5 Συμβουλές αγοράς ηλεκτρικής σκούπας

@topreviews.gr

Οδηγός αγοράς ηλεκτρικής σκούπας

 

  • Οι ηλεκτρικές σκούπες χωρίς καλώδιο  σάς επιτρέπουν να μετακινείστε από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς να σταματάτε για να αλλάζετε πρίζες  Ενώ τα μοντέλα με υψηλότερες προδιαγραφές βολτ (V) είναι πιο ισχυρά και τείνουν να λειτουργούν περισσότερο πριν χρειαστούν επαναφόρτιση.
  • Οι  ηλεκτρικές σκούπες  με καλώδιο σας προσφέρουν απεριόριστο χρόνο λειτουργίας. Παρόλο που δεν έχουν την πλήρη φορητότητα προσφέρουν μεγαλύτερη ισχύ καθαρισμού. Υψηλότερα αμπέρ σημαίνουν μεγαλύτερη ισχύ. Το εκτεταμένο μήκος καλωδίου σάς επιτρέπει να καθαρίζετε περισσότερο χώρο στο δάπεδο χωρίς να μετακινείτε την πρίζα. Ένα αναδιπλούμενο καλώδιο τυλίγεται μέσα στην ηλεκτρική σκούπα με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Οι ηλεκτρικές σκούπες που ειδικέυονται για κατοικίδια ζώα συχνά συνοδεύονται από διάφορα εξαρτήματα για να μαζεύουν τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων και να καθαρίζουν έπιπλα, ταπετσαρίες και άλλες επιφάνειες απο το τρίχωμα και άλλα αλλεργιογόνα. Πολλές διαθέτουν πιο προηγμένο φιλτράρισμα αέρα.
Οδηγός αγοράς ηλεκτρικής σκούπας
@TOPREVIEWS.GR
  • Το φιλτράρισμα αέρα υψηλής απόδοσης (HEPA) απομακρύνει αποτελεσματικά τα αλλεργιογόνα, όπως το τρίχωμα των κατοικίδιων ζώων και η σκόνη. Ορισμένα είναι ξεπλένονται για πολλαπλή χρήση και άλλα πρέπει να αντικαθίστανται περιοδικά.
  • Οι  ηλεκτρικές σκούπες με σακούλες μειώνουν την επαφή σας με τη βρωμιά, τη σκόνη και τις τρίχες κατοικίδιων ζώων, ιδιαίτερα χρήσιμο αν οι αλλεργίες αποτελούν πρόβλημα. Το υλικό της σακούλας φιλτράρει μεγάλο μέρος της σκόνης και η ηλεκτρική σκούπα μπορεί να διαθέτει πρόσθετα φίλτρα για τον περαιτέρω καθαρισμό του αέρα.
  • Οι ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα συλλέγουν τα υπολείμματα σε έναν κάδο –  βασιζόμενες στα φίλτρα για τον καθαρισμό της σκόνης από την εξάτμιση – απλά αδειάζετε τα υπολείμματα από τον κάδο. Δεν χρειάζεται να βρείτε ή να αγοράσετε σακούλες για αυτά τα μοντέλα, αλλά μπορεί να έχουν περισσότερα φίλτρα για καθαρισμό ή αντικατάσταση.

 

Οδηγός αγοράς ηλεκτρικής σκούπας
@TOPREVIEWS.GR
  • Οι ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα με κυκλωνική δράση ωθούν τον αέρα σε έναν κυλινδρικό  θάλαμο . Η διαδικασία βοηθά στη διατήρηση της αναρρόφησης μειώνοντας τα υπολείμματα που φράζουν τα φίλτρα και μειώνουν τη ροή του αέρα. Τα πολυκυκλωνικά μοντέλα χρησιμοποιούν πρόσθετους, μικρότερους κυκλώνες για να κρατούν τα λεπτότερα σωματίδια έξω από τα φίλτρα.
  • Οι επιλογές ύψους κεφαλής καθαρισμού σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε την ηλεκτρική σκούπα για διαφορετικούς τύπους δαπέδων. Η χειροκίνητη ρύθμιση σάς επιτρέπει να ανεβάζετε ή να κατεβάζετε την κεφαλή καθαρισμού ανάλογα με τις ανάγκες για ξύλινα δάπεδα και διαφορετικούς τύπους χαλιών. Οι ηλεκτρικές σκούπες με αυτόματη ρύθμιση ύψους ανιχνεύουν την επιφάνεια και προσαρμόζουν την κεφαλή καθαρισμού ανάλογα.
  • Η μεταβλητή αναρρόφηση σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε την ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίζετε πιο ευαίσθητα έπιπλα, όπως ταπετσαρίες και επεξεργασίες παραθύρων.
mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!