MAKITA BO5041K ΕΚΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΒΕΙΟ

Makita ΒΟ5041Κ Έκκεντρο Τριβείο 123mm Ρεύματος 300W με Ρύθμιση Ταχύτητας και με Σύστημα Αναρρόφησης

 

Το Makita BO5041K Random Orbit Sander είναι ένα υψηλής ποιότητας ηλεκτρικό εργαλείο που παρέχει ακρίβεια και αποτελεσματικότητα για την επίτευξη ομαλών φινιρισμάτων σε διάφορες επιφάνειες. Ως κάποιος που εργάζεται συχνά σε έργα ξυλουργικής και ανακατασκευής, διαπίστωσα ότι το BO5041K είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την επίτευξη επαγγελματικών αποτελεσμάτων. Ακολουθεί η λεπτομερής αναθεώρησή μου για αυτό το εξαιρετικό τριβείο τυχαίας τροχιάς.

Ισχυρή και μεταβλητή ταχύτητα:

Το BO5041K λειτουργεί με ενσύρματο ηλεκτρικό ρεύμα 120V, παρέχοντας σταθερή και αξιόπιστη απόδοση. Με τη λειτουργία μεταβλητής ταχύτητας, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα λείανσης ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικά υλικά και εφαρμογές. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει ακριβή έλεγχο και βέλτιστα αποτελέσματα, είτε λειαίνετε ευαίσθητες επιφάνειες είτε αφαιρείτε τραχύ υλικό.

Ομαλή δράση λείανσης:

Εξοπλισμένο με κίνηση λείανσης τυχαίας τροχιάς, το BO5041K εξασφαλίζει μια εμπειρία λείανσης χωρίς στροβιλισμούς και ομαλή λείανση. Το μέγεθος του μαξιλαριού και η βαθμολογία τροχιών ανά λεπτό (OPM) συμβάλλουν στην αποτελεσματική αφαίρεση υλικού και την ομοιόμορφη λείανση. Αυτό το τριβείο είναι ιδανικό για την εξομάλυνση τραχιών ξύλινων επιφανειών, την αφαίρεση χρώματος ή βερνικιού και την προετοιμασία επιφανειών για φινίρισμα.

Αποδοτική συλλογή σκόνης:

Το BO5041K διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα συλλογής σκόνης που συλλαμβάνει αποτελεσματικά τα σωματίδια σκόνης κατά τη διάρκεια του τριψίματος. Αυτό όχι μόνο διατηρεί το χώρο εργασίας σας καθαρό, αλλά βελτιώνει επίσης την ορατότητα και αποτρέπει την είσοδο της σκόνης στο αναπνευστικό σας σύστημα. Η παρεχόμενη σακούλα σκόνης συλλέγει αποτελεσματικά τη σκόνη, μειώνοντας την ανάγκη για συχνό καθαρισμό.

Σχεδιασμός φιλικός προς το χρήστη:

Η Makita είναι γνωστή για τον εργονομικό και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό της και το BO5041K αποτελεί παράδειγμα αυτών των ιδιοτήτων. Το τριβείο είναι ελαφρύ και καλά ισορροπημένο, εξασφαλίζοντας άνετο χειρισμό και μειωμένη κόπωση κατά την εκτεταμένη χρήση. Τα στρατηγικά τοποθετημένα χειριστήρια και η εργονομική λαβή παρέχουν εξαιρετικό έλεγχο και ευελιξία.

Η Makita κατασκευάζει ηλεκτρικά εργαλεία εξαιρετικής ποιότητας εφαρμόζοντας καινοτομίες αιχμής. Τα εργαλεία τους είναι σύγχρονα αλλά ταυτόχρονα ισχυρά και ενεργειακά αποδοτικά.
Το μοτέρ επιτυγχάνει μεταβλητή ταχύτητα μεταξύ 4000 έως 12000 OPM, ώστε να ταιριάζει η ταχύτητα λείανσης με το υλικό.

Η σκανδάλη 2 διαθέτει κουμπί κλειδώματος. Η λειτουργία πέδησης του μαξιλαριού μειώνει το χάραγμα, ενώ βελτιώνει την απόδοση. Η ρυθμιζόμενη μπροστινή λαβή δίνει καλύτερη πρόσβαση σε γωνίες και δύσκολα σημεία. Η Makita χρησιμοποιεί έναν ταχείας αλλαγής λειαντικό δίσκο 5 ιντσών, 8 οπών με γάντζο και βρόχο. Διαθέτει ένα αποτελεσματικό σύστημα συλλογής σκόνης μέσω που εξασφαλίζει εναν καθαρό χώρο εργασίας και λιγότερη σκόνη για τον χρήστη. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο προσαρμογέα θύρας αναρρόφησης για καλύτερη συλλογή σκόνης. Η λαστιχένια λαβή παλάμης στην επάνω χειρολαβή είναι εύκολη στο κράτημα και τον έλεγχο, ενώ εφαρμόζει ομοιόμορφη πίεση.

MAKITA BO5041K ΕΚΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΒΕΙΟ

Ο κινητήρας 3,0 αμπέρ επιτυγχάνει μεταβλητή ταχύτητα από 4000 έως 12000 OPM.

  • Ταχύτητα: 4.000 έως 12.000 OPM
  • Μέγεθος δίσκου: 5 ίντσες
  • Βάρος 1,4 kg
  • Εγγύηση: Ένα έτος
  • Ονομαστική ισχύς 300 Watt
  • Παλμοί χωρίς φορτίο 4000-12000 παλμοί/min
  • Διάμετρος χαρτιού 125 mm

Περιλαμβανόμενα αξεσουάρ:

Το BO5041K συνοδεύεται από μια σειρά χρήσιμων αξεσουάρ, όπως μια θήκη μεταφοράς για άνετη αποθήκευση και μεταφορά, μια σακούλα σκόνης για αποτελεσματική συλλογή σκόνης και λειαντικούς δίσκους για να ξεκινήσετε αμέσως. Αυτά τα αξεσουάρ προσθέτουν αξία και διασφαλίζουν ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να επιτύχετε επαγγελματικά αποτελέσματα λείανσης.

Εγγύηση:

Η Makita εγγυάται την ποιότητα των εργαλείων της και το BO5041K υποστηρίζεται από εγγύηση (οι συγκεκριμένες λεπτομέρειες ενδέχεται να διαφέρουν). Αυτή η εγγύηση παρέχει στους χρήστες εμπιστοσύνη και ηρεμία, γνωρίζοντας ότι επενδύουν σε ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό εργαλείο.

Συμπέρασμα:

Το Makita BO5041K Random Orbit Sander είναι ένα κορυφαίο εργαλείο που προσφέρει ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και φιλική προς το χρήστη λειτουργία για την επίτευξη ομαλών τελειωμάτων σε διάφορες επιφάνειες. Οι ισχυρές επιδόσεις του, ο μεταβλητός έλεγχος ταχύτητας, η αποτελεσματική συλλογή σκόνης και ο εργονομικός σχεδιασμός του το καθιστούν απαραίτητο για τους λάτρεις της επεξεργασίας ξύλου και τους επαγγελματίες. Είτε τρίβετε ξύλινα δάπεδα, είτε αναπαλαιώνετε έπιπλα, είτε προετοιμάζετε επιφάνειες για βαφή, το BO5041K παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα με ευκολία. Με τη φήμη της Makita για ποιότητα και αξιοπιστία, αυτό το τριβείο τυχαίας τροχιάς είναι μια πολύτιμη προσθήκη σε κάθε εργαλειοθήκη ξυλουργικών εργασιών.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

– Μεταβλητή ταχύτητα
– Κουμπί κλειδώματος
– Το φρενάρισμα των μαξιλαριών μειώνει το χάραγμα

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

– Τα τακάκια δεν διαρκούν πολύ

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!