ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑPPLE iPhone 8 – iPhone 11 – iPhone 12 και iPhone 12 Pro Max

iPhone 8:

Σχέδιο: ★★★★☆
Απόδοση: ★★★★☆
Κάμερα: ★★★☆☆
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: ★★★☆☆
Εμφάνιση: ★★★★☆
Αξία για τα χρήματα: ★★★☆☆

iPhone 11:

Σχέδιο: ★★★★☆
Απόδοση: ★★★★★
Κάμερα: ★★★★★
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: ★★★★★
Εμφάνιση: ★★★★☆
Value for Money: ★★★★★

iPhone 12:

Σχέδιο: ★★★★★
Απόδοση: ★★★★★
Κάμερα: ★★★★☆
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: ★★★★☆
Εμφάνιση: ★★★★★
Αξία για τα χρήματα: ★★★★☆

iPhone 12 Pro Max:

Σχέδιο: ★★★★★
Απόδοση: ★★★★★
Κάμερα: ★★★★★
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: ★★★★★
Εμφάνιση: ★★★★★
Αξία για τα χρήματα: ★★★★☆

Σχεδίαση:

Τα iPhone 12 και 12 Pro Max έλαβαν τις υψηλότερες βαθμολογίες για τη μοντέρνα σχεδίαση και την τεχνολογική εξέλιξη, ακολουθούμενη από το iPhone 11, ενώ η σχεδίαση του iPhone 8 ήταν καλή αλλά ειναι σιγουρα το πιο παλιό.

Απόδοση:

Και τα iPhone 11, 12 και 12 Pro Max έλαβαν κορυφαίες αξιολογήσεις για την απόδοση λόγω των ισχυρών τσιπ της σειράς Α, ενώ το iPhone 8, αν και ικανό, δεν ήταν τόσο προηγμένο πλεον.

Κάμερα:

Τα iPhone 11 και 12 Pro Max διέπρεψαν στις δυνατότητες της κάμερας, ακολουθούμενα από κοντά το iPhone 12, ενώ το iPhone 8 είχε καλή κάμερα για την εποχή του αλλά δεν είχε προηγμένα χαρακτηριστικά πλεον.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας:

Τα iPhone 11, 12 και 12 Pro Max ξεπέρασαν τις επιδόσεις του iPhone 8 σε διάρκεια ζωής μπαταρίας, με τα iPhone 11 και 12 Pro Max να έχουν εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας.

Οθόνη:

Η σειρά iPhone 12 διέθετε την καλύτερη οθόνη Super Retina XDR, λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία, ενώ το iPhone 11 είχε μια εξαιρετική οθόνη Liquid Retina. Το iPhone 8 είχε καλή οθόνη αλλά συγκριτικά βεβαια ειναι το λιγότερο προηγμένο.

Value for Money:

Τα iPhone 11 και 12 πρόσφεραν καλύτερη ισορροπία μεταξύ των χαρακτηριστικών και της τιμής, ακολουθούμενο από το 12 Pro Max, ενώ το iPhone 8, ως παλαιότερο μοντέλο, είχε χαμηλότερη βαθμολογία από αυτήν την άποψη.

Συνολικά, τα iPhone 11, iPhone 12 και iPhone 12 Pro Max επέδειξαν σημαντικές προόδους σε σχέση με το iPhone 8 σε διάφορες πτυχές, προσφέροντας βελτιωμένη απόδοση, δυνατότητες κάμερας, ποιότητα οθόνης και συνολική σχέση ποιότητας/τιμής.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!