Φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής Mi Portable Photo Printer

Xiaomi Mi Portable Photo Printer Φορητός Εκτυπωτής

 

Εκτύπωση χωρίς ΜΕΛΑΝΙΑ . Χρησιμοποιώντας τη θερμική τεχνολογία, μπορείτε να εκτυπώνετε εικόνες υψηλής ποιότητας 313 x 400dpi.

Ήμουν επιφυλακτικός όταν το αγόρασα –  Αλλά αποδείχθηκε μια ωραία έκπληξη απο την XIAOMI. Ποτέ δεν πίστευα ότι η εκτύπωση χωρις μελάνι θα ήταν τόσο εύκολη – το γεγονός ότι μπορεις να εκτυπώνεις φωτογραφίες 2×3 χρησιμοποιώντας τα ειδικά φωτογραφικά χαρτιά – Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση bluetooth χρειάζεται λιγότερο από 8 δευτερόλεπτα για να βγει η εικόνα. Η ποιότητα είναι επίσης αξιοπρεπής δεδομένου του πόσο συμπαγής και μικρος σε διαστάσεις είναι ο εκτυπωτής.

Mi Portable Photo Printer εκτυπωτής
@photo:topreviews.gr

ΕΚΤΥΠΩΣΗ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Εκτύπωση μέσω Bluetooth-δεν χρειάζεται Wi-Fi -μπορεί να εκτυπώσει παράλληλα από πολλούς χρήστες – Η εκτύπωση είναι ποιοτική δεδομένου των διαστάσεων του φορητού εκτυπωτή.

 

Mi Portable Photo Printer
photo:topreviews.gr
Mi Portable Photo Printer
photo:topreviews.gr

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το μήκος του εκτυπωτή φτάνει στα 14 εκατοστά ενω η εκτύπωση ειναι γύρω στα 9 εκατοστά το αποτέλεσμα δεν ειναι τέλειο αλλα χωρίς μελάνια και για το μέγεθος του εκτυπωτή και της φορητότητας που προσφέρει ειναι αποδεκτό .

Φορητός φωτογραφικός εκτυπωτής
@photo:topreviews.gr
mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!