αξιολόγη πρόταση για low budget ακουστικά : Anker Soundcore Life P2

Η Anker ενσωματώνει πολλά χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας σε αυτα  τα low budget ασύρματα ακουστικά της. Οι χρήστες θα επωφέληθουν από την υποστήριξη aptX και την εξαιρετική ανθεκτικότητα που αποδεικνύεται από την αξιολόγηση IPX7.

Anker Soundcore Life P2
@topreviews.gr

Το Anker Soundcore Life P2 είναι ένα ενδιαφέρον  ζευγάρι ακουστικών και θα ήταν μια τόσο εύκολη επιλογή για να το προτείνουμε, αν δεν υπήρχαν τα κουμπιά ελέγχου που μας προβλημάτισαν στην χρήση. Αν είστε κάποιος που ούτως ή άλλως δεν χρησιμοποιεί ποτέ τα χειριστήρια, μπορείτε να αγοράσετε το Anker Soundcore Life P2 και να το απολαύσετε πραγματικά. Για τους υπόλοιπους από εμάς, καλύτερα να τα αποφύγουμε και να πάρουμε ένα από τα εναλλακτικά μοντέλα της εταιρείας. Ευτυχώς υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές όπου κι αν κοιτάξετε.

Η Anker υποστηρίζει aptX, AAC και SBC για ασύρματη ροή- είτε έχετε iPhone είτε Android smartphone, θα ακούσετε ήχο υψηλής ποιότητας. Αν και αυτά τα ακουστικά χρησιμοποιούν Bluetooth 5.0, δεν διαθέτουν τεχνολογία True Wireless Stereo Plus, που σημαίνει ότι δεν είναι αδιαπέραστα από τις διακοπές της σύνδεσης και την καθυστέρηση μεταξύ της εντολής και της εκτέλεσής της (π.χ. μετάβαση από ένα τραγούδι).

 

@topreviews.gr

 

Πόσο καλή είναι η μπαταρία του Anker Soundcore Life P2;

 

τα ακουστικά Anker Soundcore Life P2 αντέχουν για 6 ώρες  μέχρι να εξαντληθούν οι μπαταρίες –  Αν είστε σε δύσκολη θέση, μπορείτε πάντα να βασιστείτε στη γρήγορη φόρτιση που παρέχει μια ώρα αναπαραγωγής μετά από μόλις 10 λεπτά φόρτισης.Η ογκώδης θήκη USB-C παρέχει επιπλέον 4,7 κύκλους φόρτισης – Με αυτή τη μεγάλη χωρητικότητα, θα ήταν ωραίο να βλέπατε δυνατότητες διπλής φόρτισης όπως στο JLab Epic air Sport.

Τι μας αρέσει

  • Bluetooth 5.0; SBC, aptX
  • Ελαφρύ
  • Αντοχή στο νερό IPX7
  • Διάρκεια ζωής της μπαταρίας
  • Γρήγορη φόρτιση
  • Μονοφωνική ακρόαση

Τι δεν μας αρέσει

  • εφαρμογή στο αυτί
  • Ποιότητα μικροφώνου

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!