ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ KAΛΥΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΙPHONE

 

OI KAΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΙPHONE

 

Μόλις παραγγείλατε το iPhone αλλα εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τον φορτιστή iPhone 5W που χρειάζεται αρκετο χρόνο για να φορτίσει το κινητό σας . Σας εχουμε  καλά νέα με τους γρήγορους φορτιστές , μπορείτε να φορτίσετε πλήρως  και σε λιγότερο από το μισό χρόνο την μπαταρία σας από τον χρόνο  που έχετε συνηθίσει.

Υποστηρίζει το iPhone σας γρήγορη φόρτιση;

 

Τα iPhones υποστηρίζουν εδώ και καιρό  την ταχύτερη φόρτιση με έναν φορτιστή iPad 12W  – Η  Apple βελτίωσε αυτό το γεγονός εισάγοντας τη γρήγορη φόρτιση μέσω USB Power Delivery (PD) με την κυκλοφορία του iPhone 8 το 2017. Με το PD, τα νεότερα iPhone μπορούν θεωρητικά να υποστηρίξουν φόρτιση έως και 22W.Η ταχύτητα PD 18W είναι τριπλάσια από μια τυπική ταχύτητα φόρτισης ενός απλού φορτιστή

Η Apple δεν περιλαμβάνει φορτιστή με το iPhone 12, οπότε θα πρέπει είτε να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό που έχετε στην κατοχή σας είτε να προμηθευτείτε ένα καινούργιο.

 

ANKER POWERPORT ATOM PD 4, CHARGER 100W

 

OI KAΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΙPHONE

Το PowerPort PD4 της Anker παραμένει ένας από τους αγαπημένους μας  φορτιστές iPhone.

Anker 3x USB / USB Type-C Charging Station

 

OI KAΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΙPHONE

Anker PowerPort Atom III Slim 65W 4 θύρες PIQ 3.0 & GaN Fast Charger Adapter – φορτιστής με θύρα USB C 45W, για MacBook, φορητούς υπολογιστές USB C, iPad Pro, iPhone, Galaxy, Pixel

Aukey Swift Με 2 Θυρες Usb & PD Type C 30W

OI KAΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΙPHONE
Φορτιστής  με θύρα PD Type C που υποστηρίζει 18W fast ώστε να φορτίζει το 50% της μπαταρίας του κινητού σε 30 λεπτά και USB A που υποστηρίζει 12W charge.

Belkin USB / USB Type-C Wall Adapter  F7U061vf

 

Ένας φορτιστής με 2 θυρών  (USB-C και USB-A)  έχει σχεδιαστεί ειδικά για smartphones και tablet ώστε να έχετε την ταχύτερη φόρτιση . Προσαρμοσμένος για την υποστήριξη γρήγορης φόρτισης για iPhone, μπορεί να φορτίσει το iPhone X, το iPhone 8 ή το iPhone 8 Plus στο 50%  σε 30 λεπτά, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Apple Lightning (USB-C). Η θύρα USB-C παρέχει επίσης την ταχύτερη δυνατή φόρτιση σε άλλα smartphones και tablet . Μια δεύτερη θύρα (USB-A) αποδίδει 12 watt για γρήγορη φόρτιση.

Anker PowerPort III Nano Charger 20W Type-C

 

Κατάλληλος για iPhone, Samsung με USB-C. Η τεχνολογία PowerIQ 3.0 της Anker παρέχει υψηλές ταχύτητες φόρτισης σε σχεδόν κάθε συμβατή συσκευή. 30% μικρότερος σε σχέση με άλλους φορτιστές της κατηγορίας του. Κατάλληλος για ταξίδια και για εύκολη μεταφορά / αποθήκευση

OI KAΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΙPHONE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!