ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ – Skullcandy Dime True Wireless Earbuds

Skullcandy
@TOPREVIEWS.GR

Με δυναμικούς οδηγούς 6 mm, τα ακουστικά Skullcandy συνοδεύονται από τρία σετ ακουστικών σιλικόνης: 14mm, 12mm και 11mm. Τα ακουστικα με κοντό στέλεχος φοριούνται εύκολα με τα προεπιλεγμένα 12mm. Ενώ το πλαστικό του ακουστικού μοιάζει λίγο φτηνό και οι ραφές είναι τραχιές -ιδιαίτερα κατά μήκος του μέσου του στελέχους- κάθε ακουστικο ταιριάζει στα αυτιά πολύ καλά και το εσωτερικό πλαστικό είναι λείο δίνοντας καλή αίσθηση –  η Skullcandy έχει κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει.

Το Dime  χρησιμοποιεί ένα μόνο κουμπί σε κάθε ακουστικό. Αυτά τα κουμπιά έχουν ως αποτέλεσμα να παρέχουν άμεση ανάδραση, ώστε να μην έχετε καμία αμφιβολία όταν εισάγετε μια εντολή.

Skullcandy
@TOPREVIEWS.GR

Το Dime συνδέεται με το smartphone σας μέσω Bluetooth 5.2. Αφού ρυθμίσετε το Dime , τα ακουστικά διατηρούν σταθερή σύνδεση σε απόσταση 10 μέτρων ανεξάρτητα απο τα εμπόδια – Τα buds συνδέονται γρήγορα και είναι εξαιρετικά στο να επανασυνδέονται αυτόματα.

Μπορείτε να επιλέξετε τους κωδικοποιητές SBC και AAC – δεν υπάρχει aptX . Σε τιμή κάτω των 30 ευρώ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Για τους χρήστες της Apple, ο κωδικοποιητής AAC είναι όσο το δυνατόν καλύτερος σε απόδοση. Δεδομένου ότι οι κωδικοποιητές AAC και SBC δεν τείνουν να δίνουν προτεραιότητα στη χαμηλή καθυστέρηση με το Android, το Dime  μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για streaming. Μόνο για ήχο, λειτουργεί μια χαρά με τις περισσότερες εφαρμογές, αν και αν θέλετε έναν κωδικοποιητή καλύτερης ποιότητας μαλλον δεν είναι ιδανικό για Android.

Sound QualityComfortBattery LifeConnectivityDurability / Build Quality
985 77

Η θήκη Dime διαθέτει υποδοχές που εκθέτουν τα κουμπιά στα buds, αλλά δεν είναι το σαφές γιατί. Επειδή τα ακουστικά απενεργοποιούνται όταν τοποθετούνται στη θήκη, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τη λειτουργία ζεύξης Bluetooth με τα ακουστικά στη θήκη. Βασικά, απλά έχετε λιγότερη προστασία από τη σκόνη – και τα χτυπήματα – η θήκη είναι εξαιρετικά συμπαγής με μαγνητικό και ασφαλιζόμενο καπάκι. η Skullcandy περιλαμβάνει ενα μικροσκοπικό κορδόνι για να το συνδέσετε σε μπρελόκ. .

Skullcandy
@TOPREVIEWS.GR

Όντας είναι ένα lo budget ζευγάρι ακουστικών, το Dime  .Η Skullcandy ισχυρίζεται οτι υπάρχουν 12 ωρες διάρκειας της μπαταρίας . Ανάλογα με την ένταση της αναπαραγωγής σας, μπορεί να είναι δύσκολο να φτάσετε αυτό το όριο. Η έλλειψη γρήγορης φόρτισης, επιπλέον, σημαίνει ότι τα ακουστικά σας θα μπορούσαν να περάσουν πολύ χρόνο φορτίζοντας και όχι παίζοντας  μούσικη. Χρειάζονται 5 ώρες για να φορτίσει πλήρως και αυτό είναι ενα μεγάλο πρόβλημα.

Τι μας αρέσει

  • Τιμή
  • Μονοφωνική λειτουργία
  • Ανθεκτικό στο νερό
  • γρήγορη συνδεσιμότητα
  • Ποιότητα ήχου

Τι δεν μας αρέσει

  • Φόρτιση microUSB
  • Μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας
  • απόδοση στις κλήσεις
  • δεν διαθέτει γρήγορη φόρτιση
  • Δεν υπάρχει προσαρμογή των ρυθμισεων
Skullcandy
@TOPREVIEWS.GR

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!