ποιά ακουστικά να πάρω για playstation4 (ps4) ?

5 ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ PS4

 

Αν είστε φανατικός παίκτης του PlayStation και αναζητάτε τα καλύτερα ακουστικά PS4, πιθανότατα γνωρίζετε καλά τον μεγάλο αριθμό διαφορετικών επιλογών στην αγορά που πρέπει να δείτε. Σίγουρα υπάρχουν πολλές καλες επιλογές, οπότε η γνώση των προτεραιοτήτων σας στο παιχνίδι μπορεί να σας βοηθήσει στην απόφασή σας. Για όσους παίζουν κυρίως από τον καναπέ και μισούν να έχουν ένα μακρύ καλώδιο που τρέχει προς το PS4 σας, τα ασύρματα ακουστικά είναι απαραίτητα. Ωστόσο, όσοι θεωρούν ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να πρέπει να παρακολουθείτε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των ακουστικών σας, θα προτιμήσουν μάλλον τα ενσύρματα ακουστικά.

Αν θέλετε να προσαρμόσετε την εμπειρία ήχου σας, ορισμένα ακουστικά συνοδεύονται από συνοδευτικό λογισμικό, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τον ήχο τους, ενω αλλα σας δινουν την δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες virtual surround και ακόμη και να ελέγξετε την απόδοση του μικροφώνου. Κάθε καλό ζευγάρι ακουστικών gaming θα πρέπει να είναι έχει ακρίβεια στην απόδοση και να είναι αρκετά άνετα για ατελείωτο gaming.

HyperX Cloud Alpha Wireless Headphones

 

@TOPREVIEWS.GR

 

Τα HyperX Cloud Alpha Wireless είναι πολύ καλό για gaming. Έχουν άνετη εφαρμογή, χαμηλή καθυστέρηση και η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους μπορει να διαρκεί εύκολα για πολλές ημέρες παιχνιδιού.Σε αντίθεση με άλλα ακουστικά HyperX, το λογισμικό Ngenuity προσφέρει ένα γραφικό EQ και προεπιλογές μοναδικές για αυτό το μοντέλο, που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε τον ήχο τους με ακρίβεια, ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Αν σας αρέσει να συνομιλείτε με άλλους ενώ παίζετε, το μικρόφωνό τους έχει πολύ καλή συνολική απόδοση, ώστε η φωνή σας να ακούγεται καθαρά, ακόμη και σε μέτρια θορυβώδη περιβάλλοντα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Πολύ καλή απόδοση μικροφώνου
 • διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
 • Διαθέσιμο γραφικό EQ και προεπιλογές στο συνοδευτικό λογισμικό.
 • Άνετο και καλά κατασκευασμένο.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Τίμη

 

Logitech G535 LIGHTSPEED

 

Τα Logitech G535 LIGHTSPEED είναι μια εξαιρετική πρόταση για gaming. Χάρη στο ασύρματο USB dongle τους, έχουν χαμηλή καθυστέρηση και διατηρούν τον ήχο και τα δεδομένα συγχρονισμένα ενώ παίζετε. Το συνοδευτικό λογισμικό τους προσφέρει επίσης δυνατότητες προσαρμογής – το γραφικό EQ καθώς και προεπιλογές που σας βοηθούν να προσαρμόσετε τον κατά τα άλλα ουδέτερο ήχο τους στα γούστα σας. Αν σας αρέσει να παίζετε με άλλους, το μικρόφωνό τους μπορεί να διαχωρίσει τη φωνή σας από τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Γραφικό EQ και προεπιλογές μέσω του συνοδευτικού λογισμικού.
 • διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

LOGITECH G433

ακουστικά για playstation4 ps4

Τα Logitech G433 είναι ένα καλό σετ ακουστικών για gamimg, με ισορροπημένο ήχο και ευέλικτο σχεδιασμό για καθημερινή χρήση. Διαθέτουν αποσπώμενο μικρόφωνο, ένα κανονικό καλώδιο aux, καθώς και ένα USB/headset dongle για υπολογιστές. Είναι πολύ πιο πρακτικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους σε σχέση με άλλα ακουστικά gaming, και το μικρόφωνο βραχίονα είναι εξαιρετικό για παιχνίδια και κλήσεις. Είναι άνετα και καλοφτιαγμένα – αλλα δεν εμποδίζουν πολύ τον θόρυβο.

Τα Logitech G433 διαθέτουν καλό ήχο, εξαιρετικό μικρόφωνο και ενσύρματο σχεδιασμό με χαμηλή καθυστέρηση. Είναι επίσης άνετα ώστε να μπορείτε να τα φοράτε για ατελειώτες ώρες gaming χωρίς ιδιαίτερη κόπωση του χρήστη. Δυστυχώς, ο ενσύρματος σχεδιασμός τους σημαίνει ότι δεν είναι τόσο βολικά όσο τα άλλα ασύρματα ακουστικά gaming που δοκιμάσαμε, καθώς το καλώδιο ήχου δεν έχει μεγάλο μήκος.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • ελάχιστο delay.
 • Καλή ποιότητα ήχου και μικροφώνου.
 • Άνετος  σχεδιασμός.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • απομόνωση θορύβου.
 • Η απόδοση μπάσων

Astro A40 TR Headset 

 

@TOPREVIEWS.GR

Τα ακουστικά Astro A40 είναι καλά και ξεφεύγουν απο τον ανταγωνισμό – τα ακουστικά διαθέτουν ένα εξαιρετικό – ηχητικό σκηνικό που σας βοηθά να βυθιστείτε στον ήχο του παιχνίδιου .Τα ακουστικά Astro A40 είναι εντυπωσιακά για ενσύρματο gaming. Αυτά τα ακουστικά  είναι αρκετά άνετα για ατελείωτες ώρες gaming και η ενσύρματη σύνδεσή τους σημαίνει ότι θα συναντήσετε πολύ χαμηλή καθυστέρηση ήχου. Το μικρόφωνό τους έχει εξαιρετική ποιότητα και δεν έχει κανένα πρόβλημα να διαχωρίσει τη φωνή σας από το θόρυβο του περιβάλλοντος. Το MixAmp προσφέρει επίσης χρήσιμα στοιχεία ελέγχου, όπως τη δυνατότητα ρύθμισης των επιπέδων του ήχου του παιχνιδιού και της συνομιλίας και την επιλογή διαφορετικών προεπιλογών EQ

Λειτουργούν με συνοδευτικό λογισμικό που σας δίνει πρόσβαση σε ένα γραφικό EQ και σε προεπιλογές, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε αν δεν σας αρέσει η αρχική ρύθμιση.Τα ακουστικά Astro A40 δεν φτιάχτηκαν για μετακινήσεις και ταξίδια. Είναι ακουστικά gaming  και δεν προορίζονται για αυτόν τον σκοπό. Ενώ έχουν άνετη εφαρμογή, αλλά είναι ογκώδη και δεν διπλώνουν σε πιο συμπαγές σχήμα. Επίσης, δεν είναι πολύ σταθερά αν μετακινείστε πολύ. Δεν αποκλείουν οποιονδήποτε περιβαλλοντικό θόρυβο, επομένως δεν μειώνουν τον εξωτερικό ήχο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Συνοδευτικό λογισμικό με γραφικό EQ και προεπιλογές.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • τιμή
 • ογκώδες

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!