ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ QLED ΜΕΧΡΙ 2500 ΕΥΡΩ

H τεχνολογική εξέλιξη έχει μετατρέψει την τηλεόραση σε ένα πολυμήχανα  με το όποιο εκτός από το να απολαμβάνουμε  την αγαπημένη μας ταινία και  ταυτόχρονα να μπορούμε να  συνδεθούμε στο ιντερνέτ και να κατεβάσουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές είτε να δούμε βίντεο στο YouTube. Υπάρχουν  επιλογές στην αγορά και είναι δύσκολο  να τις  εντοπίσεις , έχοντας  κάνει εκτενή ερευνά και ανάλυση έχουμε εντοπίσει τις καλύτερες τηλεοράσεις  QLED με δυνατότητα smart, και με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την ποιότητα τους.

 ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ  QLED ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ …

 

1. Χάρη στην τεχνολογία FreeSync, η QLED μειώνει το input lag, προσφέροντάς σου μια ταχύτατη εμπειρία gaming σε πραγματικό χρόνο.Ενώ το Dynamic Black Equalizer σου προσφέρει καλύτερη ορατότητα στις σκοτεινές σκηνές και χρησιμοποιεί λεπτομερή ανάλυση σκηνής βελτιώνοντας την ποιότητα κάθε εικόνας.

2. Εκμεταλλεύσου τα πλεονεκτήματα του επεξεργαστή της QLED. Χρησιμοποιεί  αλγόριθμο αναβάθμισης για να προσφέρει πιο καθαρές εικόνες, ενώ προσαρμόζει σύνεχως τη φωτεινότητα της οθόνης και τον ήχο .

3. Ο μίνιμαλ σχεδιασμός της QLED διαθέτει λεπτά πλαίσια που κάνουν το βλέμμα να εστιάζει στην εικόνα, αφήνοντάς σε να απολαύσεις αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά, εστιάζοντας εκεί που βρίσκεται η δράση. Ακόμη κι όταν η QLED είναι σβηστή πάντως, η λειτουργία Ambient τη βοηθά να γίνει ένα με το ντεκόρ του σπιτιού σου για ένα απόλυτα αρμονικό αποτέλεσμα. Αντί για μια απλή κενή οθόνη, θα βλέπεις όμορφες εικόνες που ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής σου, με εύκολες ρυθμίσεις και ποικιλία επιλογών.

4. Η QLED τήλεοραση  φέρνει όλο το περιεχόμενο που θέλεις στα χέρια σου, από το set-top box μέχρι την κονσόλα παιχνιδιών, τις εφαρμογές και τα όλα τα προγράμματα live  στην TV σου.

5. Στήν  QLED μπορείς να συνδέσει  συσκευές και πληθώρα αισθητήρων βάσει της είδικης πλατφόρμας . Μπορείς να ανάψεις τα φώτα, να δεις τι υπάρχει στο ψυγείο ακόμη και να λάβεις ειδοποιήσεις από τις συσκευές σου.

6. Οι τηλεοράσειςQLED μπορούν να παράγουν 100% Ένταση χρώματος στο χρωματικό χώρο DCI-P3, τη μορφή για τις περισσότερες κινηματογραφικές οθόνες και τις ταινίες HDR για την τηλεόραση.

Συνοψίζοντας επιλέξαμε μερικούς λογούς για να αγοράσετε μια από τις  καλύτερες τηλεοράσεις QLED

  • Διαθέτουν απίστευτες λεπτομέρειες και μεγαλύτερο βάθος εικόνας.
  • Διαχειρίζονται καλυτέρα τα χρώματα αγγίζοντας το ρεαλισμό και προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία θέασης.
  • Μεγαλύτερες γωνίες θεάσεις που πολλές φορές σε κάνουν να απολαμβάνεις κινηματογραφική αίσθηση.
  • Ο πανίσχυρος επεξεργαστής της QLED προσφέρει βελτιωμένη ανάλυση και απίστευτη εμπειρία θέασης.
  • Μίνιμαλ design και υπέροχη αισθητική.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ QLED ΜΕΧΡΙ 2500 ΕΥΡΩ

 

1. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Samsung QE55Q70A

 

QUANTUM PROCESSOR 4K: Αναβαθμίστε την εικόνα σας σε 4K με τεχνητή νοημοσύνη βασισμένη στη μηχανή.

MOTION XCELERATOR TURBO+: Εξαιρετικές βελτιώσεις κίνησης έως και 4K 120Hz.

DUAL LED Backlight: Ο ειδικός θερμός και ψυχρός οπίσθιος φωτισμός LED παρέχει βελτιωμένη αντίθεση.

100% ΌΓΚΟΣ ΧΡΏΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΒΑΝΤΙΚΉ ΚΟΥΚΚΊΔΑ: Ένα δισεκατομμύριο πιστές αποχρώσεις χρωμάτων που κόβουν την ανάσα.Οι τηλεοράσεις QLED μπορούν να παράγουν 100% χρωματικό όγκο στον χρωματικό χώρο DCI-P3, τη μορφή για τις περισσότερες κινηματογραφικές οθόνες και τις ταινίες HDR για την τηλεόραση.

QUANTUM HDR: Πηγαίνετε πέρα από την τηλεόραση HDTV με ένα διευρυμένο φάσμα χρωμάτων.

ALEXA BUILT-IN: Ζητήστε περισσότερα από την τηλεόρασή σας. Απλά ζητήστε από την Alexa να ανοίξει εφαρμογές, να αλλάξει κανάλι, να αναζητήσει ταινίες και σειρές, να αναπαράγει μουσική, να ελέγξει τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας και πολλά άλλα. Για να μιλήσετε στην Alexa, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί μικροφώνου στο τηλεχειριστήριό σας. Αν έχετε ενεργοποιήσει το hands-free, απλώς πείτε “Alexa” και κάντε μια ερώτηση.

2. Τηλεόραση Samsung Neo QLED 65″ 4K QE65QN85A

 

Με τη μοναδική τεχνολογία Quantum Dot της Samsung, η Neo QLED αποδίδει το 100% του όγκου χρώματος, προσφέροντας ρεαλιστικά χρώματα σε σκοτεινές ή φωτεινές σκηνές. Έτσι, είναι σε θέση να σου δώσουν ένα πραγματικά αναβαθμισμένο οπτικό αποτέλεσμα.

 

 

3. Τηλεόραση Sony X75J

 

 

Επεξεργαστής 4K HDR X1 – Ισχυρή επεξεργασία τηλεόρασης που παρέχει ομαλή και καθαρή εικόνα, γεμάτη πλούσια χρώματα και λεπτομερή αντίθεση. Τεχνολογία ηχείων- Acoustic Surface Audio+. Η υπερυψηλή ανάλυση και το περιεχόμενο βίντεο HDR (High Dynamic Range) συνδυάζονται για να προσφέρουν εκθαμβωτική λεπτομέρεια, χρώμα και αντίθεση σε ό,τι παρακολουθείτε, διατηρώντας παράλληλα ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας. Το Dolby Vision ζωντανεύει τις σκηνές με εντυπωσιακές ανταύγειες, βαθύτερα σκούρα και ζωντανά χρώματα.

MOTIONFLOW XR WITH NATIVE 120HZ REFRESH RATE– Η κίνηση στην οθόνη παραμένει ομαλή και καθαρή, επιτρέποντας την προβολή γρήγορων κινούμενων σκηνών σε αθλήματα, ταινίες δράσης και παιχνίδια με ζωντανή καθαρότητα. Τηλεόραση που παρακολουθεί τη δράση. Η τεχνολογία Motionflow XR με ανανέωσης 120 Hz διατηρεί την κίνηση ομαλή και καθαρή, επιτρέποντας την προβολή γρήγορων σκηνών δράσης σε αθλήματα και ταινίες με ζωντανή ευκρίνεια.

TRILUMINOS PRO – Αναπαράγει περισσότερα χρώματα από μια συμβατική τηλεόραση με αποτέλεσμα η ποιότητα εικόνας να είναι φυσική και ακριβής και πιο κοντά από ποτέ στην πραγματική ζωή.

GOOGLE TV – Περιηγηθείτε απρόσκοπτα σε 700.000+ ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια από όλες τις αγαπημένες σας υπηρεσίες streaming, όλα σε ένα μέρος. Παρακολουθήστε περιεχόμενο από το Netflix, το Amazon Prime Video, το Disney+, το YouTube, την εφαρμογή Apple TV και πολλά άλλα.

4K X-REALITY PRO – Η μοναδική μας βάση δεδομένων 4K αναβαθμίζει όλο το περιεχόμενο HD που αγαπάτε σε ανάλυση σχεδόν 4K, επαναφέροντας τις λεπτομέρειες και την υφή του πραγματικού κόσμου.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ALEXA – Μέσω μιας συσκευής με δυνατότητα Alexa, ζητήστε από την Alexa να αλλάξει κανάλια, να ρυθμίσει την ένταση και να ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει την τηλεόρασή σας.

HIGH DYNAMIC RANGE (HDR) & DOLBY Vision – Απολαύστε καθηλωτικό και συναρπαστικό κινηματογραφικό περιεχόμενο όπως το σχεδίασε ο δημιουργός του με HDR και Dolby Vision.

4. ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ QN85Q60AAFXZA

ΈΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΛΑΜΠΕΡΆ ΧΡΏΜΑΤΑ: Απολαύστε ζωντανά, αληθοφανή χρώματα, ανεξάρτητα από τη φωτεινότητα από 100% όγκο χρώματος* με Quantum Dot

ΔΥΝΑΜΙΚΉ ΑΝΤΊΘΕΣΗ: Δείτε τολμηρές λεπτομέρειες που αποδίδονται από αποκλειστικούς θερμούς και ψυχρούς οπίσθιους φωτισμούς Dual LED που προσαρμόζονται σε πραγματικό χρόνο

ΕΞΕΛΙΞΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΧΟΥ: Ξεπεράστε την τηλεόραση HDTV με το Quantum HDR που προσφέρει ένα ζωντανό φάσμα χρωμάτων και αντιθέσεων στην έξυπνη τηλεόρασή σας

AIR SLIM DESIGN: Αναβαθμίστε το χώρο σας με μια κομψή αισθητική τηλεόρασης

4K UPSCALING: Ό,τι κι αν παρακολουθείτε, ο Quantum Processor 4K το μετατρέπει σε 4K μέσω τεχνητής νοημοσύνης βασισμένης στη μηχανική μάθηση

ALEXA BUILT-IN: Απλά ζητήστε από την Alexa, τον Google Assistant ή το Bixby να ανοίξετε τις εφαρμογές σας, να αλλάξετε κανάλια, να ελέγξετε έξυπνες οικιακές συσκευές και πολλά άλλα

SMART TV POWERED BY TIZEN: Αποκτήστε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές, υπηρεσίες streaming και έξυπνες οικιακές συσκευές απευθείας από την τηλεόρασή σας

5. Τηλεόραση Samsung QE65Q80A

 

Εξοπλισμένη με QLED τεχνολογία πάνελ που αποδίδει σε ανάλυση Ultra HD 4K, η Q70A σου προσφέρει ζωηρά χρώματα σε ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις χρώματος, άψογη αντίθεση για καθαρή εικόνα είτε σε απόλυτο σκοτάδι, είτε σε πολύ φωτεινό χώρο. Διαθέτει τον επεξεργαστή Quantum Processor 4K o οποίος σε συνδυασμό με το AI Upscaling αναβαθμίζει το υλικό σου σε ανάλυση 4K ενώ προσαρμόζει τη φωτεινότητα οθόνης και τον ήχο για να ταιριάζει με το δωμάτιό σου. Επιπλέον το Quantum HDR 12X προσφέρει υψηλά δυναμικά HDR που προσαρμόζονται στην κάθε σκηνή και εμφανίζουν όλες τις λεπτομέρειες όπως τις οραματίστηκε ο σκηνοθέτης.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!