ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ QLED ΜΕΧΡΙ 2000 ΕΥΡΩ

H τεχνολογική εξέλιξη έχει μετατρέψει την τηλεόραση σε ένα πολυμήχανα  με το όποιο εκτός από το να απολαμβάνουμε  την αγαπημένη μας ταινία και  ταυτόχρονα να μπορούμε να  συνδεθούμε στο ιντερνέτ και να κατεβάσουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές είτε να δούμε βίντεο στο YouTube. Υπάρχουν  επιλογές στην αγορά και είναι δύσκολο  να τις  εντοπίσεις , έχοντας  κάνει εκτενή ερευνά και ανάλυση έχουμε εντοπίσει τις καλύτερες τηλεοράσεις  QLED με δυνατότητα smart, και με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την ποιότητα τους.

 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ  QLED ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ …

1.  Χάρη στην τεχνολογία FreeSync, η QLED μειώνει το input lag, προσφέροντάς σου μια ταχύτατη εμπειρία gaming σε πραγματικό χρόνο.Ενώ το Dynamic Black Equalizer σου προσφέρει καλύτερη ορατότητα στις σκοτεινές σκηνές και χρησιμοποιεί λεπτομερή ανάλυση σκηνής βελτιώνοντας την ποιότητα κάθε εικόνας.

2. Εκμεταλλεύσου τα πλεονεκτήματα του επεξεργαστή της QLED. Χρησιμοποιεί  αλγόριθμο αναβάθμισης για να προσφέρει πιο καθαρές εικόνες, ενώ προσαρμόζει σύνεχως τη φωτεινότητα της οθόνης και τον ήχο .

3. Ο μίνιμαλ σχεδιασμός της QLED διαθέτει λεπτά πλαίσια που κάνουν το βλέμμα να εστιάζει στην εικόνα, αφήνοντάς σε να απολαύσεις αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά, εστιάζοντας εκεί που βρίσκεται η δράση. Ακόμη κι όταν η QLED είναι σβηστή πάντως, η λειτουργία Ambient τη βοηθά να γίνει ένα με το ντεκόρ του σπιτιού σου για ένα απόλυτα αρμονικό αποτέλεσμα. Αντί για μια απλή κενή οθόνη, θα βλέπεις όμορφες εικόνες που ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής σου, με εύκολες ρυθμίσεις και ποικιλία επιλογών.

4. Η QLED τήλεοραση  φέρνει όλο το περιεχόμενο που θέλεις στα χέρια σου, από το set-top box μέχρι την κονσόλα παιχνιδιών, τις εφαρμογές και τα όλα τα προγράμματα live  στην TV σου.

5. Στήν  QLED μπορείς να συνδέσει  συσκευές και πληθώρα αισθητήρων βάσει της είδικης πλατφόρμας . Μπορείς να ανάψεις τα φώτα, να δεις τι υπάρχει στο ψυγείο ακόμη και να λάβεις ειδοποιήσεις από τις συσκευές σου.

Συνοψίζοντας επιλέξαμε μερικούς λογούς για να αγοράσετε μια από τις  καλύτερες τηλεοράσεις QLED

  • Διαθέτουν απίστευτες λεπτομέρειες και μεγαλύτερο βάθος εικόνας.
  • Διαχειρίζονται καλυτέρα τα χρώματα αγγίζοντας το ρεαλισμό και προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία θέασης.
  • Μεγαλύτερες γωνίες θεάσεις που πολλές φορές σε κάνουν να απολαμβάνεις κινηματογραφική αίσθηση.
  • Ο πανίσχυρος επεξεργαστής της QLED προσφέρει βελτιωμένη ανάλυση και απίστευτη εμπειρία θέασης.
  • Μίνιμαλ design και υπέροχη αισθητική.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ QLED 
SAMSUNG QE75Q60RATXXH
SAMSUNG QE55Q6FNATXXH
SAMSUNG QE65Q60RATXXH

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ QLED ΜΕΧΡΙ 2000 ΕΥΡΩ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SAMSUNG QE75Q60RATXXH QLED

 

Απόλαυσε υπέροχες εικόνες με εκθαμβωτικά χρώματα, εκπληκτική αντίθεση και μοναδικές λεπτομέρειες χάρη στην QE75Q60RATXXH, τη νέα 4K smart QLED της Samsung. Διαθέτει επεξεργαστή Quantum 4K για κορυφαία απόδοση και πραγματικό HDR, κάτι που σε συνδυασμό με την τεχνολογία Quantum Dot εξασφαλίζει όγκο χρώματος της τάξης του 100% και περί το ένα δισεκατομμύριο χρωματικών αποχρώσεων.

Η δε ανάλυση των 3840×2160 θα σου επιτρέψει να απολαύσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο με πάσα λεπτομέρεια, ζώντας έτσι πρωτόγνωρες εμπειρίες ψυχαγωγίας. Με μειωμένο input lag για καλύτερες επιδόσεις στο gaming, δυνατότητα upscaling με χρήση AI και έξυπνες λειτουργίες που της επιτρέπουν να ενσωματωθεί ομαλότερα στον χώρο, η νέα QLED της Samsung έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία της.

Χάρη στην τεχνολογία FreeSync, η QLED μειώνει το input lag, προσφέροντάς σου μια ταχύτατη εμπειρία gaming σε πραγματικό χρόνο. Εκμεταλλεύσου την ταχύτητα μίας QLED και ετοιμάσου για επικές νίκες. Το δε Dynamic Black Equalizer σου προσφέρει καλύτερη ορατότητα στις σκοτεινές σκηνές και χρησιμοποιεί λεπτομερή ανάλυση σκηνής βελτιώνοντας την ποιότητα κάθε εικόνας –ακόμη και τον ήχο, έτσι ώστε εσύ να αφοσιωθείς στο παιχνίδι σου.

Εκμεταλλεύσου τα πλεονεκτήματα του επεξεργαστή Quantum Processor 4K της QLED. Χρησιμοποιεί τον αποκλειστικά μοναδικό αλγόριθμο αναβάθμισης για να προσφέρει πιο καθαρές εικόνες, ενώ προσαρμόζει τη φωτεινότητα οθόνης και τον ήχο για να ταιριάζει με το δωμάτιό σου και τη σκηνή στην οθόνη. Ο πανίσχυρος επεξεργαστής της QLED προσφέρει βελτιωμένη ανάλυση και απίστευτη εμπειρία θέασης.

δείτε επίσης τό ίδιο μοντέλο στίς 65 inches σε προνομιακή — τιμή.

TV SAMSUNG QE55Q6FNATXXH QLED

 

Ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις ζωντανεύουν μπροστά σας: Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες με τα πιο ρεαλιστικά, ακριβή και ζωντανά μας χρώματα. Δείτε τις παραμικρές λεπτομέρειες και αποχρώσεις χρώματος σε κάθε σκηνή, σαν να είστε μέρος της δράσης. Κατασκευασμένες για να διαρκέσουν. Τα Quantum Dots των QLED TVs είναι κατασκευασμένα από ανόργανα υλικά. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη δεν εμφανίζει burn-in και τα εκπληκτικά χρώματα και οι λεπτομέρειες που βλέπετε σήμερα, θα παραμείνουν αναλλοίωτα με την πάροδο του χρόνου. Δώστε στο σαλόνι σας μια πινελιά χρώματος. Εφαρμόστε ένα διαδραστικό φόντο, που εναρμονίζεται απόλυτα με το περιβάλλον σας με το Ambient Mode.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η Q6F παράγει 100% όγκο χρώματος, που σημαίνει ότι μεγιστοποιεί το εύρος της ακρίβειας των πλούσιων και λεπτομερών χρωμάτων που μπορείτε να δείτε στην τηλεόραση.

Απολαύστε ψυχαγωγικό περιεχόμενο, ανενόχλητοι. Βρείτε όλες τις σύνθετες λεπτομέρειες που είναι κρυμμένες στις πιο σκοτεινές σκηνές. Με το Q Contrast Elite θα δείτε όλες τις μικροσκοπικές πτυχές κάθε σκηνής, ακόμη και σε δωμάτιο με έντονο φωτισμό.

Q HDR 1000 (HDR 10+): Το ευρύτερο φάσμα φωτεινότητας και αντιθέσεων του Q HDR 1000, που βασίζεται στην τεχνολογία HDR10+, σας επιτρέπει να δείτε μέσα από τα μάτια του σκηνοθέτη. Δείτε λεπτομέρειες, που δεν μπορούσατε να δείτε πριν, στις πιο φωτεινές ή σκοτεινές σκηνές.

Q Engine: Η εκπληκτική ποιότητα εικόνας της QLED TV βασίζεται στην τεχνολογία Q Engine. Αναλύοντας σε πραγματικό χρόνο κάθε σκηνή που βλέπετε, σας προσφέρει εξαιρετικά χρώματα, εκπληκτική αντίθεση και λεπτομέρειες.
Δείτε την εικόνα, όχι την τηλεόραση: Δείτε μόνοι σας πώς η Q6F μπορεί να αναβαθμίσει την εμπειρία θέασης με την εκλεπτυσμένη κομψότητα και το στυλ της.

Λάβετε καθημερινές πληροφορίες, όπως ο καιρός, η εξωτερική θερμοκρασία και οι κύριοι τίτλοι ειδήσεων με ένα διαδραστικό φόντο, που δίνει στις νέες QLED TVs ένα ημιδιαφανές εφέ – Ξαναζήστε όλες τις αναμνήσεις σας. Μετατρέψτε το σαλόνι σας σε μια προσωπική συλλογή, προβάλλοντας φωτογραφίες από το κινητό σας και απολαύστε μουσική υπόκρουση στην καθημερινότητα σας. Απλά αναπαράγετε τη μουσική με φωνητική εντολή ή από το smartphone που έχετε συνδέσει μέσω του Bluetooth.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ TV SAMSUNG QE55Q6FNATXXH QLED

Πανέμορφος μινιμαλιστικός σχεδιασμός, που φαίνεται εκπληκτικός όπου και αν κάθεστε. Ο λεπτός σχεδιασμός προσθέτει μια πινελιά κομψότητας και φινέτσας στον χώρο σας. Τα Quantum Dots των QLED TVs είναι κατασκευασμένα από ανόργανα υλικά. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη δεν ΘΑ ΕΜΑΦΑΝΙΣΕΙ BURN-IN. 

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SAMSUNG QE65Q7FN QLED

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Η ανανεωμένη γενιά QLED τηλεοράσεων της Samsung Q7 θα σε κάνει να ξεχάσεις οτιδήποτε ήξερες για τις 4K τηλεοράσεις. Μπορεί και αποδίδει 1 δισεκατομμύρια αποχρώσεις χρώματος όπου σε συνδυασμό με την τεχνολογία Quantum Dot, θα απολαμβάνεις έως 64 φορές περισσότερα χρώματα από μία συμβατική Ultra HD τηλεόραση.

Τα χρώματα αναπαράγονται με απόλυτη ακρίβεια και πιστότητα με 100% όγκο χρώματος ενώ τα εξελιγμένα νανοσωματίδια Quantum, παράγουν ζωντανά και λαμπερά χρώματα για πάντα. Δες πέρα από τις σκιές με υποστήριξη Q HDR 1500 και παρακολούθησε τις λεπτομέρειες που έως τώρα έχανες.

Και για να μη χάσεις την ευκρίνεια ούτε σε ένα pixel, ο πανίσχυρος επεξεργαστής Q Engine, είναι ικανός να προσφέρει βαθύτερα και πιο σκούρα επίπεδα μαύρου, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια σε κάθε συνθήκη φωτισμού. Η QLED χρειάζεται μόλις 1 καλώδιο για να απολαύσεις όλα τα αγαπημένα σου προγράμματα. Ακόμη και αυτό του ρεύματος είναι όλα μαζί ενσωματωμένα και κρυμμένα σε ένα σχεδόν αόρατο καλώδιο ενώ σε συνδυασμό με το One Connect Box, θα έχεις όλες τις περιφερειακές σου συσκευές συνδεδεμένες και κρυμμένες.

Χάρη στη σχεδίαση 360 μοιρών θα είσαι πάντα στο κέντρο της δράσης ενώ ακόμη κι όταν δεν παρακολουθείς κάποιο πρόγραμμα, η λειτουργία Ambient θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις το σαλόνι σου, ώστε να μην έχεις απλά μία μαύρη οθόνη μπροστά σου, αλλά ένα κέντρο πληροφοριών

Related posts

Leave a Comment