Ο απόλυτος οδηγός για τον ανιχνευτή μετάλλων Garrett Ace 400

Garrett Ace 400

 

Η καλύτερη ψηφιακή στόχευση που ενισχύει την ακρίβεια

 

Προσφέρει διαφορετικούς τρόπους αναζήτησης

Ένα πράγμα που το καθιστά αυτόν των ανιχνευτή μετάλλων (Garrett Ace 400) ιδανική επιλογή – είναι η παρουσία πέντε τρόπων αναζήτησης (συν το ηλεκτρονικό κεντράρισμα). Με τον δίσκο Zero Disc, μπορείτε να αναζητήσετε οποιοδήποτε είδος μετάλλου χωρίς διακρίσεις στην έρευνα . Υπάρχουν επίσης προκαθορισμένοι τρόποι αναζήτησης για κοσμήματα και νομίσματα. Επιπλέον, υπάρχει μια προσαρμοσμένη λειτουργία, η οποία θα σας επιτρέψει επίσης να ορίσετε το μοτίβο διάκρισης ( discrimination pattern ) που επιθυμείτε. Αυτό το καθιστά πιο ευέλικτο σε σύγκριση με τα μοντέλα που προσφέρουν μόνο προκαθορισμένα μοτίβα διάκρισης.

Εξάλειψη των παρεμβολών με ρυθμιζόμενη συχνότητα

Οι παρεμβολές είναι απογοητευτικές όταν θελετε να  ανιχνεύσετε μέταλλα! γιατι έχουν ως αποτέλεσμα ψευδείς προειδοποιήσεις. Ευτυχώς, αυτό το μοντέλο διαθέτει μια ενσωματωμένη λειτουργία που του επιτρέπει να απαλλαγεί από τις παρεμβολές. Αυτό είναι εφικτό λόγω της ρυθμιζόμενης συχνότητας. Έχει μέγιστη συχνότητα 10 kHz και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το τι απαιτεί μια συγκεκριμένη κατάσταση.

Εντοπίστε τον στόχο σας με ακρίβεια

Μία από τις πιο απογοητευτικές καταστάσεις στον εντοπισμό μετάλλων είναι όταν δεν μπορείτε να εντοπίσετε πού ακριβώς βρίσκεται ο στόχος. Αυτό δεν συμβαίνει με αυτό το προϊόν, καθώς διαθέτει ηλεκτρονικό εντοπισμό με ακρίβεια. Εντοπίζει τους στόχους με ακρίβεια. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξέρετε ακριβώς πού πρέπει να σκάψετε.

Περιλαμβάνει μια πολλα αξεσουάρ

Εάν αναζητάτε την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, τότε έχετε έναν ακόμη καλό λόγο για να επιλέξετε αυτό το προϊόν. Συνοδεύεται με μια ποικιλία αξεσουάρ που μπορείτε να βρείτε χρήσιμα. Εκτός από τον κύριο ανιχνευτή, περιλαμβάνει επίσης ακουστικά και κάλυμμα πηνίου αναζήτησης.

Δεν υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της ισορροπίας εδάφους

Παρά όλα τα καλά, υπάρχουν επίσης κάποια προβλήματα που αξίζει να σημειωθούν με αυτόν τον ανιχνευτή μετάλλων. Μεταξύ άλλων, ένα πράγμα που δεν μας άρεσε είναι ότι δεν μπορείτε να ρυθμίσετε την ισορροπία εδάφους. Αυτό είναι προκαθορισμένο, χωρίς να σας αφήνει καμία επιλογή για να προσαρμόσετε τη ρύθμιση. Αυτό αποτελεί πρόβλημα όταν χρησιμοποιείτε τον ανιχνευτή μετάλλων σε μέρη με  mineralization, όπως σε παραλίες.

Πλεονεκτήματα:

  •  interface που απλοποιεί τις λειτουργίες
  •  Προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες αναζήτησης
  •  Έρχεται με πολλαπλά αξεσουάρ

Μειονεκτήματα:

  •  Δεν διαθέτει ground balance

Q: Τι είναι το Garrett Ace 400i;

Α: Ο Garrett Ace 400i είναι ένας ανιχνευτής μετάλλων υψηλής απόδοσης σχεδιασμένος για μέσους και προχωρημένους χομπίστες που θέλουν να βρουν νομίσματα, κοσμήματα, κειμήλια και άλλους στόχους. Διαθέτει μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που τον καθιστούν εξαιρετική επιλογή για σοβαρούς κυνηγούς θησαυρών.

Ε: Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του Garrett Ace 400i;

A: Το Garrett Ace 400i διαθέτει αρκετά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, όπως ψηφιακή αναγνώριση στόχου, ήχο σιδήρου, ρυθμιζόμενη συχνότητα, πέντε λειτουργίες διάκρισης, οκτώ ρυθμίσεις ευαισθησίας και βάθους και αδιάβροχο πηνίο αναζήτησης. Διαθέτει επίσης μεγάλη οθόνη LCD και ελαφρύ, εργονομικό σχεδιασμό που το καθιστά άνετο στη χρήση για παρατεταμένες περιόδους.

Ε: Ποια είναι η τιμή του Garrett Ace 400i;

Α: Η τιμή του Garrett Ace 400i ποικίλλει ανάλογα με τον έμπορο λιανικής πώλησης και τα πρόσθετα αξεσουάρ που αγοράζετε μαζί του. Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε μεταξύ 350 και 400 ευρώ για τον ανιχνευτή μετάλλων.

Ε: Είναι αδιάβροχος ο Garrett Ace 400i;

A: Ναι, το πηνίο αναζήτησης του Garrett Ace 400i είναι αδιάβροχο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ρηχά νερά, όπως παραλίες, ρυάκια και ποτάμια. Ωστόσο, το κουτί ελέγχου δεν είναι αδιάβροχο, επομένως θα πρέπει να διατηρείται στεγνό.

Ε: Ποια είναι η εγγύηση για το Garrett Ace 400i;

Α: Το Garrett Ace 400i συνοδεύεται από περιορισμένη εγγύηση δύο ετών από τον κατασκευαστή. Η εγγύηση αυτή καλύπτει ελαττώματα στα υλικά και την κατασκευή και παρέχει επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος, εάν είναι απαραίτητο.

Ε: Τι είδους μπαταρίες χρησιμοποιεί το Garrett Ace 400i;

A: Ο ανιχνευτής μετάλλων Garrett Ace 400i χρησιμοποιεί τέσσερις μπαταρίες AA, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στον ανιχνευτή μετάλλων. Συνιστάται η χρήση αλκαλικών μπαταριών για καλύτερη απόδοση, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Ε: Ποιο είναι το μέγιστο εύρος βάθους του Garrett Ace 400i;

A: Το μέγιστο εύρος βάθους του Garrett Ace 400i εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος και η σύνθεση του στόχου, οι συνθήκες του εδάφους και οι ρυθμίσεις ευαισθησίας και διάκρισης. Σε βέλτιστες συνθήκες, ο ανιχνευτής μπορεί να ανιχνεύσει στόχους σε βάθος έως και 12 ίντσες ή και περισσότερο.

Ε: Είναι εύκολο στη χρήση το Garrett Ace 400i;

Α: Ναι, το Garrett Ace 400i έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικό προς το χρήστη και εύκολο στη χρήση. Διαθέτει ένα απλό περιβάλλον εργασίας με διαισθητικά χειριστήρια και σαφείς οθόνες απεικόνισης. Επίσης, συνοδεύεται από ένα εγχειρίδιο οδηγιών και εκπαιδευτικά βίντεο για να βοηθήσει τους χρήστες να ξεκινήσουν.

Ε: Μπορεί το Garrett Ace 400i να ανιχνεύσει χρυσό;

Α: Ναι, το Garrett Ace 400i μπορεί να ανιχνεύσει χρυσό, αλλά η ικανότητά του να το κάνει εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος και η σύνθεση του χρυσού, οι συνθήκες του εδάφους και οι ρυθμίσεις ευαισθησίας και διάκρισης. Ο χρυσός είναι ένας δύσκολος στόχος για ανίχνευση, επειδή έχει χαμηλή αγωγιμότητα και μπορεί εύκολα να καλυφθεί από το ορυκτοποιημένο έδαφος.

Ε: Ποια αξεσουάρ συνοδεύουν το Garrett Ace 400i;

Α: Το Garrett Ace 400i συνοδεύεται από διάφορα στάνταρ αξεσουάρ, όπως ένα πηνίο αναζήτησης DD 8,5″ x 11″, ένα κάλυμμα πηνίου και ένα εγχειρίδιο χρήσης. Επιπλέον, ορισμένοι έμποροι λιανικής πώλησης ενδέχεται να προσφέρουν προαιρετικά αξεσουάρ, όπως ακουστικά, θήκη μεταφοράς, καθετήρα εντοπισμού ή μεγαλύτερο πηνίο αναζήτησης.

Ε: Μπορεί το Garrett Ace 400i να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικούς σκοπούς;

Α: Το Garrett Ace 400i έχει σχεδιαστεί κυρίως για χομπίστες και περιστασιακούς κυνηγούς θησαυρών. Παρόλο που διαθέτει πολλές προηγμένες λειτουργίες, ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση σε εμπορικές ή βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Οι επαγγελματικοί ανιχνευτές μετάλλων έχουν συνήθως υψηλότερα επίπεδα ευαισθησίας, ακρίβειας και ανθεκτικότητας.

Ε: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Garrett Ace 400i σε όλους τους τύπους εδάφους;

A: Ο Garrett Ace 400i μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους τύπους εδάφους, όπως ορυκτοποιημένο έδαφος, αμμώδες έδαφος και αργιλώδες έδαφος. Ωστόσο, οι συνθήκες του εδάφους μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση του ανιχνευτή μετάλλων, ιδίως όσον αφορά το βάθος και την ανίχνευση στόχων. Οι χρήστες ενδέχεται να χρειαστεί να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις ευαισθησίας και διάκρισης για να επιτύχουν βέλτιστα αποτελέσματα σε διαφορετικούς τύπους εδάφους.

Ε: Πώς λειτουργεί το σύστημα ψηφιακής αναγνώρισης στόχου;

Α: Το ψηφιακό σύστημα αναγνώρισης στόχου του Garrett Ace 400i χρησιμοποιεί μια αριθμητική κλίμακα από 0 έως 99 για να υποδείξει την πιθανή ταυτότητα ενός ανιχνευόμενου στόχου με βάση την αγωγιμότητά του και άλλα χαρακτηριστικά. Διαφορετικοί τύποι στόχων, όπως νομίσματα, κοσμήματα και κειμήλια, έχουν μοναδικά επίπεδα αγωγιμότητας που ανιχνεύονται από το πηνίο αναζήτησης και αναλύονται από τον μικροεπεξεργαστή του ανιχνευτή. Ο αριθμός ταυτότητας στόχου που εμφανίζεται στην οθόνη LCD μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να καθορίσουν αν ένας στόχος αξίζει να σκάψει ή όχι.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!