DEWALT – DWS780 Φαλτσοπρίονο Ξύλου 1675W 305mm

 

DEWALT – DWS780-QS Φαλτσοπρίονο Σύνθετο Radial 305XPS 1675W

Η DeWalt κατασκευάζει εργαλεία για επαγγελματίες – με βασικό γνώμονα τον χρήστη η τον τεχνικό . Το DEWALT DWS780 προσφέρει αποδοτικότητα και παραγωγικότητα, ενσωματώνοντας τις τελευταίες εξελίξεις.

Μέγεθος λεπίδας: 5/5

Το μέγεθος της λεπίδας 12 ιντσών του DEWALT DWS780 προσφέρει εξαιρετική ικανότητα κοπής, επιτρέποντας βαθιές και ευρείες κοπές. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν εργάζεστε με μεγαλύτερα κομμάτια ή όταν κάνετε σύνθετες κοπές με φαλτσογωνιά.

Ισχύς: 5/5

Με τον κινητήρα των 15 αμπέρ, το DWS780 παρέχει εντυπωσιακή ισχύ κοπής. Μπορεί να χειριστεί αβίαστα μια ποικιλία υλικών, συμπεριλαμβανομένων των σκληρών ξύλων και των μετάλλων, καθιστώντας το ευέλικτο για διάφορες εργασίες επεξεργασίας ξύλου και κατασκευών.

Ικανότητα κοπής: 5/5

Οι ικανότητες κοπής εγκάρσιας κοπής και κοπής σε φαλτσογωνιά του πριονιού είναι εξαιρετικές, επιτρέποντας κοπές ακριβείας σε ένα ευρύ φάσμα μεγεθών τεμαχίων εργασίας. Αριστεύει τόσο στις ευθείες όσο και στις γωνιακές κοπές, ενισχύοντας την ευελιξία του.

Σύστημα τοποθέτησης εγκάρσιας κοπής XPS: 5/5

Το αποκλειστικό σύστημα XPS της DEWALT προβάλλει μια γραμμή παρέχοντας ακριβή ευθυγράμμιση χωρίς να απαιτούνται ρυθμίσεις. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει και ενισχύει σημαντικά την ακρίβεια.

Συλλογή σκόνης: 4.5/5

Το σύστημα συλλογής σκόνης είναι αποτελεσματικό στη διατήρηση του χώρου εργασίας καθαρότερου, αλλά, όπως πολλά πριόνια, μπορεί να μην συλλαμβάνει όλη την σκόνη. Μπορεί να απαιτούνται πρόσθετα μέτρα συλλογής σκόνης για βέλτιστη απόδοση.

Συμπαγής και ανθεκτικός σχεδιασμός: 4,8/5

Το DWS780 επιτυγχάνει ισορροπία μεταξύ φορητότητας και ανθεκτικότητας. Είναι αρκετά συμπαγές για μεταφορά αλλά και αρκετά ανθεκτικό για απαιτητικά εργοτάξια και εργαστήρια.

Σχεδιασμός και κατασκευή

Το πριόνι DWS780 12 ιντσών Double Bevel Sliding Compound Miter Saw της DEWALT διαθέτει ισχυρό μοτέρ 15 αμπέρ που αποδίδει 3.800 στροφές ανά λεπτό. Το καλώδιο τροφοδοσίας οδηγείται μέσω της ράγας στο πίσω μέρος, εξαλείφοντας την παρεμβολή με την ολίσθηση. το προηγμένο σύστημα συλλογής σκόνης συλλαμβάνει το 75% της σκόνης που παράγεται κατά τη χρήση. Το πριόνι είναι συμπαγές και εξαιρετικά φορητό. Το DWS780 διαθέτει στιβαρή κατασκευή και το νέο σύστημα ευθυγράμμισης εγκάρσιας κοπής XPS με βελτιωμένο φωτισμό LED.

Λειτουργικότητα

Είναι ιδανικό για ευαίσθητες ξυλουργικές εργασίες, βαρέως τύπου κορνίζες και κατασκευή καταστρωμάτων. Προσφέρει χωρητικότητα, ακρίβεια και φορητότητα στους επιπλοποιούς, τους αγρότες, τους ξυλουργούς επενδύσεων, τους εργολάβους και τους εγκαταστάτες.Νέο σύστημα γρήγορης επιλογής φαλτσοκοπής παρέχει ακρίβεια και ευκολία στη επιλογή γωνιών κοπής μέχρι 49° αριστερά και δεξιά – Εύκολος στη χρήση επιλογέας γωνιών φαλτσοκοπής κοπής και λοξοτομής επιτρέπουν την ταχύτητα επιλογής μεταξύ εφαρμογών

Ο δείκτης σκιάς του συστήματος XPS της DEWALT παρέχει γρήγορη ρύθμιση χωρίς χάσιμο χρόνο και παράλληλα φωτίζει το χώρο εργασίας για αυξημένη παραγωγικότητα-ο δεικτης σκιά μοιάζει με λέιζερ στην επιφάνεια εργασίας δείχνει στο χρήστη την ακριβή διαδρομή που πρέπει να κόψει το πριόνι. το μοναδικό και ακριβές σύστημα ευθυγράμμισης δεν απαιτεί επαναβαθμονόμηση μετά τη χρήση ή την αλλαγή λεπίδων.

Ο μεγάλος διπλός συρόμενος οδηγός προσφέρει την καλύτερη δυνατή στήριξη σε κοπές μεγάλων υλικών σε οποιαδήποτε γωνία ή συνδυασμό γωνιών

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Ηλεκτρονικός έλεγχος ταχύτητας για ρύθμιση της ταχύτητας κοπής σε μη-σιδηρούχα υλικά (η χρήση σφικτήρων είναι απαραίτητη για τέτοια υλικά) – Ο πρωτοποριακός περιοριστής βάθους κοπής επιτρέπει τη ρύθμιση του βάθους κοπής για εφαρμογές αυλάκωσης και αφαίρεσης υλικού

Συμπεριλαμβανονται:

  • δίσκος κοπής 60 δοντιών
  • κλειδί αλλαγής λεπίδων
  • σακούλα σκόνης
  • Σφικτήρας υλικού

Μέγεθος λεπίδας 5/5 Εντυπωσιακή λεπίδα 12 ιντσών για βαθιές και φαρδιές κοπές.
Ισχύς 5/5 Στιβαρό μοτέρ 15 αμπέρ για ευέλικτη κοπή.
Ικανότητα κοπής 5/5 Εξαιρετικές ικανότητες εγκάρσιας κοπής και φαλτσοκοπής.
Συρόμενη λειτουργία 5/5 Επεκτείνει την εμβέλεια για ευρύτερες κοπές- εξαιρετική για επαγγελματίες.
Ικανότητα λοξοτμήσεων 5/5 Εκτεταμένο εύρος 0-49 μοιρών για ευέλικτες λοξοτμήσεις.
Ένδειξη γραμμής κοπής LED 4.5/5 Ενισχύει την ακρίβεια, αν και ορισμένοι προτιμούν τα λέιζερ.
Σύστημα τοποθέτησης εγκάρσιας κοπής XPS 5/5 Εξαιρετικό σύστημα σκιωδών γραμμών για κοπές ακριβείας.
Συλλογή σκόνης 4.5/5 Αποτελεσματική, αλλά μπορεί να απαιτεί πρόσθετα μέτρα.
Συμπαγής και ανθεκτικός σχεδιασμός 4.8/5 Ισορροπία μεταξύ φορητότητας και ανθεκτικότητας.
Χαρακτηριστικά ασφαλείας 4.5/5 Περιλαμβάνει βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας.
Προαιρετικός οδηγός λέιζερ 4/5 Πολύτιμη προσθήκη, αλλά δεν περιλαμβάνεται σε όλα τα μοντέλα.
Βάρος 4/5 Διαχειρίσιμο, αλλά ενδέχεται να χρειάζεται σταθερή επιφάνεια εργασίας.
Τιμή και σχέση ποιότητας-τιμής 4.5/5 Αξίζει να επενδύσετε για επαγγελματίες και αφοσιωμένους χρήστες.
Συνολική βαθμολογία 4.8/5 Εξαιρετική απόδοση και ευελιξία.

Τελικές διατυπώσεις

Η DeWalt έχει φτιάξει ένα φαλτσοπρίονο που με το σύστημα τοποθέτησης της λεπίδας Cutline, οι γραμμές κοπής είναι όλο και πιο ορατές και γίνονται έτσι ώστε να δίνουν στον τεχνικο την καλύτερη κατεύθυνση κατά τη χρήση. Η συνολική δύναμη και η στιβαρότητα με τον κινητήρα 15 αμπέρ επιτρέπουν στον τεχνικο να εκτελεί κοπές με ακρίβεια.Το Sliding Compound Miter Saw της DeWalt είναι μια εξαιρετικη αγορά.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!