VALUE FOR MONEY : ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ LAPTOP ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

LAPTOP ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

 

Οι φορητοί υπολογιστές προσφέρουν μεγάλη ποικιλία επεξεργαστών για όλους τους προϋπολογισμούς και τις περιπτώσεις χρήσης – μπορείτε να επιλέξετε ένα που μεγιστοποιεί την απόδοση και την ισχύ  ή έναν χαμηλής ισχύος που διαχειρίζεται καλυτέρα την ενεργεία της μπαταριάς  ή  μπορείτε να επιλέξετε αυτό που συνδυάζει και τα δύο πλεονεκτήματα: Οι πιο πρόσφατοι επεξεργαστές της Intel  προσφέρουν πλεονεκτήματα τόσο της ισχύς όσο και της αποδοτικότητας και διάρκεια ζωής της μπαταριάς .

Βέβαια εάν  η απόδοση και η ισχύ είναι σημαντική για εσάς τότε ένα laptop με επεξεργαστή Intel Core i5 ή Core i7 θα σάς δώσει όλα αυτά που χρειάζεσαι σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι στους επεξεργαστές  της Ιntel  η ένδειξη “H” ή  “HQ”  σημαίνει ότι  οι επεξεργαστές είναι υψηλότερης απόδοσης , ενώ το “U” σημαίνει ότι είναι ποιο αποδοτικές  CPU με χαμηλότερης  ισχύος. Περισσότερη ισχύ  σημαίνει περισσότερη θερμότητα, άρα ο φορητός υπολογιστής πρέπει να είναι κατασκευασμένος ώστε να ψύχεται καλυτέρα και να κρατάει χαμηλή θερμοκρασία στην CPU.

Αν σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια στον ελευθερο χρονο σας, ίσως να θέλετε να απολαύσετε ένα πιο ακριβό laptop –  Οι περισσότερoi φορητοί υπολογιστές , ειδικά σε τιμές κάτω απο 700 εύρω, δεν έχουν  κάρτα γραφικών που είναι απαραίτητη για απαιτητικό gaming. Αλλά αν σκοπεύετε να το ψάξετε λίγο, μπορείτε να βρείτε  gaming – laptop  που αρχίζουν από περίπου  από 700 ευρώ με μια Nvidia GeForce GTX ή  AMD Radeon RX  για παιχνίδια σε 1080p και με καλύτερες ρυθμίσεις –  επίσης μια ισχυρή κάρτα γράφικών μπορεί επίσης να σας βοηθήσει σε  εφαρμογές που χρειάζονται GPU (MATLAB-AUTOCAD)

Εάν περνάτε όλο το χρόνο σας ψάχνοντας για πληροφορίες η διαβάζοντας pdf, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε ένα Chromebook. Αυτά συνήθως τρέχουν με επεξεργαστές χαμηλής ισχύος (Intel Celeron και Pentium chipsς) –  οι επεξεργαστές αυτοί επαρκούν για τα όλα τα είδη των καθημερινών εργασιών στην σχολή σας.

1. GAMING LAPTOP Dell XPS 15 9500

Συνολική βαθμολογία: 4,8 αστέρια

Απόδοση (★★★★★): Gen Core i5/i7/i9 της Intel και γραφικά NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti, παρέχοντας εξαιρετικές επιδόσεις για απαιτητικές εργασίες, όπως δημιουργία περιεχομένου, προγραμματισμό και ελαφρύ gaming.

Οθόνη (★★★★★): εξοπλισμένη με μια εκπληκτική οθόνη αφής InfinityEdge 15,6 ιντσών 4K UHD+ (3840 x 2400) με εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων, υψηλή φωτεινότητα και λεπτά πλαίσια, ιδανική για δημιουργική εργασία και κατανάλωση πολυμέσων.

Κατασκευή και σχεδιασμός (★★★★★): Διαθέτει premium και κομψή κατασκευή από αλουμίνιο με συμπαγή σχεδιασμό, προσφέροντας ανθεκτικότητα και φορητότητα χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις.

Μνήμη και αποθήκευση (★★★★★): Προσφέρει διαμορφώσεις με 8GB έως 64GB μνήμης RAM και επιλογές αποθήκευσης SSD που κυμαίνονται από 256GB έως 2TB, παρέχοντας γρήγορο και άφθονο αποθηκευτικό χώρο για πολλαπλές εργασίες και ανάγκες αποθήκευσης.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (★★★★☆): Παρέχει αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας λαμβάνοντας υπόψη την οθόνη υψηλής ανάλυσης και τα ισχυρά εξαρτήματα, με διάρκεια περίπου 8-10 ώρες σε μέση χρήση.

Πληκτρολόγιο και συνδεσιμότητα (★★★★★): Περιλαμβάνει ένα άνετο πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και ευρύχωρο touchpad και προσφέρει διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας, όπως θύρες Thunderbolt 3, USB-C, HDMI και Wi-Fi 6.

Το Dell XPS 15 9500 θεωρείται ως φορητός υπολογιστής κορυφαίας κατηγορίας, προσφέροντας έναν ισχυρό συνδυασμό επιδόσεων, εκπληκτικής οθόνης, κορυφαίας ποιότητας κατασκευής και ευέλικτης συνδεσιμότητας, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες, δημιουργούς και δυνατούς χρήστες.

2. ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7

Συνολική βαθμολογία: 4.8 αστέρια

Με στιβαρό πλαίσιο ενισχυμένο με ανθρακονήματα και ενα εξαιρετικό πληκτρολόγιο με πολλές δυνατότητες ασφάλειας και διαχείρισης της υπολογιστικής ισχύς το Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 είναι ο καλύτερος φορητός υπολογιστής που μπορείτε να αγοράσετε για την επιχείρησή σας.

Απόδοση (★★★★★): Υποστηρίζεται από επεξεργαστές Intel 8ης ή 10ης γενιάς Core i5/i7, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις για επιχειρηματικές εργασίες, παραγωγικότητα και multitasking.

Οθόνη (★★★★★): Συνήθως είναι εξοπλισμένη με οθόνη 14 ιντσών Full HD (1920×1080) ή 4K UHD (3840×2160) με εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων και φωτεινότητα, κατάλληλη για επαγγελματική εργασία multitasking.

Κατασκευή και ανθεκτικότητα (★★★★★): Διαθέτει κορυφαία, λεπτή και ανθεκτική κατασκευή από ανθρακονήματα, που πληροί τα στρατιωτικά πρότυπα MIL-STD-810G, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και φορητότητα.

Μνήμη και αποθήκευση (★★★★★): Προσφέρει διαμορφώσεις με 8 έως 16 GB μνήμης RAM και επιλογές αποθήκευσης SSD από 256 έως 1 TB, παρέχοντας γρήγορες επιδόσεις και άφθονη αποθηκευτική ικανότητα.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (★★★★☆): Παρέχει αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που διαρκεί περίπου 8-10 ώρες σε μέση χρήση, η οποία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ανάλυση της οθόνης και τα σενάρια χρήσης.

Πληκτρολόγιο και συνδεσιμότητα (★★★★★): Γνωστό για το άνετο και ανθεκτικό πληκτρολόγιο με εξαιρετική ανατροφοδότηση αφής και προσφέρει διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των θυρών Thunderbolt 3, USB-C, HDMI και Wi-Fi 6.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας (★★★★★): Περιλαμβάνει ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, τσιπ dTPM 2.0 και κάμερα IR για αυξημένη ασφάλεια.

Το Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 θεωρείται ως ένα κορυφαίο επαγγελματικό φορητό υπολογιστή, προσφέροντας μια τέλεια ισορροπία επιδόσεων, ανθεκτικότητας, φορητότητας και επιχειρηματικών χαρακτηριστικών, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για επαγγελματίες και χρήστες επιχειρήσεων.

 

3. Laptop ASUS TUF Gaming A15 FA506II-HN149T

Συνολική βαθμολογία: 4,6 αστέρια

LAPTOP ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Απόδοση (★★★★★): Εξοπλισμένος με επεξεργαστή AMD Ryzen 5 4600H και γραφικά NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti, παρέχει εξαιρετική απόδοση για παιχνίδια, πολυδιεργασία και δημιουργία περιεχομένου.

Οθόνη (★★★★☆): Διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών Full HD (1920×1080) επιπέδου IPS με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, προσφέροντας ομαλή οπτική απεικόνιση παιχνιδιών, αν και η χρωματική ακρίβεια ενδέχεται να μην είναι τόσο υψηλή όσο σε ορισμένα premium μοντέλα.

Κατασκευή και ανθεκτικότητα (★★★★★): Κατασκευασμένο για να αντέχει σε δύσκολες συνθήκες gaming με ανθεκτικό πλαίσιο στρατιωτικής ποιότητας MIL-STD-810H, που εξασφαλίζει αξιοπιστία και στιβαρότητα.

Μνήμη και αποθήκευση (★★★★★): Συνήθως είναι εξοπλισμένα με 8 έως 16 GB μνήμης RAM και μια γρήγορη επιλογή αποθήκευσης SSD που κυμαίνεται από 512 έως 1 TB, παρέχοντας απόκριση στις επιδόσεις και άφθονο αποθηκευτικό χώρο για παιχνίδια και αρχεία.

Σύστημα ψύξης (★★★★☆): Γνωστό για ένα αποτελεσματικό σύστημα ψύξης με αυτοκαθαριζόμενους διπλούς ανεμιστήρες και τεχνολογία κατά της σκόνης για τη διατήρηση της βέλτιστης απόδοσης κατά τη διάρκεια gaming.

Πληκτρολόγιο και συνδεσιμότητα (★★★★★): Διαθέτει πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και τονισμένα πλήκτρα WASD για gaming και προσφέρει μια σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως USB Type-C, HDMI και Wi-Fi 5.

Το ASUS TUF Gaming A15 FA506II-HN149T εκτιμάται για τις ισχυρές επιδόσεις του, τη στιβαρή ποιότητα κατασκευής, τα χαρακτηριστικά που επικεντρώνονται στα παιχνίδια και την προσιτή τιμή του, καθιστώντας το μια ελκυστική επιλογή για τους παίκτες που αναζητούν έναν αξιόπιστο φορητό υπολογιστή για παιχνίδια με μικρό προϋπολογισμό.

4. ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ Predator Helios 300

Συνολική βαθμολογία: 4,6 αστέρια

Βυθίσου στον κόσμο του gaming με το laptop Acer Predator Helios 300, που σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για να φτάσεις στην κορυφή. Με ισχυρό επεξεργαστή Intel Core i7 8ης γενιάς και κάρτα γραφικών nVidia GeForce GTX 1060 με αποκλειστική μνήμη 6GB, μπορείς να αντιμετωπίζεις κάθε πρόκληση.

Απόδοση (★★★★★): Gen) και κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce RTX 2060/RTX 3070, παρέχοντας εξαιρετικές επιδόσεις gaming και δυνατότητες multitasking.

Οθόνη (★★★★☆): Συνήθως είναι εξοπλισμένη με οθόνη IPS 15,6 ιντσών Full HD (1920×1080) με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 144Hz ή 240Hz, προσφέροντας ομαλή και ευέλικτη απεικόνιση για παιχνίδια.

Σύστημα ψύξης (★★★★★): Γνωστό για το αποτελεσματικό σύστημα ψύξης με ανεμιστήρες AeroBlade 3D της Acer και προηγμένη τεχνολογία ψύξης, που εξασφαλίζει βέλτιστες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια έντονων συνεδριών gaming.

Μνήμη και αποθήκευση (★★★★☆): Προσφέρει διαμορφώσεις με 16 έως 32 GB RAM και γρήγορες επιλογές αποθήκευσης SSD που κυμαίνονται από 512 έως 1 TB, παρέχοντας γρήγορους χρόνους εκκίνησης και άφθονο αποθηκευτικό χώρο για παιχνίδια.

Πληκτρολόγιο και συνδεσιμότητα (★★★★☆): Διαθέτει πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και τονισμένα πλήκτρα WASD για παιχνίδια και προσφέρει διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας, όπως USB Type-C, HDMI και Wi-Fi 6.

Κατασκευή και σχεδιασμός (★★★★☆): Σχεδιασμένο με στιβαρή και gamer-κεντρική αισθητική, με ανθεκτική κατασκευή κατάλληλη για gaming εν κινήσει.

Το Acer Predator Helios 300 εκτιμάται ιδιαίτερα για τις ισχυρές επιδόσεις του στο gaming, την εξαιρετική οθόνη, την αποτελεσματική ψύξη και τη σχετικά προσιτή τιμή του, καθιστώντας το μια συναρπαστική επιλογή για τους gamers που αναζητούν έναν φορητό υπολογιστή gaming υψηλών επιδόσεων χωρίς να σπάσει την τράπεζα.Το Acer’s  Predator Helios 300 – Είναι κορυφαία επιλογή ανάμεσα στους gaming laptop θα καλύψει πλήρως φοιτητές πολυτεχνικών σχολών και πληροοφορικής.

5. ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ Lenovo Yoga 730

Συνολική βαθμολογία: 4,5 αστέρια

1668331473413 convert.io scaled e1670193318483
@TOPREVIEWS.GR

Το Lenovo Yoga 730 2in1 15.6″ συνδυάζει μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά στην κατηγορία των 2-in-1 laptops. Είναι ελαφρυ, με βάρος μόλις 1.9kg και με μοναδικο design.Ο 2in1 φορητός υπολογιστής Lenovo Yoga 730 είναι μια  αξιόλογη συνέχεια στον ήδη εξαιρετικό προκάτοχό του, με καλύτερες επιδόσεις .

Σχεδιασμός και κατασκευή (★★★★★): Διαθέτει κομψή και premium σχεδίαση με εύκαμπτο μεντεσέ που επιτρέπει στο φορητό υπολογιστή να μετατρέπεται σε λειτουργία tablet, προσφέροντας ευελιξία για διάφορες περιπτώσεις χρήσης.

Οθόνη (★★★★☆): Τυπικά εξοπλισμένη με οθόνη αφής 13,3 ιντσών Full HD (1920×1080) με ζωντανά χρώματα και ευρείες γωνίες θέασης, κατάλληλη τόσο για εργασία όσο και για ψυχαγωγία.

Επιδόσεις (★★★★☆): Λειτουργεί με επεξεργαστές Intel Core i5/i7 (8ης γενιάς) και ενσωματωμένα Intel UHD Graphics 620, παρέχοντας σταθερή απόδοση για καθημερινές εργασίες παραγωγικότητας, πολυμέσα και ελαφρύ gaming.

Μνήμη και αποθήκευση (★★★★☆): Προσφέρει διαμορφώσεις με 8 έως 16 GB μνήμης RAM και επιλογές αποθήκευσης SSD από 256 έως 512 GB, παρέχοντας γρήγορες επιδόσεις και αποθηκευτικό χώρο που ανταποκρίνεται.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (★★★★☆): Με ένα αποτελεσματικά βελτιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας, το Lenovo Yoga 730 προσφέρει αξιοσημείωτη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, προσφέροντας έως και 8-10 ώρες χρήσης κατά μέσο όρο. Αυτή η εκτεταμένη διάρκεια της μπαταρίας εξασφαλίζει αδιάλειπτη παραγωγικότητα και ψυχαγωγία, επιτρέποντας στους χρήστες την ελευθερία να εργάζονται, να δημιουργούν και να απολαμβάνουν περιεχόμενο πολυμέσων εν κινήσει χωρίς συχνή επαναφόρτιση.

Πληκτρολόγιο και Touchpad (★★★★☆): Διαθέτει ένα άνετο πληκτρολόγιο και ένα touchpad με απόκριση για ομαλή πλοήγηση και εμπειρία πληκτρολόγησης.

Συνδεσιμότητα και θύρες (★★★★☆): Προσφέρει διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας, όπως USB Type-C, USB Type-A, HDMI και Wi-Fi, παρέχοντας ουσιαστική συνδεσιμότητα για περιφερειακά και εξωτερικές συσκευές.

Το Lenovo Yoga 730 επαινείται για τον ευέλικτο σχεδιασμό, τις σταθερές επιδόσεις, την καλή ποιότητα οθόνης και την ευελιξία του, καθιστώντας το κατάλληλη επιλογή για τους χρήστες που αναζητούν συνδυασμό παραγωγικότητας και φορητότητας σε ένα μετατρέψιμο φορητό υπολογιστή.

6. ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ APPLE MACBOOK AIR 13.3” MREE2

Συνολική βαθμολογία: 4,5 αστέρια

1668331473488 convert.io scaled e1670253932679
@topreviews.gr

Η έκδοση του MacBook Air της Apple  είναι φθηνότερη και έχει ένα ελαφρώς πλουσιότερο σύνολο χαρακτηριστικών από τον προκατόχο της -καθιστώντας το ένα εξαιρετικο laptop για τους αγοραστές που δεν θα εκτελέσουν δύσκολες εργασίες που απαιτούν μεγάλη υπολογιστική ισχύ.

Σχεδιασμός και κατασκευή (★★★★★): Διαθέτει τον χαρακτηριστικό λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό της Apple, κατασκευασμένο από αλουμίνιο, που το καθιστά ιδιαίτερα φορητό και κομψό.

Οθόνη (★★★★☆): Τυπικά εξοπλισμένη με οθόνη Retina 13,3 ιντσών με ανάλυση 2560×1600, παρέχοντας ευκρινή και ζωντανή απεικόνιση για διάφορες εργασίες.

Μνήμη και αποθήκευση (★★★★☆): Προσφέρει διαμορφώσεις με 8GB RAM και επιλογές αποθήκευσης SSD που κυμαίνονται από 128GB έως 256GB, προσφέροντας γρήγορες και ευέλικτες επιδόσεις.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (★★★★★): Γνωστή για την εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η οποία διαρκεί έως και 12 ώρες σε μέση χρήση, παρέχοντας εφεδρεία μπαταρίας για όλη την ημέρα για τις συνήθεις εργασίες.

Πληκτρολόγιο και Touchpad (★★★★☆): Διαθέτει το εκλεπτυσμένο πληκτρολόγιο Butterfly της Apple και ένα ευρύχωρο trackpad Force Touch για άνετη πληκτρολόγηση και ακριβή έλεγχο.

Συνδεσιμότητα (★★★★☆): Προσφέρει θύρες Thunderbolt 3 (USB-C) για ευέλικτη συνδεσιμότητα, επιτρέποντας τη μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας και τη συνδεσιμότητα οθόνης.

Το Apple MacBook Air 13.3” MREE2 έχει αποσπάσει πολλά εγκωμιαστικά σχόλια για τον κορυφαίο σχεδιασμό του, την οθόνη υψηλής ανάλυσης, την εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη φορητότητά του, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για τους χρήστες που αναζητούν έναν αξιόπιστο και κομψό φορητό υπολογιστή για καθημερινή χρήση και παραγωγικότητα.

7. Laptop Acer Nitro 5

Συνολική βαθμολογία: 4,4 αστέρια

1670089870022 convert.io scaled e1670174578828
@topreviews.gr

Απόδοση (★★★★☆): Λειτουργεί με διάφορους επεξεργαστές Intel Core i5/i7 ή AMD Ryzen σε συνδυασμό με κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce GTX ή RTX, προσφέροντας ομαλές επιδόσεις gaming για gaming μεσαίας κατηγορίας και multitasking.

Οθόνη (★★★★☆): Συνήθως είναι εξοπλισμένη με οθόνη IPS 15,6 ιντσών Full HD (1920×1080), παρέχοντας ζωντανά χρώματα και αξιοπρεπείς γωνίες θέασης για παιχνίδια και πολυμέσα.

Μνήμη και αποθήκευση (★★★★☆): Προσφέρει διαμορφώσεις με 8 έως 16 GB μνήμης RAM και επιλογές αποθήκευσης SSD/HDD, επιτρέποντας απόκριση στις επιδόσεις και επαρκή αποθηκευτικό χώρο για παιχνίδια και αρχεία.

Σύστημα ψύξης (★★★★☆): Γνωστό για το στιβαρό σύστημα ψύξης με διπλούς ανεμιστήρες και την τεχνολογία CoolBoost της Acer, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική απαγωγή θερμότητας κατά τη διάρκεια έντονων συνεδριών gaming.

Πληκτρολόγιο και συνδεσιμότητα (★★★★☆): Διαθέτει πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό για gaming σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό και προσφέρει διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας, όπως θύρες USB, HDMI και Wi-Fi 6 για ευελιξία συνδεσιμότητας.

Χαρακτηριστικά παιχνιδιού (★★★★☆): Περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ειδικά για gaming, όπως το NitroSense για την παρακολούθηση των θερμοκρασιών του συστήματος και των ταχυτήτων του ανεμιστήρα, καθώς και το ειδικό λογισμικό Nitro της Acer για τη βελτιστοποίηση του συστήματος.

Το Acer Nitro 5 αποτελεί μια συναρπαστική επιλογή για τους gamers που αναζητούν έναν οικονομικό φορητό υπολογιστή gaming με αξιοπρεπείς επιδόσεις, καλή οθόνη και βασικά χαρακτηριστικά gaming.

8. ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ HP 14-dq1077wm

Συνολική βαθμολογία: 3,5 αστέρια

Απόδοση (★★★★☆☆): Προσφέρει βασικές επιδόσεις κατάλληλες για καθημερινές εργασίες όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, επεξεργασία κειμένου και ελαφρύ multitasking.

Οθόνη (★★★★☆☆☆): Συνήθως είναι εξοπλισμένη με οθόνη 14 ιντσών HD (1366×768) WLED με οπίσθιο φωτισμό, παρέχοντας μια τυπική ανάλυση.

Μνήμη και αποθηκευτικός χώρος (★★★★☆☆☆): Προσφέρει 4GB DDR4-2400 SDRAM και 64GB eMMC αποθήκευσης, παρέχοντας περιορισμένη χωρητικότητα μνήμης και αποθήκευσης, κατάλληλη για βασικές υπολογιστικές ανάγκες.

Διάρκεια ζωής της μπαταρίας (★★★★☆): Γνωστή για την αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, που διαρκεί περίπου 8-10 ώρες κατά μέσο όρο, παρέχοντας επαρκή φορητότητα για καθημερινή χρήση.

Συνδεσιμότητα και θύρες (★★★★☆☆☆): Διαθέτει διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας, όπως θύρες USB Type-A και Type-C, HDMI και Wi-Fi, προσφέροντας ουσιαστική συνδεσιμότητα για περιφερειακά και εξωτερικές συσκευές.

Κατασκευή και σχεδιασμός (★★★★☆☆☆): κατάλληλο για χρήστες που χρειάζονται έναν συμπαγή φορητό υπολογιστή για χρήση εν κινήσει.

Το HP 14-dq1077wm εκτιμάται για την προσιτή τιμή, τη φορητότητα και την καταλληλότητά του για βασικές υπολογιστικές εργασίες, καθιστώντας το μια επιλογή για τους χρήστες που αναζητούν έναν φορητό υπολογιστή φιλικό προς τον προϋπολογισμό για καθημερινές εργασίες.

Δείτε επίσης τις επιλογές μας για τα καλύτερα gaming laptop –  τα καλύτερα desktop, καθώς και τον οδηγό μας για τα καλυτερα laptop μεχρι 500 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!