Καλύτερο από πότε microsoft xbox

microsoft xbox

Microsoft Xbox Series X

 

Το Xbox Series X είναι το πιο ισχυρό σύστημα παιχνιδιών της Microsoft, με εγγενή γραφικά 4K και SSD για ταχύτατους χρόνους φόρτωσης.

Μέσα στην κονσόλα υπάρχει ενας επεξεργαστής CPU AMD Zen 2 8X Cores @ 3.8 GHz (3.66 GHz w/SMT) Custom Zen 2 CPU. επίσης GPU RDNA 2 , με υποστήριξη raytracing. Το σύστημα διαθέτει επίσης 16 GB μνήμης RAM GDDR6 και 1 TB (SSD) . Το Xbox Series X μπορεί να εξάγει βίντεο σε ανάλυση έως 4K, με υποστήριξη για παιχνίδια και βίντεο υψηλής δυναμικής εμβέλειας (HDR), συμπεριλαμβανομένου και του Dolby Vision.

Η επιπλέον ισχύς είναι μια μεγάλη αναβάθμιση του Xbox One X αλλά η μετάβαση από έναν σκληρό δίσκο σε SSD αντιπροσωπεύει ένα τεράστιο άλμα στις ταχύτητες φόρτωσης των παιχνιδιών και τις συνολικής απόδοσης. Εκτός από το 1 TB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, μπορείτε να προσθέσετε ένα επιπλέον 1TB συνδέοντας μια κάρτα επέκτασης αποθήκευσης Seagate στο πίσω μέρος του συστήματος ή συνδέοντας έναν σκληρό δίσκο SSD μέσω USB 3.1 .

Τέλος, η Σειρά X διαθέτει Ultra HD Blu-ray και μπορεί να παίξει παιχνιδια και Blu-ray Ultra HD με περιεχόμενο βίντεο 4K . Η σειρά S δεν οπτική μονάδα δίσκου.

Το Xbox Series X είναι μια εντυπωσιακή κονσόλα συνολικά,  με υπολογιστική  ισχύ και ταχύτητα για την εκτέλεση των τελευταίων παιχνιδιών που κυκλοφορούν.

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ

Το Xbox Series X είναι το πιο ισχυρό σύστημα παιχνιδιών της Microsoft , με γραφικά 4K και SSD για εξαιρετικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Η σειρά X βρίσκεται δίπλα στο PlayStation 5 ισότιμα, πράγμα που σημαίνει ότι, όπως πάντα, πρέπει να εξετάσετε τα διαθέσιμα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν σε κάθε σύστημα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σας. Και οι δύο είναι εξαιρετικές παιχνιδομηχανές, αν και το Xbox Series X έχει καλύτερη συμβατότητα προς τα πίσω σε αξεσουάρ και παιχνίδια, ενώ το PS5 έχει νεα σύστήματα όπως το gamepad DualSense που μπόρει να σάς κάνουν να το προτιμήσετε.

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Εντυπωσιακά γραφικά 4K, HDR
Συνολική απόδοση
χρόνοι φόρτωσης, χάρη στον SSD[/i2pros][i2cons]συμβατότητα για παιχνίδια Xbox και Xbox 360[/i2cons][/i2pc]

 

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!