DeWALT DWE7485 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΠΑΓΚΟΥ

Η ποιότητα είναι πάντα κορυφαία προτεραιότητα και η DeWALT δεν απογοητεύει. Αν είστε φανατικός του DIY, θα λατρέψετε το δισκοπρίονο πάγκου DWE7485. Η λεπίδα 8-1/4 ιντσών είναι η αγαπημένη επιλογή των καταναλωτών. Είναι εξαιρετικό υποκατάστατο για μεγαλύτερα πριόνια με λεπίδα 10 ιντσών.Όπως αναμενόταν, το DeWALT DWE7485 αξίζει κάθε εύρω και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Ακολουθεί μια λεπτομερής επισκόπηση του προϊόντος με όλα τα βασικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά του.

Πλεονεκτήματα

 

Συμπαγές μέγεθος

 

Πρώτον, το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του DeWALT DWE7485 είναι το συμπαγές μέγεθός του. Με διαστάσεις 26,6 x 14,1 x 27,1 ίντσες, αυτό το δισκοπρίονο πάγκου προσφέρει εξαιρετική φορητότητα. Χάρη στην εύκολη μεταφορά του, μπορείτε να το μεταφέρετε παντού. Επίσης, το DWE7485 είναι ιδανικό για περιορισμένους χώρους.

Όσον αφορά το βάρος, αυτό το δισκοπρίονο πάγκου της DeWALT ζυγίζει μόνο 22,3 κιλά. Όταν αγοράζετε αυτό το δισκοπρίονο πάγκου, αποκτάτε ένα ελαφρύ, εύκολο στη συναρμολόγηση και εύκολο στην αποθήκευση προϊόν.

Ισχύς

 

Παρόμοια με το μέγεθός του και τις διαστάσεις της λάμας, το DWE7485 είναι μικρότερο από τον προκάτοχό του – το DWE7480. Φυσικά, μια λεπίδα μικρότερων διαστάσεων ισοδυναμεί με πιο μικρή ικανότητα κοπής και σχισίματος. Παρόλα αυτά, έχετε τον ίδιο κινητήρα των 15Amp. Επιπλέον, η ταχύτητα των 5.800RPM χωρίς φορτίο είναι πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη. Ως αποτέλεσμα, έχετε καθαρές και ακριβείς κοπές σε οποιοδήποτε σκληρό ξύλο ή κόντρα πλακέ που βάζετε στη γραμμή.

ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΠΑΓΚΟΥ DEWALT DWE7485

Άνεση

 

Όπως μπορείτε να περιμένετε, η DeWALT παρέχει μια επιφάνεια με λιγότερη τριβή για βελτιωμένη ποιότητα κοπής ενώ η μεταλλική βάση κυλινδρικού κλωβού έχει πιο ανθεκτική διαμόρφωση από τη συνηθισμένη πλαστική.

Εκτός από αυτό, οι αγοραστές λαμβάνουν και άλλες ευκολίες. Ορισμένες από αυτές περιλαμβάνουν anti-kickback paws – ένα μαχαίρι μη διαμπερούς κοπής – κλειδιά αλλαγής λάμας –  ένα μετρητή φαλτσογωνίας καθώς και ένα push stick. Επιπλέον, υπάρχει μια επιλογή για επαναφορά απώλειας ισχύος που αποτρέπει πιθανά ατυχήματα. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για διακοπή ρεύματος και απροσδόκητες επανεκκινήσεις του συστήματος.

Κόστος

 

Η DeWALT είναι μία από τις πιο γνωστές μάρκες για εργαλεία κατασκευών. Ως εκ τούτου, μπορείτε πάντα να περιμένετε κορυφαία ποιότητα από έναν τέτοιο κατασκευαστή. Όταν πρόκειται για το DWE7485, τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά. Το ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΠΑΓΚΟΥ DEWALT DWE7485 είναι ιδανικό για διάφορες εφαρμογές. Συνολικά, έχετε μια ασύγκριτη αξία για την τεράστια επιλογή χαρακτηριστικών. Πάνω απ’ όλα, έχετε τριετή περίοδο εγγύησης και εγγύηση επιστροφής χρημάτων ενενήντα ημερών σε περίπτωση που το προϊόν εμφανίσει ελαττώματα.

Μειονεκτήματα

 

Δεν υπάρχει βάση στήριξης

 

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, το DWE7485 είναι σχετικά ελαφρύ- ζυγίζει ολόκληρα 10 κιλά περισσότερα από τον ξάδελφό του DW745 των 10 ιντσών. Επιπλέον, το δισκοπρίονο πάγκου μπορεί να έχει πρόβλημα με το σχίσιμο κόντρα πλακέ.

Ασφάλεια

 

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η συλλογή σκόνης στο προστατευτικό της λεπίδας

Απόδοση: 4/5

Το DEWALT DWE7485 είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο δισκοπριόνο. Το μοτέρ 15 αμπέρ του παρέχει άφθονη ισχύ κοπής για ένα ευρύ φάσμα υλικών, από σκληρά ξύλα έως μαλακά ξύλα. Παρέχει ακριβείς και καθαρές κοπές, αλλά μπορεί να δυσκολευτεί ελαφρώς με πολύ παχιά ή πυκνά σκληρά ξύλα. Για τις περισσότερες κοινές εργασίες επεξεργασίας ξύλου, αποδίδει θαυμάσια.

Ποιότητα κατασκευής: 4,5/5

Η DEWALT φημίζεται για την ανθεκτική κατασκευή της και το DWE7485 ανταποκρίνεται σε αυτή τη φήμη – είναι κατασκευασμένο για να αντέχει στις κακουχίες των εργοταξίων και τη βαριά χρήση. Τα υλικά και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του φαίνονται στιβαρά και σχεδιασμένα για να αντέξουν.

Ευκολία χρήσης: 4,5/5

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο DWE7485 είναι ο φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός του. Είναι συμπαγές, ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για εργολάβους που χρειάζονται ένα φορητό δισκοπριόνο. Το σύστημα τηλεσκοπικής περίφραξης με οδοντωτό τροχό είναι γρήγορο στη ρύθμιση και εξασφαλίζει κοπές ακριβείας.

Ακρίβεια κοπής: 4.5/5

Το σύστημα φράχτη του πριονιού και οι ρυθμίσεις της λοξότητας συμβάλλουν στην ακρίβεια κοπής του. Επιτρέπει ευθείες, ακριβείς και επαναλαμβανόμενες κοπές. Ο μετρητής φαλτσογωνίας, αν και λειτουργικός, θα μπορούσε να βελτιωθεί για ακόμα πιο ακριβείς κοπές φαλτσογωνίας.

Συλλογή σκόνης: 3.5/5

Όπως πολλά δισκοπριονα παγκου, το σύστημα συλλογής σκόνης του DWE7485 θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματικό. Παρόλο που συλλέγει λίγη σκόνη, μπορεί να χρειαστείτε ακόμα πρόσθετα μέτρα, όπως μια ηλεκτρική σκούπα -για να διατηρήσετε το χώρο εργασίας σας καθαρό.

Φορητότητα: 5/5

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν σε αυτό το δισκοπριόνο είναι η φορητότητά του. Ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός του, σε συνδυασμό με τον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο για αξεσουάρ όπως ο φράκτης και ο μετρητής φαλτσογωνίας, το καθιστά απίστευτα εύκολο στη μεταφορά μεταξύ εργοταξίων ή στην αποθήκευση σε ένα μικρό εργαστήριο.

Τιμή και σχέση ποιότητας-τιμής: 4/5

Παρόλο που το DWE7485 δεν είναι το φθηνότερο επιτραπέζιο πριόνι της αγοράς, προσφέρει εξαιρετική αξία για τις επιδόσεις, την ποιότητα κατασκευής και τη φορητότητά του. Είναι μια επένδυση που θα πρέπει να ικανοποιήσει τόσο τους επαγγελματίες εργολάβους όσο και τους σοβαρούς λάτρεις του DIY.

Συνολικά, το DEWALT DWE7485 είναι ένα εξαιρετικά ικανό και φορητό εργαλείο που παρέχει αξιόπιστη απόδοση για ένα ευρύ φάσμα ξυλουργικής επεξεργασίας. Η ευκολία χρήσης και ο συμπαγής σχεδιασμός του το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για τεχνικους και χομπίστες με περιορισμένο χώρο στο εργαστήριο. Παρόλο που η συλλογή σκόνης θα μπορούσε να βελτιωθεί, παραμένει μια πολύτιμη προσθήκη σε κάθε εργαλειοθήκη ξυλουργικών εργασιών.

Απόδοση 4/5 Ισχυρό και ευέλικτο, αλλά μπορεί να δυσκολευτεί με πολύ παχιά ή πυκνά υλικά.
Ποιότητα κατασκευής 4.5/5 Ανθεκτική κατασκευή που αντέχει σε βαριά χρήση.
Ευκολία χρήσης 4.5/5 Συμπαγής, ελαφρύς και φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός.
Ακρίβεια κοπής 4.5/5 Παρέχει ακριβείς και επαναλαμβανόμενες κοπές.
Συλλογή σκόνης 3.5/5 Η συλλογή σκόνης θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική.
Φορητότητα 5/5 Εξαιρετικά φορητό και εύκολο στη μεταφορά.
Τιμή και αξία για τα χρήματα 4/5 Προσφέρει καλή αξία για την απόδοση και τα χαρακτηριστικά του.
Συνολική βαθμολογία 4.5/5 Ένα εξαιρετικά ικανό και φορητό επιτραπέζιο πριόνι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εργασιών ξυλουργικής επεξεργασίας.

Ε: Ποιο είναι το μέγιστο βάθος κοπής για το DWE7485;

Α: Το μέγιστο βάθος κοπής στις 90 μοίρες είναι 2-9/16 ίντσες και στις 45 μοίρες είναι 1-3/4 ίντσες.

Ε: Μπορεί το DWE7485 να χρησιμοποιηθεί με λεπίδες dado;

Α: Όχι, το DWE7485 δεν είναι συμβατό με λεπίδες dado.

Ε: Το DWE7485 συνοδεύεται από βάση στήριξης;

Α: Όχι, το DWE7485 δεν συνοδεύεται από βάση, αλλά μπορεί να τοποθετηθεί σε βάση ή τραπέζι.

Ερ: Είναι το DWE7485 κατάλληλο για σχισίματα σκληρού ξύλου;

Α: Ναι, το DWE7485 είναι κατάλληλο για σχίσιμο σκληρού ξύλου, χάρη στον ισχυρό κινητήρα του και τη μεγάλη ικανότητα σχισίματος.

Ε: Διαθέτει το DWE7485 λειτουργία ομαλής εκκίνησης;

Α: Όχι, το DWE7485 δεν διαθέτει λειτουργία ομαλής εκκίνησης, αλλά διαθέτει φρένο που σταματά γρήγορα τη λεπίδα όταν το πριόνι απενεργοποιείται.

Ερ: Μπορεί το DWE7485 να χρησιμοποιηθεί με πλάκα λαιμού dado;

Α: Όχι, το DWE7485 δεν είναι συμβατό με λεπίδες dado ή πλάκες λαιμού.

Ε: Είναι το DWE7485 κατάλληλο για χρήση σε εργοτάξια;

A: Ναι, το DWE7485 είναι ένα φορητό και ελαφρύ πριόνι που μπορεί να μεταφερθεί εύκολα σε εργοτάξια.

Ε: Ποια είναι η εγγύηση για το πριόνι DWE7485;

Α: Το DWE7485 συνοδεύεται από περιορισμένη εγγύηση 3 ετών, σύμβαση δωρεάν σέρβις 1 έτους και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών.

Η ετυμηγορία

 

Συνολικά, το DeWALT DWE7485 είναι ένα καλά εξοπλισμένο ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΠΑΓΚΟΥ DEWALT DWE7485 για το εργοτάξιο – θα αποκτήσετε μια τρομερή δύναμη που μπορείτε να έχετε παντού μαζί σας. Φυσικά, υπάρχουν κάποιες αμελητέες ατέλειες στο σχεδιασμό. Παρόλα αυτά, ο αγοραστής λαμβάνει τεράστια ισχύ για το συμπαγές και ελαφρύ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΠΑΓΚΟΥ DEWALT DWE7485 εργοταξίου.

Τέλος, το DeWALT DWE7485 είναι ιδανικό για εργολάβους και ξυλουργούς με ενδιάμεση εμπειρία. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για όσους αναζητούν μια προσιτή, φιλική προς τον προϋπολογισμό λύση. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ένα μεγάλο κομμάτι του προϋπολογισμού σας. Ο κινητήρας των 15Amp είναι αρκετά ισχυρός για τη δουλειά. Επίσης, μπορείτε να μεταφέρετε αβίαστα αυτό το συμπαγές μηχάνημα παντού.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!