5 αξεσουάρ για το playstation PS4 που χρειάζεστε για ασταμάτητο gaming

Το PlayStation 4 είναι μια δημοφιλής κονσόλα παιχνιδιών με διάφορα αξεσουάρ που βελτιώνουν την εμπειρία παιχνιδιού. Ωστόσο, ορισμένα αξεσουάρ συχνά περνούν απαρατήρητα ή δεν θεωρούνται απαραίτητα από τους παίκτες. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε ορισμένα αξεσουάρ PS4 που ίσως δεν γνωρίζατε ότι χρειάζεστε.

Ακουστικά παιχνιδιών

Ένα καλό σετ ακουστικών gaming είναι απαραίτητο για κάθε παίκτη PS4, καθώς παρέχει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου και επιτρέπει την καλύτερη επικοινωνία με άλλους παίκτες. Επίσης, μειώνει τον εξωτερικό θόρυβο και αποτρέπει την ανατροφοδότηση του ήχου. Υπάρχουν διαθέσιμες ενσύρματες και ασύρματες επιλογές, ενώ ορισμένα ακουστικά διαθέτουν χαρακτηριστικά ακύρωσης θορύβου. Συνιστούμε το SteelSeries Arctis 7 ή το HyperX Cloud II για την ανώτερη ποιότητα ήχου και την άνεσή τους.

Βάση φόρτισης χειριστηρίου

Η φόρτιση του χειριστηρίου PS4 μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία, ειδικά όταν πρέπει να το συνδέσετε στην κονσόλα ή σε μια θύρα USB. Μια βάση φόρτισης χειριστηρίου εξαλείφει την ανάγκη για καλώδια και σας εξοικονομεί χρόνο. Διατηρεί επίσης τα χειριστήρια σας οργανωμένα και έτοιμα για χρήση. Το PowerA Play and Charge Kit ή ο φορτιστής χειριστηρίου PS4 BEBONCOOL είναι εξαιρετικές επιλογές που σας επιτρέπουν να φορτίζετε δύο χειριστήρια ταυτόχρονα.

Εξωτερικός σκληρός δίσκος

Το PS4 έχει περιορισμένη χωρητικότητα αποθήκευσης, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για τους παίκτες με μεγάλες συλλογές παιχνιδιών. Ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος είναι μια εξαιρετική λύση για την επέκταση του χώρου αποθήκευσης, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύσετε περισσότερα παιχνίδια, ταινίες και μουσική. Συνιστούμε το Game Drive της Seagate ή το WD Black P10 για την αξιοπιστία τους και τις γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς.

Καρέκλα παιχνιδιού

Μια άνετη καρέκλα παιχνιδιού μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού σας, παρέχοντας υποστήριξη και μειώνοντας την κούραση κατά τη διάρκεια μακρών περιόδων παιχνιδιού. Σας βοηθά επίσης να διατηρήσετε τη σωστή στάση του σώματος, η οποία είναι απαραίτητη για την αποφυγή πόνων στην πλάτη και τον αυχένα. Η Secretlab Omega και η GT Racing GT099 Gaming Chair είναι δύο εξαιρετικές επιλογές που προσφέρουν εξαιρετική στήριξη της οσφυϊκής μοίρας και είναι ρυθμιζόμενες για διαφορετικούς σωματότυπους.

Διανομέας USB

Το PS4 διαθέτει μόνο δύο θύρες USB, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα όταν έχετε να συνδέσετε πολλές συσκευές, όπως εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, ακουστικά παιχνιδιών ή βάσεις φόρτισης. Ένας διανομέας USB επεκτείνει τον αριθμό των διαθέσιμων θυρών USB, επιτρέποντάς σας να συνδέετε περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα. Συνιστούμε το Anker 4-Port USB 3.0 Ultra-Slim Data Hub ή το Sabrent 4-Port USB 3.0 Hub για την αξιοπιστία τους και τις γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.

Εν κατακλείδι, αυτά τα αξεσουάρ PS4 μπορεί να μην είναι απαραίτητα, αλλά μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία παιχνιδιού σας και να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Τα ακουστικά gaming, η βάση φόρτισης χειριστηρίου, ο εξωτερικός σκληρός δίσκος, η καρέκλα gaming και ο διανομέας USB είναι μερικά από τα αξεσουάρ που ίσως δεν γνωρίζατε ότι χρειάζεστε. Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοήθησε να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να βελτιώσετε τη ρύθμιση παιχνιδιών PS4.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!