Φούρνοι Μικροκυμάτων : 5 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ

Φούρνοι Μικροκυμάτων

Φούρνοι Μικροκυμάτων

 

Έξυπνη τεχνολογία: Πολλοί νέοι φούρνοι μικροκυμάτων διαθέτουν έξυπνη συμβατότητα, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τη συσκευή μέσω εφαρμογής, Bluetooth ή ακόμη και φωνητικού βοηθού. Αυτή η βολική λειτουργία σας βοηθά να κάνετε πολλαπλές εργασίες κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος ή απλά να παρακολουθείτε τη διαδικασία μαγειρέματος.

Αισθητήρες: Οι αισθητήρες του φούρνου μικροκυμάτων ρυθμίζουν το χρόνο και τη θερμοκρασία ανάλογα με τις ανάγκες και διακόπτουν αυτόματα την τροφοδοσία για να αποφευχθεί το υπερβολικό μαγείρεμα. Οι αισθητήρες μετρούν τον εκπεμπόμενο ατμό για να καθορίσουν πότε το φαγητό βρίσκεται στη βέλτιστη θερμοκρασία.

Eυκολία Xρήσης: Τα πλήκτρα συντόμευσης σας βοηθούν να επιλέξετε τον σωστό χρόνο και τη σωστή θερμοκρασία μέσω προκαθορισμένων κύκλων για δημοφιλή τρόφιμα και ροφήματα, όπως ποπ κορν, πίτσα και ζεστά ροφήματα. Ορισμένες συντομεύσεις σας επιτρέπουν να προσθέσετε χρόνο στον κύκλο χωρίς να σταματήσετε το φούρνο, ενώ άλλες συντομεύσεις περιλαμβάνουν επιλογές απόψυξης και αναθέρμανσης. Μερικές φορές υπάρχει ακόμη και συντόμευση για το μαλάκωμα και το λιώσιμο των τροφίμων, η οποία είναι ιδανική για παγωτό και σοκολάτα.

 

Φούρνοι Μικροκυμάτων
@topreviews.gr

Αντικολλητικό εσωτερικό: Οι εσωτερικές επιστρώσεις κάνουν το καθάρισμα εύκολο. Απλώς σκουπίστε το εσωτερικό με ένα υγρό πανί. Οι εσωτερικοί χώροι από ανοξείδωτο ατσάλι σκουπίζονται επίσης και δεν απορροφούν οσμές.

Περιστρεφόμενοι δίσκοι και αφαιρούμενα ράφια: Αυτά οργανώνουν το χώρο μαγειρέματος καλύτερα, ώστε να μπορείτε να ζεσταίνετε περισσότερα τρόφιμα ταυτόχρονα.

Υψηλή ισχύς : επηρεάζει το πόσο γρήγορα και ομοιόμορφα μαγειρεύεται το φαγητό. Τα μικροκύματα υψηλής ισχύος επιταχύνουν το μαγείρεμα. Βεβαιωθείτε ότι η τρέχουσα καλωδίωσή σας ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ισχύος που θα επιλέξετε.

Φίλτρα: Αν λειτουργείτε τον φούρνο μικροκυμάτων σας χωρίς απορροφητήρα, σκεφτείτε ένα φίλτρο άνθρακα ή ένα φίλτρο ανακυκλοφορίας για να μειώσετε τις παρατεταμένες οσμές μαγειρέματος.

mm

Written by 

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και εχω γράψει άρθρα σχετικά με την τεχνολογία των υπολογιστών για μεγάλο χρονικό διάστημα .Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα και η καινοτομία στον τρόπο σκέψης με χαρακτηρίζουν.

Related posts

error: Content is protected !!