ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ Anker

2021 10 13 19 55 49 Window e1634145547569

Διεξήγαμε εκτεταμένη έρευνα για να παρουσιάσουμε τους κορυφαίους ασύρματους φορτιστές που θα είναι διαθέσιμοι το 2023. Η ομάδα μας δοκίμασε την ταχύτητα φόρτισης, την αισθητική, την εργονομία και τυχόν μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε φορτιστή για να παρέχει μια αμερόληπτη κριτική.

Ο φορτιστής Anker PowerWave II Stand Indoor (B2529GF1) είχε εξαιρετικά καλές επιδόσεις στις δοκιμές μας, διαθέτοντας γρήγορο και αποτελεσματικό χρόνο φόρτισης. Ξεχώρισε από άλλα μοντέλα φορτίζοντας πλήρως τα τηλέφωνα με ταχύτερο ρυθμό. Ο φορτιστής λειτουργεί επίσης ως βάση τηλεφώνου, επιτρέποντάς σας να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας τόσο σε κάθετο όσο και σε οριζόντιο προσανατολισμό.

Ωστόσο, παρατηρήσαμε ότι ο φορτιστής δεν είχε πρόσφυση στη βάση, με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπής στην ανατροπή. Επιπλέον, το μήκος του καλωδίου τροφοδοσίας είναι μικρότερο από το αναμενόμενο. Συνολικά, το Anker PowerWave II Stand Indoor (B2529GF1) είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για μια βάση φόρτισης που λειτουργεί γρήγορα και φαίνεται αισθητικά ευχάριστη.

Ο φορτιστής Anker PowerCore Wireless III 10000 μπορεί να λειτουργήσει ως ασύρματος φορτιστής και power bank. Διαθέτει θύρες USB-A και USB-C, επιτρέποντάς σας να φορτίζετε άλλες συσκευές ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Ο λεπτός και φορητός σχεδιασμός του τον καθιστά εύκολο στη μεταφορά.

Ένα μειονέκτημα αυτού του φορτιστή είναι ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να φορτίσει σε σύγκριση με τον Anker PowerWave II Stand Indoor (B2529GF1). Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μια αξιόπιστη και ευέλικτη επιλογή αν ψάχνετε για έναν φορτιστή που μπορεί να λειτουργήσει και ως power bank.

Εν κατακλείδι, τόσο το Anker PowerWave II Stand Indoor (B2529GF1) όσο και το Anker PowerCore Wireless III 10000 είναι εξαιρετικές επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε κατά την επιλογή ενός ασύρματου φορτιστή, ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις σας.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!