ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ SONY WH-1000XM ΜΕ Noise-Canceling Headphones

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΚΥΡΩΣΗ ΘΟΡΥΒΟΥ SONY WH-1000XM

 

Η  σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο είναι η ποιότητα του ήχου-  ενώ το WH-1000XM3 είχε έναν ήχο που δεν ήταν ακριβής –  και αυτή ήταν μια περιοχή όπου το παλιό Bose QC35 II κέρδιζε εύκολα τη Sony – αλλά εδώ έρχεται η σημαντικότερη αλλαγή το WH-1000XM4 διαθέτει πολύ πιο ουδέτερο ήχο που συνολικά και ένα από τα καλύτερα που έχω ακούσει από ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά στην αγορά. Η ενεργή ακύρωση του θορύβου, η οποία συνεχίζει να είναι πολύ καλή και λειτουργεί εξαιρετικά καλά και είναι ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο στον τομεα αυτό.

 

Τα WH-1000XM4 εxει επίσης άνετα ακουστικά στην πολύωρη χρήση. Αυτό είναι κάτι που έχει μεγάλη σημασία για μένα, σχεδόν όσο και η ποιότητα του ήχου, οπότε είμαι πάντα ενθουσιασμένος όταν τα ακουστικά εφαρμόζουν σωστά στο κεφάλι του χρηστή.

Πολλές από τις βελτιώσεις έρχονται σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο από αλλαγές στο λογισμικό και στο υλικού. Πράγματα όμως το pair πολλαπλών συσκευών, το wear detection της συσκευής προσθέτουν μεγάλη αξία στην συνολική εμπειρία χρήσης .

Όσον αφορά τα μειονεκτήματα, η ποιότητα του μικροφώνου προβληματίζει.ένα αλλο μειονέκτημα ειναι τα χειριστήρια που ειναι  δύσκολα στη χρήση.

Αν και θα δίσταζα να το αποκαλέσω το καλύτερο χωρίς περαιτέρω συγκρίσεις με τους αντιπάλους τους, θα πω ότι το WH-1000XM4 είναι ένα πολύ, πολύ καλό ζευγάρι ασύρματων ακουστικών και ότι πιθανότατα – θα πρέπει να τα αγοράσετε εάν η ενεργή  ακύρωση του θορύβου  και η ποιότητα του ήχου ειναι πρωταρχική  προτεραιότηταγια εσάς και φυσικά εαν δεν έχετε περιορισμένο budget.

Κορυφαία στη βιομηχανία ακύρωση θορύβου:

Η τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου που χρησιμοποιεί η SONY στο WH-1000XM είναι εξαιρετική. Με ένα απλό άγγιγμα, ο εξωτερικός κόσμος σβήνει, αφήνοντάς με μόνο με τη μουσική μου ή το podcast μου. Η λειτουργία ακύρωσης θορύβου προσαρμόζεται συνεχώς στον ήχο του περιβάλλοντος, διασφαλίζοντας ότι είμαι πάντα βυθισμένος στον ήχο μου, είτε βρίσκομαι σε ένα πολυσύχναστο αεροδρόμιο είτε σε μια πολυσύχναστη καφετέρια.

Χειριστήρια αφής και διαισθητική διεπαφή:

Η πλοήγηση στη μουσική μου και η προσαρμογή των ρυθμίσεων είναι απίστευτα διαισθητική με τα χειριστήρια αφής στα ακουστικά. Μπορώ να κάνω παύση, να παραλείπω κομμάτια, να ρυθμίζω την ένταση και ακόμη και να ενεργοποιώ τους φωνητικούς βοηθούς με απλές χειρονομίες. Τα ακουστικά περιλαμβάνουν επίσης μια λειτουργία “Quick Attention”, η οποία μου επιτρέπει να μειώσω προσωρινά την ένταση του ήχου και να συμμετάσχω σε μια συζήτηση χωρίς να βγάλω τα ακουστικά.

Άνετη εφαρμογή για εκτεταμένη χρήση:

Η άνεση των ακουστικών WH-1000XM είναι αξιοσημείωτη. Τα βελούδινα μαξιλάρια αυτιών και ο ελαφρύς σχεδιασμός τα καθιστούν άνετα στη χρήση για μεγάλα χρονικά διαστήματα, είτε βρίσκομαι σε μια μακρά πτήση είτε απλώς απολαμβάνω το αγαπημένο μου άλμπουμ στο σπίτι.

Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας:

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυτών των ακουστικών είναι εντυπωσιακή. Μπορώ εύκολα να απολαμβάνω ώρες συνεχούς αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για μεγάλες πτήσεις ή ταξίδια χωρίς να ανησυχώ ότι θα ξεμείνω από ενέργεια.

Τελική ετυμηγορία:

Τα ασύρματα ακουστικά ακύρωσης θορύβου SONY WH-1000XM είναι ένας θρίαμβος της μηχανικής ήχου και του σχεδιασμού με επίκεντρο τον χρήστη. Παρέχουν έναν απαράμιλλο συνδυασμό ποιότητας ήχου, ακύρωσης θορύβου, άνεσης και καινοτόμων χαρακτηριστικών – είτε ταξιδεύετε συχνά, είτε κάποιος που απλώς εκτιμά τον ήχο υψηλής ποιότητας, αυτά τα ακουστικά είναι απαραίτητο να τα αποκτήσετε. Η εμπειρία του WH-1000XM αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης της SONY στη δημιουργία μιας αξιοσημείωτης ακουστικής εμπειρίας που θέτει νέα πρότυπα στον κλάδο.

Πλεονεκτήματα:

  • Εξαιρετική ποιότητα ήχου με δυνατότητες υψηλής ανάλυσης.
  • Πρωτοποριακή τεχνολογία ακύρωσης θορύβου.
  • Διαισθητικά χειριστήρια αφής και προσαρμοστικές λειτουργίες.
  • Άνετη εφαρμογή για εκτεταμένη χρήση.
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για εκτεταμένες συνεδρίες ακρόασης.

Μειονεκτήματα:

  • Υψηλή τιμή.

Εν κατακλείδι, τα ακουστικά SONY WH-1000XM επαναπροσδιορίζουν τι είναι δυνατό στο χώρο των ασύρματων ακουστικών με ακύρωση θορύβου. Ο συνδυασμός ανώτερου ήχου, προηγμένης ακύρωσης θορύβου και φιλικών προς τον χρήστη χαρακτηριστικών τα καθιστά μια επένδυση που αποδίδει με τη μορφή καθηλωτικών, υψηλής ποιότητας ηχητικών εμπειριών. Είτε βρίσκεστε εν κινήσει είτε χαλαρώνετε στο σπίτι, τα ακουστικά WH-1000XM παρέχουν ένα ταξίδι στον ήχο που δεν έχει προηγούμενο.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!