ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ VALUE FOR MONEY TABLETS ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ TABLET MEXΡΙ 150 ΕΥΡΩ…

 

1. Μεγάλη και φωτεινή οθόνη:

∆ες ταινίες, παίξε παιχνίδια ή επικοινώνησε µε όλους µε την ευχέρεια της μεγάλης οθόνης . Με  ανάλυση 1280×600 pixels θα δεις λεπτομέρειες που δεν είχες προσέξει σε φωτογραφίες και βίντεο και θα βλέπεις καθαρές εικόνες με ακριβή χρώματα.

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ TABLET ΜΕΧΡΙ 100 ΕΥΡΩ

2. Υψηλό επίπεδο φορητότητας:

Με τον τετραπύρηνους επεξεργαστες  και το λειτουργικό σύστημα Android  θα διασκεδάζεις με ταινίες, μουσική, φωτογραφίες και κάθε είδους παιχνίδι. Και αν βρίσκεσαι εν κινήσει, θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα τις μπαταρίες μεγάλης χώρητικοτητας η οποίες με μία φόρτιση μπορεί να σου χαρίσουν αρκέτες ώρες συνεχόμενης χρήσης.

3. Ξεκούραστη εργασία:

Με επιπλέον φίλτρο οθόνης προστατεύουν τα μάτια σου, αφού βελτιστοποιουν την φωτεινότητα και την αντίθεση όταν διαβάζεις ή παίζεις παιχνίδια.

4. Γραφικά που συναρπάζουν:

Σχεδιασμένο για τους λάτρεις των βίντεο,  τα κάλυτερα tablet μέχρι 100 ευρώ είναι ιδανικά για να χαλαρώσεις βλέποντας τα αγαπημένα σου τηλεοπτικά σόου .Oι οθόνες υποστηρίζουν ανάλυσης 1024×600 pixels  και προβολές ευρείας γωνίας ώστε να έχεις μία εκπληκτική εμπειρία γραφικών.

4. 4G Τεχνολογία :

H τεχνολογία  4G   συνεπάγεται απίστευτες ταχύτητες στο ιντερνέτ και γενικότερα μεγάλη διάφορα στο streaming και περιλαμβάνει τα πρωτοκόλλα HSPA+ 21/42  . Το σήμα 4G  αναγνωρίζεται αυτόματα εάν υποστηρίζεται από το tablet – Επίσης όσα tablet  υποστηρίζουν 4G δίκτυα  και μπορούν να πραγματοποιήσουν και τηλεφωνικές κλήσεις.

5. Μπαταρία:

Τα tablet είναι ιδανικά για ταξίδια και εκδρομές . Ζυγίζοντας περίπου όσο ένα smartphone και με αυτονομία μπαταρίας μεγαλύτερη από οκτώ ώρες.

6. Δύο κάμερες :

Tα tabletς έχουν δύο κάµερες, µια  στο πίσω μέρος και µια  στην πρόσοψή του για να κρατήσεις µε ευκολία όμορφες στιγμές και να τις μοιραστείς µε τους φίλους σου. Διαθέτουν μέγαλη εσωτερική μνήμη – στην οποία θα είσαι σε θέση να αποθηκεύσεις τις φώτο και τα βίντεό σου.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ TABLET ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ

 

1. Honor Pad X9 11.5″ 128GB

2. Amazon Fire HD 10th Gen 2020 8″ 32GB

Συνολική αξιολόγηση: 3.8/5

Σχεδιασμός και οθόνη (4/5): Το tablet Amazon Fire HD 10ης γενιάς διαθέτει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, προσφέροντας βελτιωμένη φορητότητα και χειρισμό σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές. Η οθόνη υψηλής ευκρίνειας 10 ιντσών παρέχει ζωντανή εικόνα και  λεπτομέρειες, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία θέασης για περιεχόμενο πολυμέσων και εργασίες .

Απόδοση (3,5/5): Με έναν ικανό επεξεργαστή και επαρκή μνήμη RAM, το Fire HD 10 παρέχει ομαλές επιδόσεις για καθημερινές εργασίες, όπως περιήγηση στο διαδίκτυο. Παρόλο που μπορεί να μην είναι βελτιστοποιημένο για απαιτητικές εφαρμογές, προσφέρει αξιόπιστη απόδοση για  regular χρήση.

Χωρητικότητα αποθήκευσης (3,5/5): Με επιλογές αποθήκευσης που συνήθως κυμαίνονται από 32 έως 64 GB, το Amazon Fire HD 10 παρέχει επαρκή χώρο για εφαρμογές, αρχεία και περιεχόμενο πολυμέσων. Η ενσωμάτωση επιλογών επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου μέσω κάρτας microSD εξασφαλίζει στους χρήστες την ευελιξία να αποθηκεύουν πρόσθετα δεδομένα χωρίς να ξεμένουν από χώρο.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (4/5): Το tablet προσφέρει εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, επιτρέποντας εκτεταμένο χρόνο χρήσης με μία μόνο φόρτιση. Με μέτρια χρήση, μπορεί εύκολα να διαρκέσει μια ολόκληρη ημέρα, καθιστώντας την ιδανική συσκευή για χρήστες που απαιτούν μεγάλης διάρκειας απόδοση μπαταρίας για χρήση και ψυχαγωγία εν κινήσει.

Κάμερα (3/5): Εξοπλισμένο με μπροστινή και πίσω κάμερα, το Amazon Fire HD 10 εξυπηρετεί τον σκοπό του για βιντεοκλήσεις και βασικές ανάγκες φωτογράφησης. Ενώ η ποιότητα της κάμερας είναι ικανοποιητική για καθημερινή χρήση, μπορεί να μην ανταποκρίνεται στα πρότυπα των συσκευών με ειδική κάμερα, ιδιαίτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Λογισμικό και διεπαφή χρήστη (4/5): Το tablet τρέχει με το Fire OS της Amazon, παρέχοντας ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας που ενσωματώνεται απρόσκοπτα με τις υπηρεσίες της Amazon. Η διεπαφή είναι διαισθητική και εύκολη στην πλοήγηση, εξυπηρετώντας τους χρήστες που είναι εξοικειωμένοι με το οικοσύστημα της Amazon.

Συνδεσιμότητα (4/5): Το Amazon Fire HD 10 υποστηρίζει συνδεσιμότητα Wi-Fi, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο για διάφορες εργασίες. Η συμβατότητά του με τις υπηρεσίες της Amazon και τις εφαρμογές τρίτων βελτιώνει περαιτέρω τη συνολική συνδεσιμότητα και λειτουργικότητα της συσκευής.

Συνολική αξία (3,8/5): Το tablet Amazon Fire HD 10ης γενιάς προσφέρει καλή αξία για τους χρήστες που αναζητούν μια ευέλικτη και προσιτή συσκευή για κατανάλωση πολυμέσων και ελαφρές εργασίες παραγωγικότητας. Παρά τους περιορισμούς στην απόδοσή του για απαιτητικές εφαρμογές, η εντυπωσιακή οθόνη, η αξιόπιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η απρόσκοπτη ενσωμάτωση με τις υπηρεσίες της Amazon το καθιστούν μια πρακτική επιλογή για καθημερινή χρήση.

Πλεονεκτήματα:

 • Κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός
 • Ζωντανή και υψηλής ευκρίνειας οθόνη
 • Επεκτάσιμες επιλογές αποθήκευσης
 • Απρόσκοπτη ενσωμάτωση με τις υπηρεσίες της Amazon

Μειονεκτήματα:

 • Περιορισμένη απόδοση για απαιτητικές εφαρμογές
 • Μέτριες δυνατότητες κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
 • Περιορισμοί στον αποθηκευτικό χώρο για χρήστες πολυμέσων

3. Lenovo Tab M9

Συνολική αξιολόγηση: 3.4/5

Σχεδιασμός και οθόνη (3,5/5): Το Lenovo Tab M9 διαθέτει κομψόσχεδιασμό, καθιστώντας το εύκολο στο χειρισμό και τη μεταφορά. Η οθόνη 9 ιντσών προσφέρει ικανοποιητική απεικόνιση για  τις βασικές εργασίες, αν και μπορεί να μην προσφέρει το ίδιο επίπεδο καθαρότητας με τα μοντέλα υψηλότερων προδιαγραφών.

Επιδόσεις (3/5): Εξοπλισμένο με έναν ικανό επεξεργαστή και επαρκή μνήμη RAM, το Lenovo Tab M9 χειρίζεται αρκετά καλά τις καθημερινές εργασίες . Ωστόσο, ενδέχεται να δυσκολευτεί με πιο απαιτητικές σε πόρους εφαρμογές , οδηγώντας σε περιστασιακές επιβραδύνσεις.

Χωρητικότητα αποθήκευσης (3,5/5): Με επιλογές αποθήκευσης που κυμαίνονται από 16GB έως 64GB και τη δυνατότητα επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου μέσω κάρτας microSD, το Lenovo Tab M9 παρέχει άφθονο χώρο για την αποθήκευση εφαρμογών, αρχείων και πολυμέσων, καλύπτοντας χρήστες με διαφορετικές ανάγκες αποθήκευσης.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας (4/5): Το tablet προσφέρει αξιόπιστη απόδοση μπαταρίας, παρέχοντας αρκετές ώρες χρήσης με μία μόνο φόρτιση. Με μέτρια χρήση, μπορεί εύκολα να διαρκέσει όλη την ημέρα, καθιστώντας το κατάλληλη συσκευή για χρήστες που απαιτούν απόδοση μπαταρίας τόσο για εργασία όσο και για ψυχαγωγία.

Κάμερα (2,5/5): Διαθέτοντας μέτριες μπροστινές και οπίσθιες κάμερες, το tablet εξυπηρετεί επαρκώς το σκοπό του για βιντεοκλήσεις και βασική φωτογράφηση. Ωστόσο, η ποιότητα της κάμερας ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των χρηστών.

Λογισμικό και διεπαφή χρήστη (3,5/5): Λειτουργώντας με το λειτουργικό σύστημα Android, το Lenovo Tab M9 προσφέρει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας με τις προσαρμογές της Lenovo, παρέχοντας πρόσθετα χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Ενώ η διεπαφή είναι γενικά διαισθητική, ενδέχεται να λείπουν ορισμένες βελτιώσεις που παρατηρούνται σε πιο premium tablet.

Συνδεσιμότητα (3,5/5): Με τις τυπικές επιλογές συνδεσιμότητας, το Lenovo Tab M9 εξασφαλίζει αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, επιτρέποντας στους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι και παραγωγικοί, αν και μπορεί να μην προσφέρει τα πιο πρωτοποριακά χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας.

Συνολική αξία (3,3/5): Το Lenovo Tab M9 παρέχει λογική αξία για τους χρήστες που αναζητούν ένα προσιτό και πρακτικό tablet για βασικές εργασίες και φορητή ψυχαγωγία. Παρόλο που μπορεί να μην προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις και δυνατότητες απεικόνισης, η αξιόπιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ο επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος και ο φορητός σχεδιασμός του το καθιστούν μια βιώσιμη επιλογή για καθημερινή χρήση.

Πλεονεκτήματα:

 • σχεδιασμός
 • απόδοση της μπαταρίας

Μειονεκτήματα:

 • Μέτρια ποιότητα οθόνης
 • Περιορισμένη απόδοση για απαιτητικές εργασίες
 • Μέτριες δυνατότητες κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!