή να κάνεις streaming από υπηρεσίες όπως το Netflix.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:


2. SAMSUNG QE65Q8CNATXXH

 

Η τηλεόραση Samsung Q8 είναι μία τηλεόραση που τα κάνει όλα. Απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, κορυφαίος ήχος και αδιάκοπη smart ψυχαγωγία. Τόσο εξελιγμένη ώστε να σου προσφέρει άνετη θέαση αλλά και τόσο έξυπνα σχεδιασμένη ώστε να ταιριάξει τέλεια με το χώρο σου. Μπορεί και αποδίδει 1 δισεκατομμύρια αποχρώσεις χρώματος όπου σε συνδυασμό με την τεχνολογία Quantum Dot, θα απολαμβάνεις έως 64 φορές περισσότερα χρώματα από μία συμβατική Ultra HD τηλεόραση. Τα χρώματα αναπαράγονται με απόλυτη ακρίβεια και πιστότητα με 100% όγκο χρώματος ενώ τα εξελιγμένα νανοσωματίδια Quantum, παράγουν ζωντανά και λαμπερά χρώματα για πάντα. Δες πέρα από τις σκιές με υποστήριξη Q HDR 1500 και παρακολούθησε τις λεπτομέρειες που έως τώρα έχανες. Και για να μη χάσεις την ευκρίνεια ούτε σε ένα pixel, ο πανίσχυρος επεξεργαστής Q Engine, είναι ικανός να προσφέρει βαθύτερα και πιο σκούρα επίπεδα μαύρου, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια σε κάθε συνθήκη φωτισμού.
Η QLED χρειάζεται μόλις 1 καλώδιο για να απολαύσεις όλα τα αγαπημένα σου προγράμματα. Ακόμη και αυτό του ρεύματος είναι όλα μαζί ενσωματωμένα και κρυμμένα σε ένα σχεδόν αόρατο καλώδιο ενώ σε συνδυασμό με το One Connect Box, θα έχεις όλες τις περιφερειακές σου συσκευές συνδεδεμένες και κρυμμένες. Χάρη στη σχεδίαση 360 μοιρών θα είσαι πάντα στο κέντρο της δράσης ενώ ακόμη κι όταν δεν παρακολουθείς κάποιο πρόγραμμα, η λειτουργία Ambient θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις το σαλόνι σου, ώστε να μην έχεις απλά μία μαύρη οθόνη μπροστά σου, αλλά ένα κέντρο πληροφοριών. Πάρε τον έλεγχο των συσκευών σου από ένα και μόνο τηλεχειριστήριο και έλεγξε όλες τις smart συσκευές του σπιτιού χάρη στη λειτουργία SmartThings. Αν από την άλλη σου αρέσουν οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές, η αρχική smart οθόνη της QLED θα σου δώσει πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σου προγράμματα, εφαρμογές ή websites ενώ η λειτουργία συγχρονισμού και το Samsung Cloud, θα σου επιτρέψουν να παρακολουθείς απευθείας στη μεγάλη οθόνη όλες τις οικογενειακές σου στιγμές.

1 δισεκατομμύρια αποχρώσεις χρώματος

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Quantum Dot είναι κάτι το πραγματικά ξεχωριστό. Προσθέτοντας ισχυρό και ακριβές φως, η τηλεόραση μπορεί να αποδώσει ένα δισεκατομμύρια χρώματα με 100% όγκο χρώματος. Δηλαδή 64 φορές περισσότερα από μία συμβατική Ultra HD τηλεόραση. Απόλαυσε εικόνες τόσο ρεαλιστικές όπως αν τις έβλεπες και εσύ με τα ίδια σου τα μάτια από κοντά.

100% όγκος χρώματος

Τα χρώματα αναπαράγονται με απόλυτη ακρίβεια και πιστότητα. Είναι σαν να αυξάνεις την ένταση στο στερεοφωνικό σου και να απολαμβάνεις πλήρη και γεμάτο surround ήχο. Αυτό ακριβώς προσφέρει και η τηλεόραση QLED της Samsung. Με υψηλότερο όγκο χρώματος θα έχεις ένα μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:


3. SAMSUNG QE65Q7FNATXXH

Η ανανεωμένη γενιά QLED τηλεοράσεων της Samsung Q7 θα σε κάνει να ξεχάσεις οτιδήποτε ήξερες για τις 4K τηλεοράσεις. Πρόκειται για μία τηλεόραση που τα κάνει όλα. Τόσο εξελιγμένη ώστε να σου προσφέρει άνετη θέαση αλλά και τόσο έξυπνα σχεδιασμένη ώστε να ταιριάξει τέλεια με το χώρο σου. Μπορεί και αποδίδει 1 δισεκατομμύρια αποχρώσεις χρώματος όπου σε συνδυασμό με την τεχνολογία Quantum Dot, θα απολαμβάνεις έως 64 φορές περισσότερα χρώματα από μία συμβατική Ultra HD τηλεόραση. Τα χρώματα αναπαράγονται με απόλυτη ακρίβεια και πιστότητα με 100% όγκο χρώματος ενώ τα εξελιγμένα νανοσωματίδια Quantum, παράγουν ζωντανά και λαμπερά χρώματα για πάντα. Δες πέρα από τις σκιές με υποστήριξη Q HDR 1500 και παρακολούθησε τις λεπτομέρειες που έως τώρα έχανες.

 

Και για να μη χάσεις την ευκρίνεια ούτε σε ένα pixel, ο πανίσχυρος επεξεργαστής Q Engine, είναι ικανός να προσφέρει βαθύτερα και πιο σκούρα επίπεδα μαύρου, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια σε κάθε συνθήκη φωτισμού. Η QLED χρειάζεται μόλις 1 καλώδιο για να απολαύσεις όλα τα αγαπημένα σου προγράμματα. Ακόμη και αυτό του ρεύματος είναι όλα μαζί ενσωματωμένα και κρυμμένα σε ένα σχεδόν αόρατο καλώδιο ενώ σε συνδυασμό με το One Connect Box, θα έχεις όλες τις περιφερειακές σου συσκευές συνδεδεμένες και κρυμμένες. Χάρη στη σχεδίαση 360 μοιρών θα είσαι πάντα στο κέντρο της δράσης ενώ ακόμη κι όταν δεν παρακολουθείς κάποιο πρόγραμμα, η λειτουργία Ambient θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις το σαλόνι σου, ώστε να μην έχεις απλά μία μαύρη οθόνη μπροστά σου, αλλά ένα κέντρο πληροφοριών. Πάρε τον έλεγχο των συσκευών σου από ένα και μόνο τηλεχειριστήριο και έλεγξε όλες τις smart συσκευές του σπιτιού χάρη στη λειτουργία SmartThings. Αν από την άλλη σου αρέσουν οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές, η αρχική smart οθόνη της QLED θα σου δώσει πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σου προγράμματα, εφαρμογές ή websites ενώ η λειτουργία συγχρονισμού και το Samsung Cloud, θα σου επιτρέψουν να παρακολουθείς απευθείας στη μεγάλη οθόνη όλες τις οικογενειακές σου στιγμές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:


4. SAMSUNG QE65Q9FNATXXH

 

Η τηλεόραση που αγαπάς χωρίς κανένα εμπόδιο. Η σειρά Samsung Q9 συνοψίζει όλη τη φιλοσοφία των QLED τηλεοράσεων για να έχεις καθαρή ψυχαγωγία για τα μάτια σου και μόνο. Τόσο εξελιγμένη ώστε να σου προσφέρει άνετη θέαση αλλά και τόσο έξυπνα σχεδιασμένη ώστε να ταιριάξει τέλεια με το χώρο σου. Μπορεί και αποδίδει 1 δισεκατομμύρια αποχρώσεις χρώματος όπου σε συνδυασμό με την τεχνολογία Quantum Dot, θα απολαμβάνεις έως 64 φορές περισσότερα χρώματα από μία συμβατική Ultra HD τηλεόραση. Τα χρώματα αναπαράγονται με απόλυτη ακρίβεια και πιστότητα με 100% όγκο χρώματος ενώ τα εξελιγμένα νανοσωματίδια Quantum, παράγουν ζωντανά και λαμπερά χρώματα για πάντα. Δες πέρα από τις σκιές με υποστήριξη Q HDR 2000 και παρακολούθησε τις λεπτομέρειες που έως τώρα έχανες.

 

Και για να μη χάσεις την ευκρίνεια ούτε σε ένα pixel, ο πανίσχυρος επεξεργαστής Q Engine, είναι ικανός να προσφέρει βαθύτερα και πιο σκούρα επίπεδα μαύρου, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια σε κάθε συνθήκη φωτισμού. Η QLED χρειάζεται μόλις 1 καλώδιο για να απολαύσεις όλα τα αγαπημένα σου προγράμματα. Ακόμη και αυτό του ρεύματος είναι όλα μαζί ενσωματωμένα και κρυμμένα σε ένα σχεδόν αόρατο καλώδιο ενώ σε συνδυασμό με το One Connect Box, θα έχεις όλες τις περιφερειακές σου συσκευές συνδεδεμένες και κρυμμένες. Χάρη στη σχεδίαση 360 μοιρών θα είσαι πάντα στο κέντρο της δράσης ενώ ακόμη κι όταν δεν παρακολουθείς κάποιο πρόγραμμα, η λειτουργία Ambient θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις το σαλόνι σου, ώστε να μην έχεις απλά μία μαύρη οθόνη μπροστά σου, αλλά ένα κέντρο πληροφοριών. Πάρε τον έλεγχο των συσκευών σου από ένα και μόνο τηλεχειριστήριο και έλεγξε όλες τις smart συσκευές του σπιτιού χάρη στη λειτουργία SmartThings. Αν από την άλλη σου αρέσουν οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές, η αρχική smart οθόνη της QLED θα σου δώσει πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σου προγράμματα, εφαρμογές ή websites ενώ η λειτουργία συγχρονισμού και το Samsung Cloud, θα σου επιτρέψουν να παρακολουθείς απευθείας στη μεγάλη οθόνη όλες τις οικογενειακές σου στιγμές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:


5. SAMSUNG QE55Q8CNATXXH

Η τηλεόραση Samsung Q8 είναι μία τηλεόραση που τα κάνει όλα. Απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, κορυφαίος ήχος και αδιάκοπη smart ψυχαγωγία. Τόσο εξελιγμένη ώστε να σου προσφέρει άνετη θέαση αλλά και τόσο έξυπνα σχεδιασμένη ώστε να ταιριάξει τέλεια με το χώρο σου. Μπορεί και αποδίδει 1 δισεκατομμύρια αποχρώσεις χρώματος όπου σε συνδυασμό με την τεχνολογία Quantum Dot, θα απολαμβάνεις έως 64 φορές περισσότερα χρώματα από μία συμβατική Ultra HD τηλεόραση. Τα χρώματα αναπαράγονται με απόλυτη ακρίβεια και πιστότητα με 100% όγκο χρώματος ενώ τα εξελιγμένα νανοσωματίδια Quantum, παράγουν ζωντανά και λαμπερά χρώματα για πάντα. Δες πέρα από τις σκιές με υποστήριξη Q HDR 1500 και παρακολούθησε τις λεπτομέρειες που έως τώρα έχανες. Και για να μη χάσεις την ευκρίνεια ούτε σε ένα pixel, ο πανίσχυρος επεξεργαστής Q Engine, είναι ικανός να προσφέρει βαθύτερα και πιο σκούρα επίπεδα μαύρου, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια σε κάθε συνθήκη φωτισμού.

Η QLED χρειάζεται μόλις 1 καλώδιο για να απολαύσεις όλα τα αγαπημένα σου προγράμματα. Ακόμη και αυτό του ρεύματος είναι όλα μαζί ενσωματωμένα και κρυμμένα σε ένα σχεδόν αόρατο καλώδιο ενώ σε συνδυασμό με το One Connect Box, θα έχεις όλες τις περιφερειακές σου συσκευές συνδεδεμένες και κρυμμένες. Χάρη στη σχεδίαση 360 μοιρών θα είσαι πάντα στο κέντρο της δράσης ενώ ακόμη κι όταν δεν παρακολουθείς κάποιο πρόγραμμα, η λειτουργία Ambient θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις το σαλόνι σου, ώστε να μην έχεις απλά μία μαύρη οθόνη μπροστά σου, αλλά ένα κέντρο πληροφοριών. Πάρε τον έλεγχο των συσκευών σου από ένα και μόνο τηλεχειριστήριο και έλεγξε όλες τις smart συσκευές του σπιτιού χάρη στη λειτουργία SmartThings. Αν από την άλλη σου αρέσουν οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές, η αρχική smart οθόνη της QLED θα σου δώσει πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σου προγράμματα, εφαρμογές ή websites ενώ η λειτουργία συγχρονισμού και το Samsung Cloud, θα σου επιτρέψουν να παρακολουθείς απευθείας στη μεγάλη οθόνη όλες τις οικογενειακές σου στιγμές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:


Related posts

Leave a Comment