ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  • Ένας  φορτιστής  εξαλείφει την ανάγκη να έχετε ένα άλλο αυτοκίνητο για να σας βοηθήσει σε περίπτωση που  μείνει απο μπαταρία το αυτοκίνητο σας .  Απλά συνδέστε τη συσκευή στο αυτοκίνητό σας και ξεκινήστε το αυτοκίνητό σας χωρίς καθυστέρηση.
  • Οι φορτιστές μπορούν να μετακινηθούν και να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε –  το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τις φυλάξετε προσεκτικά ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε όταν προκύψει η ανάγκη.
  •  Διαθέτουν προστασία έναντι της υπερφόρτισης ,  βραχυκύκλωσης και αλλαγής πόλων.
  •  Εχουν πλήρως μονωμένους ακροδέκτες  και ενσωματωμένο στήριγμα τοίχου.

Πρόκειται για προσιτούς φορτιστές που θα σας γλυτώσουν χρήματα  απο την  ρυμούλκηση και θα σας γλυτώσουν απο ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ …

Εντοπίστε την μπαταρία του αυτοκινήτου σας.-Στη συνέχεια, αφαιρέστε τα καπάκια των άκρων.  Βεβαιωθείτε πάντοτε ότι ο διακόπτης λειτουργίας είναι απενεργοποιημένος.Τώρα προσαρτήστε το κόκκινο κλιπ του εκκινητή σας στο κόκκινο ή το θετικό τερματικό . Στη συνέχεια, συνδέστε το μαύρο κλιπ  στο μαύρο τερματικό. Εάν το αρνητικό δεν είναι διαθέσιμο, το προσαρμόστε σε ένα μέταλλικο τμήμα του  αυτοκινήτου. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια είναι ασφαλή και δεν αγγίζουν ή παρεμποδίζουν τα κινούμενα εξαρτήματα.

Τώρα ξεκινήστε το αυτοκίνητο- αν το όχημα ξεκινήσει – επιστρέψτε στην μίζα και σβήστε το. Αποσυνδέστε το αρνητικό κλιπ και κατόπιν το θετικό . Ακόμα κι αν είστε ειδικός στο να χρησιμοποιήσετε τέτοιες σύσκευες πιθανόν να μην λειτουργεί στην πρώτη προσπάθεια η φόρτιση. Επαναλάβετε τη διαδικασία μερικές φορές  – χρειάζεται περισσότερη από μία φορά για να φορτίσετε τον κινητήρα . Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του εκκινητή σας, αποθηκεύστε το σε δροσερό και ξηρό μέρος.

ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

1. ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ EINHELL CC-BC 15M

 

Φορτιστής μπαταρίας αυτοκινήτου Einhell CC-BC 15 M – με καθοδήγηση μικροεπεξεργαστή για ελεγχόμενη αυτόματη φόρτιση.- Βέλτιστη για εποχιακά οχήματα με μεγάλους χρόνους αδράνειας  . Ξέχωριζει για την χειμερινή λειτουργία φόρτισης για εξωτερικές θερμοκρασίες κάτω από 5 ° C.

 

ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Χαρακτηριστικά:

  • Κατάλληλος για μπαταρίες διαφόρων τύπων όπως AGM, GEL, μπαταρίες κλειστού τύπου, μπαταρίες χαμηλής περιεκτικότητας σε μόλυβδο κ.τλ.  Αυτόματη προσαρμογή τάσης της μπαταρίας για οχήματα 6/12 V.
  •  Ρεύμα εκκίνησης 100 Α Λειτουργία συντήρησης φόρτισης της μπαταρίας σε ιδανική στάθμη.
  •  Η χρήση του φορτιστή δίνει ζωή στη μπαταρία σας.
  •  LCD οθόνη με ένδειξη τάσης μπαταρίας και ένδειξη προόδου φόρτισης.
  • Λειτουργία διάσωσης πλήρως αποφορτισμένων μπαταριών.
  • Βάρος: 7.87 kg.
  • Εγγύηση: 2 χρόνια.

2. ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ  BLACK & DECKER BDSBC10A-QS

 

ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ο φορτιστής μπαταριών είναι μια συσκευή φόρτισης μπαταρίας προσαρμοσμένη στις τεχνολογικά ανεπτυγμένες, υψηλής απόδοσης μπαταρίες που υπάρχουν στα σύγχρονα οχήματα – με προστασία απο λανθασμένη σύνδεση προστατεύει απο σπινθήρες και ζημιές λόγω της λανθασμένης σύνδεσης στην μπαταρία και στα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου – με 4 σταδίων τεχνολογίας φόρτισης παρέχει μια γρήγορη φόρτιση χωρίς το ρίσκο της υπερφόρτωσης και υπερθέρμανσης.

Η έξυπνη, ελεγχόμενη μονάδα μικροεπεξεργαστή είναι κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα τύπων μπαταριών οχημάτων και διαθέτει ποικίλους τεχνικούς μηχανισμούς ασφάλειας και συντήρησης. Εξυπνη φόρτιση αυτόματα αναλύει την μπαταρία και επιλέγει τον καλύτερο ρυθμό φόρτισης για τον τύπο της μπαταρίας, το μέγεθος και το επίπεδο εκκένωσης.

Ψηφιακή πολύγλωσση οθόνη παρέχει οδηγίες για κάθε βήμα της διαδικασίας φόρτισης. Ξέχωριζει για το μεταλικό μπροστινό πάνελ για έξτρα αντοχή – ένω το τύλιγμα του καλωδίου στις δύο πλευρές για εύκολη αποθήκευση.

3. ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ EINHELL CC-BC 4 M

 

ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ο φορτιστής μπαταριών Einhell CC-BC 4 M είναι μια έξυπνη συσκευή φόρτισης μπαταρίας προσαρμοσμένη στις τεχνολογικά ανεπτυγμένες, υψηλής απόδοσης μπαταρίες που υπάρχουν στα σύγχρονα οχήματα. Η έξυπνη, ελεγχόμενη μονάδα μικροεπεξεργαστή είναι κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα τύπων μπαταριών οχημάτων και διαθέτει ποικίλους τεχνικούς μηχανισμούς ασφάλειας και συντήρησης. Ο κύριος στόχος της ήταν η γρήγορη, φιλική προς την μπαταρία φόρτιση, η οποία επιτρέπει τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής με πλήρη απόδοση που πρέπει να επιτευχθεί.

Η λειτουργία του φορτιστή είναι πιο απλή από ό, τι στις συμβατικές συσκευές, χάρη σε μια λεπτομερή προβολή κατάστασης φόρτισης. Αυτό το all-rounder Einhell είναι κατάλληλο για μπαταρίες γέλης, μπαταρίες AGM και μπαταρίες μολύβδου-οξέος χωρίς συντήρηση και χαμηλής συντήρησης. Το CC-BC 4 M προσαρμόζεται αυτόματα στην τάση μπαταρίας των οχημάτων 6V και 12V. Ο κύκλος φόρτισης πολλαπλών σταδίων του φορτιστή μπαταρίας Einhell παρακολουθείται και ρυθμίζεται αυτόματα από τον ελεγκτή μικροεπεξεργαστή. Το ηλεκτρονικό σύστημα έξυπνου ελέγχου αναλύει τον τύπο και την κατάσταση της συνδεδεμένης μπαταρίας και ενεργοποιεί την καταλληλότερη λειτουργία φόρτισης για να ταιριάζει με αυτό που απαιτείται. Η λειτουργία τροφοδοσίας trickle προστατεύει και εξοικονομεί μπαταρία για συνεχή βέλτιστο επίπεδο φόρτισης.

Χαρακτηριστικά:

  •  Πολλαπλός κύκλος φόρτισης, ελέγχεται και παρακολουθείται από μικροεπεξεργαστή.
  •  Καθολικός φορτιστής μπαταρίας για διάφορους τύπους μπαταριών όπως: Gel, AGM, μπαταρίες μολύβδου-οξέος μηδενικής και χαμηλής συντήρησης κ.λπ.
  •  IP65 (προστατευμένο από τη σκόνη και το νερό) .
  •  Λειτουργία φραγής trickle για μια κατάσταση συνεχούς ιδανικής φόρτισης.
  •  Βέλτιστο για εποχιακά οχήματα με μεγάλους χρόνους αδράνειας .
  •  Η χρήση θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
  •  Χειμερινή λειτουργία φόρτισης για εξωτερικές θερμοκρασίες κάτω από 5 ° C.
  •  Οθόνη: Τάση μπαταρίας LCD και ένδειξη προόδου φόρτισης.
  • Βάρος: 0.39 kg.
  • Εγγύηση: 2 χρόνια.

Written by 

Related posts

error: Content is protected !!