ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΟΛΥΜΕΤΡΑ(multimeters) ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ DIYERS

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΟΛΥΜΕΤΡΑ(multimeters) ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ DIYERS

Εάν θέλετε να κάνετε μια σωστή δουλειά, είναι απαραίτητο να έχετε τα κατάλληλα εργαλεία. Όταν έχετε εξειδικευμένα εργαλεία, τα αποτελέσματα είναι ακόμη καλύτερα προσφέροντας σε εσάς μια καλύτερη εικόνα της βλάβης που αντιμετωπίζεται. Ίσως, πολλοί τεχνικοί και ηλεκτρολόγοι χρειάζεται να πάρετε την επιλογή του πολυμέτρου πολυ σοβαρά …

1.Fluke 179 True RMS Digital Multimeter ψηφιακό πολύμετρο

 

Το Fluke 179 είναι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Fluke 170. Αυτό το μοντέλο σας προσφέρει την ακρίβεια που χρειάζεται ο ηλεκτρονικός και ο ηλεκτρολόγος.

Σχεδιασμός και κατασκευή

 

Το Fluke 179 έχει δυνατότητα για χειροκίνητο και αυτόματο ranging. Μπορείτε να μετρήσετε  waveforms με ακρίβεια . Το Fluke έρχεται με smoothing mode  που δεν επηρεάζεται από noisy signals .Δυνατότητα καταγραφής Ελάχιστων, Μέγιστων και Μέσου όρου μετρήσεων με ειδοποίηση ανώτερης – κατώτατης τιμής.

Η λειτουργία auto-ranging ανταποκρίνεται γρήγορα και δίνει ακριβή αποτελέσματα. Μπορείτε να μεταβείτε στο μη αυτόματο εύρος και να επιλέξετε το εύρος των αναγνώσεων. Διαθέτει δυνατότητα αφής και χειροκίνητο κράτημα και διατίθεται σε κλειστή θήκη που είναι εύκολο να βαθμονομηθεί.

Έχει ευκρινή οθόνη 6000 μετρήσεων και backlight. υπάρχει αναλογική γραφική απεικόνιση “Bargraph” με χρόνο ανανέωσης 4 φορές το δευτερόλεπτο. Έτσι, τα ακανόνιστα σήματα μπορούν να παρατηρηθούν σε πραγματικό χρόνο. Υπάρχουν εικονίδια που υποδεικνύουν το εύρος, τη χαμηλή μπαταρία και την τάση ενω για προστασια πάρχει μια ενσωματωμένη θήκη που καλύπτει το Fluke.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΟΛΥΜΕΤΡΑ

Λειτουργικότητα

Αυτό το κιτ Fluke βοηθά την επιτόπια εξυπηρέτηση, την επισκευή και τη συντήρηση πάγκων. Βρίσκει HVAC και άλλα ηλεκτρικά προβλήματα. Αυτό το απλό στη χρήση μοντέλο έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις για εύρεση συχνότητας, χωρητικότητας, πραγματικού μέσου τετραγώνου ρίζας (RMS), ελάχιστης / μέγιστης εγγραφής και θερμοκρασίας.

Χωρητικότητα

Το Fluke μετρά τάση έως 1000 βολτ και ρεύμα έως 10 αμπέρ.Μετρά τη συχνότητα και την χωρητικότητα – ενώ μετρά έως 752 ° F ή 400 ° C.

H συσκευασία διαθέτει :

 • AC280 SureGrip Hook Clips
 • TL910 Ηλεκτρονικά Probe δοκιμών
 • TL224 SureGrip Insulated Test Leads
 • TPAK ToolPak Magnetic Meter Hanger
 • 80BK-A Integrated DMM Temperature Probe

Πλεονεκτήματα

 • προηγμένες ηλεκτρονικές λειτουργίες  και ποιοτικά probes
 • Μπορεί να αντέξει μεταβατικά 8kV όπως αστραπές και surges από μεγάλους κινητήρες
 • Προστατεύεται με high rupture-type fuses (440mA και 11A)
 • Διαθέτει σύστημα ειδοποίησης μολύβδου αν έχετε συνδέσει λάθος είσοδο
 •  ακρίβεια μετρήσεων
 • Μέτρηση Συχνότητας, Χωρητικότητας,

Μειονεκτήματα

2. Ψηφιακο Πολύμετρο & Clamp Meter Fluke 116 HVAC

 

Επειδή το 116 πολύμετρο ειδικεύεται σε εφαρμογές HVAC, διαθέτει ενσωματωμένο ανιχνευτή θερμοκρασίας DMM Fluke 80BK-A. Χάρη σε αυτήν τη λειτουργία, δεν θα χρειάζεστε πλέον ξεχωριστό θερμόμετρο.Εκτός αυτού, έχετε μερικές προηγμένες δυνατότητες όπως το AutoV / LoZ, το οποίο αποτρέπει ghost voltage readings. Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες σε μια μεγάλη οθόνη  LED. Συνολικά, αυτό το πολύμετρο HVAC μπορεί να λάβει διάφορες μετρήσεις – θερμοκρασία, συχνότητα, τάση, ρεύματος και πολλά άλλα.

Clamp Meter Fluke 323

 

Η συσκευή προσφέρει εξαιρετική αξιοπιστία και ακρίβεια και  ειναι αρκετά εύκολη στη χρήση –  μπορεί να μετρήσει AC έως 400A AC. Επιπλέον, μπορείτε να μετρήσετε τάσεις AC και DC έως 600V. Χάρη στο True RMS, θα έχετε σχετικά ακριβείς μετρήσεις. Μέτρηση αντίστασης μέχρι και 4 kΩ με αναγνώριση συνέχειας-  Τέλος, ο μετρητής έχει πιστοποίηση ασφαλείας CAT IV 300V και CAT III 600V.

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΟΛΥΜΕΤΡΑ

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του 116 HVAC Multimeter;

 

 • Εξαιρετική διασύνδεση

Αναμφισβήτητα, το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει από την αρχή είναι η εξαιρετική διεπαφή. Το πολύμετρο 116 HVAC περιλαμβάνει μια μεγάλη οθόνη  με ένα ραβδόγραμμα απόκρισης. Μαζί με αυτό η οθόνη LED επιτρέπει την απρόσκοπτη εργασία σε σκοτεινό περιβάλλον.

 • Απόδοση εξαιρετικής ποιότητας σε προσιτή τιμή

Όπως όλα τα πολυμέτρα Fluke, το 116 προσφέρει κορυφαία απόδοση σε προσιτή τιμή. Επίσης, υπάρχει  sleep mode που ξεκινά μετά από μη χρήση για είκοσι λεπτά. Ίσως, το πιο ικανοποιητικό χαρακτηριστικό είναι ο διακόπτης επιλογής που είναι ιδιαίτερα εύχρηστος – το πολύμετρο HVAC διαθέτει λειτουργία data hold function –  ενσωματωμένο θερμόμετρο, καθώς και manual and auto-ranging .

 • Ανθεκτικός και συμπαγής σχεδιασμός

Όσον αφορά την ποιότητα η Fluke δεν απογοητεύει ποτέ κανένα – το πολύμετρο 116 HVAC προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και εργονομικό σχεδιασμό -Ενώ η πιστοποίηση IP 42  σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει εύκολα σταγόνες και πιτσιλιές χωρίς κανένα πρόβλημα.

 • Ασφάλεια και προστασία

Χάρη στην προστασία CAT III 600V, μπορείτε να μετρήσετε με ασφάλεια μονοφασικές και τριφασικές εγκαταστάσεις. Επιπλέον, τα καλώδια του μετρητή έχουν βαθμολογία CAT IV 1000V.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα του πολυμέτρου 116 HVAC;

 

 • Θέαση απο μεγάλες γωνίες 

Δυστυχώς, κάθε υπέροχο προϊόν έχει τα μειονεκτήματά του. Από την άποψη αυτή, ένα ενοχλητικό μειονέκτημα με το Fluke 116 είναι το Bad Display Contrast .

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του 323 Clamp Meter;

 

 • Απλή λειτουργία

Clamp Meter είναι κατάλληλος τόσο για diyers όσο και για επαγγελματίες.

 • Μετρά την τάση AC και DC

Επιπλέον, αυτό το κομμάτι επιτρέπει τη μέτρηση τάσης AC και DC σε dial positions.

 • Υψηλής ποιότητας και συμπαγής σχεδιασμός

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!