VALUE FOR MONEY ΦΟΡΗΤΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ-PORTABLE PRINTERS

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ-PORTABLE PRINTERS

Είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι, οδικό ταξίδι ή απλώς για ταξίδι σε όλη την πόλη, οι κορυφαίοι φορητοί εκτυπωτές μας θα σας επιτρέψουν να εκτυπώσετε φωτογραφίες, έγγραφα, pdf και άλλα, από οπουδήποτε κι αν πάτε. Oπως και πολλά άλλα προϊόντα τεχνολογίας, οι εκτυπωτές έγιναν όλο και μικρότεροι και ελαφρύτεροι, και πολλές επιλογές για φορητούς εκτυπωτές έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια. Είτε θέλετε να εκτυπώσετε συμβόλαια, τιμολόγια, αναφορές, φωτογραφίες , μπορείτε να βρείτε ένα που θα κάνει τη δουλειά και θα είναι αρκετά βολικό για να το πάρετε οπουδήποτε μπορεί να το χρειαστείτε…

1. ΦΟΡΗΤΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ Canon Pixma TR150

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ

Canon Pixma TR150 εκτυπώνει αρκετα καλά  και εχει καλα αποτελέσματα ειδικά με τις φωτογραφίες  καθιστώντας το μια καλή επιλογή για το γραφείο και το σπίτι.Η Canon δίνει output TR150 σε 9 σελίδες ανά λεπτό (ppm) για μονόχρωμες σελίδες και 5,5 σελ. / Λεπτό για έγχρωμες εκτυπώσεις.Αυτός ο ασύρματος εκτυπωτής φωτογραφιών Selphy CP1300 καθιστά γρήγορη και εύκολη τη δημιουργία φωτεινών, μακράς διάρκειας φωτογραφιών που θα σας αρέσει να επιδεικνύετε στους συναδέλφους και τους πελάτες σας.

  • Η ασύρματη σύνδεση (802.11b/g) σας επιτρέπει να εκτυπώνετε από σχεδόν οπουδήποτε.
  •  δημιουργεί φωτογραφίες έως 4″ x 6″, με ή χωρίς περιθώρια, ανάλογα με τα γούστα σας.
  • Εκτυπώνει μια φωτογραφία 4″ x 6″ σε περίπου 47 δευτερόλεπτα και μια φωτογραφία μεγέθους κάρτας σε περίπου 39 δευτερόλεπτα.
  • Η ανάλυση έως 300 x 300 dpi σας βοηθά να δημιουργείτε ευκρινείς, καθαρές εικόνες.

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]διαστάσεις
Εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, ειδικά για τις φωτογραφίες[/i2pros][i2cons]Δεν διαθέτει υποστήριξη για μονάδες flash drive,Λίγο υψηλό κόστος ανά σελίδα,Η  τιμή της επαναφορτιζόμενη μπαταρία είναι ακριβή[/i2cons][/i2pc]

 

2. ΦΟΡΗΤΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ Canon SELPHY CP1300

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ

Ο  portable printer  της  Canon Selphy CP1300 Wireless Compact Photo εχει  βελτιωθεί σε σχέση με τον προκατόχου του, διατηρώντας παράλληλα την καλή ποιότητα εκτύπωσης, το ανταγωνιστικό κόστος εκτύπωσης και το εύρος της συνδεσιμότητας.Ένας νέος φορητός εκτυπωτής φωτογραφιών

Λίγοι φορητοί εκτυπωτές φωτογραφιών μικρής μορφής προσφέρουν το μέγεθος εκτύπωσης, την ποιότητα εκτύπωσης και τις επιλογές σύνδεσης του Canon Selphy CP1300 Wireless Compact Photo Printer. Αντικαθιστά το Canon Selphy CP1200 και διατηρώντας την καλή ποιότητα εκτύπωσης αυτού του μοντέλου, το χαμηλό κόστος ανά εκτύπωση και τις επιλογές σύνδεσης και προσθέτοντας μια μεγαλύτερη οθόνη LCD και μερικές άλλες δυνατότητες αξίζει την προσοχής σας.

 

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Ελαφρύ και φορητό.
Καλή ποιότητα εκτύπωσης.
Σχετικά χαμηλό κόστος ανά εκτύπωση για την κατηγορία του.
Συνδέεται μέσω USB, Wi-Fi
Εκτυπώνει από κάρτες SD και USB[/i2pros][i2cons]Δεν περιλαμβάνει καλώδιο mini-USB Type-B.[/i2cons][/i2pc]

3. ΦΟΡΗΤΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ HP Sprocket 200

 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ

Το HP Sprocket Select, ένας εκτυπωτής τσέπης χωρίς μελάνι, παράγει ελκυστικές εκτυπώσεις σε wallet-size. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για να κάνετε εκτυπώσεις από smartphone ή tablet– είτε από τα άλμπουμ φωτογραφιών της συσκευής είτε από τους δικούς σας λογαριασμούς κοινωνικών μέσων – το HP Sprocket  είναι μια εξαιρετικά φορητή, βολική και ελκυστική επιλογή. Εκτός από την εκτύπωση από τη συλλογή φωτογραφιών της συσκευής σας Android ή iOS, το Sprocket Select προσθέτει εύκολη ενσωμάτωση στο Facebook, στο Google Photos και στο Instagram.

Δημιουργήστε αναμνήσεις και μοιραστείτε τις άμεσα με τον φορητό εκτυπωτή φωτογραφιών HP Sprocket 2nd Edition – Το χαρτί υψηλής ποιότητας Zink Zero Ink αντιστέκεται στο μουτζούρωμα, το σκίσιμο και το ξεθώριασμα, ενώ το αναβαθμισμένο Bluetooth 5.0 επιτρέπει σε όλους να συμμετέχουν στη δράση και να εκτυπώσουν από πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

Εκτός από την προσαρμογή και την εκτύπωση φωτογραφιών απευθείας από το smartphone ή το λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω της εφαρμογής HP Sprocket, μπορούν να συνδεθούν και οι φίλοι. Η εξατομικευμένη φωτεινή ένδειξη LED του εκτυπωτή σάς ενημερώνει για το ποιος ακριβώς εκτυπώνει!

 

[i2pc show_title=”true” title=”Pros & Cons” show_button=”false” pros_title=”Pros” cons_title=”Cons” ][i2pros]Καλή ποιότητα εκτύπωσης για φορητό εκτυπωτή
Συμβατό με τα φωτογραφικά χαρτιά διαστάσεων 2″ x 3″
Εύχρηστο
Ιδιαίτερες δυνατότητες προσαρμογής εικόνας και AR προσβάσιμες μέσω εφαρμογής.[/i2pros][i2cons]Υψηλό κόστος λειτουργίας.Δεν είναι δυνατή η εκτύπωση από υπολογιστή. Συνδέεται αποκλειστικά μέσω Bluetooth.[/i2cons][/i2pc]

4. ΦΟΡΗΤΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ Mi Portable Photo Printer

 

1627067146707 scaled
@topreviews.gr

 

Φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής
@topreviews.gr

διαβαστε το πλήρης άρθρο για Mi Portable Photo Printer

 

Printing performance
Printing Technology: Thermal (ZINK)
Print resolution: 313 x 400dpi
Printing photo paper size: 2 x 3 inches (50mm x 76mm)
Printing speed: about 45 seconds / page
Tray capacity: up to 10 sheets
Bluetooth multi-person connection: up to 3 people

Dedicated consumables

1627067146493
@topreviews.gr

Name: Mi Pocket Print Instant Photo Paper
Specifications: 20 sheets of 3 inch photo paper
system
Upgrade method: suitable for Xiaomi smart hardware upgrade framework
Support system: Android 4.1 or iOS 9.0 and above
Smart APP: access to Mijia APP
Supporting devices: smart phones, smart tablets
Connectivity
Wireless connection: Bluetooth 5.0 BLE
Battery parameters
Battery type: lithium ion polymer battery
Rated voltage: 7.4V
Rated capacity: 500mAh
Working time: print about 20 sheets of photo paper

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!